|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
niesia dodała filmik o tej słynnej szmatce muślinowej
uroczo wygląda bez makijazu |
|
|
|
#1172 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
ślimak jest dobry.
no niestety one są tak złe że nawet nie potrafią źle grać pierwszy filmik mnie rozbawił, drugi trochę, przy trzecim stwierdziłam że są zbyt autoironiczne i przerysowane, zbyt duże ciśnienie na sławę i za dobre intro jak na tak wykreowane głuptasy. poza tym podpisywanie się imieniem i nazwiskiem i zbyt duża odwaga w stosunku do nieznajomych w warszawie. niestety, to widać że marna prowokacja. |
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
ona ze sto lat temu w którymś swoim dziele mówiła, ze wpisała litlle bo wszystkie wersje jakich chciała użyć z little były zajęte. więc tu nie jest kwestia jej uctwa bądź nieuctwa.
|
|
|
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
kurdę, dziewczyny, wylogowało mnie z yt (nie wiem dlaczego)i filmik mi się nie przesłał
pewnie będzie dopiero za jakies 4h...buuuuuu
|
|
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
ja już oglądam
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie nie przesłał się, więc nie ma czego oglądać jak na razie ;P
o, a jednak się przesłał jupiiiiii ![]() YOUTUBE WARIUJE !
Edytowane przez kiediska Czas edycji: 2011-01-16 o 20:25 |
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
Za udawanie znaku cudzysłowu palcami powinna być kara śmierci albo chociaż dożywocie.
|
|
|
|
#1183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ładnie wygląda...a dla ciebie szminy Maca sa BEZZAPACHOWE?? wow, dla mnie sa na maxa waniliowe czy jakos tam inaczej słodkie...hm, dziwne sa takie odmienne wrażenia
|
|
|
|
|
#1184 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
wiesz no, jak zacznę się w nie "wwąchiwać" to jasne, że jakiś tam mają zapach, wszystko ma swój zapach, nawet kremy, które podobno są bezzapachowe. Ale zapach tych szminek, zwłaszcza w porównaniu do innych, jest dla mnie najbardziej neutralny i jakoś nie czuję, że mam coś zapachowego pod nosem, if you know what i mean
|
||
|
|
|
#1185 |
|
Killing me softly
|
kiedisko, fajny filmik. Przez Ciebie jutro idę kupić szminkę
Nie powinnam może oglądać takich filmów, bo jestem maniaczką szminkową (i perfumową) i przy takiej tematyce mam zwykle ślinotok , to silniejsze ode mnie. (Podoba mi się moment od 3:30, kiedy kamerka potakuje na pytanie "wszystko jest ok?" )
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, jakoś zawsze skłaniałam się bardziej w stronę błyszczyków ![]() co do aparatu, to faktycznie "potakuje", w ogóle dość często zdarza mu się potakiwać, trzeba mu zmienić "statyw", hehe, albo najlepiej po prostu w jakiś porządny zainwestować
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no jak tak to tak. dla mnie mają szalenie charakterystyczny zapach, w dodatku intensywny, ale jako rzekłam, każdy inaczej odbiera zapachy![]() a blankety baaardzo lubie, używam namiętnie, niesłychanie kryjąca. szokująco wręcz. a najbardziej lubię z maca szminę FABBY- mało babek o niej mówi, ale jest przepiękna- róż jasny (ale nie żaden cielak, co robi z ciebie marzannę), ze złotą poświatą. nienawidziłam z kolei hue- cóz za porażkowy kolor! no. tyle w kwestii macowych szmin. przynajmniej for now
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Jestem bardzo opanowana, luzu też mi nie brakuje. Ale nie zmienia to faktu, że machanie palcami w geście cudzysłowu jest irytujące i charakterystyczne dla mniej sprawnych intelektualnie.
Czy kiediska ma tu jakiś immunitet? Już nie można krytycznie ocenić jej filmiku? kiediska: Polecam lekturę dla Ciebie: http://sjp.pwn.pl/slownik/2476642/kurde |
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiediska, chyba masz wroga, przypomnij sobie czy czasem nie zaszłaś komuś za skórę ostatnio może jakieś ukryte żale koleżanki z piaskownicy czy coś...
|
|
#1191 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nigdy nawet nie słyszałam o szmince Fabby, muszę koniecznie podpatrzeć faktycznie Blankety jest mocno kryjąca, ale mi jakoś odpowiada ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1192 | ||
|
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem żadnym wrogiem kiediski. Uważam, że jest śliczną dziewczyną i do tego mówi z sensem. Dlatego tym bardziej się wkurzyłam, gdy zobaczyłem ten nieszczęsny cudzysłów, o słabej polszczyźnie nie wspominając. Moje uwagi piszę tutaj z nadzieją, że kiediska weźmie je sobie do serca, nie wiem czemu tak źle je przyjmujecie. Przecież same pozwalacie sobie na bardzo ostrą krytykę wobec innych dziewczyn. Mam wrażenie, że stosujecie podwójne standardy.
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ( ups..) , a patrz na to -> http://sjp.pwn.pl/szukaj/cholera
![]() albo to--> http://sjp.pwn.pl/szukaj/kurna
|
#1195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Filmik uważam za udany. I bardzo dobrze, że nagrałaś krótszą wersje :P
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że zostałam źle zrozumiana. Przecież tekst był ironicznym nawiązaniem do tekstu Kazika. Nie sądzisz chyba, że widzę Cię na szubienicy. Jeśli moja wypowiedź została odczytana jako agresywna, to przepraszam. W ramach zgody przesyłam rzeczoną piosenkę:
http://www.youtube.com/watch?v=i3wxcJ_hxUg Polecam szczególnie przysłuchać się od 4:13
|
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
Kiediska, mów no zaraz co masz na paznokciach
![]() edit: i na ustach ;p
"Kocham kiedy obsypujesz mnie pocałunkami, Nie do opisania jest uczucie między nami." Edytowane przez justkax3 Czas edycji: 2011-01-16 o 21:39 |
|
|
|
#1199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- już mówię ![]() na paznokciach mam lakier Rimmel Wear Maxx, nr 306 Velvet Rose (wybrany nota bene dziś rano przez moją 3letnią bratanicę - "bo kolor jest taaaaki fajny" a na ustach mam to lip duo z Inglota, o którym mówię w filmiku
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki bardzo za info
. Może bratanica też kiedyś będzie prowadziła kanał na YT ;p. Kiedy będzie kolejny filmik?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

pewnie będzie dopiero za jakies 4h...buuuuuu

Nie powinnam może oglądać takich filmów, bo jestem maniaczką szminkową (i perfumową) i przy takiej tematyce mam zwykle ślinotok
, to silniejsze ode mnie.