|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
na klatce kwiatki a na dworze nie wiem sama
|
||
|
|
|
#2492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakochalam sie w nich od pierwszego spojrzenia![]() Nie wiem nawet ile kosztowaly, bo dawalismy swoje zloto. Postaram sie dowiedziec, ale chyba cos ok 2-2.5tys. ![]() Uwielbiam ta emotikonke ![]() Cytat:
Ja mieszkam w bloku, tzn rodzice i zamierzam klatke ustroic. Odrobine . Moze dla niektorych to kicz, ale mi sie podoba. Planuje wlasnie tiul albo organza.... kilka kokardek, moze z jakims kwiatem...
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jakieś balony, gołąbki itp. to od razu wykluczam
|
|
#2494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
utonełam na YT i wrzucie słuchając piosenek potencjalnych na pierwszy taniec :P |
||
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto co znalazlam
|
|
|
#2496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
gitmartusia, oto link do wznowionej aukcji z zaproszeniami
![]() http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...414733422.html Dziś miałam egzamin z logiki. kompletnie nielogiczny
10.08.2003 - Dzień, w którym wszystko się zaczęło... 27.09.2008 - Nowy etap w Naszym związku - Narzeczeństwo ![]() 07.05.2011 - Dzień Naszego Ślubu... TAK! TAK! TAK! Edytowane przez AinaN Czas edycji: 2011-01-15 o 16:35 |
|
|
|
#2499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo TŻ uważa, że walce to są do jeżdżenia po asfalcie :P ale ogólnie w luźnym i improwizacyjnym tancu w parze czujemy się razem dobrze, więc pewnie zaimprowizujemy coś na żadne nauki tańca się nie wybieramy tylko teraz mamy problem jaka piosenka, tzn ja mam problem bo TŻ jeszcze się tym nie przejmuje
|
|
|
|
|
#2501 | |||
|
Konto usunięte
|
Ja nie wierzę w te przesądy, że buty muszą być całkiem kryte
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A u nas dziś był dalszy ciąg zakupów, narzeczony kupił garnitur, koszulę i krawat |
|||
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra |
|
|
|
|
#2503 | |
|
Raczkowanie
|
bambusiek, ja stroję bramę wejściową takimi kokardami z organzy (dostałam od kuzynki po weselu) i może dołożę jakieś wianuszki z bukszpanu
i jeszcze na schodach jakieś kokardki powieszę, żeby jaśniej było ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio podoba mi się SWAY Michael Buble. Puściłam ją ostatnio mojemu TŻ i po 5 sekundach stwierdził że może być. Na drugi dzien mówię do Niego, że może sobie potańczymy do SWAY. Na co on: "SWAY?! jaki znowu SWAY... Ty to ciągle coś wymyślasz... Nie możemy zatańczyć do tego, co puszczałaś mi wczoraj?" ![]() I gadaj tu z facetem
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai śliczne te bukieciki i
za biżu ![]() Gwiazdeczka - ciekawa kompozycja obrączek. Ja wolę prostsze wzory, ale te Twoje coś w sobie mają ![]() Wczoraj byłam w cukierni i zamówiłam mały tort na naszą rocznicę A jak będzie dobry to pójdziemy zamówić
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my chcemy jakąś piosenkę po polsku i własnie ciągle coś nowego znajduje, ale paradoks polega na tym, że w większości to dość stare kawałki ale chcę żeby tekst był odpowiedni no i żeby nie było smętne, bo TŻ lubi ekspresje w tańcu (ach te obroty |
|
|
|
|
#2506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój Ukochany też jest taki "obrotny" w tańcach ![]() ostatnio szukałam jakiejś takiej majowej piosenki i trafiłam na Partita "Kiedy wiosna buchnie majem", ale zatańczyć do tego to ja nie potrafię ![]() A na początku przygotowań bardzo podobała mi się piosenka "I have nothing" Whitney. Już mi przeszło... troszeczkę
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Uwaga uwaga, zamówiłam dziś suknię ślubną. Miałyście rację z dwóch pokazywanych wybrałam w końcu Herm's Gaccio
Poza tym dostałam na nią dzisiaj 10% rabatu
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2509 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż ogólnie to uwielbiam "Miętowe pocałunki" Krajewskiego ale zawsze jedną można na drugi taniec wziąć, może mi od razu męża w tany nikt nie porwie ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
suuper
|
||
|
|
|
#2510 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I u mnie też to samo, mówię o jakiejś piosence a po paru minutach i tak już nie wie o której piosence mu opowiadam... A co do tańca nie mam pojęcia co zatańczymy albo coś sami zaimprowizujemy albo może jakiś mały kursik się przyda ... Kiedyś chodziliśmy na salse no ale nie zatanczymy na pierwszy taniec ![]() hehehe mieliśmy nie zły ubaw tzn ja z mojego ukochanego hihi ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] Ja też obstaje za fioletowymi Będę zła jak ich nie będę mieć
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że temat na pierwszy taniec zszedł
Ja troszke się boję, bo nie mam jakiegoś obycia w tańcu w parach, te wszytskie kroki itd Ale myślę, że na weselu nikt nie będzie na to patrzył popłynę z muzyką ![]() ![]() A co do pierwszej piosenki to mamy kilka typów: Edyta Górniak - Kiedy tęsknię, Leonard Cohen - Dance me to the end of love, Dżem - Tylko Ty i ja albo Hołdys - Weź mnie we śnie ![]() Zależy co jeszcze TZ wybierze ![]() ![]() A tak wogóle to właśnie dzisiaj prawie kupiliśmy mieszkanie W poniedziałek podpisujemy umowę i za miesiąc się przeprowadzamy ![]() ![]() Teraz czekam aż TZ wróci z zajęć i zjemy sobie romantyczną kolację żeby uczcić w końcu Nasze poszukiwania ![]()
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja znam odpinie od mojej klientki ktora tam miala i rewelacja
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super z mieszkaniem ![]() Zazdroszcze, my na razie to nawet nie wiemy gdzie szukać mieszkania, rodzinne strony, czy może gdzie indziej... bo moja umowa o pracę konczy się w maju i nie wiem gdzie uda mi się coś znaleźć...
|
|
|
|
|
#2515 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Świetnie. A to nowe czy uzywane mieszkanko? Urządzone, czy będziecie sami działać?Pytam bo u nas też jest to teraz temat "na tapecie" ![]() P.S. Udanej kolacyjki
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2517 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja ją lubię Cytat:
![]() Cytat:
o to w takim razie życzę ich jak najwięcej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2518 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
No i na naszych dłoniach najlepiej wyglądają klasyczne złote![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kla ski:
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
witam was
![]() gratuluje obraczek gratuluje sukni i rabatu!! ![]() gratuluje mieszkania ![]() odpisuje na reszte ja nie wiem ile jest miedzy nami roznicy wzrostowej i nie chce wiedziec , my mieszkanie mamy, w zeszłym roku sie do mojego wprowadzilam i remontowalismy, wszytko juz mamy wyremontowane tylko zostala nam kuchnia albo az;/ bo to duzy koszt, ale kuchnie robimy po slubie bo kasy nam nie starczy, tym bardziej ze ze strony mojego D sami robimy wesele, tak wyszło i juz nie mysle o tym a mama mi powiedziala zebym sie nie przejmowala ona mi pomoze ![]() ja butow jeszcze nie mam, ale bede szukac na wiosne bo mysle ze cos fajnego wejdzie w kolorze czerownym do sklepow oczywiscie na wysokim obcasie ja klatke u rodzicow bede stroic delikatnie jakims tiulem z czyms czerownym, mysle ze swiadkowa mi pomoze bo ona ma takie fajane wizje jelsi cgodzi o to ![]() ![]() wiecie co mysle nad zaproszeniami i wymysliłam aby wiasc zdjecie narzeczenskie i zrobic jako kartke a z tyłu napisac jakis piekny krotki wierszyk i zaposzenie. mysle ze fajny omysł bo kazdy bedzie mogl sobie zostawic jako zdjecie a tak to zazwyczaj zaproszenia sie wyrzuca, co o tym myslicie????
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkanko jest używane, bo na nowe całkiem niestety nie mamy środków. Ale jest w bardzo dobrym stanie. Jeszcze jak oglądaliśmy to okazało się, że właścicielem jest dobry znajomy mojego taty i z Jego ojcem się znają i dziadek zna... z jednej dawnej pracy
![]() Tak naprawdę nie wiele trzeba tam robić, tylko chcemy nowy aneks kuchenny i sypialnię zrobić a tak meble mamy z mojego pokoju więc jest ok ![]() ![]() Naprawdę super Nam się trafiło I od poniedziałku zaczynamy formalności załatwiać ![]() Dziewczyny, własnie się doczytałam, że musze przed ślubem jeszcze z USC muszę jeszcze wziąść zaświadczenie w przypadku ślubu konkordatowego - tak?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Mam obraczki w domku i sa przecudne
) stroicie jakoś klatkę/drzwi

bo TŻ jeszcze się tym nie przejmuje

=> 55 

znajoma miała, ale taka dalsza więc nie znam opinii 
No i na naszych dłoniach najlepiej wyglądają klasyczne złote
kla ski: