Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 12:23   #961
Anno1989
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

zrobię, zrobię. już aparat spakowałam ze sobą do łodzi, bo dziś jadę w ogóle ja już jestem spaczona na punkcie charmsów i beadsów bo jak jestem w manufakturze to obowiązkowo muszę wejść do Apart, Yes i Pandory, nawet jak jadę po ser i mleko do Reala (to mój najbliższy hipermarket)
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:24   #962
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

hejka

te są boskie i moje kolorystycznie
http://www.facebook.com/Trollbeads?v=photos#!/photo.php?fbid=1800565020 24824&set=o.82695896543&p id=480757&id=100000614260 985

a tu kwiat pustyni i dziki kot na skorce
http://www.facebook.com/Trollbeads?v...00000744360679

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:25   #963
Anno1989
Zadomowienie

ta koniczynka jest śliczna! tylko gdzie ja taką biedna znajdę
Stary 2011-01-16, 12:26   #964
paulina95
Wtajemniczenie

Ewelina, mam to samo co Ty Tylko że akurat mi taka okazja przytrafia się dwa czy trzy razy w miesiącu, więc nie mogę z tego nie skorzystać Nawet jak nic nie kupię, to i tak oglądam chociaż na wystawie, co by się mocno nie kusić

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:29   #965
isabe
Przyczajenie

Dziewczyny, może juz wiecie, jesli tak to sorry za dubel ale nie mam czasu czytać wszystkiego. Wczoraj dostałam pocztą zyczenia noworoczne z Trollbeads wraz z kartą na zakup 400zł + koralik gratis, z informacją, że oferta ta ważna jest do 14 lutego br. Może to info komuś się przyda.
isabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:32   #966
Anno1989
Zadomowienie

ja też dostałam. jeszcze życzenia urodzinowe

Paulinka, wszystko fajnie jak się jest w centrum handlowym od wielkiego dzwonu ale ja tam jestem ze 2 razy w tygodniu, masakra!
Stary 2011-01-16, 12:36   #967
paulina95
Wtajemniczenie

Ewelina, hehe, no tak, co racja to racja Dlatego ja się nawet cieszę, że nie jeżdżę do Warszawy już tak często jak kiedyś, bo bym chyba musiała u wszystkich trzech braci kasę pożyczać Aczkolwiek ostatnio jeden (ten, który mieszka w Warszawie) mnie zaskoczył, bo jak kupował mi charmsy to później wziął ode mnie tylko połowę kasy za nie I dzięki temu mogłam kupić Pandorę
Chociaż on np. sam biżuterię próbuje robić, ale na razie kolczyki, więc powiedział, że koraliki czy charmsy może mi czasem kupić, bo na razie nie potrafi ich robić, ale chce się nauczyć

Stary 2011-01-16, 12:44   #968
domcia81
Rozeznanie

;( to dzisiaj ja marudzę i narzekam: moje zatoki ;(.. buuuuuuuuuuuuua tyle miałam z nimi spokoju (20 miesięcy), a od wczoraj znowu je czuję... Powinnam iść teraz do lekarza (bo miałam przyjść jak zaczną boleć), ale najpierw musiałabym załatwić skierowanie do laryngologa a potem się wepchać do lekarza... a wolnego nie wezmę teraz - buuuuuuuuuuuu

a w ogóle, to mamy śliczne zwierzaki no i bransoletki of kors.

Aha, kot się nieźle skomponował. Dobrze, że go wzięłam bo koleżanka się o niego zapytała
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:45   #969
Peri86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
słuchajcie, ja mam problem, który nurtuje mnie od dłuższego czasu... czy któraś mogłaby mi wyjaśnić motorykę działania naszyjnika Trollbeads? on jest wkładany przez głowę, tak? a w jaki sposób wmontować w niego zapięcie? bo ja widziałam taki manewr na stronce Trolli i nie wiem jak to możliwe!

i tym sposobem mając już Myszy w Serze koralikiem pierwszej potrzeby stała się dla mnie Mleczna Droga. ale to w lutym
Anno, wlasnie gdzies widzialam, ze w niektorych naszyjnikach jest zapiecie, ale jak poszlam do sklepu to nie bylo i byl wlasnie taki nakladamy przez glowe, a ja bym chciala z zapieciem.

Obiecalam sobie, ze go kupie jak zdam egzaminy z holenderskiego, wiec dzisiaj nie bede Wa sczytac, tylko sie uczyc!
Peri86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:49   #970
Anno1989
Zadomowienie

Domcia, ja też wiecznie mam katar i cały czas szwankują mi zatoki. idź od razu do lekarza bo to samo nie przechodzi tylko z dnia na dzień jest gorzej.

co do chodzenia po sklepach, to mam wrażenie, że wszystkie te kobitki, które tam pracują, już mnie znają ale to może moje urojenia

a odnośnie naszyjnika to moim zdaniem jakoś tam się go zaplątuje i wkłada zapięcie ale to tylko moje domysły...
Stary 2011-01-16, 12:52   #971
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
;( to dzisiaj ja marudzę i narzekam: moje zatoki ;(.. buuuuuuuuuuuuua tyle miałam z nimi spokoju (20 miesięcy), a od wczoraj znowu je czuję... Powinnam iść teraz do lekarza (bo miałam przyjść jak zaczną boleć), ale najpierw musiałabym załatwić skierowanie do laryngologa a potem się wepchać do lekarza... a wolnego nie wezmę teraz - buuuuuuuuuuuu

a w ogóle, to mamy śliczne zwierzaki no i bransoletki of kors.

Aha, kot się nieźle skomponował. Dobrze, że go wzięłam bo koleżanka się o niego zapytała
oj biednaś żeby iść do lekarza to trzeba mieć zdrowie: tyle łażenia, czekania, a do tego wszystko w godzinach pracy no ale nie możesz też tego odwlekać bo będzie gorzej..

mi kotek w tej Twojej kompozycji naprawdę pasuje i się podoba

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
Anno, wlasnie gdzies widzialam, ze w niektorych naszyjnikach jest zapiecie, ale jak poszlam do sklepu to nie bylo i byl wlasnie taki nakladamy przez glowe, a ja bym chciala z zapieciem.

Obiecalam sobie, ze go kupie jak zdam egzaminy z holenderskiego, wiec dzisiaj nie bede Wa sczytac, tylko sie uczyc!
ucz się, ucz nagroda jest tego warta powodzenia na egzaminie życzę!
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:52   #972
paulina95
Wtajemniczenie

domcia, współczuję Wiem co przeżywasz, bo mój brat też ma problemy z zatokami więc dość często widzę, jak z tego powodu cierpi... Mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie
A kot mówiłam, że na serio fajny jest

Stary 2011-01-16, 12:58   #973
sajf
Zakorzenienie

pandorka i reszta nowości niestety jakośc fotek fatalna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowosci 001-2.jpg (32,9 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowosci 032.jpg (14,0 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowosci 035.jpg (20,1 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowosci 024.jpg (25,4 KB, 78 załadowań)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:00   #974
paulina95
Wtajemniczenie

sajf, śliczne wszystko A fotki wcale nie takie złe

Stary 2011-01-16, 13:01   #975
Anno1989
Zadomowienie

Sajf, co to to na ostatnim zdjęciu?
Stary 2011-01-16, 13:01   #976
domcia81
Rozeznanie

Lekarze chcą mi zoperować przegrodę nosową, bo mam krzywą i przez nią podobno te problemy...
Tylko ja nienawidzę szpitali.. słabo mi od samego zapachu, mdleję przy pobieraniu krwi (mój nr 1 to dwa zemdlenia przy jednym pobieraniu krwi właśnie w szpitalu), zastrzyków też nie znoszę... wiecie całej otoczki itp.
Kiedyś się pokłóciłam z chirurgiem, bo chciałam znieczulenie do ściagania szwów a on skomentował: a jak pani będzie rodzić, jak tak pani panikuje? (porodu też sobie nie wyobrażam, no ale na razie nie ma takiej potrzeby).

A oni musieliby mnie całkowicie uśpić do tego zabiegu, stad mega panika... Ja im padnę w drzwiach (jeśli się kiedyś zdecyduję), nie będą mnie musieli chyba nawet usypiać ;(

Ale ból bywa okrutny (łącznie z wymiotami od bólu). Działa na mnie bioparox, którego nie mam, bo coś się uspokoiły zatoki, tylko mega przeterminowaną receptę na niego.
Stary 2011-01-16, 13:02   #977
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
jeansy są fantastyczne
a ja się zastanawiam nad zakupem charmsowej butelki wody, która symbolizowałaby mój kierunek studiów i skrzydełkiem aniołka
decyzja musi zapaść do wieczora

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:03   #978
1141655
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, widzę, że Sajf i Spaza z moich rejonów ja z Gdyni jestem i jesli chodzi o salony yes i Apart, to najbardziej Yesa lubie tego małego w Gemini w Gdyni, Babeczki obsługujące rewelacyjne doradzają, sympatyczne, gadatliwe , bardzo na plus Kruka bardzo lubie w Klifie Gdyńskim, a Apart hmmmm tak myślę, że bardzo miło byłam obsłużona w Rumii ale ten w Klifie też wszystko super

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2011-01-16 o 13:08
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:04   #979
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Sajf, co to to na ostatnim zdjęciu?
Mój pierwszy trollowy fioletowe pęcherzyki.

Stary 2011-01-16, 13:07   #980
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
chyba on sam jest jak ta kapusta a humor mam dużo lepszy myszy są the best
a tak nawiasem, bardzo lubię turkus i wszelkiego rodzaju pochodne niebieskiego od granatu po błękit
Ja tez uwielbiam turkus. Przez 3 lata moj pokoj w Waw byl w tonacji ciemnego fioletu (baklazanu), bladego różu i cafe latte ściany. A od poł roku królują zasłony w stylu śródziemnomorskim czyli niebieskie pasy połączone z ecru, złociste poduchy i biała narzuta na łózko w sumie to tanio można zmienić wygląd pokoju zmieniając zasłony, narzutę i poduszki.

Właśnie tak też da się z Pandorką zmieniając sobie np tylko murano.
w przyszłości planuję beżową podwójna skórke rozmiar 2, tak żeby ją zaplątać porządnie i na niej murano turkusowe bądź to co się spodobało mojej mamie

Mam nadzieję, że do maja (czyli do moich urodzin) stanę się posiadaczką skórki he he
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg srebrna-zawieszka-pandora-ab-s-000-pad-7964000.jpg (14,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg srebrna-zawieszka-pandora-ab-s-000-pad-7964900.jpg (14,1 KB, 1 załadowań)
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:09   #981
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
jeansy są fantastyczne
a ja się zastanawiam nad zakupem charmsowej butelki wody, która symbolizowałaby mój kierunek studiów i skrzydełkiem aniołka
decyzja musi zapaść do wieczora
kup sobie- zawsze to taki symbol który ma znaczenie Tylko dla ciebie

Stary 2011-01-16, 13:12   #982
domcia81
Rozeznanie

A co do obsługi, to chyba najbardziej lubię Panie w Kruku w Galerii Kazimierz (pozdrawiam), a w Aparcie w Bonarce pracuje żona kolego z pracy, więc raz załatwiła mi kolczyki z granatem, których już nei było w innych salonach, no ni of kors na obsługę nie mogę narzekac ;-). Tylko, że Bonarkę mam tak daleko, że byłam z niej 3 razy (w tym raz właśnie po te kolczyki) i dlatego też nie widziałam nigdy Trolli na zywo, bo wtedy ich jeszcze nie znałam a i nie wpadłam na nich
Stary 2011-01-16, 13:12   #983
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Ja tez uwielbiam turkus. Przez 3 lata moj pokoj w Waw byl w tonacji ciemnego fioletu (baklazanu), bladego różu i cafe latte ściany. A od poł roku królują zasłony w stylu śródziemnomorskim czyli niebieskie pasy połączone z ecru, złociste poduchy i biała narzuta na łózko w sumie to tanio można zmienić wygląd pokoju zmieniając zasłony, narzutę i poduszki.

Właśnie tak też da się z Pandorką zmieniając sobie np tylko murano.
w przyszłości planuję beżową podwójna skórke rozmiar 2, tak żeby ją zaplątać porządnie i na niej murano turkusowe bądź to co się spodobało mojej mamie

Mam nadzieję, że do maja (czyli do moich urodzin) stanę się posiadaczką skórki he he
Piękne oba murano mam na mojej wish liscie - wpierw dokończę kolorystykę turkusową. Jak zapełnię bransoletkę srebrem też zamierzam powymieniać kolory murana .

Stary 2011-01-16, 13:12   #984
Anno1989
Zadomowienie

Sajf, wiedziałam, że to Troll, śliczny!
Snow, ja mam wszystko aktualnie czarno- białe a ściany bardzo jaskrawożółte. nie jestem z nich za bardzo zadowolona ale się przyzwyczaiłam. a u rodziców mam pokój w tonacji czarno-beżowo-czerwonej (meble czarne a ściany beżowe i czerwone)

co do obsługi w łodzi się nie wypowiadam za bardzo, zawsze chodzę do jednego salonu
Stary 2011-01-16, 13:13   #985
veryluckystar
Wtajemniczenie

Sajf, super szczególnie na drugim charmsowym zdjęciu, takie oryginalne, chyba nikt takich nie ma. To z patyczkami to do ryżu?Skąd Ty taki kosmos wytrzasnęłaś?
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:14   #986
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Lekarze chcą mi zoperować przegrodę nosową, bo mam krzywą i przez nią podobno te problemy...
Tylko ja nienawidzę szpitali.. słabo mi od samego zapachu, mdleję przy pobieraniu krwi (mój nr 1 to dwa zemdlenia przy jednym pobieraniu krwi właśnie w szpitalu), zastrzyków też nie znoszę... wiecie całej otoczki itp.
Kiedyś się pokłóciłam z chirurgiem, bo chciałam znieczulenie do ściagania szwów a on skomentował: a jak pani będzie rodzić, jak tak pani panikuje? (porodu też sobie nie wyobrażam, no ale na razie nie ma takiej potrzeby).

A oni musieliby mnie całkowicie uśpić do tego zabiegu, stad mega panika... Ja im padnę w drzwiach (jeśli się kiedyś zdecyduję), nie będą mnie musieli chyba nawet usypiać ;(

Ale ból bywa okrutny (łącznie z wymiotami od bólu). Działa na mnie bioparox, którego nie mam, bo coś się uspokoiły zatoki, tylko mega przeterminowaną receptę na niego.
Domcia ale Ci współczuje.... :głaszcze:
Bol zatok to coś okropnego. Ja mialam kilka razy plukanie i po tym czułam się świetnie.. a bioparox to super lek ale po nim mi się okropnie pogarsza. Nie zauwazyłas takiej tendencji? Jest super a potem jak przestaje go brac to dopiero mam problemy... :/

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:15   #987
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Sajf jaki masz rozmiar bransoletki? Obawiam się, że jeśli dodasz klipsy to już nie zmieści się się twoja obecna kompozycja między tymi klipsami. Ja mam branso 18 cm i miałam z tym problem, dlatego musiałam zmienić koncepcje, ale za to teraz są wszystkie na miejscu
Czekam na dostawe w Galerii Mokotow, moze we wtorek.... miala byc w ubiegly czwartek buu wtedy wymienie sobie koralik i zrobie dla Was fotki
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:17   #988
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
za to praktycznie zawsze jest kiepska obsluga w kruku, mam wrazenie, ze one przy wejsciu Cie oceniaja i obliczaja ile mozesz wydac a jak juz spytasz o charmsy, to w ogole im sie juz nic nie chce

Ojj, powiem Ci, że mam dokładnie to samo odczucie w Kruku W Bałtyckiej zawsze tak jest, ktokolwiek obsługuje - łaska wielka jak się zapytają czy coś chcesz. Dopóki nie skończą obsługiwać jednego klienta, udają że Cię nie ma (nawet nie spojrzą na Ciebie ). Ja rozumiem nie można mieć podzielnej uwagi, ale jeśli klientka np. przez 10 minut ogląda dwa pierścionki i nie wie który chce, to by wypadało zapytać mnie totalnie obok czy w czymś mogą mi pomóc. A jak się samemu odezwiesz, to jak byś święte misterium milczenia naruszyła i "biada ci"

paulinka95, widzę że tak dokładnie wszystkim odpowiadasz i nie wielocytujesz, może nie wiesz gdzie jest ta opcja? Otóż jest obok "cytuj" na prawo taki kwadracik z hmm... poziomymi kreseczkami, tam się klika pod każdym postem komu chcesz odpowiedzieć, a na końcu na dole tylko "Odpowiedz" i wszystkie cytaty CI wyskoczą
Piszę, bo pamietam, jak na początku sama przez pół roku nie mogłam tej opcji znaleźć A to Ci wiele ułatwi

A mnie oświeciło w sprawie mojej Pandory
Doszłam do wniosku, że wyzbędę się wszystkich murano i zostawię sobie tylko skórkę z dwoma srebrami Z czasem kiedyś tam dokupię sobie jeszcze jaki koralik, ale bez szczególnej spiny, chcę mieć ich tylko kilka, tak na skórce właśnie i to głównie symbolicznie, tak jak moja sowa i worek $
Ale i tak ubolewam że na Walentynki będą rozdawać takie IMO kiczowate serduszko, bym wolała zwykłe srebro za 99zł niż takie coś za trzy stówy

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2011-01-16 o 13:19
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:18   #989
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Bol zatok to coś okropnego. Ja mialam kilka razy plukanie i po tym czułam się świetnie.. a bioparox to super lek ale po nim mi się okropnie pogarsza. Nie zauwazyłas takiej tendencji? Jest super a potem jak przestaje go brac to dopiero mam problemy... :/

a dla mnie Bioparox to lek cudo.
Z racji zawodu i przez niego sklonnosci do infekcji lek ten zagoscil na stale w mojej apteczce. Mam juz nawet znajoma aptekarke, ktora to rozumie
I ja naszczescie nie zauwazylam pogorszeina po odstawieniu go..
a tez wlasnie zatoki , ale i na gardlo jest rewelacyjny, czuje ze cos mnie kłuje- psikam i po bólu juz nastepnego dnia nie ma

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:23   #990
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Też mi się wydaje, że takie płukanie by mi pomogło (pozbyłabym się syfu jaki tam zalega), ale lekarz nigdy nic o tym nei mówił. Możesz mi napisać (może być na priv) jak to wygląda? Ja widziałam na youtube takie specjalne dzbanuszki do domowego płukania...
Co do bioparoxu.. to sama nie wiem... on mi wy***iście pomagał... ale potem miałam przeleczone jakimis lekami (ale też tabletkami) i miałam długo spokój
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości