|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
Wczoraj sobie siedziałam przy stoliku ze znajomymi, podeszła do mnie kobieta(ok 40 lat) która ledwo się na nogach trzymała. I prosiła żeby popilnować jej torebki. Mówię ok i tak tu będę siedzieć jeszcze jakiś czas. Na co ona że super, jestem wspaniała i zaczęła mnie przytulać i całować. Wzięła tą torebkę z sąsiedniego stolika przy którym siedziała ona i kilku facetów. Przy okazji wywaliła wszystkie napoje jakie tam stały i spadła bluzka z krzesła. To mówię jej że spadła jej bluzka i leży w tych wylanych napojach. Na co ona - to nic to tylko bluzka za 250zł No to jak nic to nic Poszła tańczyć, ja pilnuję tej torebki, ona wróciła i tam dziękuje mi jakbym nie wiem, życie jej uratowała. Mówi jak mam drobne to stawiam Ci piwo. Walnęła mi jeszcze parę komplementów, dała dla mojego faceta 20 zł i mówi kup Izie piwo. A na końcu się okazało że to prawdopodobnie pani do towarzystwa była |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
!!!
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny pomysł ![]() No kurcze, aż popłakałam się ze szczęścia wtedy Było ciemno, może dlatego na moje szczęście ![]() Rozgadałam się, uciekam do pisania pracy bo dzisiaj mam wysłać dla promotora 2 rozdziały poprawione, a najlepiej to 3 ale wyślę 2 o ile w ogóle
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Marta, a Ty to siejesz w ziemi tak? . Czy jak rzeżuchę na ligninie? . Muszę ziemię kupić, bo ta w kwiatkach jest nawożona, więc nie bardzo...albo pójdę gdzieś wykopać jak się da .
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia no bardzo ciekawa, naprawdę
A na koniec powiedziała jeszcze coś w stylu 'chcielibyście mieć taką matkę jak ja, coo?' Tak, bardzo bym chciała Asia ani to ani to
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dam rady was opuścić
To o wiele ciekawsze niż pisanie tej pracy. A tak w ogóle to muszę zrobić obiad, robię dzisiaj tortillę więc chyba w ogóle dzisiaj nie zajrzę do tej pracy. Coś tak czuję w kościach O 18 jadę na osiemnastkę rodzinną brata więc też dupa ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Asiu a Ty co piszesz? i co studiujesz?P.S. Twój podpis mnie rozwala - czary mary daj browary |
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dziś drukujemy jak szalone
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Rozeznanie
|
Na wacie kosmetycznej, tej takiej co trzeba urwać ile Ci potrzeba, a nie na wacikach do demakijażu. I zawsze do tej pory(a już z 5 razy siałam), udawało mi się i stało to i pięknie wyglądało przynajmniej z tydzień. Po tym czasie, jeśli chomisie nie zjadły, to się listki trochę żółte robiły i wtedy wyrzucałam. Po prostu daję te watę do miseczki płaskiej jakiejś, nasionka sypię tak, żeby każde miało miejsce do skiełkowania i spryskuję z dwa razy dziennie wodą ze spryskiwacza do roślin, kładę na parapet i finito. W ziemii nie próbowałam, bo boję się, że chomik będzie w niej rył i się pobrudzi, a pozatym ziemia do kwiatów ma jakieś tam ulepszacze, które mogą być szkodliwe dla zwierząt.
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia oo to tak samo jak moja przyjaciółka
To pewnie masz jakiś ciekawy temat? A kiedy się bronisz? Ja to jak muszę usiąść do pisania to najpierw posprzątam w pokoju, poukładam ciuchy w szafie, zrobię coś jeść przy okazji sprzątając kuchnię, znowu poukładam ciuchy i dopiero siadam do pisania i stwierdzam że już za późno jest i odkładam na następny dzień ![]() Ale przynajmniej mam czysto Chociaż ostatnio to nie bardzo, przydałoby się posprzątać a ja dziś na nic nie mam ochoty Gosiu no kobieta miała tupet i to niezły nie powiem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1873 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nie jest zła, ale nie warta takiej ceny moim zdaniem
|
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia kiedy się bronię, mam nadzieję że w czerwcu bo chcę starować na mgr ![]() Cytat:
|
|
#1875 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze czu u was w pokoju też jest tak ciemno, że w dzień trzeba światło zapalać? Ja kurcze muszę dokończyć tą pracę o Idei piękna Platona i mi aż ciężko notatki odczytać, taka ciemnica i szaruga za oknem
![]() |
|
|
|
#1876 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Może
![]() Ale większość z nich to są dojeżdżające, więc muszą mieć albo portfel, albo dokumenty samochodu i kluczyki ![]() No ale ich sprawa Może czują się bezpieczne, bo u nas dużo policjantów studiuje ![]() Cytat:
![]() Tak na marginesie= mój ś.p. dziadek miał na imię Edek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Biedactwo ![]() Cytat:
No u mnie nie jest tak źle
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-15 o 14:44 |
|||||||
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ćma xD Znaczy żeby coś przeczytać na kartce to muszę światło zapalić.
Żeby dobić się bardziej zajrzałam na pocztę. Wyników ze stylistyki nie ma, ale są z wfu. Taaaaaaak. Dobrze myślicie. Jestem cudowna i wspaniała! Taaaaak! Prześwietna i powinno się mnie wielbić. Kolokwium zdało tylko 14 osób na 32. Taaaak!
|
|
|
|
#1878 |
|
Rozeznanie
|
Ale fajnie będzie, jak też zasiejecie swoim chomiczkom zboże
. Ja mam też taką kiełkownicę, na którą kładzie się ziarenka bezpośrednio i zalewa wodą i czeka aż spłynie. Używałam jej dla siebie w zeszłym roku, ale teraz leży na szafie, bo trochę dużo zachodu jest z tym przelewaniem, bo ze 3-4 razy dziennie powinno sie to robić. Narazie nie mam na to czasu, może po sesji się w to pobawię, i dla chomiczków coś skiełkuję.
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za poprawę, dasz radę ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Wiecie co robię postępy Pól roku po rozstaniu z Ł. zaczynam w końcu dochodzić do siebie ![]() Jak go widzę, to już nie myślę o nim jak o byłym, czuję, jakby był dla mnie obcym człowiekiem, po prostu sąsiadem, jakby nigdy nic nas nie łączyło i już prawie w ogóle nie wspominam tego czasu z nim, tego co się wydarzyło, nie analizuję już. Po prostu żyję jakby na 'nowo' bez tego ciężaru I tak jakoś mi fajnie z tym. |
|
|
|
|
#1880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście ja nigdy w tej 5 nie byłam ![]() A co ciekawego studiujesz? Cytat:
![]() Dzięki za przypomnienie ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Alley u nas też takie akcje były. Np. dydaktykę oblało z 90 osób koło 60
To było tylko kolokwium Egzamin z 88 oblało chyba 40 ![]() A studiuję hmmm: -wersja oficjalna: zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne (polecam czytać na głos i szybko, strasznie dobrze poprawia dykcję )-wersja nasza: przedszkolanką będę. |
|
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważnejsze, że się w końcu udawało zaliczyć ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- A ja studiuję tak jak Asia- pedagogikę resocjalizacyjną
|
||
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale lepiej bierz się do nauki ![]() Zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne, matko ale długa nazwa Czasami to wymyślą na prawdę, jak by prościej nie można było nazwać kierunku Ale brzmi fajnie No pewnie, ja też zawsze mówię że ważny jest efekt końcowy a nie ile razy się poprawiało Nikt mnie nie pyta za którym razem zdałam tylko czy zdałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- To ja tylko jestem na politechnice? ![]() My tu gadu gadu a praca czeka. Idę coś popisać .. chociaż trochę |
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ej, a wiecie, że odkryłam dlaczego panie z dziekanatu są takie a nie inne?
Jak sobie przypomniałam jak one u nas odbierają telefony to zaczynam je podziwiać
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za rady dotyczące klatek ;*
|
|
|
|
#1886 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest takie powiedzenie, że student bez poprawki to jak seks bez orgazmu Cytat:
![]() Słusznie ![]() Cytat:
A to zależy, bo jak studiowałam w Olsztynie to tam były dwie panie w dziekanacie i obie były miłe, choć młodsza bardziej od starszej
|
||||
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie jeszcze ;D czy te drabinki co mają szczebelki takie jak wrzuciła jedna z Was tutaj fotke są w pełni bezpieczne dla chomików?
tj nie wpada im tam łapka?
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
polecamy się
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() Tak myślę. Choć moje chomiki nie lubiły chodzić po tych drabinkach, wolały zeskoczyć z półki
|
|
|
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak spadnie to jak jakaś bomba
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-01-15 o 15:39 |
||
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
No ja na swoje nie narzekam
Ja je lubię, one mnie też Ze stypendium też tak załatwiałam. Ostatnio szłam po kartę egzaminacyjną. Pani patrzy na mnie i pyta o kierunek. Mówię, że ZEW. Tak popatrzyła i hasło: "Aaaa! To pani Andrea! Dawno pani u nas nie było!" Się śmiejemy z dziewczynami, że w urodziny to mi wpadną na zajęcia i sto lat odśpiewają, bo one już wiedzą wszystko o mnie Ok, idę do notatek. Pewno i tak tu za chwilę wejdę, bo nie mogę tak siedzieć nad notatkami cały czas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Wczoraj sobie siedziałam przy stoliku ze znajomymi, podeszła do mnie kobieta(ok 40 lat) która ledwo się na nogach trzymała. I prosiła żeby popilnować jej torebki. Mówię ok i tak tu będę siedzieć jeszcze jakiś czas. Na co ona że super, jestem wspaniała i zaczęła mnie przytulać i całować. Wzięła tą torebkę z sąsiedniego stolika przy którym siedziała ona i kilku facetów. Przy okazji wywaliła wszystkie napoje jakie tam stały i spadła bluzka z krzesła. To mówię jej że spadła jej bluzka i leży w tych wylanych napojach. Na co ona - to nic to tylko bluzka za 250zł
Poszła tańczyć, ja pilnuję tej torebki, ona wróciła i tam dziękuje mi jakbym nie wiem, życie jej uratowała. Mówi jak mam drobne to stawiam Ci piwo. Walnęła mi jeszcze parę komplementów, dała dla mojego faceta 20 zł i mówi kup Izie piwo. A na końcu się okazało że to prawdopodobnie pani do towarzystwa była 

obiecuję sobie 'to ostatni post' 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za poprawę, dasz radę 
tj nie wpada im tam łapka?