Tarnowskie Panny Mlode cz.III - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 22:46   #91
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III

Cytat:
Napisane przez niezdecydowana85 Pokaż wiadomość
Może któraś z was miała tam wesele albo była na weselu w Mikołajowicach.
Byłam tam na weselu, ogólnie ok,jedzenie dobre,ładny ogród z tarasem.Tylko mało miejsca przy stołach było(wesele było na około 100 osób)
Cytat:
Napisane przez BOMBONA Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakiś namiar na fryzjerkę w Tarnowie godną polecenia?
Magda z Art Creo na ul.Granicznej
a wybór orkiestry jak najbardziej trafiony, na pewno nie będziesz żałować
Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kifli Pokaż wiadomość
NEMOSEK przypomnij prosze jaka mialas orkiestre. Fajne zabawy proponuja- cos wiecej niz 'husteczke'.
Opisywałam zespół Progress z tymi zabawami
A ja miałam Dzierwa Band

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 22:50   #92
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Cytat:
Napisane przez magapam Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wizazanki))Zostalam pierwsza tegoroczna zoną tego forum i czuje sie znakomicie))))Tak jak obiecalam zaraz podziele sie swoimi wrazeniami z tego wspanialego dnia w naszym zyciu.Generalnie wszystko odbylo sie wspaniale-nawet pogoda byla iscie wiosenna.Msza byla cudowna,atmosfera jeszcze swiateczna-choinki ,szopka i mnostwo zywych kwiatow....A potem wesele-przypominam ze w sezamie w Machowej.Jednym slowem-REWELACJA!!o tym ze lokal przepiekny wiedzielismy juz przy podpisywaniu umowy ale nic wiecej gdyz wzielismy ten lokal w ciemno.Potem pojawila sie na tym forum od jednej osoby dosc negatywna opinia wiec pojawily sie watpliwosci ale ciesze sie ze nic nie zmienialismy.Wszystko oceniamy na ocene celujaca-jedzenie znakomite,bardzo bogate menu-specjalnie na nasza prosbe przygotowywane byly jablka pieczone w sosie waniliowym w ramach deseru-ktore zrobily furrore wsrod gosci,piekne bukiety na stolach,profesjonalna obsluga kelnerska-jakiej nigdy nie widzielismy bawiac sie na weselach w domach weselnych-jednak restauracje rzadzą sie swoimi prawami ,no i duza pomoc menadzera.Na weselu bylo 80 osob i nikt na sali nie zginal.Jednym slowej POLECAMY!!!!
Zespol jak mielismy to polecany na forum GEMINIX-rowniez bardzo polecamy-jak oni graja nie da sie siedziec przy stole.Co prawda sa drodzy ale po kilku minutach gry wiedzielismy ze to byl dobry wybor.a wiec jesli ktos chce miec profesjonalny zespol ktory na 100% rozkreci impreze i porwie ludzi do tanca to polecamy ten zespol.Z innych rzeczy polecamy z wlasnych doswiadczen:
-fryzjerke p.Kinge z salonu Art Creo na granicznej
-makijazystke p.korczak ze slonecznej-obie czynia cuda
I jeszcze jedna rzecz-bukiety i kompozycje dla rodzicow-piekne ,oryginalne ze storczykow-naaprawde robily furrore.Pani florystka ktora mi to wykonywala jest z nowego sacza ale biorac caly komplet za niewielka doplata przywiezli mi to do domu i do lokalu.poki co nie mam zdjec ale to ich strona internetowa wiec mozna troszke poogladac www.pracowniaflorystyczna .com.pl
Poki co czekamy na zdjecia jesli beda to sie podziele.Wszystko udalo sie wspaniale i ten dzien byl cudowny,szkoda tylko ze tak szybko minal!
A powiedz mi prosze jak to teraz jest z ta Pania Kinga z Arc creo, ona normalnie juz pracuje w salonie, bo wiem ze dziecko jakis czas temu urodzila i trudno bylo ja złapac, kiedys tam bylam i u tej drugiej( Magdy) bylam sie obciac i tez spoko bylo, ale ciekawa jestem wlasnie tez jaka jest ta Kinga, bo tez ktos mi ja polecał.

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 00:07   #93
gustkaa
Przyczajenie

Dziewczynki, piszę po raz kolejny... wiem, że was nudzę z tymi salami ale moja mama codziennie mi jakieś nowe podsuwa ...
dzis wymyśliła winnicę na ul lotniczej - znacie jakieś opinie?
bardzo jest to dla mnie ważne, bo nie widzę nigdzie opinii, a data w mikołajowicach jest zarezerwowana dla mnie do przyszłego tygodnia więc muszę się streszczać, mam pranie mózgu.
gustkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 06:30   #94
86martina
Raczkowanie

Cytat:
Ja byłam w szoku. Ślub mamy w czerwcu a suknię zamówiłam w listopadzie. Pani mi powiedziała, że na uszycie trzeba czekać teraz 5 miesięcy. Warto się wcześniej upewnić jak jest z terminami.
orkiestrę mamy Dzierwa_band - myślę, że to świetny wybór. Orientowałam się ile kosztują kapele z okolic Krakowa to szał cenowy. Jak nasi się dowiedzieli, że zespół G zażyczył sobie ponad 6 tysi za występ to się złapali za głowy. Fajnie grają ale i fajnie się cenią... to ponoć ważne w życiu
Słyszałam że Dzierwa Band jest spoko a jeśli mogę zapytaćile bierze za wesele? Tylko nie wiem bo słyszałam że jest cały skład albo mniejszy?
86martina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:28   #95
BOMBONA
Raczkowanie

Nie wiem jak będzie w tym roku ale podpisywałam z nimi umowę w 2010 i brali 1500-2000 w zależności czy chcesz perkusję normalną czy tą bardziej elektroniczną. Zagrają wszystko co chcesz, nie zagrają czego nie chcesz. Na weselu nie poją alkoholu. Nie chodzą między stolikami z przyśpiewkami. Zabawy jakieś mają, ale ja akurat zabaw nie chcę.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gustkaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, piszę po raz kolejny... wiem, że was nudzę z tymi salami .............
W Marcu robiliśmy rekonesans w sprawie sal. Ważne jest to co Ty byś chciała. Jeśli zależy Ci na lokalu z jakimś terenem zielonym wokół, żeby zrobić choćby zdjęcia z gośćmi, żeby dzieci miały gdzie biegać etc to polecam lokale troszkę na uboczu. My zdecydowaliśmy się na Hotel Dunajec. jest tam bardzo ładnie, dużo miejsc noclegowych, oferta super i jest kawałek zielonego wokół. No tyle że trzeba tam dojechać. Ale jest jeszcze hotel Sezam w Machowej, Hotel w Zabawie (bardzo ładny).Jeśli Ci na tym nie zależy to zostają lokale w mieście. Mimo skojarzeń bardzo fajnie wygląda sala w byłym klubie 220V na Słonecznej. bardzo dobre skojarzenia mam z Finezją na skrzyżowaniu Nowy Świat-Słowackiego (na piętrze nad salonem AGH), moja siostra miała tam wesele i było super. Wesela organizowane są też w Domu Nauczyciela naprzeciwko.

Wszystko zależy od warunków jakie wg Ciebie musi spełniać sala i takiej szukać.
BOMBONA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:19   #96
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak będzie w tym roku ale podpisywałam z nimi umowę w 2010 i brali 1500-2000 w zależności czy chcesz perkusję normalną czy tą bardziej elektroniczną. Zagrają wszystko co chcesz, nie zagrają czego nie chcesz. Na weselu nie poją alkoholu. Nie chodzą między stolikami z przyśpiewkami. Zabawy jakieś mają, ale ja akurat zabaw nie chcę.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

W Marcu robiliśmy rekonesans w sprawie sal. Ważne jest to co Ty byś chciała. Jeśli zależy Ci na lokalu z jakimś terenem zielonym wokół, żeby zrobić choćby zdjęcia z gośćmi, żeby dzieci miały gdzie biegać etc to polecam lokale troszkę na uboczu. My zdecydowaliśmy się na Hotel Dunajec. jest tam bardzo ładnie, dużo miejsc noclegowych, oferta super i jest kawałek zielonego wokół. No tyle że trzeba tam dojechać. Ale jest jeszcze hotel Sezam w Machowej, Hotel w Zabawie (bardzo ładny).Jeśli Ci na tym nie zależy to zostają lokale w mieście. Mimo skojarzeń bardzo fajnie wygląda sala w byłym klubie 220V na Słonecznej. bardzo dobre skojarzenia mam z Finezją na skrzyżowaniu Nowy Świat-Słowackiego (na piętrze nad salonem AGH), moja siostra miała tam wesele i było super. Wesela organizowane są też w Domu Nauczyciela naprzeciwko.

Wszystko zależy od warunków jakie wg Ciebie musi spełniać sala i takiej szukać.
ja osobiscie bym odradzala Hotel w Zabawie
Stary 2011-01-14, 09:58   #97
Eve00
Rozeznanie

Cytat:
Ja się nie dogadałam z zespołem muzycznym G, Pan nas zwyczajnie oszukał bo umówiliśmy się na wysłuchanie ich po czym się nie odzywał, nie odbierał telefonów i w końcu napisał maila, że termin już nieaktualny. A byliśmy już zdecydowani po przesłuchaniu wstępnym. No ale... każdy ma gorszy dzień.
Dziewczyny macie jakiś namiar na fryzjerkę w Tarnowie godną polecenia?
co to za zespół?

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez magapam Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.Widze ze bardzo czekacie na opinie o zespole Geminix ale ja juz napisalam co mialam napisac.Powiem wiec jeszcze raz bardzo profesjonalny zespol,swietnie grajacy,wokalistka pieknie spiewa-naprawde super sie ich slucha i super porywaja do tanca.Oprocz tego maja takie swiatla migajace kolorowo i puszczaja taka sztuczna mgle-co jest bardzo fajne szczegolnie w pierwszym tancuTakiego spiewania przy stolach jak to czasem bywa u nas nie bylo wiec nie wiem czy maja taka opcje.Jesli chodzi o oczepiny to dosc tradycyjne czyli rzucanie welonem i krawatem.Zabaw nie chcielismy bo goscie sami sie swietnie bawili,ale po oczepinach zrobili cos takiego jak taniec z gwiazdami w wykonaniu samych panow-i bylo strasznie smiesznie.Jesli chcecie zawsze mozna ich poprosic o liste utworow ktore graja i zorientujecie sie czy wam to odpowiada.Na pewno nie jest to taki zespol jaki lata temu widywalo sie na wiejskich weselach grajacy same piosenki biesiadne plus polki,a bardziej wspolczesny.Wiec wszystko zalezy czego sie oczekuje.My bylismy zadowoleni w 100%-mam nadzieje ze choc troche pomoglam.
dziękujemy

DBAM O WŁOSY
Eve00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 10:40   #98
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627

POMOCY!!!
Okazało się że na poprawinach będzie więcej gości niż wcześniej zakładaliśmy W pierwszej wersji chcieliśmy zrobić je w domu teściów, teraz w grę wchodzi wynajęcie lokalu, TAURUS ma chwilowo wolny termin tylko koszt całej imprezy mnie trochę przeraża w związku z tym mam pytanko czy macie może jakąś sprawdzoną firmę cateringową z ofertą namiotów i całego wyposażenia w ofercie?!? ....

Pozdrawiam piątkowo ... weekend już tuż tuż
Stary 2011-01-14, 11:03   #99
kifli
Raczkowanie

Ja polecam firme TRAFUNEK z debowca po jaslem. bylam na dwoch weselach z ich udzialem i musze powiedziec jedzenie pyszne i duzo. Oni maja wszystko lacznie z toi toi-ami. moga ci zrobic impreze w szczerym polu. wszystko zalezy jaki masz budzet. Musze powiedziec ze wesele pod namiotem nie jest tansze niz w restauracji...bo musisz doliczyc koszt wynajecia chlodni, kuchni polowej itd. poprawiny to pewnie zalezy ile bedziesz miala gosci i czy kuchnia w domu jest duza na tyle zdeby oni sie tam pomiescili. ja chcialam zrobic wesele pod namiotem wiec sie orientowalam stad mam informacje-nie robie kryptoreklamy
Stary 2011-01-14, 11:27   #100
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627

Oj nie nie!! chodzi tylko o poprawiny przyjęcie weselne jest w Taurusie i tego już nic nie zmieni poza tym chciałabym zobaczyć dom który by pomieścił naszych 190 gości Teściowie poddali pomysł z poprawinami w Taurusie ale będzie ponad 100 osób więc koszt sali to 2500 zł plus 50% stawki za osobę wyjdzie niemała kwota dlatego zaczęłam, myśleć o cateringu bo mają duży ogród etc. gdyby była to różnica 500 zł to nie zastanawiałabym się ani sekundy i odrazu podpisałabym umowę w Tarusie ale wydaje mi się że można to zrobić dużo taniej

Cytat:
Ja polecam firme TRAFUNEK z debowca po jaslem. bylam na dwoch weselach z ich udzialem i musze powiedziec jedzenie pyszne i duzo. Oni maja wszystko lacznie z toi toi-ami. moga ci zrobic impreze w szczerym polu. wszystko zalezy jaki masz budzet. Musze powiedziec ze wesele pod namiotem nie jest tansze niz w restauracji...bo musisz doliczyc koszt wynajecia chlodni, kuchni polowej itd. poprawiny to pewnie zalezy ile bedziesz miala gosci i czy kuchnia w domu jest duza na tyle zdeby oni sie tam pomiescili. ja chcialam zrobic wesele pod namiotem wiec sie orientowalam stad mam informacje-nie robie kryptoreklamy
Stary 2011-01-14, 11:39   #101
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie bylam na weselu z udzialem firmy trafunek ale slyszalam opinie od kilku znajomych i sobie BARDZO BARDZO chwalili i sa bardzo niedrodzy

nemosek myslalam ze ty mialas progres wybacz
Stary 2011-01-14, 12:52   #102
Ania_F
Raczkowanie

GG do Ania_F

Cytat:
Napisane przez gustkaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, piszę po raz kolejny... wiem, że was nudzę z tymi salami ale moja mama codziennie mi jakieś nowe podsuwa ...
dzis wymyśliła winnicę na ul lotniczej - znacie jakieś opinie?
bardzo jest to dla mnie ważne, bo nie widzę nigdzie opinii, a data w mikołajowicach jest zarezerwowana dla mnie do przyszłego tygodnia więc muszę się streszczać, mam pranie mózgu.
Jest to stosunkowo młody lokal, tak że ciężko będzie o opinie bo mało imprez jeszcze zorganizowali

-----------------------------------
Ania_F jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:33   #103
justi_22
Raczkowanie

A może miał ktoś wesele w Pałacu pod Dębami w Zalasowej? Jakie opinie?
justi_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:13   #104
_black and white_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justi_22 Pokaż wiadomość
A może miał ktoś wesele w Pałacu pod Dębami w Zalasowej? Jakie opinie?

W Pałacu pod Dębami są 2 sale do siedzenia (są one na piętrze ) natomiast sala do tańczenia jest na parterze . To wcale nie przeszkadza. Jest mnóstwo miejsca i można robić duże wesele. Natomiast trzeba sobie samemu załatwiać kucharke, kelnerki itp. Wiem tez że jest problem z rezerwacją chyba ze już się pozmieniało. Pytać trzeba w gminie ryglice o date. Ceny nie znam.

Edytowane przez _black and white_
Czas edycji: 2011-01-14 o 17:14
_black and white_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:14   #105
BOMBONA
Raczkowanie

Nawet w internecie nie ma nic na temat tego Pałacu...swoją drogą ciekawe czemu pod dębami skoro nie ma wokół żadnych drzew

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 18:35   #106
ikiel4
Przyczajenie

Do Ani_F...
A co sądzi Pani o tej nowej sali nad zalewem w Chotowej? Widziałam Wasze zdjęcia tam robione...słychać w ogóle muzykę na tak ogromnej przestrzeni czy to wszystko ginie, może jakieś cenne uwagi ? a jak zdjęcia tam się robiło? można wykorzystać otoczenie na plener?...będę wdzięczna za podpowiedzi bo jestem strasznie ciekawa jak tam jest
ikiel4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:40   #107
justi_22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _black and white_ Pokaż wiadomość
W Pałacu pod Dębami są 2 sale do siedzenia (są one na piętrze ) natomiast sala do tańczenia jest na parterze . To wcale nie przeszkadza. Jest mnóstwo miejsca i można robić duże wesele. Natomiast trzeba sobie samemu załatwiać kucharke, kelnerki itp. Wiem tez że jest problem z rezerwacją chyba ze już się pozmieniało. Pytać trzeba w gminie ryglice o date. Ceny nie znam.
wiem jak tam jest, ponieważ będę miała tam wesele. chodzi mi o opinie, ponieważ ostatnio ktoś mi powiedział, że nie można samemu dekorować sal oraz, że strasznie giną naczynia...
justi_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 21:41   #108
Ania_F
Raczkowanie

GG do Ania_F

Cytat:
Napisane przez ikiel4 Pokaż wiadomość
Do Ani_F...
A co sądzi Pani o tej nowej sali nad zalewem w Chotowej? Widziałam Wasze zdjęcia tam robione...słychać w ogóle muzykę na tak ogromnej przestrzeni czy to wszystko ginie, może jakieś cenne uwagi ? a jak zdjęcia tam się robiło? można wykorzystać otoczenie na plener?...będę wdzięczna za podpowiedzi bo jestem strasznie ciekawa jak tam jest
Co do pleneru w Chotowej to super miejsce ... plarza, las, woda bajka ... niestety zdjęcia jakie robiliśmy na weselu to jedynie w hotelu ... mąż jednak miał okazje byc w tej nowej sali w dzień po jakimś weselu ... fakt super dekoracja, sala duża, ale mówił że obawia się o kolory na zdjęciach czy filmie ... ponieważ oświetlenie jest halogenowe, lampy zamontowane ok 15 m w górze, dające zbyt niebieskie światło, rozproszone jedynie (może stłumione) przez dekoracje ... dla fotografów to będzie trudny lokal,

Stary 2011-01-14, 22:01   #109
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania_F Pokaż wiadomość
Co do pleneru w Chotowej to super miejsce ... plarza, las, woda bajka ... niestety zdjęcia jakie robiliśmy na weselu to jedynie w hotelu ... mąż jednak miał okazje byc w tej nowej sali w dzień po jakimś weselu ... fakt super dekoracja, sala duża, ale mówił że obawia się o kolory na zdjęciach czy filmie ... ponieważ oświetlenie jest halogenowe, lampy zamontowane ok 15 m w górze, dające zbyt niebieskie światło, rozproszone jedynie (może stłumione) przez dekoracje ... dla fotografów to będzie trudny lokal,
Zależy dla jakich fotografów

Dla początkujących lub ze słabym sprzętem może...
Niebieska dominanta jest najłatwiejsza do wyprowadzenia w procesie obróbki.
Jeśli to ten lokal to robienie w nim zdjęć jest banalnie proste
http://www.owsgrand.pl/galeria-wesela.php
Stary 2011-01-15, 13:23   #110
Ania_F
Raczkowanie

GG do Ania_F

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Zależy dla jakich fotografów

Dla początkujących lub ze słabym sprzętem może...
Niebieska dominanta jest najłatwiejsza do wyprowadzenia w procesie obróbki.
Jeśli to ten lokal to robienie w nim zdjęć jest banalnie proste
http://www.owsgrand.pl/galeria-wesela.php
Kolego to jednak nie o ten lokal chodzi, w tym robiłam zdjęcia i przyznaję wychodzą super ...

Chodzi o drugi w sąsiedztwie tego!

Stary 2011-01-15, 17:49   #111
ikiel4
Przyczajenie

Ania_F dzięki za podpowiedzi Emir1994 to faktycznie o tą drugą chodzi
ikiel4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:09   #112
wanilliowa
Rozeznanie

A my dzisiaj skorzystaliśmy z poświątecznej wyprzedaży i kupiliśmy ślubny garnitur. TŻ zdecydował się na czarny gładki, dopasowany , dwuczęściowy (mogliśmy dokupić kamizelkę, ale bardziej podoba mi się bez), do tego kupiliśmy czarny jedwabny krawat. Jak zobaczyłam narzeczonego w tym zestawie to zakochałam się po raz drugi TŻ jest zachwycony,a do tego cieszy się, że już nie będzie musiał chodzić po sklepach

klikam na www.pajacyk.pl

Edytowane przez wanilliowa
Czas edycji: 2011-01-15 o 18:14
wanilliowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:42   #113
Strazaksam
Raczkowanie

GG do Strazaksam

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za pomoc napewno przeglądne to co polecacie i mam nadzieje że na coś się szybko zdecyduję i to będzie trafny wybór.

A co do płacenia w lokalu to my mamy tak w umowie, że możemy całość przed weselem lub połowę przed a połowę po weselu. Ale z pewnością będziemy płacić po weselu drugą połowę to jednak zawsze jakaś alternatywa gdyby było coś nie tak ze strony lokalu(chociaż mam nadzieję że tak nie będzie)
My przed weselem wpłaciliśmy tylko 2500...resztę dopłacaliśmy dopiero dwa dni po weselu..
Strazaksam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:43   #114
BOMBONA
Raczkowanie

Apropos garniturów... jak bardzo koniecznie młody musi mieć kamizelkę?bo tak średnio mi się to podoba, ale chyba wypada żeby miał...
Stary 2011-01-15, 18:44   #115
Strazaksam
Raczkowanie

GG do Strazaksam

Cytat:
Napisane przez m_rysia Pokaż wiadomość
sukienka 1680( tańsza o 15%, bo do końca roku były promocje) a bolerko 200 nie lubię bolerek, ale moja sukienka nie ma żadnych ramiączek i dość mocno eksponuje iust, więc stwierdziłam, że coś zarzucę do kościoła takie delikatne muślinowe (sukienka też ma na sobie warstwę muślinu) niby nic a 2 stówy.. ale tak to jest, że podobno najwięcej salony zarabiają na dodatkach.. ale w sumie Hermago mogę polecić, panie były bardzo bardzo miłe, kupiłam w końcu sukienkę, którą zmierzyłam tam jako pierwszą W Miss Cherie były ładne sukienki, ale baardzo drogie.. praiwe identyczna jak moja kosztowała 2800..
Żona ma do sprzedania bolerko...jakby coś to wiadomośc na prv.
Strazaksam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:45   #116
BOMBONA
Raczkowanie

...widzę, że będziemy jechać Waszym samochodem do ślubu fajnie
Stary 2011-01-15, 18:45   #117
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Apropos garniturów... jak bardzo koniecznie młody musi mieć kamizelkę?bo tak średnio mi się to podoba, ale chyba wypada żeby miał...
kamizelka u mlodego to taki znak rozpoznawczy
bo ja ma tylko koszule i krawat to wyglada jak reszta gosci na weselu .. przynajmniej takie jest moje zdanie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:47   #118
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Wcale nie musi mieć to jakiś mit, że młody musi mieć kamizelkę.
Szczególnie, że wystarczy popatrzeć co nosi część panów(gości) na weselach, garnitur z kamizelką i do tego coś niedopuszczalnego koszulę z krótkim rękawkiem.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2011-01-15 o 18:48
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:49   #119
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
kamizelka to taki znak rozpoznawczy pana mlodego
jak ma sama koszule i krawat to wyglada jak reszta gosci na weselu przynajmniej takie jest moje zdanie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:50   #120
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
kamizelka u mlodego to taki znak rozpoznawczy
bo ja ma tylko koszule i krawat to wyglada jak reszta gosci na weselu .. przynajmniej takie jest moje zdanie
Nie do końca się z tym zgodzę... z tego co zauważyłam to na weselach przynajmniej połowa gości nosi kamizelki.
Znakiem rozpoznawczym Pana młodego jest piękna Pani Młoda u boku

A tak na serio to nie ma zasady, wszystko uzależnione jest od gustu i samopoczucia Pana Młodego
oto przykład męskiej mody ślubnej : http://www.youtube.com/watch?v=RV-b6...eature=related

klikam na www.pajacyk.pl

Edytowane przez wanilliowa
Czas edycji: 2011-01-15 o 18:57
wanilliowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości