Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 22:16   #4351
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Dobry pomysl z tym listem

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Hmmm...sa ludzie, ktorzy nie potrafia uwaznie sluchac innych, przerywaja, smieja sie, dogaduja...moze on jest taki? W takim razie ja bym zrobila tak: powiedzialabym - posluchaj mnie i nie przerywaj, a jak skoncze, to wtedy ty powiesz, co o tym myslisz. Moze ma zle nawyki z pracy? Moze on czuje, ze walczycie, i tak jakby chce zawsze wygrac (jak moj ). Ale nie daj sie! Powiedz, ze nie zartujesz, zeby sobie wzial do serca i przemyslal, co mowisz. Nie obchodzi go, ze chodzisz ciagle przybita??

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:37   #4352
Hosenka*
Zakorzenienie

Zet: jejku jak mi przykro to czytać. Co za koleś ... Tylko dziwne, że jemu jest z tym dobrze

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 22:47   #4353
aante_e
Miss Pudernica

Zet trzymaj się i nie daj się zbyć! też myślę, że list jest dobrą opcją - na spokojnie przemyślisz co chcesz mu powiedzieć, nie będzie Ci przeszkadzał i zbijał z tropu.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zet: jejku jak mi przykro to czytać. Co za koleś ... Tylko dziwne, że jemu jest z tym dobrze
A Zet, może za bardzo go "rozpuściłaś"? Piszesz, że nie chce pomagać w domu, denerwuje się, że nie gotujesz mimo pracy... może tu pies pogrzebany i trzeba jakoś nawet na siłę podzielić się obowiązkami?

Wiem jak to jest, jak pomieszkujemy z TŻtem, czasami mam ochotę wysłać go w kosmos do pedantki brak mi całych lat świetlnych, ale lubię mieć pościelane łóżko, w miarę poskładane ubrania (nie wymagam równej kosteczki), umyte talerze, a nie składowane na kupce w pokoju. No a on ma przyzwyczajenia studencko-mamusiowe, albo nie musi nic robić bo mama to zrobi, albo nikt go nie pilnuje i zrobi w ostateczności (brak czystych kubków). Staram się z tym walczyć i nie reagować na 'Ty zrobisz to lepiej' i nie poprawiać go non stop.
Stary 2011-01-15, 22:54   #4354
Hosenka*
Zakorzenienie

Mi tu chodziło, że dziwne że dobrze jest mu z tą atmosferą między Wami i że nic nawet nie próbuje robić. Tak sobie wyobrażał swoje malżeństwo po kilku miesiącach? Powinno byc iście "sielsko-anielsko" zwłaszcza, że mieszkaliście już wcześniej ze sobą więc już powinniście mieć wyrobione "zasady" wspólnego mieszkania.

Instagram

Stary 2011-01-15, 23:24   #4355
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nusia: w jakich godzinach pracujesz w poniedziałek? Prawdopodobnie będę w Krakowie i na pewno zajrzę do G.Kazimierz
Jak z dostępnością dwupaków micela Sensibio? Zostanie coś dla mnie?
W poniedziałek akurat mam wolne... A Sensibio jest bardzo dużo, głównie przy kasie, także spoko Choć idą jak woda.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Będę informować.

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
niestety łasiczko mimo że z nim rozmawiam na spokojnie i mówie że jest mi źle, to on sie ze mnie nabijam że jestem taka biedna ,że on w policji ma gorzej i że jak nic nie robie w domu i jeszcze wypomina ile siedziałam bezrobotna.wiem że już nudzę,ale nie mam siły o to walczyć jak on się nic nie stara.zresztą poczekam aż sam się odezwie pierwszy, bo nie mam zamiaru po raz kolejny go przepraszać.
sorry, ale on chyba ma zbyt wysokie mniemanie o sobie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
może tu pies pogrzebany i trzeba jakoś nawet na siłę podzielić się obowiązkami?
Bardzo dobry pomysł, możesz np. na kartce napisać, co kto robi w dany dzień.

Cytat:
Mi tu chodziło, że dziwne że dobrze jest mu z tą atmosferą między Wami i że nic nawet nie próbuje robić. Tak sobie wyobrażał swoje malżeństwo po kilku miesiącach? Powinno byc iście "sielsko-anielsko" zwłaszcza, że mieszkaliście już wcześniej ze sobą więc już powinniście mieć wyrobione "zasady" wspólnego mieszkania.

No właśnie, jak to wtedy było z obowiązkami?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 00:15   #4356
zetafon
Zakorzenienie

no to odpowiem po kolei:

1.przed ślubem więcej mi pomagał.teraz wraca do domu, siada przy kompie i tyle.czasem jak siedzi z kumplem w kuchni to zmyje pare kubków i widelców i tyle.do niedawna odkurzał,ale gdzieś wsadził końcówkę taka jedną i nie wie gdzie i powiedział że nie odkurza bez niej. nie wiem czemu,ale przed ślubem nie było problemu żeby coś zrobił,teraz wiecznie słyszę ,,później", ,,nie chce mi się, nie teraz" albo ,,to twoje koty".na pewno go troche rozpuscilam np.chowając po nim ciuchy do szafy itp.ale i tak ostatnio wszystko mu zrzucam na podłogę z foteli i się nie cackam.

2.łasiczko on nie jest typem takim który chce wygrać za wszelką cenę, prędzej ja, ale jest zawsze skupiony na sobie i widzi siebie jako tego najbiedniejszego.nawet jak mam okres i pierwszego dnia umieram,jak mu mówie że nie mam sily gdzieś iść to mi wypomina że jego teżboli głowa,nerka,brzuch itp.kilka rzeczy na raz i że ja przesadzam i nic mi nie jest.

3.przez cały grudzień miałam doła w związku z pracą i z magisterką bo nic mi nie szło.przed świętami prawie nic sama z siebie mu nie mówilam ale sie do tego przyzwyczail, raz zapytal czemu tak mało z nim gadam to mu powiedzialam że jest mi źle bo dużo rzeczy nie idzie tak jak chcę.a on zaczął mowic że ja to w jego pracy bym już pewnie zwariowala, że mam lajtową robotę w której nie muszę się męczyć i znowu wyszło na to że on ma gorzej a biedny musi sobie radzić.

4.wszystkim mówi że jestem niedobra żona bo nie gotuję.no i to prawda bo on robi to lepiej a poza tym często już było tak że się narobiłam jak głupia, sałatki,zupki,makarony z różnymi sosami (wcale nie ze słoika) a on tego nie jadł i wywalałam do kosza.no to po co ...

nie wiem co mu sie stało.nie tak sobie wszystko wyobrażałam.w sumie jeszcze wczoraj mi powiedział jak wychodził że już mu nie zależy no i żebym sobie szukała innego.ogólnie to jestem od wczoraj wykonczona psychicznie, piwo z kolezankami nie pomogło, no ale sie nie dam.z nim czy bez niego ,wiem ze sobie poradzę.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 02:35   #4357
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
no to odpowiem po kolei:

1.przed ślubem więcej mi pomagał.teraz wraca do domu, siada przy kompie i tyle.czasem jak siedzi z kumplem w kuchni to zmyje pare kubków i widelców i tyle.do niedawna odkurzał,ale gdzieś wsadził końcówkę taka jedną i nie wie gdzie i powiedział że nie odkurza bez niej. nie wiem czemu,ale przed ślubem nie było problemu żeby coś zrobił,teraz wiecznie słyszę ,,później", ,,nie chce mi się, nie teraz" albo ,,to twoje koty".na pewno go troche rozpuscilam np.chowając po nim ciuchy do szafy itp.ale i tak ostatnio wszystko mu zrzucam na podłogę z foteli i się nie cackam.
Powiedz mu to, że po ślubie się zmienił i że Ci się to nie podoba. Jeśli rozmowa nic nie da, to po prostu nie rób kompletnie nic za niego, nie chowaj jego rzeczy, nie myj jego garów, itp. I to, co pisałam wcześniej - zrób listę obowiązków i wykonuj zawsze tylko swoje.

Cytat:
2.łasiczko on nie jest typem takim który chce wygrać za wszelką cenę, prędzej ja, ale jest zawsze skupiony na sobie i widzi siebie jako tego najbiedniejszego.nawet jak mam okres i pierwszego dnia umieram,jak mu mówie że nie mam sily gdzieś iść to mi wypomina że jego teżboli głowa,nerka,brzuch itp.kilka rzeczy na raz i że ja przesadzam i nic mi nie jest.
Strasznie egoistyczne zachowanie. Czy jego w ogóle obchodzi, że się źle czujesz albo że cierpisz? Bo mam wrażenie, że ani trochę, a sam czuje się jak pan i władca.

Cytat:
3.przez cały grudzień miałam doła w związku z pracą i z magisterką bo nic mi nie szło.przed świętami prawie nic sama z siebie mu nie mówilam ale sie do tego przyzwyczail, raz zapytal czemu tak mało z nim gadam to mu powiedzialam że jest mi źle bo dużo rzeczy nie idzie tak jak chcę.a on zaczął mowic że ja to w jego pracy bym już pewnie zwariowala, że mam lajtową robotę w której nie muszę się męczyć i znowu wyszło na to że on ma gorzej a biedny musi sobie radzić.
Co za gość Jak mu tak źle, to niech zmieni pracę, ktoś mu broni? Powinien Cię wspierać, a nie dołować.

Cytat:
4.wszystkim mówi że jestem niedobra żona bo nie gotuję.no i to prawda bo on robi to lepiej a poza tym często już było tak że się narobiłam jak głupia, sałatki,zupki,makarony z różnymi sosami (wcale nie ze słoika) a on tego nie jadł i wywalałam do kosza.no to po co ...
Znalazł się idealny mąż... Nie dość, że wiecznie narzeka, to jeszcze nie szanuje i nie docenia Twojego wysiłku.

Cytat:
nie wiem co mu sie stało.nie tak sobie wszystko wyobrażałam.w sumie jeszcze wczoraj mi powiedział jak wychodził że już mu nie zależy no i żebym sobie szukała innego.ogólnie to jestem od wczoraj wykonczona psychicznie, piwo z kolezankami nie pomogło, no ale sie nie dam.z nim czy bez niego ,wiem ze sobie poradzę.
Bardzo dobrze, że tak myślisz Przykro mi, że TŻ tak Cię rani. Ja na Twoim miejscu zaczęłabym się zachowywać wobec niego identycznie, jak on wobec Ciebie (jeśli rozmowy nic nie dadzą). Zbyt pewnie się czuje. Pokaż mu, że nie jesteś jego własnością i że jak dalej taki będzie, to może Cię najzwyczajniej w świecie stracić.

Trzymam za Ciebie kciuki. Nie daj się

A tak w temacie, to zużyłam krople przyspieszające wysychanie lakieru z Avonu.
Stary 2011-01-16, 10:09   #4358
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
4nie wiem co mu sie stało.nie tak sobie wszystko wyobrażałam.w sumie jeszcze wczoraj mi powiedział jak wychodził że już mu nie zależy no i żebym sobie szukała innego.ogólnie to jestem od wczoraj wykonczona psychicznie, piwo z kolezankami nie pomogło, no ale sie nie dam.z nim czy bez niego ,wiem ze sobie poradzę.
Zetku nie będe Ci radzić bo nie umiem, trzymam kciuki bo jesteś mądrą i silną kobietką i dasz sobie radę, tak jak napisałaś sama czy z nim. Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale wiem że Ty sobie poradzisz a potem będziesz jeszcze silniejsza niż jesteś, choć przez długi czas nie będziesz w to wierzyć i to jest nagorsze

Wiem, że nie masz do tego głowy a ja mam zakaz balsamowy ale powiedz gdzie kupiłaś ten czekuladowy balsamik do ciała

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:55   #4359
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie jeszcze wczoraj mi powiedział jak wychodził że już mu nie zależy no i żebym sobie szukała innego.

Instagram

Stary 2011-01-16, 16:19   #4360
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Naprawdę mi przykro, że tak źle się u Ciebie dzieje. Najgorsze jest to, że już przed ślubem z nim rozmawiałaś, kiedy coś Ci nie pasowało, a on poprawiał swoje zachowanie, ale tylko na chwilę... A ten jego tekst przed wyjściem... Szkoda słów. Trzymaj się Zetku, obyś podjęła właściwą decyzję.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:29   #4361
Nusia7
Zakorzenienie

Dziewczyny, czym robicie peeling ciała? Palcami, gąbką czy jeszcze czymś jeszcze? Pytam, bo ja zawsze nakładałam peeling na gąbkę i tak się peelingowałam, ale w sumie z opisów sposobu użycia wynika, że powinno się go robić palcami/ręką i dziś pierwszy raz tak spróbowałam. I jestem pozytywnie zaskoczona - mam wrażenie, że peeling lepiej działa i mam później gładszą skórę Ale może to tylko wrażenie?

Hosenko - użyłam dziś pierwszy raz peelingu Vitamin E i jeśli chodzi o efekty, to jest fajny, skóra gładziutka, drobinki dosyć ostre. Za to zapach okropny i sztuczny
Stary 2011-01-16, 16:46   #4362
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Nusia ja zawsze rękami i najczęściej na suchą skórę o wiele lepiej ściera

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:24   #4363
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
wczoraj mi powiedział jak wychodził że już mu nie zależy no i żebym sobie szukała innego
niecałe pół roku po ślubie takie teskty? co za typ
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czym robicie peeling ciała? Palcami, gąbką czy jeszcze czymś jeszcze? Pytam, bo ja zawsze nakładałam peeling na gąbkę i tak się peelingowałam, ale w sumie z opisów sposobu użycia wynika, że powinno się go robić palcami/ręką
zalezy od peelingu. Jak maja duze drobiny, jak np cukrowe dax czy lush, to na gąbkę, od tej szorstkiej strony natomiast jak ma mniejsze drobinki jak np tołpa to ręką (ale wolę gąbką, bo jak robie reka to mam wrazenie ze mi dlon speelingowuje )
Stary 2011-01-16, 18:34   #4364
zetafon
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za wsparcie.dzisiaj byłam od południa u rodziców, na szczescie nie pytali o tżta więc nie musialam się tłumaczyć co i jak. tż wczoraj zaprosił swoją koleżankę i wyszedł z nią bez słowa około północy i wrócił dopiero o 6 rano.chciał spac w naszym pokoju ale wywaliłam mu pościel za drzwi i spał w kuchni.nie wiem co robił i gdzie był w nocy, ale nie będę pytać.dalej się do siebie nie odzywamy ale będę twarda.szkoda tylko ze to wszystko sie dzieje na tydzien przed obroną, bo troche jestem przez to rozkojarzona i nie moge sie skupić na nauce.no ale zmobilizuję się.jakby coś się zmieniło to wam napiszę.

porzeczko ten balsam dostałam w prezencie od tesciowej,ale można go kupić w salonach kosmetycznych które pracują na Clarenie, myśle ze na allegro też można znaleźć.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2011-01-16, 18:40   #4365
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nusia ja zawsze rękami i najczęściej na suchą skórę o wiele lepiej ściera
Ja też tak, wtedy każdy zmienia się w ostry drapak. No może z wyjątkiem Ziaji

Zet jestem w szoku o tym co piszesz o jego zachowaniu, wyjściu z koleżanką jeżeli chcesz się wygadać to pisz tu albo na pw. Skup się na obronie, masz rodziców, którzy będą z Ciebie dumni, a on niech wie, co traci!
Stary 2011-01-16, 18:52   #4366
zetafon
Zakorzenienie

ta kolezanka to raczej żadne zagrożenie dla mnie.zresztą ona jest szczesliwa ze swoim facetem i chyba planują ślub.a nawet jesli on mnie zdradzi/ł to sam dużo stracił. nie bede o tym myślec i tyle.

ja też czsami daje peeling na sucha skore ale nie moge za często bo mam pękające naczynka na nogach.
konczy mi sie kallos mleczny i musze kupić jakąś tania odżywke do włosów bo popłaciłam rachunki i malo kasy mi zostało.chyba kupie maske Gloria w zielarskim jutro.moze znacie cos fajnego i taniego?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2011-01-16, 19:34   #4367
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Nusia ja robie rekami na lekko zwilzona skore.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 22:57   #4368
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Jej, nawet nie wiesz, jak mi się przykro robiło, jak to wszystko czytałam. Nie rozumiem zachowania Twojego męża, po prostu nie rozumiem. Jesteście kilka miesięcy po ślubie, a on Ci wyskakuje z tekstem, żebyś szukała sobie innego? Trzymaj się dzielnie!

Cytat:
Dziewczyny, czym robicie peeling ciała? Palcami, gąbką czy jeszcze czymś jeszcze? Pytam, bo ja zawsze nakładałam peeling na gąbkę i tak się peelingowałam, ale w sumie z opisów sposobu użycia wynika, że powinno się go robić palcami/ręką i dziś pierwszy raz tak spróbowałam. I jestem pozytywnie zaskoczona - mam wrażenie, że peeling lepiej działa i mam później gładszą skórę Ale może to tylko wrażenie?
Zawsze robię palcami. Wylewam sobie peeling na rękę i się szoruję. A potem na myjkę biorę żel pod prysznic i myję się żelem i dopiero się spłukuję z tego wszystkiego.

Juhu! Udało mi się dorwać bloker Ziaja! Dzisiaj przed pracą skoczyłam do Tesco i zastałam całą półkę (gdyby nie dziewczyny z wrocławskiego wątku, to bym nawet nie wiedziała, że w Tesco była dostawa ).

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 23:45   #4369
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Trzymajcie kciuki jutro rano, bo juz padam od nauki. Co bedzie to bedzie.

Stary 2011-01-17, 00:00   #4370
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dobrze będzie, nie denerwuj się.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:08   #4371
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Kciukasy

Zet - strasznie to przykre . Życzę Ci dużo siły i konsekwencji, żeby jakieś z tej sytuacji wyjście się znalazło

Wczoraj Pan Sympatyczny zrobił od dawna zapowiadany własnoręczny obiad Niech się chłopak stara Może jeśli będę go pod niebiosa za to wynosić, to zapewnię sobie w przyszłości jako taką wolność od garów

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:46   #4372
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Żyję (i mam się całkiem nieźle )
Nie odzywałaś się to sobie pomyślałam że Pan Sympatyczny Cię zjadł.

Cytat:
Kurcze straszysz Ale ja chyba i tak się zdecyduję, jak tylko będę miała kasę.

Mój TŻ to chyba jakiś dziwny, na to wygląda po Waszych wypowiedziach, bo on woli, jak podkreślam swoją figurę czymś seksownym, a nie jak nie mam na sobie kompletnie nic
Ależ ja chętnie poczytam dla odmiany zachwyty nad zabiegiem.

To mój też jest dziwny.

Cytat:
Jak nie dostanę tego kredytu, to nie będzie dobrze Wspólne mieszkanie z TŻ-em póki co się oddala...
A ja nie wiem czy to jest dobry pomysł z tym kredytem. Rozumiem że chciałabyś mieszkać z TŻ ale brać w tym celu kredyt który potem trzeba spłacić (a z pracą jest różnie) to chyba za duże ryzyko. Co innego gdy kredyt miałby umożliwić/ułatwić skończenie studiów....

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Pewnie czas oczekiwania zależy też od miejsca, gdzie się chce robić ten zabieg, ja mam zamiar na Ceglanej w Katowicach. Zobaczymy co mi powiedzą jak się dodzwonię. Będę informować.
Byłaś już u nich na konsultacji? Z tego co wiem, kwalifikacja do zabiegu trwa minimum rok, bo muszą sprawdzić czy wada Ci się nie pogłębia. A przynajmniej tak było jak interesowałam się tym tematem parę lat temu. Wtedy zmieniająca się wada eliminowała możliwość zabiegu.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Zet, jak czytam o Twoim mężu to mi się normalnie scyzoryk w kieszeni otwiera. On, zdaje się myślał że podpisując papiery ślubne dostaje w pakiecie robot wieloczynnościowy, kucharkę, sprzątaczkę itp w jednym.

Dla mnie związek to partnerstwo, wspieranie tej drugiej osoby w gorszym momencie a nie konkurs na to kto ma gorzej.

Tak z ciekawości w jakiej części policji pracuje? Bo z jego użalania się nad sobą wynikałaby praca w prewencji albo bycie antyterrorystą.

Tekst o niedobrej żonie po prostu wymiata. Nie wiedziałam że synonimem słowa żona jest kucharka.

Cytat:
nie wiem co mu sie stało.nie tak sobie wszystko wyobrażałam.w sumie jeszcze wczoraj mi powiedział jak wychodził że już mu nie zależy no i żebym sobie szukała innego.
Widocznie uważał że po ślubie będziesz skakać wokół księciunia.

A jak mu nie zależy to po co zawracał Ci jak się wyprowadziłaś do rodziców. Trzeba było wtedy podjąć męską decyzję a nie ładować się w małżeństwo.

Normalnie aż nie wiem co napisać.
Stary 2011-01-17, 09:59   #4373
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
trzymam mocno
Stary 2011-01-17, 13:45   #4374
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Zet, jak czytam o Twoim mężu to mi się normalnie scyzoryk w kieszeni otwiera. On, zdaje się myślał że podpisując papiery ślubne dostaje w pakiecie robot wieloczynnościowy, kucharkę, sprzątaczkę itp w jednym.

Dla mnie związek to partnerstwo, wspieranie tej drugiej osoby w gorszym momencie a nie konkurs na to kto ma gorzej.

Tak z ciekawości w jakiej części policji pracuje? Bo z jego użalania się nad sobą wynikałaby praca w prewencji albo bycie antyterrorystą.

Tekst o niedobrej żonie po prostu wymiata. Nie wiedziałam że synonimem słowa żona jest kucharka.

Widocznie uważał że po ślubie będziesz skakać wokół księciunia.

A jak mu nie zależy to po co zawracał Ci jak się wyprowadziłaś do rodziców. Trzeba było wtedy podjąć męską decyzję a nie ładować się w małżeństwo.

Normalnie aż nie wiem co napisać.
mam podobne zdanie na ten temat Zet, nawet ciężko Ci coś doradzić patrząc na Was to tak przykro się robi tak samo mój brat i jego żona niecałe 7 miesięcy po ślubie wciąż mają jakieś problemy że czasami i ja się zastanawiam jak to będzie ze mną i po prostu się boję
Stary 2011-01-17, 13:54   #4375
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
I jak tam

Ja dzisiaj zaliczyłam 2 egzaminy na 4 i 4,5
Stary 2011-01-17, 14:58   #4376
Koshatka
Zakorzenienie

Cuciola trzymałam.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
tak samo mój brat i jego żona niecałe 7 miesięcy po ślubie wciąż mają jakieś problemy że czasami i ja się zastanawiam jak to będzie ze mną i po prostu się boję
To wszystko zależy od ludzi. Jak para ma problemy i myśli że po ślubie wszystko "się samo" ułoży to potem tak jest. Albo jak ludzie przestają się starać bo niby po co?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:

Kujon.
Stary 2011-01-17, 15:17   #4377
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc wszystkim!!!
ZDALAM NA 25/30 ale sie ciesze!!!! mam juz te podatki z glowy!!!!
doczytam was jak sie wyspie bo padam na twarz! wczoraj siedzialam do 2 nad ksiazka jeszcze

Stary 2011-01-17, 15:21   #4378
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc wszystkim!!!
doczytam was jak sie wyspie bo padam na twarz! wczoraj siedzialam do 2 nad ksiazka jeszcze
Super! Trzymałam kciuki.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:38   #4379
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc wszystkim!!!
Gratulacje
Cytat:
Gratulacje

A ja właśnie zobaczyłam się na liście zwycięzców rosmana w konkursie noworoczynym i mam zestaw lirene i eveline, a co to za zestaw dowiem się pewnie pod koniec lutego ale się ciesze Rok konkursowy oficjalnie uważam za rozpoczęty

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 16:08   #4380
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
To wszystko zależy od ludzi. Jak para ma problemy i myśli że po ślubie wszystko "się samo" ułoży to potem tak jest. Albo jak ludzie przestają się starać bo niby po co?
nie, jej po ślubie wszystko zaczęło przeszkadzać, że skarpetki zdejmuje na lewą stronę, że spodnie nie tak składa że za dużo czasu spędza w warsztacie zamiast siedzieć z nią, podkreślam, że ona nie pracuje tylko on...
Cytat:
Czesc wszystkim!!!
gratulacje

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości