|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Dizi super wspomnienia ![]() Karla szybciutko z tym wozeczkiem sie uporaliscie znajac mnie i moje szczescie to ja pewnie bede miala koszmarny porod-zawsze trafiam na wszystko co najgorsze |
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zadomowienie
|
Ania ja mialam skierowanie od prywatnego gina.
Dizi ze łzami w oczach czytałam Twój opis Super mi się czytało![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|
#3633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze musimy dokupić fotelik samochodowy.Łóżeczka jeszcze nie kupiliśmy, ale mamy już wybrane mebelki: komodę, regał i łóżeczko Zresztą chyba Ty i Pamelka macie podobne, z tego co pamiętam ![]() http://dino.sklep.pl/nowy/pokoj-drew...ka-p-8783.html Lulka podaj mi maila to prześlę Ci plik ![]() Faktycznie porody jak dotąd lajcikowe Oby tak dalej
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Ja dziś tylko na chwilkę, udało mi się Was doczytać na raty, jednak nie zawsze w pracy mam czas ![]() Trochę mi dałyście do myślenia tą rozmową o deskach kuchennych, bo ja mam dwie, ale obie drewniane Chyba sprawię sobie szklaną do mięsa, bo nie chorowałam na toxo... Cudny ten Twój Skarb Pamelko Ania ania wcale nie musisz krwawić, żeby dostać skierowanie na zabieg. Wystarczy wynik usg,a w szpitalu i tak to jeszcze potwierdzą. Ja miałam skierowanie od prywatnego lekarza. Ok, wracam do pracy.... Miłego wieczorku! |
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do mebelkow to mam lozeczko klups tylko, Pam chyba tez dokupilbym reszte ale sa drogie te meble i kupie zwykla komode i szafe dla nas bo Maly bedzie mial te co my teraz |
|
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania Ania ja też miałam skierowanie od prywatnego lekarza tyle tylko, ze ona pracowała też w szpitalu i wykonała ten straszny zabieg. Ja nie miałam żadnego krwawienia ani nawet plamienia. Mojej kruszynce przestało bic serduszko. Wielkosc dziedziulka odpowiadała tygodniowi ciąży. W szpitalu oczywiście zebrało sie konsylium i wszystko potwierdziło.
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym sie nie ogliła to gin by uciekał gdzie pieperz rośnie przy takiej gładzi nie straszne mi żadne rozwarcie ![]() jutro TŻ jedzie ze mna na wizyte,pioerwszy raz!!chłopina aż sobie urlop zafundował i jakis taki dziwnie podjarany jest,że Zuźke zobaczy na monitorze,a nie na zdjęciu
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę, ale się namęczyłam ![]() A mój to ze mną za każdym razem jeździ i na wizyty i tym bardziej na usg Boi się, że ja wszystkiego nie przekaże lekarzowi tak jak trzeba. Zresztą zawsze mnie kompromituje, że ja to tylko w necie siedzę, czytam i się nakręcam niepotrzebnie. Już wczoraj go za to opierniczyłam, bo co wizyta to gadka o necie.---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Aaa no i Lulka już teraz trzymam za jutrzejszą wizytę
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za ta wyprawkę Już jutro b edzie o wszystko pytał ,bo uważa ,że ja mu wszystkiego nie mówie!! ach te chłopy ![]() tez się namęczyłam ze strzyzonkiem,ale najgorzej mam na brzuchu!! nigdy tam włosów nie miała,a teraz ??? ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------
![]() |
|
|
|
|
#3640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziw sie ze taki podjarany w koncu dla faceta to tez jest przezycie i to jakie moj do tej pory wspomina kazde usg (bylo ich 3) z takim podekscytowaniem ze glowa mala za wizyte ![]() Cytat:
moj tz tez jezdzi ze mna na kazda wizyte,fakt moze nie widzimy juz maluszka ale slyszymy bicie serduszka i to nam musi starczyc do porodu ja nastepna wizyte mam 31.01 i musze sie zawazyc bo ciagle zapominam |
||
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wytrwała jesteś kobitko dla mnie to katorga!!dzis łydki to sobie u kosmetyczki zrobiłam woskiem,to na dłużej bęzie
![]() |
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tylko ze u mnie jest odwrotnie bo ja ciagle cos chce wiedziec a moj nigdy sie nie dopyta do konca ![]() ja zawsze mialam na brzuszku ale teraz to juz przegiecie to co ja tam mam oczywscie nie gole bo bym zarosla jak swinia ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
nogi moze nie ale krocze i pachy musza |
||
|
|
|
#3643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ooo i znów się mój Kubinek aktywował
|
|
|
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego wąsa to woskiem potraktuj albo na laser idz ja tam po porodzie idę ,będę cała gładka,a mój TŻ mówi ,żebym sobie chociaz no głowie cos zostawiła---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Karla nie masz za każdym razem USG?? ja to bym chyba nerwowo nie wytrzymała... Kuba szaleje,a Zuzia śpi
![]() |
||
|
|
|
#3645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy to jest ubaw ja myslalam jeszcze zeby isc do pl gina przed porodem zeby sprawdzil jak sie ma maluszek i jak jest ulozony,ale nie wiem czy sie zdecyduje. moj tez wlasnie zaczal wariacje chyba sie przeciagnal bo jakie takie malo efektowny byl ten kopniaczek ![]() Cytat:
![]() a o laserze pomysle po porodzie bo mam dosc ciaglego skubania pensetka |
||
|
|
|
#3646 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą mój mąż pracuje w tematyce ultrasonografii i jest taka zasada, że jeżeli nie ma żadnych medycznych wskazań do robienia usg to 3 w zupełności w czasie ciąży wystarczą. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Choć nieraz zdarzą mu się kopniaczki.
||
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje,że mojej zuzińce nie zaszkodz tym USG bo troche sie przestraszyłam u mnie niestety były wskazanie,bo wiadomo jak było z poprzednią ciązą![]() ale teraz jest wszystko ok o to jest najważniejsze Zuzia cos tam poplumkała sobie,ale to z 2 kopniaczki teraz dostałam i już koniec w kogo ona się wrodzila to ja nie wiem![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- A wiecie,że ja wczoraj nie zjadłam tych cholernych faworków i dzis też nie a mam taka ochotę,że szok!!! a wczoraj po tych canellnoni wieczorem to mi było tak niedobrze,bo chyba sobie sama to obrzydziłam!i musiałam w nocy miętke pic,bo myslałam ,że umre!!
![]() |
|
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to daj mi tych faworkow ja tam chetnie zjem i wcale do jutra czekac nie bede |
||
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze mna naprawde jest cos nie tak wiecznie mam wyrzuty sumienia,żę za dużo jem i bede grubasem!!jak zmienic ten cholerny tok myslenia!! ja juz nie wiem ... TŻ mówi ,żebym jadła tyle ile potrzebuje,ale on sobie chyba nie zdaje sprawy ,że zmiotłam bym wszystko w 5 minut!!
![]() |
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dzieci ładnie rosną i sie tak nie martwię. Mam się oszczędzać a płeć poznamy za około 5 tyg...
|
#3651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Myyha boję się...Ciebie
idę odpocząć... a dziś ciśnienie było dobre...
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wieśći czym się zatem martwisz?
![]() |
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że z dzieciaczkami wszystko w porządku Jak masz odpoczywać to odpoczywaj i tyle Ja płeć poznałam na połówkowym.
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
jak na razie niczym
|
#3656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i znów mam chcicę wielką!!!
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam "a i tak sie martwie" sorki---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
ja tak samo!!! siedze i myśle jakby było miło je zjeść a kiedy jest tłusty czwartek??bo najem sie wtedy za wszystkie czasy,bez wyrzutów!
![]() |
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje zdanie jest takie, żeby nie przesadzać, ale jeść. Choć wczoraj jak powiedziałam lekarzowi, że przytyłam 12 kg to on do mnie, że to dużo. Ale mówił to pod kątem tego, że w trzecim trymestrze straszne obrzęki się robią i woda się w organizmie zatrzymuje. Mam uważać z solą. Najgorsze, że czuję głoda przez cały dzień i co chwilę bym coś jadła
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz wtrące kiełbaskę na gorąco na kolacyjke
i do tego sałatke z pomidork,ogórka kiszonego i cebulki![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
No mnie głód nie daje spokoju a gin ma racje ,bo w 3 tryestrze to te cholerne obrzeki są ![]() a puchna Ci nogi??
![]() |
|
|
|
|
#3660 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dopiero co wszamałam ryżyk z kurczaczkiem ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
A Tobie??
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

Super mi się czytało

i jakis taki dziwnie podjarany jest,że Zuźke zobaczy na monitorze,a nie na zdjęciu

za jutrzejszą wizytę 

bo troche sie przestraszyłam
i do tego sałatke z pomidork,ogórka kiszonego i cebulki