Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 15:18   #3871
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
hehe ja znowu jestem anty dzieciowa i kocham ten mój błogi spokój i wylegiwanie się w domku Jestem egoistyczna hehe
ja też taka jestem może nie nadaję się na matkę?
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

India - mnie się wydaje że jak pomalujesz całą sypialnię tym drugim to będzie sprawiała wrażenie zimnej, ale bazuję tylko na podstawie wzornika. Mają może próbki farb, żebyś mogła pomalować kawałek i porównać? A jak nie to może pomaluj najpierw jedną ścianę i zobacz - jak będzie za ciemno zostaw resztę białą albo połącz z jakimś kremem.

W sklepie niestety mają inne oświetlenie niż my w domach (tak samo jak na stoiskach z wędlinami i owocami, żeby podbić kolor) - jeśli na dokumentach dostawy kolor się zgadza, to może zadzwoń jeszcze do sklepu i się dopytaj, czy przypadkiem czegoś nie pokręcili. Jak postawisz narożnik we właściwym miejscu jego kolor też się może wydawać inny

India - wszystko po kolei Jeżeli tak Ci się podobają te żaluzje to może zacznij na nie odkładać i za jakiś czas sobie je kupisz. A na razie możesz zasłaniać okno w inny sposób?

Gucia - trzymam kciuki za szybkie pogodzenie się. Aha bo zapomniałam - bardzo podobało mi się określenie Guciolinka lub Guciolinek na potencjalnego bobasa

Teściowa cudna, fajnie że się za bardzo jej słowami nie przejmujesz - przecież nikt jej nie zmusza do podziwiania. Essss
Koleżanka z pracy ma taką samą - urządzali dom i zrobili sobie baaaardzo zieloną łazienkę, bardzo oryginalną, to teściowa skomentowała, że ona nie mogła by z takiej łazienki korzystać, na co koleżanka jej odpowiedziała, że mama najwyraźniej ma szczęście w życiu bo przecież nie musi - to ich łazienka komentarze się skończyły, najwyraźniej zrozumiała aluzję

Dla rodziców - macie jakieś uzdrowisko blisko rodziców? Może jakiś weekend z zabiegami?
teściową trzeba jakoś przełknąć ,bo co mam zrobić???Moi rodzice też jej nie trawią....

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 15:23   #3872
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jak usłyszałam jak Tż gada z matką to krzyknęłam przez cały salon ,dobrze ,że mama tam nie będzie mieszkać ,bo nic jej się nie podoba więc na bank to usłyszała No ja też tego nie kumam ,bo to jest na zasadzie ,wchodzę do ich domu i zaczynam wszystko krytykować ,a jest co uwierz mi Ona pewnie nie może mnie zcierpieć ,bo ja zawsze mam swoje zdanie,a pewnie wg niej powinnam siedzieć pod ogonem męża ,no ale to nie ja No to tyle na temat mojej teściowej nie chcę sobie niedzieli psuć
Już nie mogę się doczekać ,aż przyjadą schody i drzwi
Miłego dzionka i oglądania dzidzi

gucia nie kłóćcie się ,szkoda życia na kłótnie.3mam kciuki!!

Aha nie no jeszcze jedna rzecz na temat mojej teściowej,pytaliśmy się czy może zasugerować nam jakiś prezent dla moich rodziców za ich pomoc ,a ona kupcie im wyjazd zagraniczny Nie no ,spoko ja za miesiąc się zwalniam z pracy,mam kredyt na karku i sram za przeproszenem kasą...wiec co to dla nas...ech
Myślę,żeby im coś w Polsce zarezerwować na weekend,bo tata pracuje więc nawet nie dałby rady na dłużej.Może jakieś sugestie dziewczyny?
dzięki kochana! Ja już się nie chcę kłócić, wystarczy mi wczoraj ale męża jeszcze muszę przekonać

Teściowa no comments. To Wy tam będziecie mieszkać i Wam ma się podobać! A ona może sobie tylko pogadać...

Co do prezentu, to może jakiś wyjazd weekendowy do spa?

Cytat:
Gucia - trzymam kciuki za szybkie pogodzenie się. Aha bo zapomniałam - bardzo podobało mi się określenie Guciolinka lub Guciolinek na potencjalnego bobasa
DziekujęTak, Guciolinka i Guciolinek tez mi się szalenie podobają, szczególnie Guciolinek

Martucha, nasza mała Justynka też już w domu. Jeszcze nie byliśmy u nich, czekamy, aż sami zaproszą. Jedno co to kolega pisał do TŻeta kilka godzin po ich powrocie do domu, że już raz zmienił pieluchę i mu się spodobało i że poleca! Mój mąż stwerdził, że się zastanowi

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 15:39   #3873
iwka28
Wtajemniczenie

Madzia, Atomufka - myślę, że każdy ma swój czas na dziecko, mnie 30 też już wybiła a dziecko jest dalej dla mnie jakąś abstrakcją. To nie tak że nie znoszę dzieci, uwielbiam Tż siostrzenicę, lubię z nią spędzać czas itd. ale wzięcie odpowiedzialności za takie maleństwo w tym momencie mnie przerasta. Zresztą dziecko w tym momencie spowodowałoby całkowite przekreślenie naszych obecnych planów. Nie czuję tykającego zegara ani takich rzeczy, wiele moich koleżanek ze studiów nie ma jeszcze dzieci, nie planuje ich nawet, część niedawno urodziła, więc ten wiek kiedy zostaje się mamą mocno się przesuwa.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 15:49   #3874
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
dzięki kochana! Ja już się nie chcę kłócić, wystarczy mi wczoraj ale męża jeszcze muszę przekonać

Teściowa no comments. To Wy tam będziecie mieszkać i Wam ma się podobać! A ona może sobie tylko pogadać...

Co do prezentu, to może jakiś wyjazd weekendowy do spa?

DziekujęTak, Guciolinka i Guciolinek tez mi się szalenie podobają, szczególnie Guciolinek

Martucha, nasza mała Justynka też już w domu. Jeszcze nie byliśmy u nich, czekamy, aż sami zaproszą. Jedno co to kolega pisał do TŻeta kilka godzin po ich powrocie do domu, że już raz zmienił pieluchę i mu się spodobało i że poleca! Mój mąż stwerdził, że się zastanowi
No właśnie to nam ma się podobać
Muszę pomyśleć o tym SPA,ale to chyba dosyć droga przyjemność.

Cytat:
Madzia, Atomufka - myślę, że każdy ma swój czas na dziecko, mnie 30 też już wybiła a dziecko jest dalej dla mnie jakąś abstrakcją. To nie tak że nie znoszę dzieci, uwielbiam Tż siostrzenicę, lubię z nią spędzać czas itd. ale wzięcie odpowiedzialności za takie maleństwo w tym momencie mnie przerasta. Zresztą dziecko w tym momencie spowodowałoby całkowite przekreślenie naszych obecnych planów. Nie czuję tykającego zegara ani takich rzeczy, wiele moich koleżanek ze studiów nie ma jeszcze dzieci, nie planuje ich nawet, część niedawno urodziła, więc ten wiek kiedy zostaje się mamą mocno się przesuwa.
Całkowicie się zgadzam. Ja z jednej strony chciałabym już mieć jakiegoś małego szkraba,ale z drugiej strony w obecnej sytuacji nie ma mowy ,najpierw musimy się jakoś ustatkować a potem będziemy myśleć.Mam tak samo ,wiele moich koleżanek ma już 2 czasem nawet 3 dzieci ,ale wiele jesczze nie ma w ogóle,więc na szczęście nie jestem sama

szafa

Stary 2011-01-16, 16:07   #3875
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Ty jesteś z okolic Poznania prawda? Może coś tu znajdziesz:

http://meteor.turystyka.pl/bonadeasp...an,poznan.html
http://meteor.turystyka.pl/szablewsk...lkopolska.html
http://meteor.turystyka.pl/ego-spa,debogora.html
http://meteor.turystyka.pl/noclegi,s...poznan,60.html
http://www.greenhotel.pl/index2.htm
http://www.spalarnia.com.pl/
http://www.samui-spa.pl/

A jak coś to zawsze możesz kupić mamie "karnet" do kosmetyczki, a tacie jakąś inną rzecz, która sprawiłaby mu przyjemność

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-01-16 o 16:11
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:16   #3876
Rybulka
Zakorzenienie

MisQa, ale śliczna ta Twoja Julinka

Atomufko, fajnie się prezentuje mieszkanko!
To Ci teściowa poradziła

India, my mamy kołdrę 200x220 i jestem zadowolona . A łózko chyba mamy 160x200
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:31   #3877
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dziewczyny kupujemy łóżko 160/200 jaki rozmiar kołdry najlepiej dobrac?
My mamy kołdrę 200x220.
Stary 2011-01-16, 16:34   #3878
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

India pytałaś czy kołdra nie zwisa za łóżko- teraz jej "używamy" na mniejszej rogówce bo jeszcze się do "siebie" nie wpreowadzilismy i nic nie zwisa i nie spada=przecież jak się śpi to kołdra nie leży zupełnie płasko tylko są "nierówności " Jak ejst większa to się nią można otulić My mamy taką "cztery poiry roku" czy jak to się nazywa -kołdra składa się z dwóch kołder-grubszej i cieńszej (są spinane) i na lato można samą cienką, na jesień grubszą a na zimę oby dwie się spina
o ciekawe rozwiazanie musze zobaczyc w jakich cenach taka kołdra

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Helloł
Właśnie robię Bounty

Bez przesady to było dosłownie 4 zdania o mnie. Że pracuje w realu ,mieszkam z mężem w Lubiczu, w wolnych chwilach chodzę na basen (ostatni raz w lipcu chyba )i lubię spędzać czas z moją 3,5 letnią chrześniaczką i zdałam prawo jazdy

Widze, Ty to jak Madzia chyba Raz tak, raz tak hihi mi się strasznie zrobiło, jak to też zobaczyłam gnojek zrobił to z premedytacją... pisali, że żadna kara go nie spotka, bo... 'pies nie był na łańcuchu".... draństwo!!
no tak juz mam. choc instynkt macierzynski z tego co pamietam to chyba raz sie we mnie obudził, na chwile (tydzien??) zazwyczaj do dziecka mi nie spieszno

Cytat:
Dzień doberek

India - mnie się wydaje że jak pomalujesz całą sypialnię tym drugim to będzie sprawiała wrażenie zimnej, ale bazuję tylko na podstawie wzornika. Mają może próbki farb, żebyś mogła pomalować kawałek i porównać? A jak nie to może pomaluj najpierw jedną ścianę i zobacz - jak będzie za ciemno zostaw resztę białą albo połącz z jakimś kremem.

W sklepie niestety mają inne oświetlenie niż my w domach (tak samo jak na stoiskach z wędlinami i owocami, żeby podbić kolor) - jeśli na dokumentach dostawy kolor się zgadza, to może zadzwoń jeszcze do sklepu i się dopytaj, czy przypadkiem czegoś nie pokręcili. Jak postawisz narożnik we właściwym miejscu jego kolor też się może wydawać inny

India - wszystko po kolei Jeżeli tak Ci się podobają te żaluzje to może zacznij na nie odkładać i za jakiś czas sobie je kupisz. A na razie możesz zasłaniać okno w inny sposób?

Dla rodziców - macie jakieś uzdrowisko blisko rodziców? Może jakiś weekend z zabiegami?
Farbe kupilismy ta ciemniejsza i tak własnie kazałam jutro mezowi pomalowac tylko jedną sciane, ocenie jak wyszedł kolor i wtedy zdecyduje czy cała taka bedzie czy pozostałe sciany jakos inaczej

ogolnie naroznik mi sie podoba, a TZ twierdzi, ze cos wymysliłam z tym zielonym bo on nic nie widzi zreszta zaraz wrzuce fotke, tam tez nic nie widac.

a co do zaluzji to mam inne priorytety na ktore bede teraz musiał ciułac kase przez dłuuugi czas i nie widze sensu wydawac tyle kasy akurat na ten element wystroju domu po prostu mnie na nie nie stac i kupie sobie jakies inne

tak w ogole mam stan wkur... moj maz mnie tak zdenerwował, że z tamtego domu az wróciłam sama, a on tam zotał, az mi sie nie chce pisac o co chodzi

Wrzucam pare fotek z dziś...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0156.jpg (36,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0158.jpg (55,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0168.jpg (25,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0166.jpg (16,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0161.jpg (24,9 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-01-16, 16:46   #3879
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek dzidzi to na pewno mi się na razie nie zachce rzeczywoscie przez hudowe czasem mielismy mocne spiecia, wiec po przeprowadzce bedzie jeszcze lepiej

tak, my mielismy projekt indywidualny szukałam dzis w naszych papierach i nic takiego nie znalazłam, TZ tez nie kojarzy, wiec nie pomoge w tej kwestii.

znam, a dokładnie o co chodzi? moze bede mogła pomóc

myśle by nie złożyć papierów na strażnika i chciałabym wiedziec jak kobiety mają sie w więziennictwie

Cytat:
Hello sobotnio

u mnie przetrwały znajomości ze studiów - moje 3 przyjaciółki poznane na studiach są w Polsce i utrzymujemy kontakt - widzimy się podczas pobytu w Polsce, jedna spędziła u nas z mężem i synkiem wakacje, gdy się widzimy - to mamy takie wrażenie jakbyśmy kilka dni wcześniej były na kawie nawet jak się nie widziałyśmy kilka miesięcy. Do tego e-maile.
A reszta znajomych - czasem jakiś e-mail i w sumie tyle. Znajomi tutaj są różni, jedni lepsi drudzy gorsi, mamy z kim spędzać czas i to sie liczy. Wątpię że te znajomości przetrwają nasz powrót do kraju.

Ani mi się waż go kupować - ja tak miałam z szarym, potem z brązowym, zaletą tego systemu jest to wszystko do siebie pasuje ale ile można - zacznij od małych zmian, jak sweterek w innym kolorze, zobaczysz polubisz kolory!

EEEe tam nie produkują - widziałam czarna koszulkę niemowlęcą z napisem - ROCK i nadrukiem gitary

Myślę że nie za bardzo wiesz jak się bawić - ja bym jeszcze wino dorzuciła

Dostaniesz dostaniesz - jak nie w postaci bloku to można kupić pojedyncze kartki - prawdziwe szaleństwo w tym zakresie jest w sklepie dla plastyków.

A to nie trzeba być przypadkiem po AWF

Nie ukradli bo myśleli że to podpucha policyjna jest - kluczyki w środku

Prezentuje się super - co masz na ścianie za kuchenką? w tej pozostawionej wnęce w kuchni będzie lodówka (tej po prawej gdzie się szafki kończą)? Nie wiem czy tak bez problemu przytniesz parapet - trzeba będzie jakoś zabezpieczyć powstałą krawędź? Schody w łazience?
ja skończyłam pedagogike resocjalizacyjną z wychowaniem fizycznym to mam uprawnienia by uczyć w-f w szkole podstawowej i gimnazjum

jakbym zrobiła teraz podyplomowe z w-f to jeszcze bym mogła w szkole ponadgimnazjalnej

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

To Ci teściowa poradziła

my też taka mamy bo jak TŻ sie owinie pięć razy to ja goła zostaje

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:

To Ci teściowa poradziła

Cytat:

no tak juz mam. choc instynkt macierzynski z tego co pamietam to chyba raz sie we mnie obudził, na chwile (tydzien??) zazwyczaj do dziecka mi nie spieszno

Farbe kupilismy ta ciemniejsza i tak własnie kazałam jutro mezowi pomalowac tylko jedną sciane, ocenie jak wyszedł kolor i wtedy zdecyduje czy cała taka bedzie czy pozostałe sciany jakos inaczej

ogolnie naroznik mi sie podoba, a TZ twierdzi, ze cos wymysliłam z tym zielonym bo on nic nie widzi zreszta zaraz wrzuce fotke, tam tez nic nie widac.

a co do zaluzji to mam inne priorytety na ktore bede teraz musiał ciułac kase przez dłuuugi czas i nie widze sensu wydawac tyle kasy akurat na ten element wystroju domu po prostu mnie na nie nie stac i kupie sobie jakies inne

tak w ogole mam stan wkur... moj maz mnie tak zdenerwował, że z tamtego domu az wróciłam sama, a on tam zotał, az mi sie nie chce pisac o co chodzi

super

mnie też czasem jak TŻ wkurzy to by sie działo

dziś rano poszłam jeść do dużego pokoju bo wytrzymać nie umiałam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:46   #3880
martucha84
Zakorzenienie

atomufka buhahahahahahhahahahahaha bosko.. niezła.. a rodzicom hmm nie wiem jacy są twoi rodzice mój tata wołami by się do spa nie dał zabrać, może lepiej fajne przedstawienie w teatrze plus kolacja?

Gucia no tak nas też zaprosili sami byśmy tak szybko po porodzie nie poszli bo każda kobieta czuje się przecież inaczej

india coraz fajniej to wygląda

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-16 o 16:48
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:55   #3881
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
myśle by nie złożyć papierów na strażnika i chciałabym wiedziec jak kobiety mają sie w więziennictwie
wiesz juz chyba na ten temat kiedys pisałam areszt to moja miłosc ( u mnie nie ma zakładu) i zawsze marzyłam o tym by byc wychowawca, na straznika nie wiem czy bym sie zdecydowała. Opinia moich znajomych nie najlepsza, odradzaja ta prace, mowia , ze psycha siada i ogolnie zaden z nich nigdy mnue do niej nie namawial. u nas nie ma strazniczek, bo to areszt tylko dla facetów.
Jezeli uwazasz, ze sobie poradzisz i masz silna psychike to spróbuj lub pogadaj na ten temat z inna kobieta , ktora pracuje na takich stanowisku (ja kobiet nie znam)
Stary 2011-01-16, 17:01   #3882
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ty jesteś z okolic Poznania prawda? Może coś tu znajdziesz:

http://meteor.turystyka.pl/bonadeasp...an,poznan.html
http://meteor.turystyka.pl/szablewsk...lkopolska.html
http://meteor.turystyka.pl/ego-spa,debogora.html
http://meteor.turystyka.pl/noclegi,s...poznan,60.html
http://www.greenhotel.pl/index2.htm
http://www.spalarnia.com.pl/
http://www.samui-spa.pl/

A jak coś to zawsze możesz kupić mamie "karnet" do kosmetyczki, a tacie jakąś inną rzecz, która sprawiłaby mu przyjemność
o dzięki,niezła jesteś Tak ,jestem z Poznania samui spa znam ,mam nawet karnet zniżkowy

Cytat:

To Ci teściowa poradziła

Dzięki no teściowa cóż,no comment

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
atomufka buhahahahahahhahahahahaha bosko.. niezła.. a rodzicom hmm nie wiem jacy są twoi rodzice mój tata wołami by się do spa nie dał zabrać, może lepiej fajne przedstawienie w teatrze plus kolacja?

Gucia no tak nas też zaprosili sami byśmy tak szybko po porodzie nie poszli bo każda kobieta czuje się przecież inaczej

india coraz fajniej to wygląda
No mój tato na pewno do spa nie mama pewnie z chęcią.Pomyślę Właśnie o kolacji myślę ,w teatrze byli niedawno,ale właśnie nie wiem jak tata to zniósł muszę się siostr podpytać
Dzięki za wszystkie pomysły dziewczyny!

india wszystko nabiera kształtów My też będziemy mieć szary narożnik

Zaczęłam się pakować.Okazuje się,że moje buty wcale nie są takie ciężkie ,a Tż tak marudził ...

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-16 o 17:07
Stary 2011-01-16, 17:07   #3883
martucha84
Zakorzenienie

atomufka widzę Twój tata jak mój więc może zamiast teatru kino ;D jakiś fajny film komedia na rozluźnienie plus zaciszna knajpka.. kolacyjka
Stary 2011-01-16, 17:31   #3884
kliwia
Zakorzenienie

zdrzemnelam sie godzinke.
mala jeszcze chrapie, jesuuuu juz sie boje dzisiejszej nocy. Jutro Tz idzie do prcy a ja mam wrazenie ze nie bede w stanie nic zrobic wkolo siebie jutro.

atomufka hahha z tymi butami.

india nooo super. a co Ty sie denerwujesz zlosc pieknosci szkodzi.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-01-16 o 17:32
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 17:34   #3885
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

właśnie wróciłam do domku, ale sie objadałam....

Cytat:
ja też taka jestem może nie nadaję się na matkę?
Cytat:
Ja też kiedyś miałam instynkt, ale szybko sobie poszedł Ja np. kocham dzieci, kocham pracę z nimi. Ale mieć takiego małego kosmite, który ryczy nie wiem dlaczego to mnie przeraża hehe Poza tym jestem za wygodna, kocham sobie wieczorami leżeć i leniuchować a dzieci na to nie pozwalają. Poza tym bez dziecka jest mi wspaniale raz na ruski rok mnie najdzie by być w ciąży ale tylko w ciąży nic więcej hehe

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 17:41   #3886
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mala jeszcze chrapie, jesuuuu juz sie boje dzisiejszej nocy. Jutro Tz idzie do prcy a ja mam wrazenie ze nie bede w stanie nic zrobic wkolo siebie jutro.

Dasz radę!! wierzę w Ciebie!
a buty ,dziś przybyły dwie nowe pary balerinek,jedne za 2 euro ,drugie za 4 , nie mogłam przejść obok nich obojętnieten rodzaj obuwia Tż najbardziej nienawidzi

szafa

Stary 2011-01-16, 17:48   #3887
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka za tyle to żal by było nie wziąć ej... a jak sprawa z tym transportem?? Macie coś tańszego??

Stary 2011-01-16, 17:49   #3888
india83
Zakorzenienie

Cytat:

juz pomału mi przechodzi no cóz czasu nie da się cofnąc i muszę pogodzic sie ze stanem obecnym

Nie paniku za wczasy, dasz sobie rade

Cytat:
o dzięki,niezła jesteś Tak ,jestem z Poznania samui spa znam ,mam nawet karnet zniżkowy

Dzięki no teściowa cóż,no comment

No mój tato na pewno do spa nie mama pewnie z chęcią.Pomyślę Właśnie o kolacji myślę ,w teatrze byli niedawno,ale właśnie nie wiem jak tata to zniósł muszę się siostr podpytać
Dzięki za wszystkie pomysły dziewczyny!

india wszystko nabiera kształtów My też będziemy mieć szary narożnik

Zaczęłam się pakować.Okazuje się,że moje buty wcale nie są takie ciężkie ,a Tż tak marudził ...
oo tez szary hihi a co na to tesciowa??
a mnie irytuje mój tesc no nie moge normalnie
w K. napisze wiecej
a skoro buty nie sa takie ciezkie jeszcze kilka par nie zaszkodzi hihi

Cytat:
a buty ,dziś przybyły dwie nowe pary balerinek,jedne za 2 euro ,drugie za 4 , nie mogłam przejść obok nich obojętnieten rodzaj obuwia Tż najbardziej nienawidzi
mój podobnie, a coz poradzic, ze balerinki sa takie wygodne
Stary 2011-01-16, 17:51   #3889
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziś byłam z mężem na naszej działce, bo wszędzie takie podtopienia, że się bałam jak u nas sytuacja ale jestem miło zaskoczona. Po drodze na działka ludzie mieli normalnie stawy a u nas i na działkach w pobliżu sucho uffff

Mój w sumie nie ma nic do balerinek, ale za to za chiny nie podobają mu się gladiatorki na płaskim - zresztą... mi też nie

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-01-16 o 17:52
Stary 2011-01-16, 17:59   #3890
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz juz chyba na ten temat kiedys pisałam areszt to moja miłosc ( u mnie nie ma zakładu) i zawsze marzyłam o tym by byc wychowawca, na straznika nie wiem czy bym sie zdecydowała. Opinia moich znajomych nie najlepsza, odradzaja ta prace, mowia , ze psycha siada i ogolnie zaden z nich nigdy mnue do niej nie namawial. u nas nie ma strazniczek, bo to areszt tylko dla facetów.
Jezeli uwazasz, ze sobie poradzisz i masz silna psychike to spróbuj lub pogadaj na ten temat z inna kobieta , ktora pracuje na takich stanowisku (ja kobiet nie znam)

no własnie u mnie jest areszt dla kobiet

na wychowawce sie nie dostanę bo już słyszałam od koleżanki że jej koleżanki mama pracuje tam i dostała miejsce po niej cięzko ;(

szczerze mówiąc każdą pracę każdy odradza co w niej pracuje

ja też nie polecam pracy z ludźmi gdzie ma się kontakt jak ja w sklepie i drą na mnie wczoraj babcia z dziadkiem pow że w gazecie mnie opiszą że nie chce im telefonów zwrócić a telefony używane, folie oderwane, porysowane, pudełka podpisane w środku tadek a w drugim gosia (bo kupili se oby dwoje takie same i chcieli wiedzieć kogo czyje pudełko) na ładowarce korektorem napisane tadek

koleżanki mąż odradza prace w policji każdy coś znajdzie w swojej pracy negatywnego

kobiet strazniczek nie znam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:01   #3891
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie polecam pracy z ludźmi gdzie ma się kontakt jak ja w sklepie i drą na mnie wczoraj babcia z dziadkiem pow że w gazecie mnie opiszą że nie chce im telefonów zwrócić a telefony używane, folie oderwane, porysowane, pudełka podpisane w środku tadek a w drugim gosia (bo kupili se oby dwoje takie same i chcieli wiedzieć kogo czyje pudełko) na ładowarce korektorem napisane tadek
nieźle.

Stary 2011-01-16, 18:12   #3892
india83
Zakorzenienie

Cytat:

na wychowawce sie nie dostanę bo już słyszałam od koleżanki że jej koleżanki mama pracuje tam i dostała miejsce po niej cięzko ;(

koleżanki mąż odradza prace w policji każdy coś znajdzie w swojej pracy negatywnego

no niby tak jest, ale sama przyznasz, że jednak praca w areszcie to troszke inna specyfika pracy niz sklep. Wiesz ja Ci odradzac nie bede, bo sama jestem na te klimaty nakrecona, wiec umysł mam w tej kwestii przycmiony jak uważasz, że sobie poradzisz to złoz papiery a zycie samo reszte zweryfikuje. wiem, ze na wychowawce bez znajmomosci trudno i sama cierpie okrutnie z tego powodu.

a w handlu tez pracowałam wiec wiem jak bywa, ludzie potrafią być wredni i to w kazdych warunkach
Stary 2011-01-16, 18:22   #3893
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dasz radę na pewno jak coś to wiesz gdzie mnie szukać popłaczemy razem już niedługo Zu będzie miała swój rytm a ty dojdziesz to wszystko połapiesz i będziesz miała czas dla siebie
i pocieszę cię że jeszcze trochę a będziesz rozkoszować się sącząc lampkę winka oglądając dobry film wtulona w męża a Zuzanna będzie spała u siebie dla mnie takie wolny wieczór wydawał sie abstrakcją a teraz nie ma dnia by o 20 nie mieć spokojnego wieczoru czy też spotkania ze znajomymi u nas, a i nasze wyjścia są już też coraz częstsze

Cytat:
uwielbiam balerinki mój maż na szczęście nie widzi przeciwwskazań ale ja za to nienawidzę szpilek czy innych obcasów większych niż 3-4cm a mój mąż lubi

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-16 o 18:24
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:22   #3894
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

Całkowicie się zgadzam. Ja z jednej strony chciałabym już mieć jakiegoś małego szkraba,ale z drugiej strony w obecnej sytuacji nie ma mowy ,najpierw musimy się jakoś ustatkować a potem będziemy myśleć.Mam tak samo ,wiele moich koleżanek ma już 2 czasem nawet 3 dzieci ,ale wiele jesczze nie ma w ogóle,więc na szczęście nie jestem sama
U mnie tylko jedna przyjaciółka ma 3, pozostałe po 1 albo wcale.
A może zabierzecie rodziców na jakąś wypasioną kolację?

Mój TŻ za balerinkami też nie przepada, ale cóż - on w nich chodzić nie musi Też mam upatrzone jedne, może po nie jutro podjadę, całe 5 Euro

Cytat:

India - ja tam zielonego nie widzę, dla mnie on szary jest. Świetna kuchnia, lodówka wcale nie jest za duża. Masz już upatrzoną lampę?
Nie złość się, weekend jest czas relaksu!

Cytat:

ja skończyłam pedagogike resocjalizacyjną z wychowaniem fizycznym to mam uprawnienia by uczyć w-f w szkole podstawowej i gimnazjum

jakbym zrobiła teraz podyplomowe z w-f to jeszcze bym mogła w szkole ponadgimnazjalnej

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

my też taka mamy bo jak TŻ sie owinie pięć razy to ja goła zostaje

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------
super

mnie też czasem jak TŻ wkurzy to by sie działo

dziś rano poszłam jeść do dużego pokoju bo wytrzymać nie umiałam

To samo co do Indii - nie złość się

Chyba bym wolała uczyć w podstawówce.

Cytat:

A podali chociaż powód dla którego chcą te telefony zwrócić? Ludzie są po prostu bezczelni

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:25   #3895
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufka za tyle to żal by było nie wziąć ej... a jak sprawa z tym transportem?? Macie coś tańszego??
Nie znaleźliśmy ,paliwo zdrożało więc nie ma szans.Bierzemy wszystko na kilogramy,właśnie pakujemy,mamy dopiero 4 pudła zapakowane,ale widać,że już ubywa tych rzeczy ....Teraz chcemy wysłać część a resztę przed samym wylotem....

Cytat:
juz pomału mi przechodzi no cóz czasu nie da się cofnąc i muszę pogodzic sie ze stanem obecnym

Nie paniku za wczasy, dasz sobie rade

oo tez szary hihi a co na to tesciowa??
a mnie irytuje mój tesc no nie moge normalnie
w K. napisze wiecej
a skoro buty nie sa takie ciezkie jeszcze kilka par nie zaszkodzi hihi

mój podobnie, a coz poradzic, ze balerinki sa takie wygodne
Teściowa jeszcze nie wie że narożnik też będzie szary , a reszta mebli biała i brązowa chyba by sie kobita zamarudziła na śmierc
baleriniki są super wygodne ,śmigam zawsze całe lato i wiosnę

Cytat:
dziś byłam z mężem na naszej działce, bo wszędzie takie podtopienia, że się bałam jak u nas sytuacja ale jestem miło zaskoczona. Po drodze na działka ludzie mieli normalnie stawy a u nas i na działkach w pobliżu sucho uffff

Mój w sumie nie ma nic do balerinek, ale za to za chiny nie podobają mu się gladiatorki na płaskim - zresztą... mi też nie
To dobrze że Was nie zalało,jest szansa że w przyszłości też będziecie bezpieczni!

szafa

Stary 2011-01-16, 18:29   #3896
india83
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tylko jedna przyjaciółka ma 3, pozostałe po 1 albo wcale.
A może zabierzecie rodziców na jakąś wypasioną kolację?

Mój TŻ za balerinkami też nie przepada, ale cóż - on w nich chodzić nie musi Też mam upatrzone jedne, może po nie jutro podjadę, całe 5 Euro

India - ja tam zielonego nie widzę, dla mnie on szary jest. Świetna kuchnia, lodówka wcale nie jest za duża. Masz już upatrzoną lampę?
Nie złość się, weekend jest czas relaksu!

To samo co do Indii - nie złość się

Chyba bym wolała uczyć w podstawówce.

A podali chociaż powód dla którego chcą te telefony zwrócić? Ludzie są po prostu bezczelni
dziękuje ech moze mi sie juz zielono w oczach robi
lampy jeszcze nie wybrałam szuakam szukam i nic mi nie pasuje,a chciałabys cos zasugerowac? jestem otwarta na propozycje

śliwienka ja tez do gimnazjum bym się nie pchała, osobiscie wole prowadzic zajecia w podstawówce
Stary 2011-01-16, 18:33   #3897
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka aaa to już wysyłacie część Szkoda, ze nie wiedzieliście, że tak podrożeje to byście część wysłali przed Nowym Rokiem. Ale trudno Dlatego dziś pojechaliśmy sprawdzić jak mamy koleżanka zadzwoniła, że ich dookoła zalało i się czuje jak na wyspie.

Stary 2011-01-16, 18:36   #3898
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc laseczki
Ale mialam intensywny weekend... wczoraj najpierw robilismy te ramki pod fundament, a potem wieczor nas naszlo, zeby pojechac po nowa szafe (ciuchy nam sie nie mieszcza i jeszcze wieczor pojechalismy i od razu zmontowalismy, a dzisiaj rano bylismy w kosciolku i na malych zakupach a potem sprzatalam nasz pokoik... jeszcze mialam sie przepakowac do nowej szafy ale juz mi sie nie chcialo... zmeczylam sie... a jutro znowu do roboty ehhhh

W ogole to ide jutro do ginekologa... pierwszy raz odkad przeprowadzilam sie do meza... tzn jeszcze przez jakis pierwszy rok jezdzilam do bielska ale w koncu trzeba bylo przeciac pepowine... i w sumie juz chyba rok nie bylam bo nie moglam sie zmobilizowac ehhh ale w ogole mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku ze mna bo mam ostatnio niezle przeboje... wlasciwie to zaczely sie jak przestalam brac tabletki anty... raz mialam przerwe w okresie 30 dni a potem nastepny cykl 45 dni i znowu 32 np... i taka hustawka az jakies moze 4 miesiace temu nie mialam przez 2 miesiace... az test ciazowy zrobilam, ale nic nie wykazal, po czym znowu mialam normalny okres i teraz znow juz chyba ponad 2 miesiace nie mam okresu ;/ ehhh nie wiem co sie dzieje... mam nadzieje ze w ciazy nie jestem
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:43   #3899
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba a może jednak ciążą?? Ale idź, idź... coś trzeba z tym zrobić. Ja sama sie wybieram. od kiedy mi te mięśniaki wykrył to się tak wystraszyłam, ze jeszcze u niego nie byłam,a we wrześniu pół roku minęło i wtedy miałam być. Ale się cykam jak nie wiem co

Stary 2011-01-16, 18:44   #3900
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc laseczki
Ale mialam intensywny weekend... wczoraj najpierw robilismy te ramki pod fundament, a potem wieczor nas naszlo, zeby pojechac po nowa szafe (ciuchy nam sie nie mieszcza i jeszcze wieczor pojechalismy i od razu zmontowalismy, a dzisiaj rano bylismy w kosciolku i na malych zakupach a potem sprzatalam nasz pokoik... jeszcze mialam sie przepakowac do nowej szafy ale juz mi sie nie chcialo... zmeczylam sie... a jutro znowu do roboty ehhhh

W ogole to ide jutro do ginekologa... pierwszy raz odkad przeprowadzilam sie do meza... tzn jeszcze przez jakis pierwszy rok jezdzilam do bielska ale w koncu trzeba bylo przeciac pepowine... i w sumie juz chyba rok nie bylam bo nie moglam sie zmobilizowac ehhh ale w ogole mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku ze mna bo mam ostatnio niezle przeboje... wlasciwie to zaczely sie jak przestalam brac tabletki anty... raz mialam przerwe w okresie 30 dni a potem nastepny cykl 45 dni i znowu 32 np... i taka hustawka az jakies moze 4 miesiace temu nie mialam przez 2 miesiace... az test ciazowy zrobilam, ale nic nie wykazal, po czym znowu mialam normalny okres i teraz znow juz chyba ponad 2 miesiace nie mam okresu ;/ ehhh nie wiem co sie dzieje... mam nadzieje ze w ciazy nie jestem
Samba u mnie tez ostatnio takie przeboje, niecały miesiac temu test robiłam, niepotrzebnie bo dzien po tescie spozniona @ sie pojawiła, a tu wczoraj znowu @ tym razem jakies 10 dni za szybko - nie wiem skad takie zmiany, stres??

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości