Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-17, 07:56   #1951
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Dzień dobry mamuśki

Jestem totalnie niewyspana. Już dawno nie miałam takiej nocy do d... Polożyłam się o 22, o 24 jeszcze nie spałam, a potem budziłam się chyba częściej niż co godzinę. TŻ też się rzucał na wyrku i chrapał co chwilę. Jak nie urok to.... chrapanie mojego TŻ
Na szczęście nie mam dzisiaj zbyt wielu spraw na głowie, więc może się uda w ciągu dnia odespać.

Miłego dnia mamuśki
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:12   #1952
amarcia
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Dzień dobry Paniom, dzieciaczkom i, co mniej prawdopodobne ale nigdy nic nie wiadomo, tż-om...
Nie wyspałam się... Uch... I dodatkowo jedno auto odmówiło posłuszeństwa, więc wylądowałam w pracy już o 7.00, a mąż pojechał dalej. Oczywiście położyłam się, bo kanapę to ja tu mam odpowiednią ale gdzieeeeee tam...
Idę zgrzeszyć kawą!
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:26   #1953
anula_81
Zakorzenienie

hej!
widze, z etaka noc..ja tez nietomna, a juz w pracy... dzis do lekarza(niestety rodzinnego, ginekolog nie przyjmuje).

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:39   #1954
amarcia
Wtajemniczenie

Kupiłam muesli sante - z tej firmy jeszcze nie miałam, i musze powiedzieć, ze bardzo pi podpasowało Nie wiem czemu ma aż tyle kalorii! Chyba przez owoce, bo tropikalne jest , ale tłumaczę sobie, ze przekłada się to na energię hehehe i nawet nieźle blonnika. Macie jakies ulubione muesli?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej!
widze, z etaka noc..ja tez nietomna, a juz w pracy... dzis do lekarza(niestety rodzinnego, ginekolog nie przyjmuje).
Oj - a coś się dzieje, że do lekarza się wybierasz?
Stary 2011-01-17, 08:46   #1955
MoniaK
Zakorzenienie

Witam mamuśki
Ja również miałam weekend rodzinno-spotkaniowo-leniuchowy Dostałam książkę o ciąży i dziecku, więc zabieram się za edukację
Kurczę, też się dzisiaj w nocy o 5 obudziłam i długo nie mogłam usną. Jakaś dziwna ta noc

amarcia, bardzo lubię musli Sante masz te sypkie czy w takich hmm kawałkach (zapomniałam jak to się fachowo nazywa )
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:59   #1956
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Czy Wy nawet w niedziele nie oszczędzicie nikogo??? Jak można tyle produkować??
Ja spędziłam niedziele z mężem na różnych miglach i figlach i spaliśmy po obiedzie i na wycieczce byliśmy. Już bym chciała wiosne Ale wtedy mamusiom kwietniowym zostanie raptem tydzień, dwa do porodu matko ale zleci!!!!
Moria jak bedziesz miała czas uzupełnij mniej wiecej liste na 1 stronie chociaż te niezbędne rzeczy na sam początek

Też tak czasem macie ze mniej czujecie dzidzie? Albo wydaje sie Wam ze brzuch zmalał? U mnie sie jakies dziwne rzeczy dzieją... W tyg młody szalał a na weekendzie zero! nemo!

no własnie ja też czasami tak mam że mniej czuje i oczywiscie zaczynam panikowac, ale zazwyczaj moja dzidzia mnie uspakaja jak ją o to łądnie poprosze i posmyram i powiem zeby dała mamie kopniaka jak nie mi to tżetowi zawsze odpowiada. ale wydaje mi sie ze jaks ie dzidzia odwraca tak ze ma nózki i rączki w strosze naszego kręgosłupa (chybas sie takj odwraca??) to wtedy jej tak nie czuć bo kopie nas w inna strone tak mi sie wydaje

ja noc miałam ytragiczną! wieczorem sie tak po,żarłam z tżetem że ryczałam do 1 a on wyemigrował do innego pokoju, oczywiście poszło o totalną gtłupotę... ale pewnie kilka dni mam z głowy smutno...
a teraz lkończe pić kawkę i biegne na morfologię i mocz.. potem gin i sprawy na mieście.

Ewesko gdzie jesteś??? jakoś dziwnie bez Ciebie a zawsze juz cos naprodukowane było
Stary 2011-01-17, 09:11   #1957
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
no własnie ja też czasami tak mam że mniej czuje i oczywiscie zaczynam panikowac, ale zazwyczaj moja dzidzia mnie uspakaja jak ją o to łądnie poprosze i posmyram i powiem zeby dała mamie kopniaka jak nie mi to tżetowi zawsze odpowiada. ale wydaje mi sie ze jaks ie dzidzia odwraca tak ze ma nózki i rączki w strosze naszego kręgosłupa (chybas sie takj odwraca??) to wtedy jej tak nie czuć bo kopie nas w inna strone tak mi sie wydaje

ja noc miałam ytragiczną! wieczorem sie tak po,żarłam z tżetem że ryczałam do 1 a on wyemigrował do innego pokoju, oczywiście poszło o totalną gtłupotę... ale pewnie kilka dni mam z głowy smutno...
a teraz lkończe pić kawkę i biegne na morfologię i mocz.. potem gin i sprawy na mieście.

Ewesko gdzie jesteś??? jakoś dziwnie bez Ciebie a zawsze juz cos naprodukowane było
Właśnie podobnie sobie to tłumaczyłam dzięki!

Co Wy takie tragiczne noce miałyście? Ja w tamtym tyg 4 noce nie spałam ale dziś było już nieźle

AHA, sutki naciągacie, miętosicie albo masujecie?

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:14   #1958
amarcia
Wtajemniczenie

MoniaK chiba w kawałeczkach, bo takie granuleczki jakby się robią, muszę poszukać też innych smaków...

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Aliczka88 że my??? A to my mamy naciągać, miętosić lub masować?
Stary 2011-01-17, 09:15   #1959
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
TŻ się nie przejmuj Faceci tak mają.
A na morfologię to trzeba ( chyba ) całkiem na czczo, nie po kawce
No chyba, że się nie znam
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:18   #1960
amarcia
Wtajemniczenie

Grazin moje malutkie też bardzo podatne na zaczepki, zwłaszcza mojej starszej córki. Jak Wiki gada i głaska mi brzuszek, to zaraz jest odzew coś mi się wydaje, że to niezdrowy objaw typu: to moja mamusia! i będzie bój

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Ja też zawsze na czczo zupełnie chodzę, ewentualnie trochę wody mineralnej i ciągnę ze sobą kanapkę, którą pożeram w aucie wracając
Stary 2011-01-17, 09:20   #1961
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość

Wszystkie koleżanki co rodziły pierwszy raz i nawet ginekolog mi zwrócił uwagę żebym po kąpieli oliwką masowała i naciągała sutki przez to ponoć po porodzie nie bede kwiczeć i piszczeć jak dzidzia będzie ssała. Bo nie każda mama ma taki dar do karmienia ze przystawi dziecko do piersi i już. I powiem Wam ze juz z miesiąc tak robie i jest różnica, na początku nie mogłam dotknąć a jak naciągłam to myślałam ze sie posikam a teraz, pach ciach i już

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:20   #1962
zosiaaa
Zadomowienie

Witam wszystkie mamy, Te nowe też

Siedzę dzisiaj od rana i czytam, miałam zaległości od 58 strony, wczoraj wpadłam na chwilkę nawet dwoch stron nie zdążyłam przeczytać i musiałam uciekać. Obiecałam sobie weekend bez internetu. Prawie sie udał, ale za to dzisiaj mam zaległości .

Śliczne macie te ciuszki, ja po 20 wybieram sie na zakupy i mam nadzieję że zaszaleje.

Zachęciłyście mnie tymi pomiarami, muszę poszukać centymetra i go w końcu użyć( w ciąży jeszcze się nie mierzyłam, obym szoku nie przeżyła)

No i musze pochwalic się też swoim brzuszkiem ale najpierw trzeba aparat uruchomic, jak znajde jakieś akumulatorki w domu to jeszcze dzisiaj się obcykam i postaram się coś wrzucić

A teraz idę na śniadanko od rana siędze i czytam i jestem juz taka głodna że konia z kopytami bym zjadła

amarcia musli sante spróbowałam takie z orzechami na początku ciąży - jak jeszcze nie wiedziałam że jestem i to była pierwsza rzecz po której mnie tak zmuliło że do dzisiajszego dnia mam uraz do tego musli

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:25   #1963
amarcia
Wtajemniczenie

zosiaaa hahaha właśnie słyszałam, że orzechy czesto wywoływały mdłości. U mnie 2 ciąże i nie zemdliło (chwała niech najwyższemu będzie!) ani razu
Stary 2011-01-17, 09:38   #1964
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:

Oj - a coś się dzieje, że do lekarza się wybierasz?
a nic, rutynowa kontorla, u nas sie chodzi nie do ginekologa tylko do zwyklego lekarza albo poloznej, neistety, taki kraj posluchamy serduszka, zbadamy siuski, krew i do domu

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:39   #1965
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

Witam wszystkie mamusie majowo-czerwcowe
Tak Was podczytuję od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć-mam nadzieję że znajdzie się tu jeszcze jedno małe miejsce (a właściwie dwa)
Termin porodu wyznaczony na 6 maja 2011
Dopiero w czwartek dowiedziałam się że będę miała syna...mój mąż jest wniebowzięty ja zresztą też

Ciąża jest zagrożona także mam mnóstwo czasu na to by zaglądać tu bardzo często

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:44   #1966
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
a nic, rutynowa kontorla, u nas sie chodzi nie do ginekologa tylko do zwyklego lekarza albo poloznej, neistety, taki kraj posluchamy serduszka, zbadamy siuski, krew i do domu
Achaaaaaa... To dobrze Coś mi się kojarzy, ze jest dziś parę wizyt

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
Tak Was podczytuję od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć-mam nadzieję że znajdzie się tu jeszcze jedno małe miejsce (a właściwie dwa)
Dopiero w czwartek dowiedziałam się że będę miała syna...mój mąż jest wniebowzięty ja zresztą też

Witamy rozgość się i nabijaj pościki razem z nami
Jesteś z terminem praktycznie miesiąc przede mną! leż spokojnie, odpoczywaj i będzie lux
Stary 2011-01-17, 09:49   #1967
caffelate05
Rozeznanie

cześć Dziewczyny ja też miałam beznadziejną noc, do 2 buszowałam w necie, potem jeszcze dłuuugo nie mogłam zasnąć, o 6 budzik na leki, koło 8 kurier, potem po 9 telefon i ze spania dalej nici.

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:50   #1968
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość

Dziewczyny kiedyś już było na początku o tym olejku ale w końcu nie pamiętam co pisałyście. Chodzi mi o ten olejek do masażu
http://allegro.pl/porod-bez-naciecia...407989290.html
co o nim myślicie? to tylko taki pic na wodę czy może i coś zadziała?
poszukałam o tym olejku - proszę opinie z forum gazety.pl
Jeszcze gdzieś indziej o nim parę postów czytałam i zachęcające opinie...

http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,1...liwki.html?v=2

Cytat:

czesc !!! Witamy nowa mamusie A ja Cie witam podwójnie, bo też mam wieeeele wspólnego z Czewa

Ale dzis ładna pogoda! Słonko swieci i czuć wiosne podobno od srody niestety powrót zimy.
Ja tez mialam koszmarną noc, bo cały czas mi się sniła praca dzis ostatni dzień L-4, powrót do krk a jutro do pracy

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny ja też miałam beznadziejną noc, do 2 buszowałam w necie, potem jeszcze dłuuugo nie mogłam zasnąć, o 6 budzik na leki, koło 8 kurier, potem po 9 telefon i ze spania dalej nici.
połóż sie, moze uda Ci sie jeszcze usnąć, po co sie tam meczyc..

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:51   #1969
amarcia
Wtajemniczenie

Co my dzisiaj z tym spaniem??? Jakaś glupia noc, no naprawdę. A jak juz zasnęłam znów poród mi się śnił! i ze się ścigaliśmy z drugim autem, mąż prowadził a ja nerwowo trzymałam się rączki przy miejscu pasażera i wrzeszczałam
Stary 2011-01-17, 09:55   #1970
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

dzisiejsza noc chyba wszystkim nam się dała we znaki.
Ja też spałam dziś tylko 3 godziny później przysnęłam kiedy mąż wychodził do pracy jak wstałam to już nawet śniadanko i herbatka przy łóżku... ach żeby zawsze mnie tak rozpieszczał

tak się zastanawiam dziewczyny dużo przytyłyście w ciąży???

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

ddaaiissyy a co masz wspólnego z czewą czyżby rodzinne miasto??

Stary 2011-01-17, 09:56   #1971
amarcia
Wtajemniczenie

vanes ja narazie 4kg i od miesiąca waga stoi. Ale ja "z tych zawsze większych", więc Bozi dziękuję
Stary 2011-01-17, 09:57   #1972
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Właśnie podobnie sobie to tłumaczyłam dzięki!
Co Wy takie tragiczne noce miałyście? Ja w tamtym tyg 4 noce nie spałam ale dziś było już nieźle
AHA, sutki naciągacie, miętosicie albo masujecie?
Ja muszę, bo mam taki problem, że nie wiem, czy w ogóle będę mogła karmić piersią Ale tż mnie dzielnie wspiera i robimy to na zmianę :P

Cytat:
WITAMY!

Cytat:
Co my dzisiaj z tym spaniem??? Jakaś glupia noc, no naprawdę. A jak juz zasnęłam znów poród mi się śnił! i ze się ścigaliśmy z drugim autem, mąż prowadził a ja nerwowo trzymałam się rączki przy miejscu pasażera i wrzeszczałam
U mnie trochę spokojniej, spałam chyba z 6 godzin :P Ale za to znów mi się śniło, że palimy z tż (rzuciliśmy razem półtora roku temu :/)...

A jeszcze co do tego, że dzidzia się mniej rusza. Wczoraj miałam stracha, bo cały dzień ani kopniaczka A jeszcze jak byłam u rodziców, to ich pies się strasznie denerwował i w taki nerwowy nastrój mnie wprowadził... Puszczałam muzykę, głaskałam, mówiłam do brzusia i nic
Aż w końcu włączyliśmy z tż serial komediowy, rozluźniłam się i od razu "BACH!"
Może to zależy też on naszych nerwów więc?

I dziś rano pojechałam na zakupy do carrefoura, a tam bodziaki po 3,99zł za sztukę, 100% bawełny
Więc mimo braku kasy kupiłam 3 sztuki, wrzucam Wam zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0039.jpg (60,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0040.jpg (60,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0041.jpg (52,2 KB, 27 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-17 o 10:00
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:57   #1973
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry

to chyba będę nieliczną, która się wyspała Natomiast teraz cierpię, żołądek mi wypali zaraz, bo zgrywam twardą i żelazo zawsze biorę na czczo. Do tej pory jakoś mi nie wadziło, a dziś żołądek odmawia posłuszeństwa. Chyba zmienię na 'po jedzeniu'

A teraz świeży sok, kawa i nadrabiam Was. Dobrze, że nie za dużo

Grazin, a morfo nie musisz robić na czczo?

Amarciu, moje ulubione muesli, to tropikalne Nestle

Vanes, witaj! Kojarzę Cię z innego wątku i powiem Ci, że cieszę się z reakcji Twojego męża na synka

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:57   #1974
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

ddaaiissyy a co masz wspólnego z czewą czyżby rodzinne miasto??
dokladnie TAK
wyprowadziłam sie dopiero rok temu, mąz jest krakusem ... i ubolewam nad tym faktem ze musiałam opuscic czewe. W tej chwili tez tu jestem ale ok 12-13 wyjezdzam do krk bo jutro do pracy

Amarciu, to musli jest bardzo zdrowe. Ogladałam ostatnio na tvn style - "wiem co jem" i było poswiecone płatkom. Te wszystkie typu FIT itd to pic na wodę. Mają mnóstwo cukru i sa naprawde b. niezdrowe.

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:58   #1975
dziubek79
Zakorzenienie

oj kochane ja też nie spałam dzisiaj za dobrze a w zasadzie za dużo bo o 2 jeszcze nie mogłam zasnąć ale to już pewnie stres przed dzisiejszą kontrolą i mojej gin no ja pewnie dziś dostanę następne l4 bo tak już mnie uświadomiła lekarka że przy mojej stresującej pracy i ciągle w biegu lepiej żebym siedziała w domku i dbała o siebie więc korzystamy sobie z moim maleństwem które na 90% ma być chłopczykiem
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:00   #1976
Lolka1212
Zadomowienie

Dzień dobryyyyy Kochane

Tak sobie czytam i czytam co naskrobałyście i zaczynam się bac, martwić i przerażać.. bo ja chcę zwrócić do dawnej figury sprzed ciąży!! Fakt, że teraz się nie oszczędzam z rarytasikami, ale tak jak już pisałyście, miałam nadzieję, że przy karmieniu piersią, przy spacerach z dzidziolkiem i wnoszeniu wózka, nooo i przy odrobinie zaparcia może cosik uda się schudnąć.. A tu masz, z rana Eve nadzieję podebrała kochana, dodaj na otuchę, że może nie będzie tak źle hehe Chociaż lepiej być świadomym, niż się oszukiwać

Noc felerna, co dziewuszki?? A u mnie wyjątkowo spokojna, w przeciwieństwie do poprzednich w końcu normalna się czuję heh w sensie, że wyspana!

Anula, Grazin trzymamy kciukasy za dzisiejsze wizyty

Aliczka o sutkach to też chętnie posłucham, więc czekam co dziewczyny napiszą..

Cytat:
.. a no fakt Amarcia, fakt!!

DDaaiissyy a chcesz wracać do pracy, czy po prostu mus? Więcej nie przedłużasz L4??

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-01-17 o 10:03
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:01   #1977
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
tak się zastanawiam dziewczyny dużo przytyłyście w ciąży???
witaj vanes
ja przytyłam bardzo dużo, z 10kg już będzie
zrzucam to na fakt, iż praktycznie od poczatku ciąży muszę leżeć
a teraz od ponad miesiąca wolno mi wstawać tylko do łazienki
poza tym biorę jeszcze sterydy
ale nie martwię się, wiem, że albo zrzucę karmiąc piersią albo potem pójdę znowu na Dukana - dzięki tej diecie schudłam ponad 10kg, miałam super wyniki badań krwi i moczu i boskie samopoczucie. I byłam chuda

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:09   #1978
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
oj kochane ja też nie spałam dzisiaj za dobrze a w zasadzie za dużo bo o 2 jeszcze nie mogłam zasnąć ale to już pewnie stres przed dzisiejszą kontrolą i mojej gin no ja pewnie dziś dostanę następne l4 bo tak już mnie uświadomiła lekarka że przy mojej stresującej pracy i ciągle w biegu lepiej żebym siedziała w domku i dbała o siebie więc korzystamy sobie z moim maleństwem które na 90% ma być chłopczykiem
Hohoooo i kolejny mężczyzna!! Ależ obrodziło... Teraz to ja już faktycznie mam szanse jedynie na córkę...
Stary 2011-01-17, 10:11   #1979
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

o kurcze ale Wy dziewczyny macie tempo
wyszłam tylko do łazienki na poranną toaletę a tu tyle wiadomości nonono

ja do czewy się przeniosłam bo mój mąż ma tu pracę mieszkanie a ja hehe na razie odpoczywam

o proszę cafeLate to tak samo jak ja z tym że u mnie jeszcze 3 tygodnie temu nikt nie chciał uwierzyć że jestem w ciąży i to przecież już takiej w miarę zaawansowanej też muszę leżeć już od jakiegoś czasu nie mogę poćwiczyć przez co martwię się jak to będzie kiedy urodzę dziecko...wcześniej nie mogłam pogodzić się z faktem że moje ciało się zmienia... teraz jest już dużo lepiejj

Stary 2011-01-17, 10:13   #1980
zosiaaa
Zadomowienie

Amarcia ani razu cię nie zmuliło ???mnie przez pierwsze trzy miesiące muliło cały czas, dosłownie, niekiedy nawet jak przebudziłam sie do siku w nocy to mnie muliło

vanes witam, do ostatniej wizyty miałam 5 kg na plusie w czwartek ide i zobacze ile jest teraz, wydaje mi sie że min +3, w domu waga warzy mi inaczej niz u gin, oczywiście dla mnie korzystniej. Ale co tam wezme się za siebie po porodzie, teraz najważniejsze żeby dzidziol był zdrowy

Mierzyłam się, w pasie mam 96, w biodrach 102

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości