Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 11:46   #3001
Lopezka
Raczkowanie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

wanilia, gryka jest podobno bardzo dobra na kręgosłup. i ma działanie zdrowotne.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

[QUOTE=agaaga89;24406863]U mnie czasem mamuśka się zagalopuje i zacznie mówić co kupić a czego nie, ale jak widzi moją minę to szybko przestaje jeżeli coś mi chce doradzić, to wie w jaki sposób mi to delikatnie przekazać, żeby nic nie narzucać za co jej chwała

Moja też mówi co kupować, a wtedy ja jej na to "to kup!"

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a nam o dziwo nic nie mówi nawet jak wymysliliśmy tą nianię z monitorem oddechu to powiedzieli że dadzą kasiorkę. moi to absolutnie się nie wtrącają wszystko im się podoba dosłownie wszystko a teściowa wie że wszystko kupujemy nie komentuje ale sama nie kupiła nic bo się boi. a moja mama stwierdziła ze kupować ciuszki będzie dla wnuczka takie większe i krzesełko do karmienia już sobie zamówiła

no to mój tak wczoraj jak proszek do prania chciałam kupić pyta: ale kotek, to potem kupimy jak mu wytłumaczyłam że muszę ze dwa razy wyprać rzeczy dla dziecka to mówi: aaaa, no to kupujemy. i nawet się zainteresował czy lepiej proszek czy mleczko w końcu proszek wzięliśmy bo więcej go było za tą cenę.
Właśnie! Zapomniałam o monitorze dla mojego chucherka..
Chyba jakąś listę muszę sporządzić.
Mój raz tylko zapytał czemu tak wcześnie "kupujemy"... Ale od dawna mam zagrożenie przedwczesnym porodem i to był argument nie do podważenia
Lopezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:50   #3002
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
no a 13,5 kg i 33 TC to tez chyba nie mało,
zwłaszcza, że w ogólnym rozrachunku to ja ważę już 77,5 kg !!! masakra , jak zobaczę 80 kg to

czy ktos tu wazy tyle co ja???

bo jednak co innego jak 15 kg przytyje młoda laseczka, która na starcie wazyła 45 kg a co innego jak ja dobijam do 80- ciu
no ja już mam ok 95kg przy 177cm to chyba nie macie się czym martwić fakt startowałam z wagą 80kg

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wstawiłam Kaśki zdjęcie do konkursu, możecie zagłosować??
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-228614.html
poszło 5

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Kochane jesteście bardzo, dziękuję za wszystkie ciepłe słowa!!!!!!
Właśnie wróciłam ze szpitala, znów sukces jeśli chodzi o jedzenie - pięknie ssała pierś, jestem z Niej taka dumna! Waży 2010g, ale najniższą wagę miała 1970 więc przybywa! Jeśli chodzi o oddychanie to od początku dzielnie sama oddycha, jedynie w pierwszej dobie była na tzw "cepapie" - do noska miała wdmuchiwany tlen 21% czyli normalny. Dostałam ten celeston na rozwój płuc i pomogło!
Aktualnie walczę z nawałem pokarmu - nobla dla tego, kto wymyślił laktator!!! Miałam ręczny Aventu, ale się nie spisał i teraz mam laktaset medeli z możliwością podłączenia do pompy i jest moim wybawieniem, bo w czwartek myślałam, że biorę tabletki na wstrzymanie laktacji - tak bolało! Na szczęście sytuacja wydaje się być opanowana - odciągam co 2,5h 60-70ml, wkładam do lodówki i zawożę Oleńce do szpitala. Dzięki temu wtedy, kiedy mnie nie ma dostaje moje mleko!!
Jutro pierwszy przeżyty tydzień - zleciało błyskawicznie!!
Dziewczyny oszczędzajcie się i wypoczywajcie ile się da!!!!
ojej jak fajnie, najważniejsze, że sama oddycha i trzymam kciuki, żeby niedługo wyszla

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Proszę. 5!

Ja też uśmiecham się ładnie i proszę o głosy: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-102728.html jeśli któraś miałaby ochotę.
już wczoraj glosowalam

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja sie zastanawiam nad wielkoscia wanienki
tzn dlugoscia
czy na 82 cm nie wystarczy
po co az 102
moja koleżanka mówila mi, żeby nie kupować tej malej bo ciężko jest się w niej 'poruszac" jak dziecko troszkę podrośnie
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:01   #3003
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lopezka Pokaż wiadomość

laseczka, mnie się udało kupić na allegro 10 elementów za 100zł. Tylko klops, bo wtedy miała być dziewczynka i Młody będzie miał różową..
a powiedz mi kiedy Ci mówili ze to ma być dziewczynka i na ile % a kiedy powiedzieli że jednak chłopak ? przy usg ? jak tak to którym ? dzięki za odp

Cytat:
pijemy twoje i niuni zdrówko
dziękujemy .

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:02   #3004
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

moja koleżanka mówila mi, żeby nie kupować tej malej bo ciężko jest się w niej 'poruszac" jak dziecko troszkę podrośnie
jejku dziewczyny, myslałam że wszystkie wanienki są w jednym "rozmiarze"
dziś zaplanowałam zakup butelek
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:02   #3005
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
a nam o dziwo nic nie mówi nawet jak wymysliliśmy tą nianię z monitorem oddechu to powiedzieli że dadzą kasiorkę. moi to absolutnie się nie wtrącają wszystko im się podoba dosłownie wszystko a teściowa wie że wszystko kupujemy nie komentuje ale sama nie kupiła nic bo się boi. a moja mama stwierdziła ze kupować ciuszki będzie dla wnuczka takie większe i krzesełko do karmienia już sobie zamówiła

tą teściową to bym ja to w ogóle nienawidzę jak mi ktoś bez pukania wchodzi swego czasu mój tata nie mógł się do tego przyzwyczaić mawiał: "to jest mój dom i nie będę pukał do siebie, do mnie nikt nie puka" no tak tylko oni mają "sypialnię" w salonie i tam siedzimy w dzień. drzwi otwarte ciągle to co mam pukać, jakby sobie zamknął to bym na bank bez pukania nie weszła. i teraz się nauczyli że pukają. tak samo dziadek - zawsze wchodził po cichutku do pokoju jak duch - raz awanturę zrobiłam i puka zabiłabym gdyby mi ktoś ta wszedł bez pukania no
Pozazdrościć takich rodziców

U nas t. pukała do czasu jakiś miesiąc temu weszła z ręcznikami bez pukania akurat tylko oglądaliśmy film, więc przymrużyliśmy na to oko, ale jak widać to był błąd bo od tamtej pory ani raz nie zapukała próbuję trafić z taką sytuacją, żeby poczuła się głupio i sama się nauczyła, że lepiej najpierw zapukać

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:08   #3006
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
dzień dobry

no ja już mam ok 95kg przy 177cm to chyba nie macie się czym martwić fakt startowałam z wagą 80kg

poszło 5
Dzięki

Ego jesteśmy takiego samego wzrostu, ja też mam 177cm i startowałam z 80kg
tylko teraz mam jakieś 87 kg. Teraz najbardziej będzie się tyć, ciekawe do ilu dociągnę

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:09   #3007
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Pozazdrościć takich rodziców

U nas t. pukała do czasu jakiś miesiąc temu weszła z ręcznikami bez pukania akurat tylko oglądaliśmy film, więc przymrużyliśmy na to oko, ale jak widać to był błąd bo od tamtej pory ani raz nie zapukała próbuję trafić z taką sytuacją, żeby poczuła się głupio i sama się nauczyła, że lepiej najpierw zapukać

dokładnie wtedy by jej uszy zwiędły i by zaczęła. eh normalnie udusić to za mało

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:10   #3008
Montii
Zakorzenienie

zamówiłam tą owieczkę co mora pokazała bo ma więcej dźwięków niż stella itp he he no cóż, zobaczymy

nie mamy nic na obiad dziś, stołujemy się na mieście tylko na nic smaka nie mam jak na złość mnie mdli

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:14   #3009
aja1
Zakorzenienie

Idę wyciągnąć kopyta, bo mi obrzęki od wczoraj nie zeszły

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:14   #3010
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie wtedy by jej uszy zwiędły i by zaczęła. eh normalnie udusić to za mało
Ostatnio doszło do tego, że komentowała nasze nocne wybryki i stwierdziła, że nie może spać ale to już olewam, bo remontujemy pokój na drugim końcu mieszkania oddzielony od nich dłuuuugim korytarzem, jedyne co to to pukanie Oby podziałało

Ciekawe czy my też będziemy takimi teściowymi ?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:16   #3011
Montii
Zakorzenienie

Oooo ja to się śmieje,że zrobię niezłą selekcję jak jakaś flądra będzie chciała mi zabrać mego synka haha będę upierdliwa!

[LEFT]
Stary 2011-01-16, 12:22   #3012
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
trzyrazyi ja tez narazie nie kupuję, ale jak wspomniałam kiedyś, że planuję po porodzie jak będę potrzebowała to odrazu były komentarze, ze po co....

Wiem o czym mowa...niestety...my zmieniamy mieszkanie na wieksze a mama mowi a po co wam??? Wy chowaliscie w jednym pokoju i tez bylo.....masakra:mur :
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:25   #3013
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio doszło do tego, że komentowała nasze nocne wybryki i stwierdziła, że nie może spać ale to już olewam, bo remontujemy pokój na drugim końcu mieszkania oddzielony od nich dłuuuugim korytarzem, jedyne co to to pukanie Oby podziałało

agaaga - mam nadzieje ze nieee, hehe ale czas pokaże
ale młodszego brata "szkolę" żeby żadnego bałagana sobie nie znalazł
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:47   #3014
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
no to mój tak wczoraj jak proszek do prania chciałam kupić pyta: ale kotek, to potem kupimy jak mu wytłumaczyłam że muszę ze dwa razy wyprać rzeczy dla dziecka to mówi: aaaa, no to kupujemy. i nawet się zainteresował czy lepiej proszek czy mleczko w końcu proszek wzięliśmy bo więcej go było za tą cenę

kurcze a raz nie wystarczy i potem przeprasować?? zielona jestem i miałam zamiar tylko raz wyprać ale jak trzeba dwa no to przepiorę a co mi tam

Cytat:
Teraz najbardziej będzie się tyć, ciekawe do ilu dociągnę

toś mnie pocieszyła a myślałam że przez te dwa miesiące to już tylko to co dziecko przytyje

Cytat:
Idę wyciągnąć kopyta, bo mi obrzęki od wczoraj nie zeszły

idź idź biedactwo
ja to nienawidzę jak mi nogi puchną

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:55   #3015
Montii
Zakorzenienie

Ja raz przepiorę

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

i wyprasuję od razu :-P żeby bakterie wypalić hehe i starczy ;p

[LEFT]
Stary 2011-01-16, 12:59   #3016
ada32
Wtajemniczenie

to ten kocyk co obiecałam pokazać szkoda że nie możecie go pomacać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie051.jpg (154,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie052.jpg (160,6 KB, 45 załadowań)
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:04   #3017
diatoma
Zadomowienie

witajcie,
my mieliśmy wczoraj gości i dopiero teraz pojechali. ogladalismy w końcu nasz film z wesela, powiem wam ze wielu rzeczy nie pamiętałam, także przydatna pamiątka
tż się sprawdził jako gospodyni, chodził jak w zegarku, a ja tylko co jakiś czas do stolu siadałam, a tak to leżałam
zauważyłam że jak nie jem słodkiego to nie mam zgagi
no moja teściowa, na wieść o tym że kupiliśmy wózek, powiedziała : pogięło was!!! no i tyle. ona wychodzi z założenia że jak się dziecko urodzi to zdąży się wszytsko kupić. ale jak teraz obserwowałam jedną dziewczynę , to trafiła do spzitala w 38 tc z powodu bóli brzucha, tak że nospa jej nie pomagała. potem jej ten ból przeszedł, ale została na obserwacji, a w nocy odeszły jej wody, a żadnych skurczy nie miała, nic nie wskazywało na to że urodzi!!! i szybko cesarka, po dużo krwi straciła, bali się żę łożysko się odkleja. a laska była zabobonna i nie miała nic dla dzidzi, nawet podkładów nie miała, tej ceratki-a to przydatna sprawa zauważyłam. no szok, dobrze ż e dziecko w szppitalne ubrali. no i weź tu wcześniej się nie przygotuj.
czytałam że torba do szpitala powinna być już spakowana od 33 tc...ja się do tego zastosuje, ale mam do tego czasu jeszcze 4 tygodnie.
muszę się pochwalić że zaczęłam wczoraj 29tc!!!

