![]() |
#1891 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer - Lublin
co do pani Ewy to kiedyś była super ale od pół roku ma jakieś zawodowe wyładowanie jak 3 raz skopała mi włosy to z niej zrezygnowałam ale wcześniej naprawde była świetna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Przyczajenie
|
Czytajac wasze pozytywne opinie na temat Hair line postanowilam sie zapisac na malowanie i ścięcie włosow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Raczkowanie
|
Dzięki za info - najbardziej interesuje mnie jak tam czeszą (fryzury na przyjęcia itp).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Raczkowanie
|
Witam.Ja czesałam się u Pani Ireny na swój ślub,byłam bardzo zadowolona.Widziałam też czesania ślubne w wydaniu Karola Brzyskiego i muszę przyznać że też były piękne.Myślę że jeśli chodzi o uczesania ślubne czy na jakieś inne imprezy to można im zaufać.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Raczkowanie
|
wielkie dzięki kama82 !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1896 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze Ci odpowiem, że moja siostra idzie do niego (Karola) jutro na strzyżenie i chyba malowanie no i ja jestem zapisana do niego na czesanie do ślubu i moja koleżanka również a siostra właśnie jutro ma zamiar zapisać się do P. Ireny na czesanie na mój ślub..widziałam jego fryzury ślubne na żywo i są na prawdę piękne. Natomiast P. Irena również pięknie czesze ale efekty widziałam już tylko na zdjęciach. Ale u niego z terminami krucho więc radzę się spieszyć ![]()
![]() |
![]() |
#1897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Przyczajenie
|
Dołaczyłam do zadowolonych klijentek salonu Hair Line
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Rozeznanie
|
Moja siostra wróciła od Karola baaardzo zadowolona i na prawdę ma świetną fryzurkę ale z moim czesaniem powstał problem ponieważ jak się dzisiaj dowiedziałam od siostry ..on nie będzie czesał mnie do ślubu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2011-01-08 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Przyczajenie
|
Był ktoś może w Metamorfozie na Zana? Zastanawiam się czy warto wybrać się tam na cięcie.
Edytowane przez la fresa Czas edycji: 2011-01-08 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1903 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
podpisuję się pod zapytaniem, chciałabym w końcu zrobić coś z moimi lokami, a boję się iść byle gdzie bo poźniej tego nie uratuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko jaki jest P. Andrzej z zakładu fryzjerskiego Iwona, który znajduje się na Leonarda? proszę o jakieś info, bo podobno dobry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1905 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() Osobiście nie polecam salonu "perfekt" na Wieniawskiej, ale to może tylko ja miałam pecha. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Przyczajenie
|
Dołaczam do zadowolonych klientek salonu hair line studio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić fryzjera, który specjalizuje się w czesaniu.
![]() Dołączam do zadowolonych klientek Hair Line. Byłam już kilka razy na strzyżeniu u Marcina i zawsze było tak jak prosiłam. Kilka dni po ścięciu włosy nadal ładnie się układają ((: Edytowane przez BoBoma Czas edycji: 2011-01-12 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba powinnam się w końcu wybrać na strzyżenie i zapewne będzie to hair line
![]()
![]() |
![]() |
#1909 |
Zakorzenienie
|
szukam fryzjera potrafiącego dobrze ściąć kręcone włosy i przy tym sprawić, żeby lepiej się kręciły. miałyście z kimś takim do czynienia? polecacie kogoś? będę wdzięczna za wskazówki
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1910 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Słyszałam dobre opinie na temat La' Merse (skrzyżowanie Lipowej i M.C. Skłodowkskiej w kamienicy na 1 piętrze) Byłam tam u kosmetyczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Przyczajenie
|
a ja piszę żeby ponażekać na akademię piękna.. byłam tam u pana Piotra atmosfera super kolor dobrał idealnie gorzej ze strzyżeniem.. oddałam się w jego ręcę mówiąc że może zrobić co chce no i zrobił mam krótkie nijakie włosy i wyglądam raczej nie korzystnie w tym cięciu wcześniej byłam w hair line i ścinał mnie pan Marcin i tak samo oddałam się w jego ręcę i stworzył genialną krótką fryzurkę a pan Piotr tego nie potrafił.. szkoda bo na początku byłam zachwycona samym salonem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Przyczajenie
|
Poszłam za głosem większości i zapisałam się do Hair Line. Obsługiwała mnie pani Agnieszka, która według mnie nie koniecznie ze stylizacją ma coś wspólnego. Nie zaproponowała mi nic szczególnego, lekko podcięła włosy, grzywkę pocieniowała (w ogóle się nie układa, poprzednia była o wiele fajniejsza). Jak wróciłam do domu siostra zapytała "na którą idziesz do tego fryzjera?" i kiedy odpowiedziałam, że już byłam zrobiła ogromne oczy. Zapłacilam 50 zł a efektu niemalże żadnego. Może pomijając lekkie 1-centymetrowe podcięcie, po którym przestały układać mi się włosy. Nie polecam....
Kiedyś chodzilam do p. Mateusza z Akademiii Piękna - zawsze będę chętnie wracała do wizytu u niego. Sam proponował fryzury, nigdy nie bał się ciąć bo wiedział, że robi to dobrze. Kręcił włosy, prostował z taką precyzją, że można pozazdrościć. Niestety musiał opuścić miasto a ja załamuję ręce gdy myślę o strzyżeniu u kogokolwiek... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np jestem z niej bardzo zadowolona i na pewno pójdę jeszcze nie raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Przyczajenie
|
Ja również chodzę do Hair Line do pani Agnieszki i też jestem zadowolona ale każdy może mieć własne zdanie tylko że wątpie aby ta fryzjerka z własnej woli i bez żadnych podpowiedzi nic wizualnie na głowie nie zmieniła bo mnie się na początku zawsze pyta co bym chciała i jak to będzie wyglądało ostatnim razem też byłam tylko na niewielkim cięciu ale nikt z mojego otoczenia nie miał wątpliwości że byłam u fryzjera(a nadmienie że nic nie zmieniałam bo fryzurke p Agnieszka już 3 miesiące wcześniej dobrą zrobiła) no ale cóż jak widać nie każdemu można dogodzić ja również jak Celestia bardzo polecam
Edytowane przez yasm Czas edycji: 2011-01-15 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Przyczajenie
|
Nie chce jej przekreslac, moze faktycznie miala zly dzien, kazdemy zdarza sie wpadka. Byc może jesteście z niej zadowolne. Jednakże moje włosy przestały się całkowicie układać, zaczęłam je nawet wiązać, czego nigdy wcześniej nie robiłam bo zawsze mi się pięknie same kręciły. Po tym ścięciu jest na prawde źle i już szukam innego fryzjera. Mimo szczerych chęci naprawdę jestem niezadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1918 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Mam włosy za obojczyki, farbowane na ciemny brąz. Mój naturalny to jasny brąz, ale teraz zapragnęłam miec rudy. Wiem, że muszę zrobic dekoloryzację. Po przeczytaniu kilku ostatnich stron tego forum zastanawiam się nad salonem Hair Line, tylko nie wiem, czy fryzjerzy tam są tak samo dobrzy z farbowania, jak ze strzyżenia ![]() ![]() Z góry dziękuję za pomoc!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
ile kosztuje strzyżenie w Hair Line?? bo coś ich stronka nie może mi się otworzyć
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
55zł Gasolinko
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.