|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
nie słyszysz jak po cichu wyznaję ci to najpiękniejsze uczucie? pachniesz obok mnie. dotyka się łagodnie. każdy dotyk ma echo. |
|
|
|
#4292 |
|
Przyczajenie
|
Miło, że się podoba
![]() i_nie_zmienia_sie_nic , patrysiowa_ , mad_woman - Okradam!Okradam!Okradam! ---------------------------- I znów czytasz w moich myślach Weź telefon do ręki i wyślij mi tego cholern_ego smsa co mnie uszczęśliwi Ej Ty, twardzielu przyznaj się, że tęsknisz -------------- Dan Balan-Лепестками Слез --------------
Edytowane przez MiodowaPanienka Czas edycji: 2011-01-14 o 21:05 |
|
|
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
:*
często za późno się ogarniam.
często za wcześnie idę do przodu. patrzę na gwiazdkę wybraną przez nas oboje i patrząc zastanawiam się czy Ty też patrzysz. nie mogłam dać sobie z nim spokój. dzisiaj z opuchniętymi oczami z szlugą w ręku, kołysząc się z kąta w kąt żegnam Cię na zakręcie. nagle zrozumiałam, że bez Ciebie mogę obejść cały świat jeśli tylko powiesz, że było warto. chciałabym by moje życie było takie proste jak ta właśnie ulica, widzisz ? żegnam Cię. macham Ci na pożegnanie z chusteczka w ręku coraz bardziej rozpacząc.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-14 o 20:58 |
|
|
|
#4294 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna, grise - dzięki Skarby, Wy wiecie, że ja Was też uwielbiam
![]() Mieliśmy okna w tą samą stronę skierowane.
I to nie pomogło.
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że mogę wszystko...ale tylko wtedy gdy będziesz blisko Mnie.
Popatrz, to ten człowiek, dzięki któremu mam uśmiech na twarzy. Potrafiła godzinami czytać książki tylko po to żeby nie zastanawiać się nad swoim życiem, w którym brakowało tylko Jego. Podaj mu dłoń i powiedz 'Jestem z Tobą' a wtedy On zostanie u Twego boku już na zawsze. Czasami ludzie zastanawiają się nad sensem życia. Osobiście uważam, że popełniają błąd. Zdecydowanie lepiej jest słuchać głosu serca..a Ono już wskażę Nam drogę, którą powinniśmy kroczyć. Wiedziała, że nie jest lepsza od innych..i to czyniło ją wyjątkową.
|
#4296 |
|
Rozeznanie
|
'ej ku.rwa - weź ogarnij co to spontan. rusz dupe, żyj - nie planuj jutra! wykorzystaj te naście lat póki możesz. nie mów sobie 'tak nie wypada', bo może już nigdy nie będzie okazji by to powtórzyć?
tak, pewnie - Wy możecie ranić. a gdy ja to robię jestem uważana za podłą sukę - nic nie poradzę , że robię to tak cholernie mocno. / a z takim poziomem inteligencji to spełnisz się zawodowo jako konserwator powierzchni płaskich I nie ustawiaj opisów 'zaje.biście źle, smutno, załamana, ;( ' bo i tak do ciebie nie pisze i nie zapytam co się stało bejbe. czy to przypadek że odcinek na matematyce, zaznaczam Twoimi inicjałami ? - zapomnij o nim. - naprawdę myślisz, że uda mi się wymazać z pamięci całe moje życie? ' |
|
|
|
#4297 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Perełki, okradam, jeśli nie macie nic przeciwko. cuuda tworzycie! Cytat:
na zdrówko ;* ja również Cię okradam
" Dziś mam wspomnienia. Piękne, cudowne chwile. Niezapomniane obrazy. Urywki historii osobistej. Naszej wspólnej księgi. Strony nasiąknięte radością i ciepłem. Powietrze wypełnione echem wspólnego śmiechu. Godziny rozmów. Letnie, gorące dni wypełnione waszymi głosami. Noce nie do końca poważne i odpowiedzialne. Ucieczki i powroty. Wyprawy nocne i dzienne. Nasza ciekawa nuda i głośna cisza. Chwiejne powroty do domu i przyjazne dłonie. Atmosfera przesiąknięta szczęściem.Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień Bo lubie takie małe zamieszanie, gdy w głowie mi szumi, a glosy wokół wypełniają przestrzeń Lubie ten stan, gdy głośna muzyka dosięga mnie z oddali, a szkło ciągle wypełnia się wodą. Gdy mogę przez parę godzin lawirować wokół granic. Widać po oczach, że lubisz czasem tracić kontrolę! Szaleństwo stało się oczami miłości. Ta cisza wcale mi nie pomaga, wręcz przeciwnie. "
posłuchaj jak mi prędko bije Twoje serce. 1.12.2011 Edytowane przez uusiaa Czas edycji: 2011-01-14 o 22:01 |
||||
|
|
|
#4298 |
|
Rozeznanie
|
"Can you take me where you're going
if you're never coming back " /możesz wziąć gdziekolwiek, jeśli już nigdy nie wrócisz. "Know it sounds kinda sad but what's it all for?" /wiem, że to trochę smutne, ale po co to wszystko? "And I just can't take how very much, goddamn, I miss that boy." /i po prostu nie moge pojąć, jak bardzo tęsknię za tym chłopakiem "So tell me this can't be how it's gonna end Tell me my heart somehow, dear God, it's gonna mend" /Więc powiedz, że to się nie może tak skończyć. Powiedz mi, że moje serce, drogi Boże, jakoś wyzdrowieje. Przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść tylko obojętność.
summer au pair - UK! Edytowane przez MUTD Czas edycji: 2011-01-14 o 22:35 |
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
Jakie to dziwnee.. Normalnie mam wrażenie, że staranie się o Twoje względy nie ma sensu, ale kiedy popatrzysz mi w oczy, jest zupełnie inaczej.. Tylko kur*a czemu to ja mam sie starać o twoje względy a nie na odwrót??
|
#4300 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd, marikab - bierzcie Myszki, też podkradłam
![]() latin, backinblack, ratatamm, uusiaa, ciiri, Paralogiczna, suve, your blue eyes - zabieram ![]() " prawdziwa groza, która sprowadza koszmary i paraliżuje sny nigdy nie znika do końca. idealny może być makijaż, ale nie mężczyzna. myślą, że jesteś smutny, a Twojego uśmeichu po prostu nie widać. nie lubię wieczorów. zdaję sobie wtedy sprawę, jak bardzo zmarnowałam dzień. wszystkie moje problemy powinny brać przykład ze sznurówek. i rozwiązywać się same. czasem myślę, że bardziej za Tobą tęsknię, niż Cię kocham. możesz zostawić telefon w spokoju, gdyby mu zależało już dawno bylibyście parą. znać drugiego człowieka, to wiedzieć, jakie słowa doprowadzą go do łez, a jakie do śmiechu. ludzie szukają miłości, jakby bólu było za mało w ich życiu. "
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
na co jeszcze czekasz?
przecież nie powiem zostań, nie powiem, że tęsknię. moja duma zniszczyła mi wiele związków. także i ten. |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenia mają kolor Twoich oczu.
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
ja i ty, niczym puzzle- pasujemy do siebie.
|
#4305 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
marikab- wzięłam na siebie żal, smutek, nienawiść i złość, którą mi podawał by Cię chronić, nigdy się o tym nie dowiesz. to smutne. wiem, że nie dostanę odpowiedzi, ale wiem, że zadane pytanie karmi mą nadzieje, lubię ją. nic mi to nie dało, tylko zburzyło. ile człowiek jest w stanie zrobić dla drugiego człowieka? ile człowiek potrafi znieść dla drugiego człowieka? ile człowiek potrafi cierpieć kosztem szczęścia drugiego człowieka? uśmiech mój powiązany z Twoim, niewidzialną nicą spojrzeń, gdzie ta nić? Merkury w oknie śpiewa mi kołysankę, Wenus gładzi po włosach, bo Ty już nie chcesz. wszystko jest nie tak, ale dla Niego warto. cicho, na palcach, wolno, przed siebie by znowu mnie nie zatrzymał.
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
marzę by był to tylko sen
przechadzasz się z nią pod moimi oknami olaboga słońce za oknem już rok, pamiętasz? subtelnie odczytuj znaki z mojego ciała zagnieżdżaj się we mnie uzależniaj tak jak ja od ciebie
|
|
#4307 |
|
Zadomowienie
|
Christerine - dzię-ku-ję
![]() ___________ 'dość mam już samotnie wypijanych herbat, które nigdy przed wypiciem wystygnąć nie zdążą, bo zapatrzeć się nie ma na kogo, by na śmierć o herbatach na chwilę zapomnieć. Przestaliśmy sprawdzać czy potworów nie ma pod naszymi łóżkami, kiedy zdaliśmy sobie sprawę, że są wewnątrz nas. ''niby nikt nie kuma kobiet, ale każdy jej szuka, niby mają jakieś 'ale', ale jak pytam to cisza.'' Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę.'
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
minimum4znaki love" największą dla mnie tajemnicą jest to, czy Ty myślisz o mnie tak samo jak ja o Tobie kiedy zamiera wokół nas, w ciszę zaklęty świt..
na zawsze twoja miłość tworzy z dwóch - jedno nie, to nie Ty masz oczy koloru nieba. to niebo ma kolor Twoich oczu "
|
|
#4309 |
|
Wtajemniczenie
|
"
But yesterdays gone we gotta keep moving on I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya The times that we had I'll keep like a photograph And hold you in my heart forever I'll always remember you ale wczoraj odeszło, i musimy ruszyć dalej jestem tak wdzięczna za te wszystkie chwile, tak zadowolona, że cię poznałam czas który spędziliśmy razem zachowam na zdjęciach i zatrzymam cię w moim sercu na wieczność zawsze będę cię pamiętać Jak co miesiąc dostałam rachunek za życie. Od pół roku nic się w nim nie zmienia. Płacę cały czas łzami a bilans miłosny i tak jest ujemny. Właśnie tak wygląda logika w miłości. Wolno ci kochać, wolno ci marzyć, wolno ci o nim śnić. Ale mimo to nie wolno ci być koło niego i spędzić z nim reszty życia. -Kocham cie, wiesz? -Tak, wiem. -Kocham cię więcej, niż jest ryb w morzu i mocniej, niż świeci księżyc- wyznał. Spojrzała na niego z ciekawością, a on wzruszył ramionami. -Tak mówiła mama, gdy byliśmy mali. ![]() "
|
#4310 |
|
Rozeznanie
|
dzieeeeeki ;*
otojest, caroline060 - brakuje tu was ;( ♥ Miłość jest żartem dookoła.. Życie jest takie, jak sobie je urządzisz You were the one that I believed in. I was the one who was in L.O.V.E. Byłeś jedyny w którego wierzyłam. Byłam jedyną która była Z.A.K.O.C.H.A.N.A Dlaczego nie możemy po prostu cofnąć się i usiąść Porozmawiać o tym.. Pomyśleć że, to jeszcze nie koniec.. Chodź, złap mnie za rękę, wiesz że nie mogę iść sama.. Jesteś zauroczony czasem, który spędziliśmy razem? I nigdy nie mów nigdy.. |
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co? czasem myślę tylko o tym
|
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
- robię doktorat z psychologi . - poważnie ?? - nie no .. ale kozacko zabrzmiało nie ?
- Co mu się stało? - Myślał , że pokonał organizm , a organizm pokazał mu , że tez ma potrzeby i nie można ich ignorować ... - A po ludzku ? - Zemdlał ... i schowała się pod łóżko w obawie że kogoś zawiedzie . Całe google przewróciłam do góry nogami . Ale i tak nie znalazłam odpowiedzi na pytanie , co się z nami stało . - Spałeś z nią ? - Nie , całą noc nie zmrużyliśmy oka . Nie mogę zabić tego komara, w jego żyłach płynie moja krew . Tej nocy wdrapię się na księżyc , ułożę się na rogaliku jak w hamaku i wcale nie będę musiała zasypiać , żeby śnić . mężczyzna widząc stojącą przy drodze kobietę, podjeżdża i pyta: - podwieźć cie ? - nie po dwieście pięćdziesiąt - a ty kto ? - dobra wróżka - z siekierą ?! - a widzisz , jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach . obiecaj mi .. że jeśli kiedykolwiek coś się zmieni - powiesz mi o tym . bez strachu . weźmiesz mnie na kolano i wszystko wytłumaczysz . wnuk się pyta babci : - babciu widziałaś może moje tabletki z napisem LSD ? - ******* tabletki ! widziałeś tego smoka w kuchni ?! Jeszcze przyjdzie taki dzień , że tak się spijesz, że położysz spodnie do łóżka, a siebie przewiesisz na krześle. w złym miejscu , o złym czasie . witamy w piekle , gdzie telefon traci zasięg . szczerość , to nacisnąć " enter " w momencie , gdy chcesz nacisnąć " backspace " . Kocham Cię tak bardzo , że nawet jak by Justin Bieber klęknął ku*wa przede mną na swoim zaje*iście sexownym kolanie i z tym swoim boskim akcentem spytał się czy za niego wyjdę , powiedziałabym , że już oddałam komuś moje serce . Jeśli usłyszysz przypadkiem w radiu lub telewizji , o rozszalałej histeryczce tańczącej na skraju wieżowca z butelką wina , krzyczącej do przechodniów, że życie jest brutalne a cukier za słodki - to będę ja zmagająca się z tą chorą miłością...
|
|
#4313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() backinblack, grise, latin, Christerine, Paralogiczna, uusiaa, Martusssia, happyend - jesteście boskie! ![]() a czy to coś zmieni ?
po raz setny mówiąc Ci, że kocham ? wiesz, mi to się wydaje chore. bo mów do słupa, a słup jak dupa. chciała kochać - musi cierpieć. czy to jest potrzebne ? zadaję sobie czasami takie pytania, na które sama nie potrafię odpowiedzieć. chciałam Ci pokazać tą radość, obwiązać szczęściem. a Ty tak po prostu zrezygnowałeś. i weź tutaj trwaj i być normalna.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-15 o 12:16 |
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na 5 min.
![]() nie czytałam was od dawna i mam wiele do nadrobienia, więc jeśli były jakieś pochwały to z góry bardzo dziękuję. ___ pamiętam tę noc jakby była wczoraj, pamiętam byłam ja, Ty i ona. dzisiaj gryzie mnie, tych 100 pocałunków, tak jak 100 nocy razem i 100 papierosów. a zapach poranku zawsze przypominał mi Ciebie, teraz przypomina, że znów muszę walczyć sama ze sobą, aby nie rozpłakać się na środku ulicy, kiedy znów przebijesz mnie swoim wzrokiem. nie mogę uwierzyć, że moim nauczycielem życia, przez tak długi czas, był taki dupek. Kocham Cię - tak banalnie jest to powiedzieć, ale nigdy wtedy, gdy okazuje się to prawdą. |
|
|
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89
MiodowaPanienka- kradnij rybko, kradnij naiwnao - zabieram agatka944 - your blue eyes - okradam ![]() - Wiesz, już nie będę walczyć. Jeśli będzie nam pisane to samo się ułoży, jeśli nie- to nie. Prosta matematyka.
- Nigdy nie rozumiałem matematyki. - Ja też nie... - A teraz mamy zadanie do rozwiązania... Razem .
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam: Siatkarka18, naiwan0, MalinowaGirl, so_steadfast, wsobienoszeniebo, uusiaa, your blue eyes, minimum4znaki, agatka944 (poprawiasz mi humor
Chwile, gdy różową słomką popijamy szczęście Niektórzy ludzie stają się naszymi przyjaciółmi i zostają na chwilę, zostawiając piękne ślady w naszych sercach W kolorach tęczy, tańcząca wśród kropli nowojorskiego deszczu Czy zdołam zatrzymać czas w tej samej minucie? Żyj przy mnie choć chwilę, a ja tą chwilą będę żyć Dziwnie kurczą si ulice, kiedy całujesz moje usta
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
ukrywamy miłość w najciemniejszych zakamarkach tamując jej drogę obojętnością,
a ona i tak przemyka i siada w promieniach słońca Najgorzej jest kiedy myśli rozwalają Cię od środka, niszczą cały ład w Twojej głowie, chaos w Tobie i dookoła Ciebie, płacz bez łez, gdy całe ciało płacze, a ty udajesz, udajesz, że jest pięknie |
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic - Proszę i przepraszam , że tak późno
agatka944- być tu jak najdużej bo niezmiernie przyjemnie jest mi czytać twoje posty Jestem w trakcie zapominania. I już nawet nie płaczę za twoim kocham.
![]() Dopiero teraz widzę, że przecież ja mogę żyć i bez Ciebie . Mówił, że jest inteligenty a nawet nie rozumiał pojęcia miłość. Pokochałam twój brak. |
|
|
|
#4319 |
|
Raczkowanie
|
Sama chcę decydować o tym kim chcę być. Abrakadabra i Ku*rwa jesteś przy mnie <3 Kocham Cię Nawet wtedy Gdy mówisz, że masz mnie już dość. Ciągle powtarzał, że jestem tą jedyną.
'Najbogatszy jest ten co swych bliskich nie traci' Dobrze wiedział, że zawalił nie jedną rzecz. Wszyscy poprzedni mówili, że zrobią dla mnie wszystko, nigdy w to nie wierzyłam, Nie wiem dlaczego ale właśnie przy Tobie jestem w stanie to zrobić. Pozwolić odejść osobie którą kochamy jest łatwo..Trudniej jest przyzwyczaić się do jej nieobecności.
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za pochwały 'Gdyby kózka kwiecień plecień to by ślimak chuj Ci w dupę.' ![]() Ciekawość - sprawia, że pragniesz coraz bardziej i bardziej.. Znalazłam w życiu to co jest najważniejsze.. Znalazłam miłość.. Znalazłam Ciebie. ;*
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.