|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dziekuje za glosiki
![]() A ja znam swojego meza juz 7 lat jeju kiedy to zlecialo to nie wiem .......na poczatku jeszcze byl to zwiazek bez zobowiazan ale uczucia wziely gore!!!!!! i nie zalujeco myslicie o takich zwiazkach bez zobowiazan... misie wydaje ze wiekszosc konczy sie slubem
|
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Bawiłam się fajnie na połowinkach, wstawię zdjęcia do albumu później i was nadrobię. Tutaj maacie tylko moją nową fryzurkę i sukienkę na mnie
|
#3153 | |
|
Zadomowienie
|
a ja nie mam pojecia od kkiedy jestesmy parą ....to wyszlo tak jakos z czasem ze nasz zwiazek bez zobowiazan zaczol troszke szwankowac
oboje zaczelismy cos do siebie czuc....zaczelismy spedzac inaczej czas ze soba zaczelismy sie poznawac z tej drugiej strony niz luzko i tak jakos wyszlo ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w życiu nie zgodziłabym się na takie coś. Seks dla mnie nie jest rozrywką, a dopełnieniem związku, takiego prawdziwego opartego na miłości. Ale się dzisiaj wkurzyłam , pojechałam na zajęcia a koleś do nas , że możemy iść no kurde jakby nie mógł dać znać wcześniej wrr.. ![]() Cześć ![]() Marthaaa b.ładnie wyglądasz
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2011-01-14 o 15:27 |
|
|
|
|
#3155 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Slicznie wyglądałaś, a fryzurka mm ja bylam wczoraj u fryzjera, jestem zadowolona, dzisiaj wieczorem nakladam farbę wiec jutro wrzuce fotki
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i pasuje Ci taki kolor pomadki Ja już po SPA, siedzę sobie w szlafroku, brakuje tylko lampki wina (nie mówiąc o TŻ) ale jutro sobie odbiję Zaraz będzie brązowienie, henna i paznokcie ![]() A wy dziewczynki jakie macie plany na wieczór?
|
|
#3158 |
|
Wtajemniczenie
|
ja planuje dzis kapiel, olej kokosowy na włoski, regulacja brwi, i maniciur
|
#3159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() TZ dzis mnie pochwalil, ze pieknie wygladam, mialam zrobic zdj makijazu, ale zapomnialam aparatu do niego zabrac, bo rano czasu nie mialam... ogolnie zakochalam sie w dwoch podkladach lancome rozswietlajacym i guerlain, nie wiem ktory lepszy, ale kazdy zolty i mam taka twarz gladziutko, noo cuudo ![]() a ten tusz lancome to cudo, mam taki wachlarz rzes, TZ dzisiaj mial dzien macania ich, bo takie fajne miekkie czarne jak on to nazwal ![]() a z nim sie pogodzilam, powiedzialam wszystko co chcialam, jedno co wiem,ze chyba lepiej do niego dotarlo, bo potem z jego mama jechalismy na zakupy i ja z TZtem rozmawialam i nagle jego mama sie wtraca i go tak opierniczyla za jego zachowanie,ton do mnie itp, na co on 'co my dzis mamy we dwie naskakujemy na neigo' to wytlumaczylam jego mamie, ze dokladnie dzisiaj to samo mu powiedzial. mysle, ze jak uslyszalal to samo ode mnie i od mamy to cos da, pozniej pytalam sie czy ma zamiar cos zrobic z tym, skoro mama i ja mamy o nim takie same zdanie, to odpowiedzial, ze tak, wiec wierze ze cos to gadanie da, a jak mama jego to widzi, to nie jak ja go utemperuje to ona ![]() zmylam juz makijaz, buzie umylam mydlem siarkowym, zaraz jakas maseczke nawilzajaca zrobie
|
|
|
|
#3161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaką nałożysz maseczkę? ![]() Idę sobie zrobić barszczyk do picia i posypię troszkę czosnkiem w kostce
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam.
![]() Zgadzam się - ja jestem kobietą, a w ogóle się nie obrażam i nie strzelam fochów. Caate to miło, że już wszystko dobrze Dziękuję bardzo za wszystkie komplementy, ja też się czuję w miarę dobrze w tej fryzurze,nie muszę prostować wystarczy wysuszyć, straciłam 12cm włosów,ale włos nie ręka-odrośnie. Podobno jak Kleopatra wyglądam ale podobno Kleopatra była brzydkaEDIT - czerwona pomadka z Manhattanu, 43N kolor ;<
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-14 o 18:43 |
|
|
|
#3164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?i podac cene, bo jak tania to moze sie skusze ![]() kleopatra to dla mnie pozytywne znaczenie, bo robisz wokol siebie zainteresowanie, wg mnie pozytywnie, jak sie nie pokazesz dobrze sie prezentujesz Cytat:
|
||
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marthaaa ualala jaka metamorfoza, ślicznie caate super, że się pogodziliście ![]() ![]() Jutro egzamin a ja nie mam siły nawet notatek przeczytać...
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
marta85
masz brazowe wlosy, nie jestes blada, niebieskie oczy, wiec smialo beze,brazy z pomarancza,grafity pomieszane z granatem/niebieskim/turkusowym, zielenie, fiolety mozesz, ale takie ciemniejsze przelamane sliwka, aczkolwiek jaa nie lubie tego koloru, wiec nei doradze co dokladnie . mysle, ze gdybys postawila wiecej na usta, moglabys uzyskac roznorodnosc makijazy, bo skupiasz sie na makijazu oczu,a usta pozostawiasz jak najbardziej naturalne,czasami wytuszowane rzesy, jakas kreska i czerwone/malinowe usta, to jest to cos masz piekny ksztalt ust, zajmij sie nimi---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ja mam jutro ang i tez nei chce mi sie uczyc, a powinnam sobie poprzypominac duuzo
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossmannie i kupiłam:
- krem do ciała z oliwą z oliwek Isana - z Bielendy dwufazowy płyn do demakijażu oczu z awokado - olejek przeciw rozstępom Babydream - krem-koncentrat do rąk i paznokci 3 w 1 Eveline Extra Soft - maseczki: Synergen (na strefę T); Rivel de Loop (peelingująca z aloesem i rumiankiem), Efektima (oczyszczająca z wyciągiem z nagietka) - sól do kąpieli kakao i jojoba z Wellnes & Beauty ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() Laseczki ja mam takie pytanie - czy jak dłuuugo gdzieś nie wychodzicie z Tż np. do kawiarni, pizzerii, tylko czas spędzacie cały czas w domu to macie wrażenie, że się dusicie?
|
|
|
#3169 |
|
Zadomowienie
|
Caate ciesze sie ze jest ok
Prosze zaglosuj na moja coreczke
|
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobię sobie ściągawkę i kupię paletkę cieni z kolorów z jakich napisałaś, bo mam tylko odcienie brązu ![]() Oczy mam zielone
|
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
zaglosowalam na szlicznote
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale nie martw sie, moja mama do dzis upiera sie, ze ja mam niebieskie oczy, bo takie mialam przez polowe swojego zycia i nagle mam zielone i ona zdania nie zmieni ![]() to jak masz zielone, to te kolorki jak najbardziej, sama uzywam, dla mnie odkrycie to brazy i zielen, zawsze uzywalam szarosci i grafitu, odkad mam paletke to widze ile stracilam Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-14 o 19:13 |
||
|
|
|
#3172 |
|
Wtajemniczenie
|
Zagłosowałam
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3174 |
|
Wtajemniczenie
|
marta 85 dziękuje kochana , zrozumiałam i zacznę tak robić
miłego wieczoru wam kochane, ja uciekam
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie to mnie nie przegada, dla mnie nie istnieje brak kasy, jakos na piwka z kumplami ma zawsze ale wczoraj mnie zaskocyzl,ze wrocil do domu, tak mi sie podobalo to szkoda tylko ze o 12 w nocy dzwonil do mnie, bo mu sie nudzilo na przystanku i od tej pory mam bol glowy, bo mi podniosl cisnienie, ze nie da mi spac, mnie latwo zdenerwowac podczas snu niestety
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzinka wie, że lepiej mnie nie budzić przed czasem bo to jest niebezpieczne
|
|
|
#3177 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mi się nudzi, chcę już do TŻ
|
#3178 | ||||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
no i super rocznica Cytat:
Cytat:
mnie za tydzien czeka Cytat:
Cytat:
![]() ja pewnie jakieś małe SPA, moze poćwicze i bede się uczyla... w niedziele mam egzamin o 8 rano- facet tak zadecydowal bo nie moze zrobić nam go normalnie w tygodniu bo pracuje w jakiejś mega ważnej korporacji czy ministerstwie.... Cytat:
będe miala do Ciebie prośbę- w przyszłą sobote mam impreze i poprosilabym Cie o jakies rady makijażowe/ makijaż- bede miala czarną sukienke , i czerowne dodatki (tzn. torebke, moze biżu ) ale masz na nk zdjęcia piękne... nic nie mow- ja mam teraz codziennie jakies egzaminy, zaliczenia- na dodatek musze jeszcze 2 referaty napisac...:/ a co do wyjsc- tak, mam podobnie do Ciebie dziewczyny - pogłosowałam byłam na zakupach , kupilam legginsy ala jeansy, zwykle legginsy, torebke i rajstopy na studniówkę... uwielbiam marywilska w warszawie.... tam jest tyle fajnych rzeczy , tanich i nie są bazarowe (dopoki nie bylam tam myslalam że tylko chłam tam jest ale okazało sie inaczej... )
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po spamowanku
![]() Kitka dziękuję ![]() caate cieszę się że dogadaliście się ![]() marthaaa a mi chyba w poprzednich włoskach bardziej się podobałaś ale w tych też ci ładnie, tylko tamte jakos mi tak bardziej pasowały dobranoc
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- No nic, nie smęce już Wam Idę coś poczytać z ang. potem administracja. Dziś tylko podstawa będzie i ćwiczenia ![]() Dobrej nocy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

jeju kiedy to zlecialo to nie wiem .......na poczatku jeszcze byl to zwiazek bez zobowiazan

i pasuje Ci taki kolor pomadki