|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
kotka, chcesz miec takie proste jak ja?
a przeciez ja mam falowane a gęste moze i są, ale cieniutkie ![]() głuptas jestes, ślicznie Ci w falach. A jakbys zostawiła grzywkę prostą a polokowała sie tylko od wysokości uszu? A buzia to ja nie wiem w którym miejscu jest gruba? Jestes śliczną dziewczyną. I masz tu moją ulubiona grzywkę- obcięta idealnie
|
#1712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też kiedyś się tu udzielałam, ale po świętach na spontanie przyciemniłam włosy i już nie jestem jasną blondi Też chciałam przyciemnić palette (rozgrzewający imbir), ze względu na zdjęcia dziewczyny, która używała tego kolorku. W końcu jednak zdecydowałam się na inną farbę (alfaparf), dlatego nie wypowiem się co do palette. Popieram jednak dziewczyny, kolor na rozjaśnionych włosach wychodzi co najmniej ton ciemniejszy
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Magda ;)
|
Kotka,a ja się wyłamię
![]() mi się tam nabardziej podoba 2 foto z prostymi włosami i grzywką ![]() Chociaz tak jak mówi Cascada mysle,ze dobrze by Ci bylo w kreconych,ale z taka grzywka dluzsza na bok |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi chyba też bardziej podobasz się w prostych ale to dlatego, że ja uwielbiam długie i proste blond włoski Noś sobie na zmiane raz tak raz tak a no i ni dziwię się że Tż zachwycony![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee no wlasnie nie wiem czy te 613 i Imogen jakos sie roznia?
Ona nie ma chyba strasznie zoltych, znowu te 613 tez wydają sie z refleksem chlodno-zimne. No nie wiem czy te jej nie sa za ciemne, ale ja nie patrze obiektywnie. |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka ja rownież uważam jest Ci ładnie i w prostych i w kręconych
|
|
|
|
#1718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
słodka jest ![]() Cytat:
![]() Zresztą w prostych też ślicznie. Jak buźka śliczna to i każda fryzurka pasuje Ja bym zmieniała, czasem proste, czasem fale, tak jak dziewczyny radzą i cudownie wyglądasz w blondzie |
||
|
|
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
Jaki kolor
![]() :conf used:włosków ma ta dziewczyna na maxa mi sie podoba??????
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Rozeznanie
|
dzieki kusi fajny i wygladaja tak zdrowo......
|
|
#1722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
narazie odżywiam to co jest i za dwa miesiące nałożę ten szampon, zobaczę jak sie będę czuła w tym kolorze i jak się będzie wypłukiwać. a później zobaczymy. chcę zapuścić, więc wolałabym jak najmniejszym kosztem dla kondycji teraz farbować.a tak przy okazji nie wiecie dziewczyny jaka woda jest w tych szamponach palette? |
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka
Mi sie bardzo podoba w prosciutkich. Ja to kocham proste wlosy bo sama mam falo loki. Ale musze przyznac ze dla odmiany dobrze zrobic loczki. Sliczna z ciebie panienka. Caskada I jak tam porownalas krem nivea? Wiesz wczoraj oblukalam i w rossmanie juz weszyly mleczko tonik i kremy na noc i na dzien do roznych rodzajow skory. Na dzien kosztuja 6€ na noc prawie 10 € Narazie mam zapas ale jak tylko beda w promocji to sobie kupie. Tylko ze ja to musze juz zaczac uzywac kremy do cery dojzalej.
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje za gloski oddane na moja coreczke
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- ale wloski widac ze zdrowe i lsniace grube dlugie poprostu super!!!! pewnie naturalne
|
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
własnie patrze na te włoski i dostaje ochoty na naturalne,juz nie pamietam jak moje wygladały od dawna juz farbuje mam teraz taki miesieczny odrościk i sie zastanawiam co tu robić.....
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
adzio
nie dzis nie bylam w kosmetycznym ale bede w poniedzialek mialam ten krem w reku jednak zapomnialam spojrzec czy zawiera alkoholz mleczka jestem na razie zadowolona bardzo dobrze oczyszcza makijaz zwlaszcza na moich oczach bo mocno je maluje pozostawia taki przyjemny film na skorze a to dlatego ze zawiere te cenne olejki![]() ja tez szukam i uzywam juz kremow dla dojrzalych cer zeby zwalczaly zmarchy mam nivea na dzien Q10 i zjaje witaminowa do skory dojrzalej
|
|
#1727 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Cytat:
Też tak mam, z tym, że ja stoję godzinę z ciuchem i wyobrażam sobie w głowie wszystkie możliwe zestawy z tym, co mam w szafie i nowym nabytkiem, hehe Ale dzięki temu nauczyłam się kupować to, co naprawdę mi się przydaje, a nie to, co podoba mi się na wieszaku w sklepie w danej chwili.Cytat:
Kotka, pięknie te Twoje zakręcone włosy wyglądają A w ogóle to miałam na dziś wizytę u fryzjerki zaplanowaną - blond pasemka, żeby już przejść do blondu konkretnie. Pojechałam na 9, podjeżdżam pod salon, a tam woda po kostki. Zalało moją fryzjerkę |
||
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
malaika dziekuje
![]() Dziewczyny musze kupic tusz do rzes, zawsze jak wklejacie zdjęcia macie takie piekne rzesy, a ja nie moge wiecznie dobrac tuszu. Poradzcie jakis dobry, najlepiej zeby wydluzal i pogrubiał. |
|
|
|
#1729 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kazdym razem kupuje inny bo testuje Ale bardzo do gustu mi przypadł Maybelline Volume Express Curved Brush, bardzo fajnie pogrubia i wydłuza, i podkreca ![]() Lubie też Rimmela Volume Flash Max JEszcze z takich fajniejszych, kiedys w prezencie dostałam L'oreal Telescopic Clean Definition i ładnie wydłuzał i rozdzielał, ale zero pogrubienia i podkrecenia. Ten Maybelline i Rimmel to jak narazie dla mnie numery 1
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny, musze poszukac bo moje rzesy juz z miesiąc tuszu nie widziały
![]() Myslalam z poczatku o Loreal Collagen ale ma złe oceny na KWC. |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poleciłam Ci maskę matrixa i jesteś zadowolona, zaryzykuj ![]() A może nie możesz dobrać tuszu bo źle malujesz? I ja jeszcze maluję zawsze rzęsy szczoteczką od przodu rzęs i od tyłu, nie wiem czy rozumiesz ![]() A collagene może ma złe oceny ale jest zaje***
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-15 o 19:37 |
||
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam swoje rzesy sredniej długości, na końcach jasne, ogólnie jasne, i dość rzadkie. No i niewiele ich. Od przodu do tyłu mowisz? ![]() I wartstwy 2? Mi zalezy zeby sie nie kruszyl, bpo tak wpada do oczu i pieką zaraz A Diorshow miałas? |
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć blondaski - ja tylko na moment
![]() Agatko - świetne włosy ma ta Foxy - ale cena troszkę powala. Jeśli chodzi o odcień to tu jest tutorial ona pokazuje włosy do kamery - według mnie te co podałaś są jakieś żółtawe - ja bym brała ash blonde http://foxylocksextensions.com/pages/Video.htm 1 tutorial find your perfect shade Kotka - ulala szalejesz widzę z fryzurkami - mnie też u Ciebie bardziej proste się podobają ![]() Kedud - o prepigmentajci ppisała Bunny kiedy ja zacżęłam mówić o przyciemnianiu włosków. Ja przyciemniałam farbą - Kopenhagą - ale jej woda była obniżona do 3% by krzywdy włoskom nie robić |
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz 613 jest bardziej mixem ciepłego i chłodnego, jak myslisz? Tego Imogen na tutorialu nie ma |
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed chwilką oglądałam I ona właśnie mówiła, że on jest taki cieplejszy i jednolity, a 613 faktycnzie bardziej taki miksik. Hmm Ash mogłby byc jak dla Ciebie faktycznie za jasny. Obstawiałabym 613 Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-01-15 o 19:48 |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam problem z tym kolorem, a moze sobie na imieniny sprawie takie wlosy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

a przeciez ja mam falowane
a gęste moze i są, ale cieniutkie 

także załamka. myłam fioletowym szamponem, ale to tylko podkreśliło żółty odrost, bo reszta zrobiła się biała
Też chciałam przyciemnić palette (rozgrzewający imbir), ze względu na zdjęcia dziewczyny, która używała tego kolorku. W końcu jednak zdecydowałam się na inną farbę (alfaparf), dlatego nie wypowiem się co do palette.
ale potrzebuje szybko porady odnośnie dobrego rozjasniacza.Zeby miał kolor platynowy i długo sie trzymał.Moja fryzjerka uzywa Welli ale on szybko schodzi