|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
Weź może zajrzyj do innych salonów, powinni mieć coś na wyprz, mnie Pan w Yes mówił, że oni dostali dopiero listę co idzie na końcówki kolekcji i dopiero to wystawili, więc ta laska mogła być nieuświadomiona jeszcze ![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24395856]taka ładna kompozycja a tak niechlujnie przedstawiona!!!! bleeee[/QUOTE] No właśnie, jak pierwszy raz na to spojrzałam poczułam się makabrycznie
|
|
#813 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
domcia81, co prawda ja jestem początkująca Pandoromoniaczka
no ale Ci powiem, że ja wkręcam aniołka na bransoletkę, czyli aniołkiem kręcę a bransoletką nie ruszam. A Twoje kompozycje świetne. I kotek na prawdę fajnie wygląda przy tych brązowych koralikach A kociaki te żywe cudowne![]() aliena7, współczuję magi76, LindenRathan, dziękuję mexx100, cieszę się, że też będziesz miała szary rzemyk. Według mnie jest śliczny, dlatego go kupiłam, chociaż też najpierw chciałam perłowy. A widzisz, miałam Ci fotki strzelić, ale mi się zapomniało. Wybaczysz mi? Postaram się jutro wrzucić zdjęcia, bo dzisiaj to już mi nie wyjdą za bardzo ![]() Anno1989, piękne Trolle Serio, śliczne, a mamy bransoletka też śliczna, no i są na niej dwa murano które chcę, czyli Różowa Pustynia i Jasnoróżowy Kwiat. A co do stoperów, to ja bym wzięła czwarty z pierwszego rzędu chyba. Kicia cudownasnowprincess, czekamy na zdjęcia z szaleństw ![]() Mysiaczek, czekamy na zdjęcia ![]() ilios, pokaż tego klipsa z lucerną. Strasznie mi się podoba, ale chyba na razie powstrzymam się z zakupem, bo nie chcę na skórkę zakładać klipsów, a skoro ma być w ciągłej sprzedaży, to trochę poczekam. No i ślicznego masz psa MJ, śliczna Pandorka i charmsy. No a kociak cudowny ktsw, śliczna kicia martinia, piękny kociak sajf, cudny szynszyl nina90, psiak cudowny cynnamon, piękny psiak ania_wu, super pies ![]() Veaa, piękny kocur Achika, cudne zwierzaki sajf, śliczna Pandorka burn-it-up, cudowny masz zwierzyniec ![]() Jak widać po moich zachwytach, jestem kompletną zwierzakomaniaczką i jakbym mogła, to bym wszystko co mogła w domu trzymała Kiedyś bardzo chciałam mieć kota bo strasznie mi się podobają, ale niestety nie miałabym do niego cierpliwości a poza tym to miałam kilka niemiłych przeżyć z kotami i teraz mam do nich mały uraz, ale i tak mi się bardzo podobają. Dzisiaj mi się śniło, że miałam żółwia i konika polnego![]() Wracając do bransoletek Myślicie, że weszły by te stopery z Apartu na skórkę Pandorową?Skoro na srebrną wchodzą to powinny wejść Bo klipsów Pandorowych nie chcę na skórkę nakładać bo się boję, że mi ślady na niej zostawią, a muszę jakoś okiełznać aniołka bo mi za bardzo fika. Nawet jak go przy zapięciu wkręcę to mi lata. W sumie to mi to nie przeszkadza, ale jak będę miała więcej koralików to chciałabym je jakoś utrzymać na miejscu
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-01-15 o 18:16 |
|
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
Paulinka, Twój piesek: śliczniutki
|
|
|
|
#815 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję w imieniu pieska
Dzisiaj go trochę wymęczyłam, bo musiałam mu włosy skrócić, ale ma szczęście, że był śpiący, bo pewnie bym się na niego wkurzyła jakby mi uciekał Chociaż i tak się zdenerwowałam, ale niestety za każdym razem jak obcinam mu włosy to się denerwuję Następnym razem go zawiozę do psiego fryzjera i już I jeszcze mnie dzisiaj od internetu odcięli na pół dnia to już w ogóle myślałam, że zwariuję, bo się bałam, że później Was nie nadrobię No ale się zlitowali nade mną i włączyli![]() A więc teraz muszę sobie poprawić humor i idę oglądać Trolle i układać bransoletki
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-01-15 o 18:29 |
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
piesio cudny
![]() ja dzisiaj kupiłam 3 zawieszki ![]() http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3792 http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3963 http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3962 zastanawiam się czy można do tego zestawu dołączyć http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3797 |
|
|
|
#817 |
|
Rozeznanie
|
dlatego my nie mamy kotka
![]() a synek o nie go marudzi bez przerwy w ramach rekompensaty kupiłam mu kotka z galerii Bukowski, śpi z nim od 2 lat
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
yyagna, pokaż real fotki
![]() I myślę, że ten czerwony bucik będzie pasował, a poza tym, to w biżuterii modułowej wszystko dozwolone, także nie ma się co zastanawiać
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Jej, po co ja wchodzilam na ten watek
Przepiekne sa te bransoletki i zawieszki pandory.. tylko ta cena, przynajmniej mam juz na co zbierac ;p
|
|
|
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama kiedyś chciałam kupić ale zawsze kasa idzie na jakąś biżuterię summertime, jak to po co? na własną zgubę!
|
|
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!
CUDNE BRANSO Pikny zwierzyniec widzę, żę miłośc do futrzaków (i nie tylko) jest równie silna jak miłość do BIŻUDomcia Ty masz Behemota a ja LUCYFERYNĘ, Luckiem zwaną (1 fotka z dzieciństwa z podróży do nowego domku) ![]() BURN -IT- UP a co stanęło w Aparcie , ostatnio też mam niesmak po zakupach w "salonie Apart" ![]() piszcie piszcie będe was podglądać dzisiaj bo mam gości i nie wypada siedziec z nosem w kompie |
|
|
|
#822 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=paulina95;24396240
Wracając do bransoletek Myślicie, że weszły by te stopery z Apartu na skórkę Pandorową?Skoro na srebrną wchodzą to powinny wejść Bo klipsów Pandorowych nie chcę na skórkę nakładać bo się boję, że mi ślady na niej zostawią, a muszę jakoś okiełznać aniołka bo mi za bardzo fika. Nawet jak go przy zapięciu wkręcę to mi lata. W sumie to mi to nie przeszkadza, ale jak będę miała więcej koralików to chciałabym je jakoś utrzymać na miejscu [/QUOTE]Paulina95 jakiś czas temu któraś z dziewczyn pisała , że podobno w tej nowej kolekcji Pandory będzie specjalny stoper na Pandorowe skórki pewnie będzie miał jakąś gumę lub silikon w środku . To może warto poczekać z zakupem . |
|
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki śliczny mały kotek
A to gończy polski TŻa. |
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- bardzo ładna ![]() Twoja bransoletka utrzymuje mnie w przekonaniu ze symetria bardzo służy Pandorkom.[/QUOTE] dzięki Wyszło w sumie niechcący ale przekonałam się do symetrii na pandorze i brnę dalej , natomiast trolle będę miała szalone.
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
tak planuję stopery i czaję się na takie:
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Mirell;24396070]Ja pisałam, był taki srebrny dzwoneczek-grzechotka za 50% z 79, dzwonek czerwony z żółtą gwiazdką, takie nieciekawe zielone jajko i właśnie prezencik
Weź może zajrzyj do innych salonów, powinni mieć coś na wyprz, mnie Pan w Yes mówił, że oni dostali dopiero listę co idzie na końcówki kolekcji i dopiero to wystawili, więc ta laska mogła być nieuświadomiona jeszcze ![]() Mirell, bardzo dziękuję, niestety tam gdzie się dodzwoniłam, to nie mają takiej wyprzedaży, porozsyłałam jeszcze maile. Tak sobie myślę, czy nie jest to jakaś indywidualna akcja, bo w ich sklepie internetowym także nie ma na wyprzedaży żadnych charmsów. Edytowane przez Miramar Czas edycji: 2011-01-15 o 19:33 |
|
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam zwierzat.
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#829 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jesteście niesamowite z tymi zwierzakami
![]() az mam ochotę obfocić moje rybki
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- dzięki jutro w swietle dziennym powinny wypasc lepiej.
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#832 |
|
Wtajemniczenie
|
LindenRathan, śliczny kotek
kluczymordka, właśnie sobie przypomniałam, że któraś pisała o tym. Ale i tak się zapytałam, bo te z Apartu (szczególnie ten co ma Ewelina ) mają całkiem fajne wzory więc sobie o nich pomyślałam A poza tym, to jestem ciekawa, ile Pandora sobie za takie coś zaśpiewa A co do zakupu, to najpierw kupię murano, a potem stopery, także o to bym się nie martwiła![]() VLS, cudny pies ![]() sajf, dziękuję
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
A jak się sprawują te stopery i jakie mają wymiary bo widziałam tylko na stronie yesa w salonie akurat ich nie mieli.
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- VLS psinek tz fajowy
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
Ha! cieszę się, że mój stoper komuś się podoba! walczyłam niego w salonie jak lew bo głupia baba nie chciała mi go zdjąć z bransoletki na wystawie a drugiego nie było
poskutkowało jak powiedziałam że pójdę do salonu na parterze (w manufakturze w łodzi są dwa Aparty)
|
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ponawiam i namawiam do wstawiania Waszych skarbów do katalogu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489098&page=2 W Waszych kompozycjach widać jak koralik/zawieszka prezentuje się na bransoletce. Zwróciłam uwagę na niektóre, które omijałam. Każda jest inna i to jest superrrr |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny cudne te Wasze zwierzaki, a ŚLIMAK przesłodki !!!!
A oto moje 2 koteczki:
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
Kluczymordko, ja przymierzalam coprawda tylko jeden, ale nie pasowal na Pandore.
Bylam dzisiaj na zakupach i zaszlam do sklepu z Trollami. Jakie te koraliki sa cudowne!!!! Musze je miec, ale tutaj nie oplaca mi sie kupowac, bo nie dostane 2 koralikow gratis, wiec musze czekac az do PL zjade. U mnie jeszcze sa pandoropodobne bransoletki z firmy http://www.spinningjewelry.com/en-GB/AboutUs.aspx Bardzo podobne do Pandory. Podobaja mi sie ringsy z tej firmy. Przepraszam, ze nie odpisuje Wam wszysktim, tak jak Wy to robicie! Nie kojarze Was jeszcze. Ale zwierzaki macie sliczne
Edytowane przez Peri86 Czas edycji: 2011-01-15 o 19:54 |
|
|
|
#838 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny szukam srebrnych kolczyków z kwiatuszkami. Coś w stylu tego modelu Pandory. Bardzo mi się podobają, ale wczoraj na zakupach zwyciężyła zawieszka
o taka :POoo właśnie w Aparcie na stronce znalazłam takie chcialabym je obejrzec i zobaczyc jak sie prezentuja i jakiej sa wielkosci chce malutkie!
Edytowane przez snowprincess Czas edycji: 2011-01-15 o 19:51 |
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
tak, któraś pisała o tych gumkach; swoją drogą mi Pani w Pandorze też o tym mówiła i to gdzieś tak we wrześniu ....
jakoś nie dopytywałam o szczegóły ale zrozumiałam to tak ze to będą gumki które będzie można nałożyć na bransoletkę a potem zapiąć na nich klipsa ![]() nie sądzę by wprowadzili klipsy od razu z gumkami bo po co ... bez gumek są bardziej uniwersalne
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Snowprincess, ja mam te kolczyki, dalam za nie 33 euro, z topazem, a za 27 sa z cyrkonia. W PL chyba drozsze
Ile dalas za ta zawieszke? Bo chyba tez kupie :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

no ale Ci powiem, że ja wkręcam aniołka na bransoletkę, czyli aniołkiem kręcę a bransoletką nie ruszam. A Twoje kompozycje świetne. I kotek na prawdę fajnie wygląda przy tych brązowych koralikach
A kociaki te żywe cudowne

Przepiekne sa te bransoletki i zawieszki pandory.. tylko ta cena, przynajmniej mam juz na co zbierac ;p

.
).Zabrałam go do weterynarza i udało mu się znaleźć kochający domek i szynszylowych towarzyszy.