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:07   #3018
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kochane,ja tylko na chwilkę Jedziemy dzisiaj do Ikei i liczę na to,że wrócimy z łóżeczkiem,materacem i pościelą...chociaż pewnie 'po drodze' nawinie się tysiąc innych rzeczy Chciałam Wam życzyc miłej i spokojnej niedzieli! Buziaki dla Was i maluszków

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

zaba piękny synuś
Ja wlasnie w ikei kupowalam lozeczko,materac koldre i podusie...ale nie wiem czy podusie bede uzywac.....wyjdzie w praniu ,,,udanych zakupow
Stary 2011-01-16, 13:17   #3019
Lopezka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja raz przepiorę

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

i wyprasuję od razu :-P żeby bakterie wypalić hehe i starczy ;p
Ja też raz prałam, tylko niektóre z drugiej ręki najpierw prałam w zwykłym proszku ( mocniejszy) zanim wrzuciłam do dziecinnej szuflady.
Na razie wyprawkę do szpitala mam tylko wypraną w Lovelce i wczoraj sobie powolutku poprasowałam. Nie dałam nikomu!

Cytat:

Ja pewnie będę koszmarną teściową... Zastanawiam się skoro już jestem nadopiekuńcza dla mojego chłopa, to co będzie z synkiem?
Na szczęście moi rodzice odstępując nam czasem pokój, zawsze pukają, gdy jesteśmy we dwoje. Jak siedzę sama to niekoniecznie..
No ale ze względu na nieskończony remont, muszę nocować poza domem czasami..

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a powiedz mi kiedy Ci mówili ze to ma być dziewczynka i na ile % a kiedy powiedzieli że jednak chłopak ? przy usg ? jak tak to którym ? dzięki za odp

dziękujemy .

U mnie długo nie było widać co, bo dzieciak się ciągle chował a usg miałam co tydzień, w piątym miesiącu na początku, gin zaryzykowała dziewczynkę, a ja się uczepiłam tej myśli jak rzep psiego ogona.
W 22tyg okazało się, że wyrósł jej siusiak.
Lopezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:34   #3020
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
Ładny

Do dziewczyn które planują karmić tylko piersią, ile zamierzacie kupić butelek, bo tak się zastanawiam w sumie przy córci miałam jedna z Aventu i używałam tylko czasami do herbatki, wiec pewnie teraz tez jedna wystarczy?

Laseczkaa gratuluje III
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:37   #3021
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Ładny

Do dziewczyn które planują karmić tylko piersią, ile zamierzacie kupić butelek, bo tak się zastanawiam w sumie przy córci miałam jedna z Aventu i używałam tylko czasami do herbatki, wiec pewnie teraz tez jedna wystarczy?

Laseczkaa gratuluje III

Jezeli faktycznie bedzie jak zamierzam..czyli wsio ok i bede karmic piersia...to kupuje tylko jedna butelke w razie czego do herbatki.....zawsze mozna dokupic druga a tak to po cio???Jest ich pelno w kazdym prawie sklepie
Stary 2011-01-16, 13:39   #3022
Tity
Zakorzenienie

To ja już powinnam być spakowana do szpitala, ale jakoś mi się nie chce. Chcemy też najpierw kupić pralkę i wtedy wypiorę wszystko razem koszulami dla siebie i wtedy się spakuję. Za tydzień jeszcze zapytam położną co trzeba mieć ze sobą. Jakoś mi się nie spieszy na porodówkę narazie

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:47   #3023
kosmisia1985
Raczkowanie

Hej.

Dziewczyny możecie mi doradzić, który laktator lepiej kupić: Avent Isis czy Tommee Tippee??
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:52   #3024
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja w większości piszę tylko Wam co kupuję itp itd
No i TŻ wie chociaż i on już czasem nie nadąża i mówi tylko '' PIN znasz ''
aż się zakrztusiłam ze śmiechu

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a ja zapomniałam się pochwalić :
dziś zaczynam III trymestr -28tc
zdrówko dzidzi i mamy

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 13:55   #3025
Glodomorek
Zakorzenienie

Kolba, gratuluję córeczki i trzymam kciuki, żeby Ola rozwijała się zdrowo i szybko rosła

Martwię się czy nie przytyłam za mało. Teraz ważę 48kg, przed ciążą 41kg przy 156cm wzrostu. 7kg to nie za mało na 29tc?
Zazdroszczę, że macie już pokupowanych wiele rzeczy, łóżeczka, upatrzone wózki itp Ja na razie mam kilka ubranek, a z resztą czekam na przeprowadzkę. Wielkie zakupy zacznę w lutym
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:05   #3026
diatoma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Kolba, gratuluję córeczki i trzymam kciuki, żeby Ola rozwijała się zdrowo i szybko rosła

Martwię się czy nie przytyłam za mało. Teraz ważę 48kg, przed ciążą 41kg przy 156cm wzrostu. 7kg to nie za mało na 29tc?
Zazdroszczę, że macie już pokupowanych wiele rzeczy, łóżeczka, upatrzone wózki itp Ja na razie mam kilka ubranek, a z resztą czekam na przeprowadzkę. Wielkie zakupy zacznę w lutym
ja tez jestem w 29 i przytyłam 6-7kg, waha się jeszcze waga, więc myśle że nie jest źle

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:12   #3027
trzyrazyi
Zadomowienie

Dziewczyny jak ktoras interesuje....to bardzo ciekawie iw szczegolach opisuje porod magdaka13...z mam styczniowo lutowych na stronie chyba 111,112, lub 113 nie pamietam ale warte przeczytania :P
Stary 2011-01-16, 14:13   #3028
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Ja wlasnie w ikei kupowalam lozeczko,materac koldre i podusie...ale nie wiem czy podusie bede uzywac.....wyjdzie w praniu ,,,udanych zakupow
Powiedzcie mi jak wygląda coś z wzięciem na raty w Ikei? Nigdy tam nie byliśmy a nie wiemy czy właśnie w takiej formie nie skończą się nasze zakupy tam.

my mamy narazie jedną butelkę tą 150ml i więcej nie kupuje. Wyjdzie z czasem czy będzie potrzebne coś więcej

ja za jakieś 2 tyg spakuje torbę do szpitala. I ciuszki te na start przepiore też za jakieś 2-3tyg

Wracając do tematu imion:
Paulina?

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:20   #3029
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
ładny dzięki

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witajcie,muszę się pochwalić że zaczęłam wczoraj 29tc!!!
gratulację

Cytat:
Napisane przez Lopezka Pokaż wiadomość
Ja też raz prałam, tylko niektóre z drugiej ręki najpierw prałam w zwykłym proszku ( mocniejszy) zanim wrzuciłam do dziecinnej szuflady.
Na razie wyprawkę do szpitala mam tylko wypraną w Lovelce i wczoraj sobie powolutku poprasowałam. Nie dałam nikomu!
U mnie długo nie było widać co, bo dzieciak się ciągle chował a usg miałam co tydzień, w piątym miesiącu na początku, gin zaryzykowała dziewczynkę, a ja się uczepiłam tej myśli jak rzep psiego ogona.
W 22tyg okazało się, że wyrósł jej siusiak.
to ja mam podobną sytuację tylko mi lekarz sugerował chłopca ale nie dawał żadnej gwarancji .bo mówił że nie jest pewien, bo u maluszka nie widać bo tak ściska nóżki, ze mu się tak tylko wydaje ale okaże się na następnym usg . i teraz poszłam na kolejne usg zupełnie gdzie indziej-lepszy sprzęt i zrobiła mi je lekarka-ginekolog.i powiedziała że na 97% dziewczynka -bo rzeczywiście ciężko bo dzidziuś nie chce pokazać ale że nic tam nie widzi i ze dziewczynka i to było teraz w 27 tc a poprzednie badania miałam koło 20 tc. i dlatego tak pytam bo 97% to jednak nie 100 % ale zawsze toi dużo.

Cytat:
Laseczkaa gratuluje III
dziękuję.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 14:20   #3030
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Ładny

Laseczkaa gratuluje III

ja dostałam dwie w paczkach u ginekologa tak to pewnie kupiłabym tylko jedną

co do pakowania to ja planuje spakować się w 34 tyg :P zobaczymy co z tego wyjdzie

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości