|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
![]() o też jestem ciekawa ten łańcuszek chroni przed osunięciem się bransoletki z nadgarstka prawda? czy też może przed rozsypaniem się koralików? i sprawdza się to w ogóle? (ostatnio zaczęłam myśleć o tym za 379 zł ze złotymi serduszkami niedobrze)
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nieźle się na nich wkurzyłam i jeszcze straciłam jakieś 25min ![]() Rozmawiając przez telefon wykrzykiwali "Tak,to teraz musimy WSZYSTKIE paragony sprawdzić czy nie są takie" .Przyszła oszustka i chce ich kartę drogocenną wyłudzić.W salonie Apart w Arkadach moja noga więcej nie postanie a i na Apartowe charmsy ochota mi chwilowo przeszła(pewnie miłość do charmsów w końcu wygra i coś kupię,ale niesmak pozostanie |
||
|
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
Z tymi salonami to jest bardzo różnie. Ja uwielbiam kupować w Aparcie, zawsze jest milo i uprzejmie. Bez marudzenia ze strony obsługi. Za to w Yes, jak juz kiedys napisalam, trzy razy mnie zniechecili. Dwa razy mnie niemilo potraktowali, raz widzialam jak niemal chamsko odnosili sie do innej klientki. Wychodzi na to, że to nie od sieci zależy a od konkretnego salonu, a raczej od ludzi w nim pracujacych. A i w Pandorze jest milo w moim miescie i przy zakupie najtanszego koralika dostałam ściereczkę a ktos tu pisał, że są z tym problemy.
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
O ile pamięć mnie nie zawodzi to kartę dostałam pocztą i trochę to trwało.
|
|
|
|
#876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() podobna zawieszka ale z topazami duzymi 249 zł a małymi kamyczkami to 189 zł Kolczyki chyba 169 zł Problem w tym, że ogladalam zawieszke z topazami za 249 zł i kamienie mialy zolte plamy dokladnie tak jak majade pisała więc boję się, że te z Pandory też zbrzydnieją. chyba jest jeszcze wersja kwiatuszkow z cyrkoniami, ale wydaje mi sie ze cena jest wygorowana. chcialabym rozejrzec sie po innych jubilerach
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj chcialam kupic drugie serduszka by uzyskac pozadana symetrie ale nie bylo
musialysmy ten bon za 2 tys wykorzystac i kupilam motylki w zamian. niestety nie mozna wymienic koralika placac bonem. motylki tez sa urocze ale dopiero zaloze je po sesji jako symbol wolnosci od nauki o ile wszystko dobrze pojdzie :P---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Oj tylko nie papryczka - nienawidzę papryki bo zawsze mam po jej zjedzeniu paskudne wzdecia. sam widok a co wiecej zapach wywoluje we mnie skret zoladka ![]() he he ide cos zjesc apropo :P |
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy on koniecznie musi być tylko na gwintach? widziałam kilka zdjęć na których dziewczyny miały te koraliki od łańcuszka głębiej ułożone (fakt że też przy całej zapełnionej), a za nimi bliżej zapięcia jeszcze normalne koraliki..? mówisz, że jakby te koraliki od łańcuszka latały po tych dwóch stronach bransoletki to już on nie spełnia swojego zadania? koraliki mam na razie między dwoma klipsami w tym środkowym segmencie, tak się wypytuję bo na myśl, że mogłabym ją zgubić robi mi się słabo...
|
|
|
|
#882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie zbieram charmsów, ale moja bratowa ma sliczną kulinarną branso |
|
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwszy też fajny
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam dzięki temu łańcuszek na sztywno czyli równolegle z bransoletką bo nie chciałam, zeby zwisał luzem. Ale mam najkrótszy łańcuszek, a mozna sobie sprawić dłuższy
Edytowane przez majade Czas edycji: 2011-01-15 o 21:50 |
|
|
|
|
#888 |
|
PIP.
|
ale lecicie
![]() ![]() a ja napisalam dlugiego posta i mi go wcielo w kazdym razie macie piekne zwierzaki, az zatesknilam za moim pieskiem
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku!!!!!!!! napisałam taaaaaaaaaki długi post i przez przypadek zamknełam przeglądarkę
kootekk - tak, mam taki koralik z Apartu. Kupiłam go w odcieniu szarości. Bardzo ładny, ale ostatnio go nie uzywam bo nie pasuje mi do bransoletki. Nie wiem co z nim, chyba wydałam pieniądze w błoto... Apropos łańcuszka zabezpieczającego - nie załuje że mam go. Fajnie się komponuje się z innymi elementami. Fakt jest taki, że jak by mi się (nie daj Boże ) rozwalilo zapięcie to łańcuszek jest w stanie zatrzymać bransoletkę na ręku. Ale nie oszukujmy się, jakbym się wierciła mocno to kto wie czy by mi nie spadła. Co do ilości elementów na branso - mam troche już koralików ale tak czy siak szwęda mi sie element od zabezpieczenia. Nawet jak je przykręce na gwinty to i tak w czasie dnia jeden potrafi mi się odwinąć i latać kilka cm po bransoletce. Plusem jest to, że zaden koralik mi nie spadnie jak mam otwarte zapięcie. Nie raz chciała mi pszczółka uciec, bo kilka razy się przekręciła na gwincie i była bliska odfrunięcia a teraz nie ma bata na nią ![]() Macie super zwierzaki!!!!! Tez jestem milosniczką zwierząt. Mam małe stadko w domu ![]() Najbardziej byłam zżyta z moją kochaną fretką "Gimi". Miałam ją 4 lata ale niestety miała raka.... ![]() Teraz mam psa "Fifka" oraz dwa koty. Kotkę oraz kocura "Mietka" ![]() Kocurka fotki nie mam na lapie tżta.. ale jak będę w domu to wkleje również. On jest taki "ludzki"
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-01-15 o 22:17 |
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
Miramar, Cierpliwa2008
|
|
|
|
#891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- się grzecznie pytam dlaczego psinka ma jakieś tandety nałapach a nie Pandorę!! skadnal!!
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
właśnie, Miramar, takie coś psu dać? jemu też się coś od życia należy! Pandorę trzeba kupić
moim zdaniem świetnie pasowałaby mu beżowa skórka
|
|
|
|
#893 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
A tak wogóle, to dostała na gwiazdkę nową obrożę w kolorowe paski w stylu hippie, więc się Pandorka już nie należy |
||
|
|
|
#894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam kilka charmsów zakupionych z rabatem (np. na Nocy zakupów), ale w regulaminie nie ma przeciwwskazań, kupiłam za 500zł więc mnie reszta nie interesuje. Formularz o swoją dałam przed Nowym Rokiem więc nadal czekam ![]() Ale na codzień spotykam się zawsze z miłym traktowaniem w Apart Bardziej "fochowe" są niektóre laski w Yes, ale też nie mogę im nic szczególnego zarzucićCytat:
![]() Tej grzechotki-dzwonka, to może już nie mieli Cytat:
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ jak kupował serduszko w Yes to dostał ściereczkę
![]() Miramar, no ok, jak dostała obrożę to z Pandorą można poczekać
|
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że zwierzyniec się zrobił
![]() Też dodam swoje ![]() Maltańczyk i nimfa.
Mój kosmetyczny blog ![]() Edytowane przez Filozofka888 Czas edycji: 2011-01-15 o 22:54 |
|
|
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2011-01-15 o 22:51 |
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Ile tego! jakoś za bardzo mi się nie podoba
za dużo moim zdaniem...
|
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
Mirell, ja mam male doswiadczenie z Pandorą bo tylko jeden koralik u nich kupiłam. W zeszłym tygodniu. Ale sciereczke dostalam. I katalog
Ciekawe jak będzie, gdy pójdę tam ponownie. Pewnie znów po jeden koralik.
|
|
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
a skoro mowa o zwierzątkach to proszę
![]() http://www.facebook.com/#!/photo.php...o.347565271544
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

ten łańcuszek chroni przed osunięciem się bransoletki z nadgarstka prawda? czy też może przed rozsypaniem się koralików? i sprawdza się to w ogóle? (ostatnio zaczęłam myśleć o tym za 379 zł ze złotymi serduszkami 

.
.Przyszła oszustka i chce ich kartę drogocenną wyłudzić.

Ile dalas za ta zawieszke? Bo chyba tez kupie :P
tak więc napisze część ręcznie