Miłośniczki Zary - część III - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 13:46   #4951
Rvda88
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Wow ! To tak jak by zrobić centrum handlowe tylko ze sklepami Zary, chcę takie cos w Polsce

Btw., byłam dzisiaj w Zarze i ceny spadły Ale znowu tylko parę rzeczy i to niewiele Nawet na stronie nic nie zauważyłam by spadło Z działu Woman (który mnie interesuje) to ceny ani drgnęły
Buty bez zmian
To co potaniało, to trochę chyba spadły ceny grubych swetrów i przede wszystkim wszystkie spodnie z paskiem - z 149/169 jeszcze wczoraj były po 99, dzisiaj są po 69zł
Podsumowując: kolejna mikroobniżka pewnie gdzieś za tydzień
O, jesteś posłańcem dobrych wieści Czekałam właśnie na obniżkę spodni. Podobają mi się poniższe 2 pary:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BPLEATS%27%27
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TON%2BTROUSERS
Ale na stronie cena wciąż bez zmian Ale nic to, jutro rano lecę do Zary, żeby móc spokojnie pomierzyć

BTW - Poznanianki, w której Zarze jest najwięcej rzeczy/najmniej przebrany asortyment? Do której się najlepiej udać?

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:59   #4952
BlackCat1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukam codziennie na kazdej stronie tej torebki, żeby ją kupić, ale nigdzie nie ma. Może ktoraś z Was chce sie jej pozbyć??

I jeszcze pytanko oddałam torebkę na reklamacje i uznano mi ją, ale nie ma juz tych torebek (teraz zaluje, że ją oddałam) i powiedziano mi ze musze sobie cos wybrać. Wiecie może jaki mam czas na to?? bo teraz aktualnie podobaja mi sie rzeczy z przeceny wiec szkoda, tego marnować wole zapłacic kasą.
Z tego co się orietnuje chyba 3 miesiace.
Ale mogłaś przecież wynegocjować, żeby zwrócili Ci pieniądze, jeśli reklamacja została uznana a rzeczy, na ktorą miała zostać wymieniona nie ma obecnie na sklepie
Ja reklamowałam buty, babka zaznaczyła: naprawa, wymiana na towar bez wad.
Gdy zgłosiłam się po pozytywnie rozpatrzoną reklamację, okazało się ze butów nie ma i poprosiłam kierownika, że chce zwrot pieniedzy.
Cała transakcja odbyła się bez żadnego ale
Stary 2011-01-13, 14:11   #4953
netkaa00
Zakorzenienie

Kochane, czy któraś z Was ma jakieś real zdjęcia tego płaszczyka?
W jakim najmniejszym rozmiarze on występuje? XS czy S?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara%20camel.jpg (26,8 KB, 24 załadowań)
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:22   #4954
noisekitten
Raczkowanie

Cytat:
Wow ! To tak jak by zrobić centrum handlowe tylko ze sklepami Zary, chcę takie cos w Polsce

Btw., byłam dzisiaj w Zarze i ceny spadły Ale znowu tylko parę rzeczy i to niewiele Nawet na stronie nic nie zauważyłam by spadło Z działu Woman (który mnie interesuje) to ceny ani drgnęły
Buty bez zmian
To co potaniało, to trochę chyba spadły ceny grubych swetrów i przede wszystkim wszystkie spodnie z paskiem - z 149/169 jeszcze wczoraj były po 99, dzisiaj są po 69zł
czyli na stronie nie ma aktualizacji;/ bo tam nic nie drgnęło.
mnie w zasadzie interesuje tylko jedna ruda sukienka z grubego dżerseju z krótkim rękawem i pęknięciem pod szyją.. nie mam foty, bo na stronie już dawno jej nie ma i czekam aż jeszcze trochę zejdą z ceny ... kosztowała 129zł (ze 199zł) i wisi u mnie na woman... ale wydaje mi się, że metkę ma 'zara collection' .
ewentualnie jakieś swetry... ale to też kupię tylko jeśli ceny będą w granicach 40-80zł, bo nic powalającego nie znalazłam;/ sweter który mnie interesował wisi w ilości sztuk jeden pokulkowany i pozaciągany. chyba jedyny plus wyprzedażowego bałaganu - jeśli coś już jest zniszczone to wiadomo, że na pewno nie było warte ceny wyjściowej...

Edytowane przez noisekitten
Czas edycji: 2011-01-13 o 14:41
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:22   #4955
BlackCat1990
Rozeznanie

rozm xs
Stary 2011-01-13, 15:12   #4956
brattby
Raczkowanie

Cytat:

Buty bez zmian
Mirell, patrzyłaś może na bluzki? Upatrzyłam sobie kilka na stronie internetowej, są po 69.90, ale jakby było po 49.90 to mogłabym kupić więcej
brattby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:16   #4957
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Mówicie o tym portfelu? Bo też go mam i ostatnio "piszczałam" w H&M i Tesco, ale sprzedawczyni powiedziała mi, że to na pewno przez telefon (mam Nokie E72), bo teraz te nowe telefony to mają kartę pamięci i pełno aplikacji itp. A takie sytuacje w sklepach gdy trzeba się wrócić w sklepie, bo się piszczy są naprawdę stresujące... :/
Tak, to ten portfel (tylko ja mam ten jasny ). Póki co przełożyłam wszystko do innego portfela, bo w tym i tak ostatnio zepsuł mi się zamek. Jakiś pechowy egzemplarz mi się trafił Mam nadzieję, że to właśnie przez ten portfel pikało

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Nie wiem czy widziałyście? http://www.youtube.com/watch?v=_C3hC_ZCsqk To jest dopiero flagowy sklep!
Zobaczcie sobie 2:04min są tam czerwone i czarne tulipanowe kiecki na manekinach
Właśnie miałam o tym napisać, na groszkach jest artykuł: http://www.groszki.pl/groszki/1,1116..._w_Rzymie.html
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:56   #4958
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brattby Pokaż wiadomość
Mirell, patrzyłaś może na bluzki? Upatrzyłam sobie kilka na stronie internetowej, są po 69.90, ale jakby było po 49.90 to mogłabym kupić więcej
Bluzki chyba nie spadły
Obniżyli znowu tylko parę rzeczy na krzyż, mówię Wam
Jak tak będzie co tydzień teraz słabo robione, to ta wyprzedaż potrwa chyba do maja
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:01   #4959
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
czyli na stronie nie ma aktualizacji;/ bo tam nic nie drgnęło.
mnie w zasadzie interesuje tylko jedna ruda sukienka z grubego dżerseju z krótkim rękawem i pęknięciem pod szyją.. nie mam foty, bo na stronie już dawno jej nie ma i czekam aż jeszcze trochę zejdą z ceny ... kosztowała 129zł (ze 199zł) i wisi u mnie na woman... ale wydaje mi się, że metkę ma 'zara collection' .
ewentualnie jakieś swetry... ale to też kupię tylko jeśli ceny będą w granicach 40-80zł, bo nic powalającego nie znalazłam;/ sweter który mnie interesował wisi w ilości sztuk jeden pokulkowany i pozaciągany. chyba jedyny plus wyprzedażowego bałaganu - jeśli coś już jest zniszczone to wiadomo, że na pewno nie było warte ceny wyjściowej...

wlasnie coś drgneło na stronce . sprawdzalam spodnie o 16 i byly za 99, a teraz sa juz za 69
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:12   #4960
kasia95oo
Raczkowanie

Widziałyście może w Waszych zarach te buty ? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BMEDIUM%2BHEEL
kasia95oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:23   #4961
BlackCat1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia95oo Pokaż wiadomość
Widziałyście może w Waszych zarach te buty ? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BMEDIUM%2BHEEL
tak, bardzo dużo w Warszawie (Marszałkowska, Galeria Mokotów)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 16:43   #4962
brattby
Raczkowanie

Cytat:
Bluzki chyba nie spadły
Obniżyli znowu tylko parę rzeczy na krzyż, mówię Wam
Jak tak będzie co tydzień teraz słabo robione, to ta wyprzedaż potrwa chyba do maja
Kurcze, naprawdę coś ich pogięło w tym roku. Właśnie spojrzałam na stronę z ciekawości zobaczyć spódnicę, którą kupiłam pierwszego dnia wyprzedaży i nadal kosztuje tyle samo. Litości, przecież to już połowa stycznia, wyprzedaże powolutku powinny zbliżać się do końca. Może schowają to co się nie sprzeda do magazynów, a potem będą wciskać ludziom we wrześniu jako nowa kolekcja :P
Stary 2011-01-13, 16:48   #4963
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brattby Pokaż wiadomość
Kurcze, naprawdę coś ich pogięło w tym roku. Właśnie spojrzałam na stronę z ciekawości zobaczyć spódnicę, którą kupiłam pierwszego dnia wyprzedaży i nadal kosztuje tyle samo. Litości, przecież to już połowa stycznia, wyprzedaże powolutku powinny zbliżać się do końca. Może schowają to co się nie sprzeda do magazynów, a potem będą wciskać ludziom we wrześniu jako nowa kolekcja :P
Teraz na butach z Woman wprowadzili trend że piszą jaka to kolekcja (A/W 2010 zimowa, S/S 2011 letnia), więc przynajmniej z butami się nie da
Ja też cały czas zastanawiam, czym nie skorzystać z okazji i nie kupić jakichś botków, ale no właśnie, czekam na "okazję", bo tak jak od pierwszego dnia wyprzedaży były wszystkie po 229zł, tak są do dziś i cena ani drgnie
Mimo że zwykle właśnie z Woman głównie obniżali ceny (bo z Basic i tak były niskie), a teraz z Basic nadal tanieją, a z Woman nic
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:49   #4964
Agawit66
Raczkowanie

Witam,
Czy znajdę w którejś z Zar w Łodzi te buty rozm. 36 lub 37?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7261301254_1_1_3.jpg (11,0 KB, 12 załadowań)
Agawit66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:58   #4965
noisekitten
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
wlasnie coś drgneło na stronce . sprawdzalam spodnie o 16 i byly za 99, a teraz sa juz za 69
o dziękować :}
sprawdzałam rano i popołudniu, bo miałam jechać do zary jakby zeszli z cen.. ale najwidoczniej webmasterowi się zaspało;]
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:04   #4966
brattby
Raczkowanie

Cytat:
Teraz na butach z Woman wprowadzili trend że piszą jaka to kolekcja (A/W 2010 zimowa, S/S 2011 letnia), więc przynajmniej z butami się nie da
Ja też cały czas zastanawiam, czym nie skorzystać z okazji i nie kupić jakichś botków, ale no właśnie, czekam na "okazję", bo tak jak od pierwszego dnia wyprzedaży były wszystkie po 229zł, tak są do dziś i cena ani drgnie
Mimo że zwykle właśnie z Woman głównie obniżali ceny (bo z Basic i tak były niskie), a teraz z Basic nadal tanieją, a z Woman nic
Ja już w zasadzie kupiłam wszystko to, co chciałam. Myślałam jeszcze o kilku bluzeczkach, które przydałyby się na wiosnę/lato, ale też czekam na okazję w każdym sezonie kupuję coś fajnego na samym końcu - raz czarne materiałowe rurki z woman za 39, raz dwie dzianinowe sukienki z bufkami też po 39, ostatnio pod koniec sierpnia sandały na obcasie z woman przecenione z 400 coś na... 49 zł. I to chodliwe rozmiary, aż się zdziwiłam, np. z tymi sukienkami - żeby dostać eskę z tych sukienek z kokardką z przodu zjeździłam pół miasta, podobnie po czarne vintage kozaki 40. A wtedy wisiało z tych dzianinowych po 39 chyba z 10 esek. Mam nadzieję, że i w tym sezonie się uda, ale chcę trzymać rękę na pulsie
Stary 2011-01-13, 17:14   #4967
Rvda88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
Masz rację, ceny spodni spadły Świetna informacja! I chyba niektórych butów. Ale bluzki się nie ruszyły

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:43   #4968
akantowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
O, jesteś posłańcem dobrych wieści Czekałam właśnie na obniżkę spodni. Podobają mi się poniższe 2 pary:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BPLEATS%27%27
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TON%2BTROUSERS
Ale na stronie cena wciąż bez zmian Ale nic to, jutro rano lecę do Zary, żeby móc spokojnie pomierzyć

BTW - Poznanianki, w której Zarze jest najwięcej rzeczy/najmniej przebrany asortyment? Do której się najlepiej udać?
Byłam dzisiaj i drugie spodnie są po 49, nawet mierzyłam, ale co do pierwszych to nie wiem.

Ja za to kupiłam sobie w ciągu ostatniego tygodnia takie oto dwie pary butów:
1. z 219 za 129, teraz na stronie widzę, że są po 99, ale dzisiaj takiej ceny jeszcze nie było, poza tym ja potrzebowałam na już, bo buty, które miałam zaczęły mi okropnie przemakać
2. z 99 za 49, jestem bardzo szczęśliwa, bo strasznie mi się podobały już wcześniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7138301100_1_1_3.jpg (12,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7227301131_1_1_2.jpg (27,0 KB, 30 załadowań)
akantowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 17:54   #4969
dooo
Zakorzenienie

Dziewczyny ... czy któraś może pomóc mi w zakupie tych butów?? potrzebuję rozmiar 37

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WITH%2BFRINGES

chętnie również pomogę .. jeśli ktoś jest potrzebie
Stary 2011-01-13, 19:24   #4970
ylkaa
Raczkowanie

a czy ktoras z Was widziala te butki w zarze na wyprzedazy? jesli ktoras je przypadkiem zobaczy to prosze o info i ewentualny zakup ich dla mnie. interesuje mnie rozmiar 37 dla siostry i dla mnie 38/39. Kosztuja obecnie 99zl. pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty futerko.jpg (12,5 KB, 25 załadowań)

ylkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 19:54   #4971
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny kupiłam niedawno bluzkę z załącznika (69,90zł) - jak myślicie, zostawić czy oddać? Przyznam że jestem średnio przekonana do tej kokardy, choć kolor i materiał bardzo mi się podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bluzka zara.jpg (18,8 KB, 61 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:13   #4972
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam niedawno bluzkę z załącznika (69,90zł) - jak myślicie, zostawić czy oddać? Przyznam że jestem średnio przekonana do tej kokardy, choć kolor i materiał bardzo mi się podobają
mi się podoba ale bardziej granatowa poluje właśnie na nią ale tylko większe rozmiary widuję
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:37   #4973
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
mi się podoba ale bardziej granatowa poluje właśnie na nią ale tylko większe rozmiary widuję
Jeśli chodzi o granat to akceptuję jedynie granatowe dżinsy Granatu na górnej częsci ciała nie noszę Pomysł był taki by zakładać ją do rurek i i butów z załącznika Tylko na nieszczęsna kokarda... No nie wiem zastanowię się jeszcze na spokojnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (10,8 KB, 25 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:58   #4974
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o granat to akceptuję jedynie granatowe dżinsy Granatu na górnej częsci ciała nie noszę Pomysł był taki by zakładać ją do rurek i i butów z załącznika Tylko na nieszczęsna kokarda... No nie wiem zastanowię się jeszcze na spokojnie
ja kokardy lubię i mierzyłam tą bluzkę, ale ze spódniczką tak sobie się układała dlatego póki co zrezygnowałam (bo spodni nie lubię), ale z rurkami i szpilkami myśle, że fajnie będzie się komponmować
Stary 2011-01-13, 21:01   #4975
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlaśnie polowalam na nia u mnie (na granatową lub grafitową, camelową mam z załącznika), ale niestety nie bylo mojego rozmiaru i dzieki jednej w Was wkrotce do mnie dotrze . Ja bym ją zostawiła, bo strasznie mi sie podoba i o dziwo ładnie układa sie na biuście ta kokarda (oczywiscie na moim ). ale jesli kokarda do ciebie nie przemawia, to może lepiej ją oddaj. a może ta by ci sie bardziej podobala?? rowniez ja mam i jest równie świetna jak ta z kokardą . widzialam ją teraz na przecenie za 69,90, ja niestety kupilam ja w normalniej cenie (na szczescie we wrzesniu ).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8002147732_1_1_2.jpg (50,9 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez budgetka
Czas edycji: 2011-01-13 o 21:02
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:09   #4976
BlackCat1990
Rozeznanie

te bluzki maja taki ściągacz jakby? jak trzeba ja zakładać /układac?
bo przez ten sciagac na mnie ta bluzkla uklada się tworzac taka "oponke" w pasie albo brzuch ciązowy. ( a jestem b szczupła i wyglada to komicznie ... )
Stary 2011-01-13, 21:46   #4977
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...COUNTRY%2BBOOT

ja dzisiaj kupiłam te oficerki rano na stronie była jeszcze cena 249 a jak je kupowałam o 13 to weszły na kasę za 199.Bardzo ładna skóra.Mam nadzieję że będe zadowolona.
iguanaiguana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 22:36   #4978
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackCat1990 Pokaż wiadomość
Z tego co się orietnuje chyba 3 miesiace.
Ale mogłaś przecież wynegocjować, żeby zwrócili Ci pieniądze, jeśli reklamacja została uznana a rzeczy, na ktorą miała zostać wymieniona nie ma obecnie na sklepie
Ja reklamowałam buty, babka zaznaczyła: naprawa, wymiana na towar bez wad.
Gdy zgłosiłam się po pozytywnie rozpatrzoną reklamację, okazało się ze butów nie ma i poprosiłam kierownika, że chce zwrot pieniedzy.
Cała transakcja odbyła się bez żadnego ale

W sumie masz racje, nie pomyślałam o tym bo bardzo mi zależalo na torebce. Pozbyłam sie prawie wszystkich swoich torebek oddała siostrze i mamie, a te co mi zostały nie nadaja sie na zime
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 22:39   #4979
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Potwierdzam, że troszkę obniżyli ceny niektórych rzeczy Szkoda, że głównie z Basic

Sama trafiłam na sukienkę, która podobała mi się już jakiś czas temu, ale nie mogłam znaleźć rozmiaru Dzisiaj wisiała jedna jedyna i akurat w moim więc wzięłam Szkoda tylko, że cały czas za 99 (z ceny początkowej 169 zł) no ale przynajmniej mam (uwaga, uwaga!) trzecią (!) rzecz z tegorocznej przeceny Szaleję po prostu

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 22:42   #4980
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackCat1990 Pokaż wiadomość
te bluzki maja taki ściągacz jakby? jak trzeba ja zakładać /układac?
bo przez ten sciagac na mnie ta bluzkla uklada się tworzac taka "oponke" w pasie albo brzuch ciązowy. ( a jestem b szczupła i wyglada to komicznie ... )
wczoraj mierzyłam tą bluzkę i mam podobne odczucia do Twoich
nie kupiłam jej
poza tym ostatnio wystrzegam się poliestru

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...COUNTRY%2BBOOT

ja dzisiaj kupiłam te oficerki rano na stronie była jeszcze cena 249 a jak je kupowałam o 13 to weszły na kasę za 199.Bardzo ładna skóra.Mam nadzieję że będe zadowolona.
świetne
też takie chcę
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości