Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 13:06   #1711
wkapeluszu
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Nie było kiełków ale za to przytargałam do domu piękne narcyzy które choć trochę poprawiły mi humor kiedy usłyszałam przy kasie kwotę do zapłaty :P
wkapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:45   #1712
marlena_m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Sa plastikowe ale na scianie wygladaja ladnie, a byly tez 3D auta , kupolam dla synka.
U mnie byly 4 wzory i jak jeszcze beda to jutro dokupie
Mi też bardzo się podobają! Żabki już przyklejone są do ściany a autami bawi sie syn naklejając gdzie popadnie U mnie dziś już było bardzo mało tych naklejek .
www.siepomaga.pl
marlena_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:54   #1713
guszka
Raczkowanie

[QUOTE=n a d i a;24387835]Dobrze, że zapytałam, bo widzę, że moją uwagę przykuły zupełnie nie te kawy, które powinny

nie do końca też jestem z kawo-wybrednych, Fuego brdzo mi smakuje-chyba najlepsza z biedro, ale nie zawsze jest. Cafe d'or również jest dobra.
Natomiast stanowcze nie dla arabiki
guszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:58   #1714
BeeAnn
Zakorzenienie

Dziewczyny, a widziałyście u siebie herbaty just fit? Kiedyś były zawsze, a od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć w żadnej Biedronie :/

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:08   #1715
Klepsydra88
Zakorzenienie

a te herbaty są dobre? w sensie czy działają tak jak obiecuje producent
Stary 2011-01-15, 14:16   #1716
anioleczek25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
n a d i a, ja lubię cafe fuego i często gości u mnie w domu
Cafe fuego ja też uwielbiam i to mój nr. 1 wśród kaw rozpuszczalnych z Biedronki

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Dziewczyny, a widziałyście u siebie herbaty just fit? Kiedyś były zawsze, a od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć w żadnej Biedronie :/
Właśnie u mnie w Biedrze też zniknęły te harbaty, bo kupowałam czerwoną zawsze i ostatnio szukałam i nie było. Oby tylko wróciły
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:48   #1717
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez anioleczek25 Pokaż wiadomość

Właśnie u mnie w Biedrze też zniknęły te harbaty, bo kupowałam czerwoną zawsze i ostatnio szukałam i nie było. Oby tylko wróciły
Just fit chyba już nie ma. Ale czerwona jest teraz z serii Sawanah ( z tej serii jest też rooibos) - ze skórką cytryny i limonki - 20 torebek w pudełku.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
To masło ma całkiem niezły skład bogaty w naturalne oleje, bez parafiny i pochodnych ropy naftowej. Chętnie bym kupiła, tylko czy będzie, bo okazuje się, że nie wszystkie produkty oferowane przez Biedronkę są akurat u mnie.
Kinga 72 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 14:54   #1718
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anioleczek25 Pokaż wiadomość
Cafe fuego ja też uwielbiam i to mój nr. 1 wśród kaw rozpuszczalnych z Biedronki

Też tak uważam

Próbowałam ciasteczek z ostatniej gazetki - świderki kruche z nadzieniem wiśniowym. Te kwiatki tej samej firmy, które były wcześniej - o wiele lepsze
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:02   #1719
n a d i a
Raczkowanie

Dziękuję wam wszystkim za polecenie mi tej kawy Właśnie wybieram się na zakupy i przynajmniej już będę wiedziała, którą kupić a nie zastanawiała się nie wiadomo ile (ekspedientki zawsze dziwnie na mnie patrzą)

n a d i a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:13   #1720
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Próbowałam ciasteczek z ostatniej gazetki - świderki kruche z nadzieniem wiśniowym. Te kwiatki tej samej firmy, które były wcześniej - o wiele lepsze
zgadzam się, świderki są gorsze od kwiatków. nie wiem, czy w mojej B. była taka partia, czy one tak po prostu mają, ale były jakby wilgotne, a nie kruche. nie polecam.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:15   #1721
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez lunerin Pokaż wiadomość
Kobietki, potrzebuje opinii na temat tej maseczki: http://www.bebeautycare.pl/produkty/...oczyszczajaca/ .
Warto? Radzi sobie z zaskórnikami? Ile kosztuje?
Jadę dzisiaj do biedronki i się nad nią zastanawiam, bo potrzebuję czegoś taniego a skutecznego...
co do zaskórników to nie wiem, ale twarz po niej jest taka fajna gładziutka, matowa
a kosztuje , o ile mnie pamiec nie myli 5,30...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:22   #1722
Anielllka
Wtajemniczenie

ja kupiłam ostatni herbate czerwana Sawana - i jest pyszna
Stary 2011-01-15, 15:25   #1723
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Kobietki, potrzebuje opinii na temat tej maseczki: http://www.bebeautycare.pl/produkty/...oczyszczajaca/ .
Jadę dzisiaj do biedronki i się nad nią zastanawiam, bo potrzebuję czegoś taniego a skutecznego...
Mi ta maseczka zupełnie nie odpowiada. Nie oczyszcza i ciężko się zmywa. Więcej jej nie kupię

Cytat:
Napisane przez Kinga 72 Pokaż wiadomość
Just fit chyba już nie ma. Ale czerwona jest teraz z serii Sawanah ( z tej serii jest też rooibos) - ze skórką cytryny i limonki - 20 torebek w pudełku.

To masło ma całkiem niezły skład bogaty w naturalne oleje, bez parafiny i pochodnych ropy naftowej. Chętnie bym kupiła, tylko czy będzie, bo okazuje się, że nie wszystkie produkty oferowane przez Biedronkę są akurat u mnie.
Ta herbata ze skórką cytryny i limonki to czerwona? Bo rooibos jest original, z pomarańczą i miodem. A czerwonej szczerze mówiąc nie widziałam.

A masłko faktycznie ma dobry skład i jest bardzo przyjemne w użyciu. Dobrze się rozsmarowuje, szybko wchłania, nawilża, pieknie pachnie ale nie nachalnie, jest gęste przez co może być mało wydajne. I ma sporo tych drobinek rozświetlających, na karnawał w sam raz
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:32   #1724
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
dziś kupiłam w ofercie wyprzedażowej stojące lusterko kosmetyczne, chromowane za 10 zł, pamiętam że kilka tygodni temu było w ofercie , wie ktoś jaka była jego poprzednia cena???

podbijam

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:42   #1725
ssylvkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
MI smakuje Ramsey ta w czarnym pudeeleckzu,ale na dluzsza mete ten aromat jednak przeszkadza
ssylvkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:48   #1726
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
zgadzam się, świderki są gorsze od kwiatków. nie wiem, czy w mojej B. była taka partia, czy one tak po prostu mają, ale były jakby wilgotne, a nie kruche. nie polecam.
Jeśli tak ,to w mojej też była gorsza partia
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:58   #1727
Ania_bo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez n a d i a Pokaż wiadomość
Witaj w gronie studentek żywiących się w biedrze
Ja wczoraj jadłam na obiad paszteciki z kapustą i grzybami. Kosztowały 2.99, jeden zjadłam wczoraj, jeden mam na dziś Co prawda jest sorbinian potasu i jakieś E-dziadostwo, ale jaka cena. I jakie to dobre..

A propos, mam pytanie do "starych wyjadaczek" z biedronki Czy możecie polecić jakąś kawę? Widziałam cafe d'or i arabię i nie wiem czy warto? Która lepsza? Jestem przyzwyczajona do trochę burżujskiej kawy (Jacobs kronung) i nie wiem czy przerzucenie się na biedronkową nie będzie dla mnie i moich kubków smakowych szokiem Ale jednak piję dużo kawy i mój portfel cierpi przez moje burżujskie przyzwyczajenia
Ja jako kochająca pić kawę piję tylko cafe d'or, zatem polecam, spróbuj, może Tobie też przypadnie do gustu
Ania_bo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 16:17   #1728
cathrii
Przyczajenie

czy ktoś może ma lub miał nawilżacz/odświeżacz powietrza CLARUSa?? trochę mnie kusi i zastanawiam się czy ma sens.... 50zł u mnie w biedronce trochę ich jest więc popytu nie mają zbytniego... piękny to może nie jest ale pytanie czy na pewno spełni swój obowiązek...
będę wdzięczna za poradę
cathrii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 17:25   #1729
wildrepublic
Raczkowanie

[QUOTE=n a d i a;24387382]

A propos, mam pytanie do "starych wyjadaczek" z biedronki Czy możecie polecić jakąś kawę? Widziałam cafe d'or i arabię i nie wiem czy warto? Która lepsza? Jestem przyzwyczajona do trochę burżujskiej kawy (Jacobs kronung) i nie wiem czy przerzucenie się na biedronkową nie będzie dla mnie i moich kubków smakowych szokiem Ale jednak piję dużo kawy i mój portfel cierpi przez moje burżujskie przyzwyczajenia

O! Skoro byłaś fanką kawy kronung, to bez zastanowienia kupuj Cafe D'or! (11.99zł / 200gr) Też długo szukałam zamiennika, najpierw - za namową biedronautek - skusiłam się na Fuego, owszem niezła. Ale gdy się słoik skończył wzięłam Cafe D'or ........ i co za rozkosz Dla mnie zdecydowanie lepsza i smakiem nie ustępuje Kronung Gold. Tylko tą kupuję
wildrepublic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 17:32   #1730
Klepsydra88
Zakorzenienie

specjalnie poszłam do biedrony po to masło do ciała, ale nie było muszę inne odwiedzić.
Stary 2011-01-15, 17:49   #1731
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
ja za nią nie przepadam, ona zamiast likwidować zaskórniki to je wyciąga i budzę się z pryszczami, nie lubię tego, ciezko sie zmywa, chociaz po uzyciu- buzia jest przyjemna w dotyku

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
specjalnie poszłam do biedrony po to masło do ciała, ale nie było muszę inne odwiedzić.
u nas tez nie widziałam

musze sie wybrac po rajstopy w poniedziałek
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:12   #1732
Isiowata87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cathrii Pokaż wiadomość
czy ktoś może ma lub miał nawilżacz/odświeżacz powietrza CLARUSa?? trochę mnie kusi i zastanawiam się czy ma sens.... 50zł u mnie w biedronce trochę ich jest więc popytu nie mają zbytniego... piękny to może nie jest ale pytanie czy na pewno spełni swój obowiązek...
będę wdzięczna za poradę
HEJ JA GO MAM i powiem ci warto kilka kropel olejku zapachowego a pachnie całe pomieszczenie fajniejsze jest powietrze ,,,, polecam
Isiowata87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:18   #1733
anioleczek25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
ja też ją piję i jak dla mnie to bardziej mi smakowała ta z serii Just Fit, ale cóż...
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 18:38   #1734
LIMMA21
BAN stały

A ja poszłam do swojej biedronki w czwartek okolo 10 z mysla o kupnie ksiazki no i tez co chcialam Zhanbionej nie bylo ale poprosilam kumpele ona ma u siebie wieksza Biedronke i jeszcze byly

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

i HITow u mnie tez juz nie bylo tego 4paku ;/ a u kumpeli byly nasza Biedronka to zawsze ma malo tych promocji ;/
LIMMA21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:28   #1735
n a d i a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wildrepublic Pokaż wiadomość
O! Skoro byłaś fanką kawy kronung, to bez zastanowienia kupuj Cafe D'or! (11.99zł / 200gr) Też długo szukałam zamiennika, najpierw - za namową biedronautek - skusiłam się na Fuego, owszem niezła. Ale gdy się słoik skończył wzięłam Cafe D'or ........ i co za rozkosz Dla mnie zdecydowanie lepsza i smakiem nie ustępuje Kronung Gold. Tylko tą kupuję
Właśnie jednak kupiłam Cafe d'or Bo te jej ziarenka wyglądają podobnie do kronunga. I potwierdzam - bardzo dobra, od jacobsowej różni się przede wszystkim zapachem (o dziwo powiedziałabym, że jest bardziej kawowy). No i ceną oczywiście Smak bardzo mi odpowiada. Przesypałam do słoiczka po Kronungu i dalej szpanie w akademiku jaką to dobrą kawę piję... Swoją drogą to poczęstuje kogoś i zobaczę czy zorientuje się że to nie Jacobs

n a d i a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:40   #1736
wildrepublic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez n a d i a Pokaż wiadomość
Właśnie jednak kupiłam Cafe d'or Bo te jej ziarenka wyglądają podobnie do kronunga. I potwierdzam - bardzo dobra, od jacobsowej różni się przede wszystkim zapachem (o dziwo powiedziałabym, że jest bardziej kawowy). No i ceną oczywiście Smak bardzo mi odpowiada. Przesypałam do słoiczka po Kronungu i dalej szpanie w akademiku jaką to dobrą kawę piję... Swoją drogą to poczęstuje kogoś i zobaczę czy zorientuje się że to nie Jacobs

wildrepublic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:42   #1737
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wildrepublic Pokaż wiadomość
A możesz jakoś porównać smak tych dwóch z biedrony czyli Fuego i Cafe D'or? Miałam Fuego ale tej drugiej nie próbowałam, może warto by było tym razem ją wybrać
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:46   #1738
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
A możesz jakoś porównać smak tych dwóch z biedrony czyli Fuego i Cafe D'or? Miałam Fuego ale tej drugiej nie próbowałam, może warto by było tym razem ją wybrać
Ha, właśnie chciałam prosić o to samo

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:59   #1739
Ania_bo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Ha, właśnie chciałam prosić o to samo
nie do mnie prośba, ale wg mnie Fuego jest bardziej gorzka, ja wolę Cafe D'or
Ania_bo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:00   #1740
witch_18
Zakorzenienie

Ja wzięłam się dzisiaj za oklejanie półki okleiną z Biedry i jak na złość mi zabrakło,a u mnie już nie ma tego koloru.Zobaczę jutro w drugiej,a jak nie to myślicie,że dostanę takie okleiny gdzieś w np.Obi?
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości