|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy |
|
12 | 21,43% |
| Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło |
|
37 | 66,07% |
| II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... |
|
7 | 12,50% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() co to kogo obchodzi ??? |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Aż się boję kompa wyłączyć bo jutro jak wejdę to sie nie ogarnę
![]() właśnie z zafascynowaniem oglądam co moje dzidzi w brzuchu wyprawia bo cały brzuch mi skacze no czad![]() zmykam dziewczynki dobrej nocy
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś! Ale masz super z tymi akcesoriami! Parę stówek w kieszeni
Który leżaczek? Bo ja aktualnie mam rozkminę leżaczkową i popadam w zadumę nad hybrydowym[?] Bright Starts A za przepis wielkie dzięki! Przez Ciebie zamiast jutro, będę robić teraz i pewnie zeżrę połowę
Edytowane przez mary poziomkowa Czas edycji: 2011-01-14 o 21:43 |
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej wkurza mnie maz, jak mala skacze i on sie smieje z widoku brzusia jak dzieckoz glupiej miny, a mi gada ejjjjjj nie smiej sie bo nie widze jak mala hopsa..
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Ano! Ale nie wiem, o co im chodzi. Równie dobrze mogli napisać coś po japońsku, zrozumiałabym tyle samo
![]() http://allegro.pl/lezaczek-slonik-hy...394591579.html |
|
|
|
#1357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Violisia śliczny brzuś ![]() Dziewczyny normalnie chyba się obrażę nie było mnie tylko 2,5 godz. i 5 stron do nadrobienia . Aż mi smutno jakoś tak ![]() Teraz jeszcze albumy muszę pooglądac, może to mi poprawi humor
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jaki lans, kurde blaszka: http://allegro.pl/carters-sliczny-ba...402868984.html
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciagle jak wychodze spod prysznica to wycieram sie raz dwa, aby tylko w lustro na siebie nie patrzec... Zdjęcia w ciazy nie mam zadnego (no poza urlopem, ale to było dopiero 1,5msc) a i tak uciekałam przed obiektywem.. Coz - takie zycie ! I tak juz zrobilam postęp bo nie płącze jak to bedzie choc ze szczescia tez nie skacze. Mam nadzieje, ze nadal mi sie bedzie moje podejscie poprawiało, a jak zobacze małe to juz w ogole zwariuję Tego sobie zycze chyba moje podejscie wiaze sie tez z tym ze nikt z naszych najblizszych przyjaciol nie ma dzieci i srednio są na nie nastawieni.... Dodam, ze tylko jedna z nas jest poniżej 30, reszta powzyej Po prostu jest to egoizm, tak żyło sie fajnie i wygodnie
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-01-14 o 21:54 |
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, dobre koleżanki-ciocie dobra rada :/ Po prostu większość moich znajomych to studentki, które myślą tylko o imprezowaniu i nie rozumieją czemu ja na piątym roku pracuję, mam męża i jestem w ciąży.
Ale u nas też było w zasadzie planowane (chociaż nie spodziewaliśmy się, że od razu zajdę) i się bardzo cieszymy ![]() A najlepszy był mój tata, który już 2 lata temu mi powiedział, że "im szybciej, tym lepiej, potem dzieci Wam dorosną i będziecie mieć drugą młodość" i chyba się cieszy bardziej niż mama na wnuka ![]() Cytat:
![]() tż do mnie: "Ty coś robisz z mięśniami" a ja: "Nie, to nie ja! To dzidziol!" Cytat:
![]() Brat i bratowa znajomej w ogóle nie chcieli mieć dzieci... A jak się mała J. urodziła, to cała rodzina oszalała A babcia, która się rękami i nogami zapierała, że jest za młoda, nagle znajdowała mnóstwo powodów, żeby przejechać pół miasta i zobaczyć małą ![]() Będzie dobrze
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-14 o 21:57 |
||
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny ale cena ![]() Cytat:
![]() wszystkie umiemy taniec brzucha
|
||
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje matallewar, naprawde takie posty podnoszą mnie na duchu! Wazne, ze moj TŻ sie cieszy JAk widac tylko krowa poglądów nie zmienia
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i cos takiego, jeszcze nie wiemy, ale cos w tym styylukurcze musze pozamawiac z allegro u trzech sprzedawcow i nie wiem od ktorgo zaczac |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli jestem jakieś 5 dni do tyłu za Tobą |
|
|
|
|
#1367 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale to wzruszajace i zabawne jaka facet ma radoche, i mine jak widzi brzusio skaczacy, bo to kolejny dowod ze tam cos jest oprocz filmu usg.. bo niby skad on to maja poczuc.. Cytat:
tego ci zycze![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
pochwal sie
|
||||
|
|
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję grzecznie iż uczciwie doczytałam miłe Panie strona po stronie, wpis po wpisie!
mary poziomkowa motyla noga jak ja wyłam ze śmiechu! Do tej pory mam ataki jak sobie przypomnę "pierdyliard pokus kulinarnych" normalnie padam
|
#1369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po 3 miesiacach sie udało niech ludzie myślą ze to wpadka, ale ja juz tak pragnełam tego dziecka ze po 2 meisiacu staran jak na teście zobczyłam tylko 1 kreske to sie popłakałam ,ze to jeszcze nie teraz... myślę, że jak urodzisz i położą Ci na brzuszku taką mału kruchą istotę która spojrzy na Ciebie tymi ufnymi oczkami już nigdy nie będziesz chciała cofnąć czasu... do tego trzeba dorosnąć a wiek kalendarzowy nie ma nic do tego![]() Cytat:
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wtedy jeszcze tak mocno dzidzia nie waliła. I w ogóle nieśmiała jakaś, bo przy siostrze też nie chciała pokazać, co umie na razie
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jade po kolei u jednego biore butelke brownsa 240 i 120 kocyk drewexu cudny i super wydajny po prawniu nic sie nie dzieje bo szwagierka ma i aspirator nosefrida |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
i jestem jeszcze na chwilkę
!tak jest pani doktor Cytat:
.Cytat:
i ja tez mam, jak to mój TZ powiedzial: pępek jak kanion bardzo głęboki i zaczęłam sie już tym martwić, bo tu każda ma wystający.Cytat:
.Cytat:
chciałabym umiec być taka wredna Cytat:
Cytat:
.pyyyyyyyyyyyycha ale mam po potem zgagę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kurde - znowu mi nie zacytowało wszystkich wątków ........... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr mykam do łóżeczka Kochane! dobranoc. daisy - wiem co mówisz, może nie tak do końca, ale ja tez: praca, kariera, i świadomie było mi się ciężko zdecydowac na dziecko. 30 na karku i myśle: kiedy?! jeszcze mam cholerną endometrioze która utrudnia (lub też nie - ale nie wiadomo jak w danym przypadku) zajście w ciążę i sobie myśle - odstawiam tabletki i odstawilam. drugi cykl i dwie kreski - teraz..... teraz kocham moje maleństwo ponad wszystko. poczujesz jak je zobaczysz - ja mam jeszcze świra na punkcie swojej pracy i kariery zawodowej, ale podobno to się w jednej sekundzie zmienia. dobra - nie czytam Was już bo stą dnie pójde .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-01-14 o 22:17 |
||||||||
|
|
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak wieksze zakupy i roznorodne to polecam |
|
|
|
|
#1375 |
|
Wtajemniczenie
|
moniqac a właśnie ze nie wszystkie... mój pępuszek też jeszcze głeboko głęboko...może bardziej napiety, ale nic nie wskazuje, by miał wyskoczyć. Poprzednio też nie wyszedł
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście parcie mam tylko na kwaśne Oj, kapustę kiszoną... |
|
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
violisia godne uwagi :tak:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- To kochana trafiłaś... Oć no tutaj do mnie (pokazuje wielką miche kapuchy kiszonej popełnionej przez mamunię) oć oć...
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
O baby nie mam sily... tak sie tostami objadlam
![]() Nie wytrzymalam i polecialam po ten toster i ananasy i teraz nawet ruszyc sie nie moge. Antos kopie takze jemu tez musialo smakowac ![]() Mialam doladowac fotki, ale nie mam sily sie wto bawic. Jutro wrzuce tymczasem ide poogladac albumy ![]() Antkowi nic nie kupilam. Mialam w reku pare rzeczy, ale jakies takie byly... nie do konca. Nie chce nakupowac bzdur dlatego sie wstrzymalam Aha znalazlam pare ciuszkow z bawelny organicznej cokolwiek to jest... w dotyku cudowne, mieciutkie, milutkie... wzornictwo i styl do kitu Martynka, Ja_gusia nie martwcie sie. Na dniach wam brzuchy wyskocza... nawet sie nie obejrzycie i spodnie do kolan wciagniecie ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Moj pepek to tez gleboka dziura i nie widac by cos sie wybijalo do przodu
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty to sobie wymyslasz powody do zmartwień
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy, witaj w klubie niezdecydowanych i nie-wiadomo-czy-ucieszonych. Na początku szok, potem jeszcze większy szok i myślenie co teraz, a potem się oswajałam. Przełom nastąpił po USG połówkowym, kiedy to zobaczyłam istotę, która łapała się za głowę, ruszała i okazała malutką dziewczynką. Od tamtej pory postępujące zbudynienie mózgu
![]() Ale i tak się boję, bo będzie potem. Pisałam kiedyś, że dziwnie to będzie, kiedy w naszej sypialni wyląduje Kosmitka i co z taką zrobić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

nie było mnie tylko 2,5 godz. i 5 stron do nadrobienia
Czekamy na Ciebie fasolko

choc ze szczescia tez nie skacze. Mam nadzieje, ze nadal mi sie bedzie moje podejscie poprawiało, a jak zobacze małe to juz w ogole zwariuję 

.