|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
ja nie uzywam za każdym razem gdy zmieniam pieluche, przemywam tylko chusteczkami nawilżającymi, a krem lub puder używam tylko wtedy gdy Franek ma jakieś zaczerwienienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zadomowienie
|
Enis a jakiej firmy masz puder??
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do symptomów porodu, to wciąż mam skurcze, ale bezpolesne, brzuszek twardnieje dość często i okolice krocza mam trochę obolałe.. dziś nad ranem, w sumie nie wiem czy mi się to sniło czy faktycznie poczułam takie jak bolące szczypanie od dołu, aż mnie to obudziło.. juz myślałam że wody zaczęły odchodzić, ale jak się okazało to tylko fałszywy alarm, zauważyłam tylko zwiększoną ilość białej wydzieliny. także nadal czekam, dziś skończyliśmy 39 tydzien |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myha jak tam się dziś czujesz? Czarne myśli troche odeszły?? Ja nadal spać nie mogę w nocy. I zauważyłam, że od paru dni robi mi się tak dziwnie niedobrze jakbym miała za chwlę zemdleć. Mam tak nawet jak leżę, że mroczki widzę i ciężkie mi sie robią ręce. Nie wiem, może to ciśnienie mi raptownie spada ![]()
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2011-01-16 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czasem jak tak głębiej oddycham to brakuje mi po prostu powietrza i się zatykam ![]() Dziewczyny jak macie chęć przeczytac do Magdaka13 u nas na mamuskowym opisałą bardzo dokładnie swój poród ![]()
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Co ciekawego Gerber dodaje do słoiczków dla dzieci...
http://www.portalspozywczy.pl/mieso/...sje,43890.html i jak tu teraz wierzyć,że reszta składników w ich produkatch jest ok ? :/ Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-01-16 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- co do wiary w ,,bezpieczne i zdrowe '' jedzonka dla dzieci (czy tam kogo kolwiek), jak idzie o kasę, to nie ma co liczyć na to co piszą w reklamach i na etykietach... trzeba mieć niestety ograniczone zaufanie...teraz chemia i inne paskudztwa daje się juz do wszystkiego...
![]() |
#3759 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj spotakałam sie z dziewczynami i troche sie odciełam od moich myśli. Jednak wróciłam do domu i wszystko mi wróciło. Dzisiaj tez nie jest najlepiej. Nawet popłakałam sobie rano. Pewnie tak mnie bedzie trzymac do jutra. cycki nadal nnie bola i sa miękkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaje sobie z tego sprawe,ze producentow nie obchodzi zdoriwe dzieci,tylko jak najwieksze zyski. W końcu produkują to dla kasy. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zresztą sama kiedyś spróbowałam "t"zjeść, nie dziwie się że dzieci nie lubią takich "smakołyków" ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki.
a ja od rana was podczytuje ale pisac mi sie jakos nie chce.kurcze mam co raz gorsze problemy z oddychaniem,normalnie mnie zatyka tak ze..... ![]() ![]() ![]() ehh czuje ze to beda dlugie i ciezkie tygodnie..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3765 |
Zadomowienie
|
Hejka wieczorową porą,
Ja dziś tak jak Madzik, podczytuję Was ale jakoś brak mi weny żeby coś napisać. Poza tym jakiegoś dzisiaj dołka załapałam, no ale na szczęście już jest lepiej ![]() Mam do Was parę pytanek, czy Wy coś pakujecie do torby szpitalnej dla tż?? Jakieś ciuchy na zmianę czy coś?? Napiszcie ewentualnie co zabrać. Pytanie odnośnie prania ciuszków, czy płukałyście dwa razy pranie?? Mam zamiar w tym tygodniu zabrać już się za porządkowanie tego wszystkiego. Ja też mam problemy ze złapaniem głębszego oddechu i czasami pojawia się ból w klatce piersiowej ![]() Czytałam dziś opis porodu Magdaki, troszkę się przeraziłam, tak dokładnie to wszystko opisała. Ale jak ona dała radę to i ja dam ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki, witam poniedziałkowo!
![]() U mnie już zaczął się mega stres przed wizytą - bardzo proszę o kciuki dziś o 17:30 ![]() A jak na razie idę zrobić sobie kawkę i będę doczytywać, co tam u Was ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja mam wizytę wcześniej bo po 11. Tez proszę o mocne kciuki-stopami też. Oczywiście w nocy się cały czas budziłam. Dobrze, ze w pracy wzięłam wolne bo i tak pewnie nie nadawałabym sie do niczego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do plukania prania ja robilam to tylko raz i odpukac tfu tfu malej nic nie jest ![]() p.s tez czytalam opis porodu magdy i nie zazdroszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3769 | |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() Jaka tu ciiiiiiisza............ Ja tak z innej beczki, czy któraś z was używa może podkładu Estee Lauder Double Wear ![]() Cytat:
![]() Dania .... za Ciebie również ![]()
![]() |
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() enia ja niestety nigdy go nie miałam, używam z astora lub avonu ![]()
![]() |
#3771 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie używałam. ja od lat stosuje max factor lasting performance.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
![]() MYHA i DANIA kciukasy zaciśnięte ![]() ![]() A ja dziś mam plan poprania pieluszek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziwuszki
![]() ja tez długo nic nie pisałam,bo jakiegoś doła przyłapałam ![]() niby po tej wizycie wszystko jest ok,Zuzia zdrowa,a ja się dalej zamartwiam!!! wydaje mi sie,że mam za mały brzuch i nawet wszyscy mi mówi,że jak na koniec 6 miecha to jest bardzo malutki ![]() pytałam o to gina ,powiedział,żę wielkościowo jest ok,wymacał,pobadał a ja dalej swoje!!! chyba takie nerwy każdego dopadają ![]() ogólnie nie mam na nic siły,wszystko mnie boli,plecy tak napierniczają,że niebardzo mogę spać w nocy... MOKRA ja mam tak bardzo często,żę mi sie słabo robi...ostatnio w sklepie bym zemdlała ![]() KARLA ja też muszę się zabrać za pranie ciuszków i policzenie ile cego mam,bo inaczej to nie dojde do łądu.Torbe będe pakować w 7 mc ![]() DZIEWCZYNY trzymam kciku za dzisiejsze wizyty ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
Co do estee lauder to ja bardzo lubię te podkłądy,chociaż trzeba uważać bo daja niezłą tapete.Miałam kiedyś ,ale nie pamiętam dokładnie czy to ten o który pytasz ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o wlasnie moje szczescie budzi sie na mleczko ![]() tż dzis w koncu kupi mi laktator bo mam piersi jak balony i cieknie z nich jak z kranu ![]() a na dowód brzusio na 7godzin przed urodzeniem Oliwci ![]()
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2011-01-17 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No taki malusi to on nie był ![]() ![]() juz taka jestem,ale niedługo mi przejdzie ![]() zaraz przyjeżdza kurier z przesyłką z zakupami dla Mełej więc się troche odstresuje ![]() ogólnie tyle jeszcze do kupienia jest,a ja jakoś coraz mniej siły mam ![]() nie marudze już Wam dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A chandra ci przejdzie zajmij sie czyms i nie mysl źle, pomysl jak zuzia sie czuje kiedy mama ma doła...
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje,dziękuję ![]() a swoją droga nie mogę z tej daty 6.01 czyli prawdziwa Królowa z Oliwci ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze,że zrobił profesjonalnie to cięcie,bo to naprawde ważne!! chyba najważniejsze jest to ,żeby mieć zaufanie do swojego lekarza,bo wtedy nie boisz sie tak bardzo i wiesz,że krzywdy Ci nie da zrobic ![]() taki komfort psychiczny ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nastepne bobo chyba tez chce rodzic przez cc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.