|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
3 Zdjęcie z "part II" dałabym podpis...: "what the fack??"
Zaraz wychodzę do pracy, o zgrozo! Ostatnio klient chciał śmietanę najmniejszą ml i się mnie pyta czy ml i gramówka to to samo... a ja mówię, że nie wiem "jak to pani nie wie, przecież pani tu pracuje" Mam się znać na wszystkim? ![]() Ciekawe co mnie dziś spotka, ostatnio jestem bardzo chamska dla wszystkich, to chyba przez te hormony... poza tym chyba nadchodzi @... bo mi wypryszczyło twarz A za 6 dni (niby) przyjeżdża mężulek i pewnie znów psikus, ciocia przyjedzie razem z nim Jeszcze jutro jakaś śmieszna wizytacja i każdy będzie podniecony jutrzejszym dniem ![]() W ogóle śniło mi się, że miałam @... muszę zobaczyć w senniku co to znaczy
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-01-17 o 12:16 |
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś modlący się Gumiś jest najcudniejszy
![]() jestem wypompowana ![]() Gosia śpiochu! ![]() Cytat:
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia, jaki śpiochu? Ja nie śpię od 10.00
.Posiałam dziś chomiczkom jakieś zboża . Wiem, że jedno to pszenica, a drugie nie wiem żyto, albo jęczmień
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
!Poszłam spać po 4, bo mózg mi odmówił już posłuszeństwa i pisałam komórka przez 'u' i tym podobne Nie byłam w stanie już zdania złożyć, więc rozdziału nie dokończyłam oczywiście i terminy się przesuwają Jeszcze sobie ambitnie nastawiłam budzik na 8, żeby iść na basen ... ![]() Nie chcę was dołować, ale ja poniedziałek mam wolny w tym semestrze I piątek też ![]() ![]() No ale do rzeczy! Poszłam spać po tej 4, chomki sobie spokojnie siedziały w klatce. Moja mama o 6 wstawała, a ja po 6 słyszę krzyk 'otwieraj klatke, mam chomika, biegał po łazience! szybciej,szybciej!' Zerwałam się na równe nogi, chomik wylądował w klatce i od razu udał się do ponownej ucieczki ! Wycziłyśmy z mamą, którędy ucieka i normalnie mały Włóczykij za kołowrotkiem się przeciska przez pręty! Nie tam gdzie myślałam, gdzie było rozszerzenie tylko przez normalne regularne pręty. Zapiera się nogami o kołowrotek z tyłu i się przeciska. Tak mi się spać chciało, że gotowa byłam już je wsadzić do kuli po rybce(tak,wiem,wiem) , ale wpadłam na genialny pomysł i tamto miejsce zasłoniłam takim śliskim tworzywem do okoła. Teraz jak mały uciekinier się chce wspiąć to nie dość że nie ma którędy się przecisnąć, to jeszcze się ślizga w tamtym miejscu i sobie odpuszcza. Dałam nawet dwie warstwy dla wszystkiego, w razie jak przegryzie jedną to niestety ale ujrzy drugą No i maluch się już uspokoił, poszedł spać ale ja teraz co parę minut zaglądam czy tam jest
|
|
|
|
#2015 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się spóźnia małpa jedna ![]() Ale od wczoraj jestem nerwowa, to może przyjdzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia wszystkie zdjęcia super ! Ale faktycznie modlący się Gumiś wymiata
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Jest crunchips jest impreza
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Iza
. Co za czubek mały .
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Iza ja też mam pon wolny
dlatego mogę sobie pozwolić na siłownię. ciekawe jak od następnego semestru.. :/ale Ci się trafił wariat
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-01-17 o 12:23 |
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Iza ale masz przygodny z Włoczusiem
Mały rozrabiaka ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj też dostałam @. Czyli tak sobie myślę, że jak tamto to była @ tylko jakaś skromna
|
|
|
|
#2021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To któraś z chomikomaniaczek wymyśliła tekst z 'Jest TŻ jest @', tylko nie pamiętam która wydaje mi się, że chyba Gosia- Tikki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
"ujrzeć: lękasz się o bliskiego ci człowieka krwawić: dobry znak"
![]() Ej nie ma niczego takiego w senniku jak "okres" alleyezonme ale Ty masz przygody z chomikiem, chyba nudzi go życie w klatce i szuka wrażeń ![]() Wychodzę, do wieczorka dziewczynki! Będę tęsknić
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Do wieczorka |
||
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, tak to byłam ja
.Pewnie nikt nie przeczytał mojego postu, że jak już jest nas dwie to ja mogę być Małgosia, a Poprostu - Gosia ![]() Agatka, obyś nie miała dziś głupich klientów ![]() A jeszcze jedno z wczorajszego dnia. Moja 'kochana' szwagierka (żona szwagra) dodała wczoraj zdjęcia ze spaceru. Wygląda jakby nie założyła spódnicy, bo niby ma tunikę, która lekko zakrywa jej ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Joasia, jeszcze nie wszystko stracone, do lipca trochę czasu jest Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-17 o 12:33 |
|
|
|
#2026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wariat jakich mało, i to w dodatki z ADHD
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że już mi nie zwieje maluch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Ja czytałam tamten post, ale wszyscy Gosia to nie będę wyskakiwać z Małgosią - bo jeszcze pomyślisz że to nie do Ciebie ![]() Ooo, staracie się o dzidziusia?
|
||||
|
|
|
#2028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekaj jeszcze nie wszystko stracone, bo przecież zdarza się, że do 3 m-ca są krwawienia ![]() Albo może Gosia i M. się postarają do lipca ![]() Cytat:
![]() PrzyjacióŁka S. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, ja się przyznałam
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- I się staramy i nie . Ostatnio tak jakoś nas naszło na dzidziusia . Ja i tak nie pracuję to mogłabym kreatywniej wykorzystać ten czas .
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
wogóle, mój Tż bardzo rzadko ma opis na gadu.. ale jak już ustawi to poprostu powala mnie na kolana i zakochuję się na nowo..
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Małgosia ![]() Dziwnie tak pisać do Ciebie ![]() Działajcie, działajcie ;D |
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś
Hyhyhy . Początki zawsze są trudne, ale później się przyzwyczaisz .
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
. Nikomu nie dogodzi |
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
No włacha.
Są trzy Madzie i jakoś sobie radzimy ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Jeszcze się taki nie urodził, coby każdemu dogodził |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

Mam się znać na wszystkim? 
i pewnie znów psikus, ciocia przyjedzie razem z nim

Nie byłam w stanie już zdania złożyć, więc rozdziału nie dokończyłam oczywiście i terminy się przesuwają 
I piątek też