W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 15:47   #3091
karinaaa
Zadomowienie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
a tak to plissssss o przepis na dobre pieczone ziemniaczki (oczywiście to jutro będę robiła) no i jakie przyprawy dajecie?
ja robie podobnie jak pisala Cytrynka ,tylko dodaje specjalnej przyprawy do ziemnniakow Prymat i troszke wegety ,wlasnie wczoraj takie piekłam i byly pycha

odkurzylam pokoj i ledwo zipie
rozlozylam spacerowke i zastanawiam sie jak wyprac te pokrowce bo wiem ze wszystko z niej nadaje sie do prania ale jak tak popatrzylam nie mam pomyslu jak to sciagnac

dziewczyny czy was tez tak oblewaja poty? normalnie w nocy to czesto mysle ze wody mi odchodza a ja tak sie poce a nigdy tak nie mialam .wogole ostatnio zle sypiam,dzis jestem totalnie niewyspana

A i ja mialam dzis mila niespodzianke bo dostalam dodatkowe pieniazki z tytulu bycia w ciazy ,tak jednorazowo ale z tego co wiem to ta dobroc juz sie konczy w tym kraju

Edytowane przez karinaaa
Czas edycji: 2011-01-14 o 15:51
karinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 15:57   #3092
kaskup
Rozeznanie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez karinaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny czy was tez tak oblewaja poty? normalnie w nocy to czesto mysle ze wody mi odchodza a ja tak sie poce a nigdy tak nie mialam .wogole ostatnio zle sypiam,dzis jestem totalnie niewyspana
też tak mam
kaskup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:20   #3093
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość

mój na dodatek się złości, jak mu nie idzie, i kompa blokuje

edit:
a co do DOZ, to przysłali maila, że mogę odebrać zamówienie w aptece, któraś pytała

i mam już wszystko dla dzidzi może wychodzić, a nie chce...
a mnie z DOZ-u wkurzyli, bo czekam ponad 1,5 tyg na zamówienie i nic a w zasadzie najwazniejsze rzeczy czyli podkłady, termometr, linoderm itd

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
Mnie zostało jakies +5 kg, ten tydzien sobie odpuszczam a od poniedziałku dieta i musi być 56 kg Czyli do zrzucenia więcej, bo nie zdążyłam przed ciążą.
muron a jakoś mniej jesz teraz po ciąży? jak u ciebie z przemianą?wiem, ze to indywidualna sprawa, z ciekawości pytam

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
ja też zauważyłam, że im więcej leżę, tym mniej spuchnięta jestem...więc stosuję

łe 5 kg to szybko zrzucisz, a brzuszek myślę też niedługo będzie ok...ja będę miała pewnie więcej do zrzucenia, chociaż położna ostatnio stwierdziła, że dużo tych moich dodatkowych kg to obrzęki i woda...

kurcze, u mnie na odwrót, po nocy wstaje spuchnieta jak balon, jeszcze ten bok na którym leze ( plecy juz wogóle nie wchodzą w grę) to juz totalna magia, wygladam jak małe słoniątko na krótkich nóżkach z wydętym brzuszkiem

MY meldujemy się po nieobecności, amelke mam chorą, marudzi okropnie a i ja sie musze bronić żeby sie nie załatwić bo po ostataniej chorobie miałam dość mela na antybiotyku, na szczęście już coraz lepiej

jestesmy tez po wizycie, mały maksiu waży 2700, rozwijamy się wzorcowo, pan doktor pocieszył nas że wzorcowo możemy się urodzić z wagą 3500 narazie czekamy, wszystko na swoim miejscu, choć tp przewiduje 4 lutego jak chce wcześniej mam próbować okna, podłogi, schody i spacery i może się uda

rozmawiałam też o szpitalach, dalej jestem w kropce czy kamieńskiego czy trzebnica mam nadzieje, że wszystko rozegra się tak szybko, że nie bede miała czasu na zastanawianie się

lece z małą pomalować trochę, skończyć prasowanie ( możecie mi gratulować, zostały mi tylko spodnie i kaftaniki, reszta już poukładana i poprana ) i zacząć weekend trzymajcie sie i rozpakowujcie jak najmniej boleśnie i szybko
Supernovaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:24   #3094
mysiopez
Zadomowienie

a ja właśnie robie chruściki tzn maż właśnie teraz wałkuje ciasto.. a ja mam chwilkę odpoczynku i idę je smażyć cytrynka mi smaka zrobiła, a cena jaką ujrzałam w cukierni mnie wystraszyła..

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:21   #3095
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
ja robię tak:
1.

ziemniaki w mundurkach gotujemy
chłodne na pół i wydrążamy

masę do michy dodajemy serek typu philadelphia, czosnek, troszkę gałki i starty parmezan, sól i pieprz, nadziewami połówki i zapiekamy na złoty kolor
Też musi być pycha. Kiedyś robiłam coś podobnego, tylko że z Fetą, z przepisu Nigelli bodajże.

Cytat:
dziewczyny czy was tez tak oblewaja poty? normalnie w nocy to czesto mysle ze wody mi odcho
dza a ja tak sie poce a nigdy tak nie mialam .wogole ostatnio zle sypiam,dzis jestem totalnie niewyspana

A i ja mialam dzis mila niespodzianke bo dostalam dodatkowe pieniazki z tytulu bycia w ciazy ,tak jednorazowo ale z tego co wiem to ta dobroc juz sie konczy w tym kraju
W nocy też bardzo się pocę.
Super sprawa z tą dodatkową kaską - na pewno się przyda.

Cytat:
Napisane przez Supernovaja Pokaż wiadomość
MY meldujemy się po nieobecności, amelke mam chorą, marudzi okropnie a i ja sie musze bronić żeby sie nie załatwić bo po ostataniej chorobie miałam dość mela na antybiotyku, na szczęście już coraz lepiej
jestesmy tez po wizycie, mały maksiu waży 2700, rozwijamy się wzorcowo, pan doktor pocieszył nas że wzorcowo możemy się urodzić z wagą 3500 narazie czekamy, wszystko na swoim miejscu, choć tp przewiduje 4 lutego jak chce wcześniej mam próbować okna, podłogi, schody i spacery i może się uda
Super, że Mały rozwija się wzorcowo, no i trzymam kciuki za Amelkę, coby biedactwo szybko wyzdrowiało.

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
a ja właśnie robie chruściki tzn maż właśnie teraz wałkuje ciasto.. a ja mam chwilkę odpoczynku i idę je smażyć cytrynka mi smaka zrobiła, a cena jaką ujrzałam w cukierni mnie wystraszyła..
Jak mąż mi powiedział cenę ze te kilka chruścików, to z krzesła prawie spadłam. Zaraz wybieramy się na spacerek, więc nie kuś tymi domowymi chruścikami, bo jeszcze Ciebie nawiedzę niespodziewanie.
A co do czopu to za mocno się nie przytulajcie już...jak mi odpadł to wyczytałam, że najlepiej z sexu zrezygnować, bo łatwiej o infekcję i zakażenie, dziecko już ochrony nie ma...

My już po obiedzie, a ja ciągle głodna jestem. Idę wyciągnąć męża na spacer, trzeba trochę kości rozruszać.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:24   #3096
mysiopez
Zadomowienie

chruściki gotowe

myszka od kompa mi się zepsuła a nie cierpie pada od laptopa!!!! grr... nie chce mi się ruszyć tyłka do sklepu komp!

weraa byłas na IP?

Stary 2011-01-14, 17:32   #3097
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

czy Wy wszystkie teraz śpicie??
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:35   #3098
OYE
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam elektroniczny babyone i uwazam ze jest do niczego .za kazdym razem pokazuje inna tem ,czesto nawet stan z goraczka ktorej nie ma.

wow bora bora my raczej gdzies w europe sie wybierzemy i tez planujemy na jesien ale teraz maz cos wymysla z wczesniejszym wyjazdem do pl wiec juz sama nie wiem ,sie zobaczy
a moge zapytac ile macie dzieci ?
narazie jedno, drugie oczywiscie juz nie dlugo
ale juz takie przyzwyczajenie ze caly czas juz mowie dziecmi, juz jak bym miala caly czas dwoje
jesli chodzi od podroze to coreczka z nami jezdzi wszedzie, zwiedzila juz duzo swiata i bardzo lubi i my tez lubimy, dlatego wiem ze z dwojka bedzie jeszcze ciekawiej
No ale bora bora to tylo dla nas, zobaczymy czy sie uda, mam nadzieje ze tak.
My w tamtym roku zdecydowalismy na Europe bylismy w Portugali bylo super ale bylam zawiedziona pogoda i plazami. Dlatego w tym roku napenwo bede karaiby (po pierwsze najblizej), i wiem ze tam plaze piekne i bedzie cieplo.

Cytat:
w ogóle mamy zastój porodowy...........
która następna?
mam nadzieje ze nie ja!!!!!
chodz jak dalej szyjka bedzie sie zmieniac co calkiem mozliwe ze w poniedzialek bedzie cc

Dziekuje za wszystkie komentarze. Wczoraj wypisali mnie do domu. Mam odpoczywac i w poniedzialek zglosic sie do szpitala na KTG i badania jak beda jakies zmiany to bedzie cc.
Wczoraj okazalo sie ze otwarcie jest na 1 cm i szyjka zmiekla o 25%. Zastanawiali sie czy dac mi zastrzyki na wstrzymanie skuryczy ale specjalista od ciaz wysokiegog ryzyka po badaniu mnie i dziecka stwierdzil ze nie ma sensu. dziecko duze i ciaza jest juz na takim etapie ze nie warto wstrzymywac i oczywiscie kazde lekki maja skutki ubocze i na tym etapie ciazy te skutki nie sa warte. Takze zlecil by mnie wypisac i poprostu czekac na rozwoj akcij i nie mieszac sie. Oczywiscie jak co kolwiek bvedzie sie dziac to mam pedzic do szpitala bo mam miec cc. JAk w poniedzialek okaze sie ze szyjka zmiekkla jeszcze bardziej to tez cc. Ja zie z M smieje ze sie jeszcze na tym skonczy ze urodze naturalnie bo zatrzym dojade do szpitala to glowka juz bedzie wychodzic.

Haters Gonna Hate
OYE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:36   #3099
mysiopez
Zadomowienie

ja nie

mąż mi laptopka mojego zabrał i siedze przy jego kompie.. lipa...

Stary 2011-01-14, 17:37   #3100
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość

aha miałam dodac jeszcze: karmniki do samodzielnego zrobienia ze zwykłych staników http://stanikomania.blox.pl/2009/01/...e-karmnik.html
KOBIETO URATOWAŁAŚ MOJE ŻYCIE I MÓJ BIUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe, czy z innymi modelami da się taki numer zrobić?
Stary 2011-01-14, 17:39   #3101
weraa11
Zadomowienie

Nie bylam, juz mi nic nie leci.
Mialam beznadziejny dzien, ale nie bede Wam tu smecic, dlatego dzis tylko sobie Was podczytuje...

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:42   #3102
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
czy Wy wszystkie teraz śpicie??
ja też nie spie.. choc gdyby nie Amelka to juz dawno bym kimała.. lezałam właśnie przed chwila, oczy mi sie zamykały same a ona co chwile do mnie "mamo nie zamykaj oczu.." wiec sie nie zdrzemne choc ochote mam nieziemska, ale za to moze szybciej spac pojdziemy..

Cytat:
Napisane przez OYE Pokaż wiadomość
Dziekuje za wszystkie komentarze. Wczoraj wypisali mnie do domu. Mam odpoczywac i w poniedzialek zglosic sie do szpitala na KTG i badania jak beda jakies zmiany to bedzie cc.
Wczoraj okazalo sie ze otwarcie jest na 1 cm i szyjka zmiekla o 25%. Zastanawiali sie czy dac mi zastrzyki na wstrzymanie skuryczy ale specjalista od ciaz wysokiegog ryzyka po badaniu mnie i dziecka stwierdzil ze nie ma sensu. dziecko duze i ciaza jest juz na takim etapie ze nie warto wstrzymywac i oczywiscie kazde lekki maja skutki ubocze i na tym etapie ciazy te skutki nie sa warte. Takze zlecil by mnie wypisac i poprostu czekac na rozwoj akcij i nie mieszac sie. Oczywiscie jak co kolwiek bvedzie sie dziac to mam pedzic do szpitala bo mam miec cc. JAk w poniedzialek okaze sie ze szyjka zmiekkla jeszcze bardziej to tez cc. Ja zie z M smieje ze sie jeszcze na tym skonczy ze urodze naturalnie bo zatrzym dojade do szpitala to glowka juz bedzie wychodzic.
no to dobrze ze Cie wypuścili i że jest okey..
Stary 2011-01-14, 17:45   #3103
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
KOBIETO URATOWAŁAŚ MOJE ŻYCIE I MÓJ BIUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe, czy z innymi modelami da się taki numer zrobić?
zrobisz to z kazdym, który ma odpinane ramiączka. Ja mierzyłam staniki bodajze Pannache albo Frey i tam jest dokładnie tylko taka tasiemka, a nie jak w większości taki zabudowany wokół piersi materiał.. Rozumiecie?

Stary 2011-01-14, 17:47   #3104
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
co do potów to ja rzadko, ale to ponoć normalne... jak mnie obleją poty, a raz zmierzyłam temperaturę, bo miałam uczucie gorączki to zdziwko na całego bo na termometrze 35,4 st..........

z ciekawości spojrzałam na moje konto i jestem w szoku, bo powinno być 0,00, a tam prawie 170 zł ze szkoły, w której nie pracuję od września (pewnie jakaś trzynastka lub coś tam.) Oczywiście gały zrobiłam, bo też miła niespodzianka no i ściągnęli mi resztę kasy do raty czyli zostało mi 95 zeta. Dobre i to........
Tak więc agape, ligotko, szalejemy za tydzień

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
zrobisz to z kazdym, który ma odpinane ramiączka. Ja mierzyłam staniki bodajze Pannache albo Frey i tam jest dokładnie tylko taka tasiemka, a nie jak w większości taki zabudowany wokół piersi materiał.. Rozumiecie?
dobre, dobre, już mnie pocieszyłaś, tylko będę musiała przerobić na rozpinane ramiączka, bo moje tego nie posiadają
Stary 2011-01-14, 17:48   #3105
vilya
Zadomowienie

ktoś jeszcze pije herbatę z liści malin i zażywa wiesiołka olej.?

Dzięki za porady, jutro wrzucę zdjęcie karteczki.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:48   #3106
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez kaskup Pokaż wiadomość
ja też nie spie.. choc gdyby nie Amelka to juz dawno bym kimała.. lezałam właśnie przed chwila, oczy mi sie zamykały same a ona co chwile do mnie "mamo nie zamykaj oczu.." wiec sie nie zdrzemne choc ochote mam nieziemska, ale za to moze szybciej spac pojdziemy..
to ja zaliczę chyba dzisiaj nocnego marka...... bo znowu tak później mi się zdrzemnęło i powiem szczerze, że mam ochotę na jeszcze trochę spanka
Stary 2011-01-14, 17:50   #3107
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość

ja nie mogę tej herbaty dostać

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:52   #3108
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
a próbowałaś w DOZ tam jest i chyba tylko tam albo w jakimś zielarskim...
Stary 2011-01-14, 17:53   #3109
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość

Ja piję herbatę, w sumie lubię smak takich ziołowych, więc raczej dlatego, wiesiołka nie próbowałam.

My się wybieramy na ten spacer, jak sójki za morze...

Mąż jak zwykle usiadł na neta i ogląda auta, ciekawe, kiedy opchniemy nasze, to w końcu będzie można realnie o nowym pomyśleć. Bo na razie nic mi z tego oglądania nie wynika, ale jak to facet - lubi sobie popatrzeć.

Wera
- taka pogoda, nie ma co się dziwić, że dzień smętny. Obserwuj siebie, czy na pewno okej wszystko...
Olbko - mąż mi kupił w zielarskim, też w aptekach znaleźć nie mogliśmy.

Dobra, ja uciekam na ten spacer.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png

Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2011-01-14 o 17:54
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:55   #3110
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
ja sobie własnie ostatnio pod katek karmienia kupiłam taki zwykły z odpinana miseczka, ale dopiero teraz pomysłalam ze fajnie z ta tasiemką.. szybciej ramiaczko sie znajdzie

dałam Amelce modeline z myślą że sie zajmie i da mi troche drzemac, ale nie teraz to jest akcja.. mamusiu zobacz jaki zółwik dla ciebie.. itp..
jutro wygonie mojego TZ jak sobie pospi po słuzbie z nia na jakis spacer to sobie odbije a co..
Stary 2011-01-14, 17:56   #3111
olbka
Zadomowienie

Cytat:
a próbowałaś w DOZ tam jest i chyba tylko tam albo w jakimś zielarskim...
nie, w zwykłej aptece... a o zielarskim nie pomyślałam a mam pod nosem... Dzięki!

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:00   #3112
Stokrotka81
Wtajemniczenie

ja spie w dzien, jak Kamil śpi, tzn on chodzi spac o 12 ja wlaczam kompa i nadrabiam zaglosci na forum, i w zaleznosci ile naskrobalyscie czasem spie godz a czasem 15 min, bo maly spi do 14 i koniec kompa
Stary 2011-01-14, 18:07   #3113
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
nie, w zwykłej aptece... a o zielarskim nie pomyślałam a mam pod nosem... Dzięki!
http://www.doz. pl/apteka/p47038-Lisc_maliny_herbatka_ziol owa_50_g (pomin spację)

ja mam takie ale kupione w zielarskim. Jakby nie było to spróbuj w sklepie ze zdrową żywnością jak masz niedaleko takowy..
smak jest średni, taki nijakio-ziołowy

a ja mam lekką gorączkę i jakoś słabo się czuję. Pachwiny to mnie tak nawalają, że ledwo z łóżka schodzę, a tu jeszcze odrobinę ponad miesiąc męczarni...

karinaaa a na jakie karmniki się zdecydowałaś??

Edytowane przez Koperco
Czas edycji: 2011-01-14 o 18:19
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:12   #3114
vilya
Zadomowienie

w zielarskim są te herbaty. Ja się zastanawiam jak to pić, bo mi dzisiaj TŻ kupił i na opakowaniu jest że jedna filiżanka dziennie przygotowana z 2 łyżeczek liści. A wszędzie czytałam ze pić 2 razy na dzień i teraz nie wiem, czy sobie po prostu robić 2 razy z 1 łyżeczki czy też przekraczać tą dawkę z opakowania.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
http://www.*******/apteka/p47038-Lis...a_ziolowa_50_g

ja mam takie ale kupione w zielarskim. Jakby nie było to spróbuj w sklepie ze zdrową żywnością jak masz niedaleko takowy..
smak jest średni, taki nijakio-ziołowy

a ja mam lekką gorączkę i jakoś słabo się czuję. Pachwiny to mnie tak nawalają, że ledwo z łóżka schodzę, a tu jeszcze odrobinę ponad miesiąc męczarni...

karinaaa a na jakie karmniki się zdecydowałaś??

o mam tą samą herbatkę
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:12   #3115
Ann84
Raczkowanie

GG do Ann84

oo gratuluje jesli chodzi o te poty to ja takze mam z tym problem, do tego doszly mi jeszcze bole glowy nie do wytrzymania. Lekarka powiedziala,ze Stas jest juz tak duzy ,ze naciska mi na nerwy i jakies" zyly" czy cos tam i nie doplywa mi wszedzie krew stad jestem obolala i zmeczona.Tez nie pamietam kiedy przespalam noc... maly jest strasznie ruchliwy, brzuch mam twardy ( za 2 tyg rodze) ciagle chodze siku i chcialabym juz miec to wszytsko za soba

Staś -- 22 stycznia 2011 przez cc (3450g, 52cm)
Ann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:14   #3116
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
Gabishing dzięki formularze sobie znajde ale powiedz mi tylko czy to musi być 14 dni przed terminem czy można iść na macierzyński na np. 10 dni przed tp?
minimum dwa tygodnie przed terminem porodu

Cytat:
Napisane przez Supernovaja Pokaż wiadomość
a mnie z DOZ-u wkurzyli, bo czekam ponad 1,5 tyg na zamówienie i nic a w zasadzie najwazniejsze rzeczy czyli podkłady, termometr, linoderm itd
a wejdź na status swojego zamówienia, może czegoś nie mają i nie mogą sfinalizowac zamówienia? zadzwoń tam i spytaj co się dzieje, ja też czekałam kilka dni bo nie było gazików które zamówiłam i spirytusu skażonego 70% tego co MARIKA polecała

Cytat:
http://darynatury.pl/offer/208/li%C5...ologiczna.html

MARIKO zestaw startowy TT to świetny pomysł
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:19   #3117
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka81 Pokaż wiadomość
ja spie w dzien, jak Kamil śpi, tzn on chodzi spac o 12 ja wlaczam kompa i nadrabiam zaglosci na forum, i w zaleznosci ile naskrobalyscie czasem spie godz a czasem 15 min, bo maly spi do 14 i koniec kompa
ale masz fajnie, moja odkąd zaczeła łazic gdzies jak skończyła 10-11 miesiecy spac wogole nie chciala w dzien góra pol godziny, na siłe ja kładłam, no ale jak skończyła 1,5 roku to juz wogóle w dzien nie spala, za to wczesnie wieczorem chodziła i spała nawet do 9
Stary 2011-01-14, 18:25   #3118
Ann84
Raczkowanie

GG do Ann84
Lightbulb Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Laski, ja się wścieknę zaraz, nie chodzę do kibelka co 40 min tylko co 5-10... I kilka kropelek, wychodzę i zanim jeszcze usiądę, to JUŻ MI SIĘ CHCE i to nie jest takie jak infekcja, bo już przerabiałam, tylko po prostu mała cały czas i coraz bardziej uciska na cewkę moczową

Skad ja to znam ... ledwo zamkne drzwi lazienki a sie zastanawiam czy nie wrocic i spowrotem nie usiasc na kibelku i tak od 2 miesiecy od kiedy ustawil mi sie glowka w dol. Do tego zaczal mnie bolec tylek i uda :| ale zauwazylam,ze do wszystkiego jestesmy w stanie sie przyzwyczaic .. wiec glowy do gory i czekajmy na nasze Malenstwa .. one nam ulza ))

Staś -- 22 stycznia 2011 przez cc (3450g, 52cm)
Ann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:26   #3119
kaskup
Rozeznanie

Mysiopez jak u Ciebie sprawa brzuszka małego?? u mnie znów róznica ponad tygodnia wyszła, ale moj gin stwierdził ze teraz juz sie dobrze nie zmierzy i ze wszystko jest w pozadku..
Stary 2011-01-14, 18:41   #3120
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaskup Pokaż wiadomość
Mysiopez jak u Ciebie sprawa brzuszka małego?? u mnie znów róznica ponad tygodnia wyszła, ale moj gin stwierdził ze teraz juz sie dobrze nie zmierzy i ze wszystko jest w pozadku..

u mnie wyszedł wogóle o tydzień młodszy ale to ponoć nie jest powód do niepokoju
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości