![]() |
#1621 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Madziarka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2 lata ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra koniec dyskusji bo zaraz na mnie każda wjedzie ![]() Lece do pracki trochę się powkurzać na ludzi ![]()
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Ja na Ciebie nie najeżdżam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Miłego dnia w pracy, i obyś nie musiała się na nikogo wkurzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko jeszcze nie wiem ile, no ale zawsze to jakaś podwyżka ![]() O nieeee ![]() Oby udało się jak najszybciej naprawić i obyś nic nie straciła ![]() ![]() Wracaj szybko do nas! ![]() Cytat:
![]() Że niby Maryja zaszła w ciążę, a jest święta, że niby co? wiatropylna?? Była żoną Józefa, a Bóg jest ojcem Chrystusa, czyli musiała popełnić grzech. Same głupoty, robią ludziom wodę z mózgu, a ja się nie dam ![]() Mnie też rodzice zmuszali, ale teraz od bierzmowania mam wolny wybór na szczęście ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() noo ![]() Kurde ja te plastry odstawiłam w sierpniu i narazie jest ok, odpukać! ![]() Może to jest mniejsze zło. Oby Wam dziewczyny wszystko wróciło do normy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Twoja sprawa, że wzięłaś kościelny niewierząc ![]() Człowiek powstał na drodze ewolucji ![]() ![]() A świat powstał w wyniku wielkiego wybuchu- w to wierzę, a nie w jakieś czary mary ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- A i chciałam jeszcze dodać, że nie mam nic do osób wierzących, to jest każdego indywidualna sprawa, czy wierzy, czy nie i w co ![]() Także jak uraziłam czyjeś uczucia to przepraszam, nie chciałam, ale to jest forum i każdy może wyrazić swoj zdanie, prawda? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
Jak to u nas się wywiązała dyskusja między koleżanką, która nie wierzy (w Boga przynajmniej), a koleżanką zagorzałą katoliczką, oazowiczką i w ogóle:
"-No bo są ludzie którzy wierzą w człowieka i tacy którzy wierzą w Boga... -Są też tacy co wierzą w Nutellę." Także, utrzymujemy, że ona wierzy w Nutellę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakiś stary, pijany kretyn wyrzucił psa przez okno z 8 piętra ![]() ![]() ![]() Brak mi słów. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- A u nas w mieście w poniedziałek zmarła 2,5-letnia dziewczynka na świńską grypę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój kuzyn - student medycyny kupił sobie 3 dni temu szczurzycę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Ale przyszli ludzie
![]() Babka od razu z mordą, że są problemy z wypłatą odszkodowania, my do niej spokojnie mówimy, a ona się drze nie wiadomo po co. W końcu się okazało, że nie mają polisy i dlatego sa problemy ![]() No to 'do widzenia' . Nawet nie powie przepraszam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() To następynm razem zrób zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Coraz bardziej skłaniam się do prosiaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prosiak ![]() No prosiaki żyją dłużej niż chomiki, a planujesz gdzieś wyjeżdżać na dłużej? Nie będzie miał kto się zająć prosiakiem? Albo nie będziesz mogła go wziąc ze sobą? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Ja zdjęcia nie dam rady zrobić, bo kuzyn studiuje na Ukrainie...więc nie mam możliwości. Ale powiedział, że weźmie aparat od kolegi i mi pokaże
![]() No właśnie...co jak się wyjeżdża ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Madziuś co za ludzie ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ja nie wiem czy nie brzydziłabym się wziąć szczura na ręce ![]() ![]() Może w przyszłości kupię myszkę ![]() ![]() Kiedyś bardzo chciałam mieć mysz, ale mama się nie zgodziła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a ja na wakacje wyjeżdżam na tydzień co najmniej, a teraz chcę na kolonie jechać jako opiekun. A tam raczej świniaka nie wezmę, już kichać tą podróż, ale jego psychikę jak dzieci odkryją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...wydaje mi się, że słyszę śpiew skowronka...
![]() ![]() Andrea, to fakt...jak nie masz możliwości zajmowania się prosiaczkiem to nie ma co go narażać na brak opieki, albo złą opiekę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedyś koleżanka miałą szczura i faaajny ten ogon mają ![]() No tak, z takimi wyjazdami to kiszka ![]() ![]() Z tym zdziczeniem to też masz rację, tak jak było z Mieciulką Gosi ![]() ![]() Lepiej chyba poczekać, aż będziesz miałą bardziej ustabilizowana życie ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-13 o 12:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Jak będę miała ustabilizowane życie to będę miała doga i to będzie całe moje życie i szczęście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie, jak będzie miał jakieś odstępstwa od normy to wtedy można będzie go kupić taniej, ale rodowód będzie miał ![]() Bo rodowód świadczy o tym, że był badany pod kątem chorób genetycznych i że ma znanych rodziców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
A nie jest tak, że tylko 5 pierwszych szczeniaków dostaje rodowód?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja się znów uczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Andrea, przeuczysz się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wszystkie szczeniaczki, które przyjda na świat w takiej hodowli są badane, ich rodzice również i dostają rodowód. Cytat:
![]() Gwarantuję, że jeśli będziesz miała psa, to napewno będziesz wszystko wiedzieć ![]() Tu nie chodzi o chwalenie się ![]() Po prostu jak masz psa rasowego=rodowodowego, to masz pewność, że nie będzie miał dysplazji i innych chorób genetycznych, masz pewność co do jego charakteru i pewnośc,że mały przyszedł na świat w normalnych warunkach, że matka była zadbana, pielęgnowana w czasie ciąży, że ojciec tez jest pewny ![]() Z resztą jak będziesz już kupowac psa z hodowli, to hodowcy zawsze służą pomocą i odpowiedzą na każde pytanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorkiem widziałam jak mała wyszła na trochę . Taak urosła o.o
Wczoraj zrobiłam jej pierwszy dwt , ale nie wymieniałam trocin w jej domku , bo w nim spała , i przeniosłam ją razem z nim . I mała dostała lniany hamaczek ![]() Już na nim była , bo znikły smakołyki z niego , niestety tego nie widziałam. EDIT : A właśnie , skoro mowa o innych gryzoniach ... Kilka dni temu miałyśmy wf w starej sali gimnastycznej . Nagle niektóre dziewczyny zaczęły piszczeć O.O To podchodzimy , a tam taka maniunia czarna myszka ![]() ![]() Ale taaka maleńka *-* Tak ze 3 cm ciałka + 2 cm ogonka ... Taka śliczna ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() Szczury to zwierzęta stadne , im większe stadko - tym lepiej , ale jak nie ma warunków , lub chęci , to niech ma chociaż parkę szczurów , zamiast jednego. Możesz mu polecić , żeby poczytał o szczurach na gryzoniach - tam ludzie naprawdę znają się na rzeczy ![]() Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2011-01-13 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja wystawy traktuję jako chwalenie się psem. "Patrzcie, patrzcie jakiego mam fajnego psa. No mówię Wam! Taaaaaaaaaki wielki, i taaaaaaaaki grzeczny, a jakie kupy strzela! No po prostu szaleństwooo!"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Kamila, mówiłam mu, ale powiedział, że sam będzie dla niej stadem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Andrea, super to ujęłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślałam, że jako chwalenie się psem uznajesz to, że ma rodowód ![]() ![]() W sumie to racja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie zobaczyłam, że znajoma bierze ślub 10 września i tak jakoś mi się dziwnie zrobiło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Madziuś, a dlaczego dziwnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Madziuś...aha
Wystawiłam klatkę Stasieńka do salonu i będę robić DWT ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Staś zniknął ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Znalazł się...siedzi pod komodą ![]() ![]() Dałam mu stary domek igloo, które nie ma podłogi. Jak nie lubi spać w plastikowym domku to trudno. Będzie miał taki malutki, ale przynajmniej nie będzie spał pod samym papierem tylko będzie miał dach nad głową. Czekam aż Staś sam wejdzie do klatki i będę musiała zrobić jeszcze DWT Mieciusi...ale to pewnie jutro, bo dziś już mi się nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.