|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Ja na dziś się żegnam, bo ziewam jak prawdziwy leniwiec.
Kolorowych snów SPD
|
#2852 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=tygrysekak;24359165] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Snow ![]() prezentacja z ang na 4 siedze, ucze sie na korki chodze i co? GŁÓWNO! ja dziś zrobiłam mega pranie w ręku a zaraz ide spać aaa i jeszcze wydałam na ksero dziś 33zł, wiem, że maruda jestem apropo tego ksera ale dla mnie to naprawde sporo kasy
|
|||||||
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są momenty, że też mam ochotę skoczyć z wieżowca, bo już nie mogę ![]() spadam się wykąpać, bo nawet do kibla nie mogę iść , a co dopiero wykąpać. Tż wrócił, a mała śpi,więc juz jest ok
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie...może któraś z Was juz to zaobserwowała, albo TŻci wiedzą.... jak mam cieplomierz do mierzenia ciepła, to jak na tym oszczędzić??
lepiej odkręcić kaloryfer tylko wtedy gdy zimno ( np. na noc - poranek) czy lepiej cały czas mieć odkręcony?? bo mamy tutaj ciepłomierz i chciałabym jak najkorzystniej to cieplo wykorzystać , a głównie chlodno jest nad ranem...tak godziny 22 - 10 czy lepiej odkręcać grzejnik o tej 22 i zakręcać rano, czy cały czas miec odkręcony?? bo tak na logike to chyba raz zakręcone a raz odkręcone, ale nie wiem na jakiej zasadzie działają te ciepłomierze...
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry SPD!
Wpadłam się przywitać i do pracy pędzę. Miłego dnia.
|
#2856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w pepco kupiłam: keksówkę, tortownicę, solniczkę, dwie bulionetki, kubek, zajefajne szklanki do soku z wydrążonymi jakby w środku kropelkami, nożyczki do paznokci, nożyczki do skórek, patyczki do skórek i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam co w każdym razie już kocham Pepco, będę tam bywać ![]() widze, że dyskutowałyście o butach, posiadaczkom Loubotinków zazdroszczę, też mi się marzy jedna (ale nie tak niebotycznie wysoka) para, podobnie jak gumowe balerinki od Vivien Westwood, no ale to tylko strefa marzeń, nie stać mnie na tak drogie buty, a nie upadłam na głowę żeby wydać pół wyplaty na buty ![]() Nadia ja z nadmorskich miejscowości polecam także Rewal, Niechorze i Gdynięęęę no i to miasto wiec różni się od małych nadmorskich miejscowości... ale te lody u Marioli ![]() edit: znalazłam zdjęcie kozaków na stronie deichmanna, na żywo wyglądają lepiej ![]() aaa i zapomniałabym: WITAM PIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTEK!!! WEEKENDU POCZĄTEK! Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-01-14 o 06:56 |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może też dlatego, że w Sharm mieliśmy ogromny hotel z ogromnym terenem na uboczu, i tak naprawdę nie musieliśmy specjalnie poza teren wychodzić. No i nurkowanie Cypr też nam się marzy na podróż poślubną Ale jest strasznie drogi - i to nie tylko sam wyjazd, ale i tam, na miejscu...Hej laski! Ja tylko na moment, bo jestem już w pracy, a tu - jak wiecie - ... ![]() Wczoraj usiadłam wieczorem z notatkami z nieruchomości, przeczytałam raz i zasnęłam A teraz hit: poprawkę z makro mam też w niedzielę, tuż przed egzaminem Nie zdam. Przysięgam. Poza tym muszę Furagin sobie zaaplikować. Coś mi się przyplątało i nie wiem skąd ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Aaa, ijaa, zgadnij, co w mojej torebce dziś rano zagościło... ![]() OREO!! A sa sa sa... ![]() Jak je zobaczyłam, od razu pomyślałam o Tobie i mówię "Muszę spróbować!"
|
|
#2858 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetne rodzeństwo masz Cytat:
statystyka jest masakryczna, ale ekonometria jeszcze bardziej Cytat:
Cytat:
Pozostają balerinki i adidaski.Wczoraj ugotowałam pierwszy obiad w nowym domku. Do tej pory nie było kiedy, bo ciągle w rozjazdach byliśmy z TŻ A po obiedzie oboje poszliśmy spać, bo nas bolała głowa. Ja się jakoś zwlekłam z łóżka koło 20, a TŻ spał do dzisiaj rana. Było mi go szkoda i nawet nie budziłam, bo chodzi przemęczony, a szkoda mu czasu na jedzenie czy sen, bo ma tyyyle pracy Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2011-01-14 o 07:09 Powód: Dopisek |
||||
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj wieczorem przetrzepię oba kompy i maile i co znajdę to wyślę, żebyś miała na wszelki wypadek. To miałaś zaliczenie czy egzamin? Bo jak zaliczenie, to może wykładowca chce dać szansę, żeby jak najwięcej osób podeszło do 1 terminu egzaminu Nie masz może maila do niego, żeby się dopytać co i jak? U nas jak dawali takie poprawki, to szło się dogadać, że podejdziesz w innym terminie, bo nie wybierasz się na egzamin, a z drugiej strony na samych egzaminach często dopuszczali bez zaliczonych ćwiczeń, a wpis dostawało się wtedy, gdy miało się z ćwiczeń pozytywną ocenę. Trzymam kciuki, żeby się udało !Mi też się marzy Cypr, a dodatkowo jeszcze Turcja i Grecja, ale w tym roku jedziemy nad morze polskie, bo koleżanka ze studiów bierze ślub |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dopuszczenie do egzaminu bez ćw tutaj nie jest w ogóle możliwe! Uwierz, że takich wykładowców, jak ci od makro, jeszcze nie miałam. A miałam już wielu
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam jak dużo informacji nasz mózg jest w stanie zapamiętać powiedzmy jednego dnia?
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mega mało.
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż ma obronę we wtorek, ale prawdopodobnie pójdzie jeszcze dalej ![]() A propo pepco, to z tego co piszecie jest tam wiele fajnych rzeczy, najbardziej zainteresowały mnie te rzeczy dla dzieciaczków, a nie orientujecie się czy dla niemowlaków jakieś fajne rzeczy też są? Wpisałam pepco w google i co się okazało, że jest w moim mieście Widzę że na forum już klimat wakacyjny fajnie!!Ja w tym roku to wakacje w pieluchach , w tamtym byliśmy w Norwegii, a dwa lata temu nad morzem w Ustce i na Mazurach, ale Mazury nie wspominam wcale tak ekstra, może dlatego, że trafiliśmy na taką wieś zabitą dechami....ale mąż był zachwycony, bo przez cały tydzień łowił ryby |
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem Ci, że ja trafiam na takich de.bi.li, jak ci od makro, to mi się odechciewa W pepco jest mnóstwo ślicznych i wg mnie niedrogich rzeczy dla dzieciaczków, a już szczególnie właśnie dla niemowlaków! Jak się patrzy na te ciuszki, to aż chce się mieć maleństwo ![]() Tak w ogóle gratulacje!! Kiedy Szczęście ma zamiar przyjść na świat?
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!!! Ja siedze od 7 w pracy i właśnie skończyłam Was nadrabiac.
Mnie też się marza Louboutinki ale kupie dopiero jak zrobią niższy obcas. A od Vivienne Chce kupić takie http://allegro.pl/vivienne-westwood-...361725368.html
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ta cena... Nigdy mnie na takie nie będzie stać...
|
|
#2869 | |
|
Rozeznanie
|
Witam w piąteczek
Jeszcze tylko 6,5 godziny i weekend Cytat:
|
|
#2870 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasch super kozaki to zamsz??
Ja mam dzisiaj dosyć, naprawde. Wyglądam jak menel, jak dzisiaj jakiegos kremu nie kupie to bedzie jeszcze gorzej. Wczoraj w intermarche nie było nic, pozostaje mi isć popołudniu na rynek do drogerii, ale ta pogoda jest straszna. Na dodatek wczoraj strasznie pokłóciłam sie z Tż, juz czasami nie mam siły, miałam ochote wyjść z domu i nie wrócić, ale dziecka nie zostawie. Oczywiście zaczęło się od głupoty, a potem zaczęło się z mojej i jego strony wypominanie różnych spraw i poszło jak lawina. Rano sie pogodzilismy, ale niektóre rzeczy nadal mam w głowie, najlepiej to co on mówi to0 jednym wpuścić, a drugim wypuścić. Dzisiaj mam w planach zmienienie pościeli i posprzątanie. Do tego ćwiczenia dochodzą( mam 1kg mniej), obiad no i wyjście z małym na rynek jak pogoda sie polepszy. A wieczorem nauka bo jutro dwa egzaminy, a ja na jeden nawet pytań nie opracowałam. Znowu nocka z głowy. Ale jutro na 11:30 do szkoły, ale i tak o 8:40 mam pociag.
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr ja dziś znowu musze iść do ksero!! nie wyrobie z tym ksero i to nie przesadzam naprawde
hehe rteraz bede kojarzyła wam sie z ksero tak jak Lili z lodówką i nugetsami a Kashmirka z powyżką
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wolę jak mam dużo zajęć w pracy a tak drugi dzień nudy i symulowanie w 60%. Co do pojemności mózgu i nauki pamiętam kiedyś jak kolega na studiach powiedział, że wystarczy partię materiału przeczytać 5 razy dziennie wtedy mózg jest w stanie zapamiętać 75 % informacji. I tak przykładowo jeśli masz 5 stron to czytać zje na głos 5 razy ze zrozumieniem powtarzając niezrozumiałe zdania parę razy i wtedy jest szansa nawet do 80-85% zapamiętać. Zaczęłam stosować tą metodę i wychodziło gorzej jak starałam się ogarnąć cały zakres wtedy % zapamiętywalnośći to jakieś 10% . |
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
dziś musze iść na zakupy mięsne. juz taka bieda w zamrażalce że szkoda gadać.
Do tego trochę spożywki i przynajmniej będzie z czego obiady robić. Ja teraz zastosowałam metodę czytania. ze zrozumieniem. i muszę stwierdzić że jednak coś pamiętam
|
#2874 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może mi się uda jakieś nabyć bo wiosną mają być te cuda w sprzedazy w sklepie DeeZee ![]() Effie dziekuje, tak to zamsz Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-01-14 o 09:22 |
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za gratulacje, nie znam konkretnej daty, ale w sierpniu( w poniedziałek mam wizytę, więc mam nadzieję, że coś mi przybliżą ).
|
|
|
|
|
#2876 |
|
kobieta za ladą
|
Oliweczka ciuszki dla niemowlaczków są w pepko i to jakie cudne!!
heloo ewrybady już obiad wstawiłam ,małzon śpi dziecko sie nocnikuje a ja ledwo sie pufy trzymam chyba mam niskie ciśnienie no nic nikt nie mówił ze będzie łatwo![]() abby trzymam kciuki zdasz mówie ci ![]() ![]() kóleżanki które jeszcze nie głosowały wesprzyjcie ałą dudinkę ![]() ślicznie dziękować
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj byłam u tej kosmetyczki, ale była jej mama i nic nie załatwiłam. Musze jechać z Tż dzisiaj i jeszcze do biedro po jakieś jedzenie, jogurty, szynke, parówki itp. Chciałam, żeby Tz mi auto zostawił to bym małego wsadziła i pojechała sobie ze spokojem do miasta, ale on jeszcze kumpla zabierał bo temu sie samochód rozwalił.
Spojrzałam na pogode i od 13 ma niepadać to po obiedzie z małym pójde. Może jeszcze jakiś tusz kupie, wogóle tego rebuilda chciałam i jakaś porządna odżywka do paznokci by sie przydała, ale teraz moge sobie pozwolić tylko na krem lub tusz/rebuild
|
#2878 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dzisiaj miałam ciężką noc. Mała do 3 rano mi wymiotowala mam już dosyć. Tak bardzo sie o nią bałam na szczeście dzisiaj jest juz dobrze ![]() Zaraz was kochane nadrobie tylko najpierw zrobie sobie jakąś heratkę
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kash, ale rozumiem, że to będą jakieś "ichnie", w normalnych cenach?
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śliczne te wszystkie buty co tyu pokazujecie
![]() Gumowe balerinki tez są cudowne Ja weszlam nadrobic, a pol godziny czytałam:pała: a teraz ide sie szykowac bo lece do kolezanki na kawusie i ploty i do tej drogerii bo wczoraj nie dotarłam ![]() Kash bardzo ładne butki ![]() Jutro przyjezdzaja do nas znajomi na noc(Jagódka koniecznie miesnego Prosze o propozycje bo nie mam pomysłu ![]() Jedynie przychodzą mi do głowy devolaie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

siedze, ucze sie na korki chodze i co? GŁÓWNO! ja dziś zrobiłam mega pranie w ręku a zaraz ide spać aaa i jeszcze wydałam na ksero dziś 33zł, wiem, że maruda jestem apropo tego ksera ale dla mnie to naprawde sporo kasy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale jest strasznie drogi - i to nie tylko sam wyjazd, ale i tam, na miejscu...

I to że ich lałam jak złapałam czy coś to ich cieszyło że ja się wkurzam a jak nie reagowałam to przychodzili siadali i się pytali czemu siedzę sama po ciemku
statystyka jest masakryczna, ale ekonometria jeszcze bardziej
A po obiedzie oboje poszliśmy spać, bo nas bolała głowa. Ja się jakoś zwlekłam z łóżka koło 20, a TŻ spał do dzisiaj rana. Było mi go szkoda i nawet nie budziłam, bo chodzi przemęczony, a szkoda mu czasu na jedzenie czy sen, bo ma tyyyle pracy
już obiad wstawiłam ,małzon śpi dziecko sie nocnikuje a ja ledwo sie pufy trzymam chyba mam niskie ciśnienie
no nic nikt nie mówił ze będzie łatwo