|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Też tak często mam, jak ktoś go zmienia
Ale tak mi się zachciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście kasę chcę zacząć zbierać jak najszybciej, ale jeszcze mam ok. 1000 zł długu do spłaty mamie i bratu, więc to w pierwszej kolejności... Jak nie miałam pracy, to często mi brakowało kasy w ciągu miesiąca... ![]() Oczywiście byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie info ![]() Do kosza poleciała czarna kredka do oczu Avonu Idę się peelingować i maseczkować, bo wczoraj jednak tego nie zrobiłam A potem spać, bo jutro wstaję chwilę po 6:00
|
||
|
|
|
#4292 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusia zużyć kredkę do oczu, wow
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
Przegladam sobie filmiki na Youtube w poszukiwaniu fajnych polskich kosmetykow ktore dziewczyny chwalily w grudniu. Przeszukalam KWc juz troche sobie wypisalam. Moze cos od siebie dorzucicie z ulubionych polskich kosmetykow? (lub wogole dostepnych w pl)
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam jeszcze próbkę szamponu i odżywki Nivei
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nusia gratuluję zużycia kredki.
![]() Cuciola dla mnie KWC jest Ziaja. I kremy do twarzy Bielendy. Nie wiem czy widziałaś moje pytanie. Możesz mi zobaczyć ile kosztuje jakiś przykładowy produkt Collistar do makijażu (np cienie) we Włoszech? Cytat:
![]() A osoboście znałam dziewczynę której jedno oko "paprało" się kilka miesięcy po zabiegu. I chłopaka któremu wada "wróciła" po kilku latach. Ale to drugie zależy pewnie od rodzaju wady. Cytat:
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko przeoczylam twoje pytanie.
Cienie kosztuja 14,50 euro zarowno te wypiekane jak i te z gabeczka w "tubce" tusze sa po 21 euro fluidy po okolo 30 euro roze i bronzery tez okolo 27 euro szminki 17-21 euro blyszczyki 16-18 euro Jakby przeliczac na zlotowki to wychodzi dosc drogo,ale Wloszki kupuja kosmetyki tej marki bo tu malo jaki kosmetyk kosztuje ponizej 15 euro. (to tak jakby u nas sprzedawali po 15 zlotych to im sie to oplaca) ja moja szminke kupilam w promocji za polowe ceny bo likwidowali perfumerie. |
|
|
|
#4298 |
|
Miss Pudernica
|
A jakie kremy Bielendy polecasz
![]() Używałam kokosowego, zużyłam dw opakowania był świetny Cuciola też polecam Ziaje, mleczko z baobabu Bielendy, mleczko do demakijażu awokado z Bielendy, masło pomarańczowo-waniliowe Daxa.. tyle mi przychodzi na myśl w tym momecie. A i krem Hipp dla dzieci i rzeczy z serii Babydream.
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
A co z Ziaji polecacie? Miałam dwufazę do zmywania oczek, miałam micel jaśminowy---bleh
lubiłam serię lipocell bloker(pomarańczowe opakowania), ale to było już parę lat temu nie wiem, czy jeszcze jest, krem do rąk kozie mleko też był ok...ale nie rozumiem szału nad ziają...
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobie zapas peelingow Joanny-uwielbiam je! potem przejde obejrzec firme Kanebo,wejde do Inglota, przejrze bourjois, rosmanna,superpharm, perfecte,bielende,vipere, Wibo. Tych firm tutaj nie ma. No i w osiedlowych drogeriach pewnie cos fajnego upoluje,maja np Pierre Rene,JokoEuphore (cienie)
koniecznie kupie jakies fajne maselko,moze odzywke Waxa choc to wszystko potem wazy w walizce haha! |
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz jest jeszcze paese=euphora przyszły mi lakiery, ale szybko zamawiałam we środę koło 20:00 i już rano były obiecuję, że do końca stycznia nic nie kupię niepotrzebnego (na pewno już nie lakiery )
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-01-14 o 12:03 |
|
|
|
|
#4302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie pasują chyba wszystkie. A teraz mam w użyciu Awokado. Ten ostatni ma dla mnie minus za zapach bo wyjątkowo mi nie podchodzi. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cuciola, z tym to jest całe stoisko w Plejadzie w Sosnowcu. Sesese
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko robie sobie odpust,raz mozna zaszalec i narobic zapasow
przynajmniej potem nie bede musiala wydawac eurasow ![]() Koshatko to pochwal sie potem co wybralas. No nie ma Bourjois moze w jakims wiekszym miescie by sie znalazlo ale jakos nigdy nie napotkalam.
|
|
|
|
#4304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
micel już wykańczam na szczęście Cytat:
ale żebyś nie musiała potem cały rok walczyć z zapasami ![]() i najpierw przejszyj co Ci Mama zakupiła
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-01-14 o 12:19 |
||
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak zdążysz zużyć przed następnym przyjazdem a lepiej się obkupić w dobre kosmetyki za grosze niż potem majątek wydawać. ![]() Jeszcze mi się przypomniał mój kolejny KWC czyli płyn do higieny intymnej AA różowy. Pochwalę się ale to dopiero w lutym nastąpi. Dziwne z tym Bourjois. Rozumiem że nie ma polskich marek ale francuskiej?
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie,najpierw zrobimy wymianke z mama bo niektore kosmetyki jej zabiore no i conieco mi tez kupila wiec juz wykresle z listy. Ogranicze sie w kolorowce. No i dlatego teraz przegladam kwc zeby w miare rozsadnie kupic to co potrzebne i dobre i nie trafic na buble.
Koshatko no dziwne. Kiedys byl w 2 perfumeriach a potem wycofali. No i cienie kupilam sobie w Chorwacji. Na szczescie jest wloska Deborah ktora bardzo lubie to tak bardzo nie ubolewam nad Bourjois |
|
|
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo z tym że po micelu myję się żelem lub mydełkiem potem hydrolatCytat:
mgiełka termoochronna z Marionu! i ich inne specyfiki do włosów, oliwka dla kobiet w ciąży Babydream i mydełka Rosmana ![]() Cytat:
Zamówiłam 2 kredki żelowe Supershock ale są po raz ostatni w katalogu
|
|||
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przegięłam z ilością lakierów w styczniu z avonu zamówiłam pomadkę taką nową, chociaż mam sporo i się wolno końcą...ale w ciepłym odcieniu, a wszystkie mam raczej chłodne (chyba to już na luty będzie, ale nie jestem pewna
|
|
|
#4309 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() mialam troche kosmetykow, ale dla mnie nic szalu nie robilo. Ladnie pachnie seria kokosowa, miałam żel, balsam i krem do rąk. Miałam też masło kakaowe, ale zapach bez szału i nie berdzo mi to masło podpasowało. Tonik ogórkowy mam ale jak dla mnie on nic nie robi. Teraz mam żel do twarzy tin tin, to też nic ciekawego, ale przynajmniej nie szkodzi. Miałam też żel nuno, podobne zdanie mam o nim Z żeli pod prysznic miałam jeszcze oliwkową, ale zapach mnie męczył przy tych 500ml regularnie używam tylko płynu do higieny intymnej z tej firmy, bo jest duży i wydajny, nic zlego nie robi, to uzywam moze istnieja lepsze, ja raczej nie przywiazuje wagi do tego kosmetyku.
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie, przyszłam do was powiedzieć że żyję.nie mam coś czasu dla siebie, teraz mi się szykuje obrona mgr 25 stycznia więc będzie trzeba przysiąść nad książkami.
nic nie kupiłam ciekawego,za to zużyłam balsam do ciała Kozie mleko ziaji.w lutym przyjdą do mnie zamówione palety róży, w sumie dwie palety i w każdej 10 odcieni.przydadzą mi się do makijaży.jutro drukuję ulotki i podziałam coś więcej w tym kierunku. pozdrowienia dla was wszystkich
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie cie czytac zetafonku! jak tam malz?
|
|
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zetafon.
A co się dzieje z Gani? Cytat:
Cytat:
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
wywalilam puste opakowanie po zelu pod prysznic. Jak sie zawzielam to widze ile rzeczy mi sie konczy, trzeba tylko systematycznosci
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż może źle powiedziałam, że do firm, bardziej do kategorii (np. nie lubię jednego lakieru z joko i mam opory przed próbowaniem kolejnych) trzeba zrobić jakąś maseczkę... ![]() Zetku Tobie do pracy potrzeba, to nie sposób powiedzieć, że masz czegoś za dużo jak się układa?Koniku jak w miłości?
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję że pytasz
jest CU DO WNE ![]() ![]() Nigdy nie byłam kimś tak oczarowana
|
#4316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Żyję
) Cytat:
Cytat:
![]() Jutro mam wolną sobotę . W tym tygodniu póki co byłam przeziębiona i się odwleka, ale mam dziką chęć na ten wyjazd . W zamian w ten weekend będzie kino.Nie pamiętam, czy pochwaliłam się reakcją mojego Pana Sympatycznego na prezentowaną tutaj koszulkę? Najwyżej się powtórzę... Wychodzę z łazienki - patrzy. No to pytam, czy ładniejsza od poprzedniej. A on na to: Wolałbym, żebyś spała całkiem bez koszulki. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
To było do przewidzenia
![]() Zaliczyłam zakupy Ziajowe: http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...derm_zel_.html http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...m_balsam_.html był w dwupaku z żelem do higieny intymnejhttp://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...lagodzacy.html Jakiś czas temu znalazłam zwykłą drogerię, która sprzedaje Ziaję PRO ![]() ZUZYŁAM: bazę/top z Essence i ... bibułki matujace Przed wczorajsza imprezą sięgnełam do pudełeczka a tam ... nic. Przyzwyczaiłam się że tak długo je miałam (chyba ze 2 lata) i sadziłam ze tak będzie już zawsze
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-14 o 21:54 |
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do kostiumu, teraz na pewno może być bardziej kusy
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
o KURCZE bylam 20 na liscie na egzamin a jestem 9! tyle osob zrezygnowalo! no to bedzie sajgon! juz sie boje!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Ale tak mi się zachciało 
) i nie dam się pociąć o ile nie będzie to niezbędne. 

A potem spać, bo jutro wstaję chwilę po 6:00 
Wreszcie jakaś kolorówka!

Ale to drugie zależy pewnie od rodzaju wady. 

moze w jakims wiekszym miescie by sie znalazlo ale jakos nigdy nie napotkalam.

na pewno jeszcze go kiedyś nabędę