Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 348 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 14:40   #10411
Bloou
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Gorąco Cię witam, Anulka

Nobody
, not even the rain, has such small hands
- Cummings

JESTEM ZA WPROWADZENIEM WIĘKSZYCH KAR DLA OSÓB, KTÓRE ZNĘCAJĄ SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI.

Bloou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 16:04   #10412
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Nie daj się zwariować! Musisz być pozytywnie nastawiona, bo piersi mogą leczyć się do roku. Pamiętaj że wreszcie masz cycuchy i zły dawny koszmar już minął - teraz ma być tylko coraz lepiej!!!!
Dzięki dziewczynki Ja się cieszę z piersi, i mam nadzieję, że się jakoś ułożą i będzie ok Wyzywam mame jak mi się w dekolt patrzy :P hehe

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
A co tu taka ciszaaaaa??

Jakieś nowe fotki powstawiajcie, to pooglądam sobie przynajmniej

Kejsiii....Dawaj pierwsza na zachętę:) Inna...., Lovellyashhhhh
no, kochane....
Nie spać....wstawiać....
wstawię jak minie miesiąc już, a to w sumie niedługo hihi

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Miliqqq Pokaż wiadomość
jest tu dzis ktoś??? ochh dziewczyny wiem, ze jesteście prawie chyba wszystkie tutaj zaobrączkowane, nie to co ja fruwający motylek... ale poznałam kogoś ciekawego, najgorsze ze jest z Portugalii a wiecie jak to obcokrajowcy..ciągle podrywają ... jak tu zachować zdrowy rozsądek...ehhh ...martwie się a jeszcze nic sie nie wydarzyło...powinnam znacznie częsciej chodzić na randki to by nie było żadnego stresu )
ja singielka niestety ;(

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Czesc moje kochane cycolinki -) dziekuje za mile komantarze i musze wam sie do czegos przyznac, jak tak sobie patrze w lusterku na moje dziewczynki to stwierdzam ,ze sa za***iste...
no i superancko
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 16:52   #10413
przyroda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej a u kogo robiłaś i jakie wkładki???
Robiłam u dr. Rychlika, wkładki 330.
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 17:22   #10414
Morgan 34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przyroda Pokaż wiadomość
Witaj
Czy masz może wkładki anatomiczne?
Ja jestem przed operacja i mam miec anatomy 330 cpg322
Morgan 34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 17:25   #10415
Foczka 81
Raczkowanie

Ehhh, znów byłam na konsultacji, i zamiast się objaśnić dostałam jeszcze większego zamętu
Mój doktor proponuje mi mianowicie okrągłe mentory 375ml M+. Proponował mi też mniejsze, ale one są jednocześnie węższe, a według niego właśnie te 375 mają odpowiednią szerokość dla mnie, będzie ładniejszy rowek po środku.
OK, tyle że popytałam jego poprzednie pacjentki które miały podobne implanty, i one oceniają efekt jako ładny ale... trochę mały.
Ostatnie 2 dni spędziłam więc na intensywnym przetrzepywaniu internetu, i mam dwa wnioski:
-podobają mi się piersi z wkładkami ok. 400ml
-podoba mi się jednak wysoki profil HP

Mój doktor nie lubi wkładek HP, bo uważa że wyglądają mniej naturalnie. Ale gdy tak patrzę po zdjęciach, to HP włożone pod mięsień spłaszczają się nieco (implant mentora nie jest nadziany na fula, pod naciskiem mięśnia kształtuje się trochę na kroplę) i dobrze umiejscowiony HP też nie ma nic ze sztuczności.
Stwierdziłam poza tym, że właściwie troszkę ekstrawagancji nie zaszkodzi jeśli będą nawet bardzo wystawać do przodu bardziej się boję płaskich szerokich naleśników niż za bardzo jędrnych

Pozostaje jeszcze kwestia szerokości. 375M+ mają 12,9cm szerokości, a 400HP mają 12,3cm, różnica na implancie wynosi 0,6cm czyli na dwóch 1,2cm. Obawiam się autostrady, ale HP o szerokości 12,7cm to aż 450ml a to już trochę za dużo dla mnie.

Co wy dziewczyny o tym sądzicie?
Stary 2011-01-15, 18:26   #10416
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
O witaj, dawno Cię nie było A tu proszę wracasz z cycuszkami z Polanicy, które już mają 6 tyg. Bo rozumię, że dr Dariusz Rychlik który ma gabinet w Polanicy?

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

O Foczka a widać świnkę i to jaką milusią.
Cześć jak szybko nastepna konsultacja. I widzę, że się troszkę namieszło. Wkładeczki szer 12,9- no sporo musisz mieć miejsca na klacie. Te 400 faktycznie są sporo węższe

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Tak jak wcześniej pisałam fotografa mam do d....., więc wstawiłam zdjęcie które sama wczoraj zrobiłam.
Ty chcesz żeby facet się skupił na robieniu zdjęć jak Ty z takimi piersiami stoiszNo proszę Cię za dużo wymagasz
W abumiku byłam piękne piersi widziałam Są pod dobra opieką widać , że nic im brakuje i będa tylko pięknieć

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-15 o 18:46
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 18:44   #10417
MyaDiva
Zakorzenienie

15. 01. 2011
beatrycze1 17.01-2
andziarr 20.01 (?)-5
rodzynki 31.01-16
anulka71 07.02-23
zanettt2010 15.02 (?) -31
czarnakarola 21.02-37
Morgan34 21.02-37
klaudeczka2010 01.03(?)-45
Nessy 14. 03-58
: roza::r oza:

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-15 o 19:02
Stary 2011-01-15, 18:57   #10418
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Czesc moje kochane cycolinki -) dziekuje za mile komantarze i musze wam sie do czegos przyznac, jak tak sobie patrze w lusterku na moje dziewczynki to stwierdzam ,ze sa za***iste...
bo one są za***iste
Cytat:
Napisane przez anulka71 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim dziewczynkom z forum czytam Was od dłuższego czasu widzę że jest już spora lista dziewczyn ,które operowały się u Pani Dr. Skwiercz,z miłą chęcią dołączę do Was jeśli mnie przyjmniecie do swojego grona? Ja ma operację u Pani Dr 7.02.2011 wkładkę mam anatomiczną Mentora 485cc cpg333 po 20 zaczynam robić badanka.pozdrawiam
Witam serdecznie Widzę, że jest już termin- w takim zaraz Cię dopisze do naszej listy i miło nam będzie jeśli z nami zostaniesz
Hihi- będziesz miała takie wkładeczki jak ja i Yoko my obie też od Pani dr Zresztą jest nas tu większa gromadka.

Stary 2011-01-15, 19:55   #10419
kejsiii
Rozeznanie

Hej kochane wpadam tak szybciochem przywitać się z Wami i spadam zaraz bo moje cycolki maja dziś równy miesiąc więc biegnę opijać panienki

Dziś odbyła się oficjalna ceremonia spalenia pasa uciskowego i starego stanika i moje panienki są wreszcie wolne

Z tej okazji panny moje dostały sexi koronkową bluzeczkę a dupcia majteczki Wieczorem mąż będzie miał pokaz

Machszi słonko nie było jeszcze okazji Gratuluje ci piękne panienki wyszły

Foczka jak dla mnie to hp wypadają najładniej a m+ to właśnie takie naleśniki płaskie więc jak chcesz jędrny biust to bierz hp będzie śliczny cycek ja mam 375 hp a gdybym cofnęła czas to też bym 400 hp brała

Dla wszystkich

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 19:59   #10420
Machszi
Raczkowanie

Kejsiii a powiedz jak tam bimbałki po miesiącu?Boli cos jeszcze?
Zmiękły trochę, możesz już je dotykać bez bólu???
PORA NA RADOŚĆ Z WYGLĄDU !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png

Machszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:17   #10421
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bloou Pokaż wiadomość
Oj, to ja czekam z niecierpliwością!

Proszę bardzo dziewczynki-cycolinki nowe zdjęcia w moim albumiku !!!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:54   #10422
andziarrr
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Zostało jeszcze 5 dni do op Ale... pytanie z innej beczki
na 20 - ego nie moge miec okresu tzn. moze byc jakis 3 dzien ale nie pierwszy i tu moje pytanie nie na temat. 2 dni temu przestalam brac tabletki anty. a zostalo do konca jeszcze 6 tab. czy moge dostac wczesniej okres? Wypilam lampke wina czerw, wykapalam sie w goracej wodzie i czekam. Czy ktoras wie moze czy ten nieszczesny okres przyjdzie wczesniej czy to, ze przestalam wczesniej brac tab. nie ma znaczenia?Z gory dziekuje za odpowiedz
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:26   #10423
kahefwhui
Raczkowanie

czesc dziewczyny, mam metlik im bardziej szukam im bardziej zastanawiam sie tym wiekszy mam metlik... juz na 90% zdecydowana byla na Kasprzyka z Krakowa bo na miejscu bo dobre opinie (ciezko wyczuc czy wszystkie a przynajmniej wiekszosc autentyczna a nie przez naganiaczy) we wtorek jak juz pisalam mam pierwsza wizyte i na nia oczywiscoe pojde ale chyba tez pojade do porownania do polanicy moja mama tam robila lipo brzucha pare lat temu u Łątkowsiego i akurat z tego zabiegu byla zadowolona jak juz jechac do polanicy to kto wart jest uwagi slyszalam o 2 : łatkowski i kubus??? prosze was o dokladne info bo jak pisalam jestm tu 2 tydzien dopiero. Uwazacie ze takie rozbierznosci w cenie sa ok wiem ze u Kasprzyka za anatomy bedzie ok 15.000!? ktos mi napisal wczoraj ze robil i jest zadowolony nie pamietam gdzie za 7-9.000 zl polowa ceny?!
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:42   #10424
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziarrr Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Zostało jeszcze 5 dni do op Ale... pytanie z innej beczki
na 20 - ego nie moge miec okresu tzn. moze byc jakis 3 dzien ale nie pierwszy i tu moje pytanie nie na temat. 2 dni temu przestalam brac tabletki anty. a zostalo do konca jeszcze 6 tab. czy moge dostac wczesniej okres? Wypilam lampke wina czerw, wykapalam sie w goracej wodzie i czekam. Czy ktoras wie moze czy ten nieszczesny okres przyjdzie wczesniej czy to, ze przestalam wczesniej brac tab. nie ma znaczenia?Z gory dziekuje za odpowiedz
hej a czemu przestałaś brać tab???ostanią tab wziełas 13 tak?jeśli tak to okres powinnaś dostać ok 16,17 styczniajak przerwiesz branie tabletek to okres normalnie pojawia się tak jak po zużyciu wszystkich tabletek czyli na ogół trzeciego lub czwartego dnia od wzięcia ostatniej tabletkipozdro) i trzymam kciuki za op
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:50   #10425
Nessy88
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dziękuje Ci bardzo - włoski rosły, rosły i urosły.
I za odwiedzinki w albumiku też
Na szarym końcu jesteś ale ten koniec naszej kolejki nie jest taki odległy. Więc spokojnie minie nie wiadomo kiedy. Teraz czekamy na konsultację- a to już za chwile. I potem już tylko miesiąc- no przeciez to króciutko, zobaczysz, że jeszcze będziesz w pośpiechu wszystko załatwiać
I ja już do łóżeczka mykam
Dobrej nocki
Myausia móc w Twym albumiku gośćić, to sama przyjemność,wierz mi
No tak kochana, ale ja juz doczekać się nie mogę
Ale jak narazie,wychodzi na to że moje ''panienki'' będą najmłodsze hihi
Rozmawiałam dzisiaj z Panią dr.tel. i poradziła mi, aby zostać w Gdyni conajmniej tydzień,albo najlepiej było by do śćiągniecia szwów.
Bała by się, żeby ktoś inny tam kombinował
A ja nie nastawiałam sie na tak długi pobyt,tylko max 4dni i teraz muszę szybciutko plany pozmieniać,a juz myslałam że uda mi sie migiem do domku wrócić
Ale Pani Dr. powiedziała że na to nie pozwoli,
Jejku jaka ona troskliwa, i wogóle że sie tak martwi o Nas
Jestem miło zaskoczona, podejścia do sprawy Pani dr.

Buziaczki Syrenko

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
nessy widzisz mówiłam że nie ma co na zapas sie martwic teraz to spokojnie pojedziecie do gdyni i pomalutku bedziesz dojżewać do spełnienia marzeń a i nazbierasz siły co do przeżyc po operacji buziam i musze kończyc -no bo praca brrr.pa pa

No racja mówiłeś, Kochany Rodzynku
A ja kombinowałam jak koń pod góre z tą jazdą samej
I po co, jak teraz wszystko idealnie sie ułożyło
Kochana Ty sobie zdajesz sprawę, że zostało Ci tylko 16dni...
Poprzednim razem Ci się upiekło,ale teraz to juz nie ma przeproś
...hmm a tak na poważnie, to Ci zazdroszczę, jak moja pora przyjdzie, To Twoje dziewczynki będą miały juz ponad miesiąc
Ach, kiedy to bedzie:confused :

Buziaki ogromne

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Nessy
Pomożemy przejść przez wszystko dasz radę
A tymczasem czekamy na konsultację i rozterki PO
dziubam mocno !!!

Ojj Magerko ,więc od teraz trzymam Cię za słowo,co do pomocy
A czy dam radę? Obiecuję że będę twarda jak g....o na mrozie hihi

Z wzajemnośćią muuua

Dla wszystkich dziewczynek

dr.Skwiercz
Nessy88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:50   #10426
przyroda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Morgan 34 Pokaż wiadomość
Witaj
Czy masz może wkładki anatomiczne?
Ja jestem przed operacja i mam miec anatomy 330 cpg322
Ja mam okrągłe.
Stary 2011-01-15, 23:27   #10427
ULAS787
Raczkowanie

;-);-)

Edytowane przez ULAS787
Czas edycji: 2011-01-15 o 23:42
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 08:25   #10428
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
hej a czemu przestałaś brać tab???ostanią tab wziełas 13 tak?jeśli tak to okres powinnaś dostać ok 16,17 styczniajak przerwiesz branie tabletek to okres normalnie pojawia się tak jak po zużyciu wszystkich tabletek czyli na ogół trzeciego lub czwartego dnia od wzięcia ostatniej tabletkipozdro) i trzymam kciuki za op

Bo powinnam brac do 18-ego, a 20-ego mam op i byc moze moglabym dostc wlasnie 20, wiec postanowilam sobie go przyspieszyc, bo 3 dzien okresu podczas op nie zaszkodzi natomiast pierwszy i drugi to taki mocny dzien miesiaczki przynajmniej u mnie. No ale znowu przy tabletkach jest podobno slabdzy. Nadal czekam dzis , albo jutro MUSI BYC Dziekuje za odpowiedz
Stary 2011-01-16, 09:40   #10429
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
hejka a jakiej firmy masz implantyjak samopoczucie 6 tyg po???
Stary 2011-01-16, 11:07   #10430
Bloou
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo dziewczynki-cycolinki nowe zdjęcia w moim albumiku !!!
Lecę patrzeć!

Nobody
, not even the rain, has such small hands
- Cummings

JESTEM ZA WPROWADZENIEM WIĘKSZYCH KAR DLA OSÓB, KTÓRE ZNĘCAJĄ SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI.

Bloou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:39   #10431
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kahefwhui Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, mam metlik im bardziej szukam im bardziej zastanawiam sie tym wiekszy mam metlik... juz na 90% zdecydowana byla na Kasprzyka z Krakowa bo na miejscu bo dobre opinie (ciezko wyczuc czy wszystkie a przynajmniej wiekszosc autentyczna a nie przez naganiaczy) we wtorek jak juz pisalam mam pierwsza wizyte i na nia oczywiscoe pojde ale chyba tez pojade do porownania do polanicy moja mama tam robila lipo brzucha pare lat temu u Łątkowsiego i akurat z tego zabiegu byla zadowolona jak juz jechac do polanicy to kto wart jest uwagi slyszalam o 2 : łatkowski i kubus??? prosze was o dokladne info bo jak pisalam jestm tu 2 tydzien dopiero. Uwazacie ze takie rozbierznosci w cenie sa ok wiem ze u Kasprzyka za anatomy bedzie ok 15.000!? ktos mi napisal wczoraj ze robil i jest zadowolony nie pamietam gdzie za 7-9.000 zl polowa ceny?!
Hej!
Dla własnej pewności, jeśli masz wątpliwości co do wyboru dr, lepiej do idź na konsultacje do innego lekarza. Będziesz miała porównanie i różne opinie. Co do ceny: to jest z poważny zabieg i nie radzę na nim oszczędzać. Po tej aferze z tą szwedką, oglądałam jakiś reportaż na temat operacji plastycznych piersi i tam doradzali aby osoby które decydują się już na takie zabiegi nie wybierali lekarzy którzy robią zabiegi bardzo tanio (np. za połowę ceny), tylko wybierać rzeczywiści specjalistów. Są pewne tzw. widełki w Polsce w jakiej cenie wykonuje się tego typu zabiegi - więc rozbieżność np 2 tysięcy zł u różnych lekarzy jest normalna, ale nie pół kwoty!!! Radzę przemyśleć sprawę i wybrać rozsądnie, sugerując się opinią, doświadczeniem lekarza a nie niską kwotą za zabieg.
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:55   #10432
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Bo powinnam brac do 18-ego, a 20-ego mam op i byc moze moglabym dostc wlasnie 20, wiec postanowilam sobie go przyspieszyc, bo 3 dzien okresu podczas op nie zaszkodzi natomiast pierwszy i drugi to taki mocny dzien miesiaczki przynajmniej u mnie. No ale znowu przy tabletkach jest podobno slabdzy. Nadal czekam dzis , albo jutro MUSI BYC Dziekuje za odpowiedz

Trzeba było wziąść do końca opakowanie i zacząć kolejne od razu i przerwac dop po operacji ,tak przesuwa się okres nie chcąc go mieć w danym czasie
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:59   #10433
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Trzeba było wziąść do końca opakowanie i zacząć kolejne od razu i przerwac dop po operacji ,tak przesuwa się okres nie chcąc go mieć w danym czasie

beatrycze chcialam juz go tak ostatnio przesunac i mimo wszystko dostalam okres bez robienia przerwy przy drugiej tabletce kolejnego opakowania i mialam go przez 21 dni Dlatego teraz sobie chcialam tego zaoszczedzic. Ale moze zaczne teraz je brac dalej, choc juz mam 3 dni porzerwy, moge teraz zaczac je brac jeszcze raz?
Stary 2011-01-16, 16:05   #10434
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Hej kochane wpadam tak szybciochem przywitać się z Wami i spadam zaraz bo moje cycolki maja dziś równy miesiąc więc biegnę opijać panienki

Dziś odbyła się oficjalna ceremonia spalenia pasa uciskowego i starego stanika i moje panienki są wreszcie wolne

Z tej okazji panny moje dostały sexi koronkową bluzeczkę a dupcia majteczki Wieczorem mąż będzie miał pokaz

Dla wszystkich
no to ja przegapiłam
wczoraj taki ważny toascik
Ale dziś też będzie ważny
stuku puku za miesięczne bimbołki Kejsiii
Cytat:
Powinnaś dostać z odstawienia.
Cytat:
beatrycze chcialam juz go tak ostatnio przesunac i mimo wszystko dostalam okres bez robienia przerwy przy drugiej tabletce kolejnego opakowania i mialam go przez 21 dni Dlatego teraz sobie chcialam tego zaoszczedzic. Ale moze zaczne teraz je brac dalej, choc juz mam 3 dni porzerwy, moge teraz zaczac je brac jeszcze raz?
No właśnie tak się zdarza czasem. Teraz to już nie kombinuj tylko czekaj cierpliwie-winko, kapiel ,trochę wysiłku i czekaj.
Masz już pewny termin operacji na 20?

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-16 o 16:18
Stary 2011-01-16, 16:06   #10435
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
nie rób tak bo sobie dopiero namieszasz powinnaś mieć zaraz okres i bedzie ok a jakie tab.bierzesz jednofazowe???jak się nazywają??
Stary 2011-01-16, 16:44   #10436
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nessy88 Pokaż wiadomość
Myausia móc w Twym albumiku gośćić, to sama przyjemność,wierz mi.
No tak kochana, ale ja juz doczekać się nie mogę.
Ale jak narazie,wychodzi na to że moje ''panienki'' będą najmłodsze hihi
Rozmawiałam dzisiaj z Panią dr.tel. i poradziła mi, aby zostać w Gdyni conajmniej tydzień,albo najlepiej było by do śćiągniecia szwów.
Bała by się, żeby ktoś inny tam kombinował
A ja nie nastawiałam sie na tak długi pobyt,tylko max 4dni i teraz muszę szybciutko plany pozmieniać,a juz myslałam że uda mi sie migiem do domku wrócić
Ale Pani Dr. powiedziała że na to nie pozwoli,
Jejku jaka ona troskliwa, i wogóle że sie tak martwi o Nas
Jestem miło zaskoczona, podejścia do sprawy Pani dr.

Buziaczki Syrenko

No racja mówiłeś, Kochany Rodzynku
A ja kombinowałam jak koń pod góre z tą jazdą samej
I po co, jak teraz wszystko idealnie sie ułożyło
Kochana Ty sobie zdajesz sprawę, że zostało Ci tylko 16dni...
Poprzednim razem Ci się upiekło,ale teraz to juz nie ma przeproś
...hmm a tak na poważnie, to Ci zazdroszczę, jak moja pora przyjdzie, To Twoje dziewczynki będą miały juz ponad miesiąc
Ach, kiedy to bedzie

Buziaki ogromne

Dla wszystkich dziewczynek
Hejka Nessy
Bardzo dziękuje za miłe słowatyle miłych słów mnie spotyka dzięki naszej Pani dr bo to tylko jej zasługa. W Twoim albumiku już nie długo też cudeńka będą, już się nie mogę doczekać.
Jeśli masz możliwośc żeby zostać w Trójmieście tydzień będzie to świetne rozwiązanie - ale nie będziesz sama? W takim klimacie dochodzić do siebie to jakbyś w senatorium była odzyskasz siły szybciutko . Ale Ci zazdoszczę Po tygodniu szwy Pani dr zdejmie i spokojnie wrócisz do domku
Rodzynki akurat na kontrol przyjedzie- więc może uda się wam kawkę wypić na molo Jej miesięczne, Twoje tygodniowe -będzie o czym pogawędzić i jeszcze milej te chwile spędzić.

Stary 2011-01-16, 16:52   #10437
przyroda
Raczkowanie

Cytat:
hejka a jakiej firmy masz implantyjak samopoczucie 6 tyg po???
Nagory IMP-EHR 330. Samopoczucie super, tylko te krzywe cycki są dnerwujące.
Stary 2011-01-16, 16:59   #10438
MyaDiva
Zakorzenienie

16. 01. 2011
beatrycze1 17.01-1
andziarr 20.01 (?)-4
rodzynki 31.01-15
anulka71 07.02-22
zanettt2010 15.02 (?) -30
czarnakarola 21.02-36
Morgan34 21.02-36
klaudeczka2010 01.03(?)-44
Nessy 14. 03-57
: roza::r oza:

Beatrycze musi być dobrze!!! trzymaj się!

Stary 2011-01-16, 17:08   #10439
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Nagory IMP-EHR 330. Samopoczucie super, tylko te krzywe cycki są dnerwujące.
Ty się nie denerwuj - musisz czekać spokojnie. Pisałaś, że jesteś w stałym kontakcie z lekarzem, który widzi tą różnicę , obserwuje co się dzieje, nie wmawia Ci że piersi masz równiutkie i cacy, jest gotów Ci pomóc w razie potrzeby. W takim razie masz świetną opiekę- jesteś w bezpiecznej sytuacji bo masz przy sobie swojego lekarza.
Piersiątka są jeszcze młodziutkie i wszystko pewnie się wyrówna i ułoży bo może im tylko czasu potrzeba, nic więcej Więc nosek do góry i cierpliwości

Stary 2011-01-16, 17:24   #10440
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
nie rób tak bo sobie dopiero namieszasz powinnaś mieć zaraz okres i bedzie ok a jakie tab.bierzesz jednofazowe???jak się nazywają??
Diane35

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
no to ja przegapiłam
wczoraj taki ważny toascik
Ale dziś też będzie ważny
stuku puku za miesięczne bimbołki Kejsiii

Powinnaś dostać z odstawienia.

No właśnie tak się zdarza czasem. Teraz to już nie kombinuj tylko czekaj cierpliwie-winko, kapiel ,trochę wysiłku i czekaj.
Masz już pewny termin operacji na 20?
Tak, ale cos tego wewnetrznie nie czuje. Nie wiem dlaczego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości