Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 18:04   #811
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy, nie mam teraz czasu na przewalanie całego wątku, a któraś pisała o wyprzedaży charmsów w Yes. Jakie to były modele oprócz srebrnego prezentu?
Byłam dzisiaj w Yes w Magnolii, ale kobieta spojrzała na mnie jak na wariatkę, kiedy spytałam się co mają przecenionego z charmsów
A tak bym chciała ten prezencik ....
Ja pisałam, był taki srebrny dzwoneczek-grzechotka za 50% z 79, dzwonek czerwony z żółtą gwiazdką, takie nieciekawe zielone jajko i właśnie prezencik
Weź może zajrzyj do innych salonów, powinni mieć coś na wyprz, mnie Pan w Yes mówił, że oni dostali dopiero listę co idzie na końcówki kolekcji i dopiero to wystawili, więc ta laska mogła być nieuświadomiona jeszcze

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
okropieństwo
jak można ich tak nie szanować
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24395856]taka ładna kompozycja a tak niechlujnie przedstawiona!!!! bleeee[/QUOTE]

No właśnie, jak pierwszy raz na to spojrzałam poczułam się makabrycznie
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:07   #812
Anno1989
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Nyuna, o którym błękitnym mówisz? bo tam są dwa. pewnie o tym z Apart?
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:13   #813
paulina95
Wtajemniczenie

domcia81, co prawda ja jestem początkująca Pandoromoniaczka no ale Ci powiem, że ja wkręcam aniołka na bransoletkę, czyli aniołkiem kręcę a bransoletką nie ruszam. A Twoje kompozycje świetne. I kotek na prawdę fajnie wygląda przy tych brązowych koralikach A kociaki te żywe cudowne

aliena7, współczuję

magi76
, LindenRathan, dziękujęPo prostu lubię odpisywać każdemu z osobna, a nie chcę produkować postu pod postem.

mexx100, cieszę się, że też będziesz miała szary rzemyk. Według mnie jest śliczny, dlatego go kupiłam, chociaż też najpierw chciałam perłowy. A widzisz, miałam Ci fotki strzelić, ale mi się zapomniało. Wybaczysz mi? Postaram się jutro wrzucić zdjęcia, bo dzisiaj to już mi nie wyjdą za bardzo

Anno1989
, piękne Trolle Mi się strasznie podoba, jak koraliki są tak nie dobierane pod kolor, tylko jest taki misz-masz, chociaż według mnie u Ciebie wyglądają na dobrane Serio, śliczne, a mamy bransoletka też śliczna, no i są na niej dwa murano które chcę, czyli Różowa Pustynia i Jasnoróżowy Kwiat. A co do stoperów, to ja bym wzięła czwarty z pierwszego rzędu chyba. Kicia cudowna

snowprincess, czekamy na zdjęcia z szaleństw

Mysiaczek, czekamy na zdjęcia

ilios, pokaż tego klipsa z lucerną. Strasznie mi się podoba, ale chyba na razie powstrzymam się z zakupem, bo nie chcę na skórkę zakładać klipsów, a skoro ma być w ciągłej sprzedaży, to trochę poczekam. No i ślicznego masz psa

MJ, śliczna Pandorka i charmsy. No a kociak cudowny

ktsw, śliczna kicia

martinia, piękny kociak

sajf, cudny szynszyl

nina90
, psiak cudowny No i nazywa się tak samo jak mój wariat.

cynnamon, piękny psiak

ania_wu
, super pies A jaka dostojna poza

Veaa, piękny kocur

Achika, cudne zwierzaki A zdjęcie wymiata, aż oplułam monitor

sajf, śliczna Pandorka

burn-it-up, cudowny masz zwierzyniec Ślimak wymiata

Jak widać po moich zachwytach, jestem kompletną zwierzakomaniaczką i jakbym mogła, to bym wszystko co mogła w domu trzymała Kiedyś bardzo chciałam mieć kota bo strasznie mi się podobają, ale niestety nie miałabym do niego cierpliwości a poza tym to miałam kilka niemiłych przeżyć z kotami i teraz mam do nich mały uraz, ale i tak mi się bardzo podobają. Dzisiaj mi się śniło, że miałam żółwia i konika polnegoI tak teraz myślę, czy sobie nie sprawić jakiegoś żółwika. Kiedyś miałam kilka rybek, no ale ich żywot już się skończył. Także aktualnie posiadam tylko psa- Dudusia. Na fotkach wygląda jak aniołek, a tak naprawdę to wcielony diabeł. A na ostatniej fotce miał jakieś 5-6 miesięcy

Wracając do bransoletek Myślicie, że weszły by te stopery z Apartu na skórkę Pandorową?Skoro na srebrną wchodzą to powinny wejść Bo klipsów Pandorowych nie chcę na skórkę nakładać bo się boję, że mi ślady na niej zostawią, a muszę jakoś okiełznać aniołka bo mi za bardzo fika. Nawet jak go przy zapięciu wkręcę to mi lata. W sumie to mi to nie przeszkadza, ale jak będę miała więcej koralików to chciałabym je jakoś utrzymać na miejscu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Duduś 1.jpg (40,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Duduś 3.jpg (81,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Duduś 2.jpg (43,7 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-01-15 o 18:16
paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:23   #814
Anno1989
Zadomowienie

Paulinka, Twój piesek: śliczniutki
Stary 2011-01-15, 18:27   #815
paulina95
Wtajemniczenie

Dziękuję w imieniu pieska Dzisiaj go trochę wymęczyłam, bo musiałam mu włosy skrócić, ale ma szczęście, że był śpiący, bo pewnie bym się na niego wkurzyła jakby mi uciekał Chociaż i tak się zdenerwowałam, ale niestety za każdym razem jak obcinam mu włosy to się denerwuję Następnym razem go zawiozę do psiego fryzjera i już
I jeszcze mnie dzisiaj od internetu odcięli na pół dnia to już w ogóle myślałam, że zwariuję, bo się bałam, że później Was nie nadrobię No ale się zlitowali nade mną i włączyli
A więc teraz muszę sobie poprawić humor i idę oglądać Trolle i układać bransoletki

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-01-15 o 18:29
Stary 2011-01-15, 18:39   #816
yyagna
Raczkowanie

piesio cudny
ja dzisiaj kupiłam 3 zawieszki
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3792
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3963
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3962

zastanawiam się czy można do tego zestawu dołączyć
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3797
yyagna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:39   #817
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
naszym kotom na pewno by sie spodobały twoje rybki
(...)
dlatego my nie mamy kotka
a synek o nie go marudzi bez przerwy
w ramach rekompensaty kupiłam mu kotka z galerii Bukowski, śpi z nim od 2 lat

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:43   #818
paulina95
Wtajemniczenie

yyagna, pokaż real fotki
I myślę, że ten czerwony bucik będzie pasował, a poza tym, to w biżuterii modułowej wszystko dozwolone, także nie ma się co zastanawiać

Stary 2011-01-15, 18:44   #819
summertime
Raczkowanie

Jej, po co ja wchodzilam na ten watek Przepiekne sa te bransoletki i zawieszki pandory.. tylko ta cena, przynajmniej mam juz na co zbierac ;p
summertime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:46   #820
Anno1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
dlatego my nie mamy kotka
a synek o nie go marudzi bez przerwy
w ramach rekompensaty kupiłam mu kotka z galerii Bukowski, śpi z nim od 2 lat
świetne są te pluszaki z galerii Bukowski sama kiedyś chciałam kupić ale zawsze kasa idzie na jakąś biżuterię

summertime, jak to po co? na własną zgubę!
Stary 2011-01-15, 19:04   #821
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Dziewczyny!!

CUDNE BRANSO

Pikny zwierzyniec widzę, żę miłośc do futrzaków (i nie tylko) jest równie silna jak miłość do BIŻU

Domcia Ty masz Behemota a ja LUCYFERYNĘ, Luckiem zwaną (1 fotka z dzieciństwa z podróży do nowego domku)

BURN -IT- UP a co stanęło w Aparcie , ostatnio też mam niesmak po zakupach w "salonie Apart"

piszcie piszcie będe was podglądać dzisiaj bo mam gości i nie wypada siedziec z nosem w kompie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lucek1.jpg (186,3 KB, 39 załadowań)
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:18   #822
kluczymordka
Rozeznanie

[QUOTE=paulina95;24396240
Wracając do bransoletek Myślicie, że weszły by te stopery z Apartu na skórkę Pandorową?Skoro na srebrną wchodzą to powinny wejść Bo klipsów Pandorowych nie chcę na skórkę nakładać bo się boję, że mi ślady na niej zostawią, a muszę jakoś okiełznać aniołka bo mi za bardzo fika. Nawet jak go przy zapięciu wkręcę to mi lata. W sumie to mi to nie przeszkadza, ale jak będę miała więcej koralików to chciałabym je jakoś utrzymać na miejscu[/QUOTE]

Paulina95
jakiś czas temu któraś z dziewczyn pisała , że podobno w tej nowej kolekcji Pandory będzie specjalny stoper na Pandorowe skórki
pewnie będzie miał jakąś gumę lub silikon w środku .
To może warto poczekać z zakupem .
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:19   #823
veryluckystar
Wtajemniczenie

Jaki śliczny mały kotek

A to gończy polski TŻa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00147.jpg (30,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00151.jpg (40,7 KB, 7 załadowań)
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:24   #824
sajf
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

bardzo ładna
Twoja bransoletka utrzymuje mnie w przekonaniu ze symetria bardzo służy Pandorkom.[/QUOTE]
dzięki
Wyszło w sumie niechcący ale przekonałam się do symetrii na pandorze i brnę dalej , natomiast trolle będę miała szalone.

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:27   #825
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
świetna kompozycja

planujesz stopery? ja też idę w symetrię niedługo kolejna odsłona

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

burn-it-up
Twój zwierzyniec mnie zauroczył nigdy nie widziałam takiego mr ślimaka
tak planuję stopery i czaję się na takie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg srebrna-zawieszka-pandora-ab-s-000-pad-7944600.jpg (13,8 KB, 1 załadowań)

Stary 2011-01-15, 19:29   #826
Miramar
Rozeznanie

[QUOTE=Mirell;24396070]Ja pisałam, był taki srebrny dzwoneczek-grzechotka za 50% z 79, dzwonek czerwony z żółtą gwiazdką, takie nieciekawe zielone jajko i właśnie prezencik
Weź może zajrzyj do innych salonów, powinni mieć coś na wyprz, mnie Pan w Yes mówił, że oni dostali dopiero listę co idzie na końcówki kolekcji i dopiero to wystawili, więc ta laska mogła być nieuświadomiona jeszcze

Mirell, bardzo dziękuję, niestety tam gdzie się dodzwoniłam, to nie mają takiej wyprzedaży, porozsyłałam jeszcze maile. Tak sobie myślę, czy nie jest to jakaś indywidualna akcja, bo w ich sklepie internetowym także nie ma na wyprzedaży żadnych charmsów.

Edytowane przez Miramar
Czas edycji: 2011-01-15 o 19:33
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:30   #827
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Ja nie mam zwierzat.

Moja córeczka to miłość mojego życia!

slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:30   #828
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Chciałam to już wcześniej zaproponować,ale trochę mi głupio było .
Z wielką chęcią.Jak dobrze pójdzie i oddadzą mi pieniądze za zepsuta torebkę to z tydzień w sobotę mogłybyśmy się wybrać po moją bransoletkę.Co ty na to ?

Smoczydło jest urocze

Pierwszy albo przedostatni z drugiego rzędu

No właśnie bardzo się cieszę,że mam bo nie ma to jak własnoręcznie wybrać.Poza tym nie ma tego nieznośnego oczekiwania na przesyłkę

Puzzel jest cudowny.

Teraz ja też go chcę

Jestem zbyt podatna na takie rzeczy.Dziś pani w Yesie zaszczepiła we mnie ochotę na ringsy

Jaki kochany
Jakoś rok temu w lutym znalazłam koło instytutu chemii porzuconego szynszyla siedzącego w trawie .Bardzo chciałam go zatrzymać ale niestety nie mogłam(nad czym nadal ubolewam).Zabrałam go do weterynarza i udało mu się znaleźć kochający domek i szynszylowych towarzyszy.

Bardzo fajne turkusowe muranka

A to moja ferajna,a co też się pochwalę

Byłam dziś znów pomodlić się do Trolli,oddałam w Yesie charmsy do naprawy i zaliczyłam chamskie potraktowanie w Aparcie...
super zwierzyniec a najbardziej ten rudzielec mnie rozwalił - bosssssski

Stary 2011-01-15, 19:30   #829
magdadro
Rozeznanie

dziewczyny jesteście niesamowite z tymi zwierzakami
az mam ochotę obfocić moje rybki

Stary 2011-01-15, 19:33   #830
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
domcia81, co prawda ja jestem początkująca Pandoromoniaczka no ale Ci powiem, że ja wkręcam aniołka na bransoletkę, czyli aniołkiem kręcę a bransoletką nie ruszam. A Twoje kompozycje świetne. I kotek na prawdę fajnie wygląda przy tych brązowych koralikach A kociaki te żywe cudowne

aliena7, współczuję

magi76
, LindenRathan, dziękujęPo prostu lubię odpisywać każdemu z osobna, a nie chcę produkować postu pod postem.

mexx100, cieszę się, że też będziesz miała szary rzemyk. Według mnie jest śliczny, dlatego go kupiłam, chociaż też najpierw chciałam perłowy. A widzisz, miałam Ci fotki strzelić, ale mi się zapomniało. Wybaczysz mi? Postaram się jutro wrzucić zdjęcia, bo dzisiaj to już mi nie wyjdą za bardzo

Anno1989
, piękne Trolle Mi się strasznie podoba, jak koraliki są tak nie dobierane pod kolor, tylko jest taki misz-masz, chociaż według mnie u Ciebie wyglądają na dobrane Serio, śliczne, a mamy bransoletka też śliczna, no i są na niej dwa murano które chcę, czyli Różowa Pustynia i Jasnoróżowy Kwiat. A co do stoperów, to ja bym wzięła czwarty z pierwszego rzędu chyba. Kicia cudowna

snowprincess, czekamy na zdjęcia z szaleństw

Mysiaczek, czekamy na zdjęcia

ilios, pokaż tego klipsa z lucerną. Strasznie mi się podoba, ale chyba na razie powstrzymam się z zakupem, bo nie chcę na skórkę zakładać klipsów, a skoro ma być w ciągłej sprzedaży, to trochę poczekam. No i ślicznego masz psa

MJ, śliczna Pandorka i charmsy. No a kociak cudowny

ktsw, śliczna kicia

martinia, piękny kociak

sajf, cudny szynszyl

nina90
, psiak cudowny No i nazywa się tak samo jak mój wariat.

cynnamon, piękny psiak

ania_wu
, super pies A jaka dostojna poza

Veaa, piękny kocur

Achika, cudne zwierzaki A zdjęcie wymiata, aż oplułam monitor

sajf, śliczna Pandorka

burn-it-up, cudowny masz zwierzyniec Ślimak wymiata

Jak widać po moich zachwytach, jestem kompletną zwierzakomaniaczką i jakbym mogła, to bym wszystko co mogła w domu trzymała Kiedyś bardzo chciałam mieć kota bo strasznie mi się podobają, ale niestety nie miałabym do niego cierpliwości a poza tym to miałam kilka niemiłych przeżyć z kotami i teraz mam do nich mały uraz, ale i tak mi się bardzo podobają. Dzisiaj mi się śniło, że miałam żółwia i konika polnegoI tak teraz myślę, czy sobie nie sprawić jakiegoś żółwika. Kiedyś miałam kilka rybek, no ale ich żywot już się skończył. Także aktualnie posiadam tylko psa- Dudusia. Na fotkach wygląda jak aniołek, a tak naprawdę to wcielony diabeł. A na ostatniej fotce miał jakieś 5-6 miesięcy

Wracając do bransoletek Myślicie, że weszły by te stopery z Apartu na skórkę Pandorową?Skoro na srebrną wchodzą to powinny wejść Bo klipsów Pandorowych nie chcę na skórkę nakładać bo się boję, że mi ślady na niej zostawią, a muszę jakoś okiełznać aniołka bo mi za bardzo fika. Nawet jak go przy zapięciu wkręcę to mi lata. W sumie to mi to nie przeszkadza, ale jak będę miała więcej koralików to chciałabym je jakoś utrzymać na miejscu
piesio przesłodki

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
sajf, masz murano, ktore mi tez sie podobaja
dzięki jutro w swietle dziennym powinny wypasc lepiej.

Stary 2011-01-15, 19:35   #831
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
tak planuję stopery i czaję się na takie:
Ooo ja mam takie dwa dobry wybor
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:37   #832
paulina95
Wtajemniczenie

LindenRathan, śliczny kotek

kluczymordka, właśnie sobie przypomniałam, że któraś pisała o tym. Ale i tak się zapytałam, bo te z Apartu (szczególnie ten co ma Ewelina) mają całkiem fajne wzory więc sobie o nich pomyślałam A poza tym, to jestem ciekawa, ile Pandora sobie za takie coś zaśpiewa A co do zakupu, to najpierw kupię murano, a potem stopery, także o to bym się nie martwiła

VLS, cudny pies

sajf, dziękuję

Stary 2011-01-15, 19:43   #833
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Ooo ja mam takie dwa dobry wybor
A jak się sprawują te stopery i jakie mają wymiary bo widziałam tylko na stronie yesa w salonie akurat ich nie mieli.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

VLS psinek tz fajowy

Stary 2011-01-15, 19:43   #834
Anno1989
Zadomowienie

Ha! cieszę się, że mój stoper komuś się podoba! walczyłam niego w salonie jak lew bo głupia baba nie chciała mi go zdjąć z bransoletki na wystawie a drugiego nie było poskutkowało jak powiedziałam że pójdę do salonu na parterze (w manufakturze w łodzi są dwa Aparty)
Stary 2011-01-15, 19:43   #835
sylwek73
Raczkowanie

Dziewczyny ponawiam i namawiam do wstawiania Waszych skarbów do katalogu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489098&page=2
W Waszych kompozycjach widać jak koralik/zawieszka prezentuje się na bransoletce. Zwróciłam uwagę na niektóre, które omijałam. Każda jest inna i to jest superrrr
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:46   #836
Tygrys Tati
Zakorzenienie

Dziewczyny cudne te Wasze zwierzaki, a ŚLIMAK przesłodki !!!!
A oto moje 2 koteczki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 042.jpg (144,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 021.jpg (71,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 003.jpg (160,6 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-01-15, 19:46   #837
Peri86
Raczkowanie

Kluczymordko, ja przymierzalam coprawda tylko jeden, ale nie pasowal na Pandore.

Bylam dzisiaj na zakupach i zaszlam do sklepu z Trollami. Jakie te koraliki sa cudowne!!!! Musze je miec, ale tutaj nie oplaca mi sie kupowac, bo nie dostane 2 koralikow gratis, wiec musze czekac az do PL zjade.

U mnie jeszcze sa pandoropodobne bransoletki z firmy http://www.spinningjewelry.com/en-GB/AboutUs.aspx
Bardzo podobne do Pandory. Podobaja mi sie ringsy z tej firmy.

Przepraszam, ze nie odpisuje Wam wszysktim, tak jak Wy to robicie! Nie kojarze Was jeszcze. Ale zwierzaki macie sliczne

Edytowane przez Peri86
Czas edycji: 2011-01-15 o 19:54
Peri86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:48   #838
snowprincess
Rozeznanie

Dziewczyny szukam srebrnych kolczyków z kwiatuszkami. Coś w stylu tego modelu Pandory. Bardzo mi się podobają, ale wczoraj na zakupach zwyciężyła zawieszka o taka :P

Ooo właśnie w Aparcie na stronce znalazłam takie chcialabym je obejrzec i zobaczyc jak sie prezentuja i jakiej sa wielkosci chce malutkie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 290967BTP.jpg (12,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790279MS.jpg (14,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod615_0_o.jpg (72,2 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez snowprincess
Czas edycji: 2011-01-15 o 19:51
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:49   #839
magdadro
Rozeznanie

tak, któraś pisała o tych gumkach; swoją drogą mi Pani w Pandorze też o tym mówiła i to gdzieś tak we wrześniu ....
jakoś nie dopytywałam o szczegóły ale zrozumiałam to tak ze to będą gumki które będzie można nałożyć na bransoletkę a potem zapiąć na nich klipsa
nie sądzę by wprowadzili klipsy od razu z gumkami bo po co ...
bez gumek są bardziej uniwersalne

Stary 2011-01-15, 19:51   #840
Peri86
Raczkowanie

Snowprincess, ja mam te kolczyki, dalam za nie 33 euro, z topazem, a za 27 sa z cyrkonia. W PL chyba drozsze Ile dalas za ta zawieszke? Bo chyba tez kupie :P
Peri86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości