Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 19:53   #3751
enis84
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość

Mam pytanie do dziewczynek już z Malcami. Czy Wy używacie pudru do pupci?? Poza tym po każdej zmianie pieluszki smarujecie czymś tyłeczek?? Zaznaczam jak nie ma odparzenia.[COLOR="Silver"]
ja nie uzywam za każdym razem gdy zmieniam pieluche, przemywam tylko chusteczkami nawilżającymi, a krem lub puder używam tylko wtedy gdy Franek ma jakieś zaczerwienienia
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 20:54   #3752
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
ja nie uzywam za każdym razem gdy zmieniam pieluche, przemywam tylko chusteczkami nawilżającymi, a krem lub puder używam tylko wtedy gdy Franek ma jakieś zaczerwienienia
Enis a jakiej firmy masz puder??

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:32   #3753
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Enis a jakiej firmy masz puder??
puder nivea
krem mam bambino i sudocrem, mam jeszcze na odparzenia z nivea ale nie uzywałam narazie

dobry też jest krem z nivea baby hipoalergiczny nutri sensitive, bardzo fajny do twarzy wiec polecam
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 10:07   #3754
agiagi82
Raczkowanie

Cytat:
Hello Dziewczynki

FRIDZIA ślicznego masz Synusia Boziu jak ja już bym chciała wycałować Mojego Kubunia No ale niech jeszcze siedzi u mamuni w brzuszku przez te 12 tyg

U nas dziś dzień porządków W końcu mój tż wziął się za złożenie szafy, więc niedługo będę mogła zrobić porządki z ciuszkami Małego
Poza tym dziś zakupiliśmy smoczki uspokajające oraz cążki z nożyczkami

Mam pytanie do dziewczynek już z Malcami. Czy Wy używacie pudru do pupci?? Poza tym po każdej zmianie pieluszki smarujecie czymś tyłeczek?? Zaznaczam jak nie ma odparzenia.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Agiagi jak się trzymasz?? Już lepiej z samopoczuciem?? Masz już jakieś symptomy zbliżającego się porodu??
samopoczucie lepsze, na szczęście przeziębienie mija, juz tak nie cieknie z nosa i kaszel o niebo mniejszy.
co do symptomów porodu, to wciąż mam skurcze, ale bezpolesne, brzuszek twardnieje dość często i okolice krocza mam trochę obolałe.. dziś nad ranem, w sumie nie wiem czy mi się to sniło czy faktycznie poczułam takie jak bolące szczypanie od dołu, aż mnie to obudziło.. juz myślałam że wody zaczęły odchodzić, ale jak się okazało to tylko fałszywy alarm, zauważyłam tylko zwiększoną ilość białej wydzieliny. także nadal czekam, dziś skończyliśmy 39 tydzien
agiagi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:22   #3755
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agiagi82 Pokaż wiadomość
samopoczucie lepsze, na szczęście przeziębienie mija, juz tak nie cieknie z nosa i kaszel o niebo mniejszy.
co do symptomów porodu, to wciąż mam skurcze, ale bezpolesne, brzuszek twardnieje dość często i okolice krocza mam trochę obolałe.. dziś nad ranem, w sumie nie wiem czy mi się to sniło czy faktycznie poczułam takie jak bolące szczypanie od dołu, aż mnie to obudziło.. juz myślałam że wody zaczęły odchodzić, ale jak się okazało to tylko fałszywy alarm, zauważyłam tylko zwiększoną ilość białej wydzieliny. także nadal czekam, dziś skończyliśmy 39 tydzien
To życzę szybkiego powrotu do zdrówka i czekamy z Tobą

Myha jak tam się dziś czujesz? Czarne myśli troche odeszły??

Ja nadal spać nie mogę w nocy. I zauważyłam, że od paru dni robi mi się tak dziwnie niedobrze jakbym miała za chwlę zemdleć. Mam tak nawet jak leżę, że mroczki widzę i ciężkie mi sie robią ręce. Nie wiem, może to ciśnienie mi raptownie spada I jeszcze oddycham jak lokomotywa, jakbym się nabiegała nie wiem ile i serce mi wali...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2011-01-16 o 11:26
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:43   #3756
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
To życzę szybkiego powrotu do zdrówka i czekamy z Tobą

Ja nadal spać nie mogę w nocy. I zauważyłam, że od paru dni robi mi się tak dziwnie niedobrze jakbym miała za chwlę zemdleć. Mam tak nawet jak leżę, że mroczki widzę i ciężkie mi sie robią ręce. Nie wiem, może to ciśnienie mi raptownie spada I jeszcze oddycham jak lokomotywa, jakbym się nabiegała nie wiem ile i serce mi wali...
U mnie tez jest problem z oddychaniem
Czasem jak tak głębiej oddycham to brakuje mi po prostu powietrza i się zatykam

Dziewczyny jak macie chęć przeczytac do Magdaka13 u nas na mamuskowym opisałą bardzo dokładnie swój poród
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:58   #3757
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Co ciekawego Gerber dodaje do słoiczków dla dzieci...

http://www.portalspozywczy.pl/mieso/...sje,43890.html

i jak tu teraz wierzyć,że reszta składników w ich produkatch jest ok ? :/

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2011-01-16 o 12:00
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:08   #3758
Fridka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość

ja tam jestem zosia samosia, blender, jarzynki, owocki i jazda. 5 min roboty, a sama też bedę to wcinac bo uwielbiam musy warzywne

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

co do wiary w ,,bezpieczne i zdrowe '' jedzonka dla dzieci (czy tam kogo kolwiek), jak idzie o kasę, to nie ma co liczyć na to co piszą w reklamach i na etykietach... trzeba mieć niestety ograniczone zaufanie...teraz chemia i inne paskudztwa daje się juz do wszystkiego...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51199.png
Fridka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:00   #3759
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Wczoraj spotakałam sie z dziewczynami i troche sie odciełam od moich myśli. Jednak wróciłam do domu i wszystko mi wróciło. Dzisiaj tez nie jest najlepiej. Nawet popłakałam sobie rano. Pewnie tak mnie bedzie trzymac do jutra. cycki nadal nnie bola i sa miękkie.

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 15:44   #3760
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
ja tam jestem zosia samosia, blender, jarzynki, owocki i jazda. 5 min roboty, a sama też bedę to wcinac bo uwielbiam musy warzywne

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

co do wiary w ,,bezpieczne i zdrowe '' jedzonka dla dzieci (czy tam kogo kolwiek), jak idzie o kasę, to nie ma co liczyć na to co piszą w reklamach i na etykietach... trzeba mieć niestety ograniczone zaufanie...teraz chemia i inne paskudztwa daje się juz do wszystkiego...
No ja też mam zamiar gotowac sama. Ale np.mój chrześniak był caly czas na słoiczkach i jak mysle,co jadl ...:/
Zdaje sobie z tego sprawe,ze producentow nie obchodzi zdoriwe dzieci,tylko jak najwieksze zyski. W końcu produkują to dla kasy.

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Wczoraj spotakałam sie z dziewczynami i troche sie odciełam od moich myśli. Jednak wróciłam do domu i wszystko mi wróciło. Dzisiaj tez nie jest najlepiej. Nawet popłakałam sobie rano. Pewnie tak mnie bedzie trzymac do jutra. cycki nadal nnie bola i sa miękkie.
Nie będę Ci pisac,że masz byc spokojna i takie tam,bo i tak wiem,że nie bedziesz Oby czas Ci do jutra szybko zleciał Będzie dobrze.
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:09   #3761
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość

dlatego tez jestem przeciwniczka jakichkolwiek słoiczków
zresztą sama kiedyś spróbowałam "t"zjeść, nie dziwie się że dzieci nie lubią takich "smakołyków"

Cytat:

Tak samo ja.......... warzywa ze swojego ogródeczka , kurka od babci i zupka jak tra lala wszystko potraktowac blenderkiem i dziecko na pewno będzie się zajadało
09.09.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-16, 16:19   #3762
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napewno wszystko jest w porządku. Cyckami nie ma co się sugerować. Każdy ma inaczej i nie wiadomo od czego to zależy. Obiecaj, że od jutrzejszej wizyty będziesz spokojniejsza!

Stary 2011-01-16, 16:38   #3763
madzik2221
Zakorzenienie

czesc dziewczynki.
a ja od rana was podczytuje ale pisac mi sie jakos nie chce.kurcze mam co raz gorsze problemy z oddychaniem,normalnie mnie zatyka tak ze..... nie mam sily,zadna pozycja nie jest dobra zeby mi cokolwiek ulzylo.do tego zaczelo mnie bolec cos miedzy zebrami i w oklicach kosci ogonowej
ehh czuje ze to beda dlugie i ciezkie tygodnie.....

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:05   #3764
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki.
a ja od rana was podczytuje ale pisac mi sie jakos nie chce.kurcze mam co raz gorsze problemy z oddychaniem,normalnie mnie zatyka tak ze..... nie mam sily,zadna pozycja nie jest dobra zeby mi cokolwiek ulzylo.do tego zaczelo mnie bolec cos miedzy zebrami i w oklicach kosci ogonowej
ehh czuje ze to beda dlugie i ciezkie tygodnie.....
Witaj w klubie Też mi coraz ciężej. Miejmy nadzieję, że nie będzie gorzej. Nie wyobrażam sobie leżenia z braku sił...

Stary 2011-01-16, 19:35   #3765
Karla604
Zadomowienie

Hejka wieczorową porą,

Ja dziś tak jak Madzik, podczytuję Was ale jakoś brak mi weny żeby coś napisać. Poza tym jakiegoś dzisiaj dołka załapałam, no ale na szczęście już jest lepiej
Mam do Was parę pytanek, czy Wy coś pakujecie do torby szpitalnej dla tż?? Jakieś ciuchy na zmianę czy coś?? Napiszcie ewentualnie co zabrać.
Pytanie odnośnie prania ciuszków, czy płukałyście dwa razy pranie?? Mam zamiar w tym tygodniu zabrać już się za porządkowanie tego wszystkiego.
Ja też mam problemy ze złapaniem głębszego oddechu i czasami pojawia się ból w klatce piersiowej
Czytałam dziś opis porodu Magdaki, troszkę się przeraziłam, tak dokładnie to wszystko opisała. Ale jak ona dała radę to i ja dam Tym się pocieszam

Stary 2011-01-17, 07:23   #3766
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Hej Dziewczynki, witam poniedziałkowo!

U mnie już zaczął się mega stres przed wizytą - bardzo proszę o kciuki dziś o 17:30 Cały czas zakładam, że co ma być to będzie, ale denerwuję się bardzo...

A jak na razie idę zrobić sobie kawkę i będę doczytywać, co tam u Was

Miłego dnia!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 07:40   #3767
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

U mnie już zaczął się mega stres przed wizytą - bardzo proszę o kciuki dziś o 17:30 Cały czas zakładam, że co ma być to będzie, ale denerwuję się bardzo...

Miłego dnia!
Trzymam mocno
To ja mam wizytę wcześniej bo po 11. Tez proszę o mocne kciuki-stopami też.
Oczywiście w nocy się cały czas budziłam. Dobrze, ze w pracy wzięłam wolne bo i tak pewnie nie nadawałabym sie do niczego.

Martynka

Natalka
Stary 2011-01-17, 08:21   #3768
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:

ja tak samo jestem zosia samosia i bede sama robila zupki i inne jedzonko dla malutkiej słoiczek tylko w ekstremalnym wypadku ale wole podac dziecku to co sama od siebie przygotuje i tego bede sie trzymac
Cytat:
Hejka wieczorową porą,

Ja dziś tak jak Madzik, podczytuję Was ale jakoś brak mi weny żeby coś napisać. Poza tym jakiegoś dzisiaj dołka załapałam, no ale na szczęście już jest lepiej
Mam do Was parę pytanek, czy Wy coś pakujecie do torby szpitalnej dla tż?? Jakieś ciuchy na zmianę czy coś?? Napiszcie ewentualnie co zabrać.
Pytanie odnośnie prania ciuszków, czy płukałyście dwa razy pranie?? Mam zamiar w tym tygodniu zabrać już się za porządkowanie tego wszystkiego.
Ja też mam problemy ze złapaniem głębszego oddechu i czasami pojawia się ból w klatce piersiowej
Czytałam dziś opis porodu Magdaki, troszkę się przeraziłam, tak dokładnie to wszystko opisała. Ale jak ona dała radę to i ja dam Tym się pocieszam
Ja dla tż nic nie brałam ale moze sobie wziasc koszulke na zmiane i papucie
Co do plukania prania ja robilam to tylko raz i odpukac tfu tfu malej nic nie jest

p.s tez czytalam opis porodu magdy i nie zazdroszcze ale dacie rade kazdy poród jest inny

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

Miłego dnia!
Trzymam za Was kciuki i prosze nie stresowac fasolinki

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:39   #3769
Enia_
Zadomowienie

cześć dziewczyny
Jaka tu ciiiiiiisza............
Ja tak z innej beczki, czy któraś z was używa może podkładu Estee Lauder Double Wear ?

Cytat:
Trzymam mocno
Oczywiście w nocy się cały czas budziłam. Dobrze, ze w pracy wzięłam wolne bo i tak pewnie nie nadawałabym sie do niczego.
Trzymamy kciuki
Dania .... za Ciebie również
09.09.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 08:46   #3770
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam mocno
Za ciebie kochana też trzymamy kciukaski bedzie dobrze

enia ja niestety nigdy go nie miałam, używam z astora lub avonu

Stary 2011-01-17, 08:49   #3771
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Ja tak z innej beczki, czy któraś z was używa może podkładu Estee Lauder Double Wear ?

Trzymamy kciuki
Ja tez nie używałam. ja od lat stosuje max factor lasting performance.

Martynka

Natalka
Stary 2011-01-17, 08:54   #3772
Karla604
Zadomowienie

Witam Dziewczynki

MYHA i DANIA kciukasy zaciśnięte Będzie dobrze Dajcie znać co i jak.

A ja dziś mam plan poprania pieluszek

Stary 2011-01-17, 08:59   #3773
lulka265
Zakorzenienie

Cześć Dziwuszki

ja tez długo nic nie pisałam,bo jakiegoś doła przyłapałam

niby po tej wizycie wszystko jest ok,Zuzia zdrowa,a ja się dalej zamartwiam!!!
wydaje mi sie,że mam za mały brzuch i nawet wszyscy mi mówi,że jak na koniec 6 miecha to jest bardzo malutki

pytałam o to gina ,powiedział,żę wielkościowo jest ok,wymacał,pobadał a ja dalej swoje!!!

chyba takie nerwy każdego dopadają

ogólnie nie mam na nic siły,wszystko mnie boli,plecy tak napierniczają,że niebardzo mogę spać w nocy...

MOKRA ja mam tak bardzo często,żę mi sie słabo robi...ostatnio w sklepie bym zemdlała

KARLA ja też muszę się zabrać za pranie ciuszków i policzenie ile cego mam,bo inaczej to nie dojde do łądu.Torbe będe pakować w 7 mc

DZIEWCZYNY trzymam kciku za dzisiejsze wizyty

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Trzymamy kciuki

Co do estee lauder to ja bardzo lubię te podkłądy,chociaż trzeba uważać bo daja niezłą tapete.Miałam kiedyś ,ale nie pamiętam dokładnie czy to ten o który pytasz ja używam ART DECO albo ISA DORA
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:04   #3774
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Cześć Dziwuszki

ja tez długo nic nie pisałam,bo jakiegoś doła przyłapałam

niby po tej wizycie wszystko jest ok,Zuzia zdrowa,a ja się dalej zamartwiam!!!
wydaje mi sie,że mam za mały brzuch i nawet wszyscy mi mówi,że jak na koniec 6 miecha to jest bardzo malutki

pytałam o to gina ,powiedział,żę wielkościowo jest ok,wymacał,pobadał a ja dalej swoje!!!

chyba takie nerwy każdego dopadają

ogólnie nie mam na nic siły,wszystko mnie boli,plecy tak napierniczają,że niebardzo mogę spać w nocy...

MOKRA ja mam tak bardzo często,żę mi sie słabo robi...ostatnio w sklepie bym zemdlała

KARLA ja też muszę się zabrać za pranie ciuszków i policzenie ile cego mam,bo inaczej to nie dojde do łądu.Torbe będe pakować w 7 mc

DZIEWCZYNY trzymam kciku za dzisiejsze wizyty

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Co do estee lauder to ja bardzo lubię te podkłądy,chociaż trzeba uważać bo daja niezłą tapete.Miałam kiedyś ,ale nie pamiętam dokładnie czy to ten o który pytasz ja używam ART DECO albo ISA DORA
Kochana troche wiecej optymizmu zamiast cieszyc sie ciaza to ty sie dołujesz choc nie masz najmniejszych podstaw do tego bo wszystko jest w porzadku. Zacznij skupiac sie pozytywach ciąży bo te nerwy tylko Zuzce szkodzą, a jeszcze za tym zatesknisz tak jak ja teraz... tez mialam malusi brzusio nikt nie dowierzał że juz rodze, chyba nawet miala najmniejszy na watku a Oliwcia urodzila sie zdrowiutka i jaka duza bo 56cm i waga 3kg takze glowa do gory bo inczej bedzie bacik

o wlasnie moje szczescie budzi sie na mleczko

tż dzis w koncu kupi mi laktator bo mam piersi jak balony i cieknie z nich jak z kranu

a na dowód brzusio na 7godzin przed urodzeniem Oliwci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzus9miesiac.jpg (17,6 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Pamela86
Czas edycji: 2011-01-17 o 09:07
Stary 2011-01-17, 09:16   #3775
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Kochana troche wiecej optymizmu zamiast cieszyc sie ciaza to ty sie dołujesz choc nie masz najmniejszych podstaw do tego bo wszystko jest w porzadku. Zacznij skupiac sie pozytywach ciąży bo te nerwy tylko Zuzce szkodzą, a jeszcze za tym zatesknisz tak jak ja teraz... tez mialam malusi brzusio nikt nie dowierzał że juz rodze, chyba nawet miala najmniejszy na watku a Oliwcia urodzila sie zdrowiutka i jaka duza bo 56cm i waga 3kg takze glowa do gory bo inczej bedzie bacik

o wlasnie moje szczescie budzi sie na mleczko

tż dzis w koncu kupi mi laktator bo mam piersi jak balony i cieknie z nich jak z kranu

a na dowód brzusio na 7godzin przed urodzeniem Oliwci

No taki malusi to on nie był wiem Pamelka,że się niepotrzebnie nakręcam i dołuje,ale zupełnie nie umiem zmienić toku myślenia
juz taka jestem,ale niedługo mi przejdzie
zaraz przyjeżdza kurier z przesyłką z zakupami dla Mełej więc się troche odstresuje
ogólnie tyle jeszcze do kupienia jest,a ja jakoś coraz mniej siły mam

nie marudze już Wam dzisiaj bo jeszcze Wy jakiegoś doła załapiecie

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-17, 09:25   #3776
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
No taki malusi to on nie był wiem Pamelka,że się niepotrzebnie nakręcam i dołuje,ale zupełnie nie umiem zmienić toku myślenia
juz taka jestem,ale niedługo mi przejdzie
zaraz przyjeżdza kurier z przesyłką z zakupami dla Mełej więc się troche odstresuje
ogólnie tyle jeszcze do kupienia jest,a ja jakoś coraz mniej siły mam

nie marudze już Wam dzisiaj bo jeszcze Wy jakiegoś doła załapiecie
Był był malusi jak na 9miesiac wszyscy to mówili i dziwili sie ze to już sama sie dziwie jak mój skarbuś sie w nim zmiescił
A chandra ci przejdzie zajmij sie czyms i nie mysl źle, pomysl jak zuzia sie czuje kiedy mama ma doła...

Stary 2011-01-17, 09:28   #3777
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Był był malusi jak na 9miesiac wszyscy to mówili i dziwili sie ze to już sama sie dziwie jak mój skarbuś sie w nim zmiescił
A chandra ci przejdzie zajmij sie czyms i nie mysl źle, pomysl jak zuzia sie czuje kiedy mama ma doła...

Masz racje,dziękuję
a swoją droga nie mogę z tej daty 6.01 czyli prawdziwa Królowa z Oliwcitak wycelowałas Pamelko,że lepiej sie nie dało

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-17, 09:31   #3778
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje,dziękuję
a swoją droga nie mogę z tej daty 6.01 czyli prawdziwa Królowa z Oliwcitak wycelowałas Pamelko,że lepiej sie nie dało
Haha to moj ginek tak wycelował bo akurat miał dyzur w trzech króli i to on mnie kroił a zrobił to rewelacyjnie tak ze nic a nic nie boli a blizenka jest tak malusia ze prawie jej nie widać ale swoja droga ciesze sie ze to był 6 taka fajna ta data

Stary 2011-01-17, 09:35   #3779
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Haha to moj ginek tak wycelował bo akurat miał dyzur w trzech króli i to on mnie kroił a zrobił to rewelacyjnie tak ze nic a nic nie boli a blizenka jest tak malusia ze prawie jej nie widać ale swoja droga ciesze sie ze to był 6 taka fajna ta data

Dobrze,że zrobił profesjonalnie to cięcie,bo to naprawde ważne!!
chyba najważniejsze jest to ,żeby mieć zaufanie do swojego lekarza,bo wtedy nie boisz sie tak bardzo i wiesz,że krzywdy Ci nie da zrobic
taki komfort psychiczny

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-17, 09:38   #3780
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze,że zrobił profesjonalnie to cięcie,bo to naprawde ważne!!
chyba najważniejsze jest to ,żeby mieć zaufanie do swojego lekarza,bo wtedy nie boisz sie tak bardzo i wiesz,że krzywdy Ci nie da zrobic
taki komfort psychiczny
zebys wiedziala ze zaufanie bylo tu bardzo ważne, chyba nie dalabym sie kroic innemu lekarzowi... jak jechalam do szpitala nic sie nie balam to samo juz na sali operacyjnej totalny luz czekałam tylko z niecierpliwoscia na krzyk małej
nastepne bobo chyba tez chce rodzic przez cc

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości