|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10351 | ||
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczynki
Ile Was tu dzisiaj ![]() A dwa dni temu to samą mnie tu zostawiłyście... Wszytkie gdzieś pouciekały,niewiadomo gdzie A dzisiaj jakieś oblężenie normalnie ![]() Wrrr... Cytat:
Jakie Ty masz cudne włoski Jak Ty to zrobiłaś ,że one są takie pięknie ![]() Hmm... a ja znów na szarym końcu, i tyle czekania przede mną![]() Całuski Syrenko ![]() Cytat:
Mageruś Słonko Jak Wy Wszystkie dałyście radę,bo może ja też przezyję,hmm... może Przecież jak Tylko coś nowego się zmienia, to ja zaraz w te pędy biegne do Was Istotki![]() A teraz do łóżeczka ![]() Niech wam się Aniołki przyśnią ![]()
|
||
|
|
|
#10352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Byłam w albumiku- no ho ho co tam się dzieje! Staników brak- i to w calej Polsce!! od gór do morza a cycków przybywa no ja nie wiem- przyjdzie nam bez staników chodzić Czekamy na wieści z wizyty kontrolnej. Buźka ![]() Cytat:
Wpadałś do nas już w 2009roku.Odpowiem Ci po kolei: 1-nie 2-terminów jakie są u lekarzy nie znam zwłaszcza u tych których wymieniłaś. Czasem już po miesiącu można termin operacji zaklepać, a czasem czeka się dłużej-wyglada to różnie. Chyba najlepiej zadzwonić do tych lekarzy i się spytać jakie mają terminy.3-ja przeszłam szczepienia wcześniej . Nie każdy lekarz wymaga szczepień- więc najlepiej spytać lekarza. Wiadomo, że to jest dla Twojego bezpieczeństwa- ale jeśli nie zdążysz się zaszczepić to nie jest to przeciwskazaniem do zabiegu ( jednak niektórzy lekarze wymagają szczepień) 4-Tak lekarz Ci doradzi i powie jakie są możliwości Twojej wyjścióweczki. Ps. mam jeszcze pytanie - skąd taki nic? czy on coś znaczy?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-01-14 o 16:29 |
||
|
|
|
#10353 |
|
Raczkowanie
|
Machszi kobietko
![]() I juz nawet toaśćik wznosiłam |
|
|
|
#10354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I za odwiedzinki w albumiku też Na szarym końcu jesteś I ja już do łóżeczka mykam Dobrej nocki ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#10355 | |
|
Raczkowanie
|
MACHSZI
BARDZO GRATULUJĘ trzymałam kciuki również jak inne dziewczynki , juz po---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- MAGERKO ![]() klask i:![]() ,a swoją drogą pamiątka orginalnie uwieczniona fotkami przed zabiegiem -bardzo orginalnie BRAWO JESZCZE RAZ ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- nessy widzisz mówiłam że nie ma co na zapas sie martwic ![]() ![]() klask i: buziam i musze kończyc -no bo praca brrr.pa pa
|
|
#10356 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witjcie fioletowe Promyki Zanett, nareszcie super wiadomosc. Teraz to juz musi byc dobrze. Dobrze ,ze wywalczylas ta poprawke. Trzymam kciuki,zeby sie udala. ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
No padne zaraz. Kejsiii ty masz tego Myjowego wirusa na bank. 70 F i malo Caluski dla ciebie. ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Ulus, u ciebie Cukierku to Myjusiowy wirus w zaawansowanym stadium. Malo-malo-malo Powinien ktos opracowac tabletki na porost implantow. I nieukrywam,ze sama bym zarla Sciskam Cie kochana ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Mya Dalas czadu Pieknotko z tym wirusem ![]() F7B7 ![]() Cos czuje ,ze na fiolecie to sie z tego EPIDEMIA zrobi. Tesknie za toba dobry duszku. Moze wpadnij znowu. ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Beatryczku , nie daj sie, nie daj ![]() Trzymam kciuki za 17.01 |
|||||
|
|
|
#10357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słoneczko ![]() Gratulacje nowych dziewczynek Na pewno będą cudne. Niech się szybciutko goją i nam tu pokazują |
|
|
|
|
#10358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Machszi, ode mnie tez wszystkiego dobrego z okazji cycuchow. Niech beda sliczne i duuuuze. I niech cie przynosza rylko radosc,radosc i jeszcze raz radosc. I moze juz zacznij lykac rutinoskorbin, zeby cie ten Myjusiowy B7F7 nie dopadl za czas jakis. Bo tu na fiolecie,to on sie szybciochem rozprzestrzenia. Listopadzia a WY jak tam ? Rosniecie ? Wszystko gra ? Maceratka ilu ciekawych francuzow wyhaczylas ? Jest jakis okaz godny uwagi ? Jak praca ? Moze sie tez zapakuj do torby i wyslij do mnie . Pinki ? Cio tam ? Zniknelas tez chwilowo ? Kiedy przez Niemcy znowu jedziecie . Moze zahaczycie na pizze ? Taka sama zrobie. Magerka . Na priva odpisalam . Sciskam goraco. Daj mi maila. Pozdrawiam pozostale Krasnoludki. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2011-01-13 o 09:28 |
|
|
|
|
#10359 |
|
Raczkowanie
|
DZIĘKI!!!
KOCHANE jesteście....i od razu sie lepiej robi....a ja dziś w nocy miałam niezłą masakrę.... Pierwszy raz od op spałam na płaskim nie podnoszącym się łóżku... I OBUDZIŁAM SIĘ W ŚRODKU NOCY, BO SIKU!!! NO normalnie M A S A K R A . . . Co ja sie nakombinowałam , żeby wstać......:) zabawnie jest.....
|
#10360 |
|
Rozeznanie
|
kejsi - wiem, że widać jakby była to opuchlizna, ale ja czuje implant
machszi - HEY ! Gratulacje nowych nabytków To super, że jakoś to znosisz |
|
|
|
#10361 |
|
Przyczajenie
|
Machszi jak wróciłam do domu to pierwszej nocy tez nieźle kombinowałam bo zjechałam do płaskiego.... Jak już wstałam to mnie tak plecy swędziały że jak kot ocierałam sie o futrynę drzwi
|
|
|
|
#10362 |
|
Raczkowanie
|
machszi
gratulacje |
|
|
|
#10363 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny uzywacie skrutu o lekarzu J.J, jestem tu nowa i nie wiem kto to? zadowolone czy nie z niego on z Wroclawia tak? ok dzwonie dzis do Kasprzyka i dam wam znac jak z terminami itp. pozdrawiam wiem jedno operacja w tym roku najlepiej do kwietnia
|
|
|
|
#10364 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Machszi - ucałuj dziewczynki !!!!
dla mnie przełomowa była 4 doba, zaszła duza zmiana na lepsze, juz nie byłam taka nieprzytomna z bólu i mogłam zacząć być bardziej samodzielna, po tygodniu już było znacznie lepiej a potem to juz tylko czysta radość
|
|
|
|
#10365 |
|
Raczkowanie
|
MAYDIVA nick nic nie znaczy pare lat temu nacisnela na klawiature co popadlo i tak zostalo ;-) nie wie jak to zmienic musialabym na nowo logowac sie chyba- dzieki za odp i za zyczliwosc buziaki
|
|
|
|
#10366 |
|
Raczkowanie
|
dziołchy!! WSTAWIAM FOTY MOICH 3 DNIOWYCH PIERSI!
ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA....
|
#10367 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10368 |
|
Raczkowanie
|
A BO WYSTĄPIŁY MAŁE
![]() ale cycusie już są i to aż 5 fotek..... spieszcie podziwiać !!! Domagają się pochwał..... ![]() rodzynki, ULAS, Happy,kobietki.!!!!..do albumiku!!!!!
DR M.WĘGRZYN ...MENTOR 350 HP ![]() http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png Edytowane przez Machszi Czas edycji: 2011-01-13 o 14:03 Powód: bo chcę |
|
|
|
#10369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bylam, widzialam slicznotki. Juz od samego poczatku bardzo naturalnie sie prezentuja. I takie rowniusie. Na prawde ladne. |
|
|
|
|
#10370 |
|
BAN stały
|
Machszi gratulacje! dbaj dobrze o nie, żeby były piękne i okrąglutkie
![]() kahefwhui dość oryginalny nick...ale skoro to z przypadku, to spoko myślałam, że ma jakieś znaczenie :P
|
|
|
|
#10371 |
|
Przyczajenie
|
czesc slicznosci
czy poczekac po ??? jaki rozmiar u kogo zrobic slyszalam ze sankowski z krakowa jest dobry.bede wdzieczna za jakiekolwiek doradztwo i informacje.buziaki |
|
|
|
#10372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mów tu wszystko jak na spowiedzi ![]() Ja juz byłam oczywiście bardzo grzeczne dziewczynki![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Dr Sankowski jest nie z Krakowa tylko Warszawy- wejdz w mój profil i potem w albumy to obejrzysz sobie z bliska jaki jest dobry
|
||
|
|
|
#10373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem zazdrosna!!! takie piękne są!!!! Nie mogę wyjść z podziwu, że tak super wyglądają juŻ na 3 dobę. Zero śladów ingerencji. Jednym słowem - SĄ BOSKIE!!!!! |
|
|
|
|
#10374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy mogłabyś mi tez wysłac zaproszonko do swojego albumu abym mogła z innymi podziwiać Twoje cycusie? |
|
|
|
|
#10375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz założyć drugi profil i wymyśleć nowy nick i z niego korzystać, bo tego zmienić się nie da ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
110 120 jakby jakaś zamilkła na forum to by był znak, że juz do klawiatury nie dosięga ![]() Witaj Nasza Duszyczko Złota I teraz to nie my mamy do Ciebie przyjechać ale Ty do nas A tymczasem zaglądaj częściej ![]() to nie będziemy tak mocno tęsknić I za komentarzyk dziękuje
|
||
|
|
|
#10376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
slyszałam coś takiego że jak się miało konsultacje w 2010 to niby cena w 2011 pozostaje taka sama ale cos mi się wierzyć nie chce pozdrooo
|
|
|
|
|
#10377 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny tak nick wyszedl z przypadku
nie chce mi sie zmieniac ale zagoszce tu napewno bo od 1 tyg wiem na 100% ze powiekszam piersi i juz zrobilam pierwszy duzy krok...Dzis zadzwonilam do dr Kasprzyka i ma termin na 18 stycznia juz!!! jakas kobitka z zagranicy nie moze dojechac!? szybko , super - bardzo sie ciesze! Ciekawa jestem jakie wrazenia odniose i czy to spotkanie podtrzyma moją decyzje co do operacji jak i do lekarza! OBYM SIE NIE ZAWIODLA Pozdrawiam Nati wizialam ze ktoras z was tez ostatnio robila w krakowie moze i napisac jak wrazenia i jaka klinika i jaki koszt? |
|
|
|
#10378 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie sobie uświadomiłam, że jutro mija miesiąc od mojej op. Wow jak to szybko zleciało......, a co najśmieszniejsze u mnie w rodzinie nikt nie poznał, że robiłam ha ha tylko mama wie.
|
|
|
|
#10379 |
|
Raczkowanie
|
hehe..
oj oj, nawet nie wiecie jak się raduję,że Wam też się podobają... Będę je fotografować co jakiś czas,żeby Wam pokazywać postępy w gojeniu... Czekam juz z niecierpliwością jak będę mogła znowu wszystko robić i jak mi ten brzuch opadnie....ILE ON TAK MA W ZWYCZAJU BYĆ NADĘTY??
|
#10380 |
|
Przyczajenie
|
Machszi śliczne masz te bimbałki.... aż w depresję wpadłam prawie jak je zobaczyłam
...... Węgrzyn mistrzu zaszalał z tobą.... ja wstawie wam fotki w sobotę ....opuchlizna znika i mam nadzieję, ze zmaleją bo sa OGROMNE.....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

i tyle czekania przede mną

, a tymczasem zapisuj sobie pytania na kartce jak czytasz teraz, bo będą Ci niezmiernie potrzebne (dostaniesz amnezji jak pani doktor zapyta o jakies pytania
). hihi... zawsze tak jest 
to ja zaraz w te pędy

zwłaszcza u tych których wymieniłaś. Czasem już po miesiącu można termin operacji zaklepać, a czasem czeka się dłużej-wyglada to różnie. Chyba najlepiej zadzwonić do tych lekarzy i się spytać jakie mają terminy.
klask i:

To super, że jakoś to znosisz