|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
http://allegro.pl/klatka-dla-chomika...395992267.html wybrałam tą
będzie git dla syryjskiego tak?;D
|
|
|
|
#1893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to zamierzasz dołączyć do naszego wątku na stałe? ![]() Już nie mogę się doczekać zdjęć Waszych chomiczków |
||||
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piątka za paktofonikę w podpisie Napisałam parę zdań i muszę się powoli szykować bo zaraz wyjeżdżam a mam dziwną ochotę na pisanie Albo mam bo wiem że muszę wyjść z domu I wiecie co, znalazłam błąd w książce ![]() |
|||
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Ja chcę kupić chomiczki Roborowskiego, 3 samiczki. Jak kupuje się z jednego miotu, to jest nadzieja, że będą żyły w zgodzie, bo chomiki tego gatunku lepiej czują się w większym gronie. Trzeba niestety mieć to na uwadze, że mogą się jednak bić i gryźć i wtedy trzeba rozdzielać. A, ponieważ jestem ubezpieczona na taką smutną ewentualność, bo mam dużą klatę, tzn. klatkę, połączoną z akwarium, to w przypadku bójek mogę rozdzielić. Mam jednak nadzieję, że będą się kochać miłością siostrzaną
.Miałam już dwukrotnie chomiki syryjskie i przyszedł czas na odmianę. AA też zauważyłam Paktofonikę w podpisie Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-15 o 16:38 |
|
|
|
#1901 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja klatka ma takie tunele , syryjek biega w nich ![]() Ale klateczka jest baardzo mała , dobrze , aby klatka dla chomika miała wymiary 60 x 40 cm lub większe . Te klatki są bardzo dobre : http://allegro.pl/klatka-zestaw-70x8...399703832.html http://allegro.pl/klatka-galaxy-z-tu...408347499.html http://allegro.pl/klatka-dla-szynszy...406511836.html A taka to już jest raj : http://allegro.pl/klatka-dla-myszki-...395992562.html ________________ Mała dostała kolbę i wapienko ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70102972 Tak zagospodarowana : http://i56.tinypic.com/tzhw6.jpg EDIT : Zapomniałam . Samla kosztuje 50 zł. |
||
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
No napisałam tą moją nieszczęsną pracę o Platonie, wysłałam ją już profesorkowi, więc jak to mówią "sprawa się rypła". Mam mieszane uczucia, czy udało mi się jakoś oddać, główną myśl przyświecającą Platonowi, gdy pisał o idei piękna
. Ale uważam, że dosyć się namęczyłam i już więcej bym chyba nie dała rady napisać, może gdybym miała więcej czasu to bym jeszcze "pofilozofowała" ale szczerze mówiąc już mnie mózg boli .Także niepewnie, chwiejąc się na nogach, ale z wypietą piersią staję do oceny mojej pracy |
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i już masz z głowy ![]() Teraz czas na relax z wizażem
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
the kamm na prawdę ta moja się nie nadaje? dziewczyny mówią, że może być
trochę te duże drogie... Wiadomo, że chce aby miał jak najlepiej alem plus wyposażenie itd to jednak heh :P Madzius90 Mam na imie Gosia ;D oraz mam 21 lat ;D ale od 20.07 już będzie 22 Studiuję teraz ^^ Edukację Zdrowotną Bezpieczeństwo i Higienę Pracy :PP Jestem na 2 roku:p Byłam tez kiedyś przez miesiąc na fizjoterapii ;D i przerwalam i miałam roczną przerwe :PP
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Rozeznanie
|
Eh taki długi to ten relaks nie będzie, bo we wtorek mam 1 egzamin. Ale ze względu na to, że na te zajęcia chodzimy, tylko w 7 dziewczyn, to babka nas zdążyła polubić i wiemy z czego będzie nas pytać. Każda ma się przygotować z wybranego artysty(malarza, rzeźbiarza) i wybranej epoki(np. renesans, gotyk). No i z tego będzie nas pytać. Niby wydaje się łatwe, ale mogą być jakieś upierdliwie dokładne pytania, bo babka ma to wszystko w głowie, łącznie z tym, kto z kim i dlaczego
![]() Szkoda, że w sobotę poczta nie roznosi paczek. Nie lubię jak mi się przedłuża dostawa. Przyjdzie mi do poniedziałku, wtorku na Silent Wheela czekać. Ciekawa jestem czy mi przyślą ten kolor, co chciałam. Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-15 o 21:36 |
|
|
|
#1909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć nastolatki!
![]() Ale naskrobałyście! Idę nadrabiać ![]() Nie da rady, bo jak on zjedzie na 2 dni, to te dwa dni będziemy nadrabiać zaległości chyba ![]() A Majunie przed chwilą wypuściłam żeby pobiegała na biureczku I się teraz tak 'zmęczyła' że położyła się w swoim uroczym gniazdku, i tak sobie leży zwinięta w kuleczkę i patrzy co robię ![]() Mój grubiutki pultasek Mówiłam!! Mówiłam!!!!! Mówiłam!!!!! Oni sobie są przeznaczeni!!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1912 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś szwagierga zostawiła torbę na środku ulicy i se tak leżała z 2-3 h... i jak jej się przypomniało, to zadzwoniła do znajomej, żeby ją zabrała- leżała nadal ![]() Cytat:
ale... Moja Maja, jest ostrożna i rzadko wchodzi przez tunel. Ogólnie obcykana jest już i ładnie wspina się po szczebelkach moja kluseczka, więc jestem dobrej myśli, że mojej małej nic się nie stanie ![]() Cytat:
Małgosię ![]() Cytat:
-klucze od domu -klucze od szafki do pracy -szczotkę z lusterkiem z avonu -portwel -mp4 -błyszczyk, pomadkę ochronną 'bebe' -chusteczki -perfum Telefon noszę w kieszeni, bo co chwila na niego zerkam Cytat:
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a co tu dzisiaj tak dziwnie cicho? ![]() Ja właśnie wróciłam z imprezy osiemnastkowej brata i czuję się jak słoń. Najadłam się chyba na tydzień czasu A jutro dodatkowo mam obiadek u babci, no super. A ja tu jakąś dietę chciałam trzymać, masakra Uciekam spać bo od rana jutro muszę pisać pracę bo promotor mnie zje. Dzisiaj miałam wysłać ale nie wysłałam ![]() Dobraaaanoc
|
||
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Zasypiam w biegu
Nie mogłam spać w nocy. Znaczy koło północy zaczęło mi się robić błogo, to chomik do poidełka się dorwał i jak nie zacznie dzwonić. Potem dorwał suchy kawałek bułki. I skrobie i skrobie. Leżę w tym łóżku i rozważam wyniesienie akwarium do drugiego pokoju. No ale kurna rodzina by miała ze mnie kabaret, bo o ile klatkę byli w stanie zrozumieć- choć nikomu nie przeszkadzało jak on biegał i hałasował tylko mi- to akwarium już nie bardzo dałoby się wytłumaczyć. Jak chomik postanowił iść spać, albo zająć się sobą nie wydając żadnych odgłosów to sąsiadka na górze, nie- wiem- co- robiła- i- chyba- nie- chcę- wiedzieć-, nagle zaczęła wydawać z siebie odgłosy typu: "O! OOOOOOO! OOOO!" No żesz kurna! Pierwsza w nocy! Jak już się przymknęła to znów chomik. A po chomiku znowu ona. I tak ostatnia godzina, którą zakodowałam to godzina 2:30 O 7 wstawałam do kościoła Spać nie pójdę, bo wiem, że nie zasnę, więc biorę się za przepisywanie notatek z polskiego. Niech już jakaś korzyść z tych zwłok przed laptopem będzie.
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też poszłam spać ok 2, chomiki też wariowały w klatce ale byłam na tyle padnięta żeby tego jakoś specjalnie nie zauważyć. Budzik nastawiłam na 7, bo chciałam iść na basen Miłej niedzieli
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokopałam się do notatek z pierwszego semestru. Przeraża mnie liczba dziwnych pojęć w stylu: morfem, fonem, dźwięczność i bezdźwięczność głosek |
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Hej to jeszcze raz ja w sprawie klatki dla syryjskiego... mowicie ze lepsze sa z wymiarami 60x40
Jeszcze nie zamowilam tej http://allegro.pl/klatka-dla-chomika...395992267.html 50x29 to ta np jest lepsza? http://allegro.pl/super-klatka-dla-c...395993020.html albo ta http://allegro.pl/duza-klatka-dla-ch...395806773.html Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-01-16 o 10:23 |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
poprostu ta pierwsza którą pokazałaś [pigi III] jest dobra, mój ma nawet troche mniejszą a i tak nie korzysta z całej przestrzeni bo śpi cały dzień a w nocy siedzi tylko na pięterku i coś sobie skubie. Dziewczyno nie daj się zwariować
|
#1920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-16 o 11:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

będzie git dla syryjskiego tak?;D

.
jak spadnie to jak jakaś bomba 

Studiuję teraz ^^ Edukację Zdrowotną Bezpieczeństwo i Higienę Pracy :PP Jestem na 2 roku:p Byłam tez kiedyś przez miesiąc na fizjoterapii ;D i przerwalam i miałam roczną przerwe :PP

" ?