W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 23:58   #2971
karinaaa
Zadomowienie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Laski a ja mam pytanie z innej beczki. Któreś narzekały że ich mężowie/TŻtowie grają w piłkę na kompie. To ja chciałabym się dowiedzieć w co konkretnie grają???
dobranocka!!
moj gra w Proewolution i Fife na PS

co do pampersow to chyba lepiej dwojki bo z tego co pamietam jedynki to malutkie sa a dziecko szybko rosnie

no i w koncu zdecydowalam sie i zamowilam stanik i top do karmienia
a no i figi korygujace brzuch po porodzie

i nawet spakowalam torbe do szpitala jeszcze mniejsza na wyjscie przyszykuje co by maz wiedzial ze musi mi dowiezc
jeszcze porozmawiam z polozna co dokladnie maluszkowi trzeba wziac.
karinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 00:05   #2972
gabishing
Rozeznanie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

KASKUP nie pogratulowałam wyników

pozostałym Dziewczynom tez gratuluję udanych wizyt

mój gra w europa universalis II
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 00:49   #2973
Chantalle
Raczkowanie

moja lasencje waza dzis 2245g i 2195 g. Od dzisiaj jedza ode mnie z piersi jedna,jak sie zmeczy to dopajana butlą, druga w tym czasie tylko butla. Nastepne karmienie zmiana. Generalnie zawsze na moim mleku bulta,chyba ze slabo mi sie naciągneło laktatorem,a one chca wiecej...
Jest to próba odejscia od sond,zobaczymy jak nam pojdzie,przede mna ciezka nocka duzo zadan,dobranoc
a, dzis maz mi przywiozl moj kolczyk do pepka, w sumie nie potrzebnie go wyciagalam,bo w ciazy pepek wciaz byl wklesly. Ale sie za nim stesknilam, w koncu jest na swoim miejscu!

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 01:18   #2974
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
Ty to umiesz człowieka zaskoczyć!!! wszyscy myślą, że juz leżysz rozpakowana a tu zonk
Haha, no widzisz. A jak ja bym chciała żeby mnie tak ta moja mała glista w nocy np. zaskoczyła i w końcu wyszła Na razie ja zaskakuje Was...

Chantalle duże już te Twoje panny! Cieszę się bardzo i życzę powodzenia

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2011-01-14 o 01:21
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 01:59   #2975
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

make_up_istka co ty tutaj jeszcze robisz w dwupaku!!!! a to na szczęście marsz się rozpakowywać

chantalle oby tak dalej, a laseczki będą jeszcze bardziej malowane, powodzonka

gabishing gratulacje wizyty i tego 39 tc

mysiopez hehe tak czy inaczej, to nas rozbawiło

no to mamy bezsenną noc...........
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 02:44   #2976
Chantalle
Raczkowanie

przyzwyczajajcie sie, ja zaczelam karmic o 1:30,jeszcze zostalo mi sie wydoic,aby bylo co nalac do butli nast. razem. O 5:40 znow od nowa :d

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 07:26   #2977
s_a_j
Rozeznanie

ło matko! ja też zaliczyłam cieżką noc, co prawda ładnie zasnęłam ale na krotko

chantalle powodzenia życzę i wytrwałości

make_up_istka uparciuch z tej Twojej malutkiej

ja wcinam płatki i idę porozglądać się na allegroszu bo na powrót do łozka nie mam co liczyć
Stary 2011-01-14, 08:02   #2978
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinaaa Pokaż wiadomość
moj gra w Proewolution i Fife na PS

co do pampersow to chyba lepiej dwojki bo z tego co pamietam jedynki to malutkie sa a dziecko szybko rosnie

no i w koncu zdecydowalam sie i zamowilam stanik i top do karmienia
a no i figi korygujace brzuch po porodzie

i nawet spakowalam torbe do szpitala jeszcze mniejsza na wyjscie przyszykuje co by maz wiedzial ze musi mi dowiezc
jeszcze porozmawiam z polozna co dokladnie maluszkowi trzeba wziac.
noo nie zawsze;-) My użwamy od początku Newborn 1 bo w 2 to miesci się po szyję;-) Z tego co widzę do końca miesiąca w jedynkach. Dla dziecka do 3 kg będą 2 za duże

Mój gra na PS3 w Football Manager's;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:19   #2979
marleen32
Rozeznanie

Oye trzymam kciukasy
Ja, przed wizyta, stresa mam, bo dzis echo serduszka bedzie, juz drugie, mam cicha nadzieje, ze bedzie ok.
Wczoraj znow goraczka mnie dopadla, wiec podczytywalam, ale pisac nie mialam sil, w nocy to samo, a rano spadla, chyba ze strachu, zeby w szpitalu nie zostac .
Ja, dzis ktg, usg i badanie ginekologiczne brr, a w poniedzialek znow ginekologiczne i ktg.
Makupistka trzymam kciuki, ale widze, ze Ty jeszcze masz troche do terminu, a ze dziewczynki lubia sie spozniac
Ligotko ha, ha z ta folia, mi moj podklad taki wielorazowy przyniosl, i nakazal na swoja strone polozyc .
Co do ruchow dziecka, moja ginka zawsze sie dziwila, ze mozna az tak ruchliwym byc, ale od dwoch dni, ta czestotliwosc jest spowolniona, chyba mala nie ma juz tyle miejsca, wiec sie leni .
A, poza tym nie moge narzekac, bo jak na koncowke ciazy, to ok jest
Pisalyscie cos o waleczkach do lozeczka, ja sobie kupilam taka wielka poduche do karmienia, juz dawno temu, i dzieki niej chyba przesypiam noce jak przesypiam, a potem bedzie jako ochrona malej sluzyc .
A, do karmienia mam mala, obie w formie rogala
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:19   #2980
gabishing
Rozeznanie

ja dziś też dośc słabo spałam, miałam skurczyki ale tylko gdy lezałam na lewym boku...
Stary 2011-01-14, 08:42   #2981
vilya
Zadomowienie

kurcze ja mojego męża chciałam zmotywować do snu i powiedziałam, że to nie jest dziwne bo kilka wizażanek ma ten sam problem i dla nich to jest meczące, to on to oczywiście odwrócił, no widzisz że to normalne.

No i od razu oczywiście stwierdził, żebym się spytała czy któryś gra w Stalkera coś z Czarnobylem i mody do tego .
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:47   #2982
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość
kurcze ja mojego męża chciałam zmotywować do snu i powiedziałam, że to nie jest dziwne bo kilka wizażanek ma ten sam problem i dla nich to jest meczące, to on to oczywiście odwrócił, no widzisz że to normalne.

No i od razu oczywiście stwierdził, żebym się spytała czy któryś gra w Stalkera coś z Czarnobylem i mody do tego .

tak jak pisałam mojego kręcą jedynie zielone mapki i rycerzyki żadne tam shadow of czarnobyl....
Stary 2011-01-14, 08:49   #2983
Patrilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
a ja właśnie 25 minut myłam naczynia.. jak mój maz przyjdzie to będzie krzyk... oj będzie..
poproś o zmywarkę ja moją kocham
Chantell rosna ładnie maluszki, a Ty jesteś super dzielna z tym karmieniem!! oby załapały
ja za to super noc 1 siku i jedno przykrywanie Apolonii
co do gier mój małżonek z rzadka nie ma czasu gra na xboxie jeździ quadami albo zabija to i owo teraz oboje chcemy kupić Kinect jest tam "gra" Your shape - cała gama ćwiczeń

Edytowane przez Patrilla
Czas edycji: 2011-01-14 o 08:54
Patrilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:59   #2984
olbka
Zadomowienie

Chantalle, gratuluję, Twoje skarby rosną jak na drożdżach!

ja zaliczam spadek humoru za spadkiem humoru... Mała znowu dzisiaj się leni, a ja znowu zaczynam się martwić, że coś jest nie halo... ale w sumie w taka pogodę to ja się jej wcale nie dziwię. Też bym mogła spać i spać...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:01   #2985
gabishing
Rozeznanie

a ja lubię zmywać, choć pewno jak będziemy na swoim to też zmywarkę kupimy ale ze względu na oszczędność wody i fakt, ze tam gdzie się przeprowadzimy jest szambo a nie kanalizacja miejska

SAJ nie pogratulowałam awansu małżonkowi my też się przymierzamy do budowy ale w tej chwili czekamy na dokumenty własności do działki a potem sie zobaczy jaka mamy kondycje finansową

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
Chantalle, gratuluję, Twoje skarby rosną jak na drożdżach!

ja zaliczam spadek humoru za spadkiem humoru... Mała znowu dzisiaj się leni, a ja znowu zaczynam się martwić, że coś jest nie halo... ale w sumie w taka pogodę to ja się jej wcale nie dziwię. Też bym mogła spać i spać...

a mnie kolejny dzień z rzędu, rano boli głowa, ludzik jakoś tam się buja, najwięcej wieczorem

a próbowałaś coś słodkiego zjeść??
Stary 2011-01-14, 09:07   #2986
vilya
Zadomowienie

gabshing mój też w ten europa universalis gra. Ale teraz się zapalił na te mody od Stalkera i tylko słyszę strzały i te potworki biegające.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Anka_bzz ty miałas taką sytuację? czy się mylę http://dzieci.pl/chgid,13031641,titl...at_dzieci.html
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:10   #2987
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Hejka dziewczynki

Ale miałam dzisiaj śmieszny sen
Śniło mi się, że ściągam laktatorem pokarm z lewej piersi. Z prawej, niestety, nic nie chciało lecieć.. a obok mnie siedziała CYTRYNKA i robiła na drutach
mały dzisiaj dał mi pospać i teraz nadal cichutko siedzi, troszkę mnie to martwi

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png

hawea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:15   #2988
MARIKA.S
Zadomowienie

No i ja mam niestety problem..... Idziemy w lutym na wesele mojej koleżanki, już wymyśliłam sobie jaką sukienkę założę, dzisiaj przymierzam i klops
Mam za duże cycki!!!!
I teraz nie wiem co zrobić....zaczęłam przymierzać inne kiecki i w każdej ten sam problem. Nie mieszczę się w biuście

make_up_istka Ty jeszcze po tej stronie ??

Do GABRYSI :
Gabrysiu wyjdź już, proszę
Ciocia Marika
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:16   #2989
gabishing
Rozeznanie

a mnie sie dzis śniło że całą noc odpisywałam wam na posty na forum i nie mogłam nadążyć ale się umęczyłam hehehehehe
Stary 2011-01-14, 09:16   #2990
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość

a próbowałaś coś słodkiego zjeść??
na słodkie nie reaguje. Ale zaczęła się ruszać... A wiecie, chyba już ma baardzo mało miejsca, bo te jej ruchy są dla mnie bolesne... muszę już być nieźle poobijana

Marika,
nie da się jakoś tej kiecki przerobić?

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:17   #2991
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
Do GABRYSI :
Gabrysiu wyjdź już, proszę
Ciocia Marika

nigdzie nie idę

żart oczywiście ja również bardzo proszę Gabrysię żeby już wyszła
ciocia Gabrysia

kieckami się nie przejmuj, załóż jakieś eleganckie spodnie i tunikę, do tego jakąś błyskotkę i masz strój na ślub jak znalazł
Stary 2011-01-14, 09:21   #2992
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

witam się piątkowo
już dawno nie miałam takiej głupiej nocy!!!!! od 1 do 4 nie spałam, bo pierwszy raz moje dziecko tak się buntowało! Do tego jeszcze tak sprytne, że jak zmieniałam pozycję to ono też Do tego co 45 minut obrywałam nóżką po pęcherzu......

hawea
superancki sen

MARIKA.S może poczekaj jeszcze trochę i spróbuj ponownie, a jak nie to niestety będziesz musiała się wybrać na sukienkowe łowy

vilya no to sobie nie pomogłaś
Stary 2011-01-14, 09:29   #2993
weraa11
Zadomowienie

A ja ostatnio śpię po 3h... ale spoko...powoli zaczynam się przyzwyczajać i jakoś funkcjonować
A w ogóle to jestem zła, bo mam zwolnienia od lekarza, a muszę dziś lecieć do szkoły... Mam zaliczenia z dwóch przedmiotów, więc wolę pojechać i mieć z głowy...tym bardziej, że w przyszłym tyg.muszę mieć już wszystkie wpisy, czyli z każdego przedmiotu będę cos musiała odpowiadać albo pisać ja nie wiem jak sobie poradzę...mam tylko nadzieję, że mi pod gókę nie będą robić...

A wczoraj to się tak zestresowałam, że szok... Oliwka sobie skakała w moim brzuchu, ja położyłam się za chwilę na lewym boku i nagle mój brzuch tak strasznie gwałtownie podskoczył... tak jakby Mała byla po drugiej stronie i jakby przez to moje leżenie spadła no to pierwsze co to sie trochę uśmiechnęłam, bo to tak dziwnie wyglądało... Ale po chwili już mi nie było do śmiechu, bo tak jak cały czas skakała, to nagle cisza... Zaczęłam dotykać brzuch, trochę ją zaczepiać, a tam dalej cisza...normalnie miałam łzy w oczach, bo sie wystraszyłam, że jej się coś stało... Ale po którejś zaczepce z mojej strony w końcu tak powoli zaczęła dawać znaki życia... Ale ile się przez to stresu najadłam

No i ja sobie niestety zaczęłam tak na serio wmawiać, że chyba poród się zbliża... Raz że mam te skurcze jak na @, dwa że mi brzuch wciąż twardnieje...do tego ten niby czop, co mi odpadł...wydaje mi się też, że brzuch mi się obniża, Mała się coraz mniej rusza, a jak już to raczej tak spokojnie, krocze mnie tak boli, że nóg rozszerzyć nie mogę-śmiesznie wstaję z łóżka przez to no i wciąż coś ze mnie leci... A wczoraj to mi się wkręciło że mi wody odchodzą bo stoje sobie i nagle czuję, że coś ze mnie leci...sprawdzam, a to dosłownie taka woda... Położyłam się i dalej leciało, oczywiście bardzo mało... Teraz też leci ale juz nie woda tylko takie gęste, no i zdecydowanie mniej...
Pamietam tylko, że wczoraj tak mi się nie chciało rodzić pomyślałam sobie że w każdy dzień, byle nie 'dzisiaj'

saj
gratuluję awansu męża

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:34   #2994
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez weraa11 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio śpię po 3h... ale spoko...powoli zaczynam się przyzwyczajać i jakoś funkcjonować
A w ogóle to jestem zła, bo mam zwolnienia od lekarza, a muszę dziś lecieć do szkoły... Mam zaliczenia z dwóch przedmiotów, więc wolę pojechać i mieć z głowy...tym bardziej, że w przyszłym tyg.muszę mieć już wszystkie wpisy, czyli z każdego przedmiotu będę cos musiała odpowiadać albo pisać ja nie wiem jak sobie poradzę...mam tylko nadzieję, że mi pod gókę nie będą robić...

A wczoraj to się tak zestresowałam, że szok... Oliwka sobie skakała w moim brzuchu, ja położyłam się za chwilę na lewym boku i nagle mój brzuch tak strasznie gwałtownie podskoczył... tak jakby Mała byla po drugiej stronie i jakby przez to moje leżenie spadła no to pierwsze co to sie trochę uśmiechnęłam, bo to tak dziwnie wyglądało... Ale po chwili już mi nie było do śmiechu, bo tak jak cały czas skakała, to nagle cisza... Zaczęłam dotykać brzuch, trochę ją zaczepiać, a tam dalej cisza...normalnie miałam łzy w oczach, bo sie wystraszyłam, że jej się coś stało... Ale po którejś zaczepce z mojej strony w końcu tak powoli zaczęła dawać znaki życia... Ale ile się przez to stresu najadłam

No i ja sobie niestety zaczęłam tak na serio wmawiać, że chyba poród się zbliża... Raz że mam te skurcze jak na @, dwa że mi brzuch wciąż twardnieje...do tego ten niby czop, co mi odpadł...wydaje mi się też, że brzuch mi się obniża, Mała się coraz mniej rusza, a jak już to raczej tak spokojnie, krocze mnie tak boli, że nóg rozszerzyć nie mogę-śmiesznie wstaję z łóżka przez to no i wciąż coś ze mnie leci... A wczoraj to mi się wkręciło że mi wody odchodzą bo stoje sobie i nagle czuję, że coś ze mnie leci...sprawdzam, a to dosłownie taka woda... Położyłam się i dalej leciało, oczywiście bardzo mało... Teraz też leci ale juz nie woda tylko takie gęste, no i zdecydowanie mniej...
Pamietam tylko, że wczoraj tak mi się nie chciało rodzić pomyślałam sobie że w każdy dzień, byle nie 'dzisiaj'

saj
gratuluję awansu męża

idź na IP niech zbadają czy to co ci leci to nie wody, w szpitalu mają taki odczynnik specjalny który wody zabarwia na jakiś tam kolor
Stary 2011-01-14, 09:36   #2995
Enia_
Zadomowienie

Ja również się witam
O 7.30 obudził Nas Pan kurier telefonem że przyjedzie o 9 oczywiście już nie usnęłyśmy........ ale nie ma tego złego bo kurier przyjechał i przywiózł piękną pościel rożek i okrycie kąpielowe
Także piątek zaczął się fajnie chociaz pogoda za oknem nie nastraja
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:38   #2996
MARIKA.S
Zadomowienie

weraa to mogą być wody płodowe jeśli mówisz, ze leciało nawet jak leżałaś....przejdź się do lekarza

Dziewczyny jestem w szoku normalnie. Wczoraj zamówiłam kupę ciuchów na stronie Top Secret bo maja wyprzedaże i właśnie przed chwilą przyszły!!!
Porządna firma
Tylko czemu ja wczoraj nie zmierzyłam tej sukienki.....może bym coś sobie zamówiła od nich.....Tylko tak na oko to też bez sensu

Gabishing tylko właśnie ja nie lubię chodzić w spodniach na wesela
Kurcze a tak seksownie bym w tej kiecce wyglądała
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:43   #2997
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
Ja również się witam
O 7.30 obudził Nas Pan kurier telefonem że przyjedzie o 9 oczywiście już nie usnęłyśmy........ ale nie ma tego złego bo kurier przyjechał i przywiózł piękną pościel rożek i okrycie kąpielowe
Także piątek zaczął się fajnie chociaz pogoda za oknem nie nastraja
dobre, potrzebuje aż 1,5 godziny na dojazd?? Mi albo dzwonią na góra 15 minut, albo raz zdarzyło się pod drzwiami, bo dzwonka nie słyszałam

Ta pogoda dzisiaj się nie sprawdziła....... a jaki piątek taki świątek...... czyli duże prawdopodobieństwo, że weekend taki sam

gabishing chyba na różowo się zabarwia

weraa
smaruj na IP i nie wciskaj się w kolejkę my też chcemy urodzić, a szczególnie mała Gabrysia mogłaby już wyjść....

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w szoku normalnie. Wczoraj zamówiłam kupę ciuchów na stronie Top Secret bo maja wyprzedaże i właśnie przed chwilą przyszły!!!
Porządna firma
no to super

zakochałam się w Avatarze Sary , śliczne zdjęcie
Stary 2011-01-14, 09:51   #2998
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość

albo na niebiesko, nie wiem dokładnie, takie testy można też kupić sobie do domu ale mają jakąś bandycką cenę...
Stary 2011-01-14, 09:54   #2999
weraa11
Zadomowienie

Ja wiem, ze jestem troche oporna na wizyty u lekarza czy na IP, ale to chyba dlatego, ze gdzies tam w glebi czuje, ze nic sie jeszcze takiego konkretnego nie dzieje... Bo w koncu przestalo leciec... Wczoraj tylko bylo dziwnie...bo tak jak pisalam, stalam i lecialo, lezalam i tez lecialo... Bylo tak, ze poczulam, ze cos ze mnie leci, wytarlam i za jakies 30 sek jak znowu wytarlam to tez juz bylo mokro...i tak kilka razy... Wiec sie troche wystraszylam, no ale juz teraz jest chyba ok...
Musze jechac do szkoly na 12 wiec niech sie nic nie dzieje... ;/ Dopiero od 24 stycznia niech sie dzieje co chce, bo mam wtedy ostatni egzamin

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
albo na niebiesko, nie wiem dokładnie, takie testy można też kupić sobie do domu ale mają jakąś bandycką cenę...
Noo chyba 50zl

W przyszlym tyg. mam zamiar isc do lekarza prywatnie juz na takie konkretne badania i USG, bo ta z NFZ jest ok, ale nic mi nie mowi co tam sie u mnie dzieje
Pojde...o ile sie nic do tego czasu nie wykluje (tfu tfu tfu tfu tfu )

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:55   #3000
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
dobre, potrzebuje aż 1,5 godziny na dojazd?? Mi albo dzwonią na góra 15 minut, albo raz zdarzyło się pod drzwiami, bo dzwonka nie słyszałam

Ta pogoda dzisiaj się nie sprawdziła....... a jaki piątek taki świątek...... czyli duże prawdopodobieństwo, że weekend taki sam

weraa
smaruj na IP i nie wciskaj się w kolejkę my też chcemy urodzić, a szczególnie mała Gabrysia mogłaby już wyjść....

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

no to super

zakochałam się w Avatarze Sary , śliczne zdjęcie
Dzwonił upewnic się czy mój adres to na pewno jest tam gdzie on sądzi no i okazało się że nie Kurierzy zawsze mają problem bo u mnie na ulicy co drugi dom to inna miejscowość
Kiedyś jednemu chciałąm wytłumaczyc jak ma dojechać ale nie dał sobie powiedziec tylko ufał nawigacji i krążył pół godziny czasu i szukał, w końcu zadzwonił ja mu wytłumaczyłam a jak przyjechał to jeszcze pretensje miał że musiał tyle jeździć
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości