Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 18:56   #2431
jusztyska
Zadomowienie

Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29

Hello Dziewczyny
Nie pisałam nic kilka dni, dośc zagoniona jestem i nawet nie mialam czasu Was nadrabiać dziś już większy luz więc mogę trochę pobyć z Wami

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Malysz mnie niczym nie zdziwi od czaow swojej bulki z bananem

T'ai a myslisz,ze swiadkowa moze miec zupelnie inny bukiet niz ja?
bo ja chce ten wiesz, rozowy dlugi,a jej do zielonej kiecy <bo zielona bedzie na bank>roz ni w kij ni w oko
ja w tym roku świadkowałam i miałam zupełnie inny bukiet niż PM, moja świadkowa też będzie miała inny niż ja, w zależności jaki będzie chciała kolor ja chcę z bordowych róż, a Sis (będzie mi świadkować) nie wie jeszcze:P co ważne, żeby był wygodny w trzymaniu i lekki, bo jak ja świadkowałam miałam niesamowicie wielgachny, w takiej dziwnej tubie, ciężki i niewygodny w trzymaniu (poza tym to był pięęęękny) no i jak czasem była potzreba potrzymania bukiety PM to nie wiedziałam jak to wszytsko utrzymać )

przez ten tydzień załatwiliśmy fotografkę i dekoratorkę i trwają debaty nad cateringiem
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:11   #2432
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle wpadam na chwilę z pytaniem
Bo na bieżąco podczytuję i widzę, że wiele z Was już kupiło bieliznę. Jaki stanik kupujecie do sukni bez ramiączek? Na dość duży biust? Wiem, że popularne są te bardotki z silikonem na dole, ale mi zawsze bardotki spadały z biustu. A czy któraś z Was decyduje się być bez stanika? Czy mogę liczyć na to, że jak sukienka mi ściśnie tą bardotkę to ona nie będzie mi spadać podczas szaleństw na parkiecie?

U nas sprawy ślubne stoją - ale remont porusza się do przodu
moim zdaniem suknia cie tak scisnie ze na pewno nie bedzie ci spadac ani ci biust nie wypadnie w tancach, ja na przyklad doszywam sobie od srodka sukni stanik mam duze wyciecie w sukni a z tyłu mam sznurki z prZeswitem i nie moge miec zapietego stanika bo bedzie go widac z tyłu. wiec dla pewnosci zawsze moze ci krawcowa doszyc

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
ładne

a gdzie macie wesele ??

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

powodzenia
dzieki za zdjecia ślub mamy w karczmie góralskiej w Koniakowie, Karczma Ochodzita
ps. zakochałam sie w niej

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

a kogo macie za fotografa ?

Maciej Niesłony, wszytko dzieki mojej siostrze ze go mamy bo ona studiuje obecnie fotografie i to jest jej wykładowaca

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

tak ja szybko i bezproblemowo robię zakupy
suknię w 15 min wybrałam

a i przyszła biżu
jest piękna, cudowna ładniejsza niż na zdjęciach
'ślubne zaklupy i tak szybko jestem w ja to sie wogole ni eumiem zdecydowac, mam tylko suknie a resta w gowie jesli chodzi o fryzure, makijaz, kwiaty a o bizuterii nie mysle bo nie mam zielonego pojecia
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:34   #2433
niunia32
Zakorzenienie

hej
ja tylko na chwilę

przed chwilą wróciłam z pracy.
Mój kotek miał dzisiaj zabieg kastracji. Biedy chodzi taki otumaniony jeszcze.

spadam się uczyć.

3majcie kciuki!!!!

(jutro zaś cały dzień poza domem - rano szkoła, potem praca)

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:53   #2434
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
to zapytaj bo może można miseczki wszyć w suknię
ja mam dość cienki gorset, poza tym ja wiem że źle bym się czuła bez stanika i muszę go mieć

takie tylko obcas jakieś 7,5cm odkupiłam po koleżance
http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-390-pl.jsp
ładne
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
eeeh...dzisiaj tż wrócił z wawy i pokłóciliśmy się także z odbierania dzisiaj obrączek nici w niedzielę świętowalibyśmy rocznicę zaręczyn, a też pewnie nie będziemy, jeszcze wcześniej tż obiecywał, że na ferie wprowadzi się do mnie, ale dzisiaj się okazało, że nie pamiętał o tej rozmowie wracając pojechał prosto do mamy do pracy zameldować się, że wrócił, zamiast do mnie, w ogóle wszystko jest nie tak, mam dosyć bycia ciągle na szarym końcu, za mamą
kurde nie ciekawie... musisz go uświadomić za wczasu, że to ty masz być najważniejsza bo później może być coraz gorzej...
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Dzięki Kochane Też się cieszę
Tym bardziej, że własnie M. zadzwonił i jedziemy w podróż poślubną na Chorwację wiem wiem, trochę oklepane ale ja nigdy nie byłam na takich wakacjach
ja też chcę do Chorwacji, dla mnie tam jest bosko
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24372753]Nie zrobiłam jeszcze zdjęć, więc pokażę zdjęcia z aukcji.[/QUOTE]
piękne, tylko szkoda, że z odkrytymi palcami...
Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
ja w tym roku świadkowałam i miałam zupełnie inny bukiet niż PM, moja świadkowa też będzie miała inny niż ja, w zależności jaki będzie chciała kolor ja chcę z bordowych róż, a Sis (będzie mi świadkować) nie wie jeszcze:P co ważne, żeby był wygodny w trzymaniu i lekki, bo jak ja świadkowałam miałam niesamowicie wielgachny, w takiej dziwnej tubie, ciężki i niewygodny w trzymaniu (poza tym to był pięęęękny) no i jak czasem była potzreba potrzymania bukiety PM to nie wiedziałam jak to wszytsko utrzymać )

przez ten tydzień załatwiliśmy fotografkę i dekoratorkę i trwają debaty nad cateringiem
ja właśnie ze względu na to, że bukiet dla świadkowej jest nie praktyczny chciałabym bransolete z kwiatów na rękę (przykład poniżej), ale świadkowa się jeszcze zastanawia wiem, że bukiecik strasznie przeszkadza przy przyjmowaniu prezentów i w kościele również...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20838444.jpg (49,4 KB, 21 załadowań)

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:58   #2435
niunia32
Zakorzenienie

aaa zapomniałam wam napisać.

dzisiaj doszła moja paczka - prezent świąteczny - kołdra - dla rodziców (zamówiony 2.12.2010)

28.12 dostałam wiadomość od firmy kurierskiej że został nadany zwrot do nadawcy. Po czym sprzedawca powiedział, że w poniedziałek wyśle paczkę (po nowym roku)
po ok 10 dniach oczekiwania i upominania się o nr przesyłki/listu poleconego z łaską otrzymałam wiadomość, że dopiero dostali z powrotem moją paczkę i jutro ją wyślą. 3 dni szła.... pocztą polską

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
ja właśnie ze względu na to, że bukiet dla świadkowej jest nie praktyczny chciałabym bransolete z kwiatów na rękę (przykład poniżej), ale świadkowa się jeszcze zastanawia wiem, że bukiecik strasznie przeszkadza przy przyjmowaniu prezentów i w kościele również...
ja miałąm coś takiego na ślubie brata. super sprawa. tez takie cos chce

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 21:01   #2436
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ja miałąm coś takiego na ślubie brata. super sprawa. tez takie cos chce
no ja też bym chciała to dla świadkowej, ale ona nie jest chyba przekonana a tak to całe wesele by się wyróżniała, a nie tylko w kościele...

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 21:09   #2437
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:

u nas jest zwyczaj, że bukiet świadkowej jest składany po ślubie przed ołtarzem Matki Boskiej, więc już przy życzeniach nie ma takiego problemu tak czy owak, polecam skromne, delikatne bukiety

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 21:39   #2438
Roougee
Zadomowienie

Cześć, nadrabianie cz. I
Cytat:
Napisane przez ewelka1234 Pokaż wiadomość
Romantiko

U mnie troszki inaczaej ale opowiem też w skrócie

3 dni przed moimi urodzinami 13.12 mój ukochany zorganizował przyjęcie urodzinowe , rodzice , kuzynka , i moja przyjaciółka i oświadczył że jutro wyjeżdzamy do spa zjeść kolację ... Pomyslałam super , zrelaksujemy się... Natepnego dnia przyjechaliśmy do naszego hotelu, poszlismy na kolację , wrócilismy do hotelu i kochany oświadczył że ma niespodziankę tylko żebym się ubrała w strój kąpielowy i wychodzimy (za oknami pada śnieg) więc sie przebrałam , ubrałam ubranko , kurtałke i wychodzimy, prowadzi mnie do małego, drewnianego domu (była to godzina 19.00, ciemno), otwiera a tam pełno świec i wielkie podświetlane jacuzzi... szybciutko się rozebraliśmy wskoczylismy do wody która była mega ciepła urochomilismy hydromasaże i przytulanki itp ... kochany nalał winko które tam na nas czekało wypiliśmy po lampeczce no i w pewnym momencie mówi że ma niespodziankę (pomyslałam moze jakis prezent urodzinowy), sięgnął do kurtki i wyjął małe czerwone pudełeczko, ja w płacz połaczony ze śmiechem, i powiedział coś czego nigdy nie zapomne i wyjął pierścionek, było tam tak duzo pary że nie mogłam od razu zobaczyć jaki ten pierścionekjest, później moj ukochany powiedział mi że się mega bał ze bedzie zły rozmiar (a jest idealny),a przez ta parę w tym domeczku nie wiedział czy trafi na paluszek ... I tak w skrócie przebiegły nasze zaręczyny
Tylko pozazdrościć dla TŻ
Cytat:
Napisane przez saveme30 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny jestem tu nowa i tez PM2011 pozdrawiam
Witaj kiedy macie ślub?
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Jestem min. socjoterapeutą i mam grupę swoich dzieciaków, w której prowadzę zajęcia socjo. Ustaliliśmy, że za aktywną pracę nad sobą na zajęciach dzieciaki będą otrzymywac punkty (naklejki) a dla najlepszych będzie nagroda. Dzieciaki są trudne, więc te zdobywanie punktów dla niektórych nie było proste ...ale jeden chłopiec zdobywał naklejki na każdych zajęciach, bo naprawdę świetnie pracował. Jego przemianę uważam w ogóle za swój mały sukces Na początku był nieśmiały, wycofany i zakompleksiony, wychowuje go tylko tato, bo mama nie żyje...
no ale do rzeczy. Wyszło na to, że M. był naprawdę wyjątkowy, więc zasłużył na wyjątkową nagrodę obiecałam mu, że spełnię jakieś jego marzenie, a ponieważ mały interesuje się militariami, obiecałam mu, że zorganizuję mu spotkanie, na którym będzie mógł pooglądać repliki broni, stare motocykle itp. Małemu aż zaświeciły się oczy, aż skakał ze szczęscia
(Musicie wiedzieć, że mój TŻ od dziecka sam robi repliki broni. Ma różne cudeńka, które wyglądają jak oryginały, renowuje stare motocykle itp.)
No i wczoraj udało się spełnić marzenie. TŻ zrobił w swoim garażu wystawę Najpierw z małym gadali o różnych broniach, rozkładali i składali różne modele, (mały naprawdę miał spora wiedzę w tym zakresie) Później przebraliśmy go w wojskowy płaszcz, skóry, kilka różnych czapek, furażerek i hełmów i mały pozował do zdjęć na tle Harleya . Trzymał w garści różne pistolety i robił groźne miny
Trzeba powiedzieć, że mały jest niezłym pulpetem ale wyglądał w tych strojach zawodowo Obaj byli przeszczęsliwi a ja chyba jeszcze bardz
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

dziewczyny trzymajcie kciuki.... dzisiejszy dzień poświęcam na poszukiwanie butów

mam nadzieję, że coś znajdę

papa
szkoda że zakupy nie wyszły
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Uczę się

Trzymajcie wizazowe kciuki jutro i pojutrze
Same zaliczenia
Powodzenia dla Ciebie i Niuni i dla reszty dziewczyn co mają zaliczenia

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

nadtabianie cz. II
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24372753]Nie zrobiłam jeszcze zdjęć, więc pokażę zdjęcia z aukcji.[/QUOTE]
sliczne
Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
To u Nas sala jest zarezerwowana... ładny ośrodek, za miastem...sala też duża się wydaje, więc myślę, że bedzie ok. Tż był tam na weselu w czerwcu i mówił, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jedzenie dobre. i przy podpisaniu umowy musimy zapłacić 30%.
I w Kościele też dzisiaj zaklepłam na 17.09.2011 na godz. 14 więc najważniejsze już mamy Teraz zabierać się za resztę rzeczy ale myślę, że za tydzień na targach ślubnych się zainspiruję jeszcze i może tam się uda zamówić kamerzystę, fotografa itd

mam pytanie to dziewczyn ze Szczecina- znacie może w Szczecinie dobry sklep bieliźniarski, gdzie pomogą dobrać odpowiedni stanik??? U mnie w Gryfinie niestety nie ma takiego

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 21:48   #2439
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość

mam pytanie to dziewczyn ze Szczecina- znacie może w Szczecinie dobry sklep bieliźniarski, gdzie pomogą dobrać odpowiedni stanik??? U mnie w Gryfinie niestety nie ma takiego
Polecam Ebras
http://ebras.pl/5,kontakt.html
Lokalizacja w samym centrum - łatwo dojechać
Panie się zdecydowanie znają na rzeczy. Tylko te ceny... bardzo europejskie ja ostatecznie mój gorsecik kupiłam gdzie indziej, ale tam miałam super dobraną bardotkę firmy Dalia
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 22:09   #2440
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć raz jeszcze!

dziś 4 miesiące do ślubu i 2 lata pracy M. na kopalni

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

niestety.... tym razem nie pomogły.... w drodze do sklepów wyrąbało nam w kosmos sprzęgło.... i pół miasta wracaliśmy na holu

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
eeeh...dzisiaj tż wrócił z wawy i pokłóciliśmy się także z odbierania dzisiaj obrączek nici w niedzielę świętowalibyśmy rocznicę zaręczyn, a też pewnie nie będziemy, jeszcze wcześniej tż obiecywał, że na ferie wprowadzi się do mnie, ale dzisiaj się okazało, że nie pamiętał o tej rozmowie wracając pojechał prosto do mamy do pracy zameldować się, że wrócił, zamiast do mnie, w ogóle wszystko jest nie tak, mam dosyć bycia ciągle na szarym końcu, za mamą
będzie dobrze

Cytat:
Dzięki Kochane Też się cieszę
Tym bardziej, że własnie M. zadzwonił i jedziemy w podróż poślubną na Chorwację wiem wiem, trochę oklepane ale ja nigdy nie byłam na takich wakacjach

Cytat:
a i przyszła biżu
jest piękna, cudowna ładniejsza niż na zdjęciach

Cytat:
i kolejna sprawa odhaczona
zapisałam się do fryzjerki i kosmetyczki i na próbną fryzurę na marzec
wiedziałam że miałam napisać coś Ci

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Kurcze, a u nas chyba świadkowa nie ma bukietu
u mnie nie będzie miała, w większości wesel na któryc h byłam miałą bransoletkę

Cytat:

Wiecie jaka u mnie beznadzieja. Miałam pomagać TŻtowi w remoncie i mieliśmy tam dziś nocować...a ja co? rozchorowałam się Jestem ledwie żywa, boli mnie każda kosteczka Kochany odesłał mnie do domu. Spałam do 17:00 jak zbita No a w niedzielę chrzciny ...nie wiem jak ja pójdę do tego maleństwa
zdrówka

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

dzieki za zdjecia ślub mamy w karczmie góralskiej w Koniakowie, Karczma Ochodzita
ps. zakochałam sie w niej
tzn. wesele tam macie? znajoma miała, ale taka dalsza więc nie znam opinii oprócz tego że się im wszystko poprzesuwało, bo mieli problemy z tamtejszym księdzem i obiad jakoś bardo późno był...
Cytat:
ł

u mnie będzie takie coś właściwie to ja jeszcze u świadkowej na weselach z mojego otoczenia nie widziałam bukietu tylko płaśnie taką bransoletkę..
tzn. jeśli będę miała świadkową a nie świadka..

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2011-01-14 o 22:11
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 22:11   #2441
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hej witam sie ponownie dzisiaj

Nie mam siły nadrabiać, bo oczy mi sie kleją więc uciekam zaraz spać. Chciałam tylko powiedzieć dobranoc

Jutro jade do czytelni, wiec pewnie tez mnie nie bedzie papa papa

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 22:16   #2442
Stysik
Zakorzenienie

Niunia
Ma.ko pa

Stary 2011-01-14, 22:27   #2443
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emiii_87 Pokaż wiadomość
pierścionek jest złoty z jednym brylanckikiem 0,25 nie mam zdjęcia. jak zrobię to wrzucę, ale nie dziś bo się ogarnąć z pracą nie mogę

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

wydaje mi się że możesz, ja też mam tiuloy dół
Wiem, ze masz tiulowy dol, bo pamietam twoja suknie jak pokazywalas. Piekna
A buty juz masz?

Cytat:
Hello Dziewczyny
Nie pisałam nic kilka dni, dośc zagoniona jestem i nawet nie mialam czasu Was nadrabiać dziś już większy luz więc mogę trochę pobyć z Wami

Hmm, ja wogole nie myslalam o bukiecie dla swiadkowej
Wlasciwie to po co jej to? Tylko niepotrzebny balast.

Ja czekam na Tz. A wlasciwie na obraczki Pewnie jutro sie pochwale....
Stary 2011-01-14, 23:53   #2444
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ja chce pudrowe
Znalazłam świetne białe

Ale ja się zastanawiam nad pudrowymi i tymi fioletowymi
No i już urabiam TŻta maślanymi oczkami jak kot ze shreka

Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg but.jpg (12,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but1.jpg (13,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but2.jpg (13,2 KB, 10 załadowań)

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 23:55   #2445
JennyAniolek
Zakorzenienie

dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 05:57   #2446
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć i czołem uciekam na zajęcia mam dzis 4 egzaminy a w niedziele 1 i koniec semestru

będę wieczorkiem paaa
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 08:51   #2447
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Znalazłam świetne białe

Ale ja się zastanawiam nad pudrowymi i tymi fioletowymi
No i już urabiam TŻta maślanymi oczkami jak kot ze shreka
Widzę, że nie tylko ja zakochałam się w Menburze

te różwe butki widziałam na żywo. Są śliczne i bardzo starannie wykonane. A ten model fioletowy wcześniej był też na stronie w kolorze fuksji i wtedy też rozważałam czy ich nie kupić. No ale wygrały moje czerwone

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

P.S. pewnie niedługo na stronach pojawi się nowa kolekcja - taka bardziej kolorowa, bo na razie pojawiło się mnóstwo szarych modeli

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

http://www.lukamo.pl/563-menbur-3789.html tu jeszcze link do pudrowych z wyprz

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

http://www.lukamo.pl/buty/523-menbur-3921.html tu są jeszcze śliczne cieliste i napisane jest w podpisie, że też mają je w kolorze różowym - to będzie taki landrynkowy róż, bo też je wcześniej widziałam na innej stronie
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 08:52   #2448
Stysik
Zakorzenienie

czesc
uwielbiam soboty pracujące
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć i czołem uciekam na zajęcia mam dzis 4 egzaminy a w niedziele 1 i koniec semestru
ale fajnie ja mam koniec z końcem stycznia chyba że w marcu

Stary 2011-01-15, 09:04   #2449
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Hmm, ja wogole nie myslalam o bukiecie dla swiadkowej
Wlasciwie to po co jej to? Tylko niepotrzebny balast.

Ja czekam na Tz. A wlasciwie na obraczki Pewnie jutro sie pochwale....
u mnie jest taki zwyczaj, że bukiet świadkowej PM zostawia przy ołtarzu MAtki Boskiej więc po to ten bukiet

A tak w ogóle to dzień dobry
nic mi się dziś nie chce powinnam się uczyć chociaż trochę, bo w tygodniu nie będę miała czasu zbytnio...:P
ale plan na dziś to upiec ciasto

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
czesc
uwielbiam soboty pracujące

ale fajnie ja mam koniec z końcem stycznia chyba że w marcu
ja mam sesje 5-6 lutego:/ niby duzo czasu, ale jestem tak zawalona innymi rzeczami, że powinnam wykorzytac ten weekend, jako jedyny wolny :P,na naukę... blee

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 09:07   #2450
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam sesje 5-6 lutego:/ niby duzo czasu, ale jestem tak zawalona innymi rzeczami, że powinnam wykorzytac ten weekend, jako jedyny wolny :P,na naukę... blee
ja w sesji będę miała tylko 3 egz... gorzej teraz... codziennie coś mam, a często mam kilka egzaminów w jeden dzień

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

w dodatku w środę muszę 3 rozdziały pracy oddać

Stary 2011-01-15, 09:23   #2451
booziaczek
Zadomowienie

za wszystkie trzymam kciuki co do moich spraw to wczoraj po nie miłej rozmowie z siostra szwagierki poszłam do krawcowej i odrazu wzieła miare i wszystko 31.01 mam juz pierwsza przymiarke poprostu szok moze troche drozej ale za to moge wymagac i mam pod nosem milego dnia i powodzenia ps jak cos to w realu 4 litry soku sa zza 3,80
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:24   #2452
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Miłego dnia

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:25   #2453
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
za wszystkie trzymam kciuki co do moich spraw to wczoraj po nie miłej rozmowie z siostra szwagierki poszłam do krawcowej i odrazu wzieła miare i wszystko 31.01 mam juz pierwsza przymiarke poprostu szok moze troche drozej ale za to moge wymagac i mam pod nosem milego dnia i powodzenia ps jak cos to w realu 4 litry soku sa zza 3,80
uu czyżby siostrze szwagierki nie chciało się szyć?
Stary 2011-01-15, 09:33   #2454
booziaczek
Zadomowienie

wiesz zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy...nawet nie widziała materiału a juz mowi ze zły ze za sztywny ze nie wie czy starczy czy nie zepsuje materiału a mam wiecej niz mi 3 inne krawcowe mowiły, do tego chce zajsc w ciaze jednym slowem 1000 powodów zeby nie robic moze dac mi namiar do jakiej dziewczyny co mieszka 50 km za kielcami wiec podziekowałam. a ta moja krawcowa szyje własnie przede wszystkim suknie slubne wiec bede miala spokojna głlowe widziałam wczoraj próbke szyła zze zdjecia kolekcja meggie sottero i wygladała identycznie byłam w szoku myslałam ze ktos przyszedł suknie przerobic!

Stary 2011-01-15, 09:38   #2455
happy2gether
Wtajemniczenie

No to super. Przynajmniej nie będziesz musiała się stresować.
ehh czeasem z rodziną (nawet dalszą) najlepiej się wychodzi...na zdjęciu
Stary 2011-01-15, 09:51   #2456
morenica
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczynki
Ja uciekam zaraz oglądąć dla Nas mieszkanko, niestety bez TZ bo siedzi na zajęciach. To już kolejne i nie mam już siły dosłownie, bo zawsze coś, a to cena zła, a to mieszkanie beznadziejne do kapitalnego remontu, a to piętro, a to aneks mały i tak zawsze coś. Jedno mi się baaaardzo spodobało, ale jak poszłam obejrzeć je potem z TZ to Jemu z kolei coś tam nie pasowało...i byłam na Niego zła jak cholera. Bo ja chcę już mieszkać na swoim, rodzice w prezencie ślubnym właśnie mieszkanie chcą Nam kupić, On kupę kasy buli za stancję, więc to co płaci może na czynsz dać. Niby chce jak najbardziej, ale zaraz potem tekst, ale może poczekamy do końca lutego, bo ceny mogą spaść :/

A Wy szybko znalazłyście swoje cztery kąty?
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:53   #2457
booziaczek
Zadomowienie

dlatego od pocztku nie byłam za tym ale mnie zmolestowała mama siostra i szwagierka i tak wyszło na moje wczoraj przez to cale zamieszanie z krawcowa zapomniałam ze umówiłam sie z łobuzem na kolacjie w restauracji z okazji moich urodzin i biedak czekał na mnie na ja nawet tel nie wziełam ale na szczescie nie obraziłł sie i zrozumniał dobrZe ze mama bo stał by i marzłby na dworze...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 10:32   #2458
happy2gether
Wtajemniczenie

Ależ się fatalnie czuję . Wszystko mnie boli...a jutro chrzciny
Stary 2011-01-15, 11:11   #2459
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
o i znacznie mnie stresu będzie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczynki
Ja uciekam zaraz oglądąć dla Nas mieszkanko, niestety bez TZ bo siedzi na zajęciach. To już kolejne i nie mam już siły dosłownie, bo zawsze coś, a to cena zła, a to mieszkanie beznadziejne do kapitalnego remontu, a to piętro, a to aneks mały i tak zawsze coś. Jedno mi się baaaardzo spodobało, ale jak poszłam obejrzeć je potem z TZ to Jemu z kolei coś tam nie pasowało...i byłam na Niego zła jak cholera. Bo ja chcę już mieszkać na swoim, rodzice w prezencie ślubnym właśnie mieszkanie chcą Nam kupić, On kupę kasy buli za stancję, więc to co płaci może na czynsz dać. Niby chce jak najbardziej, ale zaraz potem tekst, ale może poczekamy do końca lutego, bo ceny mogą spaść :/

A Wy szybko znalazłyście swoje cztery kąty?
ja znalazłam od razu jak tżta poznałam ale to są jego cztery kąty
Cytat:
dlatego od pocztku nie byłam za tym ale mnie zmolestowała mama siostra i szwagierka i tak wyszło na moje wczoraj przez to cale zamieszanie z krawcowa zapomniałam ze umówiłam sie z łobuzem na kolacjie w restauracji z okazji moich urodzin i biedak czekał na mnie na ja nawet tel nie wziełam ale na szczescie nie obraziłł sie i zrozumniał dobrZe ze mama bo stał by i marzłby na dworze...
biedny tżt
Cytat:
Ależ się fatalnie czuję . Wszystko mnie boli...a jutro chrzciny

Stary 2011-01-15, 11:14   #2460
karolinusienka
Zakorzenienie

witam
ale sie rozlozylam...lamie mnie w kosciach, jakis paskudny kaszel...
ehhh paskudny wirus
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości