Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje?
23-24.07 5 29,41%
30-31.07 4 23,53%
6-7.08 3 17,65%
13-14.08 1 5,88%
20-21.08 3 17,65%
27-28.08 1 5,88%
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 20:45   #1411
farminka
Wtajemniczenie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

anoxa nie zapomniałam,ale nie daję rady się udzielać,bo studia, Lenka i dom to już aż nadto i słabiutko u mnie z czasem...
Jedzonko regularnie i duużo Regularnie je po 240ml mleka,a rekordowo to nawet z 270ml pożerała Pije już Bebilon 2.Kilka dni temu skończyła 7 miesięcy,więc w sumie to nic dziwnego Zjada też codziennie cały słoiczek owocków i obiadku.Nie wybrzydza raczej. Nie podpasowały tylko jagody i ten nie do końca na gładko zmielony obiadek,bo miała odruch wymiotny.Wkrótce spróbuję znowu żeby przyzwyczaiła się do mniej gładkich pokarmów. Wcinała też biszkopty. No i regularnie wyrywa mi z ręki wszystko cokolwiek ja próbuję zjeść i muszę ją częstować,bo inaczej ryk Oczywiście nie daje jej wszystkiego,ale kanapki trochę do polizania dostała,a w święta to nawet ciasto drożdżowe mi z ręki wyrwała Oj smakowało
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 20:48   #1412
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Głosy na dzieciaczki oddane.

anoxa a ja myślałam, że moja teściowa to bałaganiara Zgłoś ją do jakiegos programu o sprzątaniu.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Dziewczzyny jak to jest z tym mlekiem 2 . Franek jutro kończy 6 miesiecy tz. że przestawiam go na 2?
Stary 2011-01-13, 20:57   #1413
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
No własnie miałam Ci napisac Wypiłam małe piwo tak ok 22 a karmiłam o 8 rano.
e tam... male piwo to ja pije normalnie. w tv i w gazetach no i w ksiazkach pisze, ze mozna male piwko albo lampke wina od czasu do czasu
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
To konkursowe zdjęcie to jeszcze z września,bo o uśmiechnięte u nas ciężko,bo jak widzi aparat to poważnieje Ale mogę wyszukać coś aktualnego jak chcecie zobaczyć jak urosła. Lenka siedzi już pewnie,najchętniej cały czas.Rwie się do wstawania,sama pupę podrywa z siedzenia i potrafi trochę utrzymywać swój ciężar. Ogólnie ok,chociaż miewa marudne dni i nie śpi już tak ładnie w nocy jak kiedyś...
koniecznie dawaj, bo nawet moj tz sie usmiechnal, jak mu pokazalam, mowi ze baaardzo podobne sa nasze dziewczyny

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
A jak już coś jest to ja tego dostać nie mogę, ostatnio chcę kupić purre ryżowe z dynią i nie mogę trafić.

i jeszcze artykuł http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...niemowlat.html
sprawdz czy z hippa nie ma-nie jestem pewna.
okropne to, co pisza o gerberze...sama nie wiem co o tym myslec
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:00   #1414
żabka19
Raczkowanie

Siemka!

Dziekujemy za komplementy

Dzis bylismy u lekarza na bilansie 6 miesiecy. Szymus wazy prawie 7700 ,a mierzy 70cm,zdrowy i ladnie rosnie .

Ale sie umialam bo.. bardzo spodobala mu sie mlodsza kolezanka ,ktora lezala na przewijaku obok ,az sie rwal do niej ,usmiechal i wolal zaczepne "ee" . Tej malej chyba tez sie spodobal bo wykrecala glowe na wszystkie strony zeby go zobaczyc.

Szymek w towarzystwie taki radosny i wesoly ,a w domu maruda straszna jak nie jest na raczkach to jest masakra,dziecko mi ktos podmienil wczesniej umial sie sam zabawic ,spokojnie polezec ,a teraz nie ma takiej mozliwosci. Babcie za bardzo go rozpiescily w Polsce i teraz mama ma problem.

Dzis musze przemyslec sprawe czy wyslac Szymka do zlobka/przedszkola. W tym tyg. musze podjac decyzje i zlozyc podanie o przyjecie. Niestety cala rodzina przeciwko mnie

Jeszcze jedno pytanie.. jak podajecie gluten?

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:01   #1415
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]Dziewczzyny jak to jest z tym mlekiem 2 . Franek jutro kończy 6 miesiecy tz. że przestawiam go na 2?
chyba tak, tylko nie wiem czy nie trzeba mieszac troche 1 troche 2 na poczatek? ile razy karmisz piersia jeszcze?ja chyba bede powoli odstawiac, bo juz mi sie nie chce karmic, a co egoistka ze mnie poza tym Ada woli butle niz cyca ostatnimi czasy
Cytat:
Jedzonko regularnie i duużo Regularnie je po 240ml mleka,a rekordowo to nawet z 270ml pożerała Pije już Bebilon 2.Kilka dni temu skończyła 7 miesięcy,więc w sumie to nic dziwnego Zjada też codziennie cały słoiczek owocków i obiadku.Nie wybrzydza raczej. Nie podpasowały tylko jagody i ten nie do końca na gładko zmielony obiadek,bo miała odruch wymiotny.Wkrótce spróbuję znowu żeby przyzwyczaiła się do mniej gładkich pokarmów. Wcinała też biszkopty. No i regularnie wyrywa mi z ręki wszystko cokolwiek ja próbuję zjeść i muszę ją częstować,bo inaczej ryk Oczywiście nie daje jej wszystkiego,ale kanapki trochę do polizania dostała,a w święta to nawet ciasto drożdżowe mi z ręki wyrwała Oj smakowało
ooo fajnie, ze taka bystra jest!!! super!!!dawaj fotki, bo czekam
Stary 2011-01-13, 21:07   #1416
anoxa
Zakorzenienie

farminka no to maly glodomorek wam rosnie
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:08   #1417
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
chyba tak, tylko nie wiem czy nie trzeba mieszac troche 1 troche 2 na poczatek? ile razy karmisz piersia jeszcze?ja chyba bede powoli odstawiac, bo juz mi sie nie chce karmic, a co egoistka ze mnie poza tym Ada woli butle niz cyca ostatnimi czasy
Jaka egoistka? Coś sie kończy coś zaczyna. Ja karmię tak 2 czasem, 3 razy dziennie i już sie nie odciągam. A czemu trzeba mieszać? Nie słyszałam o tym.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 21:10   #1418
anoxa
Zakorzenienie

marta tak przechodzi sie po 6mc zycia na 2 tylko stopniowo mozesz dawac np na 150ml wody 5 miarki jedynki i jedna dwójki i stopniowo pozniej 3 jedynki i dwie dwojki itd az przejdziecie do calej dwojki mniejwiecej mi pediatra mowil zeby 3 dni wprowadzac i nie zaczynac od nocnego karmienia tylko rano my tez od jutra startujemy z dwojka bo akurat mi ostatnia puszka jedynki zostala wiec zaczynami mieszac
Stary 2011-01-13, 21:10   #1419
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość

A jak już coś jest to ja tego dostać nie mogę, ostatnio chcę kupić purre ryżowe z dynią i nie mogę trafić.

i jeszcze artykuł http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...niemowlat.html
ja ostatnio przez przypadek trafilam na to purre dyniowe w sano
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:11   #1420
anoxa
Zakorzenienie

marta bo to inny sklad juz jest i zeby brzuszek sie przyzwyczail jedne dzieci taka zmiane przejda bez problemu a inne moga miec problem to troche jak z wprowadzaniem nowych dan
Stary 2011-01-13, 21:13   #1421
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:

ooo fajnie, ze taka bystra jest!!! super!!!dawaj fotki, bo czekam
Tych najaktualniejszych nie mam na tym kompie A na nk nie widziałaś? Może być takie jak Lenka czyta swoją ulubioną książeczkę
A mleko 2 daje się chyba od początku 6 miesiąca,a nie po skończonym i trzeba stopniowo zmniejszać ilość 1 a zwiększać 2 i przez kilka dni przestawiać na następne. U nas to przebiegło bezproblemowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lena 1128.jpg (93,7 KB, 46 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 21:19   #1422
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
marta tak przechodzi sie po 6mc zycia na 2 tylko stopniowo mozesz dawac np na 150ml wody 5 miarki jedynki i jedna dwójki i stopniowo pozniej 3 jedynki i dwie dwojki itd az przejdziecie do calej dwojki mniejwiecej mi pediatra mowil zeby 3 dni wprowadzac i nie zaczynac od nocnego karmienia tylko rano my tez od jutra startujemy z dwojka bo akurat mi ostatnia puszka jedynki zostala wiec zaczynami mieszac
o to to toczy to obowiazuje, jak do tej pory dawalam nutramigen a chce powoli wprowadzac bebilon HA?

Cytat:
Tych najaktualniejszych nie mam na tym kompie A na nk nie widziałaś? Może być takie jak Lenka czyta swoją ulubioną książeczkę
A mleko 2 daje się chyba od początku 6 miesiąca,a nie po skończonym i trzeba stopniowo zmniejszać ilość 1 a zwiększać 2 i przez kilka dni przestawiać na następne. U nas to przebiegło bezproblemowo
nie mam Cie na nk? nie wiem jakim cudem.czekam na zaproszenie http://nk.pl/#profile/3214946
Stary 2011-01-13, 21:20   #1423
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Kurcze nie wiedziałam. Wy tez jutro kończycie pół roku Mi też zostało jedno opakowanie 1 i musze kupić jutro 2 . Mam nadzieję, że nie będzie problemów z nowościa.
Stary 2011-01-13, 21:23   #1424
farminka
Wtajemniczenie

agravka zaproszenie poszło.Nie wiem jak to się stało,ale nawet nigdy nie widziałam Twojego profilu
Stary 2011-01-13, 21:27   #1425
martysek
Zadomowienie

Właśnie czytałam o tym mięsie. Ciekawe jak jest ze słoiczkami Hippa. Z drugiej strony pytanie, lepsze sprawdzone MOM, czy wybrane z filecika z piersi marketowego kurczaka?

Anoxa, Farminka, Wiolek, zagłosowane
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:31   #1426
anoxa
Zakorzenienie

to sie wkurzylam czytajac ten artykul o gerberze!
Stary 2011-01-13, 21:31   #1427
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
agravka zaproszenie poszło.Nie wiem jak to się stało,ale nawet nigdy nie widziałam Twojego profilu
o, to obie sobie poogladamy
Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Właśnie czytałam o tym mięsie. Ciekawe jak jest ze słoiczkami Hippa. Z drugiej strony pytanie, lepsze sprawdzone MOM, czy wybrane z filecika z piersi marketowego kurczaka?
wlasnie, tez o tym myslalam.
milej nocki zycze moje kochane!papa
Stary 2011-01-13, 21:36   #1428
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:

Anoxa, Farminka, Wiolek, zagłosowane
i badz tu madry od kupnego w miesnym fileta z kurczaka Hubcik dostal uczulenia od sloiczkow nie a z hippem nie wiem jak jest ale sie wkurzylam bo nie wiem sama co robic

agravka
tak przy kazdej zmianie mleka czy to na inna marke czy na poziom bynajmniej w pierwszym roku zycia

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

no wybaczcie ale wcale tanie te sloiczki nie sa srenio maly 3 a duzy 4 zl za te pieniadze to bym mlodemu obiadek na 3 dni zrobila w tej ilosci a tu kurcze jakies sciegna daja a bylam pewna ze to "zdrowe" jest
Stary 2011-01-13, 21:43   #1429
glooria
Raczkowanie

Cytat:
anoxa nie zapomniałam,ale nie daję rady się udzielać,bo studia, Lenka i dom to już aż nadto i słabiutko u mnie z czasem...
u nas to samo Milena wczoraj skończyła 7 miechówzlecialo od poniedziałku je zupki z makaronami i grudkami narazie nie wybrzydza i uwielbia nudle pomidorowe czy coś takiego a co do wyrywania jedzenia to Milka tez się wyrywa jadła juz skórke od chleba chrupki a nawet piła herbatę z cytryna tz maił żal i dał ale nic jej nie bylo więc często próbuje tylko moja mniej je wypije max 180 ale to juz od święta a też pije bebiko 2
a co do wprowadzania 2 to u nas było tak ze resztę 1 ok 4 miarek wsypalam do 2 i zaczęłam 2 podawać poszło bezproblemowo

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

a czy kupiła któraś z was bebiko smaczny sen mleczko na noc po 6 m-cu?
glooria jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 21:50   #1430
wiolek1
Zadomowienie

marta_d1 super, że spotkanie się udało

Cytat:
wiolek tez takie wrazenie odnioslam na poczatku bardzo hamsko z ich strony bo ledno dodalam zdjecie a tu zachwile 4 glosy i ocena na 2
właśnie właśnie

entertete no ja własnie po obozie chyba odstawiam marchewkę bo ostatnio to ciągle jest wysypany nie ma "ładnych" dni. ale muszę dopiero po obozie bo tam musi jeśc słoiczki a raczej mało jest tych bez marchewkowych

Cytat:
chyba wolę sama zrobić z piersi
a ten artykuł to mnie zapbił poprostu, wiem, że nie kupię takiego słoiczka oddzielanego mechanicznie. ciekawe jak z hippem i bobovitą

farminka ale pannica już duża
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:57   #1431
martysek
Zadomowienie

Glooria, mam Bebiko smaczny sen. Dostałam od znajomych, ale nie będę go używać. Nie mam przkonania do Babiko i nie pytajcie czemu.
Jeśli chcesz, mogę Ci je odstąpić.
Stary 2011-01-13, 21:59   #1432
anoxa
Zakorzenienie

martysek czemu? dziel sie opiniami! ja podawalam malemu bebiko bo po nanie mial zatwardzenie! i przez nan nam sie problemy z kupka zaczely a bebiko nam pomoglo
Stary 2011-01-13, 22:07   #1433
martysek
Zadomowienie

Anoxa, dotychczas próbowałam Natalii podać tylko Humanę HA.
W szpitalu po porodzie przy badaniu słuchu Mała była niespokojna, bo mi ją od piersi zabrały, więc pielęgniarka podała jej strzykawką Bebiko. Na wieczó Natalka zaczęła tak przerźliwie płakać i krzyczeć, że była aż granatowa i się cała wykręcała. Debilki mi mówiły, że pewnie głodna albo ma mokro. Łzy mi leciały ciurkiem, bo nie miałam siły wstać, żey ją potrzymać, czy ponosić. Chyba dopiero po 10 minutach ją zabrały i okazało się, że po tym Bebiko miała tak zagazowany brzuszek, że same w szoku były.

Moja mama mówi, że pamięta Bebiko z czasów, jak byłyśmy małe i było to najgorsze mleko. Powiedziała nawet, że dziwi się, że nie zmienili nazwy. Nie wiem, jak jest teraz, ale nie będę próbować.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 22:17   #1434
glooria
Raczkowanie

Cytat:
Glooria, mam Bebiko smaczny sen. Dostałam od znajomych, ale nie będę go używać. Nie mam przkonania do Babiko i nie pytajcie czemu.
Jeśli chcesz, mogę Ci je odstąpić.
nie dziękuję kupiłam w UK i wywaliłam do kibla nigdy więcej Milka też nie chcaiła a za normalnym bebiko 2 przepada a to na sen to zajeżdża guma czy czymś podobnym
zastanawiam sie czy w PL tez takie niedobre czy macie podobne zdanie

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Anoxa, dotychczas próbowałam Natalii podać tylko Humanę HA.
W szpitalu po porodzie przy badaniu słuchu Mała była niespokojna, bo mi ją od piersi zabrały, więc pielęgniarka podała jej strzykawką Bebiko. Na wieczó Natalka zaczęła tak przerźliwie płakać i krzyczeć, że była aż granatowa i się cała wykręcała. Debilki mi mówiły, że pewnie głodna albo ma mokro. Łzy mi leciały ciurkiem, bo nie miałam siły wstać, żey ją potrzymać, czy ponosić. Chyba dopiero po 10 minutach ją zabrały i okazało się, że po tym Bebiko miała tak zagazowany brzuszek, że same w szoku były.

Moja mama mówi, że pamięta Bebiko z czasów, jak byłyśmy małe i było to najgorsze mleko. Powiedziała nawet, że dziwi się, że nie zmienili nazwy. Nie wiem, jak jest teraz, ale nie będę próbować.
DZIWNE ale każde dziecko jest inne Milka nie chciała NAN i Bebilonu a jak byłyśmy w szpitalu w PL (jak Milka miała zapalenie płuc) to wszystkie mamy dawwały bebiko i każda mówiła że nigdy więcej bebilonu no ale jak piszę każde dziecko jest inne
glooria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:14   #1435
scoobs
Rozeznanie

Wiolek i Farminka, na Wasze dzieci tez zaglosowalam.

A moje pepti jest od urodzenia wzwyz izastanawiam sie, czy spelnia wszystkie potrzeby, no ale nie mam innego wyjscia juz....

Ze sloiczkami masakra, ja kupuje hippa, a ugotowalam sama kurczaka i okropne to....
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:23   #1436
zabcia87
Raczkowanie

GG do zabcia87

Hej nadrobiłam już Was dziękuję za opinię ania22 i papi widać każda z was tu ma inny gust jedne piszą, że w bobie ładnie, drugie, że z krótkimi a ja zmienna jestem i przewrotna ale teraz hoduję

Co do Bebiko, to ja używam własnie tylko tego mleka... fkat moje dziecię kochane ma gazy po mleczku, chociaż tak na prawdę nie wiem czy to od mleka tak bąki puszcza ale jak karmiłam piersią musiałam ją dokarmiać (na swoją wagę z jaką się urodziła, nie wystarczało jej moje mleko) i pierwsze mleko jakie dostała, to był bebilon ha, jak się skończyło kupiliśmy jedną puszkę nan i tym mlekiem nie najadała się kompletnie;/ musiałam przestać karmić piersią i jak jej dawałam nan to w wieku niecałego miesiąca potrafiła wypić 120-150, lekarz powiedział że jak się domaga to żeby dawać jej te 150, ale ja uwazalam, że dla miesięcznego dziecka to jest za dużo więc kupiliśmy bebiko i odziwo zaczeła jeść normalnie po 90 ml w wieku miesiąca i później zwiększałam dawkę tak jak na opakowaniu... teraz zjada 150 i czasami 180 i nie ma zaparć, bąki tylko puszcza, ale nie wiem czy to jest od mleka czy nie... od urodzenia tak mi popuszcza

A co do spacerówki... mam wózek wilofunkcyjny gondola plus spacerówka w jednym... myślałam, że to dobre rozwiązanie... w gondoli było dobrze jak rączkę miałam przełozoną przodem do dziecka, bo prowadził się bardzo lekko i wygodnie, jak rączkę przełozyłm do tyłu, to ledwo podniosłam wózek żeby wjechać na krawężnik... z tego takiego nosidełka już wyrosła i wożę ją teraz w głębokim wózku i troszkę podnosze zagłowek ale minimalnie bo inaczej się zapada i nawet mnie nie widzi a na wiosnę tak gdzieś w marcu-kwietniu chcemy kupić taką spacerówkę http://allegro.pl/show_item.php?item=1406680684 lub taką http://allegro.pl/wozek-quatro-rally...410186487.html

I tak na szybkiego pisze co u Nas i uciekam spać... a więc moja rozrabiaka kochana dzisiaj zrobila mi po raz pierwszy dwa numery :jezyk: a wiec jak ją kąpałam i już spłukałam i miałam ją wyjmować to w pewnym momencie jak odstawiałam żel to napięła sie i poszło;/ narobiła mi do wody nigdy jej się to nie zdazyło a jak już ją ponownie całą wykapałam i położyłam na ręczniku, nie zdążyłam jeszcze jej osuszyć to nasiusiała na ręcznik i od nowa cała śpiewka Łobuziara... nie wiem dlaczego tak zrobiła... pierwszy raz mam cos takiego

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Aaa i zaskoczyła mnie dzisiaj pozytywnie córcia... Jak do tej pory gotowałam jej swoją marchewkę z ogródka, to pluła i nie chciała, bo nie była taka słodka jak ta ze słoiczka, więc kupowałam słoiczki z marchewką i dodawałam do tego ziemniaka i pietruszkę z ogródka wszystko i jadła a dzisiaj nie miałam słoiczka a nie miałam jak wyjść do sklepu więc postanowiłam, że ugotuję jeszcze raz zupkę ze swojej marchewki, dałam taką większą, mała pietruszkę i małego ziemniaka i troszkę oliwy z oliwek do tego tak z 2-3 kropelki... wyszło mi tego półtora słoiczka a moja Mała tak się zajadała jakby z tydzien jedzenia nie widziała w szoku totalnym byłam i zjadła to wszystko co ugotowałam... Jak zjadła słoiczek to tak mlasnęła i otworzyła buźkę więc dałam jej jeszcze te pół co zostało i też zjadła jutro tzn. juz dzisiaj tez ugotuję swoją marchewkę, mam nadzieję, że nadal będzie się zajadała
zabcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 07:48   #1437
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Zapomniałam sie pochwalić, że dostałam wczoraj paczkę chyba z nestle z karteczka i balonikiem " Mam juz roczek" Do tego próbka mleka od 1 do 3 roku zycia. Nie wiem kto to wysyła. Oczywiście żadnej innej paczki nie dostałam, chociaż ankiety wysłałam.

wiolek ale masz cudowny avatarek

Dziewczyny my dziś kończymy pół roczku! Ja po prostu nie moge w to uwierzyć! Jak to szybko przeleciało. Dopiero co sie męczyłam w szpitalu, Franek był taki malutki i ciągle głodny a to już taki duzy chłopczyk!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 08:01   #1438
agravka
Wtajemniczenie

martuś-sto lat dla Frania! pamietam, jak mnialyśmy razem rodzić...to było tak niedawno... pamietasz jak nie mogłyśmy się doczekać, aż dzieci opuszczą nasze brzuszki?a tu już półroczne brzdące...kto by pomyślał, że to tak zleci
Stary 2011-01-14, 08:05   #1439
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
martuś-sto lat dla Frania! pamietam, jak mnialyśmy razem rodzić...to było tak niedawno... pamietasz jak nie mogłyśmy się doczekać, aż dzieci opuszczą nasze brzuszki?a tu już półroczne brzdące...kto by pomyślał, że to tak zleci
No własnie nie udało sie nam jednak zgrac terminami Ja tak bardzo lubiłam byc w ciazy czasem za tym tęsknie. Ale Franek to wielki skarb i taka jestem wdzięczna Bogu, ze jest z nami.
Stary 2011-01-14, 08:11   #1440
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie nie udało sie nam jednak zgrac terminami Ja tak bardzo lubiłam byc w ciazy czasem za tym tęsknie. Ale Franek to wielki skarb i taka jestem wdzięczna Bogu, ze jest z nami.
ja tez uwielbialam byc w ciazy.tesknie tez za kopnieciami dzidziusia. No a o tym, ze Ada to moja ukochana niunia i ze nie wyobrazam sobie zycia bez niej, nie musze wspominac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości