![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Polecam/odradzam WETERYNARZA
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Odradzam
WROCŁAW - PSIE POLE - ul. OSOBOWICKA 99 (Osobowice) Gabinet Weterynaryjny "Dolittle" a dlaczego przeczytajcie http://weterynarz-radzi.pl/content/w...jest-szkodliwa edit: cd jego ludowych madrości http://koty.opalnet.pl/weterynarz/wet011.html cyt:"Nalezy odstawić dotychczasowe jedzenie i zacząć karmić jedzeniem domowym gotowanym lecz nie przyprawianym i nie solonym. Każda porcja powinna zawierać: 1/2 składu w postaci gotowanego: mięsa wołowego lub wieprzowego lub ryby oceanicznej mielonej, serca wołowego, ozora wołowego, białego sera tłustego od czasu do czasu, jajka na miękko 2-3 w tygodniu - przy czym pokarmy "mięsne" nie mogą być chude, jeśli są to należy dodać masła!!!!!!" http://koty.opalnet.pl/weterynarz/wet020.html cyt:"Nadmiar białka w diecie (kotka była źle karmiona!!!) często prowadzi do nadmiernej agresywności u ludzi i zwierząt. Również dieta zbyt kaloryczna wywołuje wiele niepożądanych zachowań. " ------------- napisałam co nieco do dolnośląskiej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej --------- to jest tez expert animalia.pl - forum / udziela porad ![]() Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2010-11-25 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajny temat, w koncu to czego szukałam.
POLECAM BARDZO GORĄCO: Gabinet Weterynaryjny w Legionowie Ogrodowa 2, Legionowo Nigdy nie spotkałam się z tak niesamowitymi lekarzami polecam ich stronę internetową: www.wet-legionowo.pl NIE POLECAM Wszelkich gabinetów w Wołominie, a szczególnie tego przy schronisku na ul. Sikorskiego. Ewidentnie tym lekarzom nic się nie chce. Mało nie straciłam psa, w jednej z tych lecznic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
ODRADZAM WETERYNARZA - KRAKÓW - GRYZONIE - SZCZURY:
WETERYNARZ OLGA JAWORSKA, "ALVET" 30-126 Kraków, ul. G. Zapolskiej 21 Nie polecam ALVET, a konkretnie weterynarz OLGI JAWORSKIEJ, która nie jest kompetentna jeśli chodzi o szczury (nie specjalizuje się tez w gryzoniach). Od ponad 4 lat hoduję szczury. Byłam klientem tej Pani przez okres około pół roku, wtedyz dwoma szczurami (i wydałam tam kilkaset złotych). Powody, wg. mnie racjonalne i poparte faktami: To fakt, że Olga Jaworska ujmuje pacjenta tym, że jest miła i zaangazowana, niby liczyła mui mniej za lekarstwa, itp. (jak się okazało, moi znajomi tez niby mniej liczyła za leki). Faktem jest równiez to, że leczyla szczura przez pare miesiecy nie na to co chorowal - ( dostawał zastrzyki - antybiotyki, krople, kapsułki itp-nie te co trzeba, gdyż kilka diagnoz które dr Jaworska postawiła były po prostu błędne). Szczury chorowały na MYKOPLAZMOZE, chorobę która jak się później dowiedziałam, jest częsta u szczurów, zwłaszcza starszych. Pani Jaworska tego nie wiedziala mimo ze chodzilam do niej kilka miesiecy, mogła się z kimś skonsultować, lub po prostu odmówić leczenia (wielu vetów mówi: nie znam sie na gryzoniach, nie bede mógł pomóc). Wg mnie zbyt dlugo podtrzymywala jednego mojego przy zyciu "na siłę", uważam że było to nieludzkie (nie jadl, nie pił, dusił się kilka tygodni, nie chodził, miał drgawki i dawala mu zastrzyki ze sterydow by dac mu sile dostawal tez podskornie kroplowke). Nie było żadnej poprawy, byl sztucznie podtrzymywany przy zyciu zastrzykami. Jezdzilam tam praktycznie codziennie. Tak jak mowie, byla mila, ciepla, itp, niby liczyla mi taniej leki( ale i tak wydalam tam kilkaset złotych) natomiast niekompetentna, co okazało się zbyt poźno. POLECAM WETERYNARZA - gryzonie - szczury MULTIVET - WETERYNARZ KAROLINA PTAK ul. F. Konecznego 6/12u KRAKÓW Kompetentna jeśli chodzi o gryzonie (szczury), zaangażowana, gdy czegoś nie jest pewna - konsultuje i wraca do klienta z odpowiedzią. Leczyłam u niej 3 szczury, po nieudanych eksperymentach z innymi weterynarzami (np. niepolecaną powyżej Olgą Jaworską). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Hej Frutti
![]() Czytam tak Twoją opinię i zastanawiam się nad tym co napisałaś. Na szczury.org również wystawiłaś Alvetowi a raczej dr Jaworskiej negatywną opinie. Post słowo w słowo identyczny. A Alvet cieszy sie dobra opinię zarówno na szczury.org oraz na alloszczur. Ja jutro wybieram sie ze szczurami do Alvetu do dr Gałganek. Czytałam, że to wlaśnie dr Sabina Gałganek jest specjalistka szczurów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, moja opinia dotyczy kompetencji w zakresie leczenia gryzoni przez Panią Jaworską, a nie Alvetu. Nierozsądne byłoby ocenianie całej przychodni na podstawie pracy jednego lekarza ![]() Mamjedną pozytywna opinię z ostatniego tygodnia o dr Gałganek - w zeszłym tygodniu moja przyjaciółka zakończyła u niej leczenie dwóch szczurów, co prawda jeden został uśpiony (starość, decyzja podjęta na podstawie słabych wyników leczenia, wg. mnie słuszna) a drugi szczur ma się ponoć dobrze (miał wszoły). Wg. jej relacji leczenie bez zarzutów ![]() Co prawda Pani Sabina raz przyjęła (na zastępstwo gdy Pani Jaworska nie mogła) opisywane przeze mnie w poprzednim poście moje szczury (wykonała zalecenia Jaworskiej, nie stawiała diagnozy, tylko podała leki, choć może szkoda że nie pokusiła się o diagnozę). Nie chcę oceniać, nie jestem w stanie podać mojej osobistej opinii. W Alvecie mają często kolejki i tłok, wiec może się po prostu spieszyła majac na uwadze fakt że był wieczór i kolejka na korytarzu. Pozdrawiam Ciebie i Szczurki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
Tychy, polecam:
przychodnia ,,Fauna" ul. Żwakowska 48 Wszyscy weterynarze pracujący w Faunie bardzo kompetentni, z dużym podejściem do zwierząt. Znają się również na gryzoniach co dla mnie jest bardzo ważne. Jakimś cudem odratowali 3-tygodniowego chomika po upadku na beton, wyciągnęli kota z ciężkiego zapalenia płuc. Ogólnie pełny profesjonalizm. A, no i nie dużo kasują. Ogólnie nic nie biorą za samą wizytę, jedynie koszty konkretnych badań, zabiegów i lekarstw. ,,Panaceum" Filaretów 20 Tu również świetne podejście do zwierząt, dysponują bardziej zaawansowaną aparaturą. Mogę również śmiało polecić hotel dla zwierząt przy ,,Panaceum", zapewniają wprost wzorową opiekę. Jeden minus - dośc wysokie ceny zwłaszcza w porównaniu z ,,Fauną" Odradzam: ,,Emvet" ul. młodzieżowa 3 Tutaj pokuszę się o opowiedzenie dokładniej co i jak. Miałam kiedyś chorego chomika. Rano zaczął kaszleć, nie jadł, dosłownie lał sie przez palce. Strasznie się zdenerwowałam bo był z takiego pechowego miotu, 5 jego braci zmarła już na raka następna trojka miała umrzeć później. Poszłam z nim do ,,Fauny" - zapalenie płuc lub nowotwór, za wcześnie na dokładną diagnozę. Miałam przyjść na zastrzyki. Rano okazało się że jest 35 stopni i praży słońce, musiałabym latać z nim przez pół miasta, więc zadzwoniłam do ,,Fauny". Pani powiedziała żebym poszła do kogoś bliżej mnie i podała nazwę specyfiku który miał zostać chomiczkowi podany. Chomiczek był mocno odwodniony, próbowałam go napoić ale niewiele z tego wyszło. W Emvecie weterynarz odmówił zrobienia zastrzyku, stwierdził że chomiczek i tak nie przeżyje. No więc poleciałam do Fauny, podłączono malucha pod kroplówkę, pani była oburzona faktem, że tamten weterynarz tym odwodnieniem się nie przejął. Chomiczek wyzdrowiał. Następnym razem byłam z koleżanką w Emvecie, jej chomiczka miała chorobę skóry. przy zastrzyku mała strasznie się rzucała i ugryzła weterynarza w palec, na co on zamiast delikatnie zdjąć chomika z ręki zaczął machać nią tak, że trzepnął chomiczkiem o ścianę. W końcu zastrzyk zrobił, ale musiał użyć do tego grubej skórzanej rękawicy takiej jak przy agresywnych psach, ścisnął chomiczkę z całej siły i wkłuł w nią igłę, tak, że aż pisnęła. Ogólnie weterynarz ten nie cieszy się zbyt dobrą opinią nie tylko przy gryzoniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Hej Frutti
![]() To cieszę się, że się wyjaśniły niedomówienia ![]() ![]() Odwzajemniam pozdrowienia dla Was i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
PRZYCHODNIE WETERYNARYJNĄ - M.J.ZIEMIŃSCY ul. Fredry 4 w Gliwicach http://www.zieminscy-weterynaria.pl/index.htm walczyli z całych sił o moja 15sto letnią kotkę aby zapewnić jej godną starość, teraz opiekują się moimi dwoma kotami i zawszę są serdeczni i gotowi do pomocy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
Serdecznie polecam Panią doktor Katarzynę Mostowską z Warszawy. Przyjmuje w swoim gabinecie przy Chmielnej 20.
http://www.mostowska-wet.waw.pl/viewpage.php?page_id=4 Pani doktor jest internistką, ma niesamowitą wiedzę oraz serce dla zwierząt. Mój pierwszy pies żył dzięki niej 19 lat. Kilka lat otrzymywał ludzkie leki nasercowe ordynowane przez Panią doktor. Wszystkie jej diagnozy były zawsze trafne, od razu byłam też kierowana do doskonałego specjalisty (np do chirurga przy dyskopatii jamniczej). Cieszę się, że trafiłam do Pani doktor, z całego serca polecam ją Waszym zwierzakom. ![]()
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2011-01-04 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Chomik go ugryzł, bo pewnie nieumiejętnie się z nim obchodził. Sam był sobie winien i nie powinien się na nim wyżywać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
Zgorzelec , woj . dolnośląskie :
Polecam : Paulinę Kanczewską - uratowała mi szynszylę . Przebywała w upale z siostrzyczką , miała zwisający brzuch , była bardzo odwodniona . Dzięki jej leczeniu została uratowana . Sterylizowała moją suczkę , sterylizacja przebiegła pomyślnie . Jestem bardzo zadowolona . Odradzam : Maciej Rębisz - nie polecam go ! Poleca tylko EUTANAZJĘ , nie leczy dobrze . Jest bardzo niemiły , " zabił " mi króliczka . Strach się bać . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Wrocław ul Tęczowa p. Czerniawska
Weterynarz NIE polecany. Pani jest nie sympatyczna, nie umie się obchodzić ze szczeniakiem. Skasowała za samą wizytę 60 zł ale o koszty nie ma co się spierać,bo na zwierzaku nie oszczędzam. Jest niestety zwykłą naciągaczką. Polecam za to weterynarza na Grabiszyńskiej na wysokości Lidla -Duowet. Miła "obsługa" ceny przystępne, znakomite podejście do zwierzaków. Kastrowałam tam kota, szczepiłam psa. Wszystko jak najbardziej profesjonalnie. Polecam także weterynarza na Grabiszyńskiej przy Telepizzy- Nakovet Facet zna się na rzeczy, potrafi zająć się porządnie zwierzakiem
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
Yyyy to znaczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Mam pytanie, czy ktoś może polecić w Tarnowie dobrą lecznicę? Taką, która zna się na szynszylach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
To nie jest główny temat tego wątku, ale powiem tylko tyle, że gdyby tego weterynarza każde zwierzę, które przychodzi do lecznicy gryzło ze strachu to już nie miałby palców.
Lekarze weterynarii na diagnostyce uczą się umiejętnego obchodzenia się ze zwierzętami, po to, aby zadbać o swoje własne bezpieczeństwo, bezpieczeństwo właściciela zwierzęcia i pacjenta podczas badania klinicznego i wykonywania zabiegów. Nie wiem naprawdę co głupiego było w tym co napisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli wet specjalizował się w chomikach, to wiedzę na ten temat obchodzenia się z nimi sam powinien poszerzyć posiadając podstawy, które zdobył na diagnostyce, bo gdybyśmy zajmowali się każdym zwierzęciem te studia trwałyby 15 lat, a nie 5,5. Już mi się nie chce... ta dyskusja jest marna. marcjannak - naprawdę nie potrzebuję Twoich niemiłych(?) uwag. Przepraszam, że piszę to wszystko w tym wątku, ale zaczęło się, od tego, że szkoda mi było chomika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Wizażanek jest w stanie polecić psiego ortopedę w Warszawie. Zależy mi na czasie, nie wiem ile nam go zostało...
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.psy.pl/zdrowie-psy/art122...ecjalisci.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Odradzam weterynarza w lecznicy ANDA w konstancinie pod Warszawą!!!
W okresie świąt miałam okropna sytuację, mianowicie zaginęła moja ukochana suczka. Dzięki Bogu wróciła po 4 dniach. Od razu pojechałam z nią do weterynarza, żeby sprawdzić, czy nic nie złapała i w jakim jest stanie. (Przecież było bardzo zimno, a niewiadomo, gdzie biedna się podziewała). Pojechałyśmy do lecznicy "Anda" w Konstancinie - dotychczas miałam dobre doświadczenia. "Przywitał" nas wysoki mężczyzna z zarostem, w okularach. Niewiem,jak się nazywa, ale podobno to właśnie on jest właścicielem. Nigdy do niego nie zabierajcie swoich pupili!! Po obejrzeniu mojej suczki stwierdził,że wszystko jest ok, że mam nie panikować (zapytałam o maść na odmrożenia - miała czerwony brzuszek i zdartą skórę na pyszczku - od lizania przy -15c) tylko wracać do domu, wykąpać psa i dać spokój. Praktycznie wcale jej nie zbadał. Nie chciałam się wymądrzać, ale powiedziałam mu,że może by jej zajrzał w oczy, uszy, a ten na to, że w oczach jedyne co widzi to przerażenie.. No ok,nie kwestionuje opinii lekarza.. wyszłyśmy. Jednak od początku mi się nie podobał i absolutnie nie zaspokoiła mnie jego opinia. Miałam wrażenie,że z pieskiem jest coś nie tak. Zabrałam się w nocy za wyszukiwanie najlepszych weterynarzy w Warszawie. I wiecie co? Dzięki Bogu,że znam swojego psa. Okazało się,że miała silne zapalenie gardła i krtani, zaawansowane zapalenie spojówek, przeziębienie, wysoką temperaturę i odmrożenia. Weterynarz złapał się za głowę i zbladł, jak usłyszał wcześniejszą "diagnozę". Kąpiel? Przecież to by miało straszne skutki w tym przypadku. Suczka dostała antybiotyk, leki, krople- leczenie trwało tydzień. Zgłosiłam się w odpowiednim, ostatnim momencie. 12h później mógłby to już być poważny stan kliniczny. Bardzo się cieszę,że wszystko się dobrze skończyło - Sunia jest już zdrowa. Jednak ogarnia mnie wściekłość i przerażenie, że przez tamtego lekarza mogła stać się tragedia. Jakbym mu zaufała i uwierzyła w to,co gada... szkoda słów! Jak można nie zauważyć takich objawów? Trzymajcie się z dala od tego lekarza!! Lecznica ogólnie cieszy się dobrą renomą, jednak pomimo tego,że inni lekarze nam nie podpadli, nie zamierzam już się tam pojawiać. Mam 3 psy i kota, a jak widać - są ludzie, którzy swoją "diagnozą" mogą zagrozić życiu zwierzęcia. KOSZMAR! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
NOWY TARG.
Odradzam: Ścirka-Płowecka Bożena Gabinet Weterynaryjny Nowy Targ, ul. Kasprowicza 63, tel. 018 266 33 90 W trakcie sterylizacji mojej kotki, Pan weterynarz uśpił psa i przyjął 2 innych pacjentów. Był miły do czasu wystąpienia problemu, prawie mnie wyśmial gdy dzwoniłam do niego, że moja kotka nie pije po operacji i mało je...później okazało się, że miała gulę z ropą..śmiertelnie groźną. Odwiedziłam go z tym problemem to dotknął i powiedzial, że zniknie. W tą samą noc gula pękła, a małżeństwo weterynarzy nie odbierało telefonu a dzwoniłam od 20 do 23, a 23 znalazłam lekarkę która mnie przyjmie jednak gdy odwiedziłam jej gabinet i powiedziała mi, że trzeba kota operować( 50 % szans na przezycie) umierałam ze strachu. Dobrze, że był ze mną mój chłopak który nie zgodził się na operację kotki w takich warunkach i udaliśmy się do Lecznicy pod Psem i Kotem, gdzie już kiedyś leczyłam innego kotka. Kobieta o 3 w nocy mnie przyjeła powiedziała, że nie wygląda to dobrze ale od nas zależy czy kotka przeżyje. Podała kotce puszeczkę czym ją uspokoiła po wielkim przeżyciu u weterynarz która ją chciała operować i wyciskała jej rope nie wiadomo po co. Musieliśmy ją pilnować dzień i noc przez miesiąc żeby nie skakała bo miała otwartą ranę w brzuchu, ale teraz ma się bardzo dobrze. Edytowane przez EmilkaZ Czas edycji: 2018-08-20 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Polecę weta z mniejszego miasta Dzierżoniów w woj. Dolnośląskim. Dr Bugaj oraz jego współwłaściciel dr Wróblewski to jedyni wetrynarze którzy podjęli się operacji nad moim szczurem. W świdnicy w rodzinnym mieście wszyscy u których byłam, powiedzieli żeby guza zostawić..szczury i tak żyją krótko. Ciekawe podejście
![]() więcej o przychodni aavet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Szkoda że nikt nie zbiera info z wątku i nie wkleja na poczatku.Takie pisanie jest trochę bez sensu, bo komu chce się przebijać przez całość bez gwarancji że znajdzie tu info na temat weta który go interesuje?
Ja polecam wetkę ILONA BLANC przyjmuje, Przychodnia Weterynaryjna " BOKSERSKA" Ul.Obrzeżna 1a Warszawa Super fajna laska.Obcałowuje zwierzaki i rozmawia z nimi, cokolwiek się u niej na wizycie pojawi. Leczy moje staruszki z baardzo dobrym skutkiem. Natomiast NIE POLECAM!!!Klinika Weterynaryjna "ELWET" Warszawa Al.Niepodległości 24/30 całodobowa Mój kot umierał na Fipa, co jak później się okazało dla każdego normalnego weta powinno być oczywiste po objawach, a oni mimo wszystko wyciągneli ode mnie 350zł robiąć szereg badań po których można był spokojnie stwierdzić stan kota.Siedziałam w nocy u nich z kotem kilka godzin, po czym odesłano mnie do domu ze stwierdzeniem, że do rana wydobrzeje.Od 8rano koczowałam z nieprzytomnym kotem pod drzwiami kliniki mojego weta i zaraz po tym jak wetka przyjechała i zbadała biedactwo trzeba było uśpić.Nie jestem jedyną naciągniętą osobą przez nich na kasę przy śmiertelnie chorym zwierzaku.Kotu mojego znajomego chciano tam AMPUTOWAĆ JĘZYK!!! po tym jak zjadł kostkę na karaluchy i poparzył sobie jamę ustną.Wystarczyoł kupić lekarstwo w spreyu ze środkiem osuszająco-znieczulającym. Na co sama wpadłam jak kumpel zadzwonił do mnie w panice i poinformował mnie na jaki pomyśł wpadł tamtejszy wet.Masakryczna klinika oszustów!!! Jeśli macie w nocy problem to śmigajcie na Ul.Gagarina.Mają nowoczesny sprzęt i tylko jednego weta na którego ludzie narzekają.Tak poza tym są w stanie na miejscu zrobić wszystkie potrzebne badania.RTG i USG dają na plytkach CD do wglądu dla innych klinik. Mają baardzo chwalone w wawie laboratorium.Więc tu jak by wet nie może zaprzeczyć wynikom badania krwi czy moczu.Czy nie zobaczyć czegoś oczywistego na prześwietleniu.Kurde, choć i to się zdarza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
ludzie piszcie z jakich miast jesteście bo po nazwach ulic nikt się nie domyśli.
ja polecam klinike w wawie na hawajskiej (koło szkoły), dobry okulista z toną sprzętu od oczu. (leczył nas ten pan z kastrackim głosem, nie pamiętam jak się nazywa ale po głosie go poznasz ![]() jeśli ktoś by mógł polecić jakiegoś veta dietetyka w warszawie to byłabym bardzo wdzięczna. Edytowane przez valtiel Czas edycji: 2011-01-16 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Witam dorgie wizażanki!
Jestem w trakcie poszukiwan idealnego weta dla moich 3 kotów, ale jak na razie bardziej rozczarowuję się podejściem pewnym "lekarzy" niż mogę pisać coś dobrego. Pisze z Pooznania i jeśli jakaś wizażanka jest także z mojego miasta i ma lekarza godnego polecenia to czekam na info ![]() Jak na razie najbardziej dla mnie przyjemny i fachowy jest vet z kliniki weteryjaryjnego na ul.Grunwaldzkiej dr Paryzek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
Juszczak i Gorzelańczyk. Gabinet Weterynaryjny os. Armii Krajowej 85a 61-379 Poznań 61 872 07 81 gabinetweterynaryjny@tlen .pl www.wet.zdrowie.wlkp.pl Mają jeszcze 2 gabinet na Bułgarskiej ![]() miłośnicy zwierząt, szczególnie dr Juszczak i dr Łazuka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.