|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
buahhot i marthaaa zdrowiejcie, jak najszybciej!
![]() Dziewczyny wszystkie dziś ćwiczenia zaliczyłam. Nawet 5 z hotelarstwa i z historii architektury i sztuki dostałam. Z tego ostatniego to mam nadzieje, że będę zwolniona z egzaminu, ale nie wiem, bo różne opinie chodzą.
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz mam o polowe mniej zelu, mysle ze jakos w czwartek calkowicie ich sie pozbedne, jak je wymocze, narazie wcieram w skorki oliwke i mam nadzieje, ze nie bede zalowac decyzji ![]() umylam znowu tym szamponem brzozowym, no cudny jesst moje wlosy kochaja takie szampony ![]() zrobie jej kurczaka po chinsku na obiad ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- dziewczyny mozecie polecic, jakis preparat do rozczesywania wlosow bez splukiwania? chyba, ze macie jakis super hit do splukiwania to nie pogardze ![]() jakos kasy mi sie nazbieralo w portfelu, to czas ja wydac ![]() lece spac, dobrej nocy
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-16 o 22:14 |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
hej dzieewczynki dzisiaj mam jakiegos dola......chcialabym jzu wiosne i pojsc do pracy i wogole i wogole.....
![]() buahhot marthaaa zdrowka mysle co jutro na obiad hm... i zaraz ide spacjadlam na kolacje chleb ze smalcem i kiszonym ogorkiem ojej przesadzilam chyba ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- a tak wogole to wstawilam zdjecie do albumu
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozbawiła mnie jedna dziewczyna z portalu z ciuchami - jest też niska bo też ma 164 cm, tak jakby skala wzrostowa od tego się zaczynała ![]() blondyneczko ślicznie wyszłaś Ja zaraz mykam ćwiczyć, szybki prysznic, podstawy a na włosy olejek i spać
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Takie ćwiczenia na uda, pośladki, wzięte z ABS 8 min buns
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Dobrej nocy
|
|
#3339 |
|
zawsze mam racje
|
caate: co to za brzozowy szampon? z farmony może?
Ja po raz pierwszy od dawna (nie licząc jedwabiu) mam coś bez spłukiwania Taką dwufazową odżywkę w sprayu isana. Napchana jest niestety silikonami, ale jak ja zwykle upinam włosy na wiele godzin to potem łatwiej je doprowadzam do porządku dzięki tej odżywce, nie są takie połamane i splątane.Mnie też tak dziadek dawał z okazji dnia dziadka Prezent mam do kupienia, jeden bo niestety została mi tylko jedna babcia Wolę kupić coś co zostanie. Chyba kupię książkę (no i do tego coś słodkiego) W tamtym roku książka się babci podobała A sama to sobie nie kupi, bo przecież do empiku nie chodzi, a nawet nie wie, że istnieje ![]() Gorzej mam z prezentami dla mojego taty, bo zainteresowań żadnych, ani nie czyta ani nic. A pianki do golenia itp to ja nie uznaje za prezent A jak zapytam, to powie, że dla niego się liczy tylko pamięć
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-17 o 00:38 |
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
caate i E.J. dziękuje.
![]() _blondyneczka_ piękne zdjęcie. ![]() Ja idę spać w końcu, dobranoc.
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wczoraj Wam źle powiedziałam - ten szampon jest z pokrzywą i mydlnicą lekarską ![]() Już umyłam włoski i to 4 razy po tym olejku ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Aha! zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj kupiłam sobie zamiast merza na razie bellise do włosów, skóry i paznokci merza kupię z następnej wypłaty dopiero.
|
|
#3343 |
|
zawsze mam racje
|
Ciężka pobudkę dzisiaj miałam
Ale jak się człowiek o 3 prawie kładzie to się to tak kończy A wcześniej nie chciało mi się spać.
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu na mnie np. mgła czasami tak działa, że nie mogę spać, albo jak jest pełnia to to samo mam
![]() Stosowała któraś maseczkę z oleju rycynowego na włosy? Ja chyba zacznę, może to coś mi pomoże na porost włosów
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !!
Od dziś mam ferie I jako, że nikt nie ma ferii tutaj oprócz mojej klasy to mam zamiar porządnie o siebie zadbać, tak za wszystkie czasy i oczywiście nadrobić Wizaż, bo już trochę mnie tu nie było... Dziś wstałam sobie po 11, już się wykąpałam, umyłam włosy, zjadłam śniadanko, jak miło tak wszystko na spokojnie na luzie robić... W ogóle dziś mam księdza, źle mi się robi na samą myśl tego...![]() Także zasiadam z kawusią i nadrabiam Was - a mam tego spooooro
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra witaj
![]() Ja mykam do pracy, będę późnym wieczorem, miłego dnia Laseczki
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
caate - Oj, tak zabiegana niestety, po wolnym znów to samo, bo bardzo krótki semestr mamy w tym roku i każdy chce oceny, wszyscy naraz i tak to wychodzi
![]() Kitka , caate - czy ja wiem, czy optymistka, Tż zawsze mi mówi, żebym tak się wszystkim nie przejmowała i nie pisała czarnych scenariuszy Ale ja w sumie zauważyłam, że mam tak, że jeśli chodzi o mnie i moje życie, moje sprawy to zamartwiam się wszystkim, przewiduję najgorsze itd., ale jeśli chodzi o innych to uwielbiam podnosić ich na duchu, pocieszać, pokazywać świat w optymistycznych kolorach, kiedyś moi znajomi okrzyknęli mnie idealnym psychoanalitykiem ![]() I dziękuję Kitko za stwierdzenie, że jestem dojrzała jak na swój wiek Kitka - rozumiem Cię bardzo dobrze, ja też jak jestem ambitna w jakiejś dziedzinie a mi to nie wyjdzie to potem przeżywam to okropnie i się zamartwiam i doły też łapię...marthaa - dziękuję bardzo za odp. tillavanilla - oj, no to Wam się porobiło z tym Sylwestrem.. A co do tej sytuacji w Anglii - w sumie masz i rację, tam tak naprawdę państwo utrzymuje dzieci, i to chyba dla niektórych jest po prostu sposób na życie....![]() _blondyneczka_, angelinmyheart - głosy na dzieciaczki oddane ![]() angelinmyheart - ojj tak, Alba jest cudowna... ![]() loluska - mi też zawsze mama i babcia powtarzają, żeby nie myć głowy, bo można się jeszcze bardziej przeziębić, bo organizm jest wtedy bardzo osłabiony i wystarczy przejść z mokrą głową po mieszkaniu i już można pogorszyć ![]() Czekoladowa1 - cieszę się, że mogę sprawić innym uśmiech na twarzy Ale na dłonie, stopy, usta, łokcie, kolana i punktowo na ranki jest cudowny! _blondyneczka_ - super, że tak się udało z Tż'em!! ![]() Donka94 - ja też właśnie jestem baaardzo zadowolona z tego podkładu, świetny jest i to za takie śmieszne pieniądze ! !!A właśnie Kochane, nie wiem czy słyszałyście o takich grupowych zakupach przez internet, to przyszło do nas zza granicy i teraz pełno takich stron jest : wejdźcie na www.groupon.pl ,www.gruper.pl albo www.znizkomania.pl. Super sprawa!! Chodzi w tym o to, że firmy, które mogą w taki sposób działać, sprzedają swoje usługi w zniżkach nawet do 70 procent! I każda oferta, trwa przez 24h a później jest następna itd. i przez te 24h każdy, kto chce może sobie wykupić taką ofertę, nie ma licytacji itd. tylko trzeba zapłacić od razu, ale wykorzystać można np. w parę miesięcy od kupienia I tak np. dziś na Grouponie jest oferta : 89zł za bon, zamiast 210 zł za 1 z 5 rytuałów relaksacyjno-pielęgnacyjnych w Miu Spa(wrocław), ostatnio było, tylko nie patrzyłam (Ja nadrobię resztę później, bo jest tak piękna pogoda, że aż się przejdę tutaj nad rzekę koło mnie, tylko muszę się ogarnąć trochę, bo jeszcze z mokrymi włosami siedzę i bez makijażu i w ogóle Później muszę wrócić, obiad ugotować i czekać na księdza z siostrą i babcią, bo mama dzisiaj jakieś szkolenia ma i najprawdopodobniej jej nie będzie.Buziaki Kochane, do zobaczenia później !
|
|
#3348 |
|
zawsze mam racje
|
e.j. Po prostu wstałam wczoraj o 12 to nic dziwnego, że o np 23 nie byłam jeszcze senna
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
Hej Piękne
Ogólnie pierwszy raz od bardzo dawna umyłam wczoraj włosy wieczorem i wysuszyłam...A dziś rano wstałam, aby wyprostować grzywkę i muszę przyznać, że wyglądają fajnie, także na zdrowie mi wyjdzie, jak tak będę robić ,a nie myć głowę rano Dziś mam zamiar się pospamować. A w szkole jak to w szkole... Sprawdzianu żadnego jednak nie było, nauczyciele wystawiają oceny Na razie szału nie ma, ale myślę, że drugie półrocze będzie lepsze przynajmniej z 3-4 przedmiotów i oby nie było gorsze z pozostałych, więc na średnią 4.5 chociaż wyjdę, a to mi do szczęścia wystarczy Ogólnie cieszę się, że już koniec pierwszego semestru, a od 1 lutego ferie. Teraz to już zleci szybko, bo drugi semestr zawsze leci, zwłaszcza, że jest wiosna A funduszy również brak...
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrr... 1 dzień ferii u mnie jest a ja już chora Dzisiaj rano nie było u mnie internetu...
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzis juz nie mam temperatury
w sb ok 16.00 mialam 39.7st goraczki ![]() jutro ide na jeden egzamin, ogolnie sie nie ucze, troche poczytam notatki, to jest test abc wiec chyba dam rade
|
|
|
|
#3352 |
|
BAN stały
|
Hej, trochę mnie nie bylo
![]() Gratuluję Wam pozdawanych egzaminów Chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Kupilam dzisiaj mgiełkę i serum do prostowania z Mariona, zobaczymy jak sie będzie spisywać
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dołączę do pytania, bardziej zależałoby mi na takim bez spłukiwania.
|
|
|
#3354 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, ja wczoraj olejowałam włoski i dziś znowu są piękne
byłam dziś też na zakupach, kupiłam mydło pod prysznic z ziaji pomarańczowe, szminkę z rimela nude pink, i czerwoną dłuższa bokserkę :P dziś na wieczorne spa zaliczę tylko podstawe bo dosałam @ i nie mam ochoty na więcej .. Blondyneczka ślicznie wyglądasz jesteś piękna ![]() buahhot i marthaa życzę zdrówka alessandra fajnie że jestes już
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Przepraszam, ale nie dałam rady Was nadrobić Może później się postaram. Zaraz idę nałożyć olej lniany na włosy. Cały czas przeglądam blogi włosowe. To jeden z moich ulubionych:http://www.anwena.blogspot.com/ Dziewczyna jest wizażanką. Ma cuudne włosy.
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Już na całe szczeście weekend minął. Jak dla mnie był bardzo intensywny. W sobote miałam dwa zaliczenia, a wieczorem impreza. W niedziele znowu miałam uczelnie i ciężko było tam wytrzymać mi. Warto było, bo świetnie się z Tz'tem wybawiłam i wyluzowałam troszeczkę a było mi to bardzo potrzebne ![]() Od rana Was nadrabiam i miałam pozaznaczane co chce zacytować, a tu mi komputer się wyłączył ![]() Ja zbyt długo nie mogę siedzieć w domu. Jak już za długo z Tż'tem siedzimy w domku to oboje chcemy gdzieś wyjść. Oboje już się lata nie możemy doczekać jak to w domku będzie się spędzało bardzo mało czasu. Co do zdrady o której pisałyście - to ja też nie potrafiłabym żyć z kimś po zdradzie. Nawet jak się kogoś kocha i ta druga osoba odwzejemnia uczucie to po zdradzie ciężko jest być szczęśliwym ... Buahhot - szybkiego powrotu do zdrowia życzę ![]() Loluska - ciesze się, że tak dobrze się bawiłaś ![]() E.J. - gratuluje piąteczki z anielskiego ![]() Angeliinmyheart - gratuluję wszystkich zaliczeń i zazdroszczę, że masz już wszystko z głowy. Ja dzisiaj od samego rana wziełam się za sprzątanie i za pranie. Przed chwilą zjadłam obiadek i czekam aż mi się ułoży żeby poćwiczyć. Strasznie mi się nie chcę bo się rozleniwiłam, ale niestety brzuszek mi urósł i muszę coś z tym zrobić do lata Potem będzie spamowanko ![]() Miłego popołudnia
|
|
|
|
#3357 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Marion:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=22983&next=1 Gliss Kur: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kt=9442&next=1 |
|
|
|
|
#3358 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ramoncia i jak ta pomadka z rimmela?
dzieki Tobie przypomnialo mi sie ze obiecywalam zdjecia tej szminki Gosha Darling, tak wiec wklejam zdj w swietle sztucznym, ale ladny kolorek
|
|
|
|
#3359 |
|
Raczkowanie
|
Ja też lubię gliss kur bez spłukiwania tę odżywkę płynny jedwab, w dodatku jest bardzo wydajna
|
#3360 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

Nawet 5 z hotelarstwa i z historii architektury i sztuki dostałam.

ojej przesadzilam chyba 

Wolę kupić coś co zostanie. Chyba kupię książkę (no i do tego coś słodkiego) W tamtym roku książka się babci podobała
A sama to sobie nie kupi, bo przecież do empiku nie chodzi, a nawet nie wie, że istnieje 

Ale na dłonie, stopy, usta, łokcie, kolana i punktowo na ranki jest cudowny!
w sb ok 16.00 mialam 39.7st goraczki