Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 21:10   #3121
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Właśnie.

Mi się ten kiedyś spodobał:
http://allegro.pl/ocieplany-kombinez...411596552.html

Agus, ale jak włożysz w tym do fotelika samochodowego dziecko? musi mieć spodenki
/
a gdzie to jwst napiane, ze musi miec spodenki ?

iweczka no chyba wlasnie jest spiworek, wiec sie zastanawiam czy kupowac kolejny
Stary 2011-01-16, 21:14   #3122
ada32
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

dziewczyny ja się wyłaczam już dziś... moje duże dziecko ma potworną temperaturę.... prawie 40 stopni.... apteki cholera pozamykane w pobliżu ... tylko w pruszkowie otwarta... własnie dzwoniłam do brata żeby podskoczył i kupił coś na zbicie... kurcze a myślałam że kombinuje ze szkołą... no nic dobranoc moje drogie 3majcie się i miłej nocki wam życzę
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:22   #3123
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

mi jak zwykle niedziela zleciała szybciutko i nawet nie miałam czasu wejść tu do was

byłam dziś w 5-10-15 ale przeceny są ekstra!!!!
nakupiłam całą reklamówkę ciuszków i każda rzecz za grosze, najdroższe spodnie za 15 zł
super ale nie kupowałam malutkich ubranek tylko tak na lato,jesień rozmiary 74-86
i mowa o kombinezonach tam są fajne juz przeceniona na 30-40zł, jeszcze poczekam z tydz i moze beda tansze jeszcze to sie skusze na jakis
fajne sa takie kurteczki polarkowe albo misiowe takze mysle ze na wiosne teraz wystarczy
i kurtki fajne - mam zamiar kupic na przyszla jesien lub zime bo naprawde sie teraz opłaca

takze jestem z zakupow zadowolona.
aaa i byłam w rossmanie bo chciałam ten płyn do kapieli z BabyDream ale kurcze na zadnym nie pisało czy mozna od pierwszych dni zycia uzywac
wziełam taki z dodatkiem olejku migdałowego - no ale nie wiem czy dobry hmmm
w takim razie ide jutro do 5-10-15, bo ztego co piszesz to naprawde taniocha!!!! tylko ciekawe czy i u mnie będą takie przeceny....

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja się wyłaczam już dziś... moje duże dziecko ma potworną temperaturę.... prawie 40 stopni.... apteki cholera pozamykane w pobliżu ... tylko w pruszkowie otwarta... własnie dzwoniłam do brata żeby podskoczył i kupił coś na zbicie... kurcze a myślałam że kombinuje ze szkołą... no nic dobranoc moje drogie 3majcie się i miłej nocki wam życzę
uuuuuu to nie dobrze!!! teraz grypa panuję to może i jego dopadło, żebyś tylko Ty się nie zaraziła......
3maj się !!!!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
/

iweczka no chyba wlasnie jest spiworek, wiec sie zastanawiam czy kupowac kolejny
agus - ja specjalista nie jestem w tych sprawach ja mam termin na 13 marca wiec kombinezonik by się przydał, bo w marcu róznie to bywa......chociaż jak dla mnie to mogłoby być ciepełko
ja wogóle dziś pół dnia siedzę na all, małz mnie olał, bo robi jakis projekt...
a ja kupiłam butelki i szukam jeszcze śpiworka do łóżeczka....
chyba zbankrutuję.......
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:22   #3124
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
a zamawiasz gdzieś na allegro, bo my się zastanawiamy teraz nad tym wózkiem, bo miał być x-lander i nie wiem wlaśnie gdzie zamowić
jak się ma wannę w domu to tak, niektórzy maja tylko prysznic z brodzikiem i juz nie bardzo tak wykapać dziecko
ja zamawiam z fotelikiem Maxi Cosi CabrioFix, na allegro nie ma albo drogo więc biorę stąd: LINK

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Mamuski marcowe - jakie kombinezoniki kupiłyście dla maluszków ??? rozm. 56 czy 62 ??? bo ja jeszcze nie mam...... i własnie przeglądam all
ja mam na 62 bo w ten kombinezonik to jeszcze w pajacyku wloze czy co no i lepiej jak luzny bedzie niz ciasnawy

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
dobranoc!
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:23   #3125
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:

laseczka, normalnie bym je kupiła, tak mi się podobaja, no ale że są ocieplane to chyba sobie odpuszcze......niuni pupcia się zgrzeję
no pewnie po co za dużo rzeczy takich ciepłych. ja rodzę w kwietniu i też mam kilka rzeczy cieplejszych w razie co a resztę już typowo letnich

Cytat:
znalazłam taki-spodobał mi się, przespię się z tym i jutro może coś zadecyduję.....
http://allegro.pl/babaluno-nowy-zimo...406572696.html
śliczny.
ja mam też różowy ze sztruksu zrobię wam jutro zdjęcie rozm od 0-3 miesięcy i myślę że starczy -będzie na wyjście ze szpitala i na spacer jak by było zimno jeszcze .
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Ja jestem kwietniowa i mam 1 polarowego pajaca na 62 cm. Powinno wystarczyć

a to mój dzisiejszy brzuchol
jaki malutki ale śliczny

ja lecę spać już , bo zmęczona jestem mam nadzieję że szybko zasnę i w nocy nie będę się budzić ...
miłego wieczorku

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:31   #3126
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
w takim razie ide jutro do 5-10-15, bo ztego co piszesz to naprawde taniocha!!!! tylko ciekawe czy i u mnie będą takie przeceny....
agus - ja specjalista nie jestem w tych sprawach ja mam termin na 13 marca wiec kombinezonik by się przydał, bo w marcu róznie to bywa......chociaż jak dla mnie to mogłoby być ciepełko
chyba zbankrutuję.......
to jest sieciówka więc mysle że powinny byc i u ciebie
tylko u mnie są dwa te sklepy w miescie i w jednym i drugim inne ubranka dziwne no ale wiekszy wybor za to
ja jestem zadowolona, jakosc moze nie jest rewelacyjna ale dziecku ktore szybko rosnie mysle ze wystarczy.
nawet kupiłam dwa bodziaki za 2,50 sztuka
jestem podjarana tymi dzisiejszymi zakupami hehe

ja mam termin na poczatek marca, mam jeden kombinezonik i planuje kupic cieplejsza kurtke lub bluze taka na wiosne. mysle ze wystarczy
a kombinezonik mam na 62
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:35   #3127
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
ja zamawiam z fotelikiem Maxi Cosi CabrioFix, na allegro nie ma albo drogo więc biorę stąd: LINK
no właśnie my też chcemy z fotelikiem maxi cosi i też przeglądam codziennie tą stronkę
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:40   #3128
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
/
Chyba to zle zabrzmiało, chodzi mi o zapięcie fotelika miedzy nózkami
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 22:02   #3129
aja1
Zakorzenienie

Jok3r co u Ciebie bo się nie odzywasz?? Leżysz?? Jak brzuch??

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 22:05   #3130
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
to jest sieciówka więc mysle że powinny byc i u ciebie
tylko u mnie są dwa te sklepy w miescie i w jednym i drugim inne ubranka dziwne no ale wiekszy wybor za to
ja jestem zadowolona, jakosc moze nie jest rewelacyjna ale dziecku ktore szybko rosnie mysle ze wystarczy.
nawet kupiłam dwa bodziaki za 2,50 sztuka
jestem podjarana tymi dzisiejszymi zakupami hehe

ja mam termin na poczatek marca, mam jeden kombinezonik i planuje kupic cieplejsza kurtke lub bluze taka na wiosne. mysle ze wystarczy
a kombinezonik mam na 62
u mnie jest jeden sklep 5-10-15 i ciekawe co będzie, bo w wawie ostatnio juz nie doszlam, taka padnięta byłam. a że w każdym jest cos innego to już wiem kiedyś upatrzyłam taka kurteczkę, poszłam do innego a tam wogóle takich nie mieli...... i du...
a czemu mówisz, że jakość nie jest rewelacyjna ??? takie kiepskie sa te ciuszki ?? przyznam, że kupowałam już i wg mnie byly calkiem ok!

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Jok3r co u Ciebie bo się nie odzywasz?? Leżysz?? Jak brzuch??
właśnie . dawno Jokr sie nie odzywała.....
Stary 2011-01-16, 22:23   #3131
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

uuuuuu to nie dobrze!!! teraz grypa panuję to może i jego dopadło, żebyś tylko Ty się nie zaraziła......
3maj się !!!!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

chyba zbankrutuję.......
aha hehe
Cytat:
Chyba to zle zabrzmiało, chodzi mi o zapięcie fotelika miedzy nózkami
ej no faktycznie o tym nie pomyslalam hehe
ja mam nadzieje, ze bedzie cieplo
zreszta albo urodze rzed terminem i zakupie wtedy kombinezonik bo a noz bedzie chlodno
albo przenosze i urodze w maju a wtedy to kocyk styknie

a ja wlasnie zrobilam mega zakupy na allegro
kupilam wczoraj butelki do mleka, aspirator fride i kocyk
a dzisiaj okrycie kapielowe, pieluchy tetrowe i flanelowe
woreczki do pokarmu, szczoteczke i grzebyczek, spray do fridy, filterki, podklady poporodowe,
aha no i wyprawke taka na 56 cm 6 czesciowa do szpitala taka w zestawie

na ten weekend koniec:P
ale fajnie bo do srody przyjda wszystkie zakupy, w srode w nocy jedziemy w gory
w poniedzialek wracamy i od nowa moge buszowac
i tak tygfodnie aby leca i leca
Stary 2011-01-16, 23:17   #3132
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie jest jeden sklep 5-10-15 i ciekawe co będzie, bo w wawie ostatnio juz nie doszlam, taka padnięta byłam. a że w każdym jest cos innego to już wiem kiedyś upatrzyłam taka kurteczkę, poszłam do innego a tam wogóle takich nie mieli...... i du...
a czemu mówisz, że jakość nie jest rewelacyjna ??? takie kiepskie sa te ciuszki ?? przyznam, że kupowałam już i wg mnie byly calkiem ok!

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

właśnie . dawno Jokr sie nie odzywała.....
nie to,że kiepskie ale jakieś super mega trwałe też nie
są w sumie normalne,
niektóre rzeczy bawełniane po praniu różnie reagują,ale oczywiscie nie wszystkie moja siostrzenica ma sporo ubranek z 5-10-15 i wlasnie zauwazylam ze czasami rzeczy się rozciagają lub traca kolory ale dla mnie tez sa ok
tymbardziej ze dzieciaki rosną szybko i akurat mi szkoda wydac 70zł na sweterek czy spodnie. jak bedzie wieksze to i duzej pochodzi a takiemu brzdącowi w jeansach i tak niezawygodnie
ceny teraz są bardzo przystepne i sama tak jak mowilam nakupiłam sporo ciuszkow i za tydz mam zamiar znowu jechac cos kupic
bo co mam dac na jesień za spodnie 47,99 to teraz dałam 14,99 wiec dla naszego budzetu to interes zycia takie wyprzedaze, i sie ciesze ze wczesniej nie szalałam tak z zakupami ciuszkowymi
teraz mam to samo za połowę ceny

idem spac - buziaki
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 23:34   #3133
marsylia
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny, nie odzywałam się cały weekend bo jeździliśmy po sklepach, a dziś jeszcze się wziełam za porządki.

Kolba trzymam kciuki za malutką

Nam udało się kupić w outlecie pościel z drewexu 3 elementy byly po 129 zł a na all najtansze po 149+koszty wysylki.
Mamy lewka ale dokupię jeszcze gąskę. Kupiliśmy też kilka ciuszków z kolorino. dziś w smyku dwa kaftaniki zapinane na boku z misiem za 20 zł, bluze w czaszki w reserved mąż wybierał, w 5-10-15 kupilam kocyk sliczny w paseczki za 19,99 zł, w sumie było trochę rzeczy na przecenie, ale fajne byly te wieksze, a ja jakos sie zafiksowalam na 56 i 62 Niby wiem, że większe też się przydadzą, ale nie wiem na jaką porę roku to wypadnie i jak mały będzie rósł
Brakuje nam w sumie spioszków po jednej sztuce na rozmiar, spodenek bez nózek (wszedzie są z nozkami:) 2 szt na 56 i z 2 szt na 62, kombinezonik cienki na wyjscie i z ubranek na poczatek to chyba wszystko.

Poczytałam też o wkładkach i wszyscy polecają jednak J&J, sprawdziłam cenę wczoraj w hurtowni za 50 szt - 17 zł, dziś w superpharmie 25,99, a potem poszłam do rosmana i byly po 14,99, oliwka bambino tez w rosmanie najtansza 9,29 za 300 ml.
W sumie trochę poszliśmy do przodu z rzeczami w weekend - mamy jeszcze rozek i rozne rzeczy dla mnie: podpachy, lactacyd ten z innym ph na podraznienia.

Widzialam tez lozko klups safari, i jednak chce bez motywu, bo juz posciel ktora wzielismy jest za strojna.

My tez wkraczamy w III trymestr
Kolorowych snow

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 01:33   #3134
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość

nituka prosze podaj raz jeszcze nazwe tego kremu z ziajki bo przegapilam

ziajka Lano-maść
http://www.ziaja-sklep-warszawa.pl/i...p?act=P&id=820

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość

Chcialam Was zapytac jak lekarz kazal Wam liczyc wage? Bo kurcze co jestem na wizycie to zapominam o to zapytac.
Przed ciaza wazylam 60kg przy wzroscie 175cm. Jak wazyl mnie na pierwszej wizycie w 8 tygodniu to sporo schudlam i wazylam 53kg. Obecnie waze 62,5. Wiec przytylam 2,5kg? Czy 9,5? Bo nie wiem co odpowiadac znajomym
Liczysz od pierwszej wagi wpisanej w kartę ciązy, chyba że faktycznie wiesz ile wazyłas dokładnie w 4/5 TC, bo od tego momentu tak naprawde zaczyna się ciąża ( pierwsze 2/3 tygodnie to sa te przed owulacja, ale liczy się je do ciązy) .

skoro juz mamy poniedziałek to zaczęłam własnie 34 TC
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2011-01-17 o 01:35
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:54   #3135
tola3804
Zakorzenienie

Cześć! Padam. Fatalna noc za mną. Ja nie wiem, jak ja dzisiaj dam radę sama cały dzień z tym moim urwisem...
Stary 2011-01-17, 09:03   #3136
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Mamuski marcowe - jakie kombinezoniki kupiłyście dla maluszków ??? rozm. 56 czy 62 ??? bo ja jeszcze nie mam...... i własnie przeglądam all

ja mam dwa jeden na 56 i jeden na 62 chociaż ten na 56 jest taki sam wielkościowo jak ten na 62 no i mam też kombinezon misia na 56 ale ten jest rzeczywiście mały, wszystkie są raczej na wiosnę/jesień

Cytat:
kurcze ja ma tp na koniec kwietnia
i mam cos takiego
i zastanaewiam sie czy starczy ?
co mowicie ??
ja mam takie śpiworki do spania dla małej, nawet nie pomyślałam że można z tym iść na spacer ale zamiast kocyka czemu nie, a że mam aż 4 to pewnie wykorzystam na spacery też :P

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Ja jestem kwietniowa i mam 1 polarowego pajaca na 62 cm. Powinno wystarczyć

a to mój dzisiejszy brzuchol

Olusia super

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość

super jaki kolor bierzesz??

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
skoro juz mamy poniedziałek to zaczęłam własnie 34 TC
gratulujemy
mi dopiero 31 ale i tak jestem przerażona jak ten czas szybko leci

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:10   #3137
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
a kombinezonik mam na 62
Ja też mam 1 kombinezon i jedną kurteczkę misiową w rozmiarach 0-3 msc-y. Zaraz wiosna przyjdzie, więc na pewno wystarczy A brudzić się taki leżący berbeć nie będzie za bardzo, więc nie ma potrzeby kupować na zmianę.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:15   #3138
nuna_77
Zadomowienie

Witajcie

Zaczynam dzisiaj 28 tydzień czyli III trymestr, ale szybko zleciało, ciasto dla wszystkich

Kombinezonu jeszcze nie mam żadnego, zobaczymy jaka będzie pogoda w kwietniu

W Krakowie grypa szaleje, szef Sanepidu zaleca zaszczepienie się wszystkim kobietom w ciazy, sama nie wiem , a skutki uboczne?
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:37   #3139
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie

Zaczynam dzisiaj 28 tydzień czyli III trymestr, ale szybko zleciało, ciasto dla wszystkich

Kombinezonu jeszcze nie mam żadnego, zobaczymy jaka będzie pogoda w kwietniu

W Krakowie grypa szaleje, szef Sanepidu zaleca zaszczepienie się wszystkim kobietom w ciazy, sama nie wiem , a skutki uboczne?

U mnie juz bebnia od dawna o swine flu ale ja sie nie szczepie na to...nie wiem czy dobrze robie ale dzieciaka tez na to bym nie zaszczepila dla mnie one za szybko powstaly i cos nie tak jest z imi

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Ktos mnie bezczelnie obgaduje hmhmhm nie dosc ze mam krostke na jezyku od 2 dni na samym poczatku wiecie jaki to bol prawda...to jeszczejak jem to w okolicy przelyku mnie jezyk boli od wczoraj masakra jakas
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:57   #3140
Ewelqa1985
Zadomowienie

witam sie wyspana
nuna wiesz co ja sie nie szczepie i tylko raz sie zaszczepilam jakos w L.O. razem z siostra po 2 tyg siostra przeszla grype stulecia normalnie 4 tyg lezala z czego ok. 3 tyg antybiotyk w pupe dostawala itd. goraczkowala mocno mnie wystarczy takich widokow i od tej pory sie nie szczpeimy ani ja ani moja siostra.W zeszlym roku mialysmy za free szczepienia w pracy ( jestem farmaceutka pracuje w aptece) i 16 osob skorzystalo 5 ( w tym 2 pomoce apteczne i 3 farmaceutki ) pracuje juz od 2006 roku i jeszcze nie czuje sie bardziej narazona choc mam z chorymi kontakt twarza w twarz poniewaz od 1,5 roku nie mamy szyb w aptece zeby byc blizej pacjenta co uwazam za absurd tu nawet nie chodzi o choroby ludzie zwyczajnie pluja w trakcie mowienia czego efekty widzialam na szybach ktore nas przed tym chronily i druga sprawa to kradzieze lekow np. z lady jest na sporo w tej aptece 6 okienek i duze zaplecze gdzie chodzimy po wiekszosc lekow i czasem pacjent zostaje sam an dluzsza chwile przed okienkiem.No ale to decyzja szefa wiec nie ma o czym mowic ja sie raczej obawiam powiklan po szczepieniu po za tym jestem w ciazy i wole nie ryzykowac szczepienia.Teraz mialam sie doszczepiac na kleszcze ale zrobie to po porodzie jakby to bylo takie bezpieczne to wiekszosc lekow i szczepien mozna by wykonywac w ciazy a tak nie jest
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:15   #3141
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
WitajcieW Krakowie grypa szaleje, szef Sanepidu zaleca zaszczepienie się wszystkim kobietom w ciazy, sama nie wiem , a skutki uboczne?
Jeśli się wcześniej nie szczepiłaś to ja bym nie ryzykowała. Tym bardziej, że aby szczepionka na grypę była skuteczna musisz też szczepić się co roku. Ja nie szczepiłam się nigdy i nie chorowałam na grypę z 5 lat. Ale każda ma też inną odporność

Siedzę dziś cały dzień w domu, bo okropnie się czuję i co chwilę wymotuję
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:31   #3142
diatoma
Zadomowienie

dzień dobry
ale się wyspałam, równo do 9.00.
co do szczepienia to ja też się nidgy nie szczepiłam na grypę więc i teraz nie zamierzam. przed ciążą skończyłam cykl szczepień na wzw b i p/w rakowi szyjki macicy, wcześniej na kleszczowe zapalenie opon m. myślę że wystarczy poza tym uważam że mam dużą odporność, podobnie jest zEwelinka1985, ja pracuję w przychodni, więc kontakt z tyloma chorymi na metr kwadratowy zobowiązuje do wysokiej odporności

zła jestem na tż, bo jak byłam w szpitalu to kupił papier toilet, biały w truskawki, on zachwycony że ładnie pachnie, a ja za każdym razem mam schizę bo truskawki się rozmywają!!!

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:33   #3143
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
nie to,że kiepskie ale jakieś super mega trwałe też nie
są w sumie normalne,
niektóre rzeczy bawełniane po praniu różnie reagują,ale oczywiscie nie wszystkie moja siostrzenica ma sporo ubranek z 5-10-15 i wlasnie zauwazylam ze czasami rzeczy się rozciagają lub traca kolory ale dla mnie tez sa ok
tymbardziej ze dzieciaki rosną szybko i akurat mi szkoda wydac 70zł na sweterek czy spodnie. jak bedzie wieksze to i duzej pochodzi a takiemu brzdącowi w jeansach i tak niezawygodnie
ceny teraz są bardzo przystepne i sama tak jak mowilam nakupiłam sporo ciuszkow i za tydz mam zamiar znowu jechac cos kupic
bo co mam dac na jesień za spodnie 47,99 to teraz dałam 14,99 wiec dla naszego budzetu to interes zycia takie wyprzedaze, i sie ciesze ze wczesniej nie szalałam tak z zakupami ciuszkowymi
teraz mam to samo za połowę ceny

idem spac - buziaki
Witajcie!!!
Ja dopiero wstałam i zjadłam śniadanko.....
Castia, ja zaraz się ogarniam i lecę zobaczyć jakie u mnie są przeceny, bo racja dla takiego malucha wydać na spodenki 70 zl (bo byłam przed promocją) czy swetek tak na prawdę na m-c czy dwa to dużo.....
Ja własnie też teraz latam po wyprzedażach w zeszly czwartek kupiłam dla niuni kilka rzeczy ale też już większych praktycznie za pół ceny.....
Stary 2011-01-17, 10:38   #3144
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
dzień dobry
co do szczepienia to ja też się nidgy nie szczepiłam na grypę więc i teraz nie zamierzam. przed ciążą skończyłam cykl szczepień na wzw b i p/w rakowi szyjki macicy, wcześniej na kleszczowe zapalenie opon m. myślę że wystarczy poza tym uważam że mam dużą odporność, podobnie jest zEwelinka1985, ja pracuję w przychodni, więc kontakt z tyloma chorymi na metr kwadratowy zobowiązuje do wysokiej odporności

zła jestem na tż, bo jak byłam w szpitalu to kupił papier toilet, biały w truskawki, on zachwycony że ładnie pachnie, a ja za każdym razem mam schizę bo truskawki się rozmywają!!!
fajna spraw papier w truskawki ale i stresujaca jak sie okazuje
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:54   #3145
megi2015
Zadomowienie

hey dziewczyny

nie udzielałam się przez weekend, bo jakoś nawet nie miałam ochoty. wczoraj to miałam taki dzień, że szok....burza hormonów chyba wróciła i zawirowała mi w głowie. otóż płakałam pół dnia z powodu tego że mam buty na niskim obcasie - w zasadzie bez obcasów - co przed ciążą się u mnie nie zdarzało. zawsze obcas i to na dodatek nie mały. już mam ogólnie dość tych ubrań zimowych, bo oprócz brzuszka jak się człowiek tak naubiera to wygląda jak bałwan. a na dodatek te buty jak babcine.....achhhh no i płakałam, płakałam, że aż pojechaliśmy z mężem i kupiłam sobie śliczne czółenka na obcasie

ogólnie to mam przed sobą dosyć intensywny tydzień. jutro wizyta u gina i zaraz potem pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, w środę spotykam się z koleżankami z pracy na kawkę, w czwartek znów zajęcia w szkole rodzenia a w piątek dzień babci także mam nadzieję że już mnie jakiś dół nie chwyci, bo nie będzie miał kiedy
a i jeszcze chcemy wózek zamówić w tym tyg.
Stary 2011-01-17, 11:02   #3146
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
dzień dobry

Diatoma, Ci nasi małz to są poprostu.....rozbrajający hehe moj to wiecznie reczniki wybiera a pcha się, że teraz to on będzie sam robil zakupy żebym - tylko połowy na pewno nie kupi hehe

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

[QUOTE=megi2015;24426980]hey dziewczyny

nie udzielałam się przez weekend, bo jakoś nawet nie miałam ochoty. wczoraj to miałam taki dzień, że szok....burza hormonów chyba wróciła i zawirowała mi w głowie. otóż płakałam pół dnia z powodu tego że mam buty na niskim obcasie - w zasadzie bez obcasów - co przed ciążą się u mnie nie zdarzało. zawsze obcas i to na dodatek nie mały. już mam ogólnie dość tych ubrań zimowych, bo oprócz brzuszka jak się człowiek tak naubiera to wygląda jak bałwan. a na dodatek te buty jak babcine.....achhhh no i płakałam, płakałam, że aż pojechaliśmy z mężem i kupiłam sobie śliczne czółenka na obcasie

megi - te burze hormonów sa okropne....
sama czasami tak miewam...wczoraj ogólnie miałam dobry humor, ale pod wieczór jakoś mnie napadlo, że planowałam w ten weekend łóżeczko kupić i nie kupiliśmy to małz nie miał czasu...i wybuchła afera o godzinie 19....
małz stwierdził że jakby wiedzial co się święci to by znalazł czas na zakupy...
Stary 2011-01-17, 11:07   #3147
megi2015
Zadomowienie

Iweczka w sumie powiem ci że mnie nie za często one dopadają - w zasadzie wcale. wczoraj sama siebie miałam dość....a nasi biedni tż muszą to znosić......
Stary 2011-01-17, 11:16   #3148
Eirene1987
Zakorzenienie

wpadam tylko na razie na chwilkę bo sprzątać muszę dostałam znów wiadomość od blackrose4u:

"Znowu jestem w szpitalu, w nocy złapał mnie mega ból. Jeszcze plamię na brązowo. Znowu kroplówka z fenoterolem. Pozdrowienia i buziaki dla was"

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 11:18   #3149
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Iweczka w sumie powiem ci że mnie nie za często one dopadają - w zasadzie wcale. wczoraj sama siebie miałam dość....a nasi biedni tż muszą to znosić......
no muszą....ale miejmy nadzieję, że to minie szybciutko, bo ja również w przypływach takich nastrojów sama ze soba nie mogę wytrzymać..ehhh

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
wpadam tylko na razie na chwilkę bo sprzątać muszę dostałam znów wiadomość od blackrose4u:

"Znowu jestem w szpitalu, w nocy złapał mnie mega ból. Jeszcze plamię na brązowo. Znowu kroplówka z fenoterolem. Pozdrowienia i buziaki dla was"
o kurcze, to nie dobrze!!!! 3mam kciuki, żeby wszystko było dobrze i jak trzeba leżeć to blacrose - musisz leżeć, nie ma wyjścia!!! 3maj się!!!!
Stary 2011-01-17, 11:20   #3150
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

Biedna blackrose Trzymaj się kochana i zaciskaj nogi

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości