|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Aż jestem w szoku co mówicie o Pandorowych sklepach! Brak jakiegoś koralika to ja jeszcze rozumiem ale bransoletek? Żenada. Nie dziwię się że jesteście wkurzone... Nie rozumiem dlaczego tak się u Was dzieje. Ja na Pandorę w Poznaniu złego słowa powiedzieć nie mogę, może akurat udaje mi się trafić na upatrzone koraiki, ale zawsze jak jestem oglądam bardzo dużo tych które mi się podobają, nie zdarzyło się żeby jakiegoś nie było. Panie też są miłe, zawsze doradzą, podpowiedzą który koralik będzie pasował bardziej (jak nie wiem na któy z kilku się zdecydować - tak np. było z serduszkami z ciemną masą perłową) i pochwalą się w ramach inspiracji swoimi kompozycjami
|
|
|
|
#422 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Co do Pandory, zaczynam się i ja zrażać... Z ciekawości MJ i snowprincess jak będziecie kupowały teraz za bon ZAŻĄDAJCIE GRATISU, bo się należy. Napisałam do Pandory, oto moje pytania oraz odpowiedź z Pandory:
"Witam, mam do Państwa dwa pytania: 1. Czy w związku z przynależnością do KLUBU PANDORA wiążą się jakieś zniżki przy zakupach? Czy w Państwa firmie istnieje coś takiego jak karta stałego klienta? W większości firm oferujących biżuterię modułową istnieje coś takiego. Logicznym jest że klient wraca do sklepu stale, aby stworzyć kolekcje, więc może warto byłoby coś takiego wprowadzić? 2. Dlaczego w Polskich sklepach PANDORA nie ma czegoś takiego jak gratisy? W każdym innym kraju, gdzie Pandora ma przedstawiciela są oferowane różnego rodzaju prezenty dla klientów, przy wydaniu jakiejś kwoty. Z czego to wynika, i czy zamierzane jest nadrobienie tego?" ODPOWIEDŹ " Szanowna Pani, Przynalezność do Klubu Pandora daje możliwość uzyskiwania wszelkich informacji dotyczących akcji promocyjnych,ktore są przeprowadzane w naszych firmowych salonach Pandora jak rówineż daje możliwość uzyskania wszelkich informacji dotyczących bieżących oraz nowych kolekcji pojawiających się w salonach Pandora. Uczestnicto w Klubie Pandora nie wiąże się natomiast z uzyskaniem jakiejkolwiek zniżki na produkty zakupowane w naszych firmowych sklepach Pandora. W najbliższym czasie firma Pandora nie przewiduje wprowadzenia Kart Stałego Klienta. W przypadku gratisów, owszem firma Pandora rozdaje prezenty naszym Klientom, jednak jest to uzależnione od kwoty jaką klient przeznaczy na zakupy w naszych salonach: -przy zakupie powyzej 1000zł Klient otrzymuje oryginalny długopis marki Pandora lub specjalną zawieszkę podtrzymujacą torebkę -przy zakupie powyżej 2000zł Klient otrzymuje oryginalny, skórzany notes marki Pandora" Nigdy nie kupowałam na raz za tysiaka lub dwa, ale ciekawe, może któraś z nas tu kupowała?
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długopis wart góra 15 zł (bo zakładam że jak firmowy to eksklusiv, nie? i notesik. OMG ! Nie wiem jak to jest za granicą (trzebaby sprawdzić) ale u nas mam wrazenie, wyróżnieniem ma być to, ze Pandora wysyła ci newsletter, wow...
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o zamówienie z USA to się nie wypowiadam, bo nie ja będę je organizować
|
|
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
Przy zakupie powyżej 2000... dostaniecie dziewczyny skórzany notes Pandora. Ciekawe jak go podzielicie
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznej Pandorki.Dokładnie Planujesz jakieś murano?
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko mi się wydaje czy faktycznie w Polsce jesteśmy często pokrzywdzeni? Długopiś za zalup za 1000 zł... co to ma być? To ile by trzeba wydać by dostać jakiś z gratisów jakie pokazują ludzie na facebooku?
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cały czas się zastanawiam nad murano. Wtedy bransoletka będzie już miała trochę inny charakter. Sama nie wiem.. jeśli się zdecyduję to na pewno któreś z tych w prążki (szare/różowe) i fioletowe w kwiatki, ale póki nadal skupiam się na srebrze, a właściwie srebrze ze złotem. A Ty co myślisz o murano? W sensie na Twojej bransoletce (przepraszam, ale nie kojarzę teraz czy już jakieś masz)? |
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
kurcze muszę z ukrycia kukać do was
a chce być na bieżąco bo później mam masę nadrabiania ![]() ja miałam tylko guziki w obserwowanych, ciekawa jestem czy reszte koralików kupiła ta sama osoba ![]() szkoda bo te 2 mi się podobały, no ale cóż 200 zł zostało w portfelu
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzałam ceny Agathy i niech sobie te charmsy sami nosza :/ To już wolę pojechac do Francji i sobie sama kupić. bo o 30 % to one są u nas zawyżone
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka_77 gdzie ja mam głowę? ale tak to jest jak się między pracą wizaż czyta
właśnie pisałam o tym murano co masz
|
|
|
|
#433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie wstaw focie całej Pandorki. Coś mi się pokręciło z pocztą, przecież byłam w banku spytać się o przelew. Za dużo myślę o koralikach
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2011-01-14 o 13:37 |
|
|
|
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Każda będzie się wymieniać notesem co miesiąc
|
|
|
#437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MJ kupowala mi dzikiego kota i wybrała najwiekszego ale i tak jest to jeden z mniejszych koralików jakie mam.Ja ostatnio bardzo pozytywnie sie zdziwilam jak pani z bontempo wydzwaniała do mnie bo miała 2 koraliki jakie chciałam i bardzo różniły sie wielkością od siebie - po prostu pytała sie czy wole mniejszy czy wiekszy. Ma u mnie plusa Cytat:
niezly wynik a kolczyki przesliczne. W sam raz na rocznicę ![]() Cytat:
wez dziecko pod pache i zdjecia wrzucaj Cytat:
jakas chora polityka tej firmy jest - lepiej wywalic kupe kasy na promocje niz zrobic cos dla klientek ![]() Ja dostałam przesyłke z trollbeads i mam juz rózowy koralik diamentowy i teraz strasznie mi potrzeby jest kwiat pustynny STRASZNIE ide zrobic zdjecie
|
||||
|
|
|
#438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja zamawiam wrzesień i październik! poczytam sobie wcześniejsze zapiski dziewczyn
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
snowprincess kciuki zaciśnięte
jak my to wszystko będziemy potem oglądać na fotkach to ojej ojej co się będize działo
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie mnie odżuciło od pandory
|
|
|
|
#441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W Polsce tak właśnie jest, że marka Pandora objawiona została jako "nektar bogów", a kupujący ma płakać ze szczęścia, że w ogóle go na takie cudo stać ![]() Ten długopis z notesem to żałosna sprawa, jak kupowałam zawieszki z Agathy, to do dwóch otrzymałam odrazu zapakowany pięknie w dużej toebeczce firmowy notes (z ołówkiem z gumką! ), długopis i jeszcze złotą mini-portmonetkę ![]() A te długopisy, to sprawa groszowa, biorę często udział w organizacji akcji związanych z transportem miejskim w Gdańsku i tam ZKM rozdaje ludziom kalendarze, czekoladki, cukierki (wszystko z logiem), nawet długopisy i to nie byle jakie - bardzo gustowne, metalowe, w dwóch kolorach do wyboru (!), piszą lepiej niż niejedne Parkery i inne cuda (wiem bo sama mam nazbieraną szufladę), a to wszystko za darmochę idzie, bez łaski ![]() Więc Pandora zbyt się nie popisuje ...
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-01-14 o 13:25 |
||
|
|
|
#442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak btw przeanalizowałam dzisiaj ceny pandory w USA, Kanadzie, we Włoszech i w Niemczech i oczywiście PL , ceny interesujących mnie kolalikow najwyzsze sa PL !! Ah...ta Nasza "Zielona Wyspa"
|
|
#443 |
|
PIP.
|
dlugopis i notes
![]() Martina, a Ty w koncu kupowalas muszelke w yes czy w pandorze? ![]() mi sie ona sni po nocach
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Jesli chodzi gratisy to ja do tej pory sie w Holandii z tym nie spotkalam. Moze dlatego, ze ja w moim miescie kupuje w "malych" sklepach jubilerskich Pandore, takiech jak YES.
Ale swoja bransoletke kupowalam w grudni i na bransoletke z jednym koralikiem(za 22 euro) dostalam 25 euro znizki! A teraz jak kupowalam kolczyki, to Pani mowila, ze za kazde wydane 220 euro dostaje sie jeden koralik(pewnie tez za 22 euro) gratis. U nas jest gorzej z Trollbeads, bo nie daja do zapiecia i bransoletki koralikow Tak, to bym juz ta bransoletke kupila, a tak to czekam az do PL przyjade.
Edytowane przez Peri86 Czas edycji: 2011-01-14 o 13:36 |
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
A jak mam wejśćna stronę włoską pandory bo nie umiem
![]() Mam tam teściówkę może by coś fundneła synowej
http://www.przewodnikmp.pl/img-22092007018.png Edytowane przez mexx100 Czas edycji: 2011-01-14 o 13:38 |
|
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() bosz teściówka z włoch!! raj, raj, po prostu raj!! A nie wolisz czegoś innego? Oni mają piękna swoją bizuterię
Edytowane przez majade Czas edycji: 2011-01-14 o 13:42 |
||
|
|
|
#449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy nowe koleżanki isabe i sylwek73
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

w końcu masz upragnioną muszelkę, pamiętam jak ja o niej marzyłam.

to jest moj poczatek kolekcji pandorowej 

MJ kupowala mi dzikiego kota i wybrała najwiekszego ale i tak jest to jeden z mniejszych koralików jakie mam.
wez dziecko pod pache i zdjecia wrzucaj