|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
sorina
aleś zakupy zrobiła maja jeszcze bony ??ja sie zastanawiam nad nowa bransoletką ze standardowym zapięciem jeno bo na tyle mi kasy starczy
|
#1232 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
![]() ale mną się nie sugeruj ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Powodzenia |
||
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była ta fajna dziewczyna na stoisku i poznała mnie nawet pamiętała co ostatnio chciałam i wyszukała mi cudowną różową wstęgę która pasowała wielkością do reszty i była w środku taka jak chciałam ![]() no i dwa koraliki gratis dostałam ![]() ale opłąca ci się to ze standardowym? może poczekaj lepiej i za miesiąc będziesz miała z jakimś ślicznym zapięciem |
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może by ci pasowało ?
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o pomieszczenia, to się tylko wkurzam A nie lubię wykonywać syzyfowych pracy ![]() Matko, dlaczego u mnie nikt nie otworzył Trollbeads ![]() Też chcę w nich grzebać, wybrzydzać, mieszać, wybierać a nie mogę
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
ja też straaaasznie chciałabym w Łodzi Trollbeads! jak na razie mam tylko pandorę ale nic a nic mnie to nie satysfakcjonuje :/
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-16 o 23:25 |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja bym nie kupiła Trollbeads jakbym nie mogła sama wybrać bo one całkiem inaczej wyglądają na zdjęciach i jeszcze ta wielkość. Ja bym nie mogła mieć jakiś odstających albo za wąskich
Dlatego sama wybieram i jeszcze jak jechałam to zabrałam wszystkie co miałam żeby do nich dopasować
|
|
|
|
#1239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mirell Anno zapraszam do Wawy
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
a skąd to serducho?
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chyba umarła, jak by mi przyszły jakieś za nierówne koraliki ![]() Jak oglądam na zagranicznych stronach zdjęcia, to czasami mają jedni takie np. mały i chudy a obok duży i gruby, to mnie aż wzdryga, skręca, masakra ![]() To już chyba pod nerwicę natręctw się nadaje ![]() Dlatego mam też wszystkie murano dobrane do siebie wielkością maksymalnie (chyba jutro ułożę je Wam i pokażę), wagowo daję 0,2 grama przedziału (2,05-2,25) i nie ma opcji żeby były inne ![]() Z Pandorą to samo miałam, musiały być identyczne ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- A co, biżuterię, w szafie i biurku Ci ułożyć? ![]() Ty za to pomóż mi pozamiatać, nie mam siły na to
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
sajf oj tak powinnam je dostać
kto chce mi sprezentować ?Widziałam na żywo te nowe bransoletki i naszyjniki z yes bardzo fajne i delikatne |
|
|
|
#1243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
oj, dziewczyny, nie dość, że nie podoba mi się to, że w łodzi nie ma Trollbeads i wy jeszcze tak cały czas mówicie to już w ogóle mnie cholera bierze
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell to ty miałaś dużo szczęścia bo ja w tym sklepie ledwo co dobrałam rozmiar, masakra z tym jest. I waga u mnie to jest różna bo większość jest ok 1,80 a nieieski kwiat ma 2,38 a wygląda jak inne
więc ja tam w tą wagę nie wierze. Te wąskie są przeważnie dużo dłuższe wiec wagę mają jak inne.Zobacz na zdjęciu ten jasnoniebieski galon jest taki sam jak niebieski kwiat a pierwszy ma wagę 1,81 a drugi 2,38
|
|
|
|
#1246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a potem pójdziemy na koraliki ![]() Mam już wstepną idee do moich Trolli |
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelina zbieraj większą gotówkę i jedź na zakupy do Warszawy
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Linden to jakie chcesz te Trolle ? Wiecie co najgorzej to chyba jest z tymi piórami bo one często są rozlane A te z kwiatami wszystkie im super wychodzą |
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy te koraliki można jeszcze kupić? ja bym bardzo chciała dwa z nich
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Anno ale Ty masz śliczny koralik lazurowe pęcherzyki
|
|
|
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pojdziemy do WP i będziemy grzebać w koralikach panie w są tam przemiłeNo właśnie ja chcę takie niekwiatowe Na początek starter: zapiecie drzewo trolla (ewentualnie koronkowe lub frei jeszcze dumam), Duszek <Igrupa> i Dziki Kot, mam też bon na 400=1 wiec chciałabym: Labradoryt i Nieskończonośc (tu muszę jeszcze cos dobrać do 400, ale nie wiem co?? )albo Skrzydła anioła ![]() wtedy wzięłabym CHYBA ?? Koralowe pastele oczywiście jeśli Kot będzie miał sporo niebieskiego..![]() fajnie razem wyglądają na symulatorze, zobaczymy jak bedzie w realu ![]() po namyśle Duszek + Kot muranoza 400 Skrzydła anioła + Labradoryt jako bonus Szczęśliwy supełek ![]() Koncepcja pewnie jeszcze ulegnie zmianie... Edytowane przez LindenRathan Czas edycji: 2011-01-17 o 00:34 |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy kupujesz ?
ciekawa jestem jak to będzie wyglądać z tym zapięciem drzewo trolla BTW dodałam moje koraliki do wątku ze zdjęciami
|
|
|
|
#1252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbiam oglądać te galerięW przyszły weekend cały tydzień będe zarobiona po uszy ![]() To ma być imieninowy prezent od TŻ ,bo ważny jest do 31 ![]() BTW Sorina! piękne foty, koraliki świetnie sie prezentuja także w poziomie
Edytowane przez LindenRathan Czas edycji: 2011-01-17 o 01:24 |
|
|
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
środę mam całą wolną.Cytat:
.Moje dwa murano Pandory różnią się trochę wielkością.Nie lubię też,jak koraliki są za bardzo symetrycznie ułożone(to znaczy w mojej bransoletce,u kogoś mi to nie przeszkadza oczywiście )
|
||
|
|
|
#1254 |
|
Rozeznanie
|
![]() Popsuła mi się prostownica... |
|
|
|
#1255 | ||||
|
PIP.
|
nadrobilam
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez tak robie ![]() ale moj to jakos wyjatkowo spostrzegawczy jest ![]() zwykle zauwaza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1256 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś ją trzeba zdjąć - nie będę siedzieć w pracy w czapce, szczególnie że czapek nei akceptuję i od tego mam kaptury - musiałabym siedzieć w pracy z kurtką i założonym kapturem ;(.
A w gwarancji napisali: naprawa do 14 dni ROBOCZYCH
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Ma któraś z Was te klipsy? myślę o nich, ale któraś chyba pisała, że widziała na żywo i nie opłaca się, bo ta złota kropka nie jest widoczna? czy sobie to wymyśliłam?
Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2011-01-17 o 09:12 |
|
|
|
#1258 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym chciała, ma go moja ciocia. Ale ktoś tak pisał, że go nie widać
Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2011-01-17 o 09:10 |
|
|
|
#1259 |
|
PIP.
|
ladny ten klips
|
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
Tak czytam , jak łączycie wielkością te zawieszki, a nie zdażyło się wam połączyć mniejszej z większą ?
np http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,4387 http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3778 a jeśli już się tak zestawi to błąd? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

aleś zakupy zrobiła
maja jeszcze bony ??
ze standardowym zapięciem jeno bo na tyle mi kasy starczy 

Bo tak rzadko tu jestem ostatnio 

w dbaniu o biżu. Ja ogólnie jestem okropnie pedantyczna jeśli chodzi o czystość w domu (łazienka i kuchnia to moje koniki 

więc ja tam w tą wagę nie wierze. Te wąskie są przeważnie dużo dłuższe wiec wagę mają jak inne.

ja tez tak robie