|
|
#2071 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Cytat:
To bardzo dobrze. Zrobisz jeszcze casting na partnerów!
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Moja ma dwie, "identyczne" granatowe. Tzn s± oznakowane (ale zapomina³am spojrzeæ co na nich napisane najczêsciej) i rozpoznawa³am po kolorach siedzieñ. Mój ukochny diesel mia³ siwe, benzyniak czarne z takimi srebrnymi wzorkami.
Otwieram drzwi egz i widzê czarne- pierwsza my¶l - no tak Zaskakuj±ce jest to, ze mój te¿ benzynowy i nawet jak zamiast 1 wskakuje 3 to nie ga¶nie. Catning na partnerów - jak bêd± siê dalwej tak zachowywaæ to zemsta obecnych ¿on i narzeczonych mnie czeka
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
ile napisa³y¶cie
![]() a ja ju¿ po próbie i poloneza i fryzury ![]() pisa³y¶cie cos o oddawaniu krwi, ja nie mogê oddaæ, niestety, bo mam anemie...
|
|
#2074 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Haha, wiêc widzê, ¿e nie tylko ja chorujê na w³asn± toyotkê
Niestety autko nie na moj± kieszeñ, ale pomarzyæ zawsze mo¿na... ![]() Moja szko³a ma dwa czarne samochodziki, toyotkê 5-biegow± i jeszcze jakie¶ jedno, ale szczerze mówi±c nie jestem w stanie teraz przypomnieæ sobie, jaka marka. I ka¿de mia³o co¶ w sobie, jednym lepiej mi siê rusza³o, w drugim bardziej upodoba³am sobie skrzyniê biegów. Na pocz±tku sobie tak przeskakiwa³am z jednego na drugie, zale¿nie od nastroju w dany dzieñ, ale pó¼niej im bli¿ej koñca to ju¿ tylko yariska. ;D
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
u mnie s± 3 takie same je¶li chodzi o kolor
,ale,ale ró¿ni± siê tablicami-g³ównie po tym je rozpoznawa³am i "moja" jest 3 drzwiowa a tamte 5cio
|
|
|
|
#2076 |
|
Rozeznanie
|
Haha z t± ilo¶ci± drzwi to ja zawsze mia³am problem - za nic w ¶wiecie nie potrafi³am zapamietaæ, która z moich eLek ma ile drzwi. I zawsze przerzuca³am torebkê i p³aszcz przez siedzenie, pó¼niej nie mog³am tego wygrzebaæ po skoñczonej je¼dzie, a instr. czasem ³askawie mnie informowali "wiesz, mo¿esz sobie otworzyæ drzwi z ty³u, bêdzie ci ³atwiej"
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Ja nie rozró¿niam toyoty od punta. Jedyne co, to wiem jak wygl±da renault clio, bo zapamiêta³am czym nie lubiê je¼dziæ :P
Sylwia, bo pewnie jutro nie zd±¿ê, wiêc ¿yczê Ci udanej jutrzejszej studniówki!
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Monia! a ja jutro bêdê trzymaæ za Ciebie
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
moje by³y piêciodrzwiowe. Jedna mia³a naklejkê z ty³u, ze zawsze zatrzymujê siê przed stop i skrêtem warunkowym
Jedna przyspiesza³a jak siê wciska³o hamulec (i to podobno nie by³o moje subiektywne odczucie, tylko samochód siê "ratowa³" przed moim hamowaniem), mia³y inaczej p³yny pod mask±, moje L na dachu nie zawsze ¶wieci³o, beznyniak to taki wysokoobrotowy, nie czu³am ró¿nicy w sprzêgle ale w hamulcu (jeden szybciej reagowa³, drugi trzeba by³o bardziej wcisn±æ), u kosmity brelok z ryb± mi w kolano uderza³ (wêdkarz), i ten czarny kolor siedzeñ (brrr). ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Ja nie odrózni³am toyoty od citroena. Ten i ten granatowy. Inst podjecha³, piêknie. Wrzucam rzeczy, czekam a¿ skoñczy paliæ a sprawczyni wszystkiego stoi obok (wie trochê wiêcej o samochodach ni¿ ja) i "o toyot± przyjecha³e¶", ja taaaakie oczy (kolor taki jak ostatnio, nic nie mówi³,ze bêdzie co¶ innego) i nic nie mówiê. Nie wiem, czy instr zauwazy³, ze nie wiem czym je¿d¿ê (pocieszam siê tym ze to by³a 3 jazda i mój 3 samochód) Ok, ja jeszcze tylko maseczkê na bu¼kê i uciekam. Jaka¶ padniêta jestem. Jakbym mia³a i¶æ jutro na studniówkê to nie da³abym rady
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-01-13 o 21:05 |
|
|
|
#2080 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za jutro ![]() Cytat:
Cytat:
pierwsza jazda to co¶ wartego zapamiêtania, na pewno utkwi Ci w g³owie (tak jak ka¿dej z Nas) mi³ej pierwszej jazdy ¿yczê! nic siê nie bój ja te¿ nie mogê oddawaæ krwi, mam niedowagê i kiedy¶ mia³am k³opoty z hgb i poziomem ¿elaza ![]() w moim osk te¿ by³o kilka takich samych toyot, ró¿ni³y siê hmm jakby to powiedzieæ, luzem na sprzêgle i hamulcu? inaczej chodzi³y po prostu Ale która to która to nigdy nie wiedzia³am![]() Sylwia zajrzysz tu jutro jeszcze? bo nie wiem czy Ci ¿yczyæ udanej zabawy ju¿ czy dopiero jutro
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
wpadnê tu jutro jeszcze
|
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
Te¿ na wszelki wypadek, jakbym jutro mia³a pó¼no zawitaæ na forum - baw siê dobrze!
![]() Fajne s± te naklejki, widzia³am tak± w³a¶nie ze stopem, spotka³am jeszcze co¶ w stylu "zachowaj odstêp" i "nie tr±b, szybciej nie mogê"
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
Cytat:
Zdam jutro relacjê. O 15 jestem umówiona z instruktorem ![]() Ja bêdê je¼dziæ Clio, bo w "moim" WORDzie te¿ siê nimi zdaje egzamin. |
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
o³kej
![]() a idziesz jutro do szko³y czy neee? ![]() wypada³oby rozebraæ choinkê, co my¶licie? a ¿eby nie by³o off-topowo to powiem Wam, ¿e wczoraj prowadzi³am samochodzik
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zbli¿a siê 14 stycznia, wiêc
Eroll![]() wyszukiwarka:kciu ki: Moonik![]() gkruk![]() Proszê mi spokojnie spac, przeczytaæ wytyczne z pierwszej strony, rozgl±daæ siê, u¶miechaæ siê (pamiêtajcie, ze nas nagrywaj±), piêknie jechaæ i siê chwaliæ. Wyszukiwarka - zwracaj uwagê na ograniczenia do 30km/h na dziurawych drogach Zaczynam siê stresowaæ - ja. Sylwia - dla Ciebie te¿ - w koñcu 100dniówka jest raz w ¿yciu.Baw siê, tancz, ciesz ¿yciem![]() Agniesikk - z okazji pierwszej jazdy . Zapamiêtaj wszystko i opisz jutro ze szczegó³ami Jak kogo¶ pominê³am a potrzebuje jutro wsparcia, proszê siê zg³osic. Nadrobiê dzi¶ lub jutro rano ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
mojej ju¿ nie ma od tyg. A dzisiaj by³ ksi±dz i jutro znika badyl (taka nowa nazwa choinki) u rodziców
|
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja mama dzisiaj rozebra³a choinke, a psiak jej pomaga³, ¶ci±ga³ ³añcuchy i lata³ z nimi po domu ![]() o gratuluje, a tam niezgrabnie, dojdziesz do wprawy
|
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
zrobi³am sobie przerwê w testach
![]() Cytat:
No widzisz masz dodatkow± motywacjê, nie mo¿esz zawie¶æ kolegi ![]() Cytat:
w sumie na kursie przewinê³y siê przeze mnie 3 toyotki i ka¿da siê ró¿ni³a, w ka¿dej by³a inna skrzynia, inaczej sprzêg³o, inaczej hamulec bra³. No ale to jak w przyrodzie nie ma dwóch identycznych rzeczy
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
Mam nadziejê, ¿e siê zakocham, bo marzê o prawie jazdy od d³ugiego czasu
![]() ![]()
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
¶wietne! dziêki ![]() Martolek moja choinka te¿ jeszcze stoi a raczej same ig³y pod ni± le¿±
|
|
#2090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadziejê, ¿e fajny Instruktor siê trafi Cytat:
a ¿e dojdê do wprawy to mam nadziejê ![]() ja potrzebuje wsparcia, bêdê jutro robiæ piecz±tki z ziemniaka ![]()
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
a np tutaj http://autodeco.pl i na allegro i tutaj http://sklep.sphcredo.pl/pl/ (st±d mam kalendarz)
to dla Martolek kciuki za zgrabne piecz±tki z ziemniaczków ![]() Ja bêdê robiæ karmniki z przedszkolakami, opracowywaæ jad³ospis z licealistami. A ¿e zbliz± siê Dzieñ Babci to z ziemniakow bêdzie bi¿uteria.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-01-13 o 21:57 |
|
|
|
#2092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywi¶cie wiem tylko one by³y identyczne i tylko po tym poznawa³am, ¿e to nie ta sama co ostatnio ![]() Cytat:
![]() no ale rozebraæ, posk³adaæ, pochowaæ trzeba Cytat:
oczywi¶cie to by³ taki joke, nie ¶miem tego porównywaæ z Waszymi egzaminami ![]() ale piecz±tki bêdê robiæ naprawdê zazdroszczê!
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dziewczyny ¿yczê Wam powodzenia na jutrzejszych egzaminach
nie zapomnijcie spu¶ciæ rêcznego, w³±czaæ kierunkowskazów,sprawdziæ czy drzwi s± oby na pewno zamkniête i W£¡CZYÆ ¦WIATE£ MIJANIA NA MIASTOEroll, mooonik,wyszukiwarka mocno trzymam za Was ![]() gkruk-dok³adnie czytaj polecenia,nie spiesz siê sylwiszon-nie zapomnij o podwi±zce i czerwonych gatkach- szalonej nocy Martolek-oby piecz±tki siê uda³y
|
|
|
|
#2095 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
Cytat:
! Dziêki w moim imieniu i innych, którzy jej potrzebowali/potrzebuj±/bêd± potrzebowaæ! Ja mia³am 2 czy 3 razy przetaczan± krew. Dlatego chcia³abym ¿eby¶cie wiedzia³y, ¿e to co robicie jest wa¿ne! Dziêki! Ale ostatnio na ³uku by³am i co¶ nie wychodzi³o zbyt, a jak pierwszym razem "poznawa³am" ³uk to jako¶ mi lepiej sz³o.. I chyba bêdê musia³a popróbowaæ kilka razy na sposób.. Ja jutro mam jazdê.. Chyba siê troszkê podbudowa³am, bo je¼dzi³am z Tatem po polach ... jeepem Kaza³ mi cofaæ - prawie ³uk :P Na takim "skrzy¿owaniu" bo tego skrzy¿owaniem nazwaæ nie mogê za bardzo, bo to na polu
|
|
|
|
|
#2096 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
Cytat:
Kiedy masz studniówkê? Cytat:
Piszecie, piszecie, a ja nie nad±¿am! ![]() Przegl±dam co 3 str, co 3 post.. Nie jestem w temacie ![]() Dzisiaj kupi³am sukienkê na studniówkê! |
|||
|
|
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
jomic przejrza³am pierwsz± stronkê i naprawdê ¶wietne
![]() tak trochê nietypowo, 24 grudzieñ ![]() Eroll ![]() gkruk ![]() mooonik ![]() wyszukiwarka ![]() Powodzenia, poka¿cie, ¿e wiza¿anki s± najlepsze! sylwiszon nie wiem czy ju¿ pyta³am, jaka fryzurka?
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Jutro ten egzaminacyjny dzieñ! Trzymam mocno kciuki! ¦pijcie dobrze dziewczyny i udowodnijcie, ¿e kobiety umiej± je¼dziæ! |
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 384
|
Oj dziewczyny, ale naprodukowa³y¶cie tych postów
Ja w³a¶nie wróci³am z przedostatnich studniówkowych zakupów. Co do oddawania krwi - oddawa³am, jako¶ w pa¼dzierniku. Te¿ mnie po 5 razy pielêgniarki i lekarz pytali 'a na pewno ma pani minimaln± wymagan± wagê?' No i uda³o siê, nie by³o tak ¼le jak siê spodziewa³am. Na pewno jeszcze oddam. |
|
|
|
#2100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia z piecz±tkami ![]() Cytat:
![]() ooo Jepem to nie lada wyczyn je¼dziæ, fajnie ¿e siê uda³o no to mama mia³a fajn± wigiliê ![]() Eroll wyszukiwarka gkruk dziewczyny powodzenia i oby¶my tu jutro same pozytywne relacje czyta³y
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

i 

,ale,ale ró¿ni± siê tablicami-g³ównie po tym je rozpoznawa³am

a tak same siê zdecydowa³y¶cie oddaæ krew czy jak±¶ akcjê w szko³ach macie?