|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Ana tacy napaleńcy to wiesz... my mięliśmy taką panią od emisji głosu swoją drogą oprócz tego że była profesorem śpiewaczką operową a na mojej obronie okazała się świetną babką to jednak cholera na samą myśl mam dreszcze, proste plecy nogi podparte pod kątem prostym na stojąco brzuch wciągnięty pierś do przodu pośladki ściągnięte szczególnie z tymi pośladkami nas terroryzowała i ciągłe to narzekanie że umrzemy bo nie potrafimy oddychach trzymać postawy itd... hahahahahaha
Katunia dokładnie tak jedna wielka powtórka bo nie wszyscy przerabiali to samo na licu - szczególnie że mięliśmy na mgr ludzi np z turystyki którzy na uzupełnienie poszli na wczesnoszkolną to nic że musieli wszystko zaliczyć z lica - całe różnice.. bo wiesz po innych pedagogikach nawet po socjologiach czy filologiach to kumam ale po turystyce?no i wykładowców mięliśmy tych samych w większości ale co innego praca na wykładzie z 19-17 a co innego z 190 tak samo jeśli chodzi o ćwiczenia nie było już tak fajnie bo inaczej się pracuje jak pisałam z 17 a inaczej z 40 bo u nas na licu nawet wykłady były jak ćwiczenia taka była nas garstka
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-14 o 21:33 |
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Mam rozumiec ze bateria sie podoba tak? ![]() slicznie dziekuje
|
|
|
#3723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha nieźle z tymi pośladkami ![]() ![]() K. ![]() Cytat:
Taaaaak bosko
|
||
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
A tam nie ma czym się chwalić...
przyłapali mnie jak wychodziłam z autobusu i miałam opowiedzieć troszkę o sobie, żadnych tam rewelacji powiedziałam o mojej ulicy, braku chodnika, miał to wykorzystać w innym artykule, ale jakoś tego nie widzę
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Żabcia super wygląda ta łazienka, taka klimatyczna
reszta też fajnaKatunia z rodzicami jeździłam zawsze na pielgrzymke dla dzieci, byłam też raz na zjeździe ministrantów, a teraz lubię jeździć jak jest jakaś zwykła niedziela, bez pielgrzymki, nie lubię tych tłumów. A na święcie młodzieży nie byłam ani razu.
|
#3727 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
rosi to sobota nalajcie sie zapowiada.
![]() zabcia super ![]() ale mi brakuje chwili dla siebie - egoistka jak sie ide wykapac to mam radoche ze nie wiem. ![]() aha opanowalam malowanie sie z Zuz na reku |
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
|
|
|
|
#3730 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
cześć o matko, ale sobie pospałam. Dopiero co się obudziłam
heheMarta nie wiem jak jest w bloku (ale wydaje mi się, ze wszędzie jest tak samo). To u mojej mamy w Hotelu jak była kontrola już dawno temu to sie okazało, że jedne drzwi się źle otwierają i musieli zmienić. Bo w przepisach ewakuacyjnych jest zapisane, że wszystkie muszę sie otwierać na zewnątrz. A u nich są dwie pary drzwi (taki przedsionek zrobiony). I te w środku się do środka otwierały i musieli je zmienić. Podobno jak sie ucieka z płonącego budynku to łatwiej jest pchnąć drzwi niż ciągnąć india dziękuję, trzymam za niego kciuki. Katunia dziękuję. Zabcia super mieszkanko, strasznie mi się podoba. |
|
|
|
#3732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() to życzę spokojnego przedpołudnia ![]() ![]() Cytat:
![]() helołłłłłłłłłłł ![]() hahaha o wy sportowy wieczór mięliście ![]() no tak jak nie ma to nie ma jak jest to wszystkoCytat:
ale dzięki za odzew
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam drzwi otwierane do srodka i na zewnatrz [2 pary] i spoldzielnia nic nie mowi. Wszyscy co maja podwojne drzwi maja w ten sposob otwierane
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia, ja przecież pisałam, że to zdjęcia od fotografa
Ja też oglądam namiętnie Gotowe ![]() Ja jestem raz do roku na Górze św. Anny ![]() Stokrotko, przykre to jak trzeba uśpić pieska Ja jeszcze tego nie przeżyłam, ale mogę sobie wyobrazić... Jak [piesek jest w domu przez lata, to traktuje się go jak członka rodziny. My na swojego mówimy z siostrami, że to nasz brat![]() Martuś, no ładnie z tym autem ![]() Taaak, masz rację, jestem zboczona jeśli chodzi o układ książek w domu Agatka, ale trafiła,ś na księdza Bezczelny normalnie ![]() Kasiuher, dużo zdrowia dla synka ![]() Madzia, dobre wiadomości o wujku Rosi, ja w pracy do 14.00 |
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie z budynkach użyteczności publicznej hotelach restauracjach urzędach itd maja być na zewnątrz no i teraz też klatkowe - na dwór, nie pytałam o mieszkalne bo mnie to nie interesowało ![]() Cytat:
hahah no tak to jestem pewna że to zboczenie zawodowe ![]() a z autem no cóż rozkojarzenie
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-15 o 09:45 |
||
|
|
|
#3737 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
martucha ahaaaaaaaa
no klatkowe mamy na zenwtarz od dawna ![]() rosi to Ty pij kawe, bo ja jem ciasto mamusinki dobre - czekoladowy 'biszkopt' [bo w zasadzie nie wiem co to jest ale dobre ]przelozony masa krowkowka zmiksowana z maslem mniam
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() HI ![]() U nas tak leje i wieje ,że pewnie się nie ruszę dziś z domu.Kumpela przyjeżdża na kawkę więc szykują się ploteczki ![]() Wiecie co tak sobie ostatnio myślę i myślę ,że tak bardzo nie chcę tu być i cieszę się na wyjazd,ale z drugiej strony zostawiam tu za sobą spory kawałek życia i paru fajnych ludzi ...ech życie ![]() Znalazłam coś ciekawego ![]() http://uk.lifestyle.yahoo.com/home/w...ssa-green.html Okazuje się ,że teraz mogę być spod znaku wodnika a nie ryby
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-15 o 10:05 |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka jak wybywalas za granice nie mialas takiego samego myslenia? ze zostawiasz znajomych,kontakty i rodzine? Ja zauwazylam ze ludzie przyhcodza i odchodza. nie ma sie co przywiazywac za bardzo. I czesto ludzie ktorych uwazalam za bliskich w kontaktach, jak sie wyprowadzilam stali sie tak odlegli ze nie mam o czym z nimi rozmawic. Dziwne to.
Szkoda ze czasami tk ciezko utrzymac znajomosci na odleglosc
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka doskonale Cię rozumiem. też tak miałam jak wyjeżdżałam.
Poszłam sobie zrobić tosty i kawkę na śniadanko. jejku dziś od wielu tygodni mamy w końcu wolną sobotę tzn ani my do nikogo nie idziemy anu nikt do nas szok.... Kliwia ciasto brzmi pysznie atomufka też to wczoraj widziałam, na onecie było. Podobno mi się też znal zmienił ale bez jaj, ja tam zawsze jestem bliźniak i tyle.
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-15 o 10:07 |
|
|
|
#3742 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
kurcze a ja znowu nocka nie przespana , ja sie dosłownie wykończę madzialenka ja lubię tak sama sobie posiedzieć tylko z mężem i synkiem przed telewizorem pod kocykiem i zjeśc cos jeszcze dobrego dzięki za kciukaski dla Dominika , jejku żeby mu tak szybko to przeszło pogoda nie nastraja do niczego dzisiaj mam dzień wolny tzn mam już wszystko posprzątane poprane a obiad dzisiaj mąż robi także leże do góry tyłkiem , ale mnie tak głowa boli że szok
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu no właśnie mam dzis taki plan
Pyszna kolacja z mężem, winko, kocyk, filmy taki mega romantico wieczór hm.... w sumie to z wyjątkiem winka to mamy takie codziennie, ale kit. Romantyzmu i przytulania nigdy za wiele
|
|
|
|
#3745 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi tutejszymi znajomościami to się nawet nie łudzę ,że przetrwają,część pewnie tak,a reszta ...Na emigracji niestety jest tak ,że lepiej nie przywiazywać się do ludzi ,bo nikt tu nie przyjeżdza na stałe i potem jest ciężko jak ktoś wyjeżdza...miałam już tak niejednokrotnie.No i nieraz się zawiodłam ...Bardzo ciężko jest utrzymać kontakty na odległość,mi emigracja pokazała komu na mnie zależy w Polsce,znajomi i przyjaciele ,którzy dali radę i są cały czas ze mną przez prawie 6 lat(kiedy jestem tutaj) są bezcenni No ,ale ze wszystkim praktycznie znam się ponad 15 lat więc to pewnie dlatego A z emigracji mam tylko jedną taką naprawdę bliską mi osobę,która już od roku jest w Polsce,ale mamy cały czas bliski kontakt,codziennie gadamy na gg więc to się pewnie nie zmieni.Cytat:
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-15 o 10:21 |
||
|
|
|
#3747 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ktosia...zaświadczenie o zarobkach jest potrzebna przy składaniu pozwu, gdyż koszt sprawy, to Twoja miesięczna pensja, więc wiesz - ksiądź się wkurzył, ze na mnie nie zarobią i za 1000 zł, to może im się nie opłaca prowadzić sprawy przez tyle czasu.
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez od razu lepiej ![]() atomufko, według tego, to mój znak zodiaku też uległby zmianie ![]() Po sześciu latach emigracji powrót pewnie na poły jest trudny, a z drugiej strony się cieszycie, że wracacie do rodzin i znajomych. Ja bym sie i tak zapłakała
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3750 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

dokładnie tak jedna wielka powtórka bo nie wszyscy przerabiali to samo na licu - szczególnie że mięliśmy na mgr ludzi np z turystyki którzy na uzupełnienie poszli na wczesnoszkolną to nic że musieli wszystko zaliczyć z lica - całe różnice..
bo wiesz po innych pedagogikach nawet po socjologiach czy filologiach to kumam ale po turystyce?

nigdy takiego nie widziałam, zawsze srebrne
efekt super
hahaha nieźle z tymi pośladkami
reszta też fajna
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja jeszcze tego nie przeżyłam, ale mogę sobie wyobrazić... Jak [piesek jest w domu przez lata, to traktuje się go jak członka rodziny. My na swojego mówimy z siostrami, że to nasz brat
Bezczelny normalnie