Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 13:21   #1621
klaudens
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

ja dziś wybywam po okleinę, potrzebuję do moich handmade prac naklejki też bym przygarnęła jak jakieś ciekawe
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:38   #1622
anioleczek25
Rozeznanie

Dziś odwiedziłam Biedrę i u mnie nie ma nic z tych wyprzedaży o których tu piszecie. Pozatym to dużo jest rzeczy z tej gazetki karnawałowej. Kupiłam m.in. tę okleinę na meble- ciekawe jak się sprawdzi? Pozatym to dużo spożywczych produktów, które kupujemy praktycznie zawsze. Wzięłam kaszkę jabłkową Mleczny Start, wypróbowałam już i powiem, że mi nawet smakuje, bo pachnie jabłuszkiem i w smaku również jest dobra.
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:38   #1623
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja Wam polecam bombonierkę "Serenada"! Po prostu cud, miód i orzeszki W środku jest 20 przepysznych czekoladek: cappuccino (moja ulubiona ), kokos, toffi, orzech (ma przepycha posypkę), czekolada. Są to czekoladki mleczne z różnymi nadzieniami, które po prostu rozpływają się w ustach Są strasznie delikatne i pyszne Uwielbiamy z TŻtem Cena 9,90 zł
moja ulubiona to kokosowa ale wszystkie były bardzo dobre. to mi teraz narobiłaś smaka na te czekoladki

Cytat:
Napisane przez mavika Pokaż wiadomość
Mój TŻ uważa, że ser żółty z Biedronki jest obecnie najlepszy na rynku (produkowany przez S.M. Mlekovita)
Ja natomiast testuję balsam odchudzająco ujędrniający. nie ma efektu grzania ale fajnie napina skórę wg mnie.
to jest dla mnie na plus. nienawidze efektu grzania. nie wiem czemu, ale zawsze jak zaczyna mnie rozgrzewać to czuje się beznadziejnie psychicznie. chce mi się płakać, zaczynam sądzić, że wszystko jest bez sensu i takie tam nie wiem o co chodzi, nie wiem czemu, ale zawsze tak mam

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:50   #1624
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
moja ulubiona to kokosowa ale wszystkie były bardzo dobre. to mi teraz narobiłaś smaka na te czekoladki
Hehe, Jam wszystkiemu winna Mi z wczoraj zostały 4 czekoladowe (jest ich najwięcej) i 2 toffi.

Po pracy lecę do Stonki na małe zakupki, zobaczymy, co kupię. Lista zakupów jest dłuuuuga 'Naczoski' (Tortille), sosik serowy (będzie w mojej wersji na ciepło - jak w kinie ), małe krakersiki... no i coś normalnego do jedzenia

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:05   #1625
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, Jam wszystkiemu winna Mi z wczoraj zostały 4 czekoladowe (jest ich najwięcej) i 2 toffi.

Po pracy lecę do Stonki na małe zakupki, zobaczymy, co kupię. Lista zakupów jest dłuuuuga 'Naczoski' (Tortille), sosik serowy (będzie w mojej wersji na ciepło - jak w kinie ), małe krakersiki... no i coś normalnego do jedzenia
a pewnie, że winna! w dodatku odchudzam się, więc nawet opcja, żeby ruszyć tyłek, zajść do B. i je kupić też odpada a tak bym zjadła...

kupiłam dziś ten sos salsa, jeszcze nie próbowałam, ale już czuję, że będzie pyszny! a gdzie podgrzewasz? w mikrofalówce? ja chyba będę jeść na zimno do kanapek i takich tam a tak w ogóle to zdziwiłam się jak mało kcal ma ta salsa

Stary 2011-01-13, 14:15   #1626
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
a pewnie, że winna! w dodatku odchudzam się, więc nawet opcja, żeby ruszyć tyłek, zajść do B. i je kupić też odpada a tak bym zjadła...

kupiłam dziś ten sos salsa, jeszcze nie próbowałam, ale już czuję, że będzie pyszny! a gdzie podgrzewasz? w mikrofalówce? ja chyba będę jeść na zimno do kanapek i takich tam a tak w ogóle to zdziwiłam się jak mało kcal ma ta salsa
w mikrofalówce W kinie, cieplutki dają chyba tylko sos serowy, jak dobrze pamiętam. Pikantny nie jest na ciepło ale w sumie co szkodzi spróbować.

BTW: Pomyśl tak: jak pójdziesz do Biedro i wrócisz, to musisz ruszyć tyłek czyli spalasz kcal, które potem nadrobisz jedząc smakołyki i wyjdzie Ci na zero
A tak serio, to jak dietka, to nie będę już kusić

Stary 2011-01-13, 15:16   #1627
princass
Raczkowanie

ja właśnie wróciłam z B. i znowu kupiłam pikantne Pancho, jutro do kina będą jak znalazł poza tym zestaw podgrzewaczy pomarańczowych (pachną jak ta świeczka duża) + pomarańczową matę bambusową + pomarańczowy żel pod prysznic, ten o którym pisano wcześniej.
możliwe, że mam jakąś pomarańczową obsesję, haha.
poza tym standardziki, pierniki za 2,29 np. i woda za 0,59 hehe.
princass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:20   #1628
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princass Pokaż wiadomość
ja właśnie wróciłam z B. i znowu kupiłam pikantne Pancho, jutro do kina będą jak znalazł poza tym zestaw podgrzewaczy pomarańczowych (pachną jak ta świeczka duża) + pomarańczową matę bambusową + pomarańczowy żel pod prysznic, ten o którym pisano wcześniej.
Kusisz, ajć Ja za godzinkę do biedry ruszam i wiesz co? kupie te podgrzewacze Tym bardziej, że pomarańcze poprawiają nastrój, a w tą pogodę się przyda. A może i Ciebie bierze podświadomie na pomarańcze, bo potrzebujesz więcej dobrej energii ?

Stary 2011-01-13, 15:22   #1629
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
U mnie było z 7 lub więcej wzorów i 2 rodzaje - 3D i wypukłe Ja kupiłam te naklejki. Któraś z dziewczyn zachwalała je bardzo. Zobaczymy
Ja zachwalałam Te są inne niż te które mam na ścianach i były wcześniej, ale też super. Kupiłam dwa arkusze i żałuję że tylko tyle. Czekam aż małż z pracy przyjdzie to jeszcze po motylki poleci bo trochę mi mało A wybór bardzo duży. I dobrze się kleją

Klikniecie na moją córcię?????????
Stary 2011-01-13, 16:03   #1630
niem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anioleczek25 Pokaż wiadomość
Dziś odwiedziłam Biedrę i u mnie nie ma nic z tych wyprzedaży o których tu piszecie. Pozatym to dużo jest rzeczy z tej gazetki karnawałowej. Kupiłam m.in. tę okleinę na meble- ciekawe jak się sprawdzi? Pozatym to dużo spożywczych produktów, które kupujemy praktycznie zawsze. Wzięłam kaszkę jabłkową Mleczny Start, wypróbowałam już i powiem, że mi nawet smakuje, bo pachnie jabłuszkiem i w smaku również jest dobra.
NIE DZIWCIE SIĘ, ZE JUZ NIE WIDZIALYSCIE TYCH PRODUKTOW Z WYPRZEDAZY, bo ja akurat kupowalam w poniedzialek ok. 9 rano, kiedy kosze byly pelne, jeszcze rsz poszlam w poniedzialek o 18stej i juz wszystko prawie bylo wykupione, takze w czwartek nie ma co sie dziwic, ze juz nie ma u Was tych rzeczy przecenionych..
niem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:10   #1631
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
ja dziś wybywam po okleinę, potrzebuję do moich handmade prac naklejki też bym przygarnęła jak jakieś ciekawe
Kurczę,a ja oczywiście o niej zapomniałam Choć też jakoś nie rzuciła mi się w oczy na sklepie

Kusicie tym dipem serowym i nachosami Dzisiaj pokusiłam się o krakersy serek ze szczypiorkiem - polecam
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:14   #1632
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Kusicie tym dipem serowym i nachosami Dzisiaj pokusiłam się o krakersy serek ze szczypiorkiem - polecam
chyba się skuszę na te krakersy takich jeszcze nie jadłam a i tak się wybieram po sprite 2x 1 litr, bo była cała paleta, ale byłam pieszo i nie chciało mi sie tego targać kurcze, znowu nie będzie dietetycznego wieczorku
Stary 2011-01-13, 17:20   #1633
asiaczi
Raczkowanie

a ja kupiłam 2 maty na stół do kuchni,jedna bodajże za 1,60

asiaczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:39   #1634
anioleczek25
Rozeznanie

Cytat:
też mam te pomarańczowe podgrzewacze, ale jeszcze nie zapalałam, więc nie wiem jak pachną, ale lubię zapach pomarańczy więc powinno być ok
te żele pod prysznic u mnie też były, ale nie kupywałam, bo mam w domu jeszcze zapas innych
te pierniki o których piszesz też uwielbiam

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez niem Pokaż wiadomość
NIE DZIWCIE SIĘ, ZE JUZ NIE WIDZIALYSCIE TYCH PRODUKTOW Z WYPRZEDAZY, bo ja akurat kupowalam w poniedzialek ok. 9 rano, kiedy kosze byly pelne, jeszcze rsz poszlam w poniedzialek o 18stej i juz wszystko prawie bylo wykupione, takze w czwartek nie ma co sie dziwic, ze juz nie ma u Was tych rzeczy przecenionych..
Pewnie masz rację, choć różnie to bywa i zależy to od sklepu i od tego ile osób w nim bywa
U mnie w Biedrze (nieduża miejscowość) to zazwyczaj nie wykupują wszystkiego jednego dnia, jednak widocznie tym razem było inaczej, a być może nie była to taka duża wyprzedaż jak w innych Biedronkach? Trudno mi powiedzieć, bo nie byłam tam w poniedziałek.
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:41   #1635
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
w mikrofalówce W kinie, cieplutki dają chyba tylko sos serowy, jak dobrze pamiętam. Pikantny nie jest na ciepło ale w sumie co szkodzi spróbować.

BTW: Pomyśl tak: jak pójdziesz do Biedro i wrócisz, to musisz ruszyć tyłek czyli spalasz kcal, które potem nadrobisz jedząc smakołyki i wyjdzie Ci na zero
A tak serio, to jak dietka, to nie będę już kusić
biorąc pod uwagę, że do biedronki nie mam zbyt daleko, a po powrocie pochłonę zapewne wszystkie, to nie jest zbyt dobry pomysł ale teraz czekam jak brat przyjedzie, to mu zrobię urodzinowe ciasto i sobie zjem kawałek (albo kawałki?)

Cytat:
wąchałam dziś te podgrzewacze i potwierdzam, że pachną ślicznie. wszystkie zapachy mi się podobają

Stary 2011-01-13, 17:59   #1636
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga 72 Pokaż wiadomość
Witam.
Czytałam o tym jakie fajne wyprzedaże są w Waszych Biedronkach. U mnie pod tym wzgl. nędznie. nie ma żadnych piżam po 3 zł, zgrzewarek po 5 zł, czy tanich butów. Buty są, ale zimowe dziecięce po 30 zł (wielka mi obniżka ), regał na buty za 30 zł, torby na laptopa też są, ale nie po 10 zł, jak ktoś pisał, tylko po 20 zł ( swoją drogą to ciekawe dlaczego taka różnica, czyżby zależało od sklepu ) , kilka rajstop niemowlęcych, skarpety i to tyle - słowem "wielka wyprzedaż"
Ceny po nowym roku bez zmian, przynajmniej z tego co ja kupowałam.

Z oferty gazetkowej kupiłam sobie 3 op. Arla Apetina z czosnkiem po 2,99 zł. A mąż (bez mojej wiedzy) kupił mi jeszcze 8 szt. Teraz będę się żywiła tylko fetą
u mnie nawet nie widziałam szyldu żądnego z napisem wyprzedaż,jednak moja biedra jest zacofana,mała i rzadko znaleźć coś ciekawego<o czym np. piszecie>.

Cytat:
ja właśnie wróciłam z B. i znowu kupiłam pikantne Pancho, jutro do kina będą jak znalazł poza tym zestaw podgrzewaczy pomarańczowych (pachną jak ta świeczka duża) + pomarańczową matę bambusową + pomarańczowy żel pod prysznic, ten o którym pisano wcześniej. .
dobrze wiedzieć że świeczki/podgrzewacze ładnie pachną u mnie nie widziałam tych mat a sie na nie napaliłam jutro chyba pojade do innej.

Cytat:
Napisane przez anioleczek25 Pokaż wiadomość
Pewnie masz rację, choć różnie to bywa i zależy to od sklepu i od tego ile osób w nim bywa
U mnie w Biedrze (nieduża miejscowość) to zazwyczaj nie wykupują wszystkiego jednego dnia, jednak widocznie tym razem było inaczej, a być może nie była to taka duża wyprzedaż jak w innych Biedronkach? Trudno mi powiedzieć, bo nie byłam tam w poniedziałek.
zgadzam sie z ,zapewne dużo zalezy od samego sklepu.Bo to co jets w jednym niekoniecznie musi być w innym.

moja mama sie napaliłana komodę<179 zł> do złozenia- no uniej znajome wczesniej kupowały i do tej pory sobie chwalą. ja dziś zaszłam to próbowałam ją przesunąć i myślałam ze wykorkuje -próbuje rozkminic kogo by zatrudnić do jej przeniesienia może by wózkiem pod blok<a mam blosko w sumie> podjechać rozładować i wózek z powrotem zawiexc
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:03   #1637
aanuszkaa
Raczkowanie

moja mama sie napaliłana komodę<179 zł> do złozenia- no uniej znajome wczesniej kupowały i do tej pory sobie chwalą. ja dziś zaszłam to próbowałam ją przesunąć i myślałam ze wykorkuje -próbuje rozkminic kogo by zatrudnić do jej przeniesienia może by wózkiem pod blok<a mam blosko w sumie> podjechać rozładować i wózek z powrotem zawiexc[/QUOTE]

w mojej biedronce sami proponują właśnie taki "sposób dostawy"jak coś dużego albo ciężkiego to namawiają, żeby sobie wózkiem zawieżć jak jest blisko
aanuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:06   #1638
princass
Raczkowanie

Cytat:
Kusisz, ajć Ja za godzinkę do biedry ruszam i wiesz co? kupie te podgrzewacze Tym bardziej, że pomarańcze poprawiają nastrój, a w tą pogodę się przyda. A może i Ciebie bierze podświadomie na pomarańcze, bo potrzebujesz więcej dobrej energii ?
w takim razie gromadzę dobrą energię od ponad pół roku mój wynajmowany pokój prawie cały jest w barwach pomarańczy, a w domu rodzinnym po remoncie też wybrałam taki kolor. poza tym zawsze ubieram się na czarno, ale ostatnio kupuję jakieś pomarańczowe dodatki - szalik, torbę, apaszkę... że się tak pozwierzam

a podgrzewacze naprawdę pachną jak ta duża świeczka cytrusowa. chciałam zrobić zachęcające zdjęcie, ale przecież nie przekazałabym nim zapachu :P

Edytowane przez princass
Czas edycji: 2011-01-13 o 19:08
princass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:34   #1639
skimos
Zakorzenienie

Naklejki na ściany są super, z 10 min stałam i tak je oglądałam różne wzory, dla chłopców i dla dziewczynek, normalnie świetne

Ale ja nie mam komu takich kupić, a do scrapbookingu trochę za duże

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:43   #1640
Ervisha
Zakorzenienie

ja siostrze kupiłam pod choinkę za 25 zł duzego misia pluszowego a te naklejki są super

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:18   #1641
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Naklejki na ściany są super, z 10 min stałam i tak je oglądałam różne wzory, dla chłopców i dla dziewczynek, normalnie świetne

Ale ja nie mam komu takich kupić, a do scrapbookingu trochę za duże

to samo stwierdziłam za to kupiłam okleinę w kolorze orzechu, mamie biżu za 1zł orzeszki w skorupce paprykowej
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:37   #1642
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
biorąc pod uwagę, że do biedronki nie mam zbyt daleko, a po powrocie pochłonę zapewne wszystkie, to nie jest zbyt dobry pomysł ale teraz czekam jak brat przyjedzie, to mu zrobię urodzinowe ciasto i sobie zjem kawałek (albo kawałki?)

wąchałam dziś te podgrzewacze i potwierdzam, że pachną ślicznie. wszystkie zapachy mi się podobają
brat ma urodziny?? mój też

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:53   #1643
antagonistka
Raczkowanie

dziewczyny nie orientujecie się w jakiej cenie są ogórki konserwowe i papryka konserwowa?
antagonistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:35   #1644
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Ogórki 2,99 robione przez Dawtonę, bardzo dobre

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 22:56   #1645
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
to jest dla mnie na plus. nienawidze efektu grzania. nie wiem czemu, ale zawsze jak zaczyna mnie rozgrzewać to czuje się beznadziejnie psychicznie. chce mi się płakać, zaczynam sądzić, że wszystko jest bez sensu i takie tam nie wiem o co chodzi, nie wiem czemu, ale zawsze tak mam
Spróbuj takich z efektem chłodzącym (nie wiem czy w biedronie, ale w ogóle to takie są) prognozuję, że efekt będzie..odwrotny. świetne samopoczucie prawie gwarantowane

Nie wiecie w jakiej cenie są te książki, które miały być od dzisiaj? Na stronce znalazlam, że wydanie kieszonkowe ale o cenie to ani mru mru
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:18   #1646
elmoska
Zakorzenienie

GG do elmoska Wyślij wiadomość przez MSN do elmoska

Jutro koniecznie ide do Biedronki dopiero dzis dorwalam gazetke
Rozwalily mi sie te slynne kalosze zakupione w Biedronce

BBL
5/28

AC MILAN CAMPIONI D`ITALIA

elmoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:29   #1647
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
brat ma urodziny?? mój też
ma dzisiaj, ale przyjedzie dopiero w przyszły piątek... a tak w ogóle to urodził się 13 w piątek

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Ogórki 2,99 robione przez Dawtonę, bardzo dobre
przepyszne! uwielbiam je!

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Spróbuj takich z efektem chłodzącym (nie wiem czy w biedronie, ale w ogóle to takie są) prognozuję, że efekt będzie..odwrotny. świetne samopoczucie prawie gwarantowane

Nie wiecie w jakiej cenie są te książki, które miały być od dzisiaj? Na stronce znalazlam, że wydanie kieszonkowe ale o cenie to ani mru mru
a powiem Ci, ze właśnie kilka dni temu kupiłam taki chłodzący i nawet chwilę temu się nim smarowałam na początku trochę zimno mi było, ale teraz tak przyjemnie i takie fajne to mrowienie i dobry humor też mam, ale to by było zbyt piękne, żeby od balsamu

Stary 2011-01-13, 23:41   #1648
laisla
Zakorzenienie

Cytat:

a powiem Ci, ze właśnie kilka dni temu kupiłam taki chłodzący i nawet chwilę temu się nim smarowałam na początku trochę zimno mi było, ale teraz tak przyjemnie i takie fajne to mrowienie i dobry humor też mam, ale to by było zbyt piękne, żeby od balsamu
no widzisz i wszystko stało się takie proste. Grunt to znaleźć właściwy sposób na pokonanie stresu i dobry humor. Ludzie całe życie szukają, a tutaj proszę, rozwiązanie w zasięgu ręki i zasobów kieszeni
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:49   #1649
kokarda87
Raczkowanie

a czy jest w B. mleko skondensowane niesłodzone? i jeśli tak jaka cena?
kokarda87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 00:16   #1650
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupiłam podgrzewacze o zapachu cytrusowym. Zapaliłam i pachnie cudnie. Jak się wejdzie do pokoju z innego pomieszczenia to czuć cytrusowy-pomarańczowy zapach. Jestem ciekawa jak inne pachną
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości