Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 11:31   #571
yoonka
Rozeznanie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez la_wenda Pokaż wiadomość
Dawno nie męczyłam Was zdjęciami mojego kawalera.
Oto Ignacy zapatrzony w lampę
uwaga nadciąga
stoję!
ach, boski boski

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Pytałam też czy dawać Mu więcej mleka niż 240ml, że On chce. Mam się wstrzymać na razie bo bardzo Mu żołądek rozepcham jak nieco większy będzie to mogę Mu więcej dawać.
no wlasnie tez sie boje tego rozepchania zoladka. moja je max 210. ale jakbym jej dawala cos non stop, to by podjadala non stop. ona ma 10,5kg ale wzrostu to ma 78 juz chyba. przed swietami bylo 76, a na poczatku listopada wazyla 10. wolny przyrost wagi a szybki wzrostu.
Stary 2011-01-14, 11:32   #572
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
A i pytałam dzisiaj moja warszawską lekarkę o tran dla dzieci i powiedziała że dla Hani jak najbardziej, a dla Dyzia póki co witamina D. I mam Mu dawać codziennie przez okres zimowy - co jaj mam zrobić żeby wiecznie nie zapominać
Pytałam też czy dawać Mu więcej mleka niż 240ml, że On chce. Mam się wstrzymać na razie bo bardzo Mu żołądek rozepcham jak nieco większy będzie to mogę Mu więcej dawać.
Ustaw sobie przypomnienie w komórce

la wenda cofnęłam się do fotek Ignasia i

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:37   #573
machaj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
machaj, Ty juz sie lepiej nie chwal co kalina potrafi, coo?
ale ona ostatnio mało nowych umiejętności posiadła no i dla mnie to jest tragedia że ja jej niczego nie umiem nauczyć.. wszytko tylko te dziadki..

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
nie marudź!!! musisz studia skończyć!!! dzisiaj bez studiów to wielka du..a, ile lat Ci zostało??? Ja Cię tu będę dopingować
ja nic nie musze ale chce... eh gdybym nie wymyślała tylko zrobiła jedne studia od początku do końca to już bym miała skończone... ale zrobiłam jednego licencjata i jestem w połowie 2go... a mgr to już nie wiem kiedy zrobię

za tydzień idziemy na złote wesele moich dziadków a ja nie mam sukienki... (te co mam oczywiście się nie nadają)... wczoraj mierzyłam w oresyu 3... ale "ta ma za duzy dekolt, ta za krótka a w tej mam kaczy kuper"... jak myślicie czy w h&m znajdę jeszcze jakąś sukienkę na mnie? bo nie wiem czy opłaca mi sie jechać... zanim dojedziemy to minie niecała godzina... będziemy mieli z 2godziny na zakupy i znowu godzina do domu...
nie lubię czegoś kupować jak muszę... wrrr....

mała już śpi ponad godzine... znowu po południ nie będzie spała
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:53   #574
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Mrowak jeszcze jest czas przecież,zdążysz obkupić Gabulca

i kto to mówi:haha ha:
Ania, you're the best
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:53   #575
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

za tydzień idziemy na złote wesele moich dziadków a ja nie mam sukienki... (te co mam oczywiście się nie nadają)... wczoraj mierzyłam w oresyu 3... ale "ta ma za duzy dekolt, ta za krótka a w tej mam kaczy kuper"... jak myślicie czy w h&m znajdę jeszcze jakąś sukienkę na mnie? bo nie wiem czy opłaca mi sie jechać... zanim dojedziemy to minie niecała godzina... będziemy mieli z 2godziny na zakupy i znowu godzina do domu...
nie lubię czegoś kupować jak muszę... wrrr....

mała już śpi ponad godzine... znowu po południ nie będzie spała
a spodnie, jak czlowiek?
Stary 2011-01-14, 12:14   #576
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
A i pytałam dzisiaj moja warszawską lekarkę o tran dla dzieci i powiedziała że dla Hani jak najbardziej, a dla Dyzia póki co witamina D. I mam Mu dawać codziennie przez okres zimowy - co jaj mam zrobić żeby wiecznie nie zapominać
Ja trzymam wit. D przy akcesoriach pokąpielowych i jak je wyciągam, to Igor dostaje kapsułke witaminy i karton z wiataminami do gryzienia.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:15   #577
mrowak
Zakorzenienie

my codziennie rano myjemu buzię, oczka i dajemy wit.D(teraz też C w trakcie infekcji)
Stary 2011-01-14, 12:16   #578
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ja trzymam wit. D przy akcesoriach pokąpielowych i jak je wyciągam, to Igor dostaje kapsułke witaminy i karton z wiataminami do gryzienia.
Ale ja kąpie Marciego co 2,3 dzień więc to też nie zda egzaminu, chyba jak ana radzi ustawie sobie przypomnienie .... Jak się miewa Iguś??

Właśnie wcinam owocojogurt z maka

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-14 o 12:18
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:24   #579
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ja mojemu witD daje zawsze do śniadania. Więc jak śniadanie to i witamina, ale np dzisiaj zapomnialam, bo jestem niewyspana ale jak się obudzi to nadrobię.

Ja dzisiaj zaleglości nadrabialam, włosy umyte, i pazurki pomalowane, jeszcze włosy jak wyschną wyprostuję, i nawet będę mogla gdzieś wyjść. Potrzebuje sobie dłuższą kurtkę kupić, to może po wyprzedażach poszukam.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Właśnie wcinam owocojogurt z maka
Uwielbiam go, Ty niedobra zawsze malemu biorę zestaw happy i zamiast frytek jogurt dla mnie, bo frytek on nie jada

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:35   #580
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Uwielbiam go, Ty niedobra zawsze malemu biorę zestaw happy i zamiast frytek jogurt dla mnie, bo frytek on nie jada
Wydało się - madzia Erwiego już makiem karmi A jogurt już zjadłam i chyba pójdę po drugi

Stary 2011-01-14, 13:05   #581
megi-megi
Zakorzenienie

Gmyrelka - kiedy zrobimy sobie spotkanie?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:20   #582
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
i gówno widać

Baobabku i Cynamonkowa dla dzieciaczków za skończenie pełnych miesięcy.
Mój Miko w tym tygodniu skończył 11

U nas też buro na dworze i pada ale pewnie na troszkę wyjdziemy

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Ania co za szczepienie na pneumo dla Oli? ja nie miałam w 9 miesiącu
Ja pierwsza dawkę dałam jak Ola pół roku skończyła nawet później troszkę i teraz miała drugą , rozłozyłam żeby kasowo wyszło lepiej .

Cytat:
Fajnie masz,że taniej.
Mi wczoraj przyszły z douglasa karty podarunkowe na 80zł,bo wydałam tam w 2010 roku 2000złchętnie zaczęłabym kupować kosmetyki na ebayu albo truskawie,bo tam o niekiedy aż o połowe taniej jest,ale nie kumam tej ich polityki,trzeba miec konto gdzieś gdzie ja nie mam,ee nie wiem.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

:d
MOja koleżanka ku[owała na truskawce ale teraz to już tam jest drogo opłacało się jak dolar był nisko . MOgę jak coś spytać jak się tam kupuje , choć ona już nie zamawia . Towar idzie z chin

Ola wazy 9400 nie wiem ile ma wzrostu bo nie zajżałam jeszcze w ksiązeczkę .. ale baba była w przychodni dosiadła się i zaczęła opowiadać że jest babcią tej dziewczynki co z nią jest ( mała ma 6 tyg ) że to dziecko jej córki która nie ma jeszcze 18 lat i chodzi do szkoły dlatego ona przyszła , ze tatą dziecka jest 22 latek który ma 15stkę rodzeństwa i jest synem alkoholika , itp , itd przykroś się słuchało , baba też jakaś dziwna ogólnie była i uzębienia nie miała , szkoda mi tej malutkiej
Stary 2011-01-14, 13:22   #583
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
i kto to mówi:haha ha:
Ania, you're the best
Eee,ale mnie pod uwagę nie bierz,tylko kogoś ze zdrowym podejściem zakupowym

Wróciłyśmy ze spaceru,mgła taka,że świateł samochodowych widać nie było i strach było łazić po tej mojej ulicy wioskowej

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-01-14, 13:26   #584
mrowak
Zakorzenienie

Ana, mam pomysł! Normalnie genialna jestem-słuchaj, to moze Ty buszując po tym all niczego nie klikaj tylko mi linki podsyłaj i ja będę klikać dla Gabryśki, bo tak:
- Ty masz więccej czasu na buszowanie, ja aktualnie 0 (słownie ZERO!)
- Ty wyszukujesz letnie ciuszki, ja nie mam kiedy
- Ty już masz dla małej ubranka, ja nie mam
i w ten sposób Ty sobie poszperasz po aukcjach, a ja potem bedę z tego robić zakupy dla małej, co?
Cieszę się, że się zgadzasz

No sama powiedz jaka ja jestem MĄDRA!(chyba przez to przebywanie na tym wątku)
Normalnie nagroda mi się należy jakaś.
Stary 2011-01-14, 13:37   #585
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

MOja koleżanka ku[owała na truskawce ale teraz to już tam jest drogo opłacało się jak dolar był nisko . MOgę jak coś spytać jak się tam kupuje , choć ona już nie zamawia . Towar idzie z chin

Ola wazy 9400 nie wiem ile ma wzrostu bo nie zajżałam jeszcze w ksiązeczkę .. ale baba była w przychodni dosiadła się i zaczęła opowiadać że jest babcią tej dziewczynki co z nią jest ( mała ma 6 tyg ) że to dziecko jej córki która nie ma jeszcze 18 lat i chodzi do szkoły dlatego ona przyszła , ze tatą dziecka jest 22 latek który ma 15stkę rodzeństwa i jest synem alkoholika , itp , itd przykroś się słuchało , baba też jakaś dziwna ogólnie była i uzębienia nie miała , szkoda mi tej malutkiej
To jak mówisz,że tam drogaśno to nie pytaj,bo koszty przesyłki to pewnie na jedno wyjdzie-a w daglasie mam przynajmniej pewność,że mam orginały

A co do tej historii to pewnie,że dziewczyneczki szkoda.Dobrze,że ma tą babcie i że ta młoda matka chodzi do szkoły.
Jest pełno tego typu historii...każda z nas albo ma takie przypadki w rodzinie albo wsród znajomych czy sąsiadów.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Ana, mam pomysł! Normalnie genialna jestem-słuchaj, to moze Ty buszując po tym all niczego nie klikaj tylko mi linki podsyłaj i ja będę klikać dla Gabryśki, bo tak:
- Ty masz więccej czasu na buszowanie, ja aktualnie 0 (słownie ZERO!)
- Ty wyszukujesz letnie ciuszki, ja nie mam kiedy
- Ty już masz dla małej ubranka, ja nie mam
i w ten sposób Ty sobie poszperasz po aukcjach, a ja potem bedę z tego robić zakupy dla małej, co?
Cieszę się, że się zgadzasz

No sama powiedz jaka ja jestem MĄDRA!(chyba przez to przebywanie na tym wątku)
Normalnie nagroda mi się należy jakaś.
Mrowak ja nawet jak czasu nie mam to i tak muszę wejść na dzieci,bo to uzależnienie już chyba
Spoko mogę Ci podsyłać,tylko,że ja w sumie tylko grzebie w rzeczach h&m, a tam pełno hello kittya Ty chyba kota też nie lubisz.

Wczoraj udało mi się fajny komplet kupić-przypadkiem,dla siostry szukałam kiecki i sprzedawca miał.Zaraz znajdę to pokaże i jeszcze po śmiesznej cenie

gmyrelka to Ty Dyzia codziennie nie kąpiesz?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

o to
http://allegro.pl/hm-r86-legginsy-bl...411570505.html

Stary 2011-01-14, 13:43   #586
ania p
Zakorzenienie

anakazar - domów sobie jeszcze te
http://allegro.pl/h-m-r-86-dwie-bluz...411570765.html
fajowe sa i może jedną przesyłka pójdzie za tyle samo je kupiłam w HM
Stary 2011-01-14, 13:49   #587
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
anakazar - domów sobie jeszcze te
http://allegro.pl/h-m-r-86-dwie-bluz...411570765.html
fajowe sa i może jedną przesyłka pójdzie za tyle samo je kupiłam w HM
Miałam też je brać wczoraj,ale nie wiedziałm czy fajne.
Dzięki,pójdzie jedną paczką,bo to przelew moja mama dzisiaj zrobi.

Stary 2011-01-14, 14:01   #588
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

Mrowak ja nawet jak czasu nie mam to i tak muszę wejść na dzieci,bo to uzależnienie już chyba
Spoko mogę Ci podsyłać,tylko,że ja w sumie tylko grzebie w rzeczach h&m, a tam pełno hello kittya Ty chyba kota też nie lubisz.
dobra jesteś- ja to nie tyle że tego kota nie lubię co różu zbytnio, ale ten komplecik, który wygrałaś fajny-to są takie moje kolory bardziej. I się zorientowałam, że nie mamy ani jednych legginsów

skwapliwie zapisuję Twoje linki i w ramach przerwy w robocie zrobię przegląd
Stary 2011-01-14, 14:02   #589
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam też je brać wczoraj,ale nie wiedziałm czy fajne.
Dzięki,pójdzie jedną paczką,bo to przelew moja mama dzisiaj zrobi.
fajne one były w tamtym roku ileś kolorów tych zestawów było do tego były leginsy po 9.90 3/4 kupiłam te koszulki i do tego 2 pary leginów
Stary 2011-01-14, 14:03   #590
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

ana ja kąpie Dyzia co 2-3 dni A Ty miałaś nie robić już zakupów

Stary 2011-01-14, 14:07   #591
mrowak
Zakorzenienie

cicho cicho, niech Ana robi zakupy-proszę dać jej spokój
Stary 2011-01-14, 14:15   #592
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Wydało się - madzia Erwiego już makiem karmi A jogurt już zjadłam i chyba pójdę po drugi
Erykowi on już na tyle pełnoletni że może w maku zajadać Erwi co najwyżej popatrzeć może, choć kiedyś chcialam mu wziąść mufinke, tylko akurat nie było, to dostał wafelka od lodów.

Stary 2011-01-14, 14:20   #593
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Witam!!!!!!!

Dzis tez umieram!!. mam gorączke.. ale starsznie mnie głowa boli... w sumie było by dobrze gdyby nie ta głowa.. potworny ból takie cisnienie starszne..

UWAGA!!!
megi czyt. ............. MICHALINKA MA ZĄBKA!!!!!

JUŻ nie jestesmy bezzebne....

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:22   #594
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Witam!!!!!!!

Dzis tez umieram!!. mam gorączke.. ale starsznie mnie głowa boli... w sumie było by dobrze gdyby nie ta głowa.. potworny ból takie cisnienie starszne..

UWAGA!!!

To tylko chyba Ola została

Niech anakazar robi zakupy , bo potem będę miała wyrzuty sumienia ze ją tu namawiam
Stary 2011-01-14, 14:36   #595
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
dzieci niestety bardzo często powielaja przyklad rodzicówZa każdym razem jak słyszę takie historie to zdaje sobię sprawę jaka na nas rodzicach odpowiedzialność ciąży, żeby dzieciaki miały poukładane w głowach
Eryk miał koleżankę z która siedział w ławce to jest jedna z 8-miorga dzieci, matka tez bezzębna, ojciec tak samo, i niepracujący. Najstarsza córa(18 lat) w maju urodzila pierwszego wnuczka dla rodziców, a najmłodsza córa ma 2 lata. Ta koleżanka co z Erykiem siedziala to już z nim nie siedzi, bo zabierala mu rzeczy, i jeszcze kazala jemu że jak będzie ze mną w sklepie to co jej ma kupić, takiego sponsora szukała
A wszystko że raz czy dwa czlowiek był miły i np jak Erykowi dałam wafelka to tez dla koleżanki, itp.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Aż zazdroszcze wam tych córeczektez bym pokupowała, ale dla chlopaka nie ma co. Jemu na lato kilka par portek i t-shirtów starczy+ 2 dresy Normalnie te ciuchy co tera nosi to w 1/4 komody by się zmieściły

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

jeszcze dodam dzisiejszą historię jako pokazanie jak ja się zachowuję bez 8 godzin snu. Malemu na obiad robilam rybę z ziemniaczkami i marchewka z groszkiem, ale do tego też daję jako pierwsze danie zupę, i dzisiaj słoiczkowy rosół, i ja durna otworzylam słoiczek wstawilam do mikrofalówki nastawilam i włączylam, i nic w tym dziwnego by nie było gdyby nie do że do mikrofalówki wstawilam pokrywkę od słoika a słoik już z boku do wyrzutki uszykowałam. Ale najważniejsze że żyjemy, i mikrofalówka też nie ucierpiała

Stary 2011-01-14, 14:38   #596
ania p
Zakorzenienie

pl madzia - ja to mam pełno ubranek dla Szymka jego komoda to się nie domyka he he .
Bo tu koszulka , tam koszulka i potem się tego 20 szt robiło
Potem sprzedaje bo w idealnym stanie bo nawet nie wynosi wszystkiego .
Ale mój TZ tez nie raz kupuje ilości hurtowe bo coś tam mu się podobało .

Dziś mi się miło w przychodni zrobiło choć babki chyba przecholowały he he , bo inne mamy dziwnie az patrzyły . Ola miała takie rajstopki z grochy i spidenki krótkie jeansy do tegp , bluzeczkę też w takie same kropy i butki . I taką fajową bluze z zary którą na lumpie wyrwałam z furerkiem w kapturku , a panie się nad nią zaczęły zachwycać że jaka piękna jak modeleczka ubrana i tak trzy babki nad nią , a jakie piękne oczki i coś tam . Mi się zrobiło miło ale innym mamom chyba przykro że tak się babki nad jedną Olą rozwodziły .
Stary 2011-01-14, 14:50   #597
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

madzia no co Ty tam gadasz - Marciego komoda 3-szufladowa się nie domyka Bodziaki, bluzki, bluzy, spodni z 20 albo i 30 par :P Ale fakt faktem dziewczyna do rozpieszczania przez chłopaków to by się Wam przydała (do roboty)

Ania ja się nie dziwie tym zachwytom - sama bym się chętnie nad Olą osobiście pozachwycała. Może w końcu się umówimy w wawie w większym gronie??

dla Michaliny!!

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-14 o 14:56
Stary 2011-01-14, 15:02   #598
Ferrou
Zakorzenienie

Ale nasze forumowe dzieciaczki są śliczne

Wszystkiego naj naj dla naszych miesięczniaków

Cytat:
Fajnie masz,że taniej.
Mi wczoraj przyszły z douglasa karty podarunkowe na 80zł,bo wydałam tam w 2010 roku 2000złchętnie zaczęłabym kupować kosmetyki na ebayu albo truskawie,bo tam o niekiedy aż o połowe taniej jest,ale nie kumam tej ich polityki,trzeba miec konto gdzieś gdzie ja nie mam,ee nie wiem.
Nic nie musisz zakładac na truskawce Wystarczy tylko karta kredytowa Kosmetyki lecą z Hong-Kongu, są one oryginalne, ale często produkty przecenione mają krótką datę ważności. Płacisz jedynie za przesyłkę perfum bo one albo z Szwecji idą albo z Szwajcarii już nie pamiętam, pielęgnacyjne kosmetyki i kolorowka to z Kong-Kongu i tutaj za przesyłkę nie płacisz. Jak dolar stał za 1,8zł to się bardzo opłacało kupować, teraz też się opłaca, ale już mniej.. Aha, i trzeba się liczyć z tym że celnicy przesyłkę złapią to wtedy cło trzeba płacić

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Witam!!!!!!!

UWAGA!!!

Wracaj szybko do zdrowia
Gratuluję ząbka

U nas nijak.. tzn u mnie.. pewna sprawa mi nie daję spokoju... i tak od kilku dni...jednak forum nie jest miejscem do zwierzania bo mogłabym kogoś jeszcze skrzywdzić ehh....
Stary 2011-01-14, 15:05   #599
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

Cytat:
To tylko chyba Ola została
nie martw się Nadia też bez zębów "produkcja" w toku
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 15:10   #600
P0P70
Zakorzenienie

Witajcie,

AniaP - no i chyba nici z mojego wyjazdu do Rzymu na długi weekend. Będzie wtedy tam tyle luda że my się chyba już nie zmieścimy

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
machaj, Ty juz sie lepiej nie chwal co kalina potrafi, coo?
Popieram, ja w kompleksy wpadam.

Machaj - przyślij mi na tydzień dziadków aby i moją trochę poduczyli

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
To ja się pochwalę mój Miko nauczył się pstrykać palcami i nawet mu wychodzi tak cichutko jak świerszczyk
i dzisiaj mówił jak kurka robi koko i pokazał gdzie myszka ma nosek(jest dobrze widoczny bo myszka szara a kinol czerwony)
I następny zdolny

Cytat:

Zrobiłam sobie śniadanie i z jednej strony krzesła mam dziecko i karmię,a z drugiej kota i też karmię
U mnie jest tak samo tylko jeszcze pies.

Cytat:
Ja kocham cod armaniego,moje ulubione perfumy,jeszcze letnia wersja summer też świetna jest
.
Ja Armaniego to uwielbiam. Jednych tylko nie lubię GIO. Męskie też uwielbiam. Mam tego pełno. Ostatnio nawet od kogoś dostałam COD ale oddałam znajomej bo ja już miałam.

I nie piszcie tu (BArdzo Proszę) o tym ile (czyli dużo) wasze dzieci jedzą bo to jeszcze bardziej mnie dobija niż umiejętności Kalinki.
Moja dzisiaj jadła zupkę z żółtkiem i już prawie całą zupkę zjadła ale zaraz ja cała zwróciła. Umyłam przebrałam i dałam drugą zupkę zjadła 1/2. A przed chwilą dałam małej 1/2 biszkopta. Pięknie go rozgniotła i poroznosiła po całym pokoju. A jaką przy tym miała radochę. Ani kawałeczek nie trafił do buzi.
PS. Moja klawiatura w laptopie nie ma już jednego klawisza i nie da sie go wsadzić (dobrze że to F8).

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości