Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 20:01   #1741
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Oczywiście, że NORMALNA, a nawet bardzo dobrze, że to robisz. Czytałam o tym co nie co i uważa się, że w ten sposób budujesz więź z dzieckiem i dzidzia bardzo lubi, jak do niej bezpośrednio mówisz Co więcej, od 22-24 tyg tż też może do brzucha mówić, to dzidzia i jego pozna i potem będzie kojarzyć, jak już się urodzi
Możesz też do brzusia śpiewać i czytać bajki na głos
Matallewar, oczywiście nie bierz mojego postu do siebie, wyraziłam tylko swoje zdanie

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:02   #1742
moniqac
Zadomowienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Dobry wieczór skarby i mamuśki skarbów

mam do nadrabiania od strony 54, ale nie mam szans bo TZ się uczy na egzaminy jutro.

Chciałam sie tylko przywitać i zostawić buziaki na dobranoc.

Jutro nie wiem czy zjarze, bo jak pisałam tesciowa przyjeżdża.

Trzymajcie się!!!

.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:03   #1743
amarcia
Wtajemniczenie

Doczytałam. Wieczór się zaczął to juz prawią o seksie
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:03   #1744
anula_81
Zakorzenienie

my z TZtem wlasnie przyprawialismy schab, wypchalismy sliwkami i pierwszy raz w zyciu bedziemy jutro piec schab ze sliwkami smiechu bylo coniemiara i dostalo sie mojemu TZtowi od Glupiego Schaba a ja sie poplakalam ze smiechu i usiadlam na podlodze wybabrana marynata i plakalam ze smiechu, szkoda ze nikt nam fotki nie strzelil
teraz popijam kawke bezkofeinowa i szykuje sie na jakis dobry filmiczek
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
oj, bardzo ryzykowne jest dzielenie sie takimi info na forum wyglodnialych ciezarowek hahahahaha
wiem, wiem... ale normalnie za kare chyba znowu mi sie ich zachcialo
Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
kurcze to Was przebije, bo ja do maca mam ok. godzine jazdy autem autostrada ale moze Wam go obrzydze, bo jakos w 3cim miesiacu wracajac zwymiotowalam wszystko i przeszla mi "milosc" do maca, a cieszylam sie zawsze jak dziecko jak maz mnie zabieral hehe ale to brzmi co, maz mnie zabieral do maca, conajmniej jak to jakies exta restauracji, no ale u nas to cala wyprawa
no to dobre massz ograniczenie, ja do maca mam w sumie blisko, na piechote ok 20 minutek, ale zima u nas taka, ze jak juz siedze w domku tak mnie juz dzisiaj nikt sila nie wyciagnie
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

zeżarlam zupkę z tytki
przepraszam......juz nie bede pisac, ze bylam w macu...ooo a ja mam goracy kubek pomidorowa jeszcze z PL, idealna do filmu sobotniego
Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja na dole w brzuchu czuje jak by cos mi jezdzilo a chwilami taki dziwny ucisk jakby cos mi brzuch mialo wypchnac na zewnatrz. Zaraz pod skora to czuje.
Czy to moga byc ruchy dziecka?
Tylko ruchy dziecka w 16 tyg to chyba troche za szybko?
moga moga! ja tez cos takiego czulam, ale wydawalo mi sie to niemozliwe,wszyscy mi mowili, ze za wczesnie, a jednak teraz jestem pewna, ze to moja Zosia buszowala
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
No właśnie Moria w ogóle powinna dostać lańsko, bo coś gada o wielorybach, tyciu, a ja widzę śliczną, młodą, zgrabną laskę
dokladnie!!!
Cytat:
może ona nie wie jak wieloryb wygląda ???

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama . Mój Adrian też dziś coś przysypia i mało się rusza.

Powiedzcie mi jedno. Czy jestem nie normalna, że gadam z brzuchem ?? Bo czasem mam filmy. Że albo ja jestem stuknięta, albo sama nie wiem ?
ja tez gadam! i uwazam to za bardzi zdrowe i jak najbardziej budujace wiez z dzieckiem, zreszta moj TZ wieczorami tez przysysa sie do brzucha i gada do naszej dzidzi, to jest cudne i mnie rozczula)

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:04   #1745
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Grazin, ja też to przyrównywałam do ryby w brzuchu Idę Cię obczaić

vege!
Stary 2011-01-15, 20:04   #1746
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Doczytałam. Wieczór się zaczął to juz prawią o seksie
a no co by nie na razie mogę tylko pogadac bo z tą infekcją pochwy to nie bardzo jest jak bo boli;/ brrr

Edytowane przez Grazin
Czas edycji: 2011-01-15 o 20:07
Grazin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:07   #1747
spice1985
Zadomowienie

Hej dziewczyny Też zrobiłam album:P a co! Ale tylko 3 zdjęcia ślubne i to średniej jakości, bo tylko takie miałam na kompie swoim jak wystawiałam suknie na allegro...Jak znajdę dysk zewnętrzny na który zgrałam wszystkie zdj jak kompa przeinstalowywałam, to wrzucę coś więcej Ale skoro Wy wrzucacie to nie chciałam się chować czy coś

Buziaki

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 20:11   #1748
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matallewar, oczywiście nie bierz mojego postu do siebie, wyraziłam tylko swoje zdanie
Nawet mi to przez myśl nie przeszło

Ja po prostu bardzo lubię do dzidziola gadać, zwłaszcza, jak odpowiada kopniakami. A tż też nie zmuszam, on sam przychodzi i pyta mojego brzucha "No i co tam dzisiaj, dzidziu?"

W ogóle staram się do tego wszystkiego podejść na luzie, nie marudzić za bardzo i jak się z czymś zgadzam - to to robić, a jak nie - to nie.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:11   #1749
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
martynka ja czułam ruchy dziecka 1 grudnia czyli hmm kurcze ktory to był tydzien... jakiś 17 tydzien chyba.
i poczułam to po całym dniu nerwów i stresów w pracy z prawej strony brzucha takie łaskotanie, bulgotanie właśnie tuż pod skórą. i powtarzało sie cały czas wiec wiedziałam od razu że to ruchy a później to faktycznie jakby sie tam mialo żywą rrybę a teraz nie wiem do czego to przyrównać TŻ mi się dzisiaj pytał co to za uczucie i nie umiałam mu wyjasnić, bo to uczucie jakby cie ktos kopał w brzuch od środka;P

ps. Stworzyłam album jakby ktoś chciał mnie poznac to zapraszam serdecznie
Śliczne masz fotki w albumie
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:12   #1750
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Śliczne masz fotki w albumie
dziękujemy
Stary 2011-01-15, 20:14   #1751
amarcia
Wtajemniczenie

Kłade małą do łóżka, więc bedę za jakieś 10 min w porywach do 15-tu
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 20:17   #1752
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Ja jestem cały czas w tle
Tylko PIT-y męczę.Muszę do końca stycznia tych moich ryczałtowców rozliczyć. Całą resztę na szczęscie później ( byle przed porodem ).
Kochana jak ja się cieszę, że to dzisiaj napisałaś , bo by się skończyło karą ze skarbówki Do kwietnia mieliśmy firmę na ryczałcie i PIT trzeba złożyc
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Wyprawka Igusi:
1. Pajace:
50 – 1
56 – 5
62 – 10
2. Body długi rękaw:
50 - 2
56 – 4
62 – 3
3. Body krótki rękaw:
50 – 3
53 – 5
56 – 4
62 – (74) 7 ( tu nie wiem, bo mam komplet 7 bodziaków z Anglii i mają napisane 0-3 miesiące a są sporo większe niż 56 więc nie wiem czy to 62 czy większe )
4. Rampersy :
56 – 3
62 – 0
5. Śpiochy:
56 – 1
62 – 0
6. Półśpiochy/Spodenki:
56 – 3
62 – 8
7. Bluzeczki:
56 – 1
62 – 4
8. Bluzy:
56 – 1 (ciepła, welurowa)
62 – 2 (ciepła, welurowa)
9. Kombinezon:
62 – 1
10. Skarpetki/buciki:
56 – 62 – 10
11. Czapeczki:
56 – 2 (wiązane)
62 – 4
12. Szlafroczek:
56 – 62 – 1
13. Rajstopki:
56 - 62 – 5
14. Niedrapki:
56 – 62 – 3
15. Śpiworek:
56 – 74 – 2
Najmniej mam śpioszków ale mi się najmniej podobają więc jeśli nikt mi nie sprezentuje to więcej nie będzie .Wolę zestaw spodenki + bodziak choć to mniej praktyczne bo zmieniając pieluchę trzeba zdjąć portki za każdym razem
Kochana jaką ty wyprawkę masz , a ja się cieszę z tych kilku ciuszków, które dzisiaj kupiłam

Cytat:
Hej Mamuśki
Nie było mnie kilka dni na wizażu a tu już tyleeee stron do nadrabiania. Drukujecie, drukujecie i końca nie widać. Dziś mam nockę z głowy będę lekturę na wizażu czytać .

Byłam u tej nowej lekarki. Super babka, miła, kompetentna, pomocna. Super. Teraz już nie ma opcji żebym miała zmieniać lekarza. I w końcu mi skierowanie na badania wypisała . Cukru od początku ciąży jeszcze nie miałam robionego. I jeszcze jedno pytanie. Może się orientujecie (w sumie jesteście dla mnie skarbnicą wiedzy) czy badanie cukru jest robione z moczu czy też z krwi ?? Bo nie mam zielonego pojęcia na ten temat.

Pozdrowionka i gratulacje poznania płci maluszków
Z krwi

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
A mnie na ciasta w ogóle nie ciągnie, ale na myśl o sałatce Siaśka to się uśliniłam, nie powiem

No dobra to ja też stworzyłam swój album, póki co "sprzedciążowy" ale siebie po metamorfozie też dodam
Ale sobie zaraz pooglądam

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
to i ja stworzylam album
I kolejny album

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny zrobiłam album, jak któraś chętna to zapraszam do zapraszania mnie
Oooo i jeszcze jeden

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Uff nareszcie wkleję Wam fotkę mojego brzusia (robiłam ją we wtorek).
Śliczny brzuszek, a pępek przebił wszystkie

Cytat:
Daję mojego brzuszka świeże fotki . Przepraszam za bałagan w tle, ale sprzątanie wielkie mamy i przygotowujemy pokój do remontu

Mojego TŻ`ta się nie doprosiłam więc do odważnych świat należy i sama sobie zrobiłam
Śliczny
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
jaki okraglutki brzusio!! jaki duzyyy fajowyyyyyy

a ja wrzuce fotki dzisiejszych zakupow juz musze przystopowac, bo nie wystarczy na inne rzeczy
Załącznik 3671432Załącznik 3671433
Załącznik 3671434Załącznik 3671435
Załącznik 3671436Załącznik 3671437
Załącznik 3671438
Anula piękne ciuszki . Powiem Ci kochana - szalejesz

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
jeju nie wierze ze relax to prasowanie zapraszam do siebie ja w zamian z checia poodkurzam
i zgadzam sie Moria masz fantastyczne zdjecia!

ja zachecona tez dodalam kilka swoich, najaktualniejsze fryzurowo(bo ja czesto zmieniam kolory i dlugosc jest to z krotkim wlosami i to z brzuszkiem oczywiscie
I kolejny albumik powstał
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:18   #1753
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja po prostu bardzo lubię do dzidziola gadać, zwłaszcza, jak odpowiada kopniakami. A tż też nie zmuszam, on sam przychodzi i pyta mojego brzucha "No i co tam dzisiaj, dzidziu?"

W ogóle staram się do tego wszystkiego podejść na luzie, nie marudzić za bardzo i jak się z czymś zgadzam - to to robić, a jak nie - to nie.
No i super

Żeby też nie było, że ja taka zołza bez uczuć... to ostatnio zaglądałam do komody z ciuszkami i KOMPLETNY BUDYŃ

vege!
Stary 2011-01-15, 20:19   #1754
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:

Mój też czasem zagada do syna, ale TŻ twierdzi, że nie gada za dużo bo później może się go bać czy coś tam...

Ostatnio byłam u lekarza. Siedziałam na samolocie i robiła mi badanie. Nadusiła mi lekko na brzuch, Adrian szybko się postawił, kopnął ją i Pani doktor doszła do wniosku, że mój synuś chyba kobiet nie lubi... Uśmiałam się w domu strasznie z TŻ`em
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-01-15, 20:23   #1755
Catia88
Rozeznanie

Grazin, śliczne fotki

A wiecie co... do kogo dziś mnie porównał mój Tż.... do Obelixa!!! no jak tak można?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Śliczny brzuszek, a pępek przebił wszystkie
Dzięki Kochana!

Mój Tż może ze 2 razy przemówił do brzucha i pare razy pogłaskał. Nie mam do niego o to pretensji, może on nie czuje że tam, w moim brzuchu rośnie nasz syn, a może mu głupio gadać do brzucha? Nie wiem. Faceci są dziwni i niektórych rzeczy nie możemy od nich wymagać

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:25   #1756
principessina
Zakorzenienie

Laski sliczne macie fotki w albumach, moria44 extra wloski, juz nie bede patrzec, bo w czarna rozpacz popadne
agus87 sliczna mialas fryzurke slubna no i laska z Ciebie, az mi sie wierzyc nie chce, ze wilorybkiem sie stalas, cos nam chyba koloryzujesz
Stary 2011-01-15, 20:26   #1757
Dziewczonka
Wtajemniczenie

No nadrobiłam...zajęło mi to 1,5 godziny!!, zaraz znajdę winnych i wyciągnę konsekwencje

Powiem Wam tylko tyle, że się dzisiaj przeżarłam, leże z wielkim brzuchem, a dzidzia tak kopie jak szalona - a przez to, że brzuch pełny to te kopniaki straszzaaanie bolą . Normalnie zjadłam na urodzinach kawał tortu, wuzetkę, sałatkę i śledzika. A jak wróciliśmy zrobiłam sobie 3 tosty i poprawiłam wielką michą lodów bakaliowych z bitą śmietaną i bananem . Jak nie puszcze pawia będzie cud.
Dawno nie miałam takiego intensywnego dnia i czuje się jakby mnie walec przejechał - oby mnie tylko nic nie bolało .
Jutro jak będę miała więcej siły to wrzucę zdjęcia dzisiejszych zakupów (no co muszę się pochwalic )
Stary 2011-01-15, 20:29   #1758
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Laski sliczne macie fotki w albumach, moria44 extra wloski, juz nie bede patrzec, bo w czarna rozpacz popadne
agus87 sliczna mialas fryzurke slubna no i laska z Ciebie, az mi sie wierzyc nie chce, ze wilorybkiem sie stalas, cos nam chyba koloryzujesz
kochana a twoje fotki? ty z tego co pamietam to dopiero niezla chudzina jestes z dluuugimi pieknymi wlosami, wiec prosze nie marudzic
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
No nadrobiłam...zajęło mi to 1,5 godziny!!, zaraz znajdę winnych i wyciągnę konsekwencje

Powiem Wam tylko tyle, że się dzisiaj przeżarłam, leże z wielkim brzuchem, a dzidzia tak kopie jak szalona - a przez to, że brzuch pełny to te kopniaki straszzaaanie bolą . Normalnie zjadłam na urodzinach kawał tortu, wuzetkę, sałatkę i śledzika. A jak wróciliśmy zrobiłam sobie 3 tosty i poprawiłam wielką michą lodów bakaliowych z bitą śmietaną i bananem . Jak nie puszcze pawia będzie cud.
Dawno nie miałam takiego intensywnego dnia i czuje się jakby mnie walec przejechał - oby mnie tylko nic nie bolało .
Jutro jak będę miała więcej siły to wrzucę zdjęcia dzisiejszych zakupów (no co muszę się pochwalic )
noo niezly zestaw musze powiedziec, moja tez kopie, szczegolnie, jak leze na lewym boku
a zdjecia zakupow ...KONIECZNIEE!!!!
ja ide ogladac film, bede zagladac w przerwach na reklamy

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:35   #1759
principessina
Zakorzenienie

anula_81 jutro wrzuce, bo mam na dysku, Kochana moje piekne wlosy poszly w zapomnienie tak leca koszmarnie, no i mam mega odrosciaki...dzis nalozylam sobie maseczke z jajka i olejku rycynowego, gdzies tam wyczytalam, ze pomaga na wypadajace wlosu, a moj maz sie pytal czy to takie metody w Polsce stosujemy i sie smial wariat jeden, no ale ja juz po ostatnie deski ratunku siegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 20:35   #1760
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Właśnie przejrzałam album Morii - i zapytam tylko - jakie kg chudzinko jedna? Moria a jak ty masz w ogóle na imię, bo nigdzie nie mogę sie dopatrzec?
Stary 2011-01-15, 20:39   #1761
andziot
Zakorzenienie

nie mam siły dziś pisać
jakaś zmęczona się czuję

wybaczcie...
idę się pobyczyć

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:40   #1762
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:
anula_81 jutro wrzuce, bo mam na dysku, Kochana moje piekne wlosy poszly w zapomnienie tak leca koszmarnie, no i mam mega odrosciaki...dzis nalozylam sobie maseczke z jajka i olejku rycynowego, gdzies tam wyczytalam, ze pomaga na wypadajace wlosu, a moj maz sie pytal czy to takie metody w Polsce stosujemy i sie smial wariat jeden, no ale ja juz po ostatnie deski ratunku siegam
A jak się robi ta maseczkę ?? Bo mi moje włosy też lecą jak szalone. I kiedy najlepiej ją stosować ? Nie wiem już sama jak mam temu zaradzić, żeby przestały mi się sypać i łamać.
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-01-15, 20:41   #1763
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
O! nawet nie wiedziałam, że już tyle dzisiaj napisałyśmy, współczuję tym co będą to nadrabiać, wcale sie nie zdziwię jak ominą połowę
No eweska - właśnie skończyłam nadrabiać wczorajsze posty

violisia - śliczna sesja brzuszkowa

andziot świetne wyniki!

Cytat:
A wiecie co... do kogo dziś mnie porównał mój Tż.... do Obelixa!!! no jak tak można?
Mój mnie porównał do Obelixa już w 16 tygodniu

Dziewczynki, jesteś kochane, tylu komplementów to ja w życiu nie usłyszałam, serce mi rośnie
No ale tak jak napisałam w tytule albumu, to są fotki z 2010r. sprzed ciąży, a już zanim zaciążyłam zaczęłam tyć więc nie wchodzę obecnie w żadne z ciuchów z kwietnia czy maja. Teraz nie mam się czym chwalić, no chyba tylko brzuszkiem bo w nim moja kochana córeczka a reszty lepiej nie oglądać. Nie chętnie się pokazuję, nawet rodzinie bo każdy taaakie oczy robi gdy mnie widzi. Ale doprowadzę się do stanu używalności po ciąży

Acha i włosy też ciachnęłam i to mocno bo nie chciało mi się w ciąży stać pod prysznicem i rozczesywać kołtunów więc już nie mam takiej bujnej czupryny

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:41   #1764
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:
nie mam siły dziś pisać
jakaś zmęczona się czuję

wybaczcie...
idę się pobyczyć
Idź, idź . Miłego byczenia
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-01-15, 20:41   #1765
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ale ta fotka w fioletowej tunice to sprzed 2 tygodni
Stary 2011-01-15, 20:41   #1766
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ja też uciekam Dobrej nocy

vege!
Stary 2011-01-15, 20:44   #1767
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Grazin, śliczne fotki

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Dzięki Kochana!

Mój Tż może ze 2 razy przemówił do brzucha i pare razy pogłaskał. Nie mam do niego o to pretensji, może on nie czuje że tam, w moim brzuchu rośnie nasz syn, a może mu głupio gadać do brzucha? Nie wiem. Faceci są dziwni i niektórych rzeczy nie możemy od nich wymagać
dzięki
do obeliksa? ale potwór:P
ale mój ostatnio jak bylismy na obiedzie u mojej mamy i wyszłam sie wysikać nie miał skrupułów i przy wszystkich członkach rodziny przezywał "wiecie jaki ona ma celulit!!" ;p jest okropny ale twierdzi ze mam do tego prawo w ciąży i taki tego urok i przecież jemu to nie przeszkadza

aha na włosy polecam naftę kosmetyczną z olejkiem rycynowym do nabycia w aptece. ta z olejkiem jest najlepsza bo sa jeszcze z witaminami ale takich efektów nie widziałam
a po tym z naftą to masakra włosy lśniące i mocne i nie wypadały mi na szczescie w ciazy sie wzmocniły ale moze tez dlatego ze ograniczyłam prostowanie
Stary 2011-01-15, 20:44   #1768
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:
Ja też uciekam Dobrej nocy
Dobranoc .
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-01-15, 20:46   #1769
Siasiek
Zadomowienie

Ja też po przeczytaniu wszystkiego i obejrzeniu zdjęć mam dość, normalnie brak słów...
ale Wy oszustki jesteście!! Wszystkie chude i śliczne i tak narzekają?!
Wstydziły_byście się ale się wydało!

Mi mama z siostrą dzisiaj komplementem strzeliły, że mam już wieeeeeellką "de" wrr... a niech się cieszą, póki jeszcze mogą bo do maja już niedługo

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:49   #1770
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochana ale ta fotka w fioletowej tunice to sprzed 2 tygodni
zartujesz?

normalnie zatluklabym twojego lekarza

ale pieknie wygladasz w ciazy, rewelacja
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości