Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 12:10   #2731
Thorgal1980
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Pampers active baby nie ma rozmiaru 2 , on sie zaczyna od rozmiaru 3 to sa pieluszki dla troszke starszych dzieci, które juz sa ruchliwe

http://www.pampers.pl/pl_PL/proddeta...tive-baby/id/2[/QUOTE]

pewnie jak juz stestowali inne pieluch to juz ich synek miescił sie w te 2, a jak takich nie ma to moze te 3 , moze jej sie pomyliło, ale to całkiem mozliwe ze zaczynali od duzych rozmiarów bo ich synek miał 5,5 kg po urodzeniu...tzn po cc bo nikt nie chciał sn w tej sytuacji.
Thorgal1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:13   #2732
Lopezka
Raczkowanie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

My też stwierdziliśmy, że nie będziemy się bawić w szukanie mieszkania i kredyty przed narodzinami małego, zabawy z papierkami typu wymiany kart po ślubie mam do teraz, a co dopiero latać, szukać i kombinować... Póki co warunki tak jak u Ciebie - pokój i to u teściów, gdzie teściowa już komentuje jaki kolor ścian chcemy zrobić ale jakoś trzeba przebrnąć
Pocieszam, że to ma swoje dobre strony.
Nas początkowo nikt nie chciał przygarnąć ( no wiesz- bez ślubu itp), a w mieścinie jest odwieczny problem z wynajęciem czegokolwiek (max pół roku -chyba taki pech). Zapożyczyliśmy się okrutnie na zakup i remont mieszkania. Cena atrakcyjna ale decyzja nie do końca przemyślana.
A można było powolutku... rozważnie...
Lopezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:16   #2733
Thorgal1980
Zadomowienie

Thorgal1980 to masz tyle wzrostu co ja Ile obecnie ważysz???[/QUOTE]

83

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Dziewczyny uzywala ktoras z was tego fluidu????
http://www.boots.com/en/CHANEL-VITAL...P-SPF-15_6543/

Zamierzam go kupic ale nie wiem czy dobry jesthmhmhm moze ktoras goo miala albo slyszala cos?????

kochana nie kupuj w ciemno, popros o próbke w sephorze albo innej perfumerii, w razie wpadki szkoda kasy albo na kwc poczytaj
Thorgal1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:17   #2734
blackrose4u
Wtajemniczenie

mąż odebrał zamówione rzeczy z apteki zostały nam do kupienia pampersy tylko.
Padło pytanie o krem do twarzy to ja kupiłam z Bambino krem ochronny i pielęgnacyjny. A powiedzcie mi do czego stosuje się u maluszków oliwkę? Np po kąpieli zamiast kremu? Bo ja wolałabym małą kremować niż oliwić. Wzięłam kupiłam ale teraz myśle do czego ona. Tak samo zastanawiałam się nad pudrem. Do pupci ok, ale to po wyczyszczeniu jej to mam nie kremować tylko pudrować? Pogubiłam się tym wszystkim
Do kąpieli mam z J&jJ i z Hipp żel do mycia ciała i włosów jakby faktycznie ten J&J uczulał.

Eirene czy przypadkiem nie był to kurier z Siódemki? Bo od nich to za darmo bym nie chciała przesyłki

A ja nie wiem co teraz zrobić ze SR. Bo byłam zapisana do Rybnika gdzie będę rodzić i mieć opiekę położej potem, a teraz bo tej wizycie w szpitalu nie będę już dojeżdżać tymi pksami bo trzęsą strrasznie. No i nie wiem czy sobie darować czy szukać jakiej odpłatnej czy jak.
anika nie orientujesz się gdzie w gliwicach coś jest?

acha można prosić zdjecie tych kocyków z tesco? Bo z tego co kupiliśmy z babyono nie jesteśmy zadowoleni. Cieniutki jest. Będzie najwyżej do wózka

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2011-01-15 o 12:21
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:22   #2735
Lopezka
Raczkowanie

kampasiula, dzięki za linka. Właśnie czegoś w tym stylu szukałam.
Lopezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:22   #2736
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Oliwkę stosuje się do smarowania dzieci po kapieli zazwyczaj.Poza tym niemowlaki mają często na główce ciemieniuchę.Naciera się włoski oliwką,zostawia na godz a potem się wyczesuje dziecięcą szczotką.Niektórzy też oliwią czasem pupę dziecięcą

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:24   #2737
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Padło pytanie o krem do twarzy to ja kupiłam z Bambino krem ochronny i pielęgnacyjny. A powiedzcie mi do czego stosuje się u maluszków oliwkę? Np po kąpieli zamiast kremu? Bo ja wolałabym małą kremować niż oliwić. Wzięłam kupiłam ale teraz myśle do czego ona. Tak samo zastanawiałam się nad pudrem. Do pupci ok, ale to po wyczyszczeniu jej to mam nie kremować tylko pudrować? Pogubiłam się tym wszystkim
Do kąpieli mam z J&jJ i z Hipp żel do mycia ciała i włosów jakby faktycznie ten J&J uczulał.

Eirene czy przypadkiem nie był to kurier z Siódemki? Bo od nich to za darmo bym nie chciała przesyłki

A ja nie wiem co teraz zrobić ze SR. Bo byłam zapisana do Rybnika gdzie będę rodzić i mieć opiekę położej potem, a teraz bo tej wizycie w szpitalu nie będę już dojeżdżać tymi pksami bo trzęsą strrasznie. No i nie wiem czy sobie darować czy szukać jakiej odpłatnej czy jak.
anika nie orientujesz się gdzie w gliwicach coś jest?
kochana ja zaczełam w czwartek SR bezpłatną w szkole fiolomatów na wiejskiej
moge dac ci namiar na te babeczkę, bo to było pierwsze spotkanie na razie organizcyjne moze uda ci sie zalapać na cały kurs
mamy spotkania co czwartek 20.01-27.01-3.02-10-17 i 24 lutego jest ostatnie
ja mam nadzieje ze nei skoncze na porodówce ostatniego

odezwij sie do mnie na gg 1756409

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 12:35   #2738
iweczka
Zakorzenienie

Mam pytanko:
Oglądała któraś z Was film Weekend lub Turysta ??
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:53   #2739
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
jest nadzieja ze jak uda nam sie sprzedac jedno auto to za ta kase moze dokonczymy domek - no ale kiedy je sprzedamy
nie ma chetnych
A co za auto?? Moj kuzyn pojechał na giełde ze starym audi i od ręki mu kupił facet, jakiś handlarz. Może tak spróbować??

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
No proszę i kto tu pisze o uważaniu!!! Sama odpoczywaj, lepiej przeleżeć ból niż miałabyś dorobić się czegoś
Plecy mnie bolą od leżenia.
Troszkę poleżałam, bo mam kostki spuchnięte, wczoraj 4 godziny w samochodzie :/ na razie przeszło.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:54   #2740
Lustereczko
Rozeznanie

Iweczka my się z TŻ wybieraliśmy na Weekend, ale zrezygnowaliśmy po przeczytaniu recenzji i paru znajomych też mówiło, że nie bardzo. No ale wiadomo, że każdy ma inny gust
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:57   #2741
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Padło pytanie o krem do twarzy to ja kupiłam z Bambino krem ochronny i pielęgnacyjny. A powiedzcie mi do czego stosuje się u maluszków oliwkę? Np po kąpieli zamiast kremu? Bo ja wolałabym małą kremować niż oliwić. Wzięłam kupiłam ale teraz myśle do czego ona. Tak samo zastanawiałam się nad pudrem. Do pupci ok, ale to po wyczyszczeniu jej to mam nie kremować tylko pudrować?
Oliwka - tak jak napisała Kasiapula. A pudru ja nie używałam wcale. Kupiłam i stoi do dziś prawie nietknięty.

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Mam pytanko:
Oglądała któraś z Was film Weekend lub Turysta ??
Nie.

Ja też mam pytanie. Do kiedy ta promocja na chusteczki pampers w Tesco?? I czy jest gdzieś teraz promocja na pieluchy pampers 1?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 13:04   #2742
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hej
w ogóle to mielismy sie przeprowadzic do domku prze narodzinami małej, ale kasa sie skonczyla no i raczej nie damy rady
takze bedziemy nadal w jednym pokoiku i to takim malutkim
nawet nie mam gdzie ciuszkow układac bo mamy 4 szafki i my je zajmujemy, a juz zaden mebel do pokoju na nie wejdzie. i tak musze wyniesc fotele zeby lozeczko wstawic ehhh
a miało być inaczej

jest nadzieja ze jak uda nam sie sprzedac jedno auto to za ta kase moze dokonczymy domek - no ale kiedy je sprzedamy
nie ma chetnych
współczuję bardzo, może uda się wam jednak sprzedać, na allegro próbowaliście? tam ludzie często zaglądają.
moja koleżanka też tak na razie mieszka, w 19m2 chyba, malutka kawalerka z łazienką, urodziła pod koniec listopada i czekają, żeby chociaż parter domu wykończyć i się przenieść, bo jak są upały, to w tym mieszkaniu jest nie do wytrzymania, na ostatnim piętrze...

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ale przeciez kurier nei ma obowiązku czekac az ty sprawdzisz ZAWARTOŚĆ przesyłki no chyba ze ma naklejke na kartonie sprawdzić zawartość przy kurierze . ale taka usługa kosztuje dodatkowo, Kurier musi tylko poczekac zebys obejrzała karton z wierzchu czy nei jest uszkodzony albo czy tasma ktora jest poklejony nie porwana i nie nosi śladów otwierania
no właśnie, niestety, przy kurierze to sprawdzić sobie można najwyżej z zewnątrz czy opakowanie ok, na resztę nie czekają, a czasem opakowanie jest w porządku, a w środku tak jak u Eirene, płyta połamana i inne rewelacje... no ale co robić, dobrze że sprzedawca tak do tego podchodzi i zajmie się sprawą, bo czasem to się potrafią odpowiedzialnością przerzucać i nie dojdziesz swojego...

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:14   #2743
mora103
Raczkowanie

Witajcie mam takie pytanie od wczoraj mam ból w biodrze przechodzi ale za jakiś czas sie bojawia ,są momenty gdzie nie mogę chodzić.Też tak macie?
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:17   #2744
ada32
Wtajemniczenie

no wróciłam ... ale ludzi w tym tesco... kocyk kupiłam i muszę powiedzieć że to mój pierwszy zakup dla dzidziusia... chyba od 14 lat hi hi ... (mój syn właśnie w maju skończy 14 lat.).. i dlatego jest to dla mnie takie podniecające... wszyscy do okoła mi kupują a ja nie miałam jeszcze odwagi...troche nie chciałam zapeszyć...
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:18   #2745
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Iweczka my się z TŻ wybieraliśmy na Weekend, ale zrezygnowaliśmy po przeczytaniu recenzji i paru znajomych też mówiło, że nie bardzo. No ale wiadomo, że każdy ma inny gust
Lustereczko, mój małż chce obejrzeć i właśnie szukam opinii.......
w sumie dawno nie bylismy w kinie, a jak urodzi się mała, to prędko tez nie pojedziemy....
Stary 2011-01-15, 13:19   #2746
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Nie do mnie pytanie, ale moim zdaniem Oliatum, Olian, Emolium i Balneum to praktycznie to samo. Po prostu różne marki, różne ceny. Mi najbardziej pasował Oliatum. Ma bardzo ładny zapach, ale i cena też chyba najwyższa, tak więc jak pisałam po pierwszej zużytej butelce kupiłam Emolium (trochę tańszy), a potem przeszłam już na Babydream, bo moje dziecko nie miało żadnego uczulenia.
To nie to samo
Olilatum - parafina ciekła 63,4%, palmitynian izopropylu 25%
Oilan (inna firma - Oceanic) Parafina ciekła 64%.
Balneum Hermal - olej sojowy
Balneum Hermal F - parafina 47% , olej arachidowy 47%

----

a ja po przeprowadzce!!
W zasadzie mam nakaz odpoczywania teraz więc głównie leże ale mam rodzicow i meza i oni wszystko porozkladali, uprzatneli i jest fajnie
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:21   #2747
iweczka
Zakorzenienie

wczoraj jak byłam w carrefour to półki gdzie były promocje na hustki pampersów były wyczyszczone na maxa
Stary 2011-01-15, 13:22   #2748
mora103
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
no wróciłam ... ale ludzi w tym tesco... kocyk kupiłam i muszę powiedzieć że to mój pierwszy zakup dla dzidziusia... chyba od 14 lat hi hi ... (mój syn właśnie w maju skończy 14 lat.).. i dlatego jest to dla mnie takie podniecające... wszyscy do okoła mi kupują a ja nie miałam jeszcze odwagi...troche nie chciałam zapeszyć...
Widze że mamy dzieci w podobnym wieku Julka konczy w lutym 15 lat i teraz bedzie miała braciszka
Stary 2011-01-15, 13:23   #2749
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Witajcie mam takie pytanie od wczoraj mam ból w biodrze przechodzi ale za jakiś czas sie bojawia ,są momenty gdzie nie mogę chodzić.Też tak macie?

tak.. od prawie samego początku wszystkie moje dolne kości czyli biodra, miednica i całe krocze...boli czasami nie do wytrzymania... lekarz stwierdził w moim przypadku że się rozrastam i przygotowywuje do porodu organizm... ja to czasami nie mogę nogi do ubrania butów podnieść tak boli
Stary 2011-01-15, 13:23   #2750
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
mora moje biodra najbardziej cierpią w nocy...czasami, aż nie mogę się przekręcić ale w ciągu dnia jak np. poleże dłużej w jednej pozycji to nie mogę się podnieść i dać kroka, chodzę wtedy jak kaleka...
Stary 2011-01-15, 13:25   #2751
mora103
Raczkowanie

Cytat:
mora moje biodra najbardziej cierpią w nocy...czasami, aż nie mogę się przekręcić ale w ciągu dnia jak np. poleże dłużej w jednej pozycji to nie mogę się podnieść i dać kroka, chodzę wtedy jak kaleka...
Czyli wszystko w normie,tez mam tak jak sie za siedze albo w trakcie snu
Stary 2011-01-15, 13:27   #2752
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Widze że mamy dzieci w podobnym wieku Julka konczy w lutym 15 lat i teraz bedzie miała braciszka
no to gratuluję parki... myślałam ze Krystian bedzie miał siostrzyczke ale bedzie brat... jemu to na rękę hi hi zawsze chciał brata
Stary 2011-01-15, 13:28   #2753
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
mnie tez w nocy tylko pobolewaja, bo to nie jest codzien, raz na jakis czas
ale odkrylam, ze wtedy musze wyprostowac nogi i najlepiej polozyc sie na ta strone z ktorej boli biodro, ewentualnie na druga ale wtedy koniecznie poduszka miedzy kolana
ale najszybciej dziala wyprostowanie nog i spanie jak struna prosto
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 13:43   #2754
ada32
Wtajemniczenie

mmmm... synek właśnie przyniósł mamusi pączuszki które przed chwilą babcia usmażyła...pyszotka ałć i gorące

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

a tak czułam ten zapach który wydobywał się z kuchni i po schodach do góry zasuwał...a ja tylko powiedziałam rano że ma ochotę na pączka no i prosze... cieplutkie i babcine..czujecie?
Stary 2011-01-15, 13:52   #2755
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
A co za auto?? Moj kuzyn pojechał na giełde ze starym audi i od ręki mu kupił facet, jakiś handlarz. Może tak spróbować??.
Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
współczuję bardzo, może uda się wam jednak sprzedać, na allegro próbowaliście? tam ludzie często zaglądają.
moja koleżanka też tak na razie mieszka, w 19m2 chyba, malutka kawalerka z łazienką, urodziła pod koniec listopada i czekają, żeby chociaż parter domu wykończyć i się przenieść, bo jak są upały, to w tym mieszkaniu jest nie do wytrzymania, na ostatnim piętrze...

no właśnie, niestety, przy kurierze to sprawdzić sobie można najwyżej z zewnątrz czy opakowanie ok, na resztę nie czekają, a czasem opakowanie jest w porządku, a w środku tak jak u Eirene, płyta połamana i inne rewelacje... no ale co robić, dobrze że sprzedawca tak do tego podchodzi i zajmie się sprawą, bo czasem to się potrafią odpowiedzialnością przerzucać i nie dojdziesz swojego...
auto to Daewoo Nubira - w przyszłym tyg pojedziemy na giełdę może sie ktos skusi
na allegro jescze nie wystawialismy przez maskę
bo jeszcze TZ maske wymieni bo raczej nikt nie zechce go z tą maską co jest.
iii własnie maske zamowilismy na allegro i kurierowi jak zawsze sie spieszylo a jak TZ otworzyl paczke to zdebial, była cała pognieciona
no i oczywiscie tel do goscia od tej maski co mu przyslal ale ten mowi ze byla cala nienaruszona, zresztą na zdjeciach tez była ok. no i mowi ze juz go wkurzaja te firmy kurierskie takze pewnie rzucali nią w transporcie no i był na drugi dzień ten kurier spisali protokół i czekamy na zwrot kaski za nią. musimy znależć teraz inną a to nie łatwe - ta była dobra i za dobrą cenę ehhh

aaa promocje w TESCO są do 19.01

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-15 o 13:54
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:59   #2756
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
mmmm... synek właśnie przyniósł mamusi pączuszki które przed chwilą babcia usmażyła...pyszotka ałć i gorące

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

a tak czułam ten zapach który wydobywał się z kuchni i po schodach do góry zasuwał...a ja tylko powiedziałam rano że ma ochotę na pączka no i prosze... cieplutkie i babcine..czujecie?
Królestwo za pączka !

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:59   #2757
Montii
Zakorzenienie

tez bym zjadla paczusia

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:07   #2758
agus87
Zakorzenienie

wy tu o paczkach
a ja tylko patrzec moge
za to upieklam babke tygryska i goscie mi sie wykruszyli
wiec zapraszam

ja wczoraj zamowilam butelki do mleczka, kocyk z drewexu kolorino - szwaghierka ma i juz prala setki razy, a do tego jest taki mieciuski i mowi, ze naprawde jakosciowo superowy
70 x 100 dalam 27 plus przesylka, a ze kupilam tez butelki to chyba nie tak zle
zreszta jak jakosciowo super, to sie skusilam
no i fride do noska kupilam

dzisiaj chyba zakupow ciag dalszy, bo chce sie zaopatrzyc w reczniki kapielowe itp

tak mysle nad baby ono jedna tej firmy a druga innej, tak z ciekawosci
no i chce kaftanikow pokupic troszke, zestawy do pielegnacji dla maluszka typu nozyczki itp
chcemy tez kupic lezaczek i nianie, ale to na pozniej sobe zostawie chyba

no i grubsze rzeczy typu wanienienka, lozeczko, ogolnie caly zestaw, wozek itp
Stary 2011-01-15, 14:09   #2759
Castia
Wtajemniczenie

dziewczyny nasz kolega ma niedługo urodziny i tak myslimy z mezem o prezencie. kurcze nie mam juz pomyslu.
mysłalam o takiej podkładce pod laptopa ale my nie mamy i nie wiem czy to uzyteczne w ogole
nie mam pojecia co takiemu facetowi sprawiłoby radosc - ciuchy, perfumy odpadaja bo on dosc wybredny jest co do swojego wygladu
lubi sie fajnie ubrac i nawet mu to wychodzi ale jest dosc wymagajacy wiec odpuszczamy w tej kwestii
w tamtym roku kupilismy mu krawat i zestaw do wina. a teraz w głowie pustka
macie moze jakis pomysl?

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-15 o 14:12
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:11   #2760
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ale się dziś wkurzyłam przyszło mi to łóżeczko klupś w czwartek i tak stało zapakowane w karton dziś tż rozbiera a tam płyta od szuflady pęknięta - w transporcie ktoś przywalił bo na kartonie tez ślad. dzwoniliśmy do sprzedawcy on w szoku bo to już któraś tam reklamacja po prostu firma kurierska nawala coraz bardziej. jak zawsze były2-3 w miesiącu reklamacje tak teraz 18! no i kazał nam zadzwonić do kuriera ma przyjechać spisać protokół my mamy wysłać ten protokół do sprzedającego nam to łóżeczko i on nam wyśle nową płytę, bo ta przesyłka była ubezpieczona. wpadł ten kurier w czwartek, położył to łożeczko i poszedł. jak ja miałam sama sprawdzić niby przesyłkę? niech mnie nawet nie denerwują w sumie skoro to było ubezpieczone to nie będzie problemu tylko czytam że bardzo skarżą się na tą firmę że ciezko sie dodzwonić. dobrze że to łóżeczko teraz zamówiliśmy a nie przed samym porodem. ogólnie łóżeczko spoko super pasuje idealnie do mebli tylko ta płyta... ale się wkurzyliśmy no...
a teraz dla relaksu ide robić moje pierwsze danie w parowarze bo kupiliśmy rodzicom na rocznice slubu parowar robie rybke i ziemniaczki zobaczymy jak wyjdzie

o kurcze ja nigdy przy kurierze paczek nie sprawdzam, teraz pewnie zacznę

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość

Plecy mnie bolą od leżenia.
Troszkę poleżałam, bo mam kostki spuchnięte, wczoraj 4 godziny w samochodzie :/ na razie przeszło.
to walnij się teraz na boku

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości