Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 20:56   #871
martinia
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Ooo a mi Pani powiedziała że bez sensu kupować stopery, póki się bransoletki nie zapełni
bez sensu to co powiedziała.. przecież stopery zatrzymują koraliki żeby nie latały po całej bransoletce. przy całej zapełnionej nie mają żadnej funkcji prócz ozdobnej

Cytat:
Napisane przez sylwek73 Pokaż wiadomość
Tinka Jak Ci się sprawdza łańcuszek zabezpieczający?
o też jestem ciekawa ten łańcuszek chroni przed osunięciem się bransoletki z nadgarstka prawda? czy też może przed rozsypaniem się koralików? i sprawdza się to w ogóle? (ostatnio zaczęłam myśleć o tym za 379 zł ze złotymi serduszkami niedobrze)
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:57   #872
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
czy kartę apart się odbiera potem osobiście, czy ma przyjść pocztą? bo już prawie miesiąc temu złożyłam wniosek i żadnego odzewu...
Mi przyszła pocztą ale też się na nią naczekałam (chyba ponad miesiąc i to grubo)

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:03   #873
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez sylwek73 Pokaż wiadomość
burn-it-up Ja w Aparcie musiałam mieć ksero paragonów i na miejscu wypełniłam druk. Chyba nawet miałam ksero paragonu ze zniżką na kartę kuzynki, ale bez problemu dostałam swoją.
Kiedy moja mama wyrabiała kartę w innym salonie bez problemu skserowali
Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość
Burn it up !!

nie mam słów i oni się szczycą mianem EKSKLUZYWNEGO SALONU??

a może spróbuj w innym salonie?? ciekawe co powiedza??
Przejdę się jeszcze do innego salonu,choć nie powiem,wkurzyli mnie.Ja do nich przychodzę i moje ciężko zarobione pieniądze wydaję i to dość często a oni mi głupiej karty nie chcę dać.

Cytat:
To się nadaję na skargę.
Nieźle się na nich wkurzyłam i jeszcze straciłam jakieś 25min
Rozmawiając przez telefon wykrzykiwali "Tak,to teraz musimy WSZYSTKIE paragony sprawdzić czy nie są takie" .Przyszła oszustka i chce ich kartę drogocenną wyłudzić.

W salonie Apart w Arkadach moja noga więcej nie postanie a i na Apartowe charmsy ochota mi chwilowo przeszła(pewnie miłość do charmsów w końcu wygra i coś kupię,ale niesmak pozostanie).Wolę iść do Yesa gdzie nigdy nie spotkałam się jeszcze z niemiłą obsługą.
Stary 2011-01-15, 21:08   #874
onikka
Raczkowanie

Z tymi salonami to jest bardzo różnie. Ja uwielbiam kupować w Aparcie, zawsze jest milo i uprzejmie. Bez marudzenia ze strony obsługi. Za to w Yes, jak juz kiedys napisalam, trzy razy mnie zniechecili. Dwa razy mnie niemilo potraktowali, raz widzialam jak niemal chamsko odnosili sie do innej klientki. Wychodzi na to, że to nie od sieci zależy a od konkretnego salonu, a raczej od ludzi w nim pracujacych. A i w Pandorze jest milo w moim miescie i przy zakupie najtanszego koralika dostałam ściereczkę a ktos tu pisał, że są z tym problemy.
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:09   #875
sylwek73
Raczkowanie

O ile pamięć mnie nie zawodzi to kartę dostałam pocztą i trochę to trwało.
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:11   #876
Paaaulaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
o też jestem ciekawa ten łańcuszek chroni przed osunięciem się bransoletki z nadgarstka prawda? czy też może przed rozsypaniem się koralików? i sprawdza się to w ogóle? (ostatnio zaczęłam myśleć o tym za 379 zł ze złotymi serduszkami niedobrze)
Moim zdaniem łańcuszek zabezpieczający spełnia swoją funkcję tylko jeśli bransoletka jest zapełniona. W przeciwnym wypadku nie trzyma się on wcale na gwintach(tych przy zapięciu), więc jeśli nie macie zapełnionej bransoletki ja osobiście odradzam
Paaaulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:17   #877
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paaaulaaa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem łańcuszek zabezpieczający spełnia swoją funkcję tylko jeśli bransoletka jest zapełniona. W przeciwnym wypadku nie trzyma się on wcale na gwintach(tych przy zapięciu), więc jeśli nie macie zapełnionej bransoletki ja osobiście odradzam
Dzięki, poczekam, a na razie skupię się na wypełnianiu pandorki.
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:20   #878
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
Snowprincess, ja mam te kolczyki, dalam za nie 33 euro, z topazem, a za 27 sa z cyrkonia. W PL chyba drozsze Ile dalas za ta zawieszke? Bo chyba tez kupie :P
Zawieszka z kamieniem ksiezycowym 199 ale kolczykow takich z kamieniem ksiezycowym kwiatuszkow nie ma w ofercie

podobna zawieszka ale z topazami duzymi 249 zł a małymi kamyczkami to 189 zł

Kolczyki chyba 169 zł

Problem w tym, że ogladalam zawieszke z topazami za 249 zł i kamienie mialy zolte plamy dokladnie tak jak majade pisała więc boję się, że te z Pandory też zbrzydnieją.

chyba jest jeszcze wersja kwiatuszkow z cyrkoniami, ale wydaje mi sie ze cena jest wygorowana. chcialabym rozejrzec sie po innych jubilerach
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:21   #879
Nyuna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Coś mi zjada część wielocytowania tak więc napisze część ręcznie

Ktsw
oczywiście,sprawdzę dla Ciebie wiewióra

Paulina95 śliczny piesek.strasznie chciałabym mieć psiaka!

Bardzo fajne ubraniowe czarmsy

Moje koty nie interesują się specjalnie moimi akwariami na szczęście

Poszłam wyrobić sobie kartę stałego klienta,bo do tej pory nie miałam.Zanim ktokolwiek się mną zainteresował minęło sporo czasu(sklep był pusty,3 ludzi obsługujących).Babka mówi "A przyniosła pani skserowane paragony i wypełniony wniosek?" ja na to,że nie bo myślałam,że robi się to na miejscu.To już oczywiście spojrzała na mnie z pretensją.Potem przez jakieś 20 min telefonowała cała trójka,paragony im się nie podobały(moje paragony miały rabat na kartę kredytową Citibanku oraz inną kartę stałego klienta Apart).Po czym stwierdzili,że nie mogę karty dostać(tonem,jakbym co najmniej coś im chciała ukraść czy przeprowadzić niezgorsze krętactwo)bo produkty były z rabatem i ten rabat został policzony na konto jakiejś innej osoby i inne jakieś pokrętne tłumaczenia.Rany,przecież ja nie chcę dostać z powrotem pieniędzy za zakupy tylko wyrobić sobie ich cholerną kartę rabatową.Przez to,że z rabatem to przecież za to wymagane 500zł musiałam więcej rzeczy kupić więc kompletnie nie rozumiem.
Przychodzę z paragonami za 1000zł a oni na to,że nie bo to paragony z rabatem(o czym oczywiście w ulotce zachęcającej do wyrobienia sobie tej wspaniałej karty nic nie piszą).Frontem do klienta.
W Yesie za to babeczki były przemiłe,raz dwa wyrobiły mi kartę(a większość paragonów też była z rabatem na kartę Citi),przyjęły reklamację i jeszcze pokazywały nowości,"a może to a może tamto,czy już pani widziała tą nową kolekcjię?czy coś jeszcze pokazać" itd
nie ma to jak miła obsługa w polskim sklepie :/
Nyuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:27   #880
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Super 2 stopery i 2 w te w serduszka tez mam na liscie
wczoraj chcialam kupic drugie serduszka by uzyskac pozadana symetrie ale nie bylo musialysmy ten bon za 2 tys wykorzystac i kupilam motylki w zamian. niestety nie mozna wymienic koralika placac bonem. motylki tez sa urocze ale dopiero zaloze je po sesji jako symbol wolnosci od nauki o ile wszystko dobrze pojdzie :P

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:

Fajny ten klips "papryczka"
Oj tylko nie papryczka - nienawidzę papryki bo zawsze mam po jej zjedzeniu paskudne wzdecia. sam widok a co wiecej zapach wywoluje we mnie skret zoladka

he he ide cos zjesc apropo :P
Stary 2011-01-15, 21:28   #881
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paaaulaaa Pokaż wiadomość
ale czy on koniecznie musi być tylko na gwintach? widziałam kilka zdjęć na których dziewczyny miały te koraliki od łańcuszka głębiej ułożone (fakt że też przy całej zapełnionej), a za nimi bliżej zapięcia jeszcze normalne koraliki..? mówisz, że jakby te koraliki od łańcuszka latały po tych dwóch stronach bransoletki to już on nie spełnia swojego zadania? koraliki mam na razie między dwoma klipsami w tym środkowym segmencie, tak się wypytuję bo na myśl, że mogłabym ją zgubić robi mi się słabo...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:34   #882
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
wczoraj chcialam kupic drugie serduszka by uzyskac pozadana symetrie ale nie bylo musialysmy ten bon za 2 tys wykorzystac i kupilam motylki w zamian. niestety nie mozna wymienic koralika placac bonem. motylki tez sa urocze ale dopiero zaloze je po sesji jako symbol wolnosci od nauki o ile wszystko dobrze pojdzie :P

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Oj tylko nie papryczka - nienawidzę papryki bo zawsze mam po jej zjedzeniu paskudne wzdecia. sam widok a co wiecej zapach wywoluje we mnie skret zoladka

he he ide cos zjesc apropo :P
a ja ubóstwiam papryczki

nie zbieram charmsów, ale moja bratowa ma sliczną kulinarną branso ona kocha gotować i takie tematyvzne charmsy bardzo jej pasują
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:36   #883
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość
a ja ubóstwiam papryczki

nie zbieram charmsów, ale moja bratowa ma sliczną kulinarną branso ona kocha gotować i takie tematyvzne charmsy bardzo jej pasują
Gotować uwielbiam, ale bez papryki :P
Stary 2011-01-15, 21:40   #884
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Gotować uwielbiam, ale bez papryki :P

ja lubię jeść z kulinariami trochę gorzej
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:43   #885
myszu13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
hmm... potrzebuję nowego stopera... muszę lecieć jutro do Apartu
może mi doradzicie, który wybrać? http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,26
nie mogę się zdecydować... mam ten trzeci w górnym rzędzie.
trzeci najładniejszy,
pierwszy też fajny
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:47   #886
Paaaulaaa
Raczkowanie

Cytat:
ale czy on koniecznie musi być tylko na gwintach? widziałam kilka zdjęć na których dziewczyny miały te koraliki od łańcuszka głębiej ułożone (fakt że też przy całej zapełnionej), a za nimi bliżej zapięcia jeszcze normalne koraliki..? mówisz, że jakby te koraliki od łańcuszka latały po tych dwóch stronach bransoletki to już on nie spełnia swojego zadania? koraliki mam na razie między dwoma klipsami w tym środkowym segmencie, tak się wypytuję bo na myśl, że mogłabym ją zgubić robi mi się słabo...
Jasne, można łańcuszek zabezpieczający ułożyć gdzieś indziej niz na tych początkowych zapięciach, gdzieś pomiędzy innymi koralikami. Chodzi mi po prostu o to, że skoro teraz masz koraliki pomiędzy dwoma klipsami i nie masz zapełnionej bransoletki, to w momencie założenia łańcuszka na początkowe gwinty, koraliki od tego łańcuszka po prostu, że tak powiem "zsuwają się" z gwintów przesuwając po bransoletce i nie ładnie to wygląda. Łańcuszek już tak ładnie nie zwisa, tylko jest jakby naciągnięty. Takie są moje spostrzeżenia. Osobiście też chciałam kupić sobie łańcuszek, ale zauważyłam u cioci, która go posiada, że nie do końca się on sprawuje, a ciocia sama nie jest z niego zadowolona, i nosi go między koralikami po środku
Paaaulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 21:48   #887
majade
Zakorzenienie

Cytat:
przed gwintem można dać luźny stoper przecież, zza stopera nie spadnie. Poza tym testowałam i gwint też hamuje, a zanim się wykręci, to trochę czasu i machania łapką potrzeba, także bez przesady
a mam dzięki temu łańcuszek na sztywno czyli równolegle z bransoletką bo nie chciałam, zeby zwisał luzem. Ale mam najkrótszy łańcuszek, a mozna sobie sprawić dłuższy

Edytowane przez majade
Czas edycji: 2011-01-15 o 21:50
majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:12   #888
ilios
PIP.

GG do ilios

ale lecicie

a ja napisalam dlugiego posta i mi go wcielo

w kazdym razie macie piekne zwierzaki, az zatesknilam za moim pieskiem
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:14   #889
Tinka*
Wtajemniczenie

jejku!!!!!!!! napisałam taaaaaaaaaki długi post i przez przypadek zamknełam przeglądarkę

kootekk - tak, mam taki koralik z Apartu. Kupiłam go w odcieniu szarości. Bardzo ładny, ale ostatnio go nie uzywam bo nie pasuje mi do bransoletki. Nie wiem co z nim, chyba wydałam pieniądze w błoto...

Apropos łańcuszka zabezpieczającego - nie załuje że mam go. Fajnie się komponuje się z innymi elementami. Fakt jest taki, że jak by mi się (nie daj Boże ) rozwalilo zapięcie to łańcuszek jest w stanie zatrzymać bransoletkę na ręku. Ale nie oszukujmy się, jakbym się wierciła mocno to kto wie czy by mi nie spadła.
Co do ilości elementów na branso - mam troche już koralików ale tak czy siak szwęda mi sie element od zabezpieczenia. Nawet jak je przykręce na gwinty to i tak w czasie dnia jeden potrafi mi się odwinąć i latać kilka cm po bransoletce. Plusem jest to, że zaden koralik mi nie spadnie jak mam otwarte zapięcie. Nie raz chciała mi pszczółka uciec, bo kilka razy się przekręciła na gwincie i była bliska odfrunięcia a teraz nie ma bata na nią

Macie super zwierzaki!!!!!
Tez jestem milosniczką zwierząt. Mam małe stadko w domu
Najbardziej byłam zżyta z moją kochaną fretką "Gimi". Miałam ją 4 lata ale niestety miała raka....
Teraz mam psa "Fifka" oraz dwa koty. Kotkę oraz kocura "Mietka"
Kocurka fotki nie mam na lapie tżta.. ale jak będę w domu to wkleje również. On jest taki "ludzki"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00814.jpg (42,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5182.jpg (45,7 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-01-15 o 22:17
Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:20   #890
ania_wu
Zadomowienie

Miramar, Cierpliwa2008 super są wasze psiaki !! Jakie miny !! HAHAHAHA !
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:30   #891
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anpapi Pokaż wiadomość
ale Wy macie tempo aż się boję wyjśc z cienia, bo i tak mnie nikt nie zauważy
coraz bardziej ciągnie mnie Pandora i Trolle, ale na razie dzielnie walczę z tą pokusą, bo dopiero co zaczęłam przygodę z Charmsami na razie mam tylko pieska z Yes i śnieżynkę z Apartu (na szczęście udało mi się ją jeszcze zdobyc na all!) i właśnie zamierzam kliknąc na ebayu ciacho w nagrodę za schudnięcie 20kg, coś mi się smacznego należy
o cholera! szacun...20 kilo! należy Ci się cała bransoletka słodkośći

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Suuuper są te Wasze zwierzaki
To jeszcze do kolekcji moje brzydactwo
się grzecznie pytam dlaczego psinka ma jakieś tandety nałapach a nie Pandorę!! skadnal!!

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-15, 22:37   #892
Anno1989
Zadomowienie

właśnie, Miramar, takie coś psu dać? jemu też się coś od życia należy! Pandorę trzeba kupić moim zdaniem świetnie pasowałaby mu beżowa skórka
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:41   #893
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
się grzecznie pytam dlaczego psinka ma jakieś tandety nałapach a nie Pandorę!! skadnal!!
Sorry, fotka sprzed ery Pandory

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
właśnie, Miramar, takie coś psu dać? jemu też się coś od życia należy! Pandorę trzeba kupić moim zdaniem świetnie pasowałaby mu beżowa skórka
Nie dość, że pies je lepiej ode mnie, to jeszcze ma mieć fajniejszą biżuterię???
A tak wogóle, to dostała na gwiazdkę nową obrożę w kolorowe paski w stylu hippie, więc się Pandorka już nie należy
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:44   #894
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłam wyrobić sobie kartę stałego klienta,bo do tej pory nie miałam.Zanim ktokolwiek się mną zainteresował minęło sporo czasu(sklep był pusty,3 ludzi obsługujących).Babka mówi "A przyniosła pani skserowane paragony i wypełniony wniosek?" ja na to,że nie bo myślałam,że robi się to na miejscu.To już oczywiście spojrzała na mnie z pretensją.Potem przez jakieś 20 min telefonowała cała trójka,paragony im się nie podobały(moje paragony miały rabat na kartę kredytową Citibanku oraz inną kartę stałego klienta Apart).Po czym stwierdzili,że nie mogę karty dostać(tonem,jakbym co najmniej coś im chciała ukraść czy przeprowadzić niezgorsze krętactwo)bo produkty były z rabatem i ten rabat został policzony na konto jakiejś innej osoby i inne jakieś pokrętne tłumaczenia.Rany,przecież ja nie chcę dostać z powrotem pieniędzy za zakupy tylko wyrobić sobie ich cholerną kartę rabatową.Przez to,że z rabatem to przecież za to wymagane 500zł musiałam więcej rzeczy kupić więc kompletnie nie rozumiem.
Przychodzę z paragonami za 1000zł a oni na to,że nie bo to paragony z rabatem(o czym oczywiście w ulotce zachęcającej do wyrobienia sobie tej wspaniałej karty nic nie piszą).Frontem do klienta.
W Yesie za to babeczki były przemiłe,raz dwa wyrobiły mi kartę(a większość paragonów też była z rabatem na kartę Citi),przyjęły reklamację i jeszcze pokazywały nowości,"a może to a może tamto,czy już pani widziała tą nową kolekcjię?czy coś jeszcze pokazać" itd
Ja też jak chciałam wyrobić sobie kartę, to musiałam czekać i czekać aż ktoś się mną zajmie... I tak samo odesłali mnie z formularzem do domu bo im trzeba przynieść gotowe ksero paragonów, moim zdaniem to głupota Też mam kilka charmsów zakupionych z rabatem (np. na Nocy zakupów), ale w regulaminie nie ma przeciwwskazań, kupiłam za 500zł więc mnie reszta nie interesuje. Formularz o swoją dałam przed Nowym Rokiem więc nadal czekam
Ale na codzień spotykam się zawsze z miłym traktowaniem w Apart Wszystko zależy od osoby
Bardziej "fochowe" są niektóre laski w Yes, ale też nie mogę im nic szczególnego zarzucić

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Dostałam właśnie maila z jednego ze sklepów, ze mają charmsy w wyprzedaży, te same, które wymieniłaś, bez grzechotki-dzwonka.
O, a jakieś jeszcze oprócz tych co pisałam?
Tej grzechotki-dzwonka, to może już nie mieli

Cytat:
Napisane przez onikka Pokaż wiadomość
A i w Pandorze jest milo w moim miescie i przy zakupie najtanszego koralika dostałam ściereczkę a ktos tu pisał, że są z tym problemy.
Ja nigdy nie dostałam ściereczki, ani przy zakupie początkowej bransoletki w salonie, ani przy zakupie koralików w różnych salonach Yes, w różnych CH, od różnych sprzedawców
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:47   #895
Anno1989
Zadomowienie

mój TŻ jak kupował serduszko w Yes to dostał ściereczkę

Miramar, no ok, jak dostała obrożę to z Pandorą można poczekać
Stary 2011-01-15, 22:48   #896
Filozofka888
Zadomowienie

Widzę, że zwierzyniec się zrobił
Też dodam swoje
Maltańczyk i nimfa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 014.jpg (90,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 150.jpg (96,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 055.jpg (143,0 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez Filozofka888
Czas edycji: 2011-01-15 o 22:54
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:48   #897
magdadro
Rozeznanie

popatrzcie
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1896351177 29762&set=o.6843624866&pi d=670119&id=1000004982412 26

Edytowane przez magdadro
Czas edycji: 2011-01-15 o 22:51
magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:51   #898
Anno1989
Zadomowienie

Ile tego! jakoś za bardzo mi się nie podoba za dużo moim zdaniem...
Stary 2011-01-15, 22:52   #899
onikka
Raczkowanie

Mirell, ja mam male doswiadczenie z Pandorą bo tylko jeden koralik u nich kupiłam. W zeszłym tygodniu. Ale sciereczke dostalam. I katalog Ciekawe jak będzie, gdy pójdę tam ponownie. Pewnie znów po jeden koralik.
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:54   #900
magdadro
Rozeznanie

a skoro mowa o zwierzątkach to proszę
http://www.facebook.com/#!/photo.php...o.347565271544

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości