|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Joluś wszystko w porzadku? Przyjedź do mnie , rozerwiemy sie i zobaczysz będziesz jak nowo narodzona
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- gdzie wyw wszystkie jesteście? ![]()
#1352 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
ale oczy mi się zamykają, więc zaraz zmykam
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Wtajemniczenie
|
to i ja uciekam , bo jutro znów bede wygladac jak zombi :/
#1354 |
Rozeznanie
|
Wojtusia przylapalas mnie na podczytywaniu
![]() Dalej mam tyle zajec, ale staram sie Was regularnie czytac, przewaznie wieczorem ,bo bardzo to lubie ![]() ![]() Ale zostalo jeszcze tylko 7 miesiecy do konca roku w collegu, wiec dam rade ![]() Daniel ma sie dobrze, mowi juz dosc sporo ale dalej przekreca. Pilka to dalej pipa, a kupa np to pupa ![]() ![]() ![]() ![]() Brawa za wszystkie postepy (odsmoczkowanie, odpieluchowanie itp.) i zdrowka dla chorowitkow .
#1355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że będzie tak jak mi kilka osób mówiło...to ja będę ta zła, co zakazuje, nakazuje, karze...a ten przyjdzie i będzie najlepszy bo od zabawy ![]() Napiszę, ale nie teraz...jestem wykończona psychicznie tym wieczorem ![]() ![]() napiszę... Cytat:
![]() ![]() a Ty na pewno dasz sobie radę ![]() ![]() ![]() Idę spać...jestem wykończona...do jutra ![]()
![]() |
#1356 |
Wtajemniczenie
|
słodkich snów papa
![]()
#1357 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wanienki super ja juz kiedys zauwazylam, ze panie daja chetniej panom gratisy, bo zdarzalo mi sie kupic cos za spora kwote i dostalam dwie marne probki, a pan przede mna kupowal duzo mniej, a dostal duzo wiecej lub twoj maz ma taka sile przekonywania i na pewno powala na kolana panie swoja kosmetykowa wiedza, wiec i chetenij daja ![]() Cytat:
![]() sluchaj co mowi p4w w tym temacie,bo madrze prawi ![]() Cytat:
![]() i dla ciebie gratulacje ![]() swietnie sobie radzisz ![]() Sylko ![]() Czeko ![]() Miramej, nie wiem, czy jestes na jakis lekach, wiec nie wiem, czy zwykle tabletki uspakajajce ziolowe o nazwie "tabletki uspakajajace" ![]() ----------- w ciagu dnia nie mamy problemy ze smoczkiem, ale gorzej ze zasnieciem. W dzien baaardzo sie meczyl, wieczorem tez poplakiwal i walczyl dzielnie ze snem ![]() widze, ze mu sie gorne trojki pchaja, wiec to tez nie ulatwia sprawy wczoraj w nocy od 1.00 spal z nami, bo bardzo plakal ![]() nie chce mi sie i na sama mysl juz mi zle. a tak w ogole,to codziennie mnie moj syn zachwyca dzisiaj czytalam "milion razy" "Galgankowy skarb", potem juz probowal powtarzac za mna slowa z ksiazki ![]() w pokoju ma puzzle piankowe, a tam litery i cyfry, namietnie nam przynosi cyfry i chce, aby mu mowic co to. Wczoraj i dzisiaj przyniosl mi 2 i 8 i powiedzial ladnie two i eight, wskazujac poprawnie na cyferki. Przedtem wszystkie byly "two" . ![]() ![]() zganilam go, ze wali kubkiem w stolik ze szklanym blatem i powiedzialam mu, ze jak uderzy jeszcze raz, to mu zabiore kubek, wiec poszedl i schowal go do szafki w kuchni ![]() maz pytal go, ktora myszka (zabawka kotow) jest ulubiona myszka Beauty (to nasz kot), wiec on wzial ta naj i zaniosl ja kotkowi ![]() takie rozne chwile zmuszaja mnie do usmiechu i wzruszen,bo widze, ze Malutek coraz madrzejszy i rozumie wiecej, niz sie spodziewamy i koduje w tej swojej glowce wszystko ![]() wykorzystuje to wiec i staram sie mu jak najwiecej tlumaczyc, rozmawiac z nim, az do znudzenia Wiem, rozpisalam sie i wiem, ze to zadne rewelacje, ale dla nas ogromne radosci i dlugo nie mialam sie za bardzo czym chwalic, wiec teraz nadrabiam ![]()
![]() |
#1358 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak,czytam,czytam i czy nadrobię-nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale miałas dzień ![]() A tej lekarce,za takie osłuchiwanie,to wiesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja Ci przypomnę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() Tomek,też u nas wiedzie prym ![]() ![]() Cytat:
![]() i jeszcze raz duże ![]() ![]() Jest się czym chwalić ![]() ![]() Nadrobiłam,ale już północ ![]() Spokojnej nocy ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-01-12 o 23:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, ja tu o tej porze niemożliwe
![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- i jeszcze nikogo nie było, no tym bardziej niemożliwe ![]() Jade dzisiaj do lekarza wiec musialam wczesniej wstac, mąż wyjechal, wiec bede sie busami i taksówkami tłukla. Oli zostaje z babcią, wziela urlop dzisiaj. Karo dzisiaj bede robiła stempelki, i ![]() Texasik, no w koncu sie odezwałaś, Brawo dla Danielka, a z tą fryzurą musi fajnie wyglądać ![]() ![]() Mariolu chwal się tak częściej miło się czyta jak dzieci się rozwijają, coraz wiecej rozumieją ![]() no to lece na busa ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- a p4w jakie fajowe te wanienki, nigdy ich w sephorze nie widziałam, je dostaje sie za okreslone zakupy powyzej jakiejs kwoty czy jak? Twoj TZ dostał, ciekawe czy u nas są, moze bym wypróbowała urok osobisty mojego TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i kochany ![]() ![]() ![]() a z moniem w ciągu dnia jest tak, że jak go przypadkiem znajdzie to bierze do ręki! i mówi be i wkłada pod poduszke ![]() o widzisz, nie pomyślałam ![]() zresztą posłuchał sie i grzecznie wrócil, i 5:30 rano był już w domku ![]()
![]() |
#1363 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie gniewam się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I chwal się, chwal, a jakże ![]()
![]() |
#1364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak dzisiejsza noc? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() czy ta przystojność powali Panie z Sephory ![]() Cytat:
![]() oooo Zu na oczy smoka w domu nie widziała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem ze to będzie trudne...w końcu nie powiem Zu jak będzie starsza że to Mama każdej nocy wstawała do niej, że to Mama dbała o nią, że to Mama siedziała przy niej jak była chora itd itd...więc dlaczego to Mama jest ta zła ![]() ![]()
![]() |
#1366 | |||||||
Wtajemniczenie
|
A jak krzyczał, jak próbowałam Mu wyciągać z buzi niu-niu
![]() Cytat:
![]() Cieszę się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co jeszcze? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajna ta zabawka ![]() Cytat:
![]() ![]() Miramej jesteś? Odezwij się ![]() --- ![]() Nocka u nas do ![]() ![]() Dzisiaj w nocy spaliło się moje miejsce pracy ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Wtajemniczenie
|
chyba hehe
![]() Karo, współczuje Ci ogromnie, próbowałam się postawic na Twoim miejscu, ale az mnie rozrywa od środka, bo nigdy niewiadomo co taki typ może zrobic, co może małej nagadać na Twój/swój temat, małe dziecko niewie co jest dobre co złe, później może bedzie łatwiej ![]() jesteś silną kobietą i wierzę że dasz radę i Zu zawsze będzie po Twojej stronie przytulam Cię mocno ![]() ![]()
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh znowu źle? ![]() ![]() Chopin? ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-13 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ojej, ale nikomu nic sie nie stało, nikogo nie było?
![]() |
#1370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety, a szło już ku lepszemu... A Ty nie z CBŚ, a wiesz ![]() Z tego co czytałam (lokalny portal) ewakuowali 54 osoby, w tym 10-ciu pracowników, reszta to goście.
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma synka 3,5 latka...przewijak na honorowym miejscu ![]() ![]() Mówi 2 słowa: kam i mama Mały je tylko biały serek,parówki, chrupki i pije herbate z głogu i wode ![]() Mamusia aktualnie w ciąży. Sis jak i m pow, L już bez pieluchy to odp że ich dziecko JESZCZE nie umie mówić, więc nie woła, a jak sis pow, że L też nie mówiła jak zaczęła sikać tylko pokazywała to szybko zmieniły temat z matką, że mnie widziały i L miała fioletowe ręce z zimna bo była bez rękawiczek.he he he, ale co mam poradzić jak ona nie chce.Noszę w torebce,pytam czy chce, a ona wciąż nie ![]() Mariolko ![]() Unholy, co się dzieje z tobą hm ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1373 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zlewka totalna Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() angy,no ja też bym się martwiła,gdyby mi dziecko nie mówiło w wieku 4 lat,przypuszczam,że nawet wcześniej ![]() Cieszę się,że katar wreszcie znika ![]() Miramej ![]() Cześć ![]() Chyba źle spałam,jakaś taka połamana wstałam,wszystko mnie boli ![]() Dzisiaj ostatnia rehabilitacja ![]() ![]() Miłego dzionka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
w czym by tu zapiec caneloni?
![]() mama sos, ale mało, nie pokryje mi wszystkiego, a bez zrobi się skorupa, kto poratuje? ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja na pewno wcześniej ![]() ![]() ![]() Mnie też wszystko boli, ale dostałam wczoraj@ i dlatego. I jakoś tak myślę dzisiaj 10x wolniej niż zwykle ![]() A jak się czujesz po tej rehabilitacji? Pomogła?
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Aniu, bardzo się cieszę, że operacja się udała ![]() Dziękuję za wszystkie rady, ciepłe słowa i przytulaski ![]() ![]() ![]() To nie jest tak, że tylko ja sama zajmuję się Kubusiem, Małż stara się być na 17-tą w domu, żebym miała chociaż godzinę "wolnego", potem o 18-ej to On robi Kubie kolację i asystuje Mu przy niej. Fakt, że nie umiem wykorzystać tej godziny dla siebie, bo zawsze jest coś na wczoraj ![]() On też jest zmęczony i zaganiany, teraz w ogóle ma napięty czas, bo za chwilę sesja, teraz jakieś koła, poprawki itp. Na czas ferii wziął jakieś zajęcia w prywatnej szkole (niestety kasa, kasa, kasa, a raczej jej brak ![]() Nie mamy tu nikogo, kto mógłby zająć się Kubusiem, Teściów mam 80 km stąd, obydwoje jeszcze pracują, fakt, że gdybym tylko poprosiła, to zrobiliby dużo, żeby pomóc, bo to dobrzy ludzie, ale jakoś nie na miejscu wydaje mi się proszenie Ich o to. Co innego może, gdyby byli tutaj. Nie wiem, co myśleć o tabletkach uspokajających - tych bez recepty oczywiście. Jak wiecie, był czas, gdy brałam takie "mocniejsze" i też szału nie było, jeśli chodzi o spanie ![]() Wiem, że wygląda to tak, jakbym prosiła o pomoc i negowała wszystkie pomysły, ale ja po prostu, zanim napisałam tu o tym, szukałam sposobu, rozwiązań i sprawa na dzień dzisiejszy tak wygląda. Nie gniewajcie się ![]() *** Kubuś dziś znów walczył 40 minut przed zaśnięciem ![]() ![]() ![]() Mam pytanie do mam odsmoczkowujących ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-01-13 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() u nas druga noc z rzedu z mokra pizamka ![]() Mariola ![]() Texasik witaj ![]() wpadne pozniej bo musze isc wlosy umyc ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-01-13 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh a może spróbuje czegoś innego...np. postawić inaczej łóżeczko, położyć Maciulka w drugą stronę (głowa gdzie nogi i odwrotnie)...nie zawadzi spróbować ![]() ![]() czytałam rano o tym akurat ![]() ale nic nikomu się nie stało z tego co czytałam...i całe szczęscie ![]() Cytat:
![]() o właśnie o to gadanie też się boję...bo niestety mam powody ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a już tak dobrze że koniec rehabilitacji? Cytat:
![]() ![]() Jeśli nie...to może tak jak magi napisała...jakieś hobby? Masz coś co lubisz robić a na co nie masz czasu? Ja polecam kartki, haftowanie ![]() co do leków to nie wiem...może pogadaj z lekarzem, albo chociaż z ogarniętą aptekarką (czasami mam wrażenie że niektóre są dużo bardziej w temacie niż lekarze) ![]() ![]() Przykro mi ze taką mieliście noc ![]() Jesli chodzi o usypianie u Nas...to w dzień w przedszkolu kładą dzieci na leżaczki i same zasypiają...w weekend w domu...biorę ją na ręce, siadamy, przytulam ją...i dosłownie potrzebuje z 5 min by zamknąć oczy...także w dzień zasypia ostatnio super-ekstra (odpukać!). A na noc...(nie licząc wczorajszego wieczoru ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradźcie (w kupie siła
![]() Zu ma za tydzień balik na dzień Babci (Dziadek zawiedziony bardzo bo dnia dziadka nie świętują w przedszkolu ![]() ![]() Nie chcę księżniczki bo pewnie 80% dziewczynek przebierze się za księżniczkę ![]() A może: Pszczółka - sukienkę Babcia by uszyła, dodatki spokojnie można kupić Czerwony Kapturek - całość do uszycia Biedronka - jak pszczółka 1 Pszczółka 2 - jak pszczółka 1 Pszczółka 3 - jak pszczółka 1 Myszka Minnie - całość do uszycia Słonik - niedrogi to mogłabym kupić Biedronka 2 - jak pszczółka 1 Tweety - niedrogi to mogłabym kupić Może coś innego tez Wam wpadnie do głowy ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.