![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
czyli zostaje Gosia
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A ja się pokłóciłam z TŻtem, ech wkurza mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Iza
![]() ![]() Na pewno dojdziecie do porozumienia ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Aaa Joasia, to będziesz się musiała przyzwyczaić, bo M. do mnie jeszcze nigdy nie powiedział Gosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Nie, niedaleko dzieli nas tylko odległość całego miasta
Wiem,wiem że to głupota, ale i on i ja jesteśmy uparci i ciężko nam czasami iść na kompromisy, ale wiem że trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
To zróbcie sobie grafik i już nie będziecie się kłócić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Aparat który mam teraz w domu jest bez funkcji ruchomych obiektów, to też zdjęcia nie są wyraźne, przepraszam
![]() ![]() Czesio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
Jaki śliczny Czesio
![]() ![]() ![]() Ja moim też nie potrafię robić zdjęć, bo się ruszają, a czasami nawet boją aparatu ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Jak fajnie zakopany w bluzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Czesio jest odważny, nie bał się ale myślę że jak bym zaczęła mu błyskać lampą po oczkach to by gorzej było
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Gosia no właśnie zauważyłam że Czesio lubi się zakopywać wszędzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak słodko wystawia ryjek zza krat ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
Madzia ale jakoś trzeba żyć z tymi uparciuchami, nie?
![]() Czesio dziękuje za oznaki sympatii ![]() ![]() A ja o 14 wracam do pisania i muszę skończyć w końcu ten drugi rozdział .. bo miałam go wysłać w sobotę przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
Iza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Mały Włóczuś
![]() I na razie nie ucieka z klatki ![]() Dobra, zabieram się do roboty, zajrzę dopiero jak skończę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do pisania ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
AAAA dziewczyny ale Wy szybko piszecie ;D dostałam i to chyba też przez Was
![]() ![]() ![]() ![]() Zasiałam rzerzuche bo czytałam i to chyba u Was w pierwszym poście, że One to jedzą ;D a jak będzie za tydzień to może już wtedy urośnie bo u mnie tak gorąco, że wszystko szybko rośnie ;D Dodatkowo świeci pięknie słonko i aż żyć się chce ![]() Dostanę tez sporo karmy za free bo jak zaczęłam gadać, że będę mieć chomcia to się okazało, że w pracy babeczka ma nadmiar żarełka bo chomik jej umarł ![]() Dostałam też koszulkę z M&Msów ;D z konkursu z facebooka i ma czadowy napiś "chodząca słodycz" ;D Wszytsko byłoby takie piękne i urocze gdyby nie to, że nie mogę się skupić na nauce ![]() Filmiki są w dechę!! I MAdziuś ten wielki pies wygląda czadersko ![]() Drogie Panię czuję wiosnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudak ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() Ja dla chomika jak już urósł kupiłam kołowrotek (huśtawkę) dla świnki morskiej- tak było napisane ![]() ![]() Chomiczki jedzą rzeżuchę ![]() Biedny chomiś ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() U nas też dziś piękna pogoda, świeci słoneczko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
W końcu trzeba coś zepsuć, nie?
![]() Ups, już 15 po ![]() Gosia wiosna? U mnie zero słońca, pochmurnie jak nie wiem co i kapie z dachów. Gdzie ta wiosna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No włacha ;D Babka mi wciskała ja mówie do Niej Paniiii on urośnie i będzie za mały a Ona, że będzie mi się męczył w dużym kołowrotku i, że skąd ja wiem, że będzie za mały a ja, ze czytałam w necie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ucieka z klatki, bo na razie brak mu pomysłów jak pokonać przeszkodę, ale nie bój się...dalej o tym myśli ![]() Jeszcze nie piszesz ![]() Gosia, a u mnie z lata zrobiła się wczesna wiosna. Jakoś tak dziś zimno. Dziś rano były fajne chmury. Tylko pasek nad górami niebieskiego nieba ![]() 17012011186.jpg P1010252.jpg Za niedługo każda z nas będzie miała coś posianego dla małych futerek ![]() ![]() ![]() Ja mam jeszcze nasiona sałaty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Tiki - sorka ^^ obiecuję, że się nauczę Waszych imion
![]() Ty chyba nie mieszkasz w Polsce co?;D Te domy jakieś takie nie Polskie ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
Gosia, mam tak samo na imię jak Ty, więc powinnaś najszybciej zapamiętać
![]() No nie mieszkam w Polsce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
Eee tam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś jest straszny dzień. Rano pokłóciłam się z kierowcą busa, na francuskim miałam dobrze zadanie domowe, dostałam na koniec cztery i jest zabawa. Potem próbowałam się uczyć na jutrzejszą poprawkę. Dowiedziałam się, że ogólnie panie z wf są przewalone i nie ma co liczyć na zdanie tak prędko. Na technice okazało się, że dostałam 4,5 z prezentacji, a nie 5. A na społecznej pani nie omieszkała mi wytknąć, że mam TAKIE pedagogiczne imię, a z kolokwium tylko trzy. A z matematyki pani mnie zgnoiła przy całej grupie, że moja monografia i model Glasera są z dupy wzięte i jedyne co mnie uratowało to metoda kruszenia. Bo z monografii wzięłam dwa i na taką ocenę zasługiwałam, a w modelu Glasera nie miałam działań matematycznych. To się na nią wydarłam, że nie od października mówi o pracach zaliczeniowych ale nie wytłumaczyła jak się za to zabrać, że model Glasera to przeżytek i nigdzie nie można znaleźć wzoru, że gdyby sprawdziła model porządnie to by zauważyła, że jest to materiał dla PRZEDSZKOLA a nie szkoły i że k*wa nie dam dzieciom w przedszkolu tabliczki mnożenia w geometrii. To mi powiedziała, że nie potrzebnie się unoszę i dostanę to trzy, ale to jest takie marne. Wpisała, wzięłam indeks i wyszłam z porządnym hukiem drzwi. Żeby było zabawniej na rondzie prawie wpadłam pod autobus. Ale jak się bawić to się bawić na całego. Co sobie będę rozrywek odmawiać njee? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Andrea? Nie spodziewałabym się po Tobie, że Ty jesteś taka kłótliwa
![]() ![]() Ja miałam na...naa...naaaaaaa... kurcze...zapomniałam nazwę przedmiotu...już wiem - na ekonometrii miałam takie dziwne zagadnienia, na które notatek trzeba było szukać w Internecie w obcym języku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
Andrea faktycznie masz gupi dzień
![]() Dobrze, że walczysz o swoje ![]() Gosia zaraz 3000 postów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.