|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
nie mysle,gorzej juzbyc nie moze
![]() nie no zartuje po prostu tamten rok byl kiepski ten zaczyna sieniezle mam nadzieje ze nedzie dobrtze
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
Ahh ja to tylko marzę o swoim mieszkaniu... Teraz się przeprowadzam... ale dalej z rodzicami... tż dzielnie pomaga ^^
|
|
#2103 |
|
Wtajemniczenie
|
no żesz kurka mać
wieki nie pisałam i pewnie "nowe" będą myślały, że bredzę od rzeczy ale normalnie muszę się wygadać tak! BUTELKA !!! zablokowała mi zlew, no żesz mam ochotę ją udusić jeszcze bezczelnie mi kłamała, że ona nie miała z tym nic wspólnego no to sam się zablokował? na fochu jest? tydzień mnie nie było !!! i jak wyjeżdżałam to wszystko było ok i dziś chcę pomyć naczynia i woda nie schodzi pytam się jej, a ona oczywiście ściemnia że nie wie o co kaman cisnęłam temat do tego punktu, aż się przyznała że nie ma nawyku wyrzucania jedzenia do kosza zanim pomyje talerze więc wpychała wszystko do zlewu ![]() już nawet nie o to chodzi ale ona o zapchanym zlewie nic nie wspomniała Tż'owi i teraz dopiero powiedziała, że woda nie schodzi już od 4 dni !!! przecież w tym czasie mogliśmy wezwać hydraulika a na pytanie co ona robiła ze stojącą wodą powiedziała, że wypróżniała ją kubkami i nosiła w wiaderku do toalety no ku*wa, nie mogę..
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-01-12 o 21:19 |
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa szukasz mieszkania z TŻtem? Super! Ja zamierzam/planuję/marzymy
z Tżtem o wspólnym zamieszkaniu jakoś na lato. I właśnie chciałam Cię zapytać, jak to bedzie u Was z tym jednym pokojem? (bo chyba dobrze zrozumiałam, będzie łazienka, kuchnia i pokój?). Mnie z Tżtem nie stać na większe mieszkanko, jak cos to też musiałaby to być kawalerka i jakoś mam takie obawy, że któregoś dnia mógłby mnie mieć dosyć Cały czas we dwoje w jednym pokoju,... Moze świruję, ale chętnie bym się dowiedziała, co Ty o tym myślisz ![]() A ja bym sie z chęcią do Was dołączyła. Od roku jestem w związku z Kameruńczykiem. TŻ studiuje, ja zaczynam w przyszłym roku. Oboje mieszkamy w Niemczech, a poznaliśmy sie na kursie niemieckiego, który robiliśmy oboje już po przyjeździe do Niemiec
|
|
|
|
#2105 |
|
Konto usunięte
|
mycha juz znalazlam
![]() 25tego sie wprowadzamy ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- znazy my pokoj wynajmowac bedziemy nie mieszkanie co ty pierwsze kroczki stawiamy nie byloby nas stac za dorga sprawa tutaj
|
|
|
|
#2106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjechałam 16 miesięcy temu jako au pair do Niemiec, miałam zrobić kurs języka i po roku wrócić do Pl i rozpocząć studia. Kilka miesięcy po przyjeździe poznałam TŻta i moje plany uległy zmianie Teraz tutaj chcę studiować (niestety nie mogłam w tym roku zacząć studiów), przygodę z au pair zakończyłam przed trzema miesiącami, na razie pracuję i jakoś sobie, dzięki Bogu, radzę.
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Konto usunięte
|
6 mies razem.
razem pokoj i bedzie tylko jedna laska wspollokarotka i landlord takze 4 os w domu tylko
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż to on ostatnio częściej o tym wspomina ![]() No nic, czekajcie Dziewczyny, aż któregoś dnia zamelduję o mojej przeprowadzce.
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Konto usunięte
|
ja nie naciskam ale juz planowalismy sami tak wyszlo z 3 mies temu na styczen planowalismy na koniec stycznia lub luty.
|
|
|
|
#2111 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie nowy rok póki co bez zmian.. nie mam nadal pracy ale szukam intensywnie.. mam taki natlok mysli, ze czasami nachodza mnie jakies stany lekowe, nie moge spac, mam jakies schizy, nie wiem czy to przez samotnosc tu czy przez brak zajecia. Mysle, ze wszystko na raz.. mam takie okropne uczucie, ze powinnam juz cos ze swoim zyciem zrobic, ze je marnuje...skonczylam studia pol roku temu a na jakas powazna prace na razie nie mam tu widokow... jedynie byc moze w lutym wreszcie zamieszkam z tz bo ma szanse na platne praktyki w innym miescie. tylko, ze ja znow bede "uwiazana" w tym miescie, w ktorym raczej nie mam wiele mozliwosci a do barcelony ani innego wiekszego miasta nie mozemy sie przeprowadzic bo nie mamy oszczednosci. Chyba, ze stamtad do mnie zadzwonia bo tez aplikowalam..oszaleje chyba niedlugo przez ten stan rzeczy!! |
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa dla butelki za kreatywnosc xDkup jej w prezencje taka "odpychaczke" (za cholere nie pamietam jak to sie nazywa ) jak do wc tak wogole to juz ze "starego skladu" nikogo ni widu ni slychu :/ szien odezwie sie raz na ruski rok, emanko i roux tez, amoura mocno zakochana wiec mozemy jej wybaczyc , eskadia i kropka przepadly gdzies... i teraz chronicznie forum umiera i odzywa, umiera i odzywa :P
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
czesc szien,
znaczy ze u Ciebie wszystko po staremu ![]() fajnei ze sie odzywasz bo czasem podczytuje forum ale nie wiem gdzie sie dziewczyny podziala np kropka, wenedka itd. widzialm ze wyszlas za maz, ja tez ![]() gratulacje!! jak wrazenia po slubie i weselu? jak sie czujesz jaka zamezna? ![]() pozdrowienia dl astarych i nowych mieszadelek! |
|
|
|
#2114 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
panna faktycznie cos nie teges, zeby pchac jedzenie do zlewu Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
kasiam187 - tylko, że ja nie zakładam z góry.. jestem w tym regionie już 3 miesiące, ofert pracy nie ma dla mnie żadnych, miejscowości są tu raczej małe do średnich, znajomi z tej miejscowości mówią, że w zawodzie nikt nie może tam znaleźć pracy,że wszyscy planują wyjazd
Znów nie mogłam spać w nocy, wstałam o 14:30, od 11 gapiąc się w sufit jak debil, mam ochotę ryczeć, krzyczeć, albo coś rozwalić, ale nie mogę - współlokatorki, z którymi notabene też nie mam żadnego dobrego kontaktu..dlaczego nic mi nie wychodzi, tyle czekałam żeby z nim być a teraz w tej ciężkiej sytuacji w ogóle nie korzystam z tego że jesteśmy blisko... nigdy nie było tak ciężko tak strasznie się boję, że tego nie przetrwamy
|
|
|
|
#2117 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zastanawiałam się kiedy znow sie coś wydarzy ![]() Cytat:
ale to już wiesz ![]() przydaje się ale...nie zawsze ![]() jak widzicie żyję , milczę bo nie mam nic ciekawego do mowienia więc co mam mowić? non stop narzekać ze nie mam pracy? nie mam i łapie non stop doła przy każdej odrzuconej aplkacji - ale to czy Wam powiem czy nie to nie zmieni tego. z częścią z Was mam kontakt poza wątkowy i jakoś tak sobie żyje, lepiej lub gorzej ale żyje . Czytam w miare regularnie ![]() p.s. zapomniałam danai prosiła bym Wam przekazała pozdrowienia od Niej co prawda było to kilka dni temu ale....nie zapomniałam
|
||
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Szien no nie bardzo ta butelka.. kubkiem wode nosila
Joss ja tam teraz czuje sie jak podgladacz jak podczytuje ale widzialam ze szien sie odezwala i to mnie zmotywowalo
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2011-01-13 o 21:06 |
|
|
|
#2119 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję pamiętam, że miałyśmy ślubu w bardzo krótkim odstępie czasu od siebiewesele było za*ebiste może byłoby fajniejsze gdyby mi mąż nie padł o 1 ![]() a czuję się tak samo, dopiero zaczęłam coś robić w kierunku zmienay nazwiska bo jeszcze tego nie zrobiłam podróż poślubną odbędziemy dopiero pod koniec tego roku, jeszcze zobaczymy jak to się ułoży... Cytat:
![]() tak tęskno mi za wątkiem... podejżewam, ze po prostu nasze zamieszna zostały wciągnięte przez rutynę życia (włączając w to mnie, za to dzielnie walczę) i już nie chcą przechodzić przez te same tematy typu: jakie polskie słowa zna mój Tż?, kiedy znowu się z nim zobaczę?, itd zostawmy tą ekscytację "nowym", a niech "stare" myją naczynia w misce
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-01-13 o 21:43 |
|||
|
|
|
#2120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2121 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
btw- dostałam maila- odpisze w najblizszym czasie ![]() Cytat:
ale juz jestem |
|||
|
|
|
#2122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super!! mysle , ze z taka motywacja tym razem sie uda
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Konto usunięte
|
co tak cicho spiochy :P
?
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
zimno na dworzu to i spiaco :P
mam pytanie do was dziewczyny, a specjalnie do tych ktore podrozuja/ podrozowaly samolotami - myslicie, ze jesli bede chciala w bagazu podrecznym (bede miala tylko taki) moge przewiezc opakowanie wsuwek do wlosow? czy lepiej stworzyc jakies wymyslne dzielo na glowie i je tam powpinac :P chociaz i tak moga mi je zabrac jak beda chcieli, jak myslicie? |
|
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
jak powpinasz w glowe w bramce bedziesz musiala wszytsko wyjac:P ja mialam jedna musialam wyjac a co dopiero 20czy cos xD
|
|
|
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
kiedyś sobie czytałam ten wątek z ciekawości, a teraz sama mogę do niego dołączyć, lol.
obecnie żyję w Hanoi (Wietnam), mój chłopak jest z Rosji, tutaj się poznaliśmy i właściwie razem mieszkamy (akademik). jest fantastycznie, chociaż przeczuwam, że z czasem będzie duuużo trudnych spraw do rozwiązania, gdy Wietnam trzeba będzie opuścić. ale coś się wymyśli, mam nadzieje ![]() w każdym razie witam
|
#2127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow z tego co wiem to nie bylo tu nigdy nikogo z Wietnamu, alob nawet z Rosji tak z ciekaowsci zapytam, jak znalazlas sie w Wietnamie ?
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że jezyk wietnamski jest koszmarnie trudny, angielski zna mało kto..
|
|
#2130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

a do barcelony ani innego wiekszego miasta nie mozemy sie przeprowadzic bo nie mamy oszczednosci. Chyba, ze stamtad do mnie zadzwonia bo tez aplikowalam..

brawa dla butelki za kreatywnosc xD

pamiętam, że miałyśmy ślubu w bardzo krótkim odstępie czasu od siebie
Tz mial sporo wolnego iiii tak czasu nie bylo a nic innego poza nim