|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
czyli zostaje Gosia
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A ja się pokłóciłam z TŻtem, ech wkurza mnie |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Iza
. Gdyby każdy się tylko o takie głupotki kłócił ![]() Na pewno dojdziecie do porozumienia ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Aaa Joasia, to będziesz się musiała przyzwyczaić, bo M. do mnie jeszcze nigdy nie powiedział Gosia
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, niedaleko dzieli nas tylko odległość całego miasta
Wiem,wiem że to głupota, ale i on i ja jesteśmy uparci i ciężko nam czasami iść na kompromisy, ale wiem że trzeba
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
To zróbcie sobie grafik i już nie będziecie się kłócić
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Aparat który mam teraz w domu jest bez funkcji ruchomych obiektów, to też zdjęcia nie są wyraźne, przepraszam
Czesio
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki śliczny Czesio
Ja moim też nie potrafię robić zdjęć, bo się ruszają, a czasami nawet boją aparatu ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Jak fajnie zakopany w bluzie
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Czesio jest odważny, nie bał się ale myślę że jak bym zaczęła mu błyskać lampą po oczkach to by gorzej było
No ale przynajmniej łatwiej by było złapać go na zdjęciu, a tak to .. skutek marny. Będę się starała o lepsze zdjęcia ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Gosia no właśnie zauważyłam że Czesio lubi się zakopywać wszędzie
|
|
|
|
#2053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak słodko wystawia ryjek zza krat ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ale jakoś trzeba żyć z tymi uparciuchami, nie?
![]() Czesio dziękuje za oznaki sympatii Postara się ładniej zapozować już niedługo ![]() A ja o 14 wracam do pisania i muszę skończyć w końcu ten drugi rozdział .. bo miałam go wysłać w sobotę przecież |
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Iza
. Obyś już dziś skończyła, bo będzie i i |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Mały Włóczuś
![]() I na razie nie ucieka z klatki Dobra, zabieram się do roboty, zajrzę dopiero jak skończę |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do pisania
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
AAAA dziewczyny ale Wy szybko piszecie ;D dostałam i to chyba też przez Was
bzika na punkcie chomików :P czekam na klatkę i byłam popatrzeć w zoologu na te Szkraby chciałam już kupić większy kołowrotek i babeczka wciskała mi dla syryjka taki co ma 18cm myslę że będzie oki i chyba się skuszę na niego :p i hamaczek był też Zasiałam rzerzuche bo czytałam i to chyba u Was w pierwszym poście, że One to jedzą ;D a jak będzie za tydzień to może już wtedy urośnie bo u mnie tak gorąco, że wszystko szybko rośnie ;D Dodatkowo świeci pięknie słonko i aż żyć się chce ![]() Dostanę tez sporo karmy za free bo jak zaczęłam gadać, że będę mieć chomcia to się okazało, że w pracy babeczka ma nadmiar żarełka bo chomik jej umarł Dostałam też koszulkę z M&Msów ;D z konkursu z facebooka i ma czadowy napiś "chodząca słodycz" ;D Wszytsko byłoby takie piękne i urocze gdyby nie to, że nie mogę się skupić na nauce ![]() Filmiki są w dechę!! I MAdziuś ten wielki pies wygląda czadersko Drogie Panię czuję wiosnę |
|
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudak ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() Ja dla chomika jak już urósł kupiłam kołowrotek (huśtawkę) dla świnki morskiej- tak było napisane ![]() Chomiczki jedzą rzeżuchę Biedny chomiś ![]() za koszulkę ![]() Dzięki U nas też dziś piękna pogoda, świeci słoneczko |
||
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu trzeba coś zepsuć, nie?
![]() Ups, już 15 po ![]() Gosia wiosna? U mnie zero słońca, pochmurnie jak nie wiem co i kapie z dachów. Gdzie ta wiosna Też chcę słońce! |
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No włacha ;D Babka mi wciskała ja mówie do Niej Paniiii on urośnie i będzie za mały a Ona, że będzie mi się męczył w dużym kołowrotku i, że skąd ja wiem, że będzie za mały a ja, ze czytałam w necie a Ona, żebym nie czytała lepiej ;D no i sobie poszłam coś mi też dla świnki morskiej pokazywała ;D ale już były takie mega ;D
|
|
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ucieka z klatki, bo na razie brak mu pomysłów jak pokonać przeszkodę, ale nie bój się...dalej o tym myśli Jeszcze nie piszesz ??Gosia, a u mnie z lata zrobiła się wczesna wiosna. Jakoś tak dziś zimno. Dziś rano były fajne chmury. Tylko pasek nad górami niebieskiego nieba ![]() 17012011186.jpg P1010252.jpg Za niedługo każda z nas będzie miała coś posianego dla małych futerek .Ja mam jeszcze nasiona sałaty .
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Tiki - sorka ^^ obiecuję, że się nauczę Waszych imion
Ty chyba nie mieszkasz w Polsce co?;D Te domy jakieś takie nie Polskie ;D |
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, mam tak samo na imię jak Ty, więc powinnaś najszybciej zapamiętać
![]() No nie mieszkam w Polsce . Przecież pod avkiem mam lokalizację - Katalonia, czyli region w Hiszpanii . Mieszkam w Barcelonie
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam
. Nie przejmuj się . Każdemu mogło się zdarzyć takie niedopatrzenie
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziś jest straszny dzień. Rano pokłóciłam się z kierowcą busa, na francuskim miałam dobrze zadanie domowe, dostałam na koniec cztery i jest zabawa. Potem próbowałam się uczyć na jutrzejszą poprawkę. Dowiedziałam się, że ogólnie panie z wf są przewalone i nie ma co liczyć na zdanie tak prędko. Na technice okazało się, że dostałam 4,5 z prezentacji, a nie 5. A na społecznej pani nie omieszkała mi wytknąć, że mam TAKIE pedagogiczne imię, a z kolokwium tylko trzy. A z matematyki pani mnie zgnoiła przy całej grupie, że moja monografia i model Glasera są z dupy wzięte i jedyne co mnie uratowało to metoda kruszenia. Bo z monografii wzięłam dwa i na taką ocenę zasługiwałam, a w modelu Glasera nie miałam działań matematycznych. To się na nią wydarłam, że nie od października mówi o pracach zaliczeniowych ale nie wytłumaczyła jak się za to zabrać, że model Glasera to przeżytek i nigdzie nie można znaleźć wzoru, że gdyby sprawdziła model porządnie to by zauważyła, że jest to materiał dla PRZEDSZKOLA a nie szkoły i że k*wa nie dam dzieciom w przedszkolu tabliczki mnożenia w geometrii. To mi powiedziała, że nie potrzebnie się unoszę i dostanę to trzy, ale to jest takie marne. Wpisała, wzięłam indeks i wyszłam z porządnym hukiem drzwi. Żeby było zabawniej na rondzie prawie wpadłam pod autobus. Ale jak się bawić to się bawić na całego. Co sobie będę rozrywek odmawiać njee? |
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea? Nie spodziewałabym się po Tobie, że Ty jesteś taka kłótliwa
Ale dobrze, że walczysz o swoje bo to w życiu ważne . Ja miałam na...naa...naaaaaaa... kurcze...zapomniałam nazwę przedmiotu...już wiem - na ekonometrii miałam takie dziwne zagadnienia, na które notatek trzeba było szukać w Internecie w obcym języku . A gościu zadawał na wykłady temat i ktoś z grupy miał to przygotować na następne zajęcia
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Andrea faktycznie masz gupi dzień
Dobrze, że walczysz o swoje ![]() Gosia zaraz 3000 postów będzie znów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

. Gdyby każdy się tylko o takie głupotki kłócił

Postara się ładniej zapozować już niedługo
. Obyś już dziś skończyła, bo będzie
i
i

za koszulkę 
będzie znów