Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 23:00   #2851
tygrysekak
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI

Ja na dziś się żegnam, bo ziewam jak prawdziwy leniwiec.

Kolorowych snów SPD
Stary 2011-01-13, 23:07   #2852
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Hm....najlepszy kompromis ... wszystko po trochu
W sumie nie chciałabym trafić do dziury zabitej dechami bo wiadomo, w przypadku wakacji w PL pogoda może trafić się do bani i w takiej dziurze umrę z nudów
Ja polecam Darłówko i smażalnie Atol - nigdzie nie jadłam tak pysznej ryby, jeśi chcesz dyskoteki itd to Łeba

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
Ja zarezerwowałam Kretę, ale nie wiem jak to będzie latem w greckich, ostro plajtujących klimatach - trochę się obawiam, że coś może nie wypalić.
W poprzednie wakacje stresowałam się, ze samolot nie wyleci przez wybuch wulkanu, ale dzień przed moim wylotem otworzyli lotniska, więc i w tym roku spodziewam się jakiś nieprzewidzianych niespodzianek
ja byłam w te wakacje na Greckiej wyspie Kos i było naprawdę super i nie odczuwało się zupełnie tego gorąca na plaży

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
My tez z tz szukamy wycieczki na podroz poslubną Tz uparł sie na Egipt, i ja nie miałabym kompletnie nic przeciwko gdyby nie te rekiny
ja właśnie w tej miejscowości gdzie teraz są te rekiny byłam kilka lat temu i myśle, że teraz już bym nie weszła do wody

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
aaa zapomniałam wam napisać ze taka ze mnie oszczędna ze podciełam sobie włosy SAMA
ja też sobie zawsze podcinam włosy sama

[QUOTE=tygrysekak;24359165]
Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak apropo wyjazdów mam takie pytanie...Czy któraś która leciała samolotem może mi przybliżyć jak to wygląda?
Na koniec stycznia czeka mnie lot na konferencję na Węgry, a nie bardzo wiem co i jak...
Wiem mniej więcej, że są ograniczenia wagowe bagażu, że prześwietlają bagaż podręczny, że przechodzi się przez bramki na odprawie, że nie można wnosić na pokład np. otwartej wody mineralnej itd...
A jak jest np z lekami?
Na co powinnam zwrócić uwagę i o czym pamiętać?[/QUOTE
Na lotnisku na dużym ekranie odczytujesz numer bramki, do której masz się zgłosić, zeby nadać duży bagaż. Idziesz tam - w rzeczywistości wygląda to jak lada sklepowa - tam dajesz bilet, oni ważą Twój duży bagaż, który poleci w luku, naklejają mu naklejki identyfikacyjne i tyle. Potem ustawiasz się do odprawy celnej. Tam -przechodzisz przez bramkę, ściągasz czasami buty, jak mają coś metalowego i zapiszczy, pasek z klamerką, czasami nawet gruby łańcuszek na szyję, a w koszyczku skłądasz swój bagaż podręczny i to, co masz w kieszeniach - sprawdzają to skanerem w czasie, kiedy Ty walczysz z bramką wykrywającą metale. Potem pokazujesz bilet i wchodzisz na strefę bezcłową, gdzie są sklepy, kawiarnie, toalety i inne ciekawe klimaty
Potem ustawiasz się tam, gdzie wyświetla się numer Twojego lotu i po sprawdzeniu biletu wchodzisz do autobusu na płycie lotniska, który przewozi pasażerów pod samolot. Wchodzisz sobie po schodkach lub jeżeli to duży samolot to przechodzisz przez rękaw wprost do samolotu. Zajmujesz swoje miejsce i czekasz aż stewardessy pokażą jak zapinać pasy, jak zakłądać maskę i takie tam inne.
A potem, jak mówi moja siostra, modlisz się , zeby nie usłyszeć pull up , pull up
chciałam Ci dokładnie to samo napisac

Cytat:
To ja się pochwalę "tymtygodniowym" zakupem: BUTKI

Cytat:
Nurku Ty takie bajkowe wypieki produkujesz?? Ślinka cieknie mi już po podłodze !!!!

Ja raz w życiu upiekłam ciastka - cynamonki - przepis z internetu. Pies ich nawet nie chciał zjeść, dopiero mój ojciec się z nimi rozprawił
hehe produkuje jak mam czas i troche pieniedzy niestety, a z tym jak narazie niezbyt

Snow
prezentacja z ang na 4 dziękuje za kciuki, natomiast statystyka oczywiście nie zaliczona i nie wiem już jak mam się do niej uczyc siedze, ucze sie na korki chodze i co? GŁÓWNO! ja dziś zrobiłam mega pranie w ręku a zaraz ide spać aaa i jeszcze wydałam na ksero dziś 33zł, wiem, że maruda jestem apropo tego ksera ale dla mnie to naprawde sporo kasy
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 23:37   #2853
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
tygrysek ojjjjjj żebyś wiedziała,kocham ją strasznie ale są chwile ze normalnie chce wyskoczyć oknem
ja swoją JUŻ uśpiłam.
są momenty, że też mam ochotę skoczyć z wieżowca, bo już nie mogę

spadam się wykąpać, bo nawet do kibla nie mogę iść , a co dopiero wykąpać.
Tż wrócił, a mała śpi,więc juz jest ok

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 00:20   #2854
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

mam pytanie...może któraś z Was juz to zaobserwowała, albo TŻci wiedzą.... jak mam cieplomierz do mierzenia ciepła, to jak na tym oszczędzić??

lepiej odkręcić kaloryfer tylko wtedy gdy zimno ( np. na noc - poranek) czy lepiej cały czas mieć odkręcony??

bo mamy tutaj ciepłomierz i chciałabym jak najkorzystniej to cieplo wykorzystać , a głównie chlodno jest nad ranem...tak godziny 22 - 10 czy lepiej odkręcać grzejnik o tej 22 i zakręcać rano, czy cały czas miec odkręcony??

bo tak na logike to chyba raz zakręcone a raz odkręcone, ale nie wiem na jakiej zasadzie działają te ciepłomierze...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 06:29   #2855
marta1986222
Zakorzenienie

Dzien Dobry SPD!

Wpadłam się przywitać i do pracy pędzę.

Miłego dnia.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 06:48   #2856
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Uf, siadłam! Ale chyba nie nadrobię wszystkiego.

Kash, pokaż zakupy. Albo chociaż powiedz co pięknego kupiłaś.

Jutro piątek! Mimo, że w weekend mam szkołę to i tak się cieszę. Po pracy umówiłam się z kolegą na pogaduchy, więc dzień minie raz dwa.
postaram się wrzucić zdjęcie kozaków w weekend a w pepco kupiłam: keksówkę, tortownicę, solniczkę, dwie bulionetki, kubek, zajefajne szklanki do soku z wydrążonymi jakby w środku kropelkami, nożyczki do paznokci, nożyczki do skórek, patyczki do skórek i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam co w każdym razie już kocham Pepco, będę tam bywać

widze, że dyskutowałyście o butach, posiadaczkom Loubotinków zazdroszczę, też mi się marzy jedna (ale nie tak niebotycznie wysoka) para, podobnie jak gumowe balerinki od Vivien Westwood, no ale to tylko strefa marzeń, nie stać mnie na tak drogie buty, a nie upadłam na głowę żeby wydać pół wyplaty na buty no ale może kiedyś, kto wie

Nadia ja z nadmorskich miejscowości polecam także Rewal, Niechorze i Gdynięęęę ale co do Gdyni to nie jestem obiektywna bo P. ma tam dziadków i swoją kawalerkę, a z tego co wiem w Gdyni jest dosć drogo jeśli chodzi o noclegi jedzenie no i to miasto wiec różni się od małych nadmorskich miejscowości... ale te lody u Marioli nigdzie takich nie jadłam

edit: znalazłam zdjęcie kozaków na stronie deichmanna, na żywo wyglądają lepiej

aaa i zapomniałabym: WITAM PIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTEK!!! WEEKENDU POCZĄTEK!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 973951_pp.jpg (15,3 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-01-14 o 06:56
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 06:55   #2857
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
My tez z tz szukamy wycieczki na podroz poslubną Tz uparł sie na Egipt, i ja nie miałabym kompletnie nic przeciwko gdyby nie te rekiny
Byłam i w Sharm, i w Hurghadzie. Hurghady zbyt dobrze nie wspominam i nikomu nie polecam - dla mnie był tam po prostu syf.
Może też dlatego, że w Sharm mieliśmy ogromny hotel z ogromnym terenem na uboczu, i tak naprawdę nie musieliśmy specjalnie poza teren wychodzić.
No i nurkowanie

Cytat:
Haniula może CYPR ten nie turecki
Cypr też nam się marzy na podróż poślubną Ale jest strasznie drogi - i to nie tylko sam wyjazd, ale i tam, na miejscu...

Hej laski!
Ja tylko na moment, bo jestem już w pracy, a tu - jak wiecie - ...
Wczoraj usiadłam wieczorem z notatkami z nieruchomości, przeczytałam raz i zasnęłam A w niedzielę egzamin.
A teraz hit: poprawkę z makro mam też w niedzielę, tuż przed egzaminem
Nie zdam. Przysięgam.

Poza tym muszę Furagin sobie zaaplikować. Coś mi się przyplątało i nie wiem skąd

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Aaa, ijaa, zgadnij, co w mojej torebce dziś rano zagościło...

OREO!!
A sa sa sa...
Jak je zobaczyłam, od razu pomyślałam o Tobie i mówię "Muszę spróbować!"

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 07:01   #2858
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Koleżanka mówi do starszej córki żeby przyniosła kubeczek niekapek julce a emila do niej tak a co to ja jestem służąca tylko przynieś to wynieś to daj to podaj to, głupia julka jeszcze niechcący ją walnie albo czymś w nią rzuci, zaraz ryk, julka jest za emilą strasznie a emila ją odpycha bo ta znowu jest młodsza i jej przeszkadza w jej zajęciach. A jeszcze niedawno emilka to był taki aniołek

Dudi ja Cię nie straszę tylko uświadamiam że chyba jeszcze nie masz tak źle.

Ja mam 3 rodzeństwa młodszego, brata 1 rok młodszego i bliźniaków rocznicowo 4 lata a tak to prawie 5. jak oni mnie wkurzali i co rodzice z nami przezywali to ja się im dziwię że dali radę. Ja mało rodzeństwa nie pozbijałam, jak rodziców nie było np. oglądałam tv albo książkę czytałam a moje kochane rodzeństwo znalazło sobie zabawę wyłanczanie światła. i że ich była 3 to tak się ustawiali że po kolei uciekali tak jak gasili światła żeby po schodach nie spaść. i tak potrafili przez 5 godzin I to że ich lałam jak złapałam czy coś to ich cieszyło że ja się wkurzam a jak nie reagowałam to przychodzili siadali i się pytali czemu siedzę sama po ciemku istny dom wariatów i to jeszcze takich zatroskanych i zmartwionych udawali
Padłam świetne rodzeństwo masz

Cytat:
prezentacja z ang na 4 dziękuje za kciuki, natomiast statystyka oczywiście nie zaliczona i nie wiem już jak mam się do niej uczyc siedze, ucze sie na korki chodze i co? GŁÓWNO! ja dziś zrobiłam mega pranie w ręku a zaraz ide spać aaa i jeszcze wydałam na ksero dziś 33zł, wiem, że maruda jestem apropo tego ksera ale dla mnie to naprawde sporo kasy
statystyka jest masakryczna, ale ekonometria jeszcze bardziej Mam nadzieję, że jednak jakoś się uda. U nas problem był taki, że na ćwiczeniach i wykładach dane zagadnienie robiło się od jednej strony, a na zaliczeniach i egzaminach było od drugiej i się człowiek gubił...

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
a w pepco kupiłam: keksówkę, tortownicę, solniczkę, dwie bulionetki, kubek, zajefajne szklanki do soku z wydrążonymi jakby w środku kropelkami, nożyczki do paznokci, nożyczki do skórek, patyczki do skórek i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam co w każdym razie już kocham Pepco, będę tam bywać
Właśnie wpisałam w google to Pepco i co? I jest i tam gdzie pracuje i tam gdzie mieszkam Może nie jest jakoś super po drodze do domu, ale z ciekawości podjadę na dniach sprawdzić co to za cuda tam mają, tylko boję się o wypłatę jak faktycznie tam same fajne rzeczy

Cytat:
widze, że dyskutowałyście o butach, posiadaczką Loubotinków zazdroszczę, też mi się marzy jedna (ale nie tak niebotycznie wysoka) para, podobnie jak gumowe balerinki od Vivien Westwood, no ale to tylko strefa marzeń, nie stać mnie na tak drogie buty, a nie upadłam na głowę żeby wydać pół wyplaty na buty no ale może kiedyś, kto wie
Też mi się marzą, ale nie umiem chodzić na obcasach w ogóle, a co dopiero na tak wysokich Pozostają balerinki i adidaski.

Wczoraj ugotowałam pierwszy obiad w nowym domku. Do tej pory nie było kiedy, bo ciągle w rozjazdach byliśmy z TŻ A po obiedzie oboje poszliśmy spać, bo nas bolała głowa. Ja się jakoś zwlekłam z łóżka koło 20, a TŻ spał do dzisiaj rana. Było mi go szkoda i nawet nie budziłam, bo chodzi przemęczony, a szkoda mu czasu na jedzenie czy sen, bo ma tyyyle pracy

Edytowane przez evilcia
Czas edycji: 2011-01-14 o 07:09 Powód: Dopisek
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 07:02   #2859
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

edit: znalazłam zdjęcie kozaków na stronie deichmanna, na żywo wyglądają lepiej

aaa i zapomniałabym: WITAM PIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTEK!!! WEEKENDU POCZĄTEK!
Kashmirka bardzo ładne buty
Stary 2011-01-14, 07:06   #2860
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Byłam i w Sharm, i w Hurghadzie. Hurghady zbyt dobrze nie wspominam i nikomu nie polecam - dla mnie był tam po prostu syf.
Może też dlatego, że w Sharm mieliśmy ogromny hotel z ogromnym terenem na uboczu, i tak naprawdę nie musieliśmy specjalnie poza teren wychodzić.
No i nurkowanie

Cypr też nam się marzy na podróż poślubną Ale jest strasznie drogi - i to nie tylko sam wyjazd, ale i tam, na miejscu...

Hej laski!
Wczoraj usiadłam wieczorem z notatkami z nieruchomości, przeczytałam raz i zasnęłam A w niedzielę egzamin.
Nie zdam. Przysięgam.

Poza tym muszę Furagin sobie zaaplikować. Coś mi się przyplątało i nie wiem skąd

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

OREO!!
A sa sa sa...
O kurde Dzisiaj wieczorem przetrzepię oba kompy i maile i co znajdę to wyślę, żebyś miała na wszelki wypadek. To miałaś zaliczenie czy egzamin? Bo jak zaliczenie, to może wykładowca chce dać szansę, żeby jak najwięcej osób podeszło do 1 terminu egzaminu Nie masz może maila do niego, żeby się dopytać co i jak? U nas jak dawali takie poprawki, to szło się dogadać, że podejdziesz w innym terminie, bo nie wybierasz się na egzamin, a z drugiej strony na samych egzaminach często dopuszczali bez zaliczonych ćwiczeń, a wpis dostawało się wtedy, gdy miało się z ćwiczeń pozytywną ocenę. Trzymam kciuki, żeby się udało !

Mi też się marzy Cypr, a dodatkowo jeszcze Turcja i Grecja, ale w tym roku jedziemy nad morze polskie, bo koleżanka ze studiów bierze ślub
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 07:18   #2861
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
O kurde Dzisiaj wieczorem przetrzepię oba kompy i maile i co znajdę to wyślę, żebyś miała na wszelki wypadek. To miałaś zaliczenie czy egzamin? Bo jak zaliczenie, to może wykładowca chce dać szansę, żeby jak najwięcej osób podeszło do 1 terminu egzaminu Nie masz może maila do niego, żeby się dopytać co i jak? U nas jak dawali takie poprawki, to szło się dogadać, że podejdziesz w innym terminie, bo nie wybierasz się na egzamin, a z drugiej strony na samych egzaminach często dopuszczali bez zaliczonych ćwiczeń, a wpis dostawało się wtedy, gdy miało się z ćwiczeń pozytywną ocenę. Trzymam kciuki, żeby się udało !
Miałam zaliczenie ćw. Robi poprawkę dlatego już teraz, bo 22. stycznia jest zerówka (egzamin) i chce, żeby jak najwięcej podeszło. Ale ja i tak się nie nauczę i nie dość, że nie podejdę do "0", to jeszcze będę miała jeden termin poprawki ćw mniej. Niestety z nim nie da się dogadać, to jest pan typu "Cieszcie się, że w ogóle robię wam poprawkę"...
A dopuszczenie do egzaminu bez ćw tutaj nie jest w ogóle możliwe! Uwierz, że takich wykładowców, jak ci od makro, jeszcze nie miałam. A miałam już wielu

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-01-14, 07:26   #2862
nurek119
Zakorzenienie

ja się zastanawiam jak dużo informacji nasz mózg jest w stanie zapamiętać powiedzmy jednego dnia?
Stary 2011-01-14, 07:34   #2863
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam jak dużo informacji nasz mózg jest w stanie zapamiętać powiedzmy jednego dnia?
Mój mega mało.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-01-14, 07:36   #2864
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mega mało.
właśnie obawiam sie, że mój też a ten weekend będzie pod znakiem ciężkiej pracy tj wkuwania
Stary 2011-01-14, 07:42   #2865
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
No i nurkowanie

Hej laski!
Nie zdam. Przysięgam.

OREO!!
A sa sa sa...
Nie no nie załamuj się z tymi studiami, ja skończylam 2 lata temu i jestem z tego powodu mega szczęśliwa!!
Mąż ma obronę we wtorek, ale prawdopodobnie pójdzie jeszcze dalej

A propo pepco, to z tego co piszecie jest tam wiele fajnych rzeczy, najbardziej zainteresowały mnie te rzeczy dla dzieciaczków, a nie orientujecie się czy dla niemowlaków jakieś fajne rzeczy też są? Wpisałam pepco w google i co się okazało, że jest w moim mieście.

Widzę że na forum już klimat wakacyjny fajnie!!
Ja w tym roku to wakacje w pieluchach, w tamtym byliśmy w Norwegii, a dwa lata temu nad morzem w Ustce i na Mazurach, ale Mazury nie wspominam wcale tak ekstra, może dlatego, że trafiliśmy na taką wieś zabitą dechami....ale mąż był zachwycony, bo przez cały tydzień łowił ryby

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:08   #2866
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Nie no nie załamuj się z tymi studiami, ja skończylam 2 lata temu i jestem z tego powodu mega szczęśliwa!!
Mąż ma obronę we wtorek, ale prawdopodobnie pójdzie jeszcze dalej

A propo pepco, to z tego co piszecie jest tam wiele fajnych rzeczy, najbardziej zainteresowały mnie te rzeczy dla dzieciaczków, a nie orientujecie się czy dla niemowlaków jakieś fajne rzeczy też są? Wpisałam pepco w google i co się okazało, że jest w moim mieście.
Ja też już jestem na drugim stopniu, w kieszeni już inż. Ale powiem Ci, że ja trafiam na takich de.bi.li, jak ci od makro, to mi się odechciewa

W pepco jest mnóstwo ślicznych i wg mnie niedrogich rzeczy dla dzieciaczków, a już szczególnie właśnie dla niemowlaków!
Jak się patrzy na te ciuszki, to aż chce się mieć maleństwo

Tak w ogóle gratulacje!! Kiedy Szczęście ma zamiar przyjść na świat?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-01-14, 08:11   #2867
kraven
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki!!! Ja siedze od 7 w pracy i właśnie skończyłam Was nadrabiac.

Mnie też się marza Louboutinki ale kupie dopiero jak zrobią niższy obcas. A od Vivienne Chce kupić takie http://allegro.pl/vivienne-westwood-...361725368.html

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:16   #2868
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość

Mnie też się marza Louboutinki ale kupie dopiero jak zrobią niższy obcas. A od Vivienne Chce kupić takie http://allegro.pl/vivienne-westwood-...361725368.html
Boskie!!!
Tylko ta cena... Nigdy mnie na takie nie będzie stać...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-01-14, 08:27   #2869
tygrysekak
Rozeznanie

Witam w piąteczek

Jeszcze tylko 6,5 godziny i weekend

Cytat:

Krav fajniutkie te balerinki. Widze, że Vivienne Westwood promują plastiki - pamiętam, jak byłam mała to każda dziewczynka chodziła w plastikach na kaczuszce. Jakie to było modne
Stary 2011-01-14, 08:29   #2870
effie22
Wtajemniczenie

Kasch super kozaki to zamsz??

Ja mam dzisiaj dosyć, naprawde. Wyglądam jak menel, jak dzisiaj jakiegos kremu nie kupie to bedzie jeszcze gorzej. Wczoraj w intermarche nie było nic, pozostaje mi isć popołudniu na rynek do drogerii, ale ta pogoda jest straszna.

Na dodatek wczoraj strasznie pokłóciłam sie z Tż, juz czasami nie mam siły, miałam ochote wyjść z domu i nie wrócić, ale dziecka nie zostawie. Oczywiście zaczęło się od głupoty, a potem zaczęło się z mojej i jego strony wypominanie różnych spraw i poszło jak lawina. Rano sie pogodzilismy, ale niektóre rzeczy nadal mam w głowie, najlepiej to co on mówi to0 jednym wpuścić, a drugim wypuścić.

Dzisiaj mam w planach zmienienie pościeli i posprzątanie. Do tego ćwiczenia dochodzą( mam 1kg mniej), obiad no i wyjście z małym na rynek jak pogoda sie polepszy. A wieczorem nauka bo jutro dwa egzaminy, a ja na jeden nawet pytań nie opracowałam. Znowu nocka z głowy. Ale jutro na 11:30 do szkoły, ale i tak o 8:40 mam pociag.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:43   #2871
nurek119
Zakorzenienie

wrrr ja dziś znowu musze iść do ksero!! nie wyrobie z tym ksero i to nie przesadzam naprawde hehe rteraz bede kojarzyła wam sie z ksero tak jak Lili z lodówką i nugetsami a Kashmirka z powyżką
Stary 2011-01-14, 08:54   #2872
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dobry

Wolę jak mam dużo zajęć w pracy a tak drugi dzień nudy i symulowanie w 60%.

Co do pojemności mózgu i nauki pamiętam kiedyś jak kolega na studiach powiedział, że wystarczy partię materiału przeczytać 5 razy dziennie wtedy mózg jest w stanie zapamiętać 75 % informacji. I tak przykładowo jeśli masz 5 stron to czytać zje na głos 5 razy ze zrozumieniem powtarzając niezrozumiałe zdania parę razy i wtedy jest szansa nawet do 80-85% zapamiętać.

Zaczęłam stosować tą metodę i wychodziło gorzej jak starałam się ogarnąć cały zakres wtedy % zapamiętywalnośći to jakieś 10% .
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:18   #2873
Nadia5
Zakorzenienie

dziś musze iść na zakupy mięsne. juz taka bieda w zamrażalce że szkoda gadać.
Do tego trochę spożywki i przynajmniej będzie z czego obiady robić.

Ja teraz zastosowałam metodę czytania. ze zrozumieniem. i muszę stwierdzić że jednak coś pamiętam

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:19   #2874
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

faajne ja chce te gumowe bo one podobno są mega wygodne i pachną gumą balonową może mi się uda jakieś nabyć bo wiosną mają być te cuda w sprzedazy w sklepie DeeZee zdjęcie poniżej
Effie dziekuje, tak to zamsz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1552075.jpg (108,6 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-01-14 o 09:22
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:21   #2875
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też już jestem na drugim stopniu, w kieszeni już inż. Ale powiem Ci, że ja trafiam na takich de.bi.li, jak ci od makro, to mi się odechciewa

W pepco jest mnóstwo ślicznych i wg mnie niedrogich rzeczy dla dzieciaczków, a już szczególnie właśnie dla niemowlaków!
Jak się patrzy na te ciuszki, to aż chce się mieć maleństwo

Tak w ogóle gratulacje!! Kiedy Szczęście ma zamiar przyjść na świat?
O to fajnie, namówię męża na ,,małe" zakupy
Dzięki za gratulacje, nie znam konkretnej daty, ale w sierpniu( w poniedziałek mam wizytę, więc mam nadzieję, że coś mi przybliżą).

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:23   #2876
dudipopka
kobieta za ladą

Oliweczka ciuszki dla niemowlaczków są w pepko i to jakie cudne!!

heloo ewrybadyjuż obiad wstawiłam ,małzon śpi dziecko sie nocnikuje a ja ledwo sie pufy trzymam chyba mam niskie ciśnienieno nic nikt nie mówił ze będzie łatwo

abby trzymam kciuki zdasz mówie ci

kóleżanki które jeszcze nie głosowały wesprzyjcie ałą dudinkęślicznie dziękować

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:23   #2877
effie22
Wtajemniczenie

Ja wczoraj byłam u tej kosmetyczki, ale była jej mama i nic nie załatwiłam. Musze jechać z Tż dzisiaj i jeszcze do biedro po jakieś jedzenie, jogurty, szynke, parówki itp. Chciałam, żeby Tz mi auto zostawił to bym małego wsadziła i pojechała sobie ze spokojem do miasta, ale on jeszcze kumpla zabierał bo temu sie samochód rozwalił.
Spojrzałam na pogode i od 13 ma niepadać to po obiedzie z małym pójde. Może jeszcze jakiś tusz kupie, wogóle tego rebuilda chciałam i jakaś porządna odżywka do paznokci by sie przydała, ale teraz moge sobie pozwolić tylko na krem lub tusz/rebuild

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:35   #2878
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam

Dzisiaj miałam ciężką noc. Mała do 3 rano mi wymiotowala mam już dosyć. Tak bardzo sie o nią bałam na szczeście dzisiaj jest juz dobrze

Zaraz was kochane nadrobie tylko najpierw zrobie sobie jakąś heratkę
Stary 2011-01-14, 09:36   #2879
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
faajne ja chce te gumowe bo one podobno są mega wygodne i pachną gumą balonową może mi się uda jakieś nabyć bo wiosną mają być te cuda w sprzedazy w sklepie DeeZee zdjęcie poniżej
Effie dziekuje, tak to zamsz
Już choruję
Kash, ale rozumiem, że to będą jakieś "ichnie", w normalnych cenach?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-01-14, 09:39   #2880
Haniula
Zakorzenienie

Ale śliczne te wszystkie buty co tyu pokazujecie Tygrysku moja przyjaciolka ma takie jak Ty zamowilaś, tyle ze lakierowane i wyglądają prześlicznie, i są podobno wygodne

Gumowe balerinki tez są cudowne

Ja weszlam nadrobic, a pol godziny czytałam:pała: a teraz ide sie szykowac bo lece do kolezanki na kawusie i ploty i do tej drogerii bo wczoraj nie dotarłam

Kash bardzo ładne butki

Jutro przyjezdzaja do nas znajomi na noc(Jagódka) i musze cos wymyslec na obiad i kolacje koniecznie miesnego Prosze o propozycje bo nie mam pomysłu

Jedynie przychodzą mi do głowy devolaie
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości