Mój chomiczek - cz. 4 :) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 14:11   #1861
alleyezonme
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Ja zawsze torebkę trzymam z przodu
A jak jestem w szkole to też trzymam przy sobie, a niektóre dziewczyny zostawiają torebkę i sobie gdzieś idą
Wczoraj sobie siedziałam przy stoliku ze znajomymi, podeszła do mnie kobieta(ok 40 lat) która ledwo się na nogach trzymała. I prosiła żeby popilnować jej torebki. Mówię ok i tak tu będę siedzieć jeszcze jakiś czas. Na co ona że super, jestem wspaniała i zaczęła mnie przytulać i całować. Wzięła tą torebkę z sąsiedniego stolika przy którym siedziała ona i kilku facetów. Przy okazji wywaliła wszystkie napoje jakie tam stały i spadła bluzka z krzesła. To mówię jej że spadła jej bluzka i leży w tych wylanych napojach. Na co ona - to nic to tylko bluzka za 250zł No to jak nic to nic Poszła tańczyć, ja pilnuję tej torebki, ona wróciła i tam dziękuje mi jakbym nie wiem, życie jej uratowała. Mówi jak mam drobne to stawiam Ci piwo. Walnęła mi jeszcze parę komplementów, dała dla mojego faceta 20 zł i mówi kup Izie piwo. A na końcu się okazało że to prawdopodobnie pani do towarzystwa była

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:13   #1862
hooliganka184
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
SZOK! Dobrze, że nikt go nie zauważył

Wstydliwe chopaki

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Marta, ja też myślałam kiedyś o zasadzeniu zboża dla chomiczków . Może wezmę przykład z Ciebie i coś posieję z karmy
Akcję CHOMICZY OGRÓD MARZEŃ uważam za rozpoczętą!!!
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:14   #1863
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
Zasiałam owies dla chomiczków przedwczoraj i już pierwsze listki maleńkie wychodzą. Nie jestem tylko pewna czy to owies czy inne zboże, bo ja miastowa dziołcha jestem i nie bardzo się znam, ale napewno nie jest to nic szkodliwego, bo to ziarenka z karmy wybrane. Już przy poprzednich chomiczkach to siałam i bardzo lubiły skubać. A jak nie zdążę kupić chomiczków, zanim wyrośnie mi to zboże, to dam pieskowi poskubać.
Po zapytaniu wujka Google, stwierdzam ,że zasiałam chyba jęczmień!

Fajny pomysł

Cytat:
SZOK! Dobrze, że nikt go nie zauważył

Wstydliwe chopaki

No kurcze, aż popłakałam się ze szczęścia wtedy
Było ciemno, może dlatego na moje szczęście

Rozgadałam się, uciekam do pisania pracy bo dzisiaj mam wysłać dla promotora 2 rozdziały poprawione, a najlepiej to 3 ale wyślę 2 o ile w ogóle

Stary 2011-01-15, 14:16   #1864
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Wczoraj sobie siedziałam przy stoliku ze znajomymi, podeszła do mnie kobieta(ok 40 lat) która ledwo się na nogach trzymała. I prosiła żeby popilnować jej torebki. Mówię ok i tak tu będę siedzieć jeszcze jakiś czas. Na co ona że super, jestem wspaniała i zaczęła mnie przytulać i całować. Wzięła tą torebkę z sąsiedniego stolika przy którym siedziała ona i kilku facetów. Przy okazji wywaliła wszystkie napoje jakie tam stały i spadła bluzka z krzesła. To mówię jej że spadła jej bluzka i leży w tych wylanych napojach. Na co ona - to nic to tylko bluzka za 250zł No to jak nic to nic Poszła tańczyć, ja pilnuję tej torebki, ona wróciła i tam dziękuje mi jakbym nie wiem, życie jej uratowała. Mówi jak mam drobne to stawiam Ci piwo. Walnęła mi jeszcze parę komplementów, dała dla mojego faceta 20 zł i mówi kup Izie piwo. A na końcu się okazało że to prawdopodobnie pani do towarzystwa była
no to ciekawa kobieta .

Marta, a Ty to siejesz w ziemi tak? . Czy jak rzeżuchę na ligninie? . Muszę ziemię kupić, bo ta w kwiatkach jest nawożona, więc nie bardzo...albo pójdę gdzieś wykopać jak się da .
Stary 2011-01-15, 14:16   #1865
Klepsydra88
Zakorzenienie

Iza co za kobieta :/

piszesz mgr czy lic?
Stary 2011-01-15, 14:19   #1866
alleyezonme
Zakorzenienie

Gosia no bardzo ciekawa, naprawdę A na koniec powiedziała jeszcze coś w stylu 'chcielibyście mieć taką matkę jak ja, coo?'
Tak, bardzo bym chciała

Asia ani to ani to Piszę inżynierską

Stary 2011-01-15, 14:20   #1867
Klepsydra88
Zakorzenienie

szaleństwo

ja do czw muszę oddać drugi rozdział
Stary 2011-01-15, 14:21   #1868
alleyezonme
Zakorzenienie

Nie dam rady was opuścić To o wiele ciekawsze niż pisanie tej pracy.
A tak w ogóle to muszę zrobić obiad, robię dzisiaj tortillę więc chyba w ogóle dzisiaj nie zajrzę do tej pracy. Coś tak czuję w kościach
O 18 jadę na osiemnastkę rodzinną brata więc też dupa

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Asiu a Ty co piszesz? i co studiujesz?
P.S. Twój podpis mnie rozwala - czary mary daj browary

Stary 2011-01-15, 14:24   #1869
Klepsydra88
Zakorzenienie

Iza znam ten ból obiecuję sobie 'to ostatni post'

tortilla

piszę licencjata, studiuję pedagogike resocjalizacyjną
Stary 2011-01-15, 14:24   #1870
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia no bardzo ciekawa, naprawdę A na koniec powiedziała jeszcze coś w stylu 'chcielibyście mieć taką matkę jak ja, coo?'
Tak, bardzo bym chciała
, ale się kobieta ceni

No dziś drukujemy jak szalone za niedługo wykończymy kolejny wątek
Stary 2011-01-15, 14:25   #1871
hooliganka184
Rozeznanie

Na wacie kosmetycznej, tej takiej co trzeba urwać ile Ci potrzeba, a nie na wacikach do demakijażu. I zawsze do tej pory(a już z 5 razy siałam), udawało mi się i stało to i pięknie wyglądało przynajmniej z tydzień. Po tym czasie, jeśli chomisie nie zjadły, to się listki trochę żółte robiły i wtedy wyrzucałam. Po prostu daję te watę do miseczki płaskiej jakiejś, nasionka sypię tak, żeby każde miało miejsce do skiełkowania i spryskuję z dwa razy dziennie wodą ze spryskiwacza do roślin, kładę na parapet i finito. W ziemii nie próbowałam, bo boję się, że chomik będzie w niej rył i się pobrudzi, a pozatym ziemia do kwiatów ma jakieś tam ulepszacze, które mogą być szkodliwe dla zwierząt.
Stary 2011-01-15, 14:33   #1872
alleyezonme
Zakorzenienie

Asia oo to tak samo jak moja przyjaciółka To pewnie masz jakiś ciekawy temat? A kiedy się bronisz?

Ja to jak muszę usiąść do pisania to najpierw posprzątam w pokoju, poukładam ciuchy w szafie, zrobię coś jeść przy okazji sprzątając kuchnię, znowu poukładam ciuchy i dopiero siadam do pisania i stwierdzam że już za późno jest i odkładam na następny dzień
Ale przynajmniej mam czysto Chociaż ostatnio to nie bardzo, przydałoby się posprzątać a ja dziś na nic nie mam ochoty

Gosiu no kobieta miała tupet i to niezły nie powiem

Cytat:
Na wacie kosmetycznej, tej takiej co trzeba urwać ile Ci potrzeba, a nie na wacikach do demakijażu. I zawsze do tej pory(a już z 5 razy siałam), udawało mi się i stało to i pięknie wyglądało przynajmniej z tydzień. Po tym czasie, jeśli chomisie nie zjadły, to się listki trochę żółte robiły i wtedy wyrzucałam. Po prostu daję te watę do miseczki płaskiej jakiejś, nasionka sypię tak, żeby każde miało miejsce do skiełkowania i spryskuję z dwa razy dziennie wodą ze spryskiwacza do roślin, kładę na parapet i finito. W ziemii nie próbowałam, bo boję się, że chomik będzie w niej rył i się pobrudzi, a pozatym ziemia do kwiatów ma jakieś tam ulepszacze, które mogą być szkodliwe dla zwierząt.
Muszę to zrobić

Stary 2011-01-15, 14:33   #1873
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
Jejku tamta cała klatka plastikowa, jest rzeczywiście straszna. Niestety bardzo wielu ludzi takie ma, szczególnie dla myszek. Kurcze tam naprawdę nie ma dostępu powietrza, co to za cyrkulacja jak tylko u góry jest kratka. Podobne są też niestety z Ferplast, te całe Duny zwykłe, bo np. Duna Fun ma też kratki w połowie, to już jest napewno lepiej. Producentów takich klatek powinni wieszać za jaja
Zdecydowanie tak!

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Miała przyjść zielona, a przyszła niebieska, ale co mi tam
Mi się tam podoba

1. Oho! Klatka otwarta
2. Maja obczaja z lewej strony sytuację...
3. Patrzy, czy warto wychodzić z tym grubiutkim tyłeczkiem
4. Obczaja z prawej strony czy dużo żarcia stoi
5. A tam wolę swoją kolbę
6. Chrupie sobie z miseczki
7. Klatka wyglądająca teraz

wolała coś zjeść, niż wychodzić
Kochana uważaj na tę klatkę, a zwłaszcza na tunel... nie chcę straszyć, ale kiedyś czytałam na jakimś forum chomiczym post dziewczyny, której chomiś stracił nóżkę w takim, gdzieś tam się zaczepił

Cytat:
plastikowym pudłoklatkom, smyczom dla chomików i kulom do biegania mówimy stanowcze NIE

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Chyba trzeba zrobić na początku jakąś listę niebezpiecznych zabawek . Co o tym sądzicie?
Jestem za!

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1294949457 taka, tylko granatowy kolor jest duża i idealna, bo na moje klamoty to naprawdę potrzeba sporą taszę..
Nie dałabym za nią tyle, zwłaszcza z HM nie jest zła, ale nie warta takiej ceny moim zdaniem

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:37   #1874
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
To pewnie masz jakiś ciekawy temat? A kiedy się bronisz?
'wpływ internetu na zagospodarowanie czasu wolnego młodzieży' nie mam pojęcia kiedy się bronię, mam nadzieję że w czerwcu bo chcę starować na mgr

Cytat:
nie jest zła, ale nie warta takiej ceny moim zdaniem
dlatego czekam na obniżkę
Stary 2011-01-15, 14:37   #1875
hooliganka184
Rozeznanie

Kurcze czu u was w pokoju też jest tak ciemno, że w dzień trzeba światło zapalać? Ja kurcze muszę dokończyć tą pracę o Idei piękna Platona i mi aż ciężko notatki odczytać, taka ciemnica i szaruga za oknem.
Stary 2011-01-15, 14:42   #1876
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie mają nic cennego?
Może
Ale większość z nich to są dojeżdżające, więc muszą mieć albo portfel, albo dokumenty samochodu i kluczyki
No ale ich sprawa Może czują się bezpieczne, bo u nas dużo policjantów studiuje

Cytat:
To prawda, strasznie dużo zachodu z tym wyrabianiem wszystkiego od nowa.
Ja kiedyś zgubiłam portfel pod sklepem monopolowym.Wysiadałam z samochodu i mi wypadł a w środku pieniądze(akurat w ten dzień wyjęłam z bankomatu 800zł), wszystkie moje karty, dowód rejestracyjny, dowód osobisty, prawo jazdy, legitymacja studencka, dużo numerów do fryzjerki, kosmetyczki itp itd no tyle ważnych dla mnie rzeczy że aż mną wstrząsnęło jak pomyślałam że będę musiała wyrabiać nowe. Już tam nie ważne z tą kasą, miałam nadzieję że ktoś odnajdzie mój portfel, weźmie sobie tą kasę ale chociaż mi dokumenty odda. Jeszcze żeby tego było mało to na karteczce miałam zapisany PIN. Tak wiem,wiem masakra.No nic tylko usiąść i płakać.
Jak się zorientowałam że zgubiłam portfel, swoją drogą miałam płacić za jakieś jedzenie ja patrze a ja nie mam portfela.TŻ nie miał przy sobie pieniędzy i przy okazji najedliśmy się wstydu hehe. No to jak się zorientowałam to przejechaliśmy wszystkie miejsca gdzie byliśmy tamtego dnia, a oczywiście jak na złość byliśmy w naprawdę wielu miejscach. I już na końcu zajechaliśmy pod ten sklep..
i wyobraźcie sobie że portfel leżał, nietknięty! Po 8 godzinach on sobie leżał w trawie.
na szczęście nikt sobie go nie wziął. Miałaś dużo szczęścia

Tak na marginesie= mój ś.p. dziadek miał na imię Edek

Cytat:
Zasiałam owies dla chomiczków przedwczoraj i już pierwsze listki maleńkie wychodzą. Nie jestem tylko pewna czy to owies czy inne zboże, bo ja miastowa dziołcha jestem i nie bardzo się znam, ale napewno nie jest to nic szkodliwego, bo to ziarenka z karmy wybrane. Już przy poprzednich chomiczkach to siałam i bardzo lubiły skubać. A jak nie zdążę kupić chomiczków, zanim wyrośnie mi to zboże, to dam pieskowi poskubać.
Po zapytaniu wujka Google, stwierdzam ,że zasiałam chyba jęczmień!
O proszę, jaki rolnik

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
dziewczyny.. mam zasadnicze pytanie. Czy wiadomo Wam coś o naszych chopakach?
Nic nie wiem, ale tęsknię

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Ej, torebka to mniejsze zło niż plecak z którym najczęściej chodzę.Tam to jest wszystko i nic zarazem. Krem, chusteczki- i to nie paczka czy dwie tylko całe 10- plastry, waciki, piórnik z pełnym wyposażeniem, kropelka, zapasowa para kolczyków, trzy pary nożyczek, kostka karteczek- jakby mnie wzięło na składanie kusudamy. Wszystko. W sumie aż sama sobie się dziwię, że znajduję jeszcze miejsce na jakiś zeszyt, teczkę i inne.
Same skarby

Cytat:
Wczoraj sobie siedziałam przy stoliku ze znajomymi, podeszła do mnie kobieta(ok 40 lat) która ledwo się na nogach trzymała. I prosiła żeby popilnować jej torebki. Mówię ok i tak tu będę siedzieć jeszcze jakiś czas. Na co ona że super, jestem wspaniała i zaczęła mnie przytulać i całować. Wzięła tą torebkę z sąsiedniego stolika przy którym siedziała ona i kilku facetów. Przy okazji wywaliła wszystkie napoje jakie tam stały i spadła bluzka z krzesła. To mówię jej że spadła jej bluzka i leży w tych wylanych napojach. Na co ona - to nic to tylko bluzka za 250zł. No to jak nic to nic. Poszła tańczyć, ja pilnuję tej torebki, ona wróciła i tam dziękuje mi jakbym nie wiem, życie jej uratowała. Mówi jak mam drobne to stawiam Ci piwo. Walnęła mi jeszcze parę komplementów, dała dla mojego faceta 20 zł i mówi kup Izie piwo. A na końcu się okazało że to prawdopodobnie pani do towarzystwa była.
Nie no super

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez revontulet_ Pokaż wiadomość
Kochana uważaj na tę klatkę, a zwłaszcza na tunel... nie chcę straszyć, ale kiedyś czytałam na jakimś forum chomiczym post dziewczyny, której chomiś stracił nóżkę w takim, gdzieś tam się zaczepił
Biedactwo

Cytat:
Kurcze czu u was w pokoju też jest tak ciemno, że w dzień trzeba światło zapalać? Ja kurcze muszę dokończyć tą pracę o Idei piękna Platona i mi aż ciężko notatki odczytać, taka ciemnica i szaruga za oknem.

No u mnie nie jest tak źle

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2011-01-15 o 14:44
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:49   #1877
anlejka
Zakorzenienie

U mnie ćma xD Znaczy żeby coś przeczytać na kartce to muszę światło zapalić.
Żeby dobić się bardziej zajrzałam na pocztę. Wyników ze stylistyki nie ma, ale są z wfu. Taaaaaaak. Dobrze myślicie. Jestem cudowna i wspaniała! Taaaaak! Prześwietna i powinno się mnie wielbić. Kolokwium zdało tylko 14 osób na 32. Taaaak! Ja nie zdałam. I egzaminu też. We wtorek poprawa, więc muszę ryć zdrowo żeby to zdać
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:53   #1878
hooliganka184
Rozeznanie

Ale fajnie będzie, jak też zasiejecie swoim chomiczkom zboże. Ja mam też taką kiełkownicę, na którą kładzie się ziarenka bezpośrednio i zalewa wodą i czeka aż spłynie. Używałam jej dla siebie w zeszłym roku, ale teraz leży na szafie, bo trochę dużo zachodu jest z tym przelewaniem, bo ze 3-4 razy dziennie powinno sie to robić. Narazie nie mam na to czasu, może po sesji się w to pobawię, i dla chomiczków coś skiełkuję.
Stary 2011-01-15, 14:56   #1879
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby dobić się bardziej zajrzałam na pocztę. Wyników ze stylistyki nie ma, ale są z wfu. Taaaaaaak. Dobrze myślicie. Jestem cudowna i wspaniała! Taaaaak! Prześwietna i powinno się mnie wielbić. Kolokwium zdało tylko 14 osób na 32. Taaaak! Ja nie zdałam. I egzaminu też. We wtorek poprawa, więc muszę ryć zdrowo żeby to zdać
no to trzymam za poprawę, dasz radę

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Wiecie co robię postępy
Pól roku po rozstaniu z Ł. zaczynam w końcu dochodzić do siebie
Jak go widzę, to już nie myślę o nim jak o byłym, czuję, jakby był dla mnie obcym człowiekiem, po prostu sąsiadem, jakby nigdy nic nas nie łączyło i już prawie w ogóle nie wspominam tego czasu z nim, tego co się wydarzyło, nie analizuję już. Po prostu żyję jakby na 'nowo' bez tego ciężaru
I tak jakoś mi fajnie z tym.
Stary 2011-01-15, 15:00   #1880
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
14 na 32 to jeszcze nie jest zły wynik. U mnie potrafiło zdać kolokwium 5 osób na 80 Oczywiście ja nigdy w tej 5 nie byłam Ale w końcu udawało się zaliczyć więc i Tobie się uda
A co ciekawego studiujesz?

Cytat:
Ale fajnie będzie, jak też zasiejecie swoim chomiczkom zboże. Ja mam też taką kiełkownicę, na którą kładzie się ziarenka bezpośrednio i zalewa wodą i czeka aż spłynie. Używałam jej dla siebie w zeszłym roku, ale teraz leży na szafie, bo trochę dużo zachodu jest z tym przelewaniem, bo ze 3-4 razy dziennie powinno sie to robić. Narazie nie mam na to czasu, może po sesji się w to pobawię, i dla chomiczków coś skiełkuję.
O! ja też mam kiełkownicę, zapomniałam o niej kompletnie
Dzięki za przypomnienie

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
no to trzymam za poprawę, dasz radę

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Wiecie co robię postępy
Jak go widzę, to już nie myślę o nim jak o byłym, czuję, jakby był dla mnie obcym człowiekiem, po prostu sąsiadem, jakby nigdy nic nas nie łączyło i już prawie w ogóle nie wspominam tego czasu z nim, tego co się wydarzyło, nie analizuję już. Po prostu żyję jakby na 'nowo' bez tego ciężaru
I tak jakoś mi fajnie z tym.
Super Na to potrzeba czasu i tylko czasu. Nowa sympatia też dobrze robi, ale czas leczy rany to wiadomo nie od dziś. Trzeba zamknąć stary rozdział i zacząć nowy, lepszy !

Stary 2011-01-15, 15:08   #1881
anlejka
Zakorzenienie

Alley u nas też takie akcje były. Np. dydaktykę oblało z 90 osób koło 60 To było tylko kolokwium Egzamin z 88 oblało chyba 40 Fakt faktem, że pani nie pomyślała nad sensem pytań i moja grupa pisała coś całkiem nie powiązanego z naszą przyszłą karierą, a inna grupa miała pytania tak banalne, że z palcem w tyłku bym napisała
A studiuję hmmm:
-wersja oficjalna: zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne (polecam czytać na głos i szybko, strasznie dobrze poprawia dykcję )
-wersja nasza: przedszkolanką będę.
Stary 2011-01-15, 15:14   #1882
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
14 na 32 to jeszcze nie jest zły wynik. U mnie potrafiło zdać kolokwium 5 osób na 80 Oczywiście ja nigdy w tej 5 nie byłam Ale w końcu udawało się zaliczyć więc i Tobie się uda

Najważnejsze, że się w końcu udawało zaliczyć

Cytat:
Super Na to potrzeba czasu i tylko czasu. Nowa sympatia też dobrze robi, ale czas leczy rany to wiadomo nie od dziś. Trzeba zamknąć stary rozdział i zacząć nowy, lepszy !
No jasne

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

A ja studiuję tak jak Asia- pedagogikę resocjalizacyjną
Stary 2011-01-15, 15:15   #1883
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Alley u nas też takie akcje były. Np. dydaktykę oblało z 90 osób koło 60 To było tylko kolokwium Egzamin z 88 oblało chyba 40 Fakt faktem, że pani nie pomyślała nad sensem pytań i moja grupa pisała coś całkiem nie powiązanego z naszą przyszłą karierą, a inna grupa miała pytania tak banalne, że z palcem w tyłku bym napisała
A studiuję hmmm:
-wersja oficjalna: zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne (polecam czytać na głos i szybko, strasznie dobrze poprawia dykcję )
-wersja nasza: przedszkolanką będę.
To chyba wszędzie są takie numery Ale lepiej bierz się do nauki
Zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne, matko ale długa nazwa Czasami to wymyślą na prawdę, jak by prościej nie można było nazwać kierunku Ale brzmi fajnie

Cytat:

Najważnejsze, że się w końcu udawało zaliczyć

No jasne
No pewnie, ja też zawsze mówię że ważny jest efekt końcowy a nie ile razy się poprawiało Nikt mnie nie pyta za którym razem zdałam tylko czy zdałam

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

To ja tylko jestem na politechnice?

My tu gadu gadu a praca czeka. Idę coś popisać .. chociaż trochę

Stary 2011-01-15, 15:17   #1884
anlejka
Zakorzenienie

Ej, ej, a wiecie, że odkryłam dlaczego panie z dziekanatu są takie a nie inne?
Jak sobie przypomniałam jak one u nas odbierają telefony to zaczynam je podziwiać
Stary 2011-01-15, 15:25   #1885
poprostu
Zakorzenienie

Dziękuję za rady dotyczące klatek ;*
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:29   #1886
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba wszędzie są takie numery Ale lepiej bierz się do nauki
Zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne, matko ale długa nazwa Czasami to wymyślą na prawdę, jak by prościej nie można było nazwać kierunku Ale brzmi fajnie
Racja

Cytat:
No pewnie, ja też zawsze mówię że ważny jest efekt końcowy a nie ile razy się poprawiało Nikt mnie nie pyta za którym razem zdałam tylko czy zdałam
Dokładnie
Jest takie powiedzenie, że student bez poprawki to jak seks bez orgazmu

Cytat:
To ja tylko jestem na politechnice?

My tu gadu gadu a praca czeka. Idę coś popisać .. chociaż trochę
Widocznie tak

Słusznie

Cytat:
Ej, ej, a wiecie, że odkryłam dlaczego panie z dziekanatu są takie a nie inne?
Jak sobie przypomniałam jak one u nas odbierają telefony to zaczynam je podziwiać

A to zależy, bo jak studiowałam w Olsztynie to tam były dwie panie w dziekanacie i obie były miłe, choć młodsza bardziej od starszej
Stary 2011-01-15, 15:31   #1887
poprostu
Zakorzenienie

Mam pytanie jeszcze ;D czy te drabinki co mają szczebelki takie jak wrzuciła jedna z Was tutaj fotke są w pełni bezpieczne dla chomików? tj nie wpada im tam łapka?
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:34   #1888
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Dziękuję za rady dotyczące klatek ;*
polecamy się

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Mam pytanie jeszcze ;D czy te drabinki co mają szczebelki takie jak wrzuciła jedna z Was tutaj fotke są w pełni bezpieczne dla chomików? tj nie wpada im tam łapka?
Jak chomcio będzie po nich spokojnie wchodził i schodził to nie powinno nic się stać
Tak myślę.
Choć moje chomiki nie lubiły chodzić po tych drabinkach, wolały zeskoczyć z półki
Stary 2011-01-15, 15:38   #1889
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
jestem z Ciebie dumna!

Cytat:
Choć moje chomiki nie lubiły chodzić po tych drabinkach, wolały zeskoczyć z półki
Wojtas tak samo jak spadnie to jak jakaś bomba

Edytowane przez Klepsydra88
Czas edycji: 2011-01-15 o 15:39
Klepsydra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:38   #1890
anlejka
Zakorzenienie

No ja na swoje nie narzekam Ja je lubię, one mnie też Jak trzeba się o coś dowiedzieć to mnie zawsze tam wykopują, bo ja potrafię 15 razy chodzić i pytać o to samo. Zawsze wchodzę uśmiechnięta i taka zdezorientowana i pytam, pani mi mówi, że nic nie wie, to idę godzinę później. I tak sobie chodzę np. przez tydzień Ze stypendium też tak załatwiałam. Ostatnio szłam po kartę egzaminacyjną. Pani patrzy na mnie i pyta o kierunek. Mówię, że ZEW. Tak popatrzyła i hasło: "Aaaa! To pani Andrea! Dawno pani u nas nie było!" Się śmiejemy z dziewczynami, że w urodziny to mi wpadną na zajęcia i sto lat odśpiewają, bo one już wiedzą wszystko o mnie
Ok, idę do notatek. Pewno i tak tu za chwilę wejdę, bo nie mogę tak siedzieć nad notatkami cały czas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości