|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
a Madziara u Tż?
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarka pewnie dalej walczy z popsutym komputerem
. Ja rozmawiałam z mamą . Jak zwykle nie miałyśmy tematu a jak zaczęłyśmy kończyć to się znalazło pełno i wyłączałam się z 30 min Stasieństwo zasypało papierem toaletowym całe igloo i pół klatki . A tak miał czysto...Tak w ogóle to nawet nie wyrzucałam wszystkich trocin, tylko te z góry, bo Staś ich nie wybrudził. On woli siusiać do tuneli, czy na kołowrotek Wymiziałam wczoraj Stanisława za wszystkie czasy . Łaził mi pod bluzą . On to taka ślamazara, że można go bez problemu złapać na panelach. Miecia opatentowała bieg zygzakiem i żeby ją złapać to trzeba się nieźle namęczyć ![]() Wczoraj dawałam Mieci nasionka z dołu, a nie jak na filmiku z góry i łaziła mi po ręce .
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak Stasiu spał w igloo? ![]() Kochaaaany Trzymam za ponowne oswojenie Mieciulki ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- No oby ![]() I żeby nie straciła danych, bo mówiła, że na kompie pracuje i ma tam dużo ważnych danych
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia
Napisałam SMS do Madziarskiej, ale coś nie odpisuje ![]() Nie wiem czy Staś spał w igloo, bo jak pisałam zasypał pół klatki papierem i nic nie widać .---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ale gorąco do słońca Sąsiad wystawił ptaszki na taras . Ma chyba 5 klatek .
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, powodzenia!
![]() Cytat:
![]() Aha ![]() ![]() A mnie głowa boli od rana strasznie ![]()
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrzej się
ja już bym chciała wiosnę ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- http://www.krliki.fora.pl/zdjecia-kl...j,1511-30.html jak tak pooglądałam te zdjęcia, to chciałabym mieć króliczka ![]() Może kieedyś
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne zdjęcia, ale ja króliczka nie chciałabym mieć
. Króliczek strasznie drapie .
|
|
|
|
#1701 |
|
Rozeznanie
|
Eh ja widziałam ze 3 dni temu w zoologu ślicznego królaska. Miniaturkę barana
.Eh pomarzyć mozna, a realia są takie, że muszę zejść na ziemie, bo do jutra mam czas na napisanie pracy. Strasznie mi się wlecze to pisanie, bo temat dla mnie trudny do rozgryzienia: Platon idea piękna |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Marta...przy takiej pracy to jedynie butelka czystej pomoże
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedyś króliczka
Dostałam od babci na urodziny ![]() Niby miniaturka, a taki wielki urósł i straszny złośliwiec był z niego. Później jak dołączył pies to ganiał Sabę, jak tylko wlazła do kuchni (bo on urzędował w kuchni i uważał, że to jego teren) i gryzł ją po łapach a ona biedna taka potulna była, że sie go bała i uciekała ![]() Marta do pracy sio ![]() Ale widzę, że temat masz do ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Po winie to tylko lekko kręci się w głowie
. Ja myślę, że to był wpływ jakichś 'ziół' a nie napojów wyskokowych .
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam chomikomaniaczki
![]() W nocy moje maluchy hasały sobie po klatce więc powoli się przyzwyczajają chyba ![]() Chciałam zrobić zdjęcie ale dopiero wróciłam do domu, jest tak szaro i ponuro że jednak odpuszczę. Nie będę świecić biedakom po oczach lampą błyskową przecież Jutro zrobię !Ciągle myślę nad imionami dla moich pociech ale coś nic nie przychodzi mi do głowy. Jeden ma tak śmiesznie wytrzeszczone oczy .. może coś w tym kierunku, ale nie wiem co ![]() Co do króliczka, to też się zastanawiałam nad kupnem teraz. Są piękne, ale zdrowy rozsądek jednak wygrał. Nie mam tak dużej klatki, musiałabym wszystko kupić, poza tym mam psa staruszka. Nie wyobrażam sobie co on by czuł żeby po domu latał króliczek Ale może kiedyś ...hooliganka184 ja też teraz piszę pracę inżynierską i też mam czas do jutra na wysłanie dwóch poprawionych rozdziałów i jednego dopisanego Ale coś nie mogę do tego usiąść. Echh, trochę już mam ale to wciąż nie to ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Macie racje dziewczyny ![]() Cytat:
![]() A może poszukaj imion na typowo gryzoniowych czy chomikowych forach? ![]() Często sa fajnie ułożone alfabetycznie itd. ![]() Może akurat coś się spodoba ![]() No właśnie to jest najgorsze, że wszystko trzeba by było kupować od nowa ![]() Do pracy ![]() Niektórzy twierdzą, że apostołowie byli pod wpływem czegoś
|
|||
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądałam fora, imion jest faktycznie .. full ale chciałabym żeby jakoś były z maluszkami powiązane więc wolę sama coś dopasować. Pomyślę nad tym namiętnie i dam znać co wymyśliłam ! ![]() Co do apostołów .. nie wiedziałam Coś w tym jednak musi być.Może ja też sobie coś walnę przed pisaniem pracy hehe ![]() Idę, już idę do pisania
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie ma żadnych imion, które by pasowały? w takim razie powodzenia! ![]() zawsze tak jest heheAle napiszesz i będziesz miała z głowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

za rozmowę

. Jak zwykle nie miałyśmy tematu a jak zaczęłyśmy kończyć to się znalazło pełno i wyłączałam się z 30 min
trzymajcie mocno kciuki!
.