|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10381 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Pomożemy przejść przez wszystko dasz radę A tymczasem czekamy na konsultację i rozterki PO ![]() dziubam mocno !!! Cytat:
Machszi, biegnę teraz do albumiku ogladać panienki Twoje No i dziewczynki wielki buziolek dla Was
|
|
#10382 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#10383 | |
|
Rozeznanie
|
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Machszi Machszi
![]() Byłam, byłam i powiem tak : pierwsza liga ![]() Ależ panienki śliczne znowu u nas się pojawiły Bardzo gratuluję raz jeszcze No i fajnie, że przechodzisz to tak dobrze, ja też nie wiem co to ból pooperacyjny, bo jakoś tak się ślizgnęłam, ale jak czytam opinie dziewczynek, które Bidusie musiały się tak namęczyć, to aż mnie serduszko boli ![]() A jak teraz widzisz się z powrotem do pracy?? Myślisz, ze dasz radę?? Jak teraz zapatrujesz się na ten temat?? Dziubam raz jeszcze ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
No właśnie pisalam wczoraj naszej Lovely, żeby nie pokazywał już ich Mamie Dobrze mówisz Nie dac się zwariować, to podstawa ![]() "cza czekać" jak to mawia Ktoś ![]() A Twoje panienki jak dzisiaj ?? Ja mam jakieś takie czucie w piersiach od kilku dni, jakby pokarm mi nachodził do nich Śmieszna sprawa, bo taki dreszcz mi przechodzi przez nie A może to przez to, że tam gdzieś pomału zbliża się czerwony alert???? ![]() No i te sutki, które krzyczą z daleka "STOIMY!!!!!!" Ja do nich "leżeć!!!", ale one nie słuchają
|
|
#10384 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakbyś miała pytania to wal śmiało: doradzimy, odradzimy itd. Jeśli chodzi o wybór lekarza to chyba każda miała taki dylemat kogo tu wybrać aby było dobrze. Jesli prześledziłaś ostatnie pare stron to zauważyłaś że wymieniani są różni lekarze. Ja miałam zabieg właśnie u Kasprzyka - niecałe 2 miesiące temu. Nie jestem z Krakowa, ale miałam tam nawet blisko więc kontakt po operacji był ułatwiony. Sama nie wiedziałam za bardzo kogo wybrać, prześledziłam wszelkie strony chirurgów,opinie i wybrałam lekarza, który miał dobro opinię, fajnie efekty i był w miarę blisko! Jesli chodzi o samego dr jest całkiem do rzeczy - konkretny, nie owija w bawełnę i robi co do niego należy. Opieka po operacji rewelacja, klinika dyskretna i nierzucająca się w oczy. Ale wybór dr to indywidualna decyzja. Jeśli masz wątpliwości to idź na parę konsultacji do różnych doktorów. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() Robią się coraz miększe i już bez problemy śpię sobie na boczku Co do tych dreszczy w cycuchach to ja też tak miewam, a przed pierwszym czerwonym tygodniem myślałam że mi jeden cycuś odpdnie od tych prądów. Wrażenia niezapomniane!!! |
||
|
|
|
#10385 |
|
Raczkowanie
|
Machszi nie no gratuluje, a pamiętasz te czasy kiedy do nas dołączyłaś i dopiero dyskutowałaś co gdzie i jak??
Ulas masz racje czas strasznie szybko zaczął lecieć po operacji, a przed dłużył się niemiłosiernie. Witam wszystkie nowe Forumowiczki i Pozdrawiam reszte dziewczynek cmokasy Listopadowa jeśli do nas zaglądasz to na rozbawienie taki filmik http://www.milanos.pl/vid-24416-Dziecko-robot.html
|
#10386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja próbowałam w zeszłym tygodniu leżec sobie przez chwilkę na boczku, ale to była taka kontrolowana, 2-wu minutowa, dziwna sprawa Jakoś tak zakodowalam spanie na plecach, że całą noc bez problemu przesypiam w ten sposób ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Hej Madzienka Słoneczko Jak dziewczynki się sprawują????
|
|
#10387 |
|
Raczkowanie
|
No cześć Magerko
A co do leżenia na boczku na początku, to jest to dziwne uczucie i jeszcze się wszystko ciągnie, przemieszcza, ale na szczęście ten stan długo nie trwa i już wkrótce będziecie się mogły wyspać
|
#10388 |
|
Raczkowanie
|
magerko!!
Nie no 2-3 miechy to nie da rady.... Ale skoro pływać można wcześnie to jakieś szkolenia na basenie koło 3 miesiąca już będzie można robić. Basen ma z 180cm najgłębiej.Woda słodka to i mało balastu.. poza tym sie zobaczy, bo jakoś teraz nie spieszno mi do roboty a raczej do sklepu z bielizną.... ![]() Madzienka,a pewnie ,że pamiętam i nie zapomnę również,że pierwsza mnie baaardzo miło prywatnie przyjęlaś ![]() i popatrzcie jak ten czas mknie.. oby zdrowe i piękne cały czas były te nasze bimbałki!!! dobrej nocki wszystkim
|
#10389 |
|
Raczkowanie
|
A co tu taka ciszaaaaa??
Jakieś nowe fotki powstawiajcie, to pooglądam sobie przynajmniej ![]() Kejsiii....Dawaj pierwsza na zachętę:) Inna.... , Lovellyashhhhhno, kochane.... Nie spać....wstawiać....
|
#10390 |
|
Raczkowanie
|
Machszi rządna wrażeń
|
#10391 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
jest tu dzis ktoś??? ochh dziewczyny wiem, ze jesteście prawie chyba wszystkie tutaj zaobrączkowane, nie to co ja fruwający motylek...
ale poznałam kogoś ciekawego, najgorsze ze jest z Portugalii a wiecie jak to obcokrajowcy..ciągle podrywają ... jak tu zachować zdrowy rozsądek...ehhh ...martwie się a jeszcze nic sie nie wydarzyło...powinnam znacznie częsciej chodzić na randki to by nie było żadnego stresu )
|
|
|
|
#10392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no co za łobuzy. Jest z brodawkami na początku ubaw - Ty i tak nie narzekaj -zimą łatwiej je ukryć Te letnie panienki to dopiero musi być utrapienie takie sterczące antenki potrafią zamieszania narobić. Mężczyźni na taki widok maślane oczy robią ale kobiety zielenieją no nie mam pojęcia czemu Cytat:
Cytat:
Umawiaj się na randkę i po sprawie Obadaj go dokładnie i poznaj lepej A może straci dla Ciebie głowę nie ma co się martwić na zapas ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Marusik to prosimy oczywiście o foteczki po zakupach
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-01-14 o 15:11 |
||||
|
|
|
#10393 |
|
Zakorzenienie
|
14. 01. 2011
![]() beatrycze1 17.01-3 ![]() ![]() ![]() andziarr 20.01 (?)-6 ![]() ![]() rodzynki 31.01-17![]() ![]() zanettt2010 15.02 (?) -32 ![]() ![]() czarnakarola 21.02-38![]() ![]() Morgan34 21.02-38 ![]() ![]() klaudeczka2010 01.03(?)-46![]() Nessy 14. 03-59 ![]() Beatrycze jeszcz 3 dni zostało do popraweczki. Trzymamy mocno kciuki andziarr a co tam u Ciebie-data już pewna, są już wkładeczki? Odezwij się bo zaraz to Ty będziesz pierwsza na liście Zaraz potem szmaneczki w kolejce
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#10394 |
|
Raczkowanie
|
MACHSZI -byłam w albumiku
cycki jak ta lala
|
#10395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za toaścik ale ten czas szybko leci Jak mój dziś wróci z pracy to będzie robił za fotografa tylko beznadziejne foty zawsze robi ha ha ha ![]() dziś i ja wzniosę toaścik za swoje maleństwa :p ijemy:![]() :pi jemy:łojej już mi się w głowie kręci ![]()
|
|
|
|
|
#10396 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, nie było mnie zaledwie tydzień, a tu tyle do czytania!
Machszi, gratuluję kochana! Jak ten czas szybciutko leci! Zaraz lecę do albumiku (o ile mam cię w kontaktach ![]() To teraz trzymamy kciuki za Beatrycze w poniedziałek!
|
#10397 |
|
Zakorzenienie
|
vaios wysłałam Ci prywatną wiadomość na skrzynkę.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-01-14 o 19:42 |
|
|
|
#10398 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak wcześniej pisałam fotografa mam do d....., więc wstawiłam zdjęcie które sama wczoraj zrobiłam.
|
|
|
|
#10399 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Dzisiaj dodałam zdjęcia do albumu. Trochę mi się pomieszało i dodałam dwa takie same. Zapraszam wszystkie chętne do oglądania. I proszę napiszcie czy wygląd moich cycuszków się zmieni. Jestem 6 tygodni po op. W przyszłym tygodniu jadę do lekarza, zobaczymy co powie, jak mnie zobaczy z tymi krzywymi cyckami. W rozmowie telefonicznej powiedział mi, że można zrobić korektę. Druga operacja????? Mam nadzieję, że mój lewy mięsień puści i prawy pójdzie trochę do góry. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe i te co czekają cierpliwie na swoje szczęścia.
|
|
|
|
#10400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10401 |
|
Raczkowanie
|
Czesc moje kochane cycolinki -) dziekuje za mile komantarze i musze wam sie do czegos przyznac, jak tak sobie patrze w lusterku na moje dziewczynki to stwierdzam ,ze sa za***iste...
|
#10402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za trzymane kciuki wszystkim
|
|
#10403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mentor CPG333-485cc dr SKWIERCZ Edytowane przez yoko02 Czas edycji: 2011-01-16 o 16:52 |
|
|
|
|
#10404 |
|
Rozeznanie
|
A ponadto, witam wszystkie nowe! Tyle was tu się porodziło!
![]() Ulas, wyglądają przecudownie - powiem tak! I są takie duże!
|
#10405 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cód, miód i orzeszki ![]() Moje już o niebo miększe niż były I o dziwo lewaa bardziej niż prawa, choc ja jestem zdecydowanie praworęczna (lewej potrzebuję w zasadzie do pary )Ach... jakie są fajniutkie jak sobie je dotykam Wcale sie nie dziwię, ze jesteś taka radosna, bo ja też Ciekawa jestem kiedy tak spokojnie położę się na boku bez żadnych asekuracji ![]() Na plecach spokojnie się wysypiam, ale zawsze najbardziej lubiałam na boczku zasypiać, bo później to mnie nie interesi... po prostu śpię ![]() Cytat:
O dziewczynki trzeba dbać i nawet nie trzeba się wysilac, bo to jest taki jakiś instynkt, no nie? Lepiej jak z jajkiem... Chronić, chronić, chronić ![]() Cytat:
![]() ![]() no i nie ma to jak poczucie piękna ![]() Piękna sprawa kochana trzymam kochana, trzymam kurde z całych sił!!!!!! Myusia ja foteczki zrobię z okazji 6 tygodni... Bo tak sobie postanowilam, ze fotopamiątki robię co 3 tygodnie, bo co miesiąc byłoby za dlugo, 2 tygodnie znowu za krótko, a 3 to takie krakowskim targiem... no tak to sobie wykombinowałam jakoś ![]() dziubam dziewczynki bardzo
|
|
#10406 |
|
Raczkowanie
|
Madzienka w Twoim albumiku byłam, ale nic nowego nie znalazłam
rodzynki - zleci raz dwa trzy i będziemy Twoje cycoszki oglądać ![]() dziękuję wszystkim za miłe słowa ....pękam z dumy!!!
|
#10407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spoksik niedługo stawię nowe fotki. Cycuchy fotografuje nonstop ![]() niedługo uzupełnie albumik |
|
|
|
|
#10408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#10409 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim dziewczynkom z forum czytam Was od dłuższego czasu widzę że jest już spora lista dziewczyn ,które operowały się u Pani Dr. Skwiercz,z miłą chęcią dołączę do Was jeśli mnie przyjmniecie do swojego grona
? Ja ma operację u Pani Dr 7.02.2011 wkładkę mam anatomiczną Mentora 485cc cpg333 po 20 zaczynam robić badanka.pozdrawiam |
|
|
|
#10410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli masz pytania to pisz śmiało dziewczyny które sa po chętnie Ci doradzą Ja też bede operowana przez dr.Skwiercz Czyli Ty juz niedługo! Jaką masz wyjściówkę? Ile w biuście i pod biustem? Pozdrawaiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

to ja zaraz w te pędy
biegne do Was Istotki

klask i:

. Jestem po 2 porodach i po 2 karmieniach piersia. Sledze wasz watek 2 lata temu pierwsze 2 czesci potem nie mialam juz czasu wiec jesli moje pytania beda sie powtarzac to prosze tylko olink gdzie mam sie odniesc. Jestem z Krakowa ale nie zalezy mi akurat tu robic operacje. Myslalam o Kasprzyku ale nie znam go osobiscie tylko przeczytal gdzies ze jest dobry co wy o tym sadzicie ktoras z was miala u niego? ma dobry srzet opieke jest fachowy slucha ludzi??? chcialabym sie podac zabiegowi jakos teraz zeby sie wszystko wygoilo do lata a terminy pewnie dlugie? jak kazda z was boje sie slusznego wyboru lekarza oraz ze mi zostana widoczne nieladne blizny czy ktoras z was miala cieicie na okolo sutka prosze o odp

no co za łobuzy. Jest z brodawkami na początku ubaw
ale kobiety zielenieją
A może straci dla Ciebie głowę 
:p ijemy:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)