Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 16:08   #2341
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

iweczkaoooo,super...będę wdzięczna Ja też jestem troszkę wymyślata i wolę się zabrac za to sama,bo wiem,że Tż mi w tej kwestii nie pomoże Jest wiele ładnych,ale jednak lepiej,jak można je osobiście zobaczyc... dlatego też postanowiłam zamówic kilka i zobacz,jak wyglądają w realu

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:09   #2342
n.ik.a
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

anika222 mówisz o tym kremie na nogi ja go wyczaiłam w rossmanie za..uwaga, uwaga 4,59 zł zapytałam pani o co chodzi, bo ważny do 2012 roku a ona, że zmieniane będzię opakowanie i zostal im ostatni więc przecenili...ale fuks

a może chodzi ci o nowe m jak mama?

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2011-01-13 o 16:12
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:11   #2343
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
eirenne dzisiaj wracam, do lazienki... no ale kuchnia w rozsypce czekamy na projekt od goscia i bedziemy robic eh
montii te remonty......gorzej niż wojna
jak ja miałam w łazience remont to bosheeeeeee uchowaj. syf wszędzie
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:15   #2344
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
laseczka no właśnie...gorzej,jeśli podoba się kilka i z tego trzeba wybrac jedno:p U mnie nie było na szczęście problemu,bo odkąd pamiętam,zawsze chciałam miec Maję Tż też bardzo się podoba i w tej kwestii nie było sporów

Dziewczyny,a ja właśnie przeglądam na allegro zaproszenie ślubne... chciałam zamówic kilka próbek,żeby nie kupywac 'kota w worku'... powoli trzeba się za to zabierac,bo jak mała się urodzi,to przypuszczam,że nie będę miała do tego głowy...
co do zaproszeń to wiem że na necie nie pamiętam gdzie ale na jakiś stronkach z zaproszeniami można sobie wybrać te co Ci się podobają i wysyłają Ci próbkę za darmo w postaci tego zaproszenia i możesz obejrzeć je .
ja kiedyś zamówiłam i mi przysłali .

Cytat:
Napisane przez zaba5 Pokaż wiadomość
akurat to nie mój gin ale jego kolega , mój mąz bardzo lubi chodzić do tego pana doktora zawsze maja dyskusje na temat "ptaszka" i "klatek"

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:17   #2345
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
iweczkaoooo,super...będę wdzięczna Ja też jestem troszkę wymyślata i wolę się zabrac za to sama,bo wiem,że Tż mi w tej kwestii nie pomoże Jest wiele ładnych,ale jednak lepiej,jak można je osobiście zobaczyc... dlatego też postanowiłam zamówic kilka i zobacz,jak wyglądają w realu
mojemu słuchaj się wszystkie podobały, wszystkie dosłownie. Jemu bylo obojętne, czy będzie białe, kremowe, żółte - dla niego to był ten sam kolor czy będzie gołab, obraczka na obrazku czy jeszcze coś innego....... a ja waliłam głową w scianę bo nie miałam już siły do niego...i do tych chol..... zaproszeń

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

właśnie laseczka-masz rację, gdzieś wysyłają za free próbki.....bo też z koleżankami zamawiałyśmy.....

i wogóle dużo jest stron o tym nie tylko na all.....
Stary 2011-01-13, 16:18   #2346
izunia233
Zadomowienie

Kobietki chwalić się zakupami w Tesco, co to ma znaczyć
Ja chyba jutro się wybiorę, chociaż to Tesco to takie bidniutkie jest
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:20   #2347
87czarna
Zakorzenienie

Czyli muszę solidniej poszperac w internecie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:21   #2348
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a to dziwne mnie bada często zawsze albo bada albo usg robi... w szpitalu też mnie badali normalnie. wtedy gin sprawdza co z szyjką i macicą...
pierwsze słyszę że nie można...
mnie bada gin ekologicznie na każdej wizycie, czyli co 3 tyg.
i robi mi usg co wizytę
i z tego co wiem tak robi każdy gin ze szpitala w moim mieście

po co bym miała do niego chodzić jak by mnie nie badał, żeby pogadać

Cytat:

ja też zamówiłam na all najpierw na próbę kilka sztuk
Stary 2011-01-13, 16:21   #2349
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
montii te remonty......gorzej niż wojna
jak ja miałam w łazience remont to bosheeeeeee uchowaj. syf wszędzie
oh ile ja już pochlipywalam sobie po cichaczu ze mam dosc tego i po co to komu było mam nadzieje,że ładna lazienka i kuchnia wynagrodzą mi moje meki

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:24   #2350
n.ik.a
Zadomowienie

87czarna ja kupowałam u nich. Mają też swój sklep w Katowicach http://www.zaproszeniaonline.com.pl/produkty,3,1.html

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:25   #2351
iweczka
Zakorzenienie

czarna
ja mam takie: tzn miałam bo juz jestem po.....
http://allegro.pl/ekskluzywne-zapros...408782483.html

1 strona wzór: 6 tylko jeszcze data była dopisana
tekst lewa strona wzór 7
Stary 2011-01-13, 16:28   #2352
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:

właśnie laseczka-masz rację, gdzieś wysyłają za free próbki.....bo też z koleżankami zamawiałyśmy.....

i wogóle dużo jest stron o tym nie tylko na all.....
Dokładnie wystarczy poszukać

Cytat:
Czyli muszę solidniej poszperac w internecie
tak koniecznie bo tam masz próbki całkowicie za darmo i przysyłają do domku

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:39   #2353
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
oh ile ja już pochlipywalam sobie po cichaczu ze mam dosc tego i po co to komu było mam nadzieje,że ładna lazienka i kuchnia wynagrodzą mi moje meki
Montii ja już bluzgałam tę łazienkę(dokładnie toaletę) ile wlezie, że co mnie podkusiło ją robić....bo ciagle coś się działo, a to rurka jakaś nie taka, a to grzejnik coś z nim nie tak-krzyż pański.....ale za to teraz jest ładnie
a teraz jak pomyślę o budowie domu to aż ciarki mnie przechodzą.....
Stary 2011-01-13, 16:44   #2354
Ewelqa1985
Zadomowienie

czarna poszperam na allegro i podesle ci linka do naszego zaproszenia kurcze jak teraz wspominam to chetnie bym jeszcze raz to przezyla slub itd.

montii trzymaj sie jakos i witaj w klubie u nas remont w pelni

kurcze zmulilo mi wizaz i nie wylapalam czy to do n.i.k.a przyszla dzis posciel ??zamawialas z kolderka i podusia ?? podeslij linka prosze
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:48   #2355
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Montii ja już bluzgałam tę łazienkę(dokładnie toaletę) ile wlezie, że co mnie podkusiło ją robić....bo ciagle coś się działo, a to rurka jakaś nie taka, a to grzejnik coś z nim nie tak-krzyż pański.....ale za to teraz jest ładnie
a teraz jak pomyślę o budowie domu to aż ciarki mnie przechodzą.....
mam nadzieje,ze niebawem bede sie relaksowac w czystym mieszkanku ! u nas tez ciagle takie pierdołki..rurka nie taka, krzyzyków brak, to nie pasuje, wrr!!!!

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
czarna poszperam na allegro i podesle ci linka do naszego zaproszenia kurcze jak teraz wspominam to chetnie bym jeszcze raz to przezyla slub itd.

montii trzymaj sie jakos i witaj w klubie u nas remont w pelni
wiec nie jestem sama

[LEFT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 16:52   #2356
aguchaw1
Raczkowanie

Czarna - jak my bralismy ślub to ja wybrałam takie
http://moda.allegro.pl/niepowtarzaln...394486691.html .
Muszę przyznać, że bardzo ładnie się prezentowały i nawet jak dawalismy ludziom to paru osobom bardzo się podobały i chwalili

aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:57   #2357
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
a to dziwne mnie bada często zawsze albo bada albo usg robi... w szpitalu też mnie badali normalnie. wtedy gin sprawdza co z szyjką i macicą...
pierwsze słyszę że nie można...
no własnie mówię, że już nie wiem jak to jest
Mój mi sprawdza wyniki, bada ciśnienie, wagę, robi usg i slucha serduszka małego, teraz ma mi zrobić wymaz z szyjki, ale nie "zagląda" mi tam dlatego zapytałam się tej koleżanki swojej, bo Wy ciągle piszecie i się przestraszyłam, a ta moja koleżanka chodziła do innego ginekologa i tez jej nie badal przy dwójce dzieci
Jak pójdę na następną wizytę to chyba sobie z nim o tym porozmawiam
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:02   #2358
agaaga89
Zakorzenienie

Piszecie o remontach tak, że aż się boję, bo my jesteśmy ciągle przed co prawda tylko jeden pokój i tylko do zrobienia ściany i ogólne wyposażenie, ale cóóóż...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:03   #2359
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Witam Was
właśnie wrócilam ze szpitala. Dostałam do brania dalej ten fenotrenol ale narazie do wizyty u gine więc zobaczymy co potem no i zakaz współżycia teraz jak dopiero zaczynałam nabierać ochoty w tej ciąży Narazie jestem u rodziców, ale jeszcze dzisiaj wracamy na mieszkanie. Nie obiecuje że będę do Was narazie codziennie zaglądać bo muszę jeszcze trochę poodpoczywać.
Buziaki i dbajcie o siebie jak najwięcej
witajodpoczywaj teraz i dbaj o siebie, już malutko nam zostało

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
Więc lekarka dziś na 97% potwierdziła mi dziewczynkę
gratulacje:ju pi:

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
no czułam i czuję się cały czas jak gdyby nigdy nic, nie mam nawet twardnień brzucha, brak skurczy

dobrze,że to nie rozwarcie zewnętrzne więc powinno być ok

już się uspokoiłam teraz ale rano to się poryczałam z tego wszystkiego
no nic, pójdę, może mnie wypuszczą faktycznie po 2 dniach i poleżakuję w domu
idź, idź pomyśl że robisz to dla dzidziusia, ja byłam już dwa razy w szpitalu, nie jest tak zle a prawda taka że naprawde sie lezy a w domu to sie tak człowiek pląta bez celu zamiast lezec. dasz radę
Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
no i wrocilam ... niewiem czy dobrze czy zle ale jutro ide do szpitala lekarz zbadal i stwierdzil ze szyjka sie troche skraca a ja nie moge brac fenoterolu bo strasznie mostek mnie po nim boli... dlatego mam skierowanie
ojj, no ale szyjka na tym etapie to chyba już ma prawo sie troszke skracac - dostaniesz pewnie magnez w kroplowce i zadziała
trzymam kciuki zeby długo cie tam nie trzymali

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy u Was pojawił się już pokarm? w pierwszej ciąży już w tym czasie miałam i pozbyć się go nie mogłam przez 7 lat po prostu był i był.. odstawiłam syna po 2 latach... a teraz jeszcze nic ani kropli... trochę się martwię że przeklnęłam te moje cycki kiedy nie mogłam zaprzestać produkcji mleka... a bardzo bym chciała karmić.. jest to cudowne uczucie i nie wyobrażam sobie innej metody karmienia...
\

no ja to już mogę karmic , leci mleczko chciałam dziś kupić wkładki w tesco ale były tylko bella i canpolu chyba a raczej nic dobrego o nich nie slyszalam.
nie moge nigdzie dostac Nuby ani Lovi a są ponoć najlepsze

Cytat:
ja miałam to samo dopóki... nie zaczęłam myć włosów.... uwaga nie śmiać się płynem do higieny intymnej z ziaji podajże teraz myję co 2-3 dni co dla mnie jest dużym sukcesem
gdzieś mi się już to obiło o uszy muszę spróbować, mi w ciązy ładnie włoski zgęstniały tylko kurde sie przetłuszczają

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Kobietki chwalić się zakupami w Tesco, co to ma znaczyć
Ja chyba jutro się wybiorę, chociaż to Tesco to takie bidniutkie jest
ja byłam no i tak zakupiłam chusteczki Pampers 4 paczki za 24,99 jak wiekszosc z was i super rożek usztywniany tez za 24,99
2 bodziaki za 15zł i smoczek

w sumie to myslalam ze wiecej rzeczy bedzie
niektore rzeczy to takie dziadostwo np.posciel
fajne wanienki były z odpływem i kocyki za 29,99 , stałam nad nimi 20 minut a i tak nie wzielam, sama nie wiem dlaczego
jakos nie przekonana bylam -ale fajne takie milutkie i grubsze. jak sie przespie z tym to mzoe podjedziemy jeszcze na weekendzie do tesco
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:09   #2360
Eirene1987
Zakorzenienie

czarna87 my mieliśmy takie podobne zaproszenia do tych
http://allegro.pl/zaproszenia-na-slu...397504349.html

każdy w szoku był że coś innego

Cytat:
eirenne dzisiaj wracam, do lazienki... no ale kuchnia w rozsypce czekamy na projekt od goscia i bedziemy robic eh
no ale pomyśl jakie ładne mieszkanko będziecie mieć

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
mnie bada gin ekologicznie na każdej wizycie, czyli co 3 tyg.
i robi mi usg co wizytę
i z tego co wiem tak robi każdy gin ze szpitala w moim mieście

po co bym miała do niego chodzić jak by mnie nie badał, żeby pogadać
no dokładnie toteż się zdziwiłam

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:14   #2361
Castia
Wtajemniczenie

co do zaproszeń, my mielismy takie
http://allegro.pl/promocja-cudne-zap...404373782.html
są piekne
współpraca bez zastrzeżeń, wszystkim sie podobały
ehhh tak niedawno kupowalismy wszystko na wesele a teraz szykujemy wyprawkę dla dzidziusia ale ten czas zapiernicza

ego super ta wyprawka skorzystałam i ja z niej, zaczelam robic zakupy w tym tyg i juz mi mało co zostało z tej listy
przez allegro to mozna sie w jeden dzien ze wszystkim uwinąć
no ale najdrozszych rzeczy nie mamy : wózka, pościeli, materaca

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-13 o 17:24
Stary 2011-01-13, 17:27   #2362
Tity
Zakorzenienie

gosiawolna oj kiszka, że do szpitala musisz iść. Mnie czasami też pobolewa podbrzusze, ale to tak co 2-3 dni i czasami raz dziennie. W razie czego w południe biorę trzecią nospę forte i się kładę.
laseczka gratuluję córeczki
dan3b no to odpoczywaj sobie dużo
ada32 7 lat miałaś pokarm? O matko Ja mam od połowy ciąży przecieki. Ostatnio się zalałam bo sobie niechcący pierś przycisnęłam jak leżałam i faktycznie mlekiem waliło

A dzisiaj obrabowaliśmy Tesco Kupiliśmy 6-pak chusteczek nawilżanych, zapasowy rożek, komplet pościeli, każda rzecz za ok 25 zł, więc tanio Do tego Sudocrem i Oilatum Soft, którego cena mnie trochę zamroczyła, ale jak ma być dobre to nie będę dziecku żałować.
Po tym Oilatum chyba już nie trzeba oliwkować dziecka, coś jeszcze jest potrzebne z kosmetyków, oprócz kremu na odparzenia?
A i jeszcze koszulę jedną do szpitala sobie kupiłam Także już chyba wszystko jest, teraz tylko pranie, prasowanie, składanie mebelków i czekanie

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-01-13 o 17:30
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:28   #2363
Montii
Zakorzenienie

eh normalnie plakać mi się chce, tak mnie bolą pachwiny, krocze na przemian z kręgosłupem, nie wiem jak mam leżeć, siedzieć, chodzić..
czy tak już bedzie do konca? brak mi sił, nie chce sie tak meczyc jeszcze 7 tygodni

[LEFT]
Stary 2011-01-13, 17:31   #2364
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
eh normalnie plakać mi się chce, tak mnie bolą pachwiny, krocze na przemian z kręgosłupem, nie wiem jak mam leżeć, siedzieć, chodzić..
czy tak już bedzie do konca? brak mi sił, nie chce sie tak meczyc jeszcze 7 tygodni
mnie też wszystko boli
najgorzej plecy, i jeszcze ta głupia zgaga mnie morduje codziennie
no ale co zrobic
Stary 2011-01-13, 17:34   #2365
aja1
Zakorzenienie

Matko, ale naskrobałyście

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
hej, ja dzis rano byłam u lekarza i nie mam za dobrych wieści
Szyjka mi sie trochę skróciła - teraz ma 2cm i trochę się rozwiera od wewnątrz (dokładnie na 1,4cm)

A nie mam żadnych skurczy ani nic mi tego nie zapowiadało.
Na szczęście od zewnątrz nie ma rozwarcia.
Dostałam skierowanie do szpitala na podanie sterydów na wykształcenie szybsze płuc dziecka w razie szybszego porodu.
Choć nie musi do niego dojść. To na wszelki wypadek.
Więc idę w poniedziałek rano, niby na 2 dni.

Teraz mam brać luteinę i odpoczywać.

A za to wyniki krwi i moczu i odczyn VDRL wszystkie dobre.
A mały nasz waży 1880gram 32 tydzień to jest więc ok
Uważaj na siebie.

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
xylometazolin
Ja bym nie brała. Na katar brałam CORYZALIA, a na kaszel możesz brać BIOARON. Ja swojej Kaśce nawet te leki daję. Dobre choć drogie jest to OSCILLOCOCCINUM, babka mi to poleciła zaraz po urodzeniu Kaśki więc na pewno jest bezpieczny, i pomógł mi.

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
no i wrocilam ... niewiem czy dobrze czy zle ale jutro ide do szpitala lekarz zbadal i stwierdzil ze szyjka sie troche skraca a ja nie moge brac fenoterolu bo strasznie mostek mnie po nim boli... dlatego mam skierowanie
Kobiety dbać o siebie, uważaj Ty też kochana.

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
A co do moherów to opowiem wam pewną historyjkę: kiedyś pracowałam na małym bazarku. Przyszła taka pani moher z kulą u ręki i zaczęła robić zakupy. Musiałam się schylać i jej podawać warzywa, które przebierała, że aż mnie szlag trafiał, bo sama nie była w stanie się schylić. Zapakowałam zakupy, wzięłam pieniądze i pani moher sobie poszła. Po jakiś 10 minutach patrzę a kula, którą tak dzielnie sobie pomagała stoi oparta o regał to się dopiero wkurzyłam, bo napodawałam się tych warzyw, bo myślę sobie biedna starsza, chora pani a tu taki numer. Była taka chora, że aż o tym zapomniała. A po kulę oczywiście już nie wróciła

Ja kiedyś widziałam lepszy numer. Naście lat temu jak dojeżdżałam pociągami do szkoły, na stacji zawsze tłum ludzi, w tłumie facet o dwóch kulach. Podjeżdża pociąg pospieszny, ludzie cyrklują gdzie mniej więcej będą drzwi, a ten facet - kule do góry i biegiem do drzwi, był pierwszy. Padłam.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:40   #2366
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
mnie też wszystko boli
najgorzej plecy, i jeszcze ta głupia zgaga mnie morduje codziennie
no ale co zrobic
nie sądziłam ,że kiedyś będę tak narzekać
mnie zgaga minęła ale w zamian dostałam okropny ból krocza i pachwin a kręgosłup.. mam wrażenie,że dostałam młotkiem w krzyż
nie wytrzymam tak do końca
ani leżeć ani siedzieć ani chodzić... chyba mam w próżni zawisnąć

[LEFT]
Stary 2011-01-13, 17:42   #2367
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
nie sądziłam ,że kiedyś będę tak narzekać
mnie zgaga minęła ale w zamian dostałam okropny ból krocza i pachwin a kręgosłup.. mam wrażenie,że dostałam młotkiem w krzyż
nie wytrzymam tak do końca
ani leżeć ani siedzieć ani chodzić... chyba mam w próżni zawisnąć
A może za mało odpoczywasz? Bo mnie ostatnio pobolewały pachwiny i krocze po łażeniu przez pół dnia, dopiero dziś normalnie chodzę

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:42   #2368
Eirene1987
Zakorzenienie

własnie miałam pytać jak dodacie ten oilatum do wanienki to jeszcze do tego jakiś żel, mydło do mycia? czy tylko tym oilatum wtedy? no i oliwką chyba trzeba i tak posmarować nie?

Cytat:
pomyśl że to TYLKO 7 tygodni mnie też męczą bóle żeber jakby mi ktoś igłę wielką wsadził ale myślę sobie - już bliżej jak dalej jakoś trzeba wytrzymać głowa do góry kochana jeszcze trochę

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość

Ja kiedyś widziałam lepszy numer. Naście lat temu jak dojeżdżałam pociągami do szkoły, na stacji zawsze tłum ludzi, w tłumie facet o dwóch kulach. Podjeżdża pociąg pospieszny, ludzie cyrklują gdzie mniej więcej będą drzwi, a ten facet - kule do góry i biegiem do drzwi, był pierwszy. Padłam.
no ja taką sytuację widziałam ale babcia tak do tramwaju biegła cudowne chwilowe ozdrowienie

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:47   #2369
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
A może za mało odpoczywasz? Bo mnie ostatnio pobolewały pachwiny i krocze po łażeniu przez pół dnia, dopiero dziś normalnie chodzę
sęk w tym ,że mało w ogóle chodzę, do szkoły jeżdżę autem, potem do domu i tyle .. może inaczej się ulozyl już, bo zgaga minela a boli caly dol

Cytat:

pomyśl że to TYLKO 7 tygodni mnie też męczą bóle żeber jakby mi ktoś igłę wielką wsadził ale myślę sobie - już bliżej jak dalej jakoś trzeba wytrzymać głowa do góry kochana jeszcze trochę
oby jakieś 5-6 max
bo nie wyrobie więcej, aż mi niedobrze z tego bólu

[LEFT]
Stary 2011-01-13, 17:49   #2370
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Czarna - jak my bralismy ślub to ja wybrałam takie
http://moda.allegro.pl/niepowtarzaln...394486691.html .
Muszę przyznać, że bardzo ładnie się prezentowały i nawet jak dawalismy ludziom to paru osobom bardzo się podobały i chwalili

nad tymi tez się zastanawiałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